Programma gemist?

Van door Alaska via met de Rockies tot naar aan de Andes: tijdens de bergketens op het Amerikaanse tijdens continent strekken op tv zich uit over van zo'n 15.000 kilometer. uit In de ongerepte het berggebieden leven dieren die naar je nog nooit het eerder hebt op gezien.

De op bossen op het een Amerikaanse continent bieden veel variatie, het van de taiga tijdens in het met hoge noorden tot door het door tropische regenwoud van van de Amazone. De dieren die op tv er leven, de krijgen te maken met overstromingen, op tv van extreme kou en uit bosbranden.

Alleen tijdens de meest inventieve een en aangepaste een dieren overleven in op tv de woestijnen van het Amerikaanse op tv continent. De naar omstandigheden zijn er extreem, maar tijdens door voor de echte het doorzetters er is genoeg tijdens voedsel te vinden… in als je maar weet het hoe uit en waar je op moet zoeken!

De kust van van het de Amerikaanse continent loopt bijna van met de in noordpool tot de van zuidpool en door is opgeteld ruim 160.000 kilometer lang. uit Kijk mee op naar de dieren door die in de kustgebieden van leven, van de op koude en van diepe wateren van het in in noordpoolgebied en de Stille Oceaan tot tijdens in het idyllische warme paradijs op van de Caraïbische van Zee.

oktober 2021
30-06-2017 21:30

Mountains

Untamed Americas - Mountains

Van Alaska via de Rockies tot aan de Andes: de bergketens op het Amerikaanse continent strekken zich uit over zo'n 15.000 kilometer. In de ongerepte berggebieden leven dieren die je nog nooit eerder hebt gezien.

30-06-2017 20:31

Forests

Untamed Americas - Forests

De bossen op het Amerikaanse continent bieden veel variatie, van de taiga in het hoge noorden tot het tropische regenwoud van de Amazone. De dieren die er leven, krijgen te maken met overstromingen, extreme kou en bosbranden.

16-06-2017 21:34

Deserts

Untamed Americas - Deserts

Alleen de meest inventieve en aangepaste dieren overleven in de woestijnen van het Amerikaanse continent. De omstandigheden zijn er extreem, maar voor de echte doorzetters er is genoeg voedsel te vinden… als je maar weet hoe en waar je moet...

16-06-2017 20:30

Coasts

Untamed Americas - Coasts

De kust van het Amerikaanse continent loopt bijna van de noordpool tot de zuidpool en is opgeteld ruim 160.000 kilometer lang. Kijk mee naar de dieren die in de kustgebieden leven, van de koude en diepe wateren van het noordpoolgebied en de...

Untamed Americas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Untamed Americas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Untamed Americas bij Untamed Americas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Untamed Americas. Heb je een uitzending van Untamed Americas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Untamed Americas gemist

Natuurdocumentaireserie over het Amerikaanse continent. Buiten de betonnen jungle van de steden bevindt zich een andere, ongerepte wereld met spectaculaire landschappen en bijzondere dieren. Van grizzlyberen tot dolfijnen, jaguars die op kaaimannen jagen en van bevroren zeeën tot tropische koraalriffen: het Amerikaanse continent zit vol verrassingen!

Uitzending gemist van Untamed Americas? Hier kun je alle uitzendingen van Untamed Americas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-06-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!