Programma gemist?

Van de Alaska via de door Rockies tot de aan de Andes: de bergketens met op het Amerikaanse tijdens continent strekken zich uit naar over op tv zo'n 15.000 kilometer. In een de ongerepte berggebieden tijdens leven dieren die op je nog uit nooit eerder hebt op gezien.

De bossen op een de het Amerikaanse continent bieden veel naar variatie, van naar de taiga in het het hoge naar noorden tot het tropische regenwoud van op tv de Amazone. De een op dieren die er van leven, krijgen te maken een met overstromingen, extreme kou en het tijdens bosbranden.

Alleen de op tv meest inventieve op en aangepaste dieren overleven in door op tv de woestijnen van het Amerikaanse uit continent. De omstandigheden de zijn er extreem, maar met naar voor de echte doorzetters het er is van genoeg voedsel te vinden… op als je naar maar weet hoe met en waar je moet uit zoeken!

De naar kust van het Amerikaanse tijdens continent loopt bijna op tv van de naar noordpool tot met de zuidpool en is opgeteld op tv ruim 160.000 kilometer lang. door Kijk het mee naar een de dieren die in tijdens de kustgebieden leven, van de tijdens koude en diepe naar wateren uit van het noordpoolgebied uit en de Stille Oceaan naar tot op tv het idyllische warme paradijs van het de Caraïbische op tv Zee.

november 2019
30-06-2017 21:30

Mountains

Untamed Americas - Mountains

Van Alaska via de Rockies tot aan de Andes: de bergketens op het Amerikaanse continent strekken zich uit over zo'n 15.000 kilometer. In de ongerepte berggebieden leven dieren die je nog nooit eerder hebt gezien.

30-06-2017 20:31

Forests

Untamed Americas - Forests

De bossen op het Amerikaanse continent bieden veel variatie, van de taiga in het hoge noorden tot het tropische regenwoud van de Amazone. De dieren die er leven, krijgen te maken met overstromingen, extreme kou en bosbranden.

16-06-2017 21:34

Deserts

Untamed Americas - Deserts

Alleen de meest inventieve en aangepaste dieren overleven in de woestijnen van het Amerikaanse continent. De omstandigheden zijn er extreem, maar voor de echte doorzetters er is genoeg voedsel te vinden… als je maar weet hoe en waar je moet...

16-06-2017 20:30

Coasts

Untamed Americas - Coasts

De kust van het Amerikaanse continent loopt bijna van de noordpool tot de zuidpool en is opgeteld ruim 160.000 kilometer lang. Kijk mee naar de dieren die in de kustgebieden leven, van de koude en diepe wateren van het noordpoolgebied en de...

Untamed Americas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Untamed Americas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Untamed Americas bij Untamed Americas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Untamed Americas. Heb je een uitzending van Untamed Americas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Untamed Americas gemist

Natuurdocumentaireserie over het Amerikaanse continent. Buiten de betonnen jungle van de steden bevindt zich een andere, ongerepte wereld met spectaculaire landschappen en bijzondere dieren. Van grizzlyberen tot dolfijnen, jaguars die op kaaimannen jagen en van bevroren zeeën tot tropische koraalriffen: het Amerikaanse continent zit vol verrassingen!

Uitzending gemist van Untamed Americas? Hier kun je alle uitzendingen van Untamed Americas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-06-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!