Programma gemist?

Van Alaska tijdens via de door Rockies tot aan de tijdens Andes: de bergketens op op tv het Amerikaanse van continent op strekken zich uit het over zo'n 15.000 door kilometer. In de ongerepte berggebieden het leven dieren die je op tv nog nooit van eerder hebt uit gezien.

De bossen het op het Amerikaanse van continent bieden veel een variatie, van de taiga uit in het hoge van de noorden tot het tropische regenwoud van het naar de Amazone. De naar dieren die er leven, door krijgen te maken met overstromingen, in extreme kou en van tijdens bosbranden.

Alleen de meest op tv inventieve en aangepaste een het dieren overleven in de met woestijnen van in het Amerikaanse continent. De omstandigheden het zijn er extreem, maar de voor naar de echte doorzetters er van is genoeg voedsel te van uit vinden… als je maar in weet hoe op en waar je tijdens moet zoeken!

De kust tijdens van het Amerikaanse continent met de loopt bijna van tijdens de noordpool tot de zuidpool uit en op tv is opgeteld ruim op tv 160.000 kilometer lang. naar Kijk mee naar de met dieren die in op tv de kustgebieden leven, van de de koude naar en diepe naar wateren van het noordpoolgebied en de het Stille naar Oceaan tot het idyllische warme van paradijs van de in van Caraïbische Zee.

juli 2020
30-06-2017 21:30

Mountains

Untamed Americas - Mountains

Van Alaska via de Rockies tot aan de Andes: de bergketens op het Amerikaanse continent strekken zich uit over zo'n 15.000 kilometer. In de ongerepte berggebieden leven dieren die je nog nooit eerder hebt gezien.

30-06-2017 20:31

Forests

Untamed Americas - Forests

De bossen op het Amerikaanse continent bieden veel variatie, van de taiga in het hoge noorden tot het tropische regenwoud van de Amazone. De dieren die er leven, krijgen te maken met overstromingen, extreme kou en bosbranden.

16-06-2017 21:34

Deserts

Untamed Americas - Deserts

Alleen de meest inventieve en aangepaste dieren overleven in de woestijnen van het Amerikaanse continent. De omstandigheden zijn er extreem, maar voor de echte doorzetters er is genoeg voedsel te vinden… als je maar weet hoe en waar je moet...

16-06-2017 20:30

Coasts

Untamed Americas - Coasts

De kust van het Amerikaanse continent loopt bijna van de noordpool tot de zuidpool en is opgeteld ruim 160.000 kilometer lang. Kijk mee naar de dieren die in de kustgebieden leven, van de koude en diepe wateren van het noordpoolgebied en de...

Untamed Americas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Untamed Americas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Untamed Americas bij Untamed Americas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Untamed Americas. Heb je een uitzending van Untamed Americas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Untamed Americas gemist

Natuurdocumentaireserie over het Amerikaanse continent. Buiten de betonnen jungle van de steden bevindt zich een andere, ongerepte wereld met spectaculaire landschappen en bijzondere dieren. Van grizzlyberen tot dolfijnen, jaguars die op kaaimannen jagen en van bevroren zeeën tot tropische koraalriffen: het Amerikaanse continent zit vol verrassingen!

Uitzending gemist van Untamed Americas? Hier kun je alle uitzendingen van Untamed Americas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-06-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!