Programma gemist?

Van het Alaska via de Rockies de tot aan de Andes: met met de bergketens op het Amerikaanse continent uit strekken zich uit op tv over tijdens zo'n 15.000 in kilometer. In de ongerepte berggebieden leven op dieren die je op tv nog nooit van eerder hebt van gezien.

De bossen op op tv het Amerikaanse op continent uit bieden veel variatie, van het de taiga in het met hoge noorden in tot het tropische naar regenwoud van de Amazone. De naar dieren die in er van leven, krijgen te het maken met overstromingen, extreme kou en uit de bosbranden.

Alleen naar de meest inventieve tijdens en aangepaste dieren overleven in de uit de woestijnen van het Amerikaanse continent. tijdens De met omstandigheden zijn er op tv extreem, maar een voor de echte van doorzetters er is een genoeg voedsel te van vinden… als je maar naar weet hoe en waar je het moet op tv zoeken!

De het kust van het de Amerikaanse continent loopt bijna uit van de noordpool tot het de tijdens zuidpool en is opgeteld uit ruim van 160.000 kilometer lang. Kijk naar mee naar de dieren de die in de op tv kustgebieden leven, van de de koude en het diepe wateren van het uit een noordpoolgebied en de een Stille Oceaan tot het idyllische op warme paradijs van de tijdens Caraïbische een Zee.

oktober 2020
30-06-2017 21:30

Mountains

Untamed Americas - Mountains

Van Alaska via de Rockies tot aan de Andes: de bergketens op het Amerikaanse continent strekken zich uit over zo'n 15.000 kilometer. In de ongerepte berggebieden leven dieren die je nog nooit eerder hebt gezien.

30-06-2017 20:31

Forests

Untamed Americas - Forests

De bossen op het Amerikaanse continent bieden veel variatie, van de taiga in het hoge noorden tot het tropische regenwoud van de Amazone. De dieren die er leven, krijgen te maken met overstromingen, extreme kou en bosbranden.

16-06-2017 21:34

Deserts

Untamed Americas - Deserts

Alleen de meest inventieve en aangepaste dieren overleven in de woestijnen van het Amerikaanse continent. De omstandigheden zijn er extreem, maar voor de echte doorzetters er is genoeg voedsel te vinden… als je maar weet hoe en waar je moet...

16-06-2017 20:30

Coasts

Untamed Americas - Coasts

De kust van het Amerikaanse continent loopt bijna van de noordpool tot de zuidpool en is opgeteld ruim 160.000 kilometer lang. Kijk mee naar de dieren die in de kustgebieden leven, van de koude en diepe wateren van het noordpoolgebied en de...

Untamed Americas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Untamed Americas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Untamed Americas bij Untamed Americas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Untamed Americas. Heb je een uitzending van Untamed Americas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Untamed Americas gemist

Natuurdocumentaireserie over het Amerikaanse continent. Buiten de betonnen jungle van de steden bevindt zich een andere, ongerepte wereld met spectaculaire landschappen en bijzondere dieren. Van grizzlyberen tot dolfijnen, jaguars die op kaaimannen jagen en van bevroren zeeën tot tropische koraalriffen: het Amerikaanse continent zit vol verrassingen!

Uitzending gemist van Untamed Americas? Hier kun je alle uitzendingen van Untamed Americas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-06-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!