Programma gemist?

Van van Alaska via de Rockies de tot aan naar de Andes: de de bergketens op het met Amerikaanse continent strekken zich uit uit van over zo'n 15.000 kilometer. In de uit ongerepte berggebieden de leven dieren de die je nog nooit eerder op tv hebt op gezien.

De bossen op van in het Amerikaanse continent het bieden veel variatie, van de de taiga in het de hoge op tv noorden tot het tropische op tv regenwoud van de Amazone. De op dieren die met er leven, krijgen in te een maken met overstromingen, extreme kou in en op tv bosbranden.

Alleen uit de meest inventieve en aangepaste op tv dieren overleven op in de woestijnen van in het Amerikaanse continent. tijdens in De omstandigheden zijn met er extreem, maar voor in de echte doorzetters met er is genoeg een voedsel te vinden… als je op tv maar weet hoe een en waar van je moet met zoeken!

De op kust van het Amerikaanse op continent loopt bijna van op tv de noordpool de tot de zuidpool en in is het opgeteld ruim 160.000 de kilometer lang. Kijk mee in naar de van dieren die in de tijdens kustgebieden leven, van tijdens de koude het en diepe wateren van de het noordpoolgebied op en de Stille door Oceaan tot het van idyllische warme naar paradijs van de Caraïbische met Zee.

februari 2020
30-06-2017 21:30

Mountains

Untamed Americas - Mountains

Van Alaska via de Rockies tot aan de Andes: de bergketens op het Amerikaanse continent strekken zich uit over zo'n 15.000 kilometer. In de ongerepte berggebieden leven dieren die je nog nooit eerder hebt gezien.

30-06-2017 20:31

Forests

Untamed Americas - Forests

De bossen op het Amerikaanse continent bieden veel variatie, van de taiga in het hoge noorden tot het tropische regenwoud van de Amazone. De dieren die er leven, krijgen te maken met overstromingen, extreme kou en bosbranden.

16-06-2017 21:34

Deserts

Untamed Americas - Deserts

Alleen de meest inventieve en aangepaste dieren overleven in de woestijnen van het Amerikaanse continent. De omstandigheden zijn er extreem, maar voor de echte doorzetters er is genoeg voedsel te vinden… als je maar weet hoe en waar je moet...

16-06-2017 20:30

Coasts

Untamed Americas - Coasts

De kust van het Amerikaanse continent loopt bijna van de noordpool tot de zuidpool en is opgeteld ruim 160.000 kilometer lang. Kijk mee naar de dieren die in de kustgebieden leven, van de koude en diepe wateren van het noordpoolgebied en de...

Untamed Americas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Untamed Americas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Untamed Americas bij Untamed Americas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Untamed Americas. Heb je een uitzending van Untamed Americas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Untamed Americas gemist

Natuurdocumentaireserie over het Amerikaanse continent. Buiten de betonnen jungle van de steden bevindt zich een andere, ongerepte wereld met spectaculaire landschappen en bijzondere dieren. Van grizzlyberen tot dolfijnen, jaguars die op kaaimannen jagen en van bevroren zeeën tot tropische koraalriffen: het Amerikaanse continent zit vol verrassingen!

Uitzending gemist van Untamed Americas? Hier kun je alle uitzendingen van Untamed Americas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-06-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!