Programma gemist?

Van Alaska het via de uit Rockies tot aan de uit Andes: de tijdens bergketens op het op tv Amerikaanse continent strekken een zich uit tijdens over zo'n 15.000 kilometer. In de een uit ongerepte berggebieden leven dieren van die je nog nooit eerder een naar hebt gezien.

De bossen op de het Amerikaanse continent op bieden veel in variatie, van de taiga uit in in het hoge noorden met tot het tropische regenwoud door van naar de Amazone. De dieren die er van leven, krijgen uit te maken met overstromingen, het extreme kou het en uit bosbranden.

Alleen de van meest inventieve een en aangepaste in dieren overleven in naar de woestijnen van het Amerikaanse door continent. De omstandigheden zijn tijdens er extreem, op tv maar voor door de echte de doorzetters er is genoeg voedsel te van vinden… op als je maar weet hoe van op tv en waar je moet met zoeken!

De kust tijdens van het Amerikaanse continent uit loopt bijna het van het de noordpool tot het de zuidpool en is op opgeteld ruim 160.000 kilometer naar lang. Kijk tijdens mee naar de dieren van die een in de kustgebieden leven, van de naar koude en diepe door wateren van van het noordpoolgebied en de van op Stille Oceaan tot het het idyllische warme paradijs van naar de op Caraïbische Zee.

juni 2021
30-06-2017 21:30

Mountains

Untamed Americas - Mountains

Van Alaska via de Rockies tot aan de Andes: de bergketens op het Amerikaanse continent strekken zich uit over zo'n 15.000 kilometer. In de ongerepte berggebieden leven dieren die je nog nooit eerder hebt gezien.

30-06-2017 20:31

Forests

Untamed Americas - Forests

De bossen op het Amerikaanse continent bieden veel variatie, van de taiga in het hoge noorden tot het tropische regenwoud van de Amazone. De dieren die er leven, krijgen te maken met overstromingen, extreme kou en bosbranden.

16-06-2017 21:34

Deserts

Untamed Americas - Deserts

Alleen de meest inventieve en aangepaste dieren overleven in de woestijnen van het Amerikaanse continent. De omstandigheden zijn er extreem, maar voor de echte doorzetters er is genoeg voedsel te vinden… als je maar weet hoe en waar je moet...

16-06-2017 20:30

Coasts

Untamed Americas - Coasts

De kust van het Amerikaanse continent loopt bijna van de noordpool tot de zuidpool en is opgeteld ruim 160.000 kilometer lang. Kijk mee naar de dieren die in de kustgebieden leven, van de koude en diepe wateren van het noordpoolgebied en de...

Untamed Americas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Untamed Americas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Untamed Americas bij Untamed Americas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Untamed Americas. Heb je een uitzending van Untamed Americas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Untamed Americas gemist

Natuurdocumentaireserie over het Amerikaanse continent. Buiten de betonnen jungle van de steden bevindt zich een andere, ongerepte wereld met spectaculaire landschappen en bijzondere dieren. Van grizzlyberen tot dolfijnen, jaguars die op kaaimannen jagen en van bevroren zeeën tot tropische koraalriffen: het Amerikaanse continent zit vol verrassingen!

Uitzending gemist van Untamed Americas? Hier kun je alle uitzendingen van Untamed Americas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-06-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!