Programma gemist?

Van van Alaska via de Rockies met tot door aan de Andes: de bergketens op de het Amerikaanse continent naar door strekken zich uit op tv over zo'n 15.000 uit kilometer. In de ongerepte van berggebieden leven dieren de die je nog van nooit eerder hebt op gezien.

De bossen op in het Amerikaanse op tv continent bieden het veel variatie, van de van taiga op in het hoge noorden tot het de tropische regenwoud op tv van de Amazone. op tv De met dieren die er leven, krijgen te het op maken met overstromingen, extreme het kou en tijdens bosbranden.

Alleen de het meest inventieve en het aangepaste de dieren overleven in het de woestijnen van het Amerikaanse continent. naar De omstandigheden zijn een er extreem, maar de tijdens voor de echte doorzetters er een is genoeg voedsel met te vinden… met als je maar op tv weet hoe en waar met je moet door zoeken!

De naar kust van het Amerikaanse continent door op tv loopt bijna van de noordpool naar tot van de zuidpool en tijdens is opgeteld ruim 160.000 kilometer in lang. de Kijk mee naar de dieren met die in de kustgebieden met leven, van uit de koude en in diepe het wateren van het door noordpoolgebied en de Stille Oceaan tot in het idyllische warme het paradijs van met de Caraïbische op Zee.

december 2019
30-06-2017 21:30

Mountains

Untamed Americas - Mountains

Van Alaska via de Rockies tot aan de Andes: de bergketens op het Amerikaanse continent strekken zich uit over zo'n 15.000 kilometer. In de ongerepte berggebieden leven dieren die je nog nooit eerder hebt gezien.

30-06-2017 20:31

Forests

Untamed Americas - Forests

De bossen op het Amerikaanse continent bieden veel variatie, van de taiga in het hoge noorden tot het tropische regenwoud van de Amazone. De dieren die er leven, krijgen te maken met overstromingen, extreme kou en bosbranden.

16-06-2017 21:34

Deserts

Untamed Americas - Deserts

Alleen de meest inventieve en aangepaste dieren overleven in de woestijnen van het Amerikaanse continent. De omstandigheden zijn er extreem, maar voor de echte doorzetters er is genoeg voedsel te vinden… als je maar weet hoe en waar je moet...

16-06-2017 20:30

Coasts

Untamed Americas - Coasts

De kust van het Amerikaanse continent loopt bijna van de noordpool tot de zuidpool en is opgeteld ruim 160.000 kilometer lang. Kijk mee naar de dieren die in de kustgebieden leven, van de koude en diepe wateren van het noordpoolgebied en de...

Untamed Americas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Untamed Americas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Untamed Americas bij Untamed Americas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Untamed Americas. Heb je een uitzending van Untamed Americas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Untamed Americas gemist

Natuurdocumentaireserie over het Amerikaanse continent. Buiten de betonnen jungle van de steden bevindt zich een andere, ongerepte wereld met spectaculaire landschappen en bijzondere dieren. Van grizzlyberen tot dolfijnen, jaguars die op kaaimannen jagen en van bevroren zeeën tot tropische koraalriffen: het Amerikaanse continent zit vol verrassingen!

Uitzending gemist van Untamed Americas? Hier kun je alle uitzendingen van Untamed Americas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-06-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!