Programma gemist?

Verslag van een de tweede helft van tijdens Chili - het Australië op tv in Moskou of Duitsland de - Kameroen in naar Sochi.

Wedstrijdanalyse van in de Confederations Cup, door Rusland.

Verslag van Duitsland het met - Kameroen op de Confederations Cup van in uit Rusland. Het op is de laatste groepswedstrijd met in Groep B. van Zowel Duitsland op als Chili heeft naar na twee wedstrijden vier punten. met Afgelopen donderdag speelden ze tijdens tegen elkaar uit met 1-1 door gelijk. Ook Kameroen en uit Australië speelden uit tegen elkaar de gelijk. Zij hebben beiden 1 punt op in de groep. Tot het en met het 2 een juli is Rusland het toneel van tijdens van de FIFA Confederations de Cup, het voetbaltoernooi dat een geldt als de uit generale repetitie op voor het land dat ook door het WK organiseert tijdens en waarin met de wereldkampioen, de kampioenen tijdens van door de zes continenten en het in gastland het tegen elkaar met opnemen. De NOS in brengt alle van zestien wedstrijden live in met de uit huiskamer, via zowel NPO 1 als uit NPO 2 en met met 3. In het weekend uit waarin de laatste groepsduels tegelijkertijd met worden gespeeld, kan met uit men voor het naar rechtstreekse verslag van de tweede wedstrijd door terecht op NOS.nl. op tv de Voor de presentatie het tekenen afwisselend Tom Egbers, Gert door van ’t uit Hof en Henry Schut; John een van ’t op Schip, Co de Adriaanse en Pierre van op tv Hooijdonk tijdens zijn uitgenodigd om de naar analyses te verzorgen. De uitzendingen tijdens beginnen steeds ongeveer het tien het minuten voor tijdens de wedstrijd. In Groep A spelen WK-organisator door Rusland, uit Oceanisch kampioen Nieuw-Zeeland, Europees door kampioen de Portugal en Noord- en Midden-Amerikaans kampioen op Mexico van tegen elkaar. In een Groep B spelen Afrikaans kampioen naar Kameroen, een Zuid-Amerikaans kampioen Chili, Aziatisch kampioen het een Australië en regerend wereldkampioen tijdens Duitsland tegen elkaar. De nummers door 1 en 2 het van de groep het plaatsen zich voor een de naar halve finales.

oktober 2019
25-06-2017 18:00

Chili - Australië of Duitsland - Kameroen

NOS Sport Confederations Cup - Chili - Australië of Duitsland - Kameroen

Verslag van de tweede helft van Chili - Australië in Moskou of Duitsland - Kameroen in Sochi.

25-06-2017 17:50

NOS Sport Confederations Cup

NOS Sport Confederations Cup - NOS Sport Confederations Cup

Wedstrijdanalyse van de Confederations Cup, Rusland.

25-06-2017 16:45

Chili - Australië of Duitsland - Kameroen

NOS Sport Confederations Cup - Chili - Australië of Duitsland - Kameroen

Verslag van Duitsland - Kameroen op de Confederations Cup in Rusland. Het is de laatste groepswedstrijd in Groep B. Zowel Duitsland als Chili heeft na twee wedstrijden vier punten. Afgelopen donderdag speelden ze tegen elkaar met 1-1 gelijk...

NOS Sport Confederations Cup gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport Confederations Cup de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport Confederations Cup bij NOS Sport Confederations Cup liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport Confederations Cup. Heb je een uitzending van NOS Sport Confederations Cup gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport Confederations Cup gemist

Uitzending gemist van NOS Sport Confederations Cup? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport Confederations Cup kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 02-07-2017 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!