Programma gemist?

Verslag van de een de tweede helft van van Chili - Australië in met Moskou of op Duitsland - Kameroen in met Sochi.

Wedstrijdanalyse van de op tv uit Confederations Cup, Rusland.

Verslag van door Duitsland tijdens - Kameroen op de Confederations Cup door uit in Rusland. Het is de het laatste groepswedstrijd in Groep door B. Zowel van Duitsland als Chili heeft op na twee met wedstrijden door vier punten. Afgelopen donderdag speelden op ze tegen van elkaar met de 1-1 gelijk. Ook Kameroen tijdens en Australië speelden een tegen elkaar op gelijk. Zij hebben beiden naar 1 punt in de tijdens groep. Tot en met 2 op juli op is Rusland het toneel van op tv de tijdens FIFA Confederations Cup, het voetbaltoernooi naar met dat geldt als met de generale repetitie voor het het land dat uit ook het WK door organiseert en waarin naar de wereldkampioen, de in kampioenen van de zes continenten met en het het gastland tijdens het tegen elkaar opnemen. De van NOS brengt tijdens alle zestien wedstrijden live in de een huiskamer, via op zowel NPO 1 uit als NPO 2 en het een 3. In het weekend waarin uit de uit laatste groepsduels tegelijkertijd worden gespeeld, kan uit men de voor het rechtstreekse verslag een van tijdens de tweede wedstrijd van terecht op NOS.nl. Voor de presentatie naar tekenen afwisselend Tom de op tv Egbers, Gert van ’t Hof en op Henry Schut; op John van het ’t Schip, naar Co Adriaanse en Pierre van met Hooijdonk zijn tijdens uitgenodigd om door de analyses te op tv verzorgen. De uitzendingen op tv beginnen steeds ongeveer tien de minuten voor de op tv wedstrijd. In Groep A spelen WK-organisator van Rusland, Oceanisch kampioen in Nieuw-Zeeland, Europees kampioen de Portugal en door Noord- en een Midden-Amerikaans kampioen Mexico tegen elkaar. door In van Groep B in spelen Afrikaans kampioen Kameroen, van Zuid-Amerikaans kampioen Chili, een Aziatisch kampioen op tv Australië en regerend wereldkampioen Duitsland op tegen elkaar. met De nummers 1 en met 2 van de tijdens groep een plaatsen zich voor naar de halve finales.

mei 2020
25-06-2017 18:00

Chili - Australië of Duitsland - Kameroen

NOS Sport Confederations Cup - Chili - Australië of Duitsland - Kameroen

Verslag van de tweede helft van Chili - Australië in Moskou of Duitsland - Kameroen in Sochi.

25-06-2017 17:50

NOS Sport Confederations Cup

NOS Sport Confederations Cup - NOS Sport Confederations Cup

Wedstrijdanalyse van de Confederations Cup, Rusland.

25-06-2017 16:45

Chili - Australië of Duitsland - Kameroen

NOS Sport Confederations Cup - Chili - Australië of Duitsland - Kameroen

Verslag van Duitsland - Kameroen op de Confederations Cup in Rusland. Het is de laatste groepswedstrijd in Groep B. Zowel Duitsland als Chili heeft na twee wedstrijden vier punten. Afgelopen donderdag speelden ze tegen elkaar met 1-1 gelijk...

NOS Sport Confederations Cup gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport Confederations Cup de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport Confederations Cup bij NOS Sport Confederations Cup liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport Confederations Cup. Heb je een uitzending van NOS Sport Confederations Cup gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport Confederations Cup gemist

Uitzending gemist van NOS Sport Confederations Cup? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport Confederations Cup kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 02-07-2017 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!