Programma gemist?

Verslag van de op tweede helft van met Chili - Australië door in Moskou met of door Duitsland - Kameroen in naar Sochi.

Wedstrijdanalyse een van de met Confederations Cup, Rusland.

Verslag door van Duitsland - Kameroen op op tv de Confederations Cup een in van Rusland. Het is door de laatste groepswedstrijd op tv in Groep naar B. Zowel Duitsland als Chili heeft door na tijdens twee wedstrijden vier met punten. Afgelopen donderdag speelden ze op tv op tv tegen elkaar met 1-1 op gelijk. Ook Kameroen en Australië tijdens van speelden tegen elkaar gelijk. Zij de hebben beiden 1 punt naar in de groep. Tot van en met 2 een juli is Rusland uit het toneel op tv van het de FIFA Confederations Cup, het voetbaltoernooi een dat geldt tijdens als de generale op tv repetitie voor het door land dat ook het in WK organiseert met en waarin de wereldkampioen, met de kampioenen tijdens van de de zes continenten en het in gastland het tegen elkaar het in opnemen. De NOS brengt alle zestien een wedstrijden naar live in de op tv huiskamer, via zowel NPO op tv 1 als NPO 2 in en 3. In een het weekend waarin naar de laatste van groepsduels tegelijkertijd worden door gespeeld, kan naar men voor het rechtstreekse verslag van met tijdens de tweede wedstrijd terecht op tijdens NOS.nl. Voor de naar presentatie tekenen door afwisselend Tom Egbers, Gert van in ’t Hof door en Henry uit Schut; John van ’t Schip, tijdens Co in Adriaanse en Pierre de van Hooijdonk zijn uitgenodigd in om in de analyses te verzorgen. met De uitzendingen beginnen het steeds ongeveer uit tien minuten voor de op wedstrijd. In Groep A van spelen WK-organisator Rusland, Oceanisch kampioen uit Nieuw-Zeeland, Europees het kampioen Portugal en Noord- uit en Midden-Amerikaans het kampioen Mexico tegen elkaar. op van In Groep B spelen Afrikaans op tv kampioen Kameroen, op tv Zuid-Amerikaans kampioen Chili, Aziatisch tijdens kampioen Australië door en regerend in wereldkampioen Duitsland tegen elkaar. De uit nummers 1 en 2 in van de op tv groep plaatsen in zich voor de halve van finales.

augustus 2021
25-06-2017 18:00

Chili - Australië of Duitsland - Kameroen

NOS Sport Confederations Cup - Chili - Australië of Duitsland - Kameroen

Verslag van de tweede helft van Chili - Australië in Moskou of Duitsland - Kameroen in Sochi.

25-06-2017 17:50

NOS Sport Confederations Cup

NOS Sport Confederations Cup - NOS Sport Confederations Cup

Wedstrijdanalyse van de Confederations Cup, Rusland.

25-06-2017 16:45

Chili - Australië of Duitsland - Kameroen

NOS Sport Confederations Cup - Chili - Australië of Duitsland - Kameroen

Verslag van Duitsland - Kameroen op de Confederations Cup in Rusland. Het is de laatste groepswedstrijd in Groep B. Zowel Duitsland als Chili heeft na twee wedstrijden vier punten. Afgelopen donderdag speelden ze tegen elkaar met 1-1 gelijk...

NOS Sport Confederations Cup gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport Confederations Cup de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport Confederations Cup bij NOS Sport Confederations Cup liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport Confederations Cup. Heb je een uitzending van NOS Sport Confederations Cup gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport Confederations Cup gemist

Uitzending gemist van NOS Sport Confederations Cup? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport Confederations Cup kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 02-07-2017 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!