Programma gemist?

Verslag van met de tweede in helft van Chili de - Australië in Moskou een of op tv Duitsland - Kameroen in in Sochi.

Wedstrijdanalyse op van de de Confederations Cup, Rusland.

Verslag in van Duitsland - op tv Kameroen op de Confederations Cup de in op tv Rusland. Het is op de laatste groepswedstrijd met in Groep B. met Zowel Duitsland als Chili heeft het na met twee wedstrijden met vier punten. Afgelopen op donderdag speelden ze tegen elkaar een met tijdens 1-1 gelijk. Ook Kameroen in en Australië met speelden tegen elkaar gelijk. Zij hebben op beiden op tv 1 punt een in de groep. Tot en met 2 naar juli op tv is Rusland door het toneel van de op tv FIFA Confederations op tv Cup, het voetbaltoernooi dat geldt als in de generale repetitie uit voor het land naar dat van ook het WK organiseert en een op tv waarin de wereldkampioen, de kampioenen de van tijdens de zes continenten en het gastland in de het tegen elkaar de opnemen. De NOS brengt alle zestien uit wedstrijden live in tijdens de huiskamer, via zowel in NPO 1 als het op NPO 2 en 3. In het het weekend waarin de de laatste tijdens groepsduels tegelijkertijd worden gespeeld, tijdens kan met men voor het rechtstreekse op verslag van door de tweede wedstrijd naar terecht op NOS.nl. Voor de presentatie in tekenen van afwisselend Tom van Egbers, Gert van ’t Hof en met Henry Schut; de John door van ’t Schip, Co Adriaanse in en Pierre van naar Hooijdonk in zijn uitgenodigd om de op tv analyses te naar verzorgen. De uitzendingen beginnen steeds ongeveer van tien minuten in voor de door wedstrijd. In Groep A spelen met WK-organisator Rusland, van Oceanisch kampioen Nieuw-Zeeland, Europees door kampioen Portugal en de Noord- naar en Midden-Amerikaans kampioen Mexico tegen elkaar. een In uit Groep B spelen tijdens Afrikaans kampioen Kameroen, naar Zuid-Amerikaans kampioen met Chili, Aziatisch kampioen Australië en in regerend wereldkampioen een Duitsland tegen elkaar. De van nummers 1 en 2 op tv van de door groep plaatsen zich van voor de de halve finales.

januari 2021
25-06-2017 18:00

Chili - Australië of Duitsland - Kameroen

NOS Sport Confederations Cup - Chili - Australië of Duitsland - Kameroen

Verslag van de tweede helft van Chili - Australië in Moskou of Duitsland - Kameroen in Sochi.

25-06-2017 17:50

NOS Sport Confederations Cup

NOS Sport Confederations Cup - NOS Sport Confederations Cup

Wedstrijdanalyse van de Confederations Cup, Rusland.

25-06-2017 16:45

Chili - Australië of Duitsland - Kameroen

NOS Sport Confederations Cup - Chili - Australië of Duitsland - Kameroen

Verslag van Duitsland - Kameroen op de Confederations Cup in Rusland. Het is de laatste groepswedstrijd in Groep B. Zowel Duitsland als Chili heeft na twee wedstrijden vier punten. Afgelopen donderdag speelden ze tegen elkaar met 1-1 gelijk...

NOS Sport Confederations Cup gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport Confederations Cup de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport Confederations Cup bij NOS Sport Confederations Cup liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport Confederations Cup. Heb je een uitzending van NOS Sport Confederations Cup gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport Confederations Cup gemist

Uitzending gemist van NOS Sport Confederations Cup? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport Confederations Cup kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 02-07-2017 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!