Programma gemist?

Verslag van van de tweede helft van in Chili - Australië het met in Moskou of Duitsland - Kameroen naar in op Sochi.

Wedstrijdanalyse van van de Confederations in Cup, Rusland.

Verslag op tv van Duitsland - met Kameroen op de de Confederations Cup in Rusland. Het op is tijdens de laatste groepswedstrijd uit in Groep op tv B. Zowel Duitsland als Chili tijdens heeft van na twee wedstrijden vier punten. Afgelopen de donderdag speelden een ze tegen op elkaar met 1-1 gelijk. in Ook in Kameroen en Australië speelden tegen elkaar een gelijk. Zij op hebben beiden 1 punt van in de groep. Tot het op en met 2 op tv juli is Rusland een het toneel van op tv de FIFA Confederations de Cup, het voetbaltoernooi een dat geldt als de generale repetitie op voor het land van in dat ook het WK van organiseert en op tv waarin de wereldkampioen, de kampioenen van in met de zes continenten op tv en het gastland door het tegen elkaar in opnemen. De NOS brengt alle op tv zestien wedstrijden live op in de de huiskamer, via zowel de NPO 1 als NPO 2 en een 3. In met het weekend op waarin de laatste groepsduels uit tegelijkertijd worden gespeeld, kan uit men voor het het rechtstreekse van verslag van door de tweede wedstrijd terecht op tijdens NOS.nl. Voor van de presentatie een tekenen afwisselend Tom Egbers, Gert van in de ’t Hof en Henry Schut; John uit van van ’t Schip, Co op tv Adriaanse en het Pierre van Hooijdonk in zijn uitgenodigd om de analyses te uit verzorgen. in De uitzendingen beginnen steeds in ongeveer in tien minuten voor tijdens de wedstrijd. In Groep A spelen door WK-organisator Rusland, met Oceanisch kampioen Nieuw-Zeeland, Europees een kampioen Portugal en Noord- het en naar Midden-Amerikaans kampioen Mexico op tv tegen elkaar. In tijdens Groep B spelen Afrikaans kampioen op Kameroen, Zuid-Amerikaans kampioen door Chili, Aziatisch kampioen naar in Australië en regerend wereldkampioen Duitsland het tegen naar elkaar. De nummers 1 en 2 tijdens van van de groep plaatsen zich voor door de halve door finales.

september 2020
25-06-2017 18:00

Chili - Australië of Duitsland - Kameroen

NOS Sport Confederations Cup - Chili - Australië of Duitsland - Kameroen

Verslag van de tweede helft van Chili - Australië in Moskou of Duitsland - Kameroen in Sochi.

25-06-2017 17:50

NOS Sport Confederations Cup

NOS Sport Confederations Cup - NOS Sport Confederations Cup

Wedstrijdanalyse van de Confederations Cup, Rusland.

25-06-2017 16:45

Chili - Australië of Duitsland - Kameroen

NOS Sport Confederations Cup - Chili - Australië of Duitsland - Kameroen

Verslag van Duitsland - Kameroen op de Confederations Cup in Rusland. Het is de laatste groepswedstrijd in Groep B. Zowel Duitsland als Chili heeft na twee wedstrijden vier punten. Afgelopen donderdag speelden ze tegen elkaar met 1-1 gelijk...

NOS Sport Confederations Cup gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport Confederations Cup de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport Confederations Cup bij NOS Sport Confederations Cup liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport Confederations Cup. Heb je een uitzending van NOS Sport Confederations Cup gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport Confederations Cup gemist

Uitzending gemist van NOS Sport Confederations Cup? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport Confederations Cup kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 02-07-2017 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!