Programma gemist?

Verslag op tv van de tweede helft van in het Chili - Australië in Moskou van of de Duitsland - Kameroen in op Sochi.

Wedstrijdanalyse van de met Confederations Cup, op tv Rusland.

Verslag van Duitsland een - tijdens Kameroen op de Confederations Cup uit in Rusland. het Het is op de laatste een groepswedstrijd in Groep B. Zowel Duitsland tijdens het als Chili heeft na van twee wedstrijden een vier punten. Afgelopen donderdag naar speelden ze tegen elkaar door met uit 1-1 gelijk. Ook Kameroen en naar Australië speelden met tegen elkaar gelijk. Zij op hebben door beiden 1 punt in de de groep. Tot het en met 2 juli is Rusland uit met het toneel van door de FIFA Confederations Cup, het voetbaltoernooi door dat geldt als van de generale repetitie van een voor het land op dat ook het WK op tv organiseert en waarin de van wereldkampioen, de kampioenen van het de in zes continenten naar en het gastland het van tegen elkaar opnemen. De tijdens NOS brengt alle zestien wedstrijden door live op in de huiskamer, via uit zowel NPO op 1 als NPO 2 het en 3. In het het van weekend waarin de laatste groepsduels tegelijkertijd het de worden gespeeld, kan door men voor het op tv rechtstreekse verslag van de op tv tweede wedstrijd op terecht op NOS.nl. Voor uit de presentatie tijdens tekenen afwisselend Tom Egbers, Gert door van ’t Hof een en Henry Schut; een John van ’t het Schip, Co in Adriaanse en Pierre van Hooijdonk het zijn uitgenodigd om door de analyses uit te op verzorgen. De uitzendingen beginnen steeds in ongeveer tien van minuten voor van de wedstrijd. In Groep A spelen WK-organisator uit Rusland, Oceanisch kampioen uit Nieuw-Zeeland, door Europees kampioen Portugal en Noord- door en Midden-Amerikaans kampioen de Mexico tegen door elkaar. In Groep B een spelen met Afrikaans kampioen uit Kameroen, Zuid-Amerikaans kampioen met Chili, Aziatisch kampioen Australië en regerend uit wereldkampioen Duitsland de tegen elkaar. De nummers op 1 en tijdens 2 van een de groep plaatsen zich voor uit op tv de halve finales.

april 2021
25-06-2017 18:00

Chili - Australië of Duitsland - Kameroen

NOS Sport Confederations Cup - Chili - Australië of Duitsland - Kameroen

Verslag van de tweede helft van Chili - Australië in Moskou of Duitsland - Kameroen in Sochi.

25-06-2017 17:50

NOS Sport Confederations Cup

NOS Sport Confederations Cup - NOS Sport Confederations Cup

Wedstrijdanalyse van de Confederations Cup, Rusland.

25-06-2017 16:45

Chili - Australië of Duitsland - Kameroen

NOS Sport Confederations Cup - Chili - Australië of Duitsland - Kameroen

Verslag van Duitsland - Kameroen op de Confederations Cup in Rusland. Het is de laatste groepswedstrijd in Groep B. Zowel Duitsland als Chili heeft na twee wedstrijden vier punten. Afgelopen donderdag speelden ze tegen elkaar met 1-1 gelijk...

NOS Sport Confederations Cup gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport Confederations Cup de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport Confederations Cup bij NOS Sport Confederations Cup liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport Confederations Cup. Heb je een uitzending van NOS Sport Confederations Cup gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport Confederations Cup gemist

Uitzending gemist van NOS Sport Confederations Cup? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport Confederations Cup kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 02-07-2017 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!