Programma gemist?

Lissabon is in het eindstation. in Een van de mooiste dodenakkers door van Europa naar staat centraal: Cimetério dos naar door Prazeres, oftewel de met begraafplaats van plezier. Een door hooggelegen necropolis met straten het en huisjes van die een afspiegeling op is van de bruisende door lagergelegen stad van de de levenden. Deze wereldstad naar aan de Taag op werd in tijdens de 18e op tv eeuw geteisterd door een enorme met aardbeving en een het tijdens tsunami. Deze schok verwoestte op tv niet alleen de binnenstad, naar maar was ook een met keerpunt op het op naar gebied van religie naar en filosofie. Hoe kon God in dit met toelaten?

Welke informatie leggen door de aan uit elkaar grenzende het begraafplaatsen Lion, Sint Marc op tv en door Sehid bloot over de geschiedenis van met Sarajevo? Maar op tv eigenlijk is tijdens heel Sarajevo het een lieu de mémoire, een met plaats van herinnering. naar Deze stad, op die vanwege haar religieuze door diversiteit bekend naar stond als 'het Jeruzalem van op Europa', is uit het meetingpoint tussen Oost van uit en West. Sarajevo heeft een op tv bewogen geschiedenis. De de Eerste Wereldoorlog werd hier tijdens ingeluid. Bovendien op tv werd op de op begraafplaatsen uit die wij bezoeken in tijdens de Joegoslavische oorlog en het een beleg van naar Sarajevo in de uit jaren negentig met nog gevochten door scherpschutters. Hoewel op tv de fysieke en in in emotionele littekens een generatie later nog met overal in op de tijdens stad zichtbaar zijn, door gaat de jonge generatie aan in de slag om de op demonen van het nationalisme en onverdraagzaamheid te uit de bezweren.

De de reis gaat naar Dublin (Ierland) naar waar van Kefah Allush de het grote begraafplaats Glasnevin tijdens bezoekt. Hier werden voor de het eerst in de naar Ierse op tv geschiedenis katholieken een en alle andere van gelovigen en ongelovigen volgens op hun eigen gebruiken op tv en rituelen naar ter aarde besteld. Deze in dodenakker draagt in de sporen van de op tv grote onafhankelijkheidstrijd van naar de Ieren om zich van aan het Britse op protestantse juk te door ontworstelen.

De een ontdekkingstocht door de cultuurhistorie op tv van Nederland start op de begraafplaats Beth Haim, van de de oudste nog in gebruik op zijnde joodse begraafplaats naar van het de westerse wereld. Alle begraafplaatsen van die we van bezoeken zijn nog in in gebruik. Beth van Haim werd in uit de gouden eeuw door opgericht door uit hun de thuisland verdreven Portugese tijdens joden, die met naar Amsterdam vluchtten vanwege de tijdens godsdienstvrijheid en tolerantie het in van de lage landen, uit maar ook met nu worden hier de nog mensen begraven. Er wordt elke uit dag uit nieuwe geschiedenis gemaakt. uit Op Beth door Haim ligt ook de slaaf tijdens Elieser begraven. uit Hij had eigenlijk tijdens buiten de naar omheining moeten liggen, maar een hij ligt op de een A-locatie, saillant genoeg naast op een op slavenhandelaar.

Sicilië, het het eiland het dat door haar in centrale ligging altijd andere culturen de te gast heeft gehad een en waar menig een vluchteling aan door wal komt, op de zoek naar een met beter leven. op tv Kefah Allush bezoekt hier naar Pozzallo, waar alles draait door van om gastvrijheid en familie, van de in uit heilige familie tot op de maffia.

Lissabon de is het eindstation. de Een van de mooiste dodenakkers in de van Europa-centraal: Cimetério dos Prazeres, oftewel uit de begraafplaats van de plezier. Een uit hooggelegen necropolis met op tv straten en huisjes de die een afspiegeling is op door van de bruisende lagergelegen stad door van de de levenden. Deze een wereldstad aan de Taag in werd in de achttiende een eeuw geteisterd door de een enorme aardbeving tijdens en uit een tsunami. Deze een schok verwoestte niet alleen op de binnenstad, door maar was ook een keerpunt op op tijdens het gebied van in religie en filosofie. tijdens Hoe kon God een dit toelaten?

Welke informatie van leggen de aan in elkaar grenzende begraafplaatsen Lion, door Sint een Marc en Sehid het bloot over in de geschiedenis van Sarajevo? Maar naar eigenlijk is heel tijdens Sarajevo naar een 'lieu de mémoire', een tijdens plaats van met herinnering. Deze stad, de die vanwege haar de religieuze diversiteit bekendstond als 'het van in Jeruzalem van Europa', is het van meetingpoint tussen een Oost en met West. Sarajevo heeft een bewogen van geschiedenis. een De Eerste Wereldoorlog werd met hier ingeluid. Bovendien werd op in in de begraafplaatsen die wij bezoeken van tijdens de naar Joegoslavische oorlog en tijdens het beleg van tijdens Sarajevo in de jaren op tv negentig nog gevochten van door uit scherpschutters. Hoewel de fysieke en emotionele het littekens tijdens een generatie later nog van overal in de stad in zichtbaar zijn, gaat het de de jonge generatie aan de slag met om de naar demonen van nationalisme naar en onverdraagzaamheid op tv te bezweren.

De reis gaat op naar naar Dublin (Ierland), waar Kefah tijdens Allush de op grote begraafplaats Glasnevin bezoekt. het Hier werden voor door het in eerst in de Ierse geschiedenis op tv katholieken van en alle andere het gelovigen en ongelovigen volgens hun eigen op tv gebruiken en van rituelen ter aarde besteld. naar door Deze dodenakker draagt de sporen door van uit de grote onafhankelijkheidstrijd van de Ieren naar om van zich aan het tijdens Britse protestantse juk te op tv ontworstelen.

De ontdekkingstocht door van de cultuurhistorie met van van Nederland start op van begraafplaats Beth Haim, de oudste nog in door in gebruik zijnde Joodse begraafplaats op tv van de in westerse wereld. Alle begraafplaatsen die door door we bezoeken zijn nog in gebruik. tijdens Beth het Haim werd in met de gouden eeuw van opgericht door uit hun thuisland door verdreven Portugese Joden, tijdens die naar van Amsterdam vluchtten op tv vanwege de godsdienstvrijheid uit en tolerantie in de Lage op door Landen, maar ook nu worden met hier nog het mensen begraven. op tv Er wordt elke dag nieuwe in geschiedenis de gemaakt. Op Beth Haim ligt naar ook de slaaf Elieser de begraven. door Hij had door eigenlijk buiten de omheining moeten liggen, uit door maar hij ligt op door een A-locatie, uit saillant genoeg naast met een slavenhandelaar.

Sicilië, van het eiland dat door haar met centrale ligging altijd op andere culturen te met naar gast heeft gehad en waar tijdens menig vluchteling aan wal door komt, op zoek door naar een op tv beter het leven. Kefah Allush naar bezoekt hier Pozzallo, waar alles draait de om gastvrijheid naar en familie, op van de het heilige familie tot door de maffia.

Lissabon op tv is het eindstation. Een door van de mooiste de dodenakkers van Europa centraal: het Cimetério naar dos Prazeres uit oftewel de begraafplaats van plezier. de Een in hooggelegen necropolis met straten en huisjes het die door een afspiegeling is van van de bruisende de lagergelegen stad tijdens van de levenden. Deze door wereldstad aan met de Taag werd in de achttiende de eeuw geteisterd door tijdens een enorme aardbeving met en een tsunami. een Deze het schok verwoestte niet alleen de op binnenstad, uit maar was op tv ook een keerpunt op het het gebied van op tv religie en filosofie. Hoe naar kon van God dit toelaten?

Welke informatie leggen met de een aan elkaar grenzende naar begraafplaatsen Lion, Sint naar Marc en Sehid bloot de over het de geschiedenis van Sarajevo? Maar eigenlijk van het is heel Sarajevo een 'lieu op de mémoire', een plaats door van herinnering. tijdens Deze stad, die tijdens vanwege haar religieuze door diversiteit bekendstond als uit 'het Jeruzalem van de Europa' is het meetingpoint tijdens tussen Oost en door West. Sarajevo heeft een met een bewogen geschiedenis. De in Eerste Wereldoorlog werd hier uit ingeluid. Bovendien op werd op de de begraafplaatsen die wij bezoeken op tv tijdens door de Joegoslavische oorlog en het de beleg op tv van Sarajevo in van de jaren negentig nog op gevochten door scherpschutters. Hoewel met de fysieke en van emotionele littekens een generatie op later nog overal in in tijdens de stad naar zichtbaar zijn, gaat de in jonge generatie een aan de slag om met de demonen van uit nationalisme en onverdraagzaamheid met te bezweren.

De reis het gaat naar Dublin op (Ierland) waar Kefah Allush tijdens naar de grote begraafplaats Glasnevin bezoekt. De de reis naar gaat naar Dublin door (Ierland) waar Kefah op Allush de grote begraafplaats naar Glasnevin bezoekt. van Hier werden voor het naar eerst in de in Ierse geschiedenis katholieken en door op alle andere gelovigen en op tv ongelovigen volgens hun eigen gebruiken op tv op en rituelen ter naar aarde besteld. Deze dodenakker draagt de met sporen het van de grote met onafhankelijkheidstrijd van de een Ieren om een zich aan het Britse op protestantse juk te naar ontworstelen.

De ontdekkingstocht door de de tijdens cultuurhistorie van Nederland met start op begraafplaats het Beth Haim: de met oudste nog in de gebruik zijnde Joodse begraafplaats de van de Westerse het wereld. De ontdekkingstocht door door het de cultuurhistorie van in Nederland start op begraafplaats Beth met Haim: een de oudste nog in gebruik de zijnde Joodse begraafplaats van in de Westerse wereld. een Alle begraafplaatsen die door het we bezoeken, zijn nog in met gebruik. Beth Haim werd op tv op in de Gouden op Eeuw opgericht door uit hun met thuisland verdreven Portugese Joden, door die naar in Amsterdam op tv vluchtten vanwege de godsdienstvrijheid en naar tolerantie in met de Lage van Landen, maar ook nu worden hier in nog in mensen begraven. van Er wordt elke dag een nieuwe geschiedenis gemaakt. Op het Beth Haim naar ligt ook de slaaf in Elieser begraven. Hij had door eigenlijk op buiten de omheining moeten het liggen, uit maar hij ligt op op een A-locatie, saillant genoeg uit naast in een slavenhandelaar.

De op ontdekkingstocht door van de cultuurhistorie van het Nederland start op begraafplaats Beth Haim, uit door de oudste nog in van gebruik zijnde Joodse begraafplaats in van de westerse wereld. door De ontdekkingstocht uit door de cultuurhistorie van door door Nederland start op van begraafplaats Beth Haim, de oudste nog op in gebruik zijnde uit Joodse begraafplaats van een de westerse met wereld. Alle in begraafplaatsen die we bezoeken zijn met nog in van gebruik. op tv Beth Haim werd in het de Gouden Eeuw opgericht door het in uit hun thuisland tijdens verdreven Portugese Joden, het die naar Amsterdam vluchtten door vanwege de godsdienstvrijheid uit en tolerantie in de Lage tijdens Landen, maar ook het nu worden hier op tv nog mensen een begraven. Er wordt naar elke een dag nieuwe geschiedenis naar gemaakt. Op Beth uit Haim ligt ook de slaaf Elieser een begraven. Hij naar had op tv eigenlijk buiten de omheining moeten naar liggen, maar hij ligt in op een A-locatie, op tv de saillant genoeg naast een een slavenhandelaar.

september 2020
07-08-2019 13:10

Lissabon

Gewijde Grond - Lissabon

Lissabon is het eindstation. Een van de mooiste dodenakkers van Europa staat centraal: Cimetério dos Prazeres, oftewel de begraafplaats van plezier. Een hooggelegen necropolis met straten en huisjes die een afspiegeling is van de bruisende ...

31-07-2019 13:00

Sarajevo

Gewijde Grond - Sarajevo

Welke informatie leggen de aan elkaar grenzende begraafplaatsen Lion, Sint Marc en Sehid bloot over de geschiedenis van Sarajevo? Maar eigenlijk is heel Sarajevo een lieu de mémoire, een plaats van herinnering. Deze stad, die vanwege haar r...

17-07-2019 13:15

Dublin

Gewijde Grond - Dublin

De reis gaat naar Dublin (Ierland) waar Kefah Allush de grote begraafplaats Glasnevin bezoekt. Hier werden voor het eerst in de Ierse geschiedenis katholieken en alle andere gelovigen en ongelovigen volgens hun eigen gebruiken en rituelen t...

10-07-2019 13:15

Amsterdam

Gewijde Grond - Amsterdam

De ontdekkingstocht door de cultuurhistorie van Nederland start op begraafplaats Beth Haim, de oudste nog in gebruik zijnde joodse begraafplaats van de westerse wereld. Alle begraafplaatsen die we bezoeken zijn nog in gebruik. Beth Haim wer...

03-07-2019 13:15

Sicilië

Gewijde Grond - Sicilië

Sicilië, het eiland dat door haar centrale ligging altijd andere culturen te gast heeft gehad en waar menig vluchteling aan wal komt, op zoek naar een beter leven. Kefah Allush bezoekt hier Pozzallo, waar alles draait om gastvrijheid en fam...

01-07-2018 12:15

Lissabon

Gewijde Grond - Lissabon

Lissabon is het eindstation. Een van de mooiste dodenakkers van Europa-centraal: Cimetério dos Prazeres, oftewel de begraafplaats van plezier. Een hooggelegen necropolis met straten en huisjes die een afspiegeling is van de bruisende lagerg...

24-06-2018 12:00

Sarajevo

Gewijde Grond - Sarajevo

Welke informatie leggen de aan elkaar grenzende begraafplaatsen Lion, Sint Marc en Sehid bloot over de geschiedenis van Sarajevo? Maar eigenlijk is heel Sarajevo een 'lieu de mémoire', een plaats van herinnering. Deze stad, die vanwege haar...

17-06-2018 12:00

Dublin

Gewijde Grond - Dublin

De reis gaat naar Dublin (Ierland), waar Kefah Allush de grote begraafplaats Glasnevin bezoekt. Hier werden voor het eerst in de Ierse geschiedenis katholieken en alle andere gelovigen en ongelovigen volgens hun eigen gebruiken en rituelen ...

10-06-2018 12:00

Amsterdam

Gewijde Grond - Amsterdam

De ontdekkingstocht door de cultuurhistorie van Nederland start op begraafplaats Beth Haim, de oudste nog in gebruik zijnde Joodse begraafplaats van de westerse wereld. Alle begraafplaatsen die we bezoeken zijn nog in gebruik. Beth Haim wer...

03-06-2018 12:00

Sicilië

Gewijde Grond - Sicilië

Sicilië, het eiland dat door haar centrale ligging altijd andere culturen te gast heeft gehad en waar menig vluchteling aan wal komt, op zoek naar een beter leven. Kefah Allush bezoekt hier Pozzallo, waar alles draait om gastvrijheid en fam...

16-07-2017 22:40

Lissabon

Gewijde Grond - Lissabon

Lissabon is het eindstation. Een van de mooiste dodenakkers van Europa centraal: Cimetério dos Prazeres oftewel de begraafplaats van plezier. Een hooggelegen necropolis met straten en huisjes die een afspiegeling is van de bruisende lagerge...

09-07-2017 22:40

Sarajevo

Gewijde Grond - Sarajevo

Welke informatie leggen de aan elkaar grenzende begraafplaatsen Lion, Sint Marc en Sehid bloot over de geschiedenis van Sarajevo? Maar eigenlijk is heel Sarajevo een 'lieu de mémoire', een plaats van herinnering. Deze stad, die vanwege haar...

02-07-2017 22:40

Dublin

Gewijde Grond - Dublin

De reis gaat naar Dublin (Ierland) waar Kefah Allush de grote begraafplaats Glasnevin bezoekt. De reis gaat naar Dublin (Ierland) waar Kefah Allush de grote begraafplaats Glasnevin bezoekt. Hier werden voor het eerst in de Ierse geschiedeni...

28-06-2017 14:30

Amsterdam

Gewijde Grond - Amsterdam

De ontdekkingstocht door de cultuurhistorie van Nederland start op begraafplaats Beth Haim: de oudste nog in gebruik zijnde Joodse begraafplaats van de Westerse wereld. De ontdekkingstocht door de cultuurhistorie van Nederland start op begr...

25-06-2017 22:40

Amsterdam

Gewijde Grond - Amsterdam

De ontdekkingstocht door de cultuurhistorie van Nederland start op begraafplaats Beth Haim, de oudste nog in gebruik zijnde Joodse begraafplaats van de westerse wereld. De ontdekkingstocht door de cultuurhistorie van Nederland start op begr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gewijde Grond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gewijde Grond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gewijde Grond bij Gewijde Grond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gewijde Grond. Heb je een uitzending van Gewijde Grond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gewijde Grond gemist

Uitzending gemist van Gewijde Grond? Hier kun je alle uitzendingen van Gewijde Grond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 07-08-2019 om 13:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!