Programma gemist?

Lissabon met is het eindstation. Een van van de uit mooiste dodenakkers van naar Europa staat op tv centraal: Cimetério dos Prazeres, oftewel de de begraafplaats van plezier. van Een een hooggelegen necropolis met straten de en huisjes van die een van afspiegeling is van tijdens de bruisende lagergelegen stad van de de levenden. Deze wereldstad met naar aan de Taag van werd in de 18e eeuw het geteisterd door naar een enorme aardbeving en een een tsunami. Deze naar schok verwoestte niet in alleen de binnenstad, maar de was ook een op tv keerpunt de op het gebied van religie met en filosofie. het Hoe kon God dit een op toelaten?

Welke uit informatie leggen de op aan elkaar naar grenzende begraafplaatsen Lion, Sint Marc en van tijdens Sehid bloot over een de geschiedenis van Sarajevo? Maar in eigenlijk is de heel Sarajevo een lieu de op mémoire, een een plaats van herinnering. Deze tijdens stad, die van vanwege haar religieuze het diversiteit bekend stond als op tijdens 'het Jeruzalem van Europa', is met het meetingpoint op tv tussen Oost in en West. Sarajevo door heeft een bewogen geschiedenis. De de Eerste naar Wereldoorlog werd hier ingeluid. tijdens Bovendien werd op de de begraafplaatsen die wij van bezoeken tijdens de op tv Joegoslavische oorlog en een het beleg in van Sarajevo met in de jaren negentig nog gevochten door naar door scherpschutters. Hoewel van de fysieke en emotionele littekens een een generatie op later nog overal in in de stad zichtbaar zijn, door gaat door de jonge op generatie aan de tijdens slag om de demonen naar van nationalisme tijdens en onverdraagzaamheid te in bezweren.

De reis gaat de naar Dublin het (Ierland) uit waar Kefah Allush de grote op tv begraafplaats een Glasnevin bezoekt. Hier werden voor door het eerst op tv in de Ierse op tv geschiedenis katholieken het en alle andere gelovigen en ongelovigen uit volgens in hun eigen in gebruiken en rituelen de ter aarde besteld. een Deze dodenakker draagt de door sporen van de grote onafhankelijkheidstrijd tijdens van van de Ieren om zich aan tijdens het Britse in protestantse van juk te ontworstelen.

De naar ontdekkingstocht door de cultuurhistorie de van Nederland start naar op op begraafplaats Beth Haim, een de oudste nog in tijdens gebruik zijnde joodse begraafplaats tijdens van de op tv westerse wereld. uit Alle begraafplaatsen die we bezoeken een zijn nog in in gebruik. Beth Haim werd op tv een in de gouden eeuw opgericht door uit uit hun op tv thuisland verdreven Portugese joden, tijdens door die naar Amsterdam vluchtten op tv vanwege de godsdienstvrijheid en tijdens tolerantie in de de lage landen, op maar ook nu van worden hier in nog mensen begraven. Er met wordt elke dag nieuwe op geschiedenis gemaakt. Op tijdens Beth Haim het ligt ook de slaaf naar Elieser begraven. Hij had op tv eigenlijk in buiten de omheining moeten liggen, de maar hij ligt van op een A-locatie, door saillant genoeg tijdens naast een de slavenhandelaar.

Sicilië, het eiland naar dat door haar op tv centrale van ligging altijd andere culturen te het gast uit heeft gehad van en waar menig vluchteling aan het wal komt, op op zoek naar een door beter leven. Kefah Allush naar door bezoekt hier Pozzallo, waar alles in draait om het gastvrijheid en familie, van de in heilige familie tot de de in maffia.

Lissabon is een het eindstation. Een van uit de op mooiste dodenakkers een van Europa-centraal: Cimetério dos Prazeres, op tv oftewel de begraafplaats op tv van plezier. op tv Een hooggelegen necropolis op tv met straten en van huisjes die een afspiegeling van is van de uit bruisende het lagergelegen stad van de een levenden. Deze wereldstad aan de de Taag werd een in de door achttiende eeuw geteisterd door een van enorme de aardbeving en een tsunami. tijdens Deze in schok verwoestte niet op tv alleen de binnenstad, maar was ook het een keerpunt op een het met gebied van religie op en filosofie. Hoe kon God met dit de toelaten?

Welke informatie de leggen tijdens de aan elkaar grenzende begraafplaatsen op Lion, Sint naar Marc en op Sehid bloot over de geschiedenis het van Sarajevo? Maar eigenlijk van is heel Sarajevo een een 'lieu een de de mémoire', een plaats tijdens van herinnering. Deze het stad, die vanwege haar religieuze diversiteit op tv bekendstond als naar 'het Jeruzalem van Europa', van is het meetingpoint door tussen Oost en op tv West. met Sarajevo heeft een bewogen een geschiedenis. De Eerste Wereldoorlog in werd hier door ingeluid. Bovendien werd op op de met begraafplaatsen die op wij bezoeken tijdens de Joegoslavische de oorlog en de het beleg van Sarajevo in naar de jaren negentig door nog gevochten door de scherpschutters. naar Hoewel de fysieke en de emotionele door littekens een generatie door later nog overal in tijdens de stad zichtbaar op zijn, gaat de jonge van generatie aan de slag in de om de demonen van de nationalisme en onverdraagzaamheid te het bezweren.

De reis gaat de naar Dublin (Ierland), tijdens waar Kefah de Allush de grote begraafplaats het Glasnevin het bezoekt. Hier met werden voor het eerst het in de Ierse geschiedenis katholieken de en alle andere door gelovigen en het ongelovigen volgens hun op eigen het gebruiken en rituelen ter aarde besteld. naar Deze met dodenakker draagt de sporen van op tv de grote tijdens onafhankelijkheidstrijd van de een Ieren om zich aan de een het Britse protestantse juk te uit ontworstelen.

De ontdekkingstocht op door de het cultuurhistorie van naar Nederland start op begraafplaats Beth door Haim, de oudste door nog in op tv gebruik zijnde Joodse op begraafplaats van de een westerse wereld. Alle begraafplaatsen die naar we uit bezoeken zijn nog in gebruik. door Beth naar Haim werd in tijdens de gouden van eeuw opgericht door uit het hun thuisland verdreven Portugese Joden, tijdens naar die naar Amsterdam op tv vluchtten vanwege de godsdienstvrijheid tijdens en tolerantie op tv in de Lage naar Landen, maar ook nu worden hier op van nog mensen begraven. Er wordt elke op op tv dag nieuwe geschiedenis gemaakt. Op Beth een Haim ligt ook een de de slaaf Elieser een begraven. Hij had in eigenlijk buiten de omheining moeten door liggen, maar hij op tv ligt in op een A-locatie, door saillant genoeg naast een tijdens slavenhandelaar.

Sicilië, het door eiland dat door van haar op centrale ligging altijd andere culturen uit te gast met heeft gehad en waar menig door vluchteling aan door wal komt, op zoek het naar een uit beter het leven. Kefah Allush bezoekt hier naar Pozzallo, waar alles het draait om op tv gastvrijheid en familie, tijdens van de heilige een familie tot de door maffia.

Lissabon is het uit eindstation. op tv Een van de mooiste dodenakkers de van Europa centraal: in Cimetério op tv dos Prazeres oftewel de met begraafplaats van van plezier. Een hooggelegen necropolis met met straten en op tv huisjes die een naar afspiegeling is van het de bruisende tijdens lagergelegen stad van de op tv levenden. van Deze wereldstad aan tijdens de Taag werd een in de achttiende eeuw geteisterd met door een enorme aardbeving het en op tv een tsunami. Deze schok uit verwoestte niet alleen met de binnenstad, het maar was ook op tv een keerpunt op uit het gebied van religie en met uit filosofie. Hoe kon God dit in toelaten?

Welke in informatie leggen door de aan elkaar grenzende begraafplaatsen Lion, door Sint Marc en op tv Sehid naar bloot over de geschiedenis de van Sarajevo? met Maar eigenlijk naar is heel Sarajevo een op tv 'lieu de mémoire', een plaats op tv van herinnering. Deze tijdens stad, door die vanwege het haar religieuze diversiteit bekendstond als 'het door Jeruzalem de van Europa' is het meetingpoint van tussen van Oost en uit West. Sarajevo heeft een bewogen op tv geschiedenis. De tijdens Eerste Wereldoorlog door werd hier ingeluid. tijdens Bovendien werd op de begraafplaatsen die met wij bezoeken op tv tijdens de Joegoslavische door oorlog en van het beleg van de Sarajevo in door de jaren negentig nog gevochten de door een scherpschutters. Hoewel de fysieke en een emotionele op littekens een generatie later op nog overal in de stad in zichtbaar zijn, gaat met de tijdens jonge generatie een aan de slag om de demonen door van nationalisme en een onverdraagzaamheid te tijdens bezweren.

De reis gaat op op naar Dublin (Ierland) waar uit Kefah Allush een de grote begraafplaats tijdens Glasnevin bezoekt. De reis gaat uit naar tijdens Dublin (Ierland) waar Kefah Allush door de grote begraafplaats de Glasnevin bezoekt. op Hier werden voor het de eerst in de Ierse in geschiedenis katholieken en met alle op tv andere gelovigen en ongelovigen de volgens hun eigen gebruiken op tv en rituelen ter uit in aarde besteld. Deze de dodenakker draagt de sporen van de door grote op tv onafhankelijkheidstrijd van de in Ieren om zich in aan het Britse protestantse de juk te tijdens ontworstelen.

De ontdekkingstocht in door de het cultuurhistorie van Nederland van start op begraafplaats Beth het Haim: met de oudste nog in gebruik zijnde tijdens Joodse begraafplaats van door de op Westerse wereld. De ontdekkingstocht de door de een cultuurhistorie van Nederland start op een begraafplaats Beth Haim: de de oudste nog op tv in gebruik zijnde door Joodse begraafplaats de van de de Westerse wereld. Alle begraafplaatsen die met we bezoeken, zijn op nog met in gebruik. Beth Haim werd op in een de Gouden Eeuw opgericht door van uit een hun thuisland verdreven met Portugese Joden, die in naar Amsterdam vluchtten de vanwege de de godsdienstvrijheid en tolerantie in het de Lage op tv Landen, maar ook nu worden hier naar nog mensen op begraven. door Er wordt elke dag in nieuwe geschiedenis de gemaakt. Op Beth Haim uit ligt ook tijdens de slaaf Elieser een begraven. Hij had eigenlijk buiten de naar naar omheining moeten liggen, maar hij ligt uit op met een A-locatie, saillant genoeg naast op tv een met slavenhandelaar.

De met ontdekkingstocht door door de cultuurhistorie van Nederland naar start op begraafplaats Beth Haim, de de op tv oudste nog van in gebruik zijnde Joodse tijdens begraafplaats van de in westerse wereld. De ontdekkingstocht op tv door de naar cultuurhistorie van naar Nederland start op begraafplaats door Beth Haim, de oudste op nog tijdens in gebruik zijnde door Joodse begraafplaats van de westerse wereld. uit Alle het begraafplaatsen die het we bezoeken zijn nog in gebruik. uit naar Beth Haim werd in op tv de Gouden Eeuw opgericht door op uit hun op thuisland verdreven Portugese naar Joden, die met naar Amsterdam vluchtten op tv vanwege de godsdienstvrijheid en tolerantie naar in de Lage de Landen, maar ook een nu worden hier op tv nog mensen begraven. op Er wordt op elke dag door nieuwe geschiedenis gemaakt. Op Beth door Haim van ligt ook de slaaf Elieser uit begraven. Hij het had door eigenlijk buiten de van omheining moeten liggen, maar hij ligt een op op een A-locatie, saillant genoeg door naast een uit slavenhandelaar.

juni 2020
07-08-2019 13:10

Lissabon

Gewijde Grond - Lissabon

Lissabon is het eindstation. Een van de mooiste dodenakkers van Europa staat centraal: Cimetério dos Prazeres, oftewel de begraafplaats van plezier. Een hooggelegen necropolis met straten en huisjes die een afspiegeling is van de bruisende ...

31-07-2019 13:00

Sarajevo

Gewijde Grond - Sarajevo

Welke informatie leggen de aan elkaar grenzende begraafplaatsen Lion, Sint Marc en Sehid bloot over de geschiedenis van Sarajevo? Maar eigenlijk is heel Sarajevo een lieu de mémoire, een plaats van herinnering. Deze stad, die vanwege haar r...

17-07-2019 13:15

Dublin

Gewijde Grond - Dublin

De reis gaat naar Dublin (Ierland) waar Kefah Allush de grote begraafplaats Glasnevin bezoekt. Hier werden voor het eerst in de Ierse geschiedenis katholieken en alle andere gelovigen en ongelovigen volgens hun eigen gebruiken en rituelen t...

10-07-2019 13:15

Amsterdam

Gewijde Grond - Amsterdam

De ontdekkingstocht door de cultuurhistorie van Nederland start op begraafplaats Beth Haim, de oudste nog in gebruik zijnde joodse begraafplaats van de westerse wereld. Alle begraafplaatsen die we bezoeken zijn nog in gebruik. Beth Haim wer...

03-07-2019 13:15

Sicilië

Gewijde Grond - Sicilië

Sicilië, het eiland dat door haar centrale ligging altijd andere culturen te gast heeft gehad en waar menig vluchteling aan wal komt, op zoek naar een beter leven. Kefah Allush bezoekt hier Pozzallo, waar alles draait om gastvrijheid en fam...

01-07-2018 12:15

Lissabon

Gewijde Grond - Lissabon

Lissabon is het eindstation. Een van de mooiste dodenakkers van Europa-centraal: Cimetério dos Prazeres, oftewel de begraafplaats van plezier. Een hooggelegen necropolis met straten en huisjes die een afspiegeling is van de bruisende lagerg...

24-06-2018 12:00

Sarajevo

Gewijde Grond - Sarajevo

Welke informatie leggen de aan elkaar grenzende begraafplaatsen Lion, Sint Marc en Sehid bloot over de geschiedenis van Sarajevo? Maar eigenlijk is heel Sarajevo een 'lieu de mémoire', een plaats van herinnering. Deze stad, die vanwege haar...

17-06-2018 12:00

Dublin

Gewijde Grond - Dublin

De reis gaat naar Dublin (Ierland), waar Kefah Allush de grote begraafplaats Glasnevin bezoekt. Hier werden voor het eerst in de Ierse geschiedenis katholieken en alle andere gelovigen en ongelovigen volgens hun eigen gebruiken en rituelen ...

10-06-2018 12:00

Amsterdam

Gewijde Grond - Amsterdam

De ontdekkingstocht door de cultuurhistorie van Nederland start op begraafplaats Beth Haim, de oudste nog in gebruik zijnde Joodse begraafplaats van de westerse wereld. Alle begraafplaatsen die we bezoeken zijn nog in gebruik. Beth Haim wer...

03-06-2018 12:00

Sicilië

Gewijde Grond - Sicilië

Sicilië, het eiland dat door haar centrale ligging altijd andere culturen te gast heeft gehad en waar menig vluchteling aan wal komt, op zoek naar een beter leven. Kefah Allush bezoekt hier Pozzallo, waar alles draait om gastvrijheid en fam...

16-07-2017 22:40

Lissabon

Gewijde Grond - Lissabon

Lissabon is het eindstation. Een van de mooiste dodenakkers van Europa centraal: Cimetério dos Prazeres oftewel de begraafplaats van plezier. Een hooggelegen necropolis met straten en huisjes die een afspiegeling is van de bruisende lagerge...

09-07-2017 22:40

Sarajevo

Gewijde Grond - Sarajevo

Welke informatie leggen de aan elkaar grenzende begraafplaatsen Lion, Sint Marc en Sehid bloot over de geschiedenis van Sarajevo? Maar eigenlijk is heel Sarajevo een 'lieu de mémoire', een plaats van herinnering. Deze stad, die vanwege haar...

02-07-2017 22:40

Dublin

Gewijde Grond - Dublin

De reis gaat naar Dublin (Ierland) waar Kefah Allush de grote begraafplaats Glasnevin bezoekt. De reis gaat naar Dublin (Ierland) waar Kefah Allush de grote begraafplaats Glasnevin bezoekt. Hier werden voor het eerst in de Ierse geschiedeni...

28-06-2017 14:30

Amsterdam

Gewijde Grond - Amsterdam

De ontdekkingstocht door de cultuurhistorie van Nederland start op begraafplaats Beth Haim: de oudste nog in gebruik zijnde Joodse begraafplaats van de Westerse wereld. De ontdekkingstocht door de cultuurhistorie van Nederland start op begr...

25-06-2017 22:40

Amsterdam

Gewijde Grond - Amsterdam

De ontdekkingstocht door de cultuurhistorie van Nederland start op begraafplaats Beth Haim, de oudste nog in gebruik zijnde Joodse begraafplaats van de westerse wereld. De ontdekkingstocht door de cultuurhistorie van Nederland start op begr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gewijde Grond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gewijde Grond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gewijde Grond bij Gewijde Grond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gewijde Grond. Heb je een uitzending van Gewijde Grond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gewijde Grond gemist

Uitzending gemist van Gewijde Grond? Hier kun je alle uitzendingen van Gewijde Grond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 07-08-2019 om 13:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!