Programma gemist?

De reis het gaat naar Dublin (Ierland) het op tv waar Kefah Allush de grote begraafplaats van Glasnevin bezoekt. Hier uit werden tijdens voor het eerst op tv in de Ierse geschiedenis uit katholieken en alle naar andere gelovigen op en ongelovigen volgens hun eigen naar gebruiken en een rituelen ter aarde besteld. in op tv Deze dodenakker draagt de sporen naar van de grote door onafhankelijkheidstrijd van uit de Ieren om tijdens zich aan het Britse in protestantse juk te tijdens ontworstelen.

De ontdekkingstocht door op tv de cultuurhistorie van de Nederland start op een begraafplaats de Beth Haim, de oudste naar nog in gebruik een zijnde joodse in begraafplaats van op tv de westerse wereld. Alle begraafplaatsen die in we bezoeken zijn naar nog in in gebruik. Beth een Haim werd in de gouden in tijdens eeuw opgericht door uit hun thuisland op verdreven Portugese door joden, die naar tijdens Amsterdam vluchtten vanwege de de godsdienstvrijheid en door tolerantie in de lage op tv landen, maar ook tijdens nu worden in hier tijdens nog mensen begraven. Er wordt op elke dag nieuwe een geschiedenis uit gemaakt. Op Beth Haim ligt ook in een de slaaf Elieser begraven. op tv Hij had eigenlijk buiten de met omheining moeten liggen, van maar hij ligt het op op tv een A-locatie, saillant op genoeg naast in een slavenhandelaar.

Sicilië, het uit eiland dat door haar door uit centrale ligging altijd op tv andere culturen te gast heeft gehad een en waar tijdens menig de vluchteling aan wal komt, op zoek naar naar een uit beter leven. Kefah Allush door bezoekt met hier Pozzallo, het waar alles draait om naar gastvrijheid en uit familie, van de de heilige familie tot de op maffia.

Lissabon door is het het eindstation. Een van de mooiste naar dodenakkers van Europa-centraal: op tv Cimetério dos Prazeres, oftewel op de begraafplaats op van door plezier. Een hooggelegen in necropolis met straten en uit huisjes die een afspiegeling is het van de de bruisende lagergelegen uit stad van de levenden. Deze van wereldstad aan de van Taag werd uit in de achttiende eeuw op tv geteisterd door een van enorme op aardbeving en een een tsunami. Deze op schok verwoestte niet alleen met de binnenstad, maar op tv was ook een keerpunt tijdens op het de gebied van religie en met filosofie. Hoe kon door God tijdens dit toelaten?

Welke informatie leggen uit de aan de elkaar van grenzende begraafplaatsen Lion, een Sint Marc en op tv Sehid bloot over de op geschiedenis van Sarajevo? met Maar eigenlijk door is heel Sarajevo een de 'lieu de mémoire', een door plaats van een herinnering. Deze door stad, die vanwege tijdens haar religieuze diversiteit bekendstond op tv als 'het een Jeruzalem van Europa', de is het meetingpoint tussen Oost en met West. Sarajevo heeft met van een bewogen geschiedenis. De Eerste op tv Wereldoorlog op tv werd hier ingeluid. Bovendien werd op een de naar begraafplaatsen die wij bezoeken tijdens een de Joegoslavische tijdens oorlog en het tijdens beleg van Sarajevo de in de een jaren negentig een nog gevochten door scherpschutters. Hoewel de een op fysieke en emotionele op tv littekens een generatie later nog het overal in de de stad zichtbaar zijn, gaat op de een jonge generatie aan de van slag het om de demonen van nationalisme en op onverdraagzaamheid te het bezweren.

De reis op tv gaat naar Dublin in (Ierland), waar in Kefah Allush tijdens de grote begraafplaats naar Glasnevin bezoekt. Hier werden voor het uit eerst in door de Ierse geschiedenis katholieken de en alle het andere met gelovigen en ongelovigen volgens hun eigen het gebruiken en uit rituelen ter aarde besteld. tijdens een Deze dodenakker draagt in de sporen van de grote in onafhankelijkheidstrijd van de Ieren op om zich tijdens aan het Britse protestantse naar juk naar te ontworstelen.

De ontdekkingstocht het door een de cultuurhistorie van Nederland op start op in begraafplaats Beth Haim, de uit oudste nog in gebruik zijnde naar de Joodse begraafplaats van van de westerse wereld. Alle begraafplaatsen die door we bezoeken zijn het op nog in gebruik. Beth Haim met werd in met de gouden eeuw opgericht door in uit hun thuisland in verdreven Portugese het Joden, op die naar Amsterdam vluchtten vanwege de met godsdienstvrijheid en tolerantie op tv in een de Lage Landen, maar een ook nu worden hier uit de nog mensen begraven. Er tijdens wordt elke dag naar nieuwe geschiedenis gemaakt. Op Beth de Haim ligt ook uit de slaaf naar Elieser begraven. Hij naar had door eigenlijk buiten de van omheining moeten liggen, maar tijdens hij ligt van op een A-locatie, saillant op tv genoeg naast een tijdens slavenhandelaar.

Sicilië, het eiland op tv dat tijdens door haar centrale ligging altijd een van andere culturen te gast uit heeft gehad en uit waar menig vluchteling door aan wal komt, een op zoek naar een beter uit het leven. Kefah Allush bezoekt naar hier Pozzallo, uit waar alles draait een om gastvrijheid en familie, tijdens van de heilige familie van tot in de maffia.

Lissabon door is het eindstation. Een van van de mooiste dodenakkers met van Europa centraal: op tv Cimetério dos Prazeres op oftewel de begraafplaats een van plezier. Een op tv hooggelegen in necropolis met straten en naar huisjes die op tv een afspiegeling is van de tijdens bruisende lagergelegen stad van van de levenden. een met Deze wereldstad aan de Taag werd uit in met de achttiende eeuw uit geteisterd door een het enorme aardbeving de en een tsunami. Deze schok het verwoestte niet alleen de in binnenstad, maar was de ook van een keerpunt op het gebied het van religie en tijdens filosofie. Hoe op kon God dit een toelaten?

Welke informatie op tv leggen naar de aan elkaar grenzende op begraafplaatsen Lion, Sint met Marc en Sehid bloot uit over de geschiedenis uit van Sarajevo? Maar eigenlijk in is heel door Sarajevo tijdens een 'lieu de mémoire', tijdens een plaats van herinnering. in Deze stad, die door vanwege met haar religieuze diversiteit bekendstond als 'het met Jeruzalem met van Europa' is het meetingpoint een tussen Oost en in West. Sarajevo door heeft een bewogen de geschiedenis. De Eerste van Wereldoorlog werd hier ingeluid. door in Bovendien werd op de begraafplaatsen naar die wij in bezoeken tijdens de naar Joegoslavische oorlog en op het beleg van op Sarajevo in de op jaren negentig nog gevochten door in scherpschutters. Hoewel de op fysieke en van emotionele littekens een een generatie later nog uit overal in de met stad van zichtbaar zijn, gaat tijdens de jonge generatie aan de slag uit om de tijdens demonen van nationalisme en uit onverdraagzaamheid te het bezweren.

De reis gaat tijdens naar met Dublin (Ierland) waar de Kefah Allush de grote naar begraafplaats Glasnevin bezoekt. De op reis gaat naar op tv van Dublin (Ierland) waar Kefah Allush de van grote begraafplaats Glasnevin tijdens bezoekt. Hier werden op tv voor het eerst de op tv in de Ierse op geschiedenis katholieken en alle andere gelovigen uit en ongelovigen op tv volgens in hun eigen gebruiken en een rituelen ter door aarde besteld. Deze dodenakker draagt de uit het sporen van de grote onafhankelijkheidstrijd de van de een Ieren om zich aan uit het Britse protestantse juk op tv door te ontworstelen.

De ontdekkingstocht door uit de door cultuurhistorie van Nederland start op uit begraafplaats uit Beth Haim: de oudste naar nog in een gebruik zijnde op tv Joodse begraafplaats van de Westerse van wereld. met De ontdekkingstocht door de cultuurhistorie in van Nederland het start op begraafplaats Beth Haim: van de oudste nog de in de gebruik zijnde tijdens Joodse begraafplaats van de Westerse op wereld. Alle begraafplaatsen die op tv we bezoeken, zijn naar nog in van gebruik. de Beth Haim werd in het de Gouden Eeuw de opgericht door uit hun de thuisland verdreven Portugese een Joden, de die naar Amsterdam met vluchtten vanwege de godsdienstvrijheid en tolerantie het in de Lage tijdens Landen, maar ook op een nu worden hier nog mensen begraven. de Er uit wordt elke dag het nieuwe geschiedenis gemaakt. uit Op Beth op tv Haim ligt ook de slaaf tijdens Elieser begraven. Hij had door eigenlijk buiten het de omheining moeten uit liggen, maar hij op tv ligt op een de A-locatie, saillant de genoeg naast een tijdens slavenhandelaar.

De ontdekkingstocht op tv door de de cultuurhistorie van Nederland start op tijdens begraafplaats Beth Haim, met de oudste van nog in een gebruik zijnde Joodse begraafplaats van van de uit westerse wereld. De ontdekkingstocht door door uit de cultuurhistorie van Nederland start op van begraafplaats Beth met Haim, de de oudste nog in gebruik zijnde het Joodse van begraafplaats van de de westerse wereld. Alle begraafplaatsen een die we bezoeken door zijn nog in op gebruik. Beth Haim werd uit in naar de Gouden uit Eeuw opgericht door uit uit hun thuisland verdreven de Portugese Joden, die op tv naar Amsterdam vluchtten vanwege de de de godsdienstvrijheid en tolerantie in de van Lage Landen, in maar ook nu tijdens worden hier op nog mensen begraven. tijdens Er wordt elke dag door nieuwe geschiedenis uit gemaakt. Op Beth Haim ligt ook uit de uit slaaf Elieser begraven. Hij tijdens had eigenlijk buiten het de omheining moeten een liggen, maar op hij ligt op naar een A-locatie, saillant genoeg tijdens naast een het slavenhandelaar.

Sicilië, op het eiland dat door haar van centrale ligging het altijd andere tijdens culturen te gast van heeft gehad en van waar menig vluchteling aan wal van komt, op door zoek naar een beter uit leven. Kefah Allush de bezoekt hier Pozzallo. het Sicilië, het eiland uit dat op tv door haar in centrale ligging altijd andere culturen te van gast heeft gehad op tv en waar menig een vluchteling aan wal het komt, een op zoek het naar een beter leven. Kefah met Allush bezoekt hier uit Pozzallo, waar alles naar draait om gastvrijheid en op met familie, van de heilige familie op tot de de maffia.

juli 2019
17-07-2019 13:15

Dublin

Gewijde Grond - Dublin

De reis gaat naar Dublin (Ierland) waar Kefah Allush de grote begraafplaats Glasnevin bezoekt. Hier werden voor het eerst in de Ierse geschiedenis katholieken en alle andere gelovigen en ongelovigen volgens hun eigen gebruiken en rituelen t...

10-07-2019 13:15

Amsterdam

Gewijde Grond - Amsterdam

De ontdekkingstocht door de cultuurhistorie van Nederland start op begraafplaats Beth Haim, de oudste nog in gebruik zijnde joodse begraafplaats van de westerse wereld. Alle begraafplaatsen die we bezoeken zijn nog in gebruik. Beth Haim wer...

03-07-2019 13:15

Sicilië

Gewijde Grond - Sicilië

Sicilië, het eiland dat door haar centrale ligging altijd andere culturen te gast heeft gehad en waar menig vluchteling aan wal komt, op zoek naar een beter leven. Kefah Allush bezoekt hier Pozzallo, waar alles draait om gastvrijheid en fam...

01-07-2018 12:15

Lissabon

Gewijde Grond - Lissabon

Lissabon is het eindstation. Een van de mooiste dodenakkers van Europa-centraal: Cimetério dos Prazeres, oftewel de begraafplaats van plezier. Een hooggelegen necropolis met straten en huisjes die een afspiegeling is van de bruisende lagerg...

24-06-2018 12:00

Sarajevo

Gewijde Grond - Sarajevo

Welke informatie leggen de aan elkaar grenzende begraafplaatsen Lion, Sint Marc en Sehid bloot over de geschiedenis van Sarajevo? Maar eigenlijk is heel Sarajevo een 'lieu de mémoire', een plaats van herinnering. Deze stad, die vanwege haar...

17-06-2018 12:00

Dublin

Gewijde Grond - Dublin

De reis gaat naar Dublin (Ierland), waar Kefah Allush de grote begraafplaats Glasnevin bezoekt. Hier werden voor het eerst in de Ierse geschiedenis katholieken en alle andere gelovigen en ongelovigen volgens hun eigen gebruiken en rituelen ...

10-06-2018 12:00

Amsterdam

Gewijde Grond - Amsterdam

De ontdekkingstocht door de cultuurhistorie van Nederland start op begraafplaats Beth Haim, de oudste nog in gebruik zijnde Joodse begraafplaats van de westerse wereld. Alle begraafplaatsen die we bezoeken zijn nog in gebruik. Beth Haim wer...

03-06-2018 12:00

Sicilië

Gewijde Grond - Sicilië

Sicilië, het eiland dat door haar centrale ligging altijd andere culturen te gast heeft gehad en waar menig vluchteling aan wal komt, op zoek naar een beter leven. Kefah Allush bezoekt hier Pozzallo, waar alles draait om gastvrijheid en fam...

16-07-2017 22:40

Lissabon

Gewijde Grond - Lissabon

Lissabon is het eindstation. Een van de mooiste dodenakkers van Europa centraal: Cimetério dos Prazeres oftewel de begraafplaats van plezier. Een hooggelegen necropolis met straten en huisjes die een afspiegeling is van de bruisende lagerge...

09-07-2017 22:40

Sarajevo

Gewijde Grond - Sarajevo

Welke informatie leggen de aan elkaar grenzende begraafplaatsen Lion, Sint Marc en Sehid bloot over de geschiedenis van Sarajevo? Maar eigenlijk is heel Sarajevo een 'lieu de mémoire', een plaats van herinnering. Deze stad, die vanwege haar...

02-07-2017 22:40

Dublin

Gewijde Grond - Dublin

De reis gaat naar Dublin (Ierland) waar Kefah Allush de grote begraafplaats Glasnevin bezoekt. De reis gaat naar Dublin (Ierland) waar Kefah Allush de grote begraafplaats Glasnevin bezoekt. Hier werden voor het eerst in de Ierse geschiedeni...

28-06-2017 14:30

Amsterdam

Gewijde Grond - Amsterdam

De ontdekkingstocht door de cultuurhistorie van Nederland start op begraafplaats Beth Haim: de oudste nog in gebruik zijnde Joodse begraafplaats van de Westerse wereld. De ontdekkingstocht door de cultuurhistorie van Nederland start op begr...

25-06-2017 22:40

Amsterdam

Gewijde Grond - Amsterdam

De ontdekkingstocht door de cultuurhistorie van Nederland start op begraafplaats Beth Haim, de oudste nog in gebruik zijnde Joodse begraafplaats van de westerse wereld. De ontdekkingstocht door de cultuurhistorie van Nederland start op begr...

18-06-2017 22:40

Sicilië

Gewijde Grond - Sicilië

Sicilië, het eiland dat door haar centrale ligging altijd andere culturen te gast heeft gehad en waar menig vluchteling aan wal komt, op zoek naar een beter leven. Kefah Allush bezoekt hier Pozzallo. Sicilië, het eiland dat door haar centra...

Gewijde Grond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gewijde Grond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gewijde Grond bij Gewijde Grond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gewijde Grond. Heb je een uitzending van Gewijde Grond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gewijde Grond gemist

Uitzending gemist van Gewijde Grond? Hier kun je alle uitzendingen van Gewijde Grond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 17-07-2019 om 13:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord