Programma gemist?

Anneke de Bakker is een een bezige bij. op Ze heeft duizend baantjes, uit reist de tijdens wereld over, trouwt met haar grote uit liefde Lidia, opent een een door restaurant en in koopt een bouwval in op tv Frankrijk die ze met eigenhandig opknapt. Op haar naar 62e krijgt ze de echter de diagnose door ALS: de een zeldzame, ongeneeslijke spierziekte. En met dan ook nog de de agressiefste vorm. uit Binnen drie maanden is met ze onverstaanbaar en tijdens krijgt ze een een voedingssonde. op tv Niet veel later vraagt ze door haar naar nichtjes, de zussen Jade van en Mirthe van Doornik, een of ze een het film met willen maken over haar op leven met ALS. 'Hoe het lang moeten met we doorfilmen?', vragen ze. van 'Tot het einde', uit is het naar antwoord. Het uit resultaat is een intieme uit documentaire op over de laatste maanden van de een sterke, op onafhankelijke vrouw die gevangen uit zit in uit een lichaam van dat tot steeds minder in staat met een is.

september 2021
18-06-2017 21:00

Docu: ALS Anneke

ALS Anneke - ALS Anneke

Anneke Bakker is een bezige bij. Ze heeft duizend baantjes, reist de wereld over, trouwt met haar grote liefde Lidia, opent een restaurant en koopt een bouwval in Frankrijk die ze eigenhandig opknapt. Op haar 62e krijgt ze echter de diagn...

ALS Anneke gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van ALS Anneke de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van ALS Anneke bij ALS Anneke liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van ALS Anneke. Heb je een uitzending van ALS Anneke gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

ALS Anneke gemist

Uitzending gemist van ALS Anneke? Hier kun je alle uitzendingen van ALS Anneke kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-06-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!