Programma gemist?

Anneke Bakker is in op een bezige bij. Ze heeft duizend op tv baantjes, in reist de door wereld over, trouwt met haar grote in liefde op Lidia, opent een restaurant en met koopt een bouwval tijdens in de Frankrijk die van ze eigenhandig opknapt. Op haar op 62e van krijgt ze echter een de diagnose ALS: een op tv zeldzame, ongeneeslijke spierziekte. de En dan ook van nog de op agressiefste vorm. Binnen in drie maanden is met ze onverstaanbaar en krijgt ze naar een voedingssonde. Niet een veel later vraagt ze op tv haar op nichtjes, de zussen Jade en met Mirthe van van Doornik, of ze een uit film willen maken naar tijdens over haar leven met ALS. van 'Hoe lang moeten we de een doorfilmen?', vragen ze. 'Tot met het einde', is op tv het antwoord. het Het resultaat is een intieme documentaire in over de laatste het maanden van een van naar sterke, onafhankelijke vrouw die gevangen een zit door in een lichaam dat tot steeds tijdens minder een in staat in is.

juni 2020
18-06-2017 21:00

Docu: ALS Anneke

ALS Anneke - ALS Anneke

Anneke Bakker is een bezige bij. Ze heeft duizend baantjes, reist de wereld over, trouwt met haar grote liefde Lidia, opent een restaurant en koopt een bouwval in Frankrijk die ze eigenhandig opknapt. Op haar 62e krijgt ze echter de diagn...

ALS Anneke gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van ALS Anneke de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van ALS Anneke bij ALS Anneke liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van ALS Anneke. Heb je een uitzending van ALS Anneke gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

ALS Anneke gemist

Uitzending gemist van ALS Anneke? Hier kun je alle uitzendingen van ALS Anneke kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-06-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!