Programma gemist?

Anneke de Bakker is een uit bezige bij. op Ze heeft duizend baantjes, reist de tijdens door wereld over, trouwt met haar grote van met liefde Lidia, opent een restaurant een en koopt een een bouwval in Frankrijk die een ze van eigenhandig opknapt. Op haar de 62e krijgt ze echter met de het diagnose ALS: een de zeldzame, ongeneeslijke spierziekte. het En dan uit ook nog de agressiefste vorm. Binnen naar drie in maanden is ze met onverstaanbaar en krijgt ze een het met voedingssonde. Niet veel later vraagt tijdens ze haar nichtjes, naar de op zussen Jade en Mirthe van Doornik, met of ze een de film willen maken het over haar leven de in met ALS. 'Hoe een lang moeten we op tv doorfilmen?', vragen ze. 'Tot het einde', met is het antwoord. met op tv Het resultaat is een intieme op tv documentaire over op tv de laatste een maanden van een naar sterke, onafhankelijke vrouw die gevangen zit op in een lichaam tijdens dat in tot steeds minder in staat tijdens op tv is.

mei 2021
18-06-2017 21:00

Docu: ALS Anneke

ALS Anneke - ALS Anneke

Anneke Bakker is een bezige bij. Ze heeft duizend baantjes, reist de wereld over, trouwt met haar grote liefde Lidia, opent een restaurant en koopt een bouwval in Frankrijk die ze eigenhandig opknapt. Op haar 62e krijgt ze echter de diagn...

ALS Anneke gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van ALS Anneke de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van ALS Anneke bij ALS Anneke liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van ALS Anneke. Heb je een uitzending van ALS Anneke gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

ALS Anneke gemist

Uitzending gemist van ALS Anneke? Hier kun je alle uitzendingen van ALS Anneke kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-06-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!