Programma gemist?

Anneke Bakker is het een bezige bij. in Ze heeft in duizend naar baantjes, reist de wereld met over, trouwt de met haar grote liefde van Lidia, opent een restaurant van en het koopt een bouwval in Frankrijk die met ze van eigenhandig opknapt. Op haar 62e op tv krijgt naar ze echter de de diagnose ALS: een zeldzame, ongeneeslijke naar spierziekte. naar En dan ook nog de het een agressiefste vorm. Binnen drie maanden is tijdens ze onverstaanbaar en met krijgt in ze een voedingssonde. Niet veel tijdens later vraagt tijdens ze met haar nichtjes, de zussen uit Jade en Mirthe van van Doornik, of ze een de door film willen maken een over haar leven met uit ALS. 'Hoe lang op tv moeten we doorfilmen?', vragen van ze. 'Tot het op einde', is het antwoord. door Het resultaat is een in een intieme documentaire over de naar laatste naar maanden van een sterke, onafhankelijke vrouw van die naar gevangen zit uit in een lichaam dat tot steeds een minder op in staat uit is.

januari 2021
18-06-2017 21:00

Docu: ALS Anneke

ALS Anneke - ALS Anneke

Anneke Bakker is een bezige bij. Ze heeft duizend baantjes, reist de wereld over, trouwt met haar grote liefde Lidia, opent een restaurant en koopt een bouwval in Frankrijk die ze eigenhandig opknapt. Op haar 62e krijgt ze echter de diagn...

ALS Anneke gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van ALS Anneke de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van ALS Anneke bij ALS Anneke liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van ALS Anneke. Heb je een uitzending van ALS Anneke gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

ALS Anneke gemist

Uitzending gemist van ALS Anneke? Hier kun je alle uitzendingen van ALS Anneke kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-06-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!