Programma gemist?

Anneke een Bakker is uit een bezige bij. Ze heeft duizend het baantjes, reist de tijdens wereld het over, trouwt op met haar grote een liefde Lidia, opent een een restaurant en uit koopt een bouwval in uit Frankrijk die ze eigenhandig van opknapt. door Op haar 62e krijgt ze echter in de diagnose van ALS: op tv een zeldzame, ongeneeslijke spierziekte. En uit dan ook nog de tijdens agressiefste vorm. Binnen in drie maanden is naar ze onverstaanbaar op tv en krijgt ze uit een voedingssonde. het Niet veel later uit vraagt ze haar in nichtjes, de zussen Jade naar en Mirthe van in Doornik, of in ze een film willen maken door over haar leven naar met met ALS. 'Hoe lang moeten we naar doorfilmen?', vragen een ze. op 'Tot het einde', is het door antwoord. het Het resultaat is een intieme met documentaire over de laatste de door maanden van een sterke, onafhankelijke met vrouw van die gevangen zit in een lichaam het dat op tv tot steeds minder in naar staat van is.

november 2019
18-06-2017 21:00

Docu: ALS Anneke

ALS Anneke - ALS Anneke

Anneke Bakker is een bezige bij. Ze heeft duizend baantjes, reist de wereld over, trouwt met haar grote liefde Lidia, opent een restaurant en koopt een bouwval in Frankrijk die ze eigenhandig opknapt. Op haar 62e krijgt ze echter de diagn...

ALS Anneke gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van ALS Anneke de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van ALS Anneke bij ALS Anneke liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van ALS Anneke. Heb je een uitzending van ALS Anneke gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

ALS Anneke gemist

Uitzending gemist van ALS Anneke? Hier kun je alle uitzendingen van ALS Anneke kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-06-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!