Programma gemist?

Anneke een Bakker is een met bezige bij. Ze heeft het duizend baantjes, met reist de wereld over, trouwt tijdens op met haar grote liefde Lidia, tijdens opent een restaurant in en op koopt een bouwval in Frankrijk die uit van ze eigenhandig opknapt. Op haar 62e door krijgt ze echter door de diagnose het ALS: tijdens een zeldzame, ongeneeslijke spierziekte. En dan een ook nog de het agressiefste met vorm. Binnen drie maanden is in ze onverstaanbaar en het krijgt ze een door voedingssonde. Niet naar veel later vraagt ze het haar naar nichtjes, de zussen Jade en in Mirthe van Doornik, in door of ze een film willen met maken over haar leven een met ALS. in 'Hoe uit lang moeten we doorfilmen?', vragen met ze. 'Tot het op einde', op is het antwoord. Het resultaat de is een door intieme documentaire over met de laatste het maanden van een sterke, onafhankelijke op tv vrouw die het gevangen zit in een tijdens lichaam dat op tot steeds minder op tv in staat door is.

september 2020
18-06-2017 21:00

Docu: ALS Anneke

ALS Anneke - ALS Anneke

Anneke Bakker is een bezige bij. Ze heeft duizend baantjes, reist de wereld over, trouwt met haar grote liefde Lidia, opent een restaurant en koopt een bouwval in Frankrijk die ze eigenhandig opknapt. Op haar 62e krijgt ze echter de diagn...

ALS Anneke gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van ALS Anneke de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van ALS Anneke bij ALS Anneke liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van ALS Anneke. Heb je een uitzending van ALS Anneke gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

ALS Anneke gemist

Uitzending gemist van ALS Anneke? Hier kun je alle uitzendingen van ALS Anneke kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-06-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!