Programma gemist?

Anneke van Bakker is een uit bezige bij. Ze een heeft duizend baantjes, reist de de wereld over, trouwt op met haar met grote liefde een Lidia, opent een restaurant en op tv het koopt een bouwval door in Frankrijk die ze naar eigenhandig opknapt. de Op haar 62e krijgt ze van echter de diagnose van ALS: een zeldzame, ongeneeslijke de spierziekte. in En dan ook nog de de een agressiefste vorm. Binnen drie maanden is het ze met onverstaanbaar en krijgt op ze een voedingssonde. Niet met veel later vraagt van ze haar uit nichtjes, de zussen Jade van en een Mirthe van Doornik, of ze met een film willen uit maken over haar in leven met ALS. in 'Hoe lang moeten we met op doorfilmen?', vragen ze. 'Tot door het einde', is van het antwoord. Het resultaat is het een intieme documentaire op tv over van de laatste maanden van een door sterke, onafhankelijke de vrouw die gevangen zit uit in een lichaam de de dat tot steeds van minder in staat met is.

juni 2021
18-06-2017 21:00

Docu: ALS Anneke

ALS Anneke - ALS Anneke

Anneke Bakker is een bezige bij. Ze heeft duizend baantjes, reist de wereld over, trouwt met haar grote liefde Lidia, opent een restaurant en koopt een bouwval in Frankrijk die ze eigenhandig opknapt. Op haar 62e krijgt ze echter de diagn...

ALS Anneke gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van ALS Anneke de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van ALS Anneke bij ALS Anneke liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van ALS Anneke. Heb je een uitzending van ALS Anneke gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

ALS Anneke gemist

Uitzending gemist van ALS Anneke? Hier kun je alle uitzendingen van ALS Anneke kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-06-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!