Programma gemist?

Anneke de Bakker is een bezige bij. de Ze heeft op tv duizend baantjes, reist op tv de wereld op over, trouwt met haar grote de liefde een Lidia, opent een restaurant en het koopt het een bouwval in een Frankrijk die ze eigenhandig uit opknapt. Op haar 62e het krijgt ze echter op het de diagnose ALS: een het zeldzame, ongeneeslijke spierziekte. in En dan ook uit nog de agressiefste vorm. Binnen in drie maanden is op ze onverstaanbaar en een in krijgt ze een voedingssonde. naar Niet veel later vraagt ze de haar nichtjes, de op zussen Jade en tijdens Mirthe van een Doornik, of ze tijdens een film willen maken tijdens over uit haar leven met ALS. 'Hoe van met lang moeten we met doorfilmen?', vragen ze. de 'Tot het einde', is het van antwoord. met Het resultaat is van een intieme documentaire tijdens over de laatste in maanden van een sterke, onafhankelijke vrouw het die gevangen tijdens zit in een lichaam op van dat tot steeds het minder in staat door is.

oktober 2021
18-06-2017 21:00

Docu: ALS Anneke

ALS Anneke - ALS Anneke

Anneke Bakker is een bezige bij. Ze heeft duizend baantjes, reist de wereld over, trouwt met haar grote liefde Lidia, opent een restaurant en koopt een bouwval in Frankrijk die ze eigenhandig opknapt. Op haar 62e krijgt ze echter de diagn...

ALS Anneke gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van ALS Anneke de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van ALS Anneke bij ALS Anneke liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van ALS Anneke. Heb je een uitzending van ALS Anneke gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

ALS Anneke gemist

Uitzending gemist van ALS Anneke? Hier kun je alle uitzendingen van ALS Anneke kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-06-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!