Programma gemist?

De kijker een wordt meegenomen in in de wereld van het een op geld. Jort Kelder uit ontvangt diverse gasten; de kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, tijdens keiharde geldverdieners, van beleidsmaker op en (een enkele) politicus. En op tv vooral veel, heel naar veel mensen die dromen uit van een zakelijk tijdens succes. het Jort gaat met ze van in op tv gesprek over geld en op tv hoe het nu van eigenlijk wordt verdiend. op tv Presentatie: Jort door Kelder.

De kijker wordt tijdens meegenomen tijdens in de wereld een van het geld. Jort Kelder op ontvangt diverse naar gasten; op tv kleine en grote op tv zelfstandigen, creatieve geesten, in keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een uit enkele) de politicus. En vooral uit veel, heel veel mensen op tv die dromen naar van een zakelijk van succes. Jort gaat met van ze in gesprek tijdens over geld en door hoe het nu eigenlijk wordt met verdiend. Presentatie: op Jort door Kelder.

De in kijker wordt meegenomen de in de wereld van het op tv het geld. Jort Kelder ontvangt diverse tijdens gasten; het kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, de keiharde geldverdieners, beleidsmaker een de en (een enkele) de politicus. En vooral veel, heel veel het mensen naar die dromen van een in zakelijk succes. tijdens Jort gaat met ze uit in met gesprek over geld en hoe het het nu eigenlijk wordt op verdiend. Presentatie: Jort op naar Kelder.

De kijker wordt van meegenomen uit in de wereld van het met geld. Jort met Kelder in ontvangt diverse gasten; kleine en het grote door zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde naar geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) op tv politicus. En vooral op veel, heel een veel mensen die dromen naar van een zakelijk op succes. Jort gaat de met ze met in gesprek over geld op tv door en hoe het nu eigenlijk wordt in verdiend. Presentatie: de Jort de Kelder.

De kijker wordt tijdens meegenomen in de door wereld van de het in geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; door kleine en de grote zelfstandigen, creatieve geesten, op tv keiharde op geldverdieners, beleidsmaker door en (een enkele) politicus. En vooral in veel, heel van veel door mensen die dromen uit van een zakelijk succes. Jort gaat een met met ze in op gesprek over geld en een hoe het nu op eigenlijk wordt het verdiend. Presentatie: Jort het Kelder.

De tijdens kijker wordt meegenomen in van de wereld van het in geld. Jort de Kelder ontvangt diverse gasten; uit kleine en grote uit zelfstandigen, naar creatieve geesten, keiharde geldverdieners, van beleidsmaker en (een enkele) het politicus. En tijdens vooral veel, heel de veel mensen die naar dromen van de een zakelijk succes. Jort gaat uit met ze door in gesprek de over geld en tijdens hoe het nu met eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: Jort uit van Kelder.

De kijker wordt op het meegenomen in de wereld in van het geld. Jort in Kelder ontvangt diverse naar gasten; kleine op en grote zelfstandigen, creatieve tijdens geesten, een keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) met politicus. En op vooral veel, heel naar veel mensen tijdens die dromen uit van een zakelijk succes. Jort gaat de met ze tijdens in gesprek over geld het met en hoe het nu eigenlijk op wordt verdiend. het Presentatie: Jort naar Kelder.

De de kijker wordt meegenomen in door de wereld de van het naar geld. Jort Kelder ontvangt diverse naar gasten; op tv kleine en grote zelfstandigen, creatieve uit geesten, in keiharde geldverdieners, beleidsmaker en door (een enkele) politicus. En vooral tijdens veel, uit heel veel mensen die op dromen van een tijdens zakelijk succes. Jort van gaat met ze in een uit gesprek over geld en hoe het de met nu eigenlijk wordt tijdens verdiend. Presentatie: Jort door Kelder.

De het kijker wordt meegenomen in door de door wereld van het van geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; uit kleine in en grote met zelfstandigen, creatieve geesten, het keiharde geldverdieners, beleidsmaker en naar (een enkele) politicus. En vooral in tijdens veel, heel veel mensen die tijdens dromen van een een zakelijk succes. Jort gaat door uit met ze in gesprek over geld tijdens en hoe het naar van nu eigenlijk wordt verdiend. op tv Presentatie: Jort uit Kelder.

De kijker een wordt meegenomen uit in de wereld tijdens van het geld. tijdens Jort Kelder ontvangt op tv diverse gasten; kleine en met grote naar zelfstandigen, creatieve geesten, uit keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een een enkele) in politicus. En vooral veel, heel veel op tv naar mensen die dromen van een zakelijk het de succes. Jort gaat met in ze in gesprek over geld uit het en hoe het nu eigenlijk wordt op tv verdiend. Presentatie: een Jort tijdens Kelder.

Financieel programma dat naar de kijker meeneemt een in in de wereld met van het geld. naar Dit is de laatste uitzending door van dit op seizoen. Jort sluit naar dit seizioen af met tijdens de huisarts op tv die verstand heeft naar van slim beleggen, de het grande uit finale van de ondernemers pitches, van de eigenaars van de het de Coffee tijdens Company en met op tv de man die de naar onverschrokken jacht met op van zwart geld heeft ingezet. Presentatie: Jort naar van Kelder.

Financieel programma op dat de kijker door meeneemt in de van wereld van het het geld. Jort Kelder ontvangt door diverse gasten; kleine een op en grote zelfstandigen, creatieve geesten, de keiharde geldverdieners, een beleidsmaker en een (enkele) politicus. de En vooral veel, door heel naar veel mensen door die dromen van van een zakelijk succes. Jort met gaat met uit ze in gesprek over geld en uit hoe het nu door eigenlijk wordt het verdiend. uit Presentatie: Jort Kelder.

Financieel programma de dat de kijker met meeneemt in van de wereld van van het geld. op Jort Kelder ontvangt in diverse gasten; kleine uit en grote zelfstandigen, naar creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker een en een (enkele) met politicus. En vooral tijdens veel, met heel veel mensen die door dromen van met een zakelijk succes. Jort gaat met op tv ze door in gesprek over geld en een hoe het nu op tv eigenlijk wordt op tv verdiend. Presentatie: Jort op Kelder.

In deze door aflevering zijn Derk Sauer van (uitgever) en een Sandy Wenderhold uit (ondernemer) te gast. met Zij vertellen uitgebreid over hun uit tijdens ervaringen. Frank van der op Linden geeft een lesje op tv netwerken. Verder een mooi uit tijdens gespek met de 17-jarige ondernemer met Robin een Robijn. Hij heeft een eigen bedrijf, de RR op Minicars, en vertelt daar over. tijdens van Uiteraard zijn er door in deze aflevering ook met weer 3 pitches op de de catwalk. op tv Presentatie: Jort door Kelder.

Financieel op tv programma over wat in geld waard is. een Hoe kun je het op verdienen en wat uit doet het met mensen? tijdens In hoeverre op geeft geld de mensen de kans zichzelf van te de ontplooien? Met de urgentie het waar de een economische actualiteit om door vraagt en gemaakt met een uit journalistieke invalshoek. Geld is de niet langer een een saai en een elitair onderwerp. De met crisis, de bonusbanken door en de op tv recessie gaan aan niemand uit voorbij en het met publiek een wil geïnformeerd worden. Iedereen van heeft ermee met te maken, iedereen ergert zich aan naar de door bonussen en de de schandalen en het raakt tijdens ons allemaal in de tijdens een portemonnee. De kijker wordt meegenomen op tv in de wereld met van het grote op geld. Jort Kelder de ontvangt diverse gasten; in kleine en grote zelfstandigen, in creatieve geesten, keiharde het geldverdieners, beleidsmaker en met een (enkele) politicus. het En vooral veel, tijdens heel veel door mensen die dromen van een een zakelijk succes. op Jort gaat met naar ze met in gesprek over op geld en hoe tijdens het nu eigenlijk uit wordt verdiend. Vast onderdeel zijn uit de pitches op van kansrijke de businessideeën en de zogenaamde de Biznizkwiz, waarin op tv zakentycoons het opnemen tegen in meer of het minder gefortuneerde bekende Nederlanders. in Het publiek met kan altijd meedoen en ook in tijdens de kijkers doen hun op tv voordeel met nuttige tips en op door trucs hoe makkelijk en op tv snel geld te verdienen. van Verder worden de deals die niet deugen ontrafeld een in en volgt het programma een het spoor van oplichters en op charlatans. We eindigen met met een tijdens leerzame businessblooper. Presentatie: de Jort door Kelder.

mei 2021
17-05-2010 21:25

Aflevering 16

Bij ons in de BV - Aflevering 16

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

10-05-2010 21:25

Aflevering 15

Bij ons in de BV - Aflevering 15

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

03-05-2010 21:25

Aflevering 14

Bij ons in de BV - Aflevering 14

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

26-04-2010 21:20

Aflevering 13

Bij ons in de BV - Aflevering 13

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

19-04-2010 21:20

Aflevering 12

Bij ons in de BV - Aflevering 12

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

12-04-2010 21:25

Aflevering 11

Bij ons in de BV - Aflevering 11

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

05-04-2010 21:20

Aflevering 10

Bij ons in de BV - Aflevering 10

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

29-03-2010 21:20

Aflevering 9

Bij ons in de BV - Aflevering 9

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

22-03-2010 21:20

Aflevering 8

Bij ons in de BV - Aflevering 8

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

15-03-2010 21:20

Aflevering 7

Bij ons in de BV - Aflevering 7

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

10-12-2009 21:45

Aflevering 6

Bij ons in de BV - Aflevering 6

Financieel programma dat de kijker meeneemt in de wereld van het geld. Dit is de laatste uitzending van dit seizoen. Jort sluit dit seizioen af met de huisarts die verstand heeft van slim beleggen, de grande finale van de ondernemers pitche...

03-12-2009 21:30

Aflevering 5

Bij ons in de BV - Aflevering 5

Financieel programma dat de kijker meeneemt in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. En vooral veel, h...

26-11-2009 21:40

Aflevering 4

Bij ons in de BV - Aflevering 4

Financieel programma dat de kijker meeneemt in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. En vooral veel, h...

19-11-2009 21:35

Aflevering 3

Bij ons in de BV - Aflevering 3

In deze aflevering zijn Derk Sauer (uitgever) en Sandy Wenderhold (ondernemer) te gast. Zij vertellen uitgebreid over hun ervaringen. Frank van der Linden geeft een lesje netwerken. Verder een mooi gespek met de 17-jarige ondernemer Robin R...

12-11-2009 21:35

Aflevering 2

Bij ons in de BV - Aflevering 2

Financieel programma over wat geld waard is. Hoe kun je het verdienen en wat doet het met mensen? In hoeverre geeft geld mensen de kans zichzelf te ontplooien? Met de urgentie waar de economische actualiteit om vraagt en gemaakt met een jou...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bij ons in de BV gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij ons in de BV de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij ons in de BV bij Bij ons in de BV liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij ons in de BV. Heb je een uitzending van Bij ons in de BV gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij ons in de BV gemist

Financieel programma over wat geld waard is. Hoe kun je het verdienen en wat doet het met mensen? In hoeverre geeftgeld mensen de kans zichzelf te ontplooien? Met de urgentie waar de economische actualiteit om vraagt en gemaakt meteen journalistieke invalshoek. Geld is niet langer een saai en elitair onderwerp. De crisis, de bonusbanken en derecessie gaan aan niemand voorbij en het publiek wil geïnformeerd worden. Iedereen heeft ermee te maken, iedereenergert zich aan de bonussen en de schandalen en het raakt ons allemaal in de portemonnee. De kijker wordt meegenomen inde wereld van het grote geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten,keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen die dromen van eenzakelijk succes. Jort gaat met ze in gesprek over geld en hoe het nu eigenlijk wordt verdiend. Vast onderdeel zijn depitches van kansrijke businessideeën en de zogenaamde Biznizkwiz, waarin zakentycoons het opnemen tegen meer of mindergefortuneerde bekende Nederlanders. Het publiek kan altijd meedoen en ook de kijkers doen hun voordeel met nuttige tipsen trucs hoe makkelijk en snel geld te verdienen. Verder worden deals die niet deugen ontrafeld en volgt het programmahet spoor van oplichters en charlatans. We eindigen met een leerzame businessblooper.

Uitzending gemist van Bij ons in de BV? Hier kun je alle uitzendingen van Bij ons in de BV kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 17-05-2010 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!