Programma gemist?

De het kijker wordt meegenomen in de in wereld naar van het tijdens geld. Jort Kelder ontvangt diverse met gasten; kleine en grote op tv zelfstandigen, creatieve naar geesten, op tv keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een het enkele) politicus. En naar vooral veel, heel veel een van mensen die dromen van een zakelijk van succes. Jort het gaat met uit ze in gesprek op tv over geld en een hoe het door nu eigenlijk wordt met verdiend. Presentatie: Jort op Kelder.

De de kijker wordt meegenomen door in de de wereld van het geld. Jort uit Kelder ontvangt tijdens diverse gasten; kleine een en grote door zelfstandigen, creatieve geesten, van keiharde geldverdieners, beleidsmaker en het (een enkele) politicus. naar En vooral veel, heel veel naar mensen naar die dromen tijdens van een zakelijk de succes. Jort gaat met uit ze in gesprek over van geld op tv en hoe het nu eigenlijk wordt van verdiend. Presentatie: Jort de naar Kelder.

De de kijker wordt meegenomen op tv in de uit wereld van het geld. Jort Kelder een ontvangt diverse op gasten; kleine en grote in zelfstandigen, uit creatieve geesten, keiharde geldverdieners, naar beleidsmaker en (een enkele) in politicus. En vooral op tv met veel, heel veel mensen die de dromen van een in zakelijk succes. Jort tijdens gaat met door ze in tijdens gesprek over geld en hoe het een nu eigenlijk de wordt verdiend. Presentatie: door Jort op Kelder.

De de kijker wordt meegenomen door in de wereld van het het geld. Jort tijdens Kelder ontvangt diverse tijdens gasten; kleine en tijdens grote zelfstandigen, creatieve in geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker de de en (een enkele) politicus. En van vooral veel, met heel veel mensen die de dromen een van een zakelijk succes. Jort van gaat met met ze in gesprek over geld op tv en door hoe het nu eigenlijk wordt naar verdiend. Presentatie: door Jort tijdens Kelder.

De van kijker wordt door meegenomen in de wereld van tijdens het geld. Jort door Kelder ontvangt diverse tijdens gasten; kleine naar en grote zelfstandigen, creatieve geesten, van keiharde geldverdieners, de beleidsmaker en (een enkele) op tv politicus. En vooral de veel, heel veel de mensen die een dromen van een het zakelijk op succes. Jort gaat met ze in in gesprek de over geld en in hoe het een nu eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: met Jort in Kelder.

De kijker wordt van meegenomen in de een wereld van naar het tijdens geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; op tv kleine in en grote op tv zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker op tv met en (een enkele) politicus. uit En vooral veel, het heel veel mensen die dromen op naar van een zakelijk succes. in Jort gaat met ze in tijdens van gesprek over geld en een hoe het nu eigenlijk de wordt verdiend. Presentatie: een Jort op tv Kelder.

De kijker wordt een meegenomen met in de wereld van op het de geld. Jort Kelder van ontvangt diverse gasten; kleine het en grote zelfstandigen, creatieve een geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker naar de en (een enkele) politicus. En tijdens vooral een veel, heel veel mensen die dromen op tv van een een zakelijk succes. met Jort gaat met op tv ze in gesprek over in geld en hoe door het nu op tv eigenlijk wordt met verdiend. Presentatie: Jort met Kelder.

De de kijker wordt meegenomen in de het uit wereld van het geld. Jort Kelder het ontvangt diverse gasten; met kleine het en grote de zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde een geldverdieners, beleidsmaker van en (een enkele) door politicus. En vooral veel, heel veel een mensen die in dromen van een uit zakelijk met succes. Jort gaat met door ze in gesprek op tv over geld een en hoe het door nu eigenlijk wordt een verdiend. Presentatie: Jort de Kelder.

De een kijker wordt meegenomen in een de wereld van het door geld. Jort Kelder het van ontvangt diverse gasten; kleine de en grote zelfstandigen, een creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker uit en (een enkele) een politicus. naar En vooral veel, heel een veel in mensen die dromen van op tv een zakelijk succes. Jort gaat op uit met ze in met gesprek over geld en hoe uit het nu eigenlijk van wordt verdiend. Presentatie: met Jort met Kelder.

De met kijker wordt meegenomen in de naar wereld van van het geld. Jort Kelder met met ontvangt diverse gasten; kleine en grote met zelfstandigen, creatieve een geesten, keiharde geldverdieners, op beleidsmaker en (een uit enkele) politicus. En vooral een veel, heel het veel mensen tijdens die dromen met van een zakelijk op succes. Jort gaat met ze het in gesprek over geld een en hoe op tv het tijdens nu eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: een Jort met Kelder.

Financieel programma dat op de in kijker meeneemt in door de wereld van het geld. een Dit is een de laatste uitzending van op uit dit seizoen. Jort sluit dit seizioen naar naar af met de tijdens huisarts die verstand heeft van door slim de beleggen, de grande finale van naar de ondernemers op tv pitches, de eigenaars van de een de Coffee Company met en naar met de man die het de onverschrokken jacht op tijdens zwart geld heeft tijdens ingezet. Presentatie: het Jort met Kelder.

Financieel programma van dat de kijker meeneemt tijdens in de wereld in van het op tv geld. in Jort Kelder ontvangt een diverse gasten; kleine op en grote zelfstandigen, creatieve geesten, uit keiharde geldverdieners, beleidsmaker en door een (enkele) politicus. de En naar vooral veel, op heel veel mensen een die dromen van van een zakelijk succes. Jort gaat met in het ze in gesprek over in geld en uit hoe het nu eigenlijk wordt met verdiend. Presentatie: het Jort Kelder.

Financieel tijdens programma dat de kijker een meeneemt in de wereld uit van het van geld. Jort Kelder op tv ontvangt diverse tijdens gasten; kleine en grote een zelfstandigen, creatieve geesten, tijdens keiharde geldverdieners, beleidsmaker uit en een door (enkele) politicus. En op tv vooral veel, heel een veel mensen die door dromen van een zakelijk succes. uit Jort gaat met op van ze in gesprek over geld met en hoe het nu op uit eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: de Jort Kelder.

In deze de aflevering zijn Derk Sauer op (uitgever) en tijdens Sandy naar Wenderhold (ondernemer) te gast. Zij op tv vertellen uitgebreid op over hun ervaringen. de Frank van der Linden geeft op een lesje van netwerken. naar Verder een mooi gespek een met de 17-jarige in ondernemer Robin Robijn. Hij tijdens heeft een eigen bedrijf, uit RR Minicars, van en vertelt daar over. de Uiteraard een zijn er in deze aflevering een het ook weer 3 pitches het op de catwalk. naar Presentatie: Jort van Kelder.

Financieel programma over op naar wat geld waard is. uit Hoe kun je het verdienen op en wat een doet het met mensen? de tijdens In hoeverre geeft geld mensen de van kans zichzelf tijdens te ontplooien? Met de uit urgentie waar de op tv naar economische actualiteit om vraagt en gemaakt door met naar een journalistieke invalshoek. Geld met is niet langer van een saai en elitair op tv onderwerp. De crisis, door de bonusbanken en tijdens de recessie gaan met aan niemand voorbij op en het publiek uit wil geïnformeerd worden. een Iedereen heeft op tv ermee te maken, het iedereen ergert uit zich aan door de bonussen en de schandalen uit en het raakt uit ons uit allemaal in de portemonnee. op tv De kijker op wordt meegenomen in de wereld uit van door het grote geld. naar Jort Kelder ontvangt diverse uit gasten; kleine en het grote zelfstandigen, uit creatieve geesten, keiharde van geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. met de En vooral veel, met heel veel mensen die een dromen van een tijdens zakelijk succes. Jort gaat de met ze in gesprek een over geld en in een hoe het nu eigenlijk door wordt verdiend. Vast onderdeel zijn door de pitches van tijdens een kansrijke businessideeën en de zogenaamde Biznizkwiz, op waarin een zakentycoons het opnemen tegen op meer of minder in gefortuneerde bekende Nederlanders. het Het publiek kan met altijd uit meedoen en ook de kijkers van doen hun voordeel in met nuttige een tips en trucs hoe op tv makkelijk en snel geld door te verdienen. in Verder worden de deals die niet door deugen ontrafeld en volgt het het in programma het spoor van oplichters en van charlatans. We eindigen uit met een door leerzame door businessblooper. Presentatie: Jort het Kelder.

september 2021
17-05-2010 21:25

Aflevering 16

Bij ons in de BV - Aflevering 16

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

10-05-2010 21:25

Aflevering 15

Bij ons in de BV - Aflevering 15

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

03-05-2010 21:25

Aflevering 14

Bij ons in de BV - Aflevering 14

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

26-04-2010 21:20

Aflevering 13

Bij ons in de BV - Aflevering 13

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

19-04-2010 21:20

Aflevering 12

Bij ons in de BV - Aflevering 12

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

12-04-2010 21:25

Aflevering 11

Bij ons in de BV - Aflevering 11

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

05-04-2010 21:20

Aflevering 10

Bij ons in de BV - Aflevering 10

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

29-03-2010 21:20

Aflevering 9

Bij ons in de BV - Aflevering 9

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

22-03-2010 21:20

Aflevering 8

Bij ons in de BV - Aflevering 8

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

15-03-2010 21:20

Aflevering 7

Bij ons in de BV - Aflevering 7

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

10-12-2009 21:45

Aflevering 6

Bij ons in de BV - Aflevering 6

Financieel programma dat de kijker meeneemt in de wereld van het geld. Dit is de laatste uitzending van dit seizoen. Jort sluit dit seizioen af met de huisarts die verstand heeft van slim beleggen, de grande finale van de ondernemers pitche...

03-12-2009 21:30

Aflevering 5

Bij ons in de BV - Aflevering 5

Financieel programma dat de kijker meeneemt in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. En vooral veel, h...

26-11-2009 21:40

Aflevering 4

Bij ons in de BV - Aflevering 4

Financieel programma dat de kijker meeneemt in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. En vooral veel, h...

19-11-2009 21:35

Aflevering 3

Bij ons in de BV - Aflevering 3

In deze aflevering zijn Derk Sauer (uitgever) en Sandy Wenderhold (ondernemer) te gast. Zij vertellen uitgebreid over hun ervaringen. Frank van der Linden geeft een lesje netwerken. Verder een mooi gespek met de 17-jarige ondernemer Robin R...

12-11-2009 21:35

Aflevering 2

Bij ons in de BV - Aflevering 2

Financieel programma over wat geld waard is. Hoe kun je het verdienen en wat doet het met mensen? In hoeverre geeft geld mensen de kans zichzelf te ontplooien? Met de urgentie waar de economische actualiteit om vraagt en gemaakt met een jou...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bij ons in de BV gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij ons in de BV de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij ons in de BV bij Bij ons in de BV liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij ons in de BV. Heb je een uitzending van Bij ons in de BV gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij ons in de BV gemist

Financieel programma over wat geld waard is. Hoe kun je het verdienen en wat doet het met mensen? In hoeverre geeftgeld mensen de kans zichzelf te ontplooien? Met de urgentie waar de economische actualiteit om vraagt en gemaakt meteen journalistieke invalshoek. Geld is niet langer een saai en elitair onderwerp. De crisis, de bonusbanken en derecessie gaan aan niemand voorbij en het publiek wil geïnformeerd worden. Iedereen heeft ermee te maken, iedereenergert zich aan de bonussen en de schandalen en het raakt ons allemaal in de portemonnee. De kijker wordt meegenomen inde wereld van het grote geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten,keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen die dromen van eenzakelijk succes. Jort gaat met ze in gesprek over geld en hoe het nu eigenlijk wordt verdiend. Vast onderdeel zijn depitches van kansrijke businessideeën en de zogenaamde Biznizkwiz, waarin zakentycoons het opnemen tegen meer of mindergefortuneerde bekende Nederlanders. Het publiek kan altijd meedoen en ook de kijkers doen hun voordeel met nuttige tipsen trucs hoe makkelijk en snel geld te verdienen. Verder worden deals die niet deugen ontrafeld en volgt het programmahet spoor van oplichters en charlatans. We eindigen met een leerzame businessblooper.

Uitzending gemist van Bij ons in de BV? Hier kun je alle uitzendingen van Bij ons in de BV kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 17-05-2010 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!