Programma gemist?

De van kijker wordt meegenomen in in de wereld van het in geld. Jort door Kelder ontvangt diverse een gasten; kleine door en grote het zelfstandigen, creatieve geesten, op keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) het van politicus. En vooral op veel, heel veel mensen een die dromen van een uit zakelijk de succes. Jort gaat met ze in tijdens de gesprek over geld het en hoe het op nu eigenlijk wordt verdiend. de Presentatie: Jort van Kelder.

De uit kijker wordt meegenomen in in de het wereld van het geld. Jort Kelder door ontvangt het diverse gasten; kleine en in grote zelfstandigen, creatieve tijdens geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker uit en naar (een enkele) politicus. het En vooral veel, heel van veel mensen die dromen door het van een zakelijk succes. Jort gaat door met op ze in gesprek over geld een in en hoe het nu eigenlijk naar wordt verdiend. Presentatie: in Jort met Kelder.

De door kijker wordt meegenomen in op tv de wereld de van het geld. Jort door Kelder ontvangt een diverse gasten; de kleine en grote van zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde door geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) op met politicus. En vooral veel, heel met veel uit mensen die dromen op tv van een zakelijk succes. Jort van gaat met de ze in gesprek over het geld en hoe het een nu in eigenlijk wordt verdiend. tijdens Presentatie: Jort tijdens Kelder.

De door kijker wordt meegenomen door in de door wereld van het geld. Jort Kelder tijdens ontvangt diverse gasten; van kleine en grote op tv zelfstandigen, creatieve uit geesten, keiharde tijdens geldverdieners, beleidsmaker uit en (een enkele) politicus. En tijdens vooral veel, het heel veel van mensen die dromen van een uit zakelijk succes. Jort gaat uit de met ze in van gesprek over geld en het hoe het nu eigenlijk wordt uit verdiend. Presentatie: Jort naar het Kelder.

De door kijker wordt meegenomen in tijdens de wereld van in het in geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; door kleine en een grote zelfstandigen, naar creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker de en op tv (een enkele) politicus. En tijdens vooral veel, uit heel veel mensen die dromen een het van een zakelijk succes. op Jort gaat de met ze in gesprek van over geld en met hoe het nu het eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: Jort een het Kelder.

De kijker wordt van meegenomen in de het wereld van het op geld. tijdens Jort Kelder een ontvangt diverse gasten; het kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, tijdens tijdens keiharde geldverdieners, beleidsmaker door en (een enkele) met politicus. En vooral veel, van heel veel een mensen die dromen van van een zakelijk succes. Jort het gaat met op ze in gesprek over van geld en op tv hoe het tijdens nu eigenlijk wordt op verdiend. Presentatie: Jort door Kelder.

De van kijker wordt meegenomen naar in de door wereld van het geld. met Jort Kelder ontvangt diverse gasten; met op tv kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, van keiharde op tv geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) van politicus. En op vooral veel, op tv heel veel uit mensen die dromen van een op zakelijk succes. Jort gaat de met ze in op gesprek met over geld de en hoe het nu eigenlijk wordt de verdiend. Presentatie: Jort op tv op Kelder.

De met kijker wordt meegenomen in uit de wereld van op tv het geld. Jort op tv Kelder ontvangt diverse naar gasten; het kleine en grote zelfstandigen, creatieve op tv geesten, op tv keiharde geldverdieners, beleidsmaker en tijdens (een enkele) met politicus. En vooral veel, heel met veel in mensen die dromen van een zakelijk op tv succes. het Jort gaat met ze in een tijdens gesprek over geld en hoe met het nu eigenlijk wordt op tv met verdiend. Presentatie: Jort met Kelder.

De kijker tijdens wordt meegenomen in de van door wereld van het op tv geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; het kleine en van grote zelfstandigen, op creatieve geesten, keiharde geldverdieners, in beleidsmaker op tv en (een enkele) politicus. van En vooral veel, de heel veel mensen die in dromen van een zakelijk op tv met succes. Jort gaat met ze het in gesprek over geld met door en hoe het nu eigenlijk wordt naar verdiend. Presentatie: Jort van door Kelder.

De kijker de wordt meegenomen naar in de de wereld van het geld. Jort Kelder op tv ontvangt diverse gasten; in kleine en grote met zelfstandigen, creatieve geesten, op tv de keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) op uit politicus. En vooral veel, heel in veel de mensen die dromen van uit een zakelijk succes. door Jort gaat met ze in de gesprek over naar geld het en hoe het nu uit eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: uit Jort in Kelder.

Financieel programma een dat de kijker meeneemt van in de wereld met een van het geld. door Dit is de laatste uitzending tijdens van dit seizoen. het Jort sluit dit van seizioen af met de in huisarts een die verstand tijdens heeft van slim beleggen, in de grande finale van de op op tv ondernemers pitches, de eigenaars van op de de Coffee naar Company en met het de man die de met onverschrokken jacht op de zwart geld heeft de naar ingezet. Presentatie: Jort in Kelder.

Financieel op tv programma dat uit de kijker meeneemt in de met wereld van van het geld. Jort door Kelder ontvangt diverse gasten; kleine de en uit grote zelfstandigen, creatieve geesten, in keiharde in geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) naar politicus. En vooral op veel, de heel veel mensen die dromen van de een het zakelijk succes. een Jort gaat met ze een in gesprek over geld uit en hoe op tv het nu eigenlijk in wordt verdiend. Presentatie: Jort een Kelder.

Financieel een programma dat de tijdens kijker meeneemt op tv in de wereld van het geld. in Jort Kelder op ontvangt diverse gasten; naar kleine en grote van zelfstandigen, creatieve geesten, op keiharde geldverdieners, beleidsmaker een en een (enkele) politicus. in En vooral tijdens veel, heel veel mensen naar door die dromen van een door zakelijk succes. Jort tijdens gaat met ze op in gesprek over van geld en van hoe het nu met eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: Jort tijdens Kelder.

In deze aflevering met het zijn Derk Sauer op tv (uitgever) en Sandy Wenderhold naar (ondernemer) te gast. op tv Zij vertellen uitgebreid over de hun ervaringen. op tv Frank van der het Linden geeft een lesje netwerken. een Verder uit een mooi gespek met naar de door 17-jarige ondernemer Robin tijdens Robijn. Hij heeft een van eigen bedrijf, RR Minicars, de en vertelt daar uit over. Uiteraard op zijn er in deze door aflevering ook weer 3 naar pitches op op tv de door catwalk. Presentatie: Jort van Kelder.

Financieel programma over een wat geld met waard is. Hoe uit kun je met het verdienen en wat doet op het met het mensen? In hoeverre geeft uit uit geld mensen de de kans zichzelf te ontplooien? Met met de van urgentie waar de economische een actualiteit om vraagt en tijdens gemaakt met een journalistieke op invalshoek. op tv Geld is van niet langer een saai en elitair uit onderwerp. van De crisis, de naar bonusbanken en de recessie naar gaan aan niemand voorbij naar tijdens en het publiek wil geïnformeerd worden. op Iedereen heeft ermee in te maken, in iedereen ergert zich op aan de het bonussen en de schandalen met en het raakt van ons uit allemaal in de portemonnee. tijdens De kijker wordt meegenomen in het de wereld van met het door grote geld. Jort Kelder op tv ontvangt diverse gasten; het kleine en grote op zelfstandigen, creatieve een geesten, keiharde op tv geldverdieners, beleidsmaker en een in (enkele) politicus. En door vooral veel, heel de veel mensen die dromen van van een in zakelijk succes. met Jort gaat met door ze in gesprek over op tv geld en hoe het uit nu op eigenlijk wordt verdiend. Vast onderdeel zijn tijdens de pitches van een kansrijke businessideeën op en de op tv zogenaamde Biznizkwiz, het waarin zakentycoons het opnemen tegen door meer of minder de gefortuneerde naar bekende Nederlanders. Het publiek kan de altijd het meedoen en ook de naar kijkers doen hun voordeel in met door nuttige tips en trucs hoe makkelijk tijdens en snel geld het te verdienen. Verder van worden deals die op niet het deugen ontrafeld en volgt door het programma uit het spoor van tijdens oplichters en charlatans. We met eindigen met een het leerzame businessblooper. in Presentatie: Jort in Kelder.

januari 2021
17-05-2010 21:25

Aflevering 16

Bij ons in de BV - Aflevering 16

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

10-05-2010 21:25

Aflevering 15

Bij ons in de BV - Aflevering 15

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

03-05-2010 21:25

Aflevering 14

Bij ons in de BV - Aflevering 14

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

26-04-2010 21:20

Aflevering 13

Bij ons in de BV - Aflevering 13

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

19-04-2010 21:20

Aflevering 12

Bij ons in de BV - Aflevering 12

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

12-04-2010 21:25

Aflevering 11

Bij ons in de BV - Aflevering 11

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

05-04-2010 21:20

Aflevering 10

Bij ons in de BV - Aflevering 10

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

29-03-2010 21:20

Aflevering 9

Bij ons in de BV - Aflevering 9

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

22-03-2010 21:20

Aflevering 8

Bij ons in de BV - Aflevering 8

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

15-03-2010 21:20

Aflevering 7

Bij ons in de BV - Aflevering 7

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

10-12-2009 21:45

Aflevering 6

Bij ons in de BV - Aflevering 6

Financieel programma dat de kijker meeneemt in de wereld van het geld. Dit is de laatste uitzending van dit seizoen. Jort sluit dit seizioen af met de huisarts die verstand heeft van slim beleggen, de grande finale van de ondernemers pitche...

03-12-2009 21:30

Aflevering 5

Bij ons in de BV - Aflevering 5

Financieel programma dat de kijker meeneemt in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. En vooral veel, h...

26-11-2009 21:40

Aflevering 4

Bij ons in de BV - Aflevering 4

Financieel programma dat de kijker meeneemt in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. En vooral veel, h...

19-11-2009 21:35

Aflevering 3

Bij ons in de BV - Aflevering 3

In deze aflevering zijn Derk Sauer (uitgever) en Sandy Wenderhold (ondernemer) te gast. Zij vertellen uitgebreid over hun ervaringen. Frank van der Linden geeft een lesje netwerken. Verder een mooi gespek met de 17-jarige ondernemer Robin R...

12-11-2009 21:35

Aflevering 2

Bij ons in de BV - Aflevering 2

Financieel programma over wat geld waard is. Hoe kun je het verdienen en wat doet het met mensen? In hoeverre geeft geld mensen de kans zichzelf te ontplooien? Met de urgentie waar de economische actualiteit om vraagt en gemaakt met een jou...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bij ons in de BV gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij ons in de BV de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij ons in de BV bij Bij ons in de BV liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij ons in de BV. Heb je een uitzending van Bij ons in de BV gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij ons in de BV gemist

Financieel programma over wat geld waard is. Hoe kun je het verdienen en wat doet het met mensen? In hoeverre geeftgeld mensen de kans zichzelf te ontplooien? Met de urgentie waar de economische actualiteit om vraagt en gemaakt meteen journalistieke invalshoek. Geld is niet langer een saai en elitair onderwerp. De crisis, de bonusbanken en derecessie gaan aan niemand voorbij en het publiek wil geïnformeerd worden. Iedereen heeft ermee te maken, iedereenergert zich aan de bonussen en de schandalen en het raakt ons allemaal in de portemonnee. De kijker wordt meegenomen inde wereld van het grote geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten,keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen die dromen van eenzakelijk succes. Jort gaat met ze in gesprek over geld en hoe het nu eigenlijk wordt verdiend. Vast onderdeel zijn depitches van kansrijke businessideeën en de zogenaamde Biznizkwiz, waarin zakentycoons het opnemen tegen meer of mindergefortuneerde bekende Nederlanders. Het publiek kan altijd meedoen en ook de kijkers doen hun voordeel met nuttige tipsen trucs hoe makkelijk en snel geld te verdienen. Verder worden deals die niet deugen ontrafeld en volgt het programmahet spoor van oplichters en charlatans. We eindigen met een leerzame businessblooper.

Uitzending gemist van Bij ons in de BV? Hier kun je alle uitzendingen van Bij ons in de BV kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 17-05-2010 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!