Programma gemist?

De op kijker wordt meegenomen naar in de het wereld van het geld. Jort door Kelder ontvangt diverse gasten; tijdens kleine en grote uit zelfstandigen, creatieve geesten, op tv keiharde geldverdieners, de beleidsmaker op tv en (een enkele) politicus. En vooral naar veel, met heel veel mensen de die dromen van een zakelijk het de succes. Jort gaat met ze een in gesprek van over geld en hoe het tijdens nu eigenlijk wordt in verdiend. een Presentatie: Jort de Kelder.

De kijker wordt op meegenomen met in de wereld door van het tijdens geld. Jort Kelder ontvangt diverse met gasten; tijdens kleine en grote zelfstandigen, naar creatieve geesten, keiharde geldverdieners, met beleidsmaker de en (een enkele) politicus. En vooral van veel, heel veel door op mensen die dromen van een zakelijk de succes. Jort naar gaat met naar ze in gesprek op tv over geld en hoe op het nu eigenlijk op wordt verdiend. Presentatie: Jort van uit Kelder.

De kijker tijdens wordt meegenomen uit in de in wereld van het geld. Jort Kelder op tv ontvangt diverse naar gasten; van kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, van met keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) door politicus. En vooral op tv veel, met heel veel mensen die dromen de van een zakelijk met succes. Jort gaat in met de ze in gesprek over geld van een en hoe het op tv nu eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: Jort van van Kelder.

De tijdens kijker wordt meegenomen in uit de van wereld van het geld. Jort Kelder naar ontvangt diverse gasten; tijdens kleine in en grote zelfstandigen, creatieve een geesten, keiharde geldverdieners, op beleidsmaker en uit (een enkele) politicus. En vooral de veel, heel uit veel mensen van die dromen van de een zakelijk het succes. Jort gaat met met ze in het gesprek over geld en hoe van het met nu eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: Jort van op Kelder.

De op tv kijker wordt meegenomen in naar de wereld van het in naar geld. Jort Kelder van ontvangt diverse gasten; kleine uit en grote zelfstandigen, creatieve naar geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker uit en (een een enkele) politicus. En het vooral veel, door heel veel mensen die dromen door van een van zakelijk succes. Jort gaat van met de ze in gesprek tijdens over geld en met hoe het het nu eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: het Jort het Kelder.

De naar kijker wordt meegenomen in de op tv wereld tijdens van het een geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; de het kleine en grote zelfstandigen, creatieve met geesten, keiharde op tv geldverdieners, beleidsmaker en (een met enkele) door politicus. En vooral veel, uit heel veel het mensen die dromen van op een zakelijk succes. in Jort gaat met ze in in gesprek over geld de en hoe de het nu eigenlijk uit wordt verdiend. Presentatie: de Jort van Kelder.

De kijker in wordt meegenomen met in de met wereld van het geld. op tv Jort Kelder ontvangt diverse naar gasten; kleine en tijdens grote zelfstandigen, creatieve de geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker op en in (een enkele) uit politicus. En vooral veel, door heel veel uit mensen die dromen van een zakelijk tijdens succes. op tv Jort gaat met door ze in gesprek naar over geld en hoe het met nu eigenlijk wordt een een verdiend. Presentatie: Jort op Kelder.

De kijker wordt door meegenomen in tijdens de op tv wereld van het geld. Jort Kelder op ontvangt door diverse gasten; kleine de en grote zelfstandigen, van creatieve geesten, keiharde de geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) tijdens politicus. En de vooral veel, heel veel een mensen die dromen op tv van een zakelijk in succes. Jort gaat naar met ze het in gesprek over geld de door en hoe het nu naar eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: Jort naar een Kelder.

De een kijker wordt meegenomen in de door wereld uit van het geld. Jort op tv Kelder ontvangt diverse op tv gasten; kleine en grote uit zelfstandigen, naar creatieve geesten, keiharde een geldverdieners, beleidsmaker en door (een enkele) politicus. En vooral van veel, door heel veel mensen die uit dromen van in een zakelijk succes. Jort gaat een met de ze in gesprek in over geld en van hoe het nu eigenlijk naar wordt verdiend. Presentatie: met Jort uit Kelder.

De kijker wordt tijdens meegenomen uit in de wereld het van het geld. van Jort Kelder ontvangt diverse gasten; op kleine en grote door de zelfstandigen, creatieve geesten, het keiharde geldverdieners, beleidsmaker het en (een enkele) politicus. En vooral van in veel, heel veel mensen die een dromen uit van een zakelijk een succes. Jort gaat met het ze in gesprek over uit geld en hoe het het nu eigenlijk een wordt verdiend. met Presentatie: Jort met Kelder.

Financieel programma door dat de kijker meeneemt de in de wereld tijdens van het geld. door Dit een is de laatste uitzending van naar dit op tv seizoen. Jort sluit dit op tv seizioen af op met de huisarts die de verstand op heeft van slim beleggen, een de grande finale van uit de naar ondernemers pitches, de eigenaars van uit de de tijdens Coffee Company in en met de man die de de onverschrokken jacht uit op zwart op tv geld heeft ingezet. Presentatie: de Jort van Kelder.

Financieel programma het dat de kijker op tv meeneemt in de een wereld de van het geld. Jort Kelder ontvangt op diverse de gasten; kleine en de grote zelfstandigen, creatieve het geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker op tv en tijdens een (enkele) politicus. En vooral veel, tijdens heel naar veel mensen die op tv dromen van van een zakelijk succes. Jort gaat met tijdens ze in in gesprek over geld en op hoe het de nu eigenlijk wordt met verdiend. Presentatie: Jort op tv Kelder.

Financieel programma het dat de op tv kijker meeneemt het in de wereld op tv van het geld. Jort uit Kelder ontvangt diverse gasten; tijdens kleine en grote het zelfstandigen, creatieve op tv geesten, keiharde geldverdieners, een beleidsmaker en een (enkele) uit politicus. En vooral veel, op heel met veel mensen die dromen met van een zakelijk succes. op tv Jort het gaat met ze in gesprek met over geld de en hoe het nu in eigenlijk door wordt verdiend. Presentatie: met Jort Kelder.

In het deze aflevering zijn Derk op tv Sauer (uitgever) van en Sandy Wenderhold op tv (ondernemer) te gast. Zij vertellen de uit uitgebreid over hun ervaringen. op Frank van der Linden op tv geeft een naar lesje netwerken. Verder een mooi een gespek met op tv de 17-jarige ondernemer met Robin Robijn. Hij tijdens heeft een eigen bedrijf, uit RR Minicars, met en vertelt het daar over. Uiteraard zijn tijdens er in deze aflevering op naar ook weer 3 pitches een op de catwalk. Presentatie: Jort uit op Kelder.

Financieel programma over de tijdens wat geld waard is. naar Hoe kun je in het verdienen en wat de doet het door met mensen? In hoeverre geeft tijdens van geld mensen de kans door zichzelf te ontplooien? op tv Met de op urgentie waar de economische naar actualiteit om het vraagt en gemaakt met een het journalistieke invalshoek. naar Geld is niet in langer een saai en de elitair onderwerp. tijdens De crisis, de bonusbanken en het de het recessie gaan aan niemand voorbij op tv en het het publiek wil uit geïnformeerd worden. Iedereen in heeft ermee te maken, iedereen op tv ergert een zich aan de bonussen uit en in de schandalen en het raakt ons het op tv allemaal in de portemonnee. met De kijker wordt meegenomen in tijdens op de wereld van het grote met geld. tijdens Jort Kelder ontvangt uit diverse gasten; kleine en grote op zelfstandigen, creatieve geesten, van keiharde geldverdieners, met beleidsmaker en tijdens een (enkele) politicus. En vooral veel, in heel een veel mensen die dromen van het een zakelijk succes. uit Jort op tv gaat met uit ze in gesprek tijdens over geld en hoe het van nu eigenlijk wordt verdiend. met Vast onderdeel zijn tijdens met de pitches van kansrijke businessideeën en tijdens de zogenaamde het Biznizkwiz, waarin zakentycoons van het het opnemen tegen meer of door minder gefortuneerde uit bekende Nederlanders. Het publiek kan altijd in meedoen en een ook de kijkers tijdens doen hun voordeel met een nuttige tips en met tijdens trucs hoe makkelijk en snel geld tijdens een te verdienen. Verder op worden deals die het niet deugen ontrafeld en de volgt het programma het spoor de het van oplichters en charlatans. We tijdens eindigen de met een leerzame businessblooper. Presentatie: Jort op tv van Kelder.

september 2020
17-05-2010 21:25

Aflevering 16

Bij ons in de BV - Aflevering 16

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

10-05-2010 21:25

Aflevering 15

Bij ons in de BV - Aflevering 15

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

03-05-2010 21:25

Aflevering 14

Bij ons in de BV - Aflevering 14

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

26-04-2010 21:20

Aflevering 13

Bij ons in de BV - Aflevering 13

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

19-04-2010 21:20

Aflevering 12

Bij ons in de BV - Aflevering 12

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

12-04-2010 21:25

Aflevering 11

Bij ons in de BV - Aflevering 11

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

05-04-2010 21:20

Aflevering 10

Bij ons in de BV - Aflevering 10

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

29-03-2010 21:20

Aflevering 9

Bij ons in de BV - Aflevering 9

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

22-03-2010 21:20

Aflevering 8

Bij ons in de BV - Aflevering 8

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

15-03-2010 21:20

Aflevering 7

Bij ons in de BV - Aflevering 7

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

10-12-2009 21:45

Aflevering 6

Bij ons in de BV - Aflevering 6

Financieel programma dat de kijker meeneemt in de wereld van het geld. Dit is de laatste uitzending van dit seizoen. Jort sluit dit seizioen af met de huisarts die verstand heeft van slim beleggen, de grande finale van de ondernemers pitche...

03-12-2009 21:30

Aflevering 5

Bij ons in de BV - Aflevering 5

Financieel programma dat de kijker meeneemt in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. En vooral veel, h...

26-11-2009 21:40

Aflevering 4

Bij ons in de BV - Aflevering 4

Financieel programma dat de kijker meeneemt in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. En vooral veel, h...

19-11-2009 21:35

Aflevering 3

Bij ons in de BV - Aflevering 3

In deze aflevering zijn Derk Sauer (uitgever) en Sandy Wenderhold (ondernemer) te gast. Zij vertellen uitgebreid over hun ervaringen. Frank van der Linden geeft een lesje netwerken. Verder een mooi gespek met de 17-jarige ondernemer Robin R...

12-11-2009 21:35

Aflevering 2

Bij ons in de BV - Aflevering 2

Financieel programma over wat geld waard is. Hoe kun je het verdienen en wat doet het met mensen? In hoeverre geeft geld mensen de kans zichzelf te ontplooien? Met de urgentie waar de economische actualiteit om vraagt en gemaakt met een jou...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bij ons in de BV gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij ons in de BV de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij ons in de BV bij Bij ons in de BV liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij ons in de BV. Heb je een uitzending van Bij ons in de BV gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij ons in de BV gemist

Financieel programma over wat geld waard is. Hoe kun je het verdienen en wat doet het met mensen? In hoeverre geeftgeld mensen de kans zichzelf te ontplooien? Met de urgentie waar de economische actualiteit om vraagt en gemaakt meteen journalistieke invalshoek. Geld is niet langer een saai en elitair onderwerp. De crisis, de bonusbanken en derecessie gaan aan niemand voorbij en het publiek wil geïnformeerd worden. Iedereen heeft ermee te maken, iedereenergert zich aan de bonussen en de schandalen en het raakt ons allemaal in de portemonnee. De kijker wordt meegenomen inde wereld van het grote geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten,keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen die dromen van eenzakelijk succes. Jort gaat met ze in gesprek over geld en hoe het nu eigenlijk wordt verdiend. Vast onderdeel zijn depitches van kansrijke businessideeën en de zogenaamde Biznizkwiz, waarin zakentycoons het opnemen tegen meer of mindergefortuneerde bekende Nederlanders. Het publiek kan altijd meedoen en ook de kijkers doen hun voordeel met nuttige tipsen trucs hoe makkelijk en snel geld te verdienen. Verder worden deals die niet deugen ontrafeld en volgt het programmahet spoor van oplichters en charlatans. We eindigen met een leerzame businessblooper.

Uitzending gemist van Bij ons in de BV? Hier kun je alle uitzendingen van Bij ons in de BV kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 17-05-2010 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!