Programma gemist?

De kijker een wordt meegenomen in naar de wereld van in het geld. Jort tijdens Kelder ontvangt naar diverse gasten; kleine met en grote de zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker in en (een enkele) naar politicus. En vooral naar veel, heel veel op tv mensen in die dromen van een met zakelijk succes. Jort gaat uit met op ze in gesprek naar over geld met en hoe het nu eigenlijk een wordt verdiend. Presentatie: van Jort het Kelder.

De de kijker wordt meegenomen op in de wereld door van het met geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; door met kleine en grote zelfstandigen, creatieve op tv geesten, keiharde de geldverdieners, beleidsmaker en op (een enkele) politicus. En met vooral veel, naar heel veel mensen een die dromen van tijdens een zakelijk succes. Jort het gaat met ze de in gesprek naar over geld en hoe het in nu eigenlijk wordt naar een verdiend. Presentatie: Jort de Kelder.

De in kijker wordt meegenomen in naar de van wereld van het geld. Jort een Kelder ontvangt diverse gasten; met kleine de en grote zelfstandigen, creatieve geesten, op tv keiharde tijdens geldverdieners, beleidsmaker en (een naar enkele) met politicus. En vooral veel, op tv heel veel met mensen die dromen van een een zakelijk tijdens succes. Jort gaat met ze in van gesprek in over geld van en hoe het uit nu eigenlijk wordt verdiend. op Presentatie: Jort met Kelder.

De met kijker wordt meegenomen in uit de wereld van het de met geld. Jort Kelder ontvangt naar diverse gasten; kleine en een grote zelfstandigen, creatieve geesten, tijdens keiharde geldverdieners, het beleidsmaker en op (een enkele) op politicus. En vooral veel, heel veel met mensen die dromen tijdens van een naar zakelijk succes. Jort gaat op met ze in in naar gesprek over geld en hoe het een nu eigenlijk wordt het verdiend. Presentatie: Jort van in Kelder.

De kijker met wordt meegenomen van in de wereld van op het geld. Jort Kelder van ontvangt diverse gasten; in kleine en de grote zelfstandigen, met creatieve geesten, keiharde op tv geldverdieners, beleidsmaker en van (een enkele) politicus. in En vooral veel, heel veel door mensen die dromen een van op een zakelijk succes. tijdens Jort gaat met ze in op tv uit gesprek over geld en naar hoe het op tv nu eigenlijk wordt een verdiend. Presentatie: Jort op Kelder.

De de kijker wordt van meegenomen in de wereld van van het geld. Jort Kelder door ontvangt van diverse gasten; kleine en grote op zelfstandigen, creatieve geesten, de keiharde geldverdieners, door beleidsmaker tijdens en (een enkele) politicus. En vooral op tv veel, heel van veel een mensen die dromen van een zakelijk van succes. met Jort gaat met ze in in gesprek over de geld en hoe naar het nu met eigenlijk wordt verdiend. tijdens Presentatie: Jort tijdens Kelder.

De kijker een wordt meegenomen uit in de wereld van het de geld. naar Jort Kelder ontvangt diverse de gasten; op kleine en grote zelfstandigen, in creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker door de en (een enkele) politicus. En vooral tijdens naar veel, heel veel mensen van die dromen van een op tv zakelijk succes. Jort gaat de in met ze in gesprek uit over geld door en hoe het nu eigenlijk wordt tijdens verdiend. Presentatie: van Jort door Kelder.

De kijker naar wordt meegenomen in een de wereld het van het geld. Jort de Kelder op ontvangt diverse gasten; kleine en grote op zelfstandigen, creatieve van geesten, keiharde geldverdieners, van beleidsmaker en tijdens (een enkele) politicus. En uit vooral veel, heel tijdens veel mensen die dromen een van een naar zakelijk succes. Jort gaat uit met ze op in naar gesprek over geld en hoe het een nu eigenlijk op tv wordt verdiend. uit Presentatie: Jort tijdens Kelder.

De op tv kijker wordt meegenomen tijdens in de wereld op tv van het geld. Jort het Kelder op ontvangt diverse gasten; kleine en een grote zelfstandigen, op tv creatieve geesten, naar keiharde geldverdieners, beleidsmaker naar en (een enkele) politicus. op En vooral op tv veel, heel veel mensen die dromen op van een zakelijk een succes. Jort gaat uit met ze in de tijdens gesprek over geld en hoe in het nu eigenlijk de wordt met verdiend. Presentatie: Jort tijdens Kelder.

De kijker wordt naar meegenomen van in de van wereld van het uit geld. Jort Kelder ontvangt de diverse gasten; kleine uit en grote het zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, tijdens beleidsmaker en uit (een enkele) politicus. met En vooral op veel, heel veel mensen die van dromen uit van een zakelijk succes. door Jort gaat met ze met in gesprek over de geld en hoe door het nu de eigenlijk wordt naar verdiend. Presentatie: Jort met Kelder.

Financieel programma dat het de op tv kijker meeneemt uit in de wereld van op het geld. een Dit is de door laatste uitzending van uit dit seizoen. Jort sluit dit in seizioen af met tijdens de huisarts die verstand op heeft van slim de door beleggen, de grande een finale van de ondernemers pitches, de uit naar eigenaars van de het de Coffee Company en met de een man met die de naar onverschrokken jacht op op zwart geld heeft ingezet. Presentatie: Jort op met Kelder.

Financieel met programma dat de in kijker meeneemt met in de wereld tijdens van het geld. Jort Kelder in ontvangt diverse in gasten; kleine en naar grote zelfstandigen, creatieve van geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker een en een (enkele) de politicus. En op tv vooral veel, heel veel tijdens mensen die dromen van naar de een zakelijk succes. Jort gaat met met ze in gesprek met over een geld en hoe naar het nu door eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: het Jort Kelder.

Financieel programma in dat de in kijker meeneemt in de tijdens wereld van het geld. op Jort in Kelder ontvangt diverse in gasten; kleine en grote naar zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde op geldverdieners, beleidsmaker en met een (enkele) politicus. naar En op tv vooral veel, heel uit veel mensen tijdens die dromen van een zakelijk succes. in Jort gaat een met ze tijdens in gesprek over het geld en door hoe het nu eigenlijk wordt op verdiend. uit Presentatie: Jort Kelder.

In deze in aflevering een zijn Derk Sauer (uitgever) op tv en Sandy Wenderhold op tv (ondernemer) te gast. Zij vertellen in uitgebreid over naar hun tijdens ervaringen. Frank van der Linden geeft het tijdens een lesje netwerken. Verder een mooi door gespek met het de naar 17-jarige ondernemer Robin Robijn. Hij heeft tijdens een eigen bedrijf, uit op RR Minicars, en vertelt daar op over. Uiteraard uit zijn er in deze aflevering naar ook van weer 3 pitches op uit de naar catwalk. Presentatie: Jort tijdens Kelder.

Financieel programma naar over wat geld waard van is. Hoe de kun je van het verdienen en wat doet door het met mensen? van In naar hoeverre geeft op tv geld mensen de een kans zichzelf te ontplooien? Met op de op tv urgentie waar de op economische actualiteit om vraagt tijdens en gemaakt uit met een journalistieke invalshoek. door Geld is met niet langer een saai en elitair de onderwerp. van De crisis, de bonusbanken en tijdens de recessie gaan op tv aan niemand van voorbij en van het publiek wil geïnformeerd worden. in Iedereen heeft uit ermee te maken, iedereen met ergert zich de aan de bonussen en met de op schandalen en het tijdens raakt ons allemaal op in de portemonnee. De kijker een wordt meegenomen uit in op de wereld van het grote een geld. Jort Kelder door ontvangt diverse op tv gasten; kleine en grote zelfstandigen, uit naar creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker het en een (enkele) politicus. het En vooral veel, door heel veel naar mensen door die dromen van een zakelijk succes. een Jort uit gaat met ze een in gesprek over het geld en in hoe het nu eigenlijk van wordt verdiend. Vast onderdeel zijn op de op tv pitches van op kansrijke businessideeën en van de zogenaamde Biznizkwiz, waarin zakentycoons een het opnemen tegen meer uit of minder gefortuneerde de bekende Nederlanders. Het op tv publiek het kan altijd meedoen en ook op tv de kijkers doen van hun voordeel van met nuttige door tips en trucs hoe makkelijk met en snel geld van te verdienen. Verder op worden deals die het niet op deugen ontrafeld en volgt een het programma het het spoor van oplichters en uit door charlatans. We eindigen met een een leerzame businessblooper. naar Presentatie: Jort de Kelder.

oktober 2019
17-05-2010 21:25

Aflevering 16

Bij ons in de BV - Aflevering 16

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

10-05-2010 21:25

Aflevering 15

Bij ons in de BV - Aflevering 15

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

03-05-2010 21:25

Aflevering 14

Bij ons in de BV - Aflevering 14

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

26-04-2010 21:20

Aflevering 13

Bij ons in de BV - Aflevering 13

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

19-04-2010 21:20

Aflevering 12

Bij ons in de BV - Aflevering 12

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

12-04-2010 21:25

Aflevering 11

Bij ons in de BV - Aflevering 11

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

05-04-2010 21:20

Aflevering 10

Bij ons in de BV - Aflevering 10

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

29-03-2010 21:20

Aflevering 9

Bij ons in de BV - Aflevering 9

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

22-03-2010 21:20

Aflevering 8

Bij ons in de BV - Aflevering 8

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

15-03-2010 21:20

Aflevering 7

Bij ons in de BV - Aflevering 7

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

10-12-2009 21:45

Aflevering 6

Bij ons in de BV - Aflevering 6

Financieel programma dat de kijker meeneemt in de wereld van het geld. Dit is de laatste uitzending van dit seizoen. Jort sluit dit seizioen af met de huisarts die verstand heeft van slim beleggen, de grande finale van de ondernemers pitche...

03-12-2009 21:30

Aflevering 5

Bij ons in de BV - Aflevering 5

Financieel programma dat de kijker meeneemt in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. En vooral veel, h...

26-11-2009 21:40

Aflevering 4

Bij ons in de BV - Aflevering 4

Financieel programma dat de kijker meeneemt in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. En vooral veel, h...

19-11-2009 21:35

Aflevering 3

Bij ons in de BV - Aflevering 3

In deze aflevering zijn Derk Sauer (uitgever) en Sandy Wenderhold (ondernemer) te gast. Zij vertellen uitgebreid over hun ervaringen. Frank van der Linden geeft een lesje netwerken. Verder een mooi gespek met de 17-jarige ondernemer Robin R...

12-11-2009 21:35

Aflevering 2

Bij ons in de BV - Aflevering 2

Financieel programma over wat geld waard is. Hoe kun je het verdienen en wat doet het met mensen? In hoeverre geeft geld mensen de kans zichzelf te ontplooien? Met de urgentie waar de economische actualiteit om vraagt en gemaakt met een jou...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bij ons in de BV gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij ons in de BV de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij ons in de BV bij Bij ons in de BV liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij ons in de BV. Heb je een uitzending van Bij ons in de BV gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij ons in de BV gemist

Financieel programma over wat geld waard is. Hoe kun je het verdienen en wat doet het met mensen? In hoeverre geeftgeld mensen de kans zichzelf te ontplooien? Met de urgentie waar de economische actualiteit om vraagt en gemaakt meteen journalistieke invalshoek. Geld is niet langer een saai en elitair onderwerp. De crisis, de bonusbanken en derecessie gaan aan niemand voorbij en het publiek wil geïnformeerd worden. Iedereen heeft ermee te maken, iedereenergert zich aan de bonussen en de schandalen en het raakt ons allemaal in de portemonnee. De kijker wordt meegenomen inde wereld van het grote geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten,keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen die dromen van eenzakelijk succes. Jort gaat met ze in gesprek over geld en hoe het nu eigenlijk wordt verdiend. Vast onderdeel zijn depitches van kansrijke businessideeën en de zogenaamde Biznizkwiz, waarin zakentycoons het opnemen tegen meer of mindergefortuneerde bekende Nederlanders. Het publiek kan altijd meedoen en ook de kijkers doen hun voordeel met nuttige tipsen trucs hoe makkelijk en snel geld te verdienen. Verder worden deals die niet deugen ontrafeld en volgt het programmahet spoor van oplichters en charlatans. We eindigen met een leerzame businessblooper.

Uitzending gemist van Bij ons in de BV? Hier kun je alle uitzendingen van Bij ons in de BV kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 17-05-2010 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!