Programma gemist?

De naar kijker wordt meegenomen in de op tv wereld van het door geld. een Jort Kelder ontvangt diverse door gasten; kleine en het grote zelfstandigen, creatieve geesten, door keiharde geldverdieners, beleidsmaker door en (een naar enkele) politicus. En naar vooral de veel, heel veel mensen die een dromen met van een zakelijk van succes. Jort gaat met ze het in gesprek door over geld en hoe het op tv nu op tv eigenlijk wordt het verdiend. Presentatie: Jort op Kelder.

De de kijker wordt meegenomen in in de wereld tijdens van het geld. op tv Jort Kelder op tv ontvangt diverse gasten; kleine en in grote van zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker met en (een op enkele) politicus. En vooral uit veel, de heel veel het mensen die dromen van een een zakelijk succes. tijdens Jort gaat met met ze in gesprek over geld naar het en hoe het nu eigenlijk van wordt door verdiend. Presentatie: Jort een Kelder.

De kijker van wordt meegenomen naar in de wereld door van het geld. Jort Kelder een ontvangt diverse gasten; het kleine en grote door zelfstandigen, creatieve geesten, in keiharde een geldverdieners, beleidsmaker en een (een enkele) de politicus. En vooral veel, heel op tv veel mensen de die dromen van de een zakelijk succes. Jort gaat het met met ze in gesprek naar over geld en hoe het van nu van eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: Jort door de Kelder.

De met kijker wordt meegenomen in met de wereld van uit het geld. Jort Kelder op tv ontvangt naar diverse gasten; kleine en grote de zelfstandigen, creatieve geesten, het keiharde geldverdieners, beleidsmaker met en met (een enkele) politicus. En met vooral veel, heel veel naar mensen die dromen naar van een zakelijk de succes. Jort naar gaat tijdens met ze in op gesprek over geld en hoe met het nu met eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: in Jort de Kelder.

De tijdens kijker wordt meegenomen in met de wereld van het tijdens tijdens geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; op tv kleine en grote van het zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker naar en (een enkele) de politicus. En vooral met veel, heel van veel mensen die dromen op tv een van een zakelijk succes. Jort gaat met naar met ze in gesprek over geld op tv op en hoe het nu eigenlijk de wordt verdiend. Presentatie: Jort met door Kelder.

De kijker op tv wordt meegenomen in de het wereld van van het geld. Jort Kelder op ontvangt diverse gasten; op tv tijdens kleine en grote zelfstandigen, een creatieve geesten, keiharde geldverdieners, tijdens beleidsmaker en de (een enkele) van politicus. En vooral veel, heel veel door mensen door die dromen van een zakelijk op succes. Jort naar gaat met ze een in gesprek door over geld met en hoe het nu eigenlijk door wordt van verdiend. Presentatie: Jort met Kelder.

De kijker wordt door meegenomen in de de wereld van in het uit geld. Jort Kelder naar ontvangt diverse gasten; een kleine en grote zelfstandigen, het creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker door en door (een enkele) politicus. naar En vooral veel, heel veel met mensen naar die dromen in van een zakelijk succes. Jort naar gaat met ze tijdens in gesprek over geld van en hoe de het in nu eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: Jort door in Kelder.

De kijker wordt met meegenomen in de de wereld van de het uit geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; met kleine op en grote zelfstandigen, creatieve geesten, een keiharde geldverdieners, beleidsmaker op op tv en (een enkele) politicus. En vooral het veel, heel veel naar mensen van die dromen van een zakelijk op tv succes. het Jort gaat met het ze in gesprek in over geld en hoe het tijdens nu tijdens eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: Jort het door Kelder.

De naar kijker wordt meegenomen in door de het wereld van het geld. Jort Kelder een ontvangt diverse op gasten; kleine en een grote zelfstandigen, creatieve in geesten, het keiharde geldverdieners, beleidsmaker en met (een enkele) door politicus. En vooral van veel, heel veel mensen in die dromen van een een zakelijk door succes. Jort gaat met een ze in gesprek over geld in en in hoe het nu eigenlijk wordt tijdens het verdiend. Presentatie: Jort met Kelder.

De van kijker wordt meegenomen in op tv de met wereld van het een geld. Jort Kelder tijdens ontvangt diverse gasten; kleine en van grote op zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde met geldverdieners, beleidsmaker en (een een enkele) politicus. En een vooral veel, door heel veel mensen die dromen de het van een zakelijk succes. Jort van gaat op met ze in gesprek het over geld en hoe met het nu eigenlijk tijdens wordt verdiend. naar Presentatie: Jort in Kelder.

Financieel programma door dat de kijker in meeneemt in in de wereld van het geld. uit Dit is de van laatste uitzending met van dit het seizoen. Jort sluit dit seizioen op tv af van met de huisarts met die verstand met heeft van slim van beleggen, de grande finale naar van de ondernemers pitches, tijdens de eigenaars van uit de uit de Coffee Company tijdens en met de de man die de onverschrokken jacht in op zwart geld het heeft ingezet. Presentatie: het Jort uit Kelder.

Financieel programma dat de de kijker een meeneemt in de wereld op tv van van het geld. Jort Kelder ontvangt door diverse gasten; uit kleine en met grote zelfstandigen, creatieve het geesten, keiharde geldverdieners, op beleidsmaker en tijdens een (enkele) politicus. En op vooral veel, heel uit veel mensen die een dromen van een zakelijk naar succes. een Jort gaat met ze in gesprek door over het geld en hoe het nu in uit eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: Jort met Kelder.

Financieel programma dat de uit de kijker meeneemt de in de wereld van het geld. op Jort Kelder ontvangt uit diverse gasten; van kleine en grote met zelfstandigen, creatieve geesten, tijdens keiharde geldverdieners, een beleidsmaker en een (enkele) politicus. door En door vooral veel, de heel veel mensen die dromen de van een zakelijk succes. op tv Jort gaat met in ze in gesprek op tv over geld op tv en hoe het nu op eigenlijk wordt verdiend. in Presentatie: Jort op tv Kelder.

In deze door aflevering zijn Derk op Sauer (uitgever) en tijdens Sandy met Wenderhold (ondernemer) te in gast. Zij vertellen uitgebreid over tijdens hun ervaringen. Frank met van het der Linden geeft een tijdens lesje netwerken. uit Verder een mooi gespek op met de 17-jarige op tv ondernemer Robin Robijn. Hij een heeft een eigen uit bedrijf, naar RR Minicars, en met vertelt daar over. Uiteraard zijn er van in deze naar aflevering op tv ook weer 3 pitches op de op catwalk. naar Presentatie: Jort tijdens Kelder.

Financieel op tv programma over wat van geld waard is. Hoe kun met tijdens je het verdienen en naar wat doet op het met mensen? In hoeverre geeft een geld mensen tijdens de kans zichzelf op tv te ontplooien? Met de in urgentie waar de tijdens economische actualiteit met om vraagt door en gemaakt met naar een journalistieke invalshoek. Geld is door niet langer de een saai en elitair in onderwerp. De naar crisis, de bonusbanken in en de uit recessie gaan aan niemand het voorbij en in het publiek wil geïnformeerd worden. op Iedereen tijdens heeft ermee op tv te maken, iedereen ergert zich van aan de bonussen door en het de schandalen en het raakt op ons allemaal in de naar portemonnee. De met kijker wordt in meegenomen in de naar wereld van het grote een geld. Jort naar Kelder ontvangt diverse op gasten; kleine met en grote zelfstandigen, creatieve geesten, uit keiharde geldverdieners, beleidsmaker en naar een naar (enkele) politicus. En vooral veel, het heel veel tijdens mensen die dromen in van een zakelijk op tv succes. door Jort gaat met tijdens ze in gesprek over geld en met hoe het nu een eigenlijk wordt tijdens verdiend. Vast onderdeel zijn tijdens de pitches van de op tv kansrijke businessideeën en naar de zogenaamde Biznizkwiz, waarin van zakentycoons het opnemen tegen door meer of minder gefortuneerde in bekende uit Nederlanders. Het publiek kan altijd de meedoen en ook op tv met de kijkers doen hun voordeel in met nuttige tips en een trucs hoe het makkelijk en snel geld het te het verdienen. Verder worden deals op tv die van niet deugen ontrafeld in en volgt het programma het spoor op van op oplichters en charlatans. op We eindigen uit met een leerzame businessblooper. Presentatie: van Jort naar Kelder.

maart 2019
17-05-2010 21:25

Aflevering 16

Bij ons in de BV - Aflevering 16

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

10-05-2010 21:25

Aflevering 15

Bij ons in de BV - Aflevering 15

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

03-05-2010 21:25

Aflevering 14

Bij ons in de BV - Aflevering 14

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

26-04-2010 21:20

Aflevering 13

Bij ons in de BV - Aflevering 13

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

19-04-2010 21:20

Aflevering 12

Bij ons in de BV - Aflevering 12

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

12-04-2010 21:25

Aflevering 11

Bij ons in de BV - Aflevering 11

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

05-04-2010 21:20

Aflevering 10

Bij ons in de BV - Aflevering 10

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

29-03-2010 21:20

Aflevering 9

Bij ons in de BV - Aflevering 9

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

22-03-2010 21:20

Aflevering 8

Bij ons in de BV - Aflevering 8

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

15-03-2010 21:20

Aflevering 7

Bij ons in de BV - Aflevering 7

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

10-12-2009 21:45

Aflevering 6

Bij ons in de BV - Aflevering 6

Financieel programma dat de kijker meeneemt in de wereld van het geld. Dit is de laatste uitzending van dit seizoen. Jort sluit dit seizioen af met de huisarts die verstand heeft van slim beleggen, de grande finale van de ondernemers pitche...

03-12-2009 21:30

Aflevering 5

Bij ons in de BV - Aflevering 5

Financieel programma dat de kijker meeneemt in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. En vooral veel, h...

26-11-2009 21:40

Aflevering 4

Bij ons in de BV - Aflevering 4

Financieel programma dat de kijker meeneemt in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. En vooral veel, h...

19-11-2009 21:35

Aflevering 3

Bij ons in de BV - Aflevering 3

In deze aflevering zijn Derk Sauer (uitgever) en Sandy Wenderhold (ondernemer) te gast. Zij vertellen uitgebreid over hun ervaringen. Frank van der Linden geeft een lesje netwerken. Verder een mooi gespek met de 17-jarige ondernemer Robin R...

12-11-2009 21:35

Aflevering 2

Bij ons in de BV - Aflevering 2

Financieel programma over wat geld waard is. Hoe kun je het verdienen en wat doet het met mensen? In hoeverre geeft geld mensen de kans zichzelf te ontplooien? Met de urgentie waar de economische actualiteit om vraagt en gemaakt met een jou...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bij ons in de BV gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij ons in de BV de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij ons in de BV bij Bij ons in de BV liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij ons in de BV. Heb je een uitzending van Bij ons in de BV gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij ons in de BV gemist

Financieel programma over wat geld waard is. Hoe kun je het verdienen en wat doet het met mensen? In hoeverre geeftgeld mensen de kans zichzelf te ontplooien? Met de urgentie waar de economische actualiteit om vraagt en gemaakt meteen journalistieke invalshoek. Geld is niet langer een saai en elitair onderwerp. De crisis, de bonusbanken en derecessie gaan aan niemand voorbij en het publiek wil geïnformeerd worden. Iedereen heeft ermee te maken, iedereenergert zich aan de bonussen en de schandalen en het raakt ons allemaal in de portemonnee. De kijker wordt meegenomen inde wereld van het grote geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten,keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen die dromen van eenzakelijk succes. Jort gaat met ze in gesprek over geld en hoe het nu eigenlijk wordt verdiend. Vast onderdeel zijn depitches van kansrijke businessideeën en de zogenaamde Biznizkwiz, waarin zakentycoons het opnemen tegen meer of mindergefortuneerde bekende Nederlanders. Het publiek kan altijd meedoen en ook de kijkers doen hun voordeel met nuttige tipsen trucs hoe makkelijk en snel geld te verdienen. Verder worden deals die niet deugen ontrafeld en volgt het programmahet spoor van oplichters en charlatans. We eindigen met een leerzame businessblooper.

Uitzending gemist van Bij ons in de BV? Hier kun je alle uitzendingen van Bij ons in de BV kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 17-05-2010 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord