Programma gemist?

De kijker het wordt meegenomen in de de wereld van het het op tv geld. Jort Kelder ontvangt diverse door gasten; kleine en de grote zelfstandigen, creatieve geesten, door op tv keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) van politicus. En tijdens vooral de veel, heel veel mensen die uit dromen door van een zakelijk succes. Jort gaat op tv met ze in uit gesprek over tijdens geld en hoe het een nu de eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: Jort tijdens op tv Kelder.

De kijker wordt het meegenomen de in de wereld van het tijdens geld. in Jort Kelder een ontvangt diverse gasten; met kleine en grote door zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, van beleidsmaker naar en (een enkele) een politicus. En vooral in veel, heel veel mensen die dromen door van een uit zakelijk succes. Jort gaat van met door ze in gesprek over geld in en hoe het van nu eigenlijk in wordt verdiend. Presentatie: op tv Jort uit Kelder.

De kijker van wordt meegenomen in in de wereld van het naar geld. in Jort Kelder ontvangt een diverse gasten; op tv kleine en grote op tv zelfstandigen, creatieve geesten, de keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een op tv enkele) politicus. door En vooral veel, heel veel op tv mensen die dromen door van het een zakelijk succes. Jort in gaat met ze in op tv gesprek over geld van en hoe het de van nu eigenlijk wordt in verdiend. Presentatie: Jort uit Kelder.

De met kijker wordt meegenomen in het de op wereld van het geld. van Jort Kelder uit ontvangt diverse gasten; met kleine en grote door zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde door geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) van politicus. En naar vooral veel, heel veel naar mensen die uit dromen van een zakelijk in succes. Jort gaat het met ze in in gesprek naar over geld de en hoe het nu eigenlijk wordt de op verdiend. Presentatie: Jort door Kelder.

De op kijker wordt meegenomen in uit de wereld van tijdens het geld. van Jort Kelder ontvangt uit diverse gasten; kleine en grote door zelfstandigen, creatieve naar geesten, keiharde tijdens geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) op tv politicus. En in vooral veel, heel veel op mensen die de dromen van een in zakelijk succes. Jort gaat de met ze op tv in een gesprek over geld en naar hoe het in nu eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: met Jort door Kelder.

De op tv kijker wordt meegenomen in de het met wereld van het geld. uit Jort Kelder ontvangt diverse gasten; van kleine en grote naar zelfstandigen, op creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker naar een en (een enkele) politicus. En met vooral van veel, heel veel mensen die dromen naar op tv van een zakelijk succes. op tv Jort gaat naar met ze in gesprek over geld het en hoe het op nu eigenlijk wordt met verdiend. Presentatie: het Jort op tv Kelder.

De kijker tijdens wordt meegenomen in met de wereld van op tv het tijdens geld. Jort Kelder ontvangt diverse een gasten; kleine en door grote zelfstandigen, creatieve een geesten, keiharde geldverdieners, in beleidsmaker en in (een enkele) politicus. En naar vooral veel, heel veel de mensen die dromen op tv van van een zakelijk succes. Jort op tv gaat op met ze in gesprek over geld in en hoe met het een nu eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: een Jort met Kelder.

De kijker wordt naar meegenomen op tv in de wereld van het in een geld. Jort Kelder tijdens ontvangt diverse gasten; kleine met en grote door zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde tijdens geldverdieners, beleidsmaker de en (een enkele) politicus. het En vooral naar veel, heel veel met mensen die dromen van een tijdens zakelijk succes. de Jort gaat met door ze in gesprek over geld het en op hoe het nu eigenlijk met wordt met verdiend. Presentatie: Jort door Kelder.

De op kijker wordt op meegenomen in de wereld van met het geld. op tv Jort Kelder ontvangt diverse door gasten; kleine en uit grote op zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker met door en (een enkele) politicus. En vooral tijdens met veel, heel veel mensen een die dromen het van een zakelijk succes. Jort uit gaat met ze naar in gesprek over op tv geld uit en hoe het nu door eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: in Jort met Kelder.

De op tv kijker wordt meegenomen in de het wereld op van het geld. de Jort Kelder ontvangt diverse het gasten; naar kleine en grote zelfstandigen, door creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker op tv het en (een enkele) politicus. tijdens En vooral veel, heel veel in mensen de die dromen van een met zakelijk succes. Jort met gaat met de ze in op gesprek over geld en hoe het tijdens nu een eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: in Jort het Kelder.

Financieel programma dat op de naar kijker meeneemt van in de wereld van in het geld. Dit is de de laatste uitzending het van dit seizoen. Jort op sluit dit door seizioen af met in de uit huisarts die verstand het heeft van slim beleggen, naar de grande finale tijdens van de ondernemers pitches, de op eigenaars de van de de Coffee Company naar en met met de man van die de onverschrokken uit jacht op zwart op tv geld heeft ingezet. Presentatie: Jort van de Kelder.

Financieel programma met dat de tijdens kijker meeneemt in met de wereld uit van het geld. Jort Kelder op ontvangt diverse gasten; naar kleine en grote door zelfstandigen, creatieve geesten, van keiharde geldverdieners, in beleidsmaker en uit een (enkele) politicus. En vooral van veel, heel veel mensen met die dromen van in een in zakelijk succes. Jort op gaat met ze met in gesprek over geld en uit uit hoe het nu eigenlijk wordt verdiend. in Presentatie: Jort met Kelder.

Financieel de programma dat de kijker meeneemt door in de wereld van de van het geld. Jort Kelder een ontvangt diverse de gasten; kleine en grote zelfstandigen, de creatieve uit geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker op tv en een (enkele) tijdens politicus. En vooral tijdens veel, heel veel mensen tijdens een die dromen van een zakelijk succes. op Jort uit gaat met ze op in gesprek over geld en van hoe het nu de eigenlijk wordt op tv verdiend. het Presentatie: Jort Kelder.

In deze tijdens aflevering zijn van Derk Sauer (uitgever) en naar Sandy door Wenderhold (ondernemer) te gast. Zij vertellen de uitgebreid over uit hun ervaringen. de Frank van uit der Linden geeft een op tv lesje netwerken. Verder van een mooi gespek met op de 17-jarige door ondernemer Robin door Robijn. Hij heeft een een eigen bedrijf, RR Minicars, van en vertelt daar tijdens over. van Uiteraard zijn er een in deze aflevering ook weer de 3 in pitches op de catwalk. Presentatie: op Jort uit Kelder.

Financieel van programma over wat geld waard naar is. Hoe kun het je het verdienen het en op tv wat doet het het met mensen? In hoeverre geeft de de geld mensen de met kans zichzelf te ontplooien? Met de de urgentie waar de naar economische op actualiteit om vraagt en op tv gemaakt met met een journalistieke invalshoek. Geld de is op tv niet langer een saai en uit elitair onderwerp. een De crisis, de bonusbanken en in de door recessie gaan aan op niemand voorbij en met het publiek wil geïnformeerd tijdens worden. Iedereen heeft ermee naar te maken, iedereen het ergert zich in aan de bonussen en in met de schandalen en het raakt van ons naar allemaal in de naar portemonnee. De kijker met wordt meegenomen in de door wereld van het tijdens grote geld. door Jort Kelder ontvangt diverse gasten; naar kleine en in grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde door het geldverdieners, beleidsmaker en een een (enkele) politicus. En vooral de veel, heel veel mensen een die een dromen van een zakelijk succes. op tv Jort gaat in met ze in gesprek het op over geld en hoe door het nu tijdens eigenlijk wordt verdiend. Vast met onderdeel zijn de pitches van een kansrijke op businessideeën en de zogenaamde uit Biznizkwiz, het waarin zakentycoons het opnemen tegen het meer of in minder gefortuneerde bekende Nederlanders. uit Het publiek van kan altijd meedoen en ook door uit de kijkers doen op tv hun voordeel met nuttige de tips en het trucs hoe makkelijk en snel geld het te verdienen. Verder uit uit worden deals die niet deugen op tv ontrafeld en op tv volgt het met programma het spoor van oplichters en tijdens in charlatans. We eindigen met met een leerzame met businessblooper. Presentatie: Jort van Kelder.

november 2018
17-05-2010 21:25

Aflevering 16

Bij ons in de BV - Aflevering 16

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

10-05-2010 21:25

Aflevering 15

Bij ons in de BV - Aflevering 15

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

03-05-2010 21:25

Aflevering 14

Bij ons in de BV - Aflevering 14

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

26-04-2010 21:20

Aflevering 13

Bij ons in de BV - Aflevering 13

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

19-04-2010 21:20

Aflevering 12

Bij ons in de BV - Aflevering 12

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

12-04-2010 21:25

Aflevering 11

Bij ons in de BV - Aflevering 11

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

05-04-2010 21:20

Aflevering 10

Bij ons in de BV - Aflevering 10

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

29-03-2010 21:20

Aflevering 9

Bij ons in de BV - Aflevering 9

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

22-03-2010 21:20

Aflevering 8

Bij ons in de BV - Aflevering 8

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

15-03-2010 21:20

Aflevering 7

Bij ons in de BV - Aflevering 7

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

10-12-2009 21:45

Aflevering 6

Bij ons in de BV - Aflevering 6

Financieel programma dat de kijker meeneemt in de wereld van het geld. Dit is de laatste uitzending van dit seizoen. Jort sluit dit seizioen af met de huisarts die verstand heeft van slim beleggen, de grande finale van de ondernemers pitche...

03-12-2009 21:30

Aflevering 5

Bij ons in de BV - Aflevering 5

Financieel programma dat de kijker meeneemt in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. En vooral veel, h...

26-11-2009 21:40

Aflevering 4

Bij ons in de BV - Aflevering 4

Financieel programma dat de kijker meeneemt in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. En vooral veel, h...

19-11-2009 21:35

Aflevering 3

Bij ons in de BV - Aflevering 3

In deze aflevering zijn Derk Sauer (uitgever) en Sandy Wenderhold (ondernemer) te gast. Zij vertellen uitgebreid over hun ervaringen. Frank van der Linden geeft een lesje netwerken. Verder een mooi gespek met de 17-jarige ondernemer Robin R...

12-11-2009 21:35

Aflevering 2

Bij ons in de BV - Aflevering 2

Financieel programma over wat geld waard is. Hoe kun je het verdienen en wat doet het met mensen? In hoeverre geeft geld mensen de kans zichzelf te ontplooien? Met de urgentie waar de economische actualiteit om vraagt en gemaakt met een jou...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bij ons in de BV gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij ons in de BV de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij ons in de BV bij Bij ons in de BV liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij ons in de BV. Heb je een uitzending van Bij ons in de BV gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij ons in de BV gemist

Financieel programma over wat geld waard is. Hoe kun je het verdienen en wat doet het met mensen? In hoeverre geeftgeld mensen de kans zichzelf te ontplooien? Met de urgentie waar de economische actualiteit om vraagt en gemaakt meteen journalistieke invalshoek. Geld is niet langer een saai en elitair onderwerp. De crisis, de bonusbanken en derecessie gaan aan niemand voorbij en het publiek wil geïnformeerd worden. Iedereen heeft ermee te maken, iedereenergert zich aan de bonussen en de schandalen en het raakt ons allemaal in de portemonnee. De kijker wordt meegenomen inde wereld van het grote geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten,keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen die dromen van eenzakelijk succes. Jort gaat met ze in gesprek over geld en hoe het nu eigenlijk wordt verdiend. Vast onderdeel zijn depitches van kansrijke businessideeën en de zogenaamde Biznizkwiz, waarin zakentycoons het opnemen tegen meer of mindergefortuneerde bekende Nederlanders. Het publiek kan altijd meedoen en ook de kijkers doen hun voordeel met nuttige tipsen trucs hoe makkelijk en snel geld te verdienen. Verder worden deals die niet deugen ontrafeld en volgt het programmahet spoor van oplichters en charlatans. We eindigen met een leerzame businessblooper.

Uitzending gemist van Bij ons in de BV? Hier kun je alle uitzendingen van Bij ons in de BV kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 17-05-2010 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord