Programma gemist?

De kijker wordt het een meegenomen in de wereld van tijdens het geld. Jort Kelder op tv ontvangt diverse gasten; in op tv kleine en grote zelfstandigen, de creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker met en met (een enkele) politicus. tijdens En vooral veel, heel door veel mensen die dromen op tv van een zakelijk de succes. het Jort gaat met met ze in door gesprek over geld en hoe het door uit nu eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: op Jort naar Kelder.

De op kijker wordt meegenomen in door de wereld van het op tv geld. Jort door Kelder op ontvangt diverse gasten; kleine met en grote zelfstandigen, creatieve uit geesten, met keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) op tv politicus. tijdens En vooral veel, heel veel in mensen die dromen de van een het zakelijk een succes. Jort gaat met ze door in gesprek over door geld van en hoe het nu op eigenlijk wordt in verdiend. Presentatie: Jort naar Kelder.

De een kijker wordt meegenomen op in de wereld van het in geld. Jort van Kelder ontvangt diverse gasten; door kleine en grote uit zelfstandigen, creatieve geesten, in een keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) met politicus. En vooral een veel, tijdens heel veel mensen met die dromen van een zakelijk het succes. Jort met gaat met ze uit in gesprek over geld op tv en met hoe het door nu eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: op Jort tijdens Kelder.

De de kijker wordt meegenomen de in de wereld van de het geld. Jort Kelder van van ontvangt diverse gasten; kleine uit en grote het zelfstandigen, creatieve geesten, door keiharde geldverdieners, beleidsmaker en door (een enkele) politicus. En een vooral veel, heel een veel mensen die dromen op van een zakelijk tijdens het succes. Jort gaat met door ze in gesprek over op geld en hoe het het nu eigenlijk wordt uit verdiend. Presentatie: uit Jort de Kelder.

De het kijker wordt meegenomen in het de wereld van het een geld. Jort Kelder van uit ontvangt diverse gasten; kleine met en grote het zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde uit geldverdieners, beleidsmaker en op tv (een enkele) politicus. En vooral in met veel, heel veel op tv mensen die dromen het van een zakelijk de succes. Jort gaat naar met ze in gesprek over geld een en tijdens hoe het nu eigenlijk de wordt met verdiend. Presentatie: Jort de Kelder.

De in kijker wordt het meegenomen in de wereld een van het tijdens geld. Jort Kelder een ontvangt diverse gasten; kleine uit en grote zelfstandigen, creatieve uit geesten, in keiharde geldverdieners, beleidsmaker naar en (een enkele) politicus. een En vooral veel, heel het veel mensen in die dromen van een zakelijk van succes. Jort gaat naar met naar ze in gesprek in over geld in en hoe het de nu eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: met Jort een Kelder.

De kijker in wordt meegenomen in uit de wereld van de het geld. een Jort Kelder op ontvangt diverse gasten; kleine en het grote zelfstandigen, creatieve geesten, van keiharde naar geldverdieners, beleidsmaker van en (een enkele) politicus. En op vooral veel, uit heel veel mensen die dromen de naar van een zakelijk tijdens succes. Jort gaat met tijdens ze in gesprek over naar geld en naar hoe het nu eigenlijk de wordt verdiend. in Presentatie: Jort van Kelder.

De kijker wordt de meegenomen in de het wereld uit van het geld. Jort Kelder het ontvangt op tv diverse gasten; door kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, van keiharde geldverdieners, beleidsmaker op tv op tv en (een enkele) politicus. En vooral door veel, op heel veel mensen het die dromen van een op tv zakelijk succes. Jort gaat op tv met op tv ze in tijdens gesprek over geld en hoe van het nu eigenlijk wordt tijdens verdiend. Presentatie: Jort door uit Kelder.

De kijker tijdens wordt meegenomen in de de wereld van het met op tv geld. Jort Kelder ontvangt van diverse gasten; kleine en door grote naar zelfstandigen, creatieve geesten, op tv keiharde geldverdieners, beleidsmaker en naar (een enkele) de politicus. En vooral veel, door heel veel een mensen die dromen van een zakelijk in succes. Jort de gaat met ze het in gesprek over het geld en de hoe het in nu eigenlijk wordt verdiend. het Presentatie: Jort op tv Kelder.

De kijker de wordt meegenomen een in de naar wereld van het geld. Jort Kelder op tv ontvangt een diverse gasten; kleine van en grote zelfstandigen, creatieve het geesten, het keiharde geldverdieners, beleidsmaker en met (een enkele) politicus. En vooral tijdens veel, met heel veel de mensen die dromen tijdens van een zakelijk succes. Jort van gaat een met ze in gesprek van over geld en hoe in het nu eigenlijk door wordt op tv verdiend. Presentatie: Jort op Kelder.

Financieel programma dat van de kijker uit meeneemt op in de wereld tijdens van het geld. Dit is naar de laatste uit uitzending van dit seizoen. op Jort een sluit dit seizioen af met de op tv huisarts die tijdens verstand heeft uit van slim beleggen, de grande door finale van de een ondernemers pitches, de een eigenaars van van de de met Coffee Company en in met de man door die de onverschrokken jacht door op zwart met geld heeft ingezet. Presentatie: op Jort in Kelder.

Financieel in programma dat de op kijker meeneemt in de de wereld door van het geld. Jort naar Kelder ontvangt diverse gasten; een kleine en tijdens grote zelfstandigen, creatieve geesten, een keiharde een geldverdieners, beleidsmaker en een van (enkele) politicus. op tv En vooral veel, heel veel mensen in die op tv dromen van uit een zakelijk succes. Jort het gaat met ze in gesprek op tv over geld naar en tijdens hoe het nu eigenlijk wordt verdiend. naar Presentatie: door Jort Kelder.

Financieel een programma dat de kijker meeneemt op in een de wereld van het van geld. Jort Kelder ontvangt door diverse gasten; kleine met en grote zelfstandigen, met creatieve geesten, uit keiharde in geldverdieners, beleidsmaker en tijdens een (enkele) politicus. door En vooral veel, tijdens heel veel mensen die dromen tijdens van een op zakelijk succes. Jort gaat met op ze in gesprek van over de geld en hoe uit het nu eigenlijk met wordt verdiend. Presentatie: tijdens Jort Kelder.

In door deze aflevering zijn Derk Sauer in uit (uitgever) en Sandy het Wenderhold (ondernemer) te gast. tijdens Zij vertellen uitgebreid het over hun ervaringen. Frank van uit der Linden de geeft een op tv lesje netwerken. Verder een mooi van gespek een met de 17-jarige ondernemer in Robin Robijn. Hij van heeft een eigen met bedrijf, op tv RR Minicars, en vertelt daar over. tijdens Uiteraard met zijn er in deze aflevering in ook weer 3 het pitches op de op tv catwalk. het Presentatie: Jort op Kelder.

Financieel programma uit over wat geld met waard naar is. Hoe kun je het op tv verdienen en met wat doet het met het mensen? In hoeverre geeft met de geld mensen de kans uit zichzelf te ontplooien? Met een de urgentie waar de door economische actualiteit naar om van vraagt en gemaakt op met een journalistieke invalshoek. van Geld is de niet langer een saai en het elitair onderwerp. het De crisis, de bonusbanken met en de recessie gaan naar aan niemand op voorbij en het door publiek wil geïnformeerd worden. tijdens Iedereen heeft ermee het te maken, iedereen in ergert zich aan de een de bonussen en de door schandalen en het raakt ons op allemaal in tijdens de portemonnee. een De kijker wordt meegenomen uit in de wereld van tijdens het grote in geld. naar Jort Kelder ontvangt diverse de gasten; kleine en grote op zelfstandigen, creatieve het geesten, keiharde geldverdieners, met beleidsmaker en door een (enkele) politicus. een En vooral veel, heel veel mensen van die uit dromen van in een zakelijk succes. Jort gaat een met ze in op tv gesprek over tijdens geld en hoe het tijdens nu door eigenlijk wordt verdiend. Vast onderdeel zijn het met de pitches van kansrijke businessideeën en naar naar de zogenaamde Biznizkwiz, waarin zakentycoons een het opnemen op tegen meer tijdens of minder gefortuneerde in bekende Nederlanders. Het publiek kan altijd in meedoen en ook het de op kijkers doen hun voordeel met in nuttige een tips en op trucs hoe makkelijk en snel door geld te op tv verdienen. Verder worden deals die door niet een deugen ontrafeld en volgt het met programma in het spoor op van oplichters en charlatans. We tijdens eindigen de met een leerzame businessblooper. van Presentatie: Jort met Kelder.

mei 2020
17-05-2010 21:25

Aflevering 16

Bij ons in de BV - Aflevering 16

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

10-05-2010 21:25

Aflevering 15

Bij ons in de BV - Aflevering 15

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

03-05-2010 21:25

Aflevering 14

Bij ons in de BV - Aflevering 14

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

26-04-2010 21:20

Aflevering 13

Bij ons in de BV - Aflevering 13

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

19-04-2010 21:20

Aflevering 12

Bij ons in de BV - Aflevering 12

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

12-04-2010 21:25

Aflevering 11

Bij ons in de BV - Aflevering 11

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

05-04-2010 21:20

Aflevering 10

Bij ons in de BV - Aflevering 10

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

29-03-2010 21:20

Aflevering 9

Bij ons in de BV - Aflevering 9

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

22-03-2010 21:20

Aflevering 8

Bij ons in de BV - Aflevering 8

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

15-03-2010 21:20

Aflevering 7

Bij ons in de BV - Aflevering 7

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

10-12-2009 21:45

Aflevering 6

Bij ons in de BV - Aflevering 6

Financieel programma dat de kijker meeneemt in de wereld van het geld. Dit is de laatste uitzending van dit seizoen. Jort sluit dit seizioen af met de huisarts die verstand heeft van slim beleggen, de grande finale van de ondernemers pitche...

03-12-2009 21:30

Aflevering 5

Bij ons in de BV - Aflevering 5

Financieel programma dat de kijker meeneemt in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. En vooral veel, h...

26-11-2009 21:40

Aflevering 4

Bij ons in de BV - Aflevering 4

Financieel programma dat de kijker meeneemt in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. En vooral veel, h...

19-11-2009 21:35

Aflevering 3

Bij ons in de BV - Aflevering 3

In deze aflevering zijn Derk Sauer (uitgever) en Sandy Wenderhold (ondernemer) te gast. Zij vertellen uitgebreid over hun ervaringen. Frank van der Linden geeft een lesje netwerken. Verder een mooi gespek met de 17-jarige ondernemer Robin R...

12-11-2009 21:35

Aflevering 2

Bij ons in de BV - Aflevering 2

Financieel programma over wat geld waard is. Hoe kun je het verdienen en wat doet het met mensen? In hoeverre geeft geld mensen de kans zichzelf te ontplooien? Met de urgentie waar de economische actualiteit om vraagt en gemaakt met een jou...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bij ons in de BV gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij ons in de BV de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij ons in de BV bij Bij ons in de BV liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij ons in de BV. Heb je een uitzending van Bij ons in de BV gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij ons in de BV gemist

Financieel programma over wat geld waard is. Hoe kun je het verdienen en wat doet het met mensen? In hoeverre geeftgeld mensen de kans zichzelf te ontplooien? Met de urgentie waar de economische actualiteit om vraagt en gemaakt meteen journalistieke invalshoek. Geld is niet langer een saai en elitair onderwerp. De crisis, de bonusbanken en derecessie gaan aan niemand voorbij en het publiek wil geïnformeerd worden. Iedereen heeft ermee te maken, iedereenergert zich aan de bonussen en de schandalen en het raakt ons allemaal in de portemonnee. De kijker wordt meegenomen inde wereld van het grote geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten,keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen die dromen van eenzakelijk succes. Jort gaat met ze in gesprek over geld en hoe het nu eigenlijk wordt verdiend. Vast onderdeel zijn depitches van kansrijke businessideeën en de zogenaamde Biznizkwiz, waarin zakentycoons het opnemen tegen meer of mindergefortuneerde bekende Nederlanders. Het publiek kan altijd meedoen en ook de kijkers doen hun voordeel met nuttige tipsen trucs hoe makkelijk en snel geld te verdienen. Verder worden deals die niet deugen ontrafeld en volgt het programmahet spoor van oplichters en charlatans. We eindigen met een leerzame businessblooper.

Uitzending gemist van Bij ons in de BV? Hier kun je alle uitzendingen van Bij ons in de BV kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 17-05-2010 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!