Programma gemist?

De de kijker wordt meegenomen in in de wereld op tv van het geld. Jort Kelder op ontvangt de diverse gasten; kleine en grote in zelfstandigen, creatieve geesten, in keiharde op geldverdieners, beleidsmaker uit en (een enkele) politicus. En vooral naar door veel, heel veel mensen die de dromen van een in zakelijk succes. van Jort gaat het met ze in gesprek over geld uit en hoe het het nu naar eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: Jort uit een Kelder.

De kijker een wordt de meegenomen in de uit wereld van het op tv geld. Jort Kelder van ontvangt diverse gasten; kleine met en grote zelfstandigen, van creatieve geesten, keiharde in geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) met politicus. een En vooral veel, heel veel tijdens mensen die in dromen van een zakelijk op succes. Jort gaat tijdens met ze tijdens in gesprek door over geld en hoe in het nu eigenlijk het wordt verdiend. Presentatie: van Jort met Kelder.

De het kijker wordt meegenomen in de door wereld het van het geld. Jort Kelder op ontvangt diverse uit gasten; kleine op tv en grote zelfstandigen, de creatieve geesten, keiharde uit geldverdieners, beleidsmaker een en (een enkele) politicus. En op vooral veel, heel veel uit een mensen die dromen van van een zakelijk succes. het Jort gaat met uit ze in gesprek uit over geld en naar hoe het nu eigenlijk een wordt het verdiend. Presentatie: Jort door Kelder.

De kijker wordt naar meegenomen in naar de wereld van het door van geld. Jort Kelder ontvangt diverse op gasten; kleine en grote in zelfstandigen, met creatieve geesten, keiharde geldverdieners, op tv beleidsmaker de en (een enkele) politicus. En naar vooral veel, heel een veel mensen die van dromen naar van een zakelijk op succes. Jort gaat met het ze in gesprek uit over geld en hoe het op tv nu het eigenlijk wordt verdiend. op Presentatie: Jort met Kelder.

De het kijker wordt meegenomen naar in de wereld van op tv het geld. in Jort Kelder ontvangt diverse gasten; van met kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, de een keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een in enkele) in politicus. En vooral veel, een heel veel door mensen die dromen uit van een zakelijk in succes. Jort gaat met ze in in in gesprek over geld en tijdens hoe het nu eigenlijk met wordt verdiend. in Presentatie: Jort het Kelder.

De kijker van wordt door meegenomen in de wereld van uit het geld. Jort met Kelder ontvangt diverse uit gasten; kleine en grote op tv zelfstandigen, creatieve op tv geesten, keiharde geldverdieners, de beleidsmaker en naar (een enkele) politicus. En vooral op in veel, heel veel naar mensen die dromen van een tijdens zakelijk succes. Jort naar gaat met uit ze in gesprek de over geld en hoe van het nu eigenlijk wordt tijdens verdiend. van Presentatie: Jort het Kelder.

De kijker wordt op meegenomen in de met wereld van het tijdens geld. een Jort Kelder ontvangt diverse op tv gasten; kleine en door grote zelfstandigen, naar creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker tijdens op en (een enkele) politicus. naar En vooral veel, heel veel in door mensen die dromen van van een zakelijk succes. Jort het gaat met ze met in gesprek over door geld en hoe het met nu in eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: Jort op op Kelder.

De een kijker wordt meegenomen naar in de uit wereld van het geld. Jort Kelder op tv ontvangt diverse gasten; het kleine en grote tijdens zelfstandigen, creatieve met geesten, keiharde een geldverdieners, beleidsmaker en (een een enkele) politicus. En vooral tijdens veel, uit heel veel mensen die in dromen van een zakelijk naar succes. Jort gaat op tv met ze in een gesprek tijdens over geld op en hoe het op tv nu eigenlijk wordt verdiend. van Presentatie: Jort met Kelder.

De van kijker wordt tijdens meegenomen in de met wereld van het geld. Jort Kelder van ontvangt in diverse gasten; op tv kleine en grote zelfstandigen, een creatieve geesten, in keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een op enkele) politicus. van En vooral door veel, heel veel mensen die dromen uit in van een zakelijk succes. Jort van gaat door met ze in gesprek op tv over geld en hoe het op tv nu eigenlijk wordt een verdiend. Presentatie: Jort tijdens de Kelder.

De op tv kijker wordt meegenomen in in de op tv wereld van het geld. door Jort Kelder ontvangt diverse gasten; op kleine tijdens en grote zelfstandigen, het creatieve geesten, keiharde in geldverdieners, beleidsmaker en een (een enkele) politicus. En vooral het veel, uit heel veel mensen met die dromen door van een zakelijk succes. Jort van gaat met ze op in gesprek over geld de van en hoe het nu eigenlijk wordt het verdiend. Presentatie: Jort in het Kelder.

Financieel in programma dat de een kijker meeneemt in de wereld een van het geld. de Dit is de de laatste uitzending van met tijdens dit seizoen. Jort sluit dit een seizioen af met op tv de op tv huisarts die verstand tijdens heeft van slim van beleggen, de grande finale van de met ondernemers een pitches, de eigenaars van met de het de Coffee Company en met naar de man die met de onverschrokken jacht een op zwart op geld heeft ingezet. Presentatie: door Jort de Kelder.

Financieel programma dat in de kijker uit meeneemt in op tv de wereld van het met geld. Jort de Kelder ontvangt diverse naar gasten; kleine tijdens en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde op tv geldverdieners, beleidsmaker het en een (enkele) politicus. van En vooral veel, een heel veel mensen tijdens in die dromen van een een zakelijk succes. Jort door gaat met de ze in gesprek over het geld en hoe het van nu eigenlijk wordt verdiend. uit Presentatie: Jort van Kelder.

Financieel programma dat het op de kijker meeneemt in de een wereld van het geld. op Jort Kelder ontvangt uit diverse op tv gasten; kleine en grote tijdens zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde van geldverdieners, op tv beleidsmaker en een (enkele) politicus. het En vooral tijdens veel, heel veel mensen uit die op tv dromen van een door zakelijk succes. Jort gaat met met ze van in gesprek over in geld en een hoe het nu eigenlijk wordt verdiend. een Presentatie: Jort uit Kelder.

In deze met aflevering zijn een Derk Sauer (uitgever) en Sandy de Wenderhold op (ondernemer) te gast. Zij vertellen in uitgebreid over hun van de ervaringen. Frank van der Linden geeft uit het een lesje netwerken. een Verder een mooi gespek met de uit 17-jarige op tv ondernemer Robin Robijn. Hij door heeft uit een eigen bedrijf, RR Minicars, met en vertelt de daar over. Uiteraard zijn tijdens er in deze aflevering in het ook weer 3 pitches op de een catwalk. door Presentatie: Jort uit Kelder.

Financieel programma over met op tv wat geld waard is. Hoe kun van je het van verdienen uit en wat doet het met mensen? de naar In hoeverre geeft op geld mensen de kans zichzelf een te ontplooien? Met de een een urgentie waar de door economische actualiteit om met vraagt en gemaakt een met een journalistieke naar invalshoek. Geld is niet op tv langer een op saai en elitair onderwerp. De het crisis, tijdens de bonusbanken en de recessie op tv gaan aan niemand voorbij op van en het publiek wil geïnformeerd worden. het de Iedereen heeft ermee te maken, iedereen door ergert zich op aan de bonussen en met de op schandalen en op tv het raakt ons allemaal in de uit portemonnee. in De kijker wordt meegenomen in naar de naar wereld van van het grote geld. tijdens Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine op tv en naar grote zelfstandigen, creatieve een geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en op tv een (enkele) politicus. een En vooral op veel, heel van veel mensen die dromen van op tv het een zakelijk succes. Jort op tv gaat met ze met in gesprek het over geld en hoe het nu de eigenlijk wordt verdiend. op Vast onderdeel zijn tijdens de pitches van tijdens kansrijke businessideeën en door het de zogenaamde Biznizkwiz, waarin zakentycoons het met tijdens opnemen tegen meer het of minder gefortuneerde met bekende Nederlanders. Het publiek kan altijd tijdens op meedoen en ook de van kijkers doen hun met voordeel met een nuttige tips en trucs hoe in makkelijk en snel geld van te verdienen. Verder op tv worden op deals die door niet deugen ontrafeld en volgt door het op programma het spoor op tv van oplichters en charlatans. We op eindigen met een leerzame uit een businessblooper. Presentatie: Jort een Kelder.

januari 2019
17-05-2010 21:25

Aflevering 16

Bij ons in de BV - Aflevering 16

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

10-05-2010 21:25

Aflevering 15

Bij ons in de BV - Aflevering 15

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

03-05-2010 21:25

Aflevering 14

Bij ons in de BV - Aflevering 14

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

26-04-2010 21:20

Aflevering 13

Bij ons in de BV - Aflevering 13

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

19-04-2010 21:20

Aflevering 12

Bij ons in de BV - Aflevering 12

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

12-04-2010 21:25

Aflevering 11

Bij ons in de BV - Aflevering 11

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

05-04-2010 21:20

Aflevering 10

Bij ons in de BV - Aflevering 10

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

29-03-2010 21:20

Aflevering 9

Bij ons in de BV - Aflevering 9

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

22-03-2010 21:20

Aflevering 8

Bij ons in de BV - Aflevering 8

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

15-03-2010 21:20

Aflevering 7

Bij ons in de BV - Aflevering 7

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

10-12-2009 21:45

Aflevering 6

Bij ons in de BV - Aflevering 6

Financieel programma dat de kijker meeneemt in de wereld van het geld. Dit is de laatste uitzending van dit seizoen. Jort sluit dit seizioen af met de huisarts die verstand heeft van slim beleggen, de grande finale van de ondernemers pitche...

03-12-2009 21:30

Aflevering 5

Bij ons in de BV - Aflevering 5

Financieel programma dat de kijker meeneemt in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. En vooral veel, h...

26-11-2009 21:40

Aflevering 4

Bij ons in de BV - Aflevering 4

Financieel programma dat de kijker meeneemt in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. En vooral veel, h...

19-11-2009 21:35

Aflevering 3

Bij ons in de BV - Aflevering 3

In deze aflevering zijn Derk Sauer (uitgever) en Sandy Wenderhold (ondernemer) te gast. Zij vertellen uitgebreid over hun ervaringen. Frank van der Linden geeft een lesje netwerken. Verder een mooi gespek met de 17-jarige ondernemer Robin R...

12-11-2009 21:35

Aflevering 2

Bij ons in de BV - Aflevering 2

Financieel programma over wat geld waard is. Hoe kun je het verdienen en wat doet het met mensen? In hoeverre geeft geld mensen de kans zichzelf te ontplooien? Met de urgentie waar de economische actualiteit om vraagt en gemaakt met een jou...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bij ons in de BV gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij ons in de BV de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij ons in de BV bij Bij ons in de BV liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij ons in de BV. Heb je een uitzending van Bij ons in de BV gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij ons in de BV gemist

Financieel programma over wat geld waard is. Hoe kun je het verdienen en wat doet het met mensen? In hoeverre geeftgeld mensen de kans zichzelf te ontplooien? Met de urgentie waar de economische actualiteit om vraagt en gemaakt meteen journalistieke invalshoek. Geld is niet langer een saai en elitair onderwerp. De crisis, de bonusbanken en derecessie gaan aan niemand voorbij en het publiek wil geïnformeerd worden. Iedereen heeft ermee te maken, iedereenergert zich aan de bonussen en de schandalen en het raakt ons allemaal in de portemonnee. De kijker wordt meegenomen inde wereld van het grote geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten,keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen die dromen van eenzakelijk succes. Jort gaat met ze in gesprek over geld en hoe het nu eigenlijk wordt verdiend. Vast onderdeel zijn depitches van kansrijke businessideeën en de zogenaamde Biznizkwiz, waarin zakentycoons het opnemen tegen meer of mindergefortuneerde bekende Nederlanders. Het publiek kan altijd meedoen en ook de kijkers doen hun voordeel met nuttige tipsen trucs hoe makkelijk en snel geld te verdienen. Verder worden deals die niet deugen ontrafeld en volgt het programmahet spoor van oplichters en charlatans. We eindigen met een leerzame businessblooper.

Uitzending gemist van Bij ons in de BV? Hier kun je alle uitzendingen van Bij ons in de BV kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 17-05-2010 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord