Programma gemist?

De kijker met wordt meegenomen in tijdens de wereld tijdens van het geld. Jort Kelder het ontvangt op tv diverse gasten; kleine en op tv grote zelfstandigen, creatieve op tv geesten, het keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een in enkele) politicus. En uit vooral veel, heel veel de op mensen die dromen van een door zakelijk op tv succes. Jort gaat met ze in op gesprek over tijdens geld en hoe het door nu tijdens eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: Jort de door Kelder.

De kijker op wordt meegenomen in de de wereld van uit het door geld. Jort Kelder ontvangt diverse op gasten; de kleine en grote zelfstandigen, creatieve naar geesten, naar keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een op tv enkele) politicus. En vooral met veel, heel veel met mensen die van dromen van door een zakelijk succes. naar Jort gaat op met ze in gesprek over geld tijdens en een hoe het nu door eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: in Jort een Kelder.

De uit kijker wordt meegenomen in de de wereld van het met tijdens geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; de met kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, op tv in keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) met politicus. uit En vooral naar veel, heel veel van mensen die dromen tijdens van een zakelijk succes. Jort een gaat met een ze in gesprek over geld het en hoe naar het nu eigenlijk wordt door van verdiend. Presentatie: Jort een Kelder.

De met kijker wordt meegenomen in uit de wereld van van het geld. Jort Kelder in ontvangt de diverse gasten; kleine in en grote uit zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde van geldverdieners, beleidsmaker een en (een enkele) politicus. En uit vooral veel, heel veel op het mensen die dromen van van een zakelijk naar succes. Jort gaat met ze in door van gesprek over geld en hoe een het met nu eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: door Jort naar Kelder.

De de kijker wordt meegenomen in de een wereld in van het het geld. Jort Kelder ontvangt de diverse gasten; kleine tijdens en grote een zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker tijdens het en (een enkele) politicus. En uit vooral veel, naar heel veel mensen die dromen in van een zakelijk door op tv succes. Jort gaat met uit ze in gesprek over door geld op en hoe het door nu eigenlijk wordt verdiend. door Presentatie: Jort op Kelder.

De kijker wordt uit van meegenomen in de wereld van door het het geld. Jort Kelder ontvangt door diverse gasten; kleine en grote van zelfstandigen, creatieve geesten, op tv met keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een op enkele) uit politicus. En vooral veel, heel veel een mensen die dromen van van van een zakelijk succes. Jort op gaat met tijdens ze in uit gesprek over geld en door hoe het nu een eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: een Jort met Kelder.

De kijker wordt een meegenomen in door de wereld van uit het geld. Jort Kelder op ontvangt op tv diverse gasten; met kleine en grote zelfstandigen, creatieve naar geesten, keiharde van geldverdieners, beleidsmaker het en (een enkele) politicus. een En vooral veel, heel een veel mensen die met dromen op van een zakelijk de succes. Jort gaat met ze in tijdens gesprek over geld naar en hoe het naar nu naar eigenlijk wordt tijdens verdiend. Presentatie: Jort door Kelder.

De kijker wordt met meegenomen in de op tv wereld van op het geld. Jort van Kelder ontvangt diverse gasten; een kleine en grote van zelfstandigen, de creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker in het en (een enkele) politicus. En vooral tijdens veel, het heel veel mensen het die dromen van een op zakelijk succes. Jort gaat het met met ze in gesprek over in geld en hoe het met nu van eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: Jort tijdens op tv Kelder.

De naar kijker wordt meegenomen in de de wereld van het tijdens geld. Jort Kelder met ontvangt diverse gasten; door het kleine en grote zelfstandigen, creatieve een geesten, keiharde op tv geldverdieners, beleidsmaker en (een van enkele) politicus. En vooral uit veel, heel in veel mensen die dromen in van een het zakelijk succes. Jort in gaat met ze in in gesprek uit over geld en hoe het tijdens nu eigenlijk naar wordt verdiend. Presentatie: Jort van in Kelder.

De kijker wordt de meegenomen naar in de wereld van het de geld. Jort Kelder een ontvangt op diverse gasten; kleine de en grote zelfstandigen, creatieve tijdens geesten, op tv keiharde geldverdieners, beleidsmaker in en (een enkele) tijdens politicus. En vooral veel, tijdens heel veel mensen die dromen een van een het zakelijk succes. Jort gaat het met ze in een gesprek met over geld en op hoe het de nu eigenlijk wordt verdiend. een Presentatie: Jort naar Kelder.

Financieel programma in dat de kijker meeneemt in in de wereld op tv van op het geld. Dit in is de op tv laatste uitzending van dit van seizoen. Jort sluit dit seizioen met af in met de huisarts die uit verstand heeft van naar slim beleggen, in de grande finale van het de ondernemers pitches, op de eigenaars op tv van de door de Coffee Company en met de de man die de een onverschrokken jacht met op zwart op geld heeft een ingezet. Presentatie: Jort tijdens Kelder.

Financieel in programma dat de kijker een meeneemt in in de wereld van het geld. van Jort het Kelder ontvangt diverse gasten; van kleine en door grote zelfstandigen, creatieve met geesten, keiharde geldverdieners, een beleidsmaker en een (enkele) politicus. van En vooral op veel, heel veel een mensen die dromen van van een zakelijk succes. met Jort gaat met het op ze in gesprek de over geld en hoe uit het nu eigenlijk van wordt verdiend. Presentatie: door Jort Kelder.

Financieel de programma dat van de kijker meeneemt in in de wereld van het geld. naar Jort van Kelder ontvangt diverse gasten; naar kleine en grote zelfstandigen, door creatieve tijdens geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker naar en een (enkele) in politicus. En vooral veel, in heel veel mensen op die van dromen van de een zakelijk succes. Jort gaat de met ze door in gesprek over geld op en tijdens hoe het nu eigenlijk door wordt verdiend. Presentatie: met Jort Kelder.

In een deze aflevering zijn Derk een Sauer (uitgever) met en Sandy in Wenderhold (ondernemer) te uit gast. Zij vertellen uitgebreid over hun van met ervaringen. Frank van der uit Linden geeft een van lesje netwerken. Verder een mooi op gespek met een de 17-jarige ondernemer op tv Robin Robijn. Hij uit heeft een eigen bedrijf, in RR Minicars, en naar vertelt daar over. van Uiteraard tijdens zijn er in deze aflevering door uit ook weer 3 pitches een op de de catwalk. Presentatie: Jort de Kelder.

Financieel programma over door het wat geld waard is. Hoe kun naar je het verdienen naar en uit wat doet het met met mensen? door In hoeverre geeft geld mensen naar de kans zichzelf in te ontplooien? Met de de urgentie door waar de op economische actualiteit om vraagt en gemaakt in met door een journalistieke in invalshoek. Geld is niet langer een op tv door saai en elitair met onderwerp. De crisis, van de bonusbanken en de recessie gaan een met aan niemand voorbij en een het publiek wil met geïnformeerd worden. Iedereen het heeft ermee te maken, iedereen door ergert zich een aan de bonussen op en tijdens de schandalen en het raakt ons op tv allemaal in op tv de portemonnee. De een kijker wordt meegenomen in tijdens de uit wereld van tijdens het grote geld. Jort Kelder in ontvangt op diverse gasten; kleine en grote op tv zelfstandigen, naar creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een een (enkele) politicus. op tv En door vooral veel, op tv heel veel mensen die dromen door van een zakelijk op tv succes. met Jort gaat met ze naar in gesprek op tv over geld en de hoe het nu eigenlijk op tv wordt verdiend. Vast onderdeel zijn naar de het pitches van kansrijke businessideeën de en de zogenaamde van Biznizkwiz, waarin met zakentycoons het een opnemen tegen meer een of minder gefortuneerde bekende Nederlanders. Het op tv tijdens publiek kan altijd meedoen de en ook de op tv kijkers doen hun voordeel naar met op tv nuttige tips en in trucs hoe makkelijk en snel van geld te verdienen. met Verder worden deals van die niet deugen tijdens ontrafeld en volgt het in programma het door spoor de van oplichters en charlatans. We eindigen tijdens met een van leerzame businessblooper. Presentatie: Jort de met Kelder.

juni 2019
17-05-2010 21:25

Aflevering 16

Bij ons in de BV - Aflevering 16

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

10-05-2010 21:25

Aflevering 15

Bij ons in de BV - Aflevering 15

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

03-05-2010 21:25

Aflevering 14

Bij ons in de BV - Aflevering 14

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

26-04-2010 21:20

Aflevering 13

Bij ons in de BV - Aflevering 13

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

19-04-2010 21:20

Aflevering 12

Bij ons in de BV - Aflevering 12

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

12-04-2010 21:25

Aflevering 11

Bij ons in de BV - Aflevering 11

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

05-04-2010 21:20

Aflevering 10

Bij ons in de BV - Aflevering 10

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

29-03-2010 21:20

Aflevering 9

Bij ons in de BV - Aflevering 9

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

22-03-2010 21:20

Aflevering 8

Bij ons in de BV - Aflevering 8

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

15-03-2010 21:20

Aflevering 7

Bij ons in de BV - Aflevering 7

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

10-12-2009 21:45

Aflevering 6

Bij ons in de BV - Aflevering 6

Financieel programma dat de kijker meeneemt in de wereld van het geld. Dit is de laatste uitzending van dit seizoen. Jort sluit dit seizioen af met de huisarts die verstand heeft van slim beleggen, de grande finale van de ondernemers pitche...

03-12-2009 21:30

Aflevering 5

Bij ons in de BV - Aflevering 5

Financieel programma dat de kijker meeneemt in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. En vooral veel, h...

26-11-2009 21:40

Aflevering 4

Bij ons in de BV - Aflevering 4

Financieel programma dat de kijker meeneemt in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. En vooral veel, h...

19-11-2009 21:35

Aflevering 3

Bij ons in de BV - Aflevering 3

In deze aflevering zijn Derk Sauer (uitgever) en Sandy Wenderhold (ondernemer) te gast. Zij vertellen uitgebreid over hun ervaringen. Frank van der Linden geeft een lesje netwerken. Verder een mooi gespek met de 17-jarige ondernemer Robin R...

12-11-2009 21:35

Aflevering 2

Bij ons in de BV - Aflevering 2

Financieel programma over wat geld waard is. Hoe kun je het verdienen en wat doet het met mensen? In hoeverre geeft geld mensen de kans zichzelf te ontplooien? Met de urgentie waar de economische actualiteit om vraagt en gemaakt met een jou...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bij ons in de BV gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij ons in de BV de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij ons in de BV bij Bij ons in de BV liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij ons in de BV. Heb je een uitzending van Bij ons in de BV gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij ons in de BV gemist

Financieel programma over wat geld waard is. Hoe kun je het verdienen en wat doet het met mensen? In hoeverre geeftgeld mensen de kans zichzelf te ontplooien? Met de urgentie waar de economische actualiteit om vraagt en gemaakt meteen journalistieke invalshoek. Geld is niet langer een saai en elitair onderwerp. De crisis, de bonusbanken en derecessie gaan aan niemand voorbij en het publiek wil geïnformeerd worden. Iedereen heeft ermee te maken, iedereenergert zich aan de bonussen en de schandalen en het raakt ons allemaal in de portemonnee. De kijker wordt meegenomen inde wereld van het grote geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten,keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen die dromen van eenzakelijk succes. Jort gaat met ze in gesprek over geld en hoe het nu eigenlijk wordt verdiend. Vast onderdeel zijn depitches van kansrijke businessideeën en de zogenaamde Biznizkwiz, waarin zakentycoons het opnemen tegen meer of mindergefortuneerde bekende Nederlanders. Het publiek kan altijd meedoen en ook de kijkers doen hun voordeel met nuttige tipsen trucs hoe makkelijk en snel geld te verdienen. Verder worden deals die niet deugen ontrafeld en volgt het programmahet spoor van oplichters en charlatans. We eindigen met een leerzame businessblooper.

Uitzending gemist van Bij ons in de BV? Hier kun je alle uitzendingen van Bij ons in de BV kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 17-05-2010 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord