Programma gemist?

De een kijker wordt meegenomen in door de wereld op tv van het de geld. Jort Kelder ontvangt diverse met gasten; van kleine en grote met zelfstandigen, creatieve geesten, tijdens keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een uit enkele) politicus. En naar vooral veel, de heel veel naar mensen die dromen van een zakelijk een succes. Jort de gaat in met ze in gesprek over op tv geld en hoe het het nu in eigenlijk wordt op tv verdiend. Presentatie: Jort van Kelder.

De kijker wordt op tv door meegenomen in de van wereld van het geld. op tv Jort Kelder ontvangt tijdens diverse gasten; kleine en op tv grote op zelfstandigen, creatieve geesten, door keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een het enkele) politicus. En op vooral veel, heel veel het de mensen die dromen van een zakelijk met op succes. Jort gaat met op ze in in gesprek over geld en hoe het de een nu eigenlijk wordt verdiend. van Presentatie: Jort tijdens Kelder.

De kijker wordt op meegenomen in met de wereld met van het geld. Jort Kelder door tijdens ontvangt diverse gasten; kleine door en grote zelfstandigen, creatieve op tv geesten, keiharde een geldverdieners, beleidsmaker naar en (een enkele) politicus. En naar vooral veel, op heel veel mensen naar die dromen de van een zakelijk uit succes. Jort gaat met ze uit in gesprek over geld van uit en hoe het nu eigenlijk wordt een verdiend. Presentatie: uit Jort op Kelder.

De op tv kijker wordt op tv meegenomen in de wereld van de het geld. Jort op tv Kelder ontvangt diverse gasten; door kleine en grote naar zelfstandigen, creatieve de geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker in en (een de enkele) op politicus. En vooral veel, heel veel de mensen naar die dromen van een van zakelijk succes. uit Jort gaat met ze met in gesprek over naar geld en hoe tijdens het nu eigenlijk wordt van verdiend. op tv Presentatie: Jort het Kelder.

De naar kijker wordt meegenomen in de tijdens wereld van uit het geld. op tv Jort Kelder ontvangt diverse van gasten; kleine uit en grote zelfstandigen, creatieve op tv geesten, keiharde in geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) in politicus. naar En vooral veel, heel met veel met mensen die dromen van een tijdens zakelijk succes. naar Jort gaat met op tv ze in gesprek over door geld op tv en hoe het nu eigenlijk wordt op verdiend. Presentatie: op Jort een Kelder.

De kijker door wordt uit meegenomen in de wereld van het met geld. Jort Kelder het ontvangt de diverse gasten; kleine en tijdens grote zelfstandigen, creatieve door geesten, tijdens keiharde geldverdieners, beleidsmaker en naar (een enkele) politicus. En op vooral veel, door heel veel mensen die dromen naar van een op zakelijk succes. uit Jort gaat met uit ze in gesprek over geld op tv en hoe het op tv nu eigenlijk wordt naar verdiend. Presentatie: Jort de door Kelder.

De in kijker wordt meegenomen in door de wereld van met het van geld. Jort Kelder ontvangt diverse door gasten; het kleine en grote zelfstandigen, creatieve tijdens geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker op tv op en (een enkele) politicus. En vooral door veel, heel uit veel mensen op die dromen van een zakelijk naar succes. met Jort gaat met tijdens ze in gesprek over geld met en met hoe het nu een eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: tijdens Jort in Kelder.

De het kijker wordt meegenomen in de met wereld van tijdens het geld. Jort Kelder op ontvangt diverse gasten; met tijdens kleine en grote uit zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde in geldverdieners, beleidsmaker de en (een enkele) politicus. op tv En vooral veel, heel door veel mensen van die dromen van een van zakelijk het succes. Jort gaat een met ze in tijdens gesprek over geld uit en hoe het nu eigenlijk wordt op tv verdiend. de Presentatie: Jort door Kelder.

De kijker door wordt meegenomen in de op van wereld van het geld. Jort tijdens Kelder ontvangt diverse de gasten; naar kleine en grote zelfstandigen, creatieve het geesten, keiharde de geldverdieners, beleidsmaker het en (een enkele) door politicus. En vooral veel, heel op tv veel mensen die van dromen van een zakelijk op succes. Jort het gaat tijdens met ze in gesprek over uit geld en hoe het het nu eigenlijk wordt met verdiend. Presentatie: Jort het uit Kelder.

De in kijker wordt meegenomen in tijdens de wereld van een het geld. een Jort Kelder ontvangt diverse door gasten; tijdens kleine en grote een zelfstandigen, creatieve geesten, op tv keiharde geldverdieners, beleidsmaker het en (een enkele) politicus. En uit vooral veel, van heel veel met mensen die dromen van een zakelijk een met succes. Jort gaat met ze tijdens in gesprek in over geld met en hoe het een nu eigenlijk wordt verdiend. Presentatie: Jort de van Kelder.

Financieel een programma dat van de kijker meeneemt in de wereld in van het het geld. van Dit is de laatste een uitzending van dit door seizoen. Jort sluit het dit seizioen van af met de huisarts die naar verstand heeft op van slim beleggen, de op tv grande finale van de de met ondernemers pitches, de eigenaars van de de de Coffee op Company en met tijdens de man die van de tijdens onverschrokken jacht op zwart het geld heeft ingezet. Presentatie: Jort op tv in Kelder.

Financieel programma tijdens dat de kijker meeneemt op een in de wereld van het geld. in Jort naar Kelder ontvangt diverse gasten; op tv kleine en van grote zelfstandigen, creatieve op geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker van en een (enkele) politicus. het En tijdens vooral veel, op heel veel mensen een die dromen van een een zakelijk succes. Jort gaat met naar ze in gesprek uit in over geld en hoe het nu tijdens de eigenlijk wordt verdiend. de Presentatie: Jort Kelder.

Financieel programma dat van de van kijker meeneemt in het de wereld van het tijdens geld. Jort het Kelder ontvangt diverse de gasten; kleine en grote van zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde de geldverdieners, beleidsmaker met en tijdens een (enkele) politicus. En vooral door veel, een heel veel mensen die van dromen van een zakelijk door succes. Jort gaat met tijdens ze in gesprek het over naar geld en naar hoe het nu op tv eigenlijk wordt verdiend. het Presentatie: Jort Kelder.

In door deze aflevering zijn Derk Sauer naar (uitgever) het en Sandy Wenderhold in (ondernemer) te een gast. Zij vertellen van uitgebreid over hun ervaringen. Frank van het der Linden in geeft een tijdens lesje netwerken. een Verder een mooi gespek met de een 17-jarige ondernemer Robin in Robijn. Hij heeft met een eigen met bedrijf, RR Minicars, op tv en vertelt een daar over. Uiteraard zijn er de in deze aflevering op ook weer 3 het een pitches op de catwalk. door Presentatie: Jort het Kelder.

Financieel door programma over wat de geld waard uit is. Hoe kun je het naar verdienen tijdens en wat doet het de met mensen? In hoeverre met geeft geld mensen met de kans zichzelf door te ontplooien? op Met de urgentie door waar de economische actualiteit het om vraagt en gemaakt op met een door journalistieke het invalshoek. Geld is niet langer een naar saai en elitair een onderwerp. De tijdens crisis, de bonusbanken tijdens en tijdens de recessie gaan aan niemand voorbij in en het publiek in wil geïnformeerd uit worden. van Iedereen heeft ermee te met maken, iedereen tijdens ergert zich aan de de bonussen en de schandalen tijdens en het raakt met ons allemaal in met de portemonnee. met De kijker van wordt meegenomen in de naar wereld van het grote geld. door Jort Kelder een ontvangt op diverse gasten; kleine en grote tijdens zelfstandigen, creatieve door geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en van een naar (enkele) politicus. En vooral het veel, heel veel in mensen die dromen uit van een zakelijk succes. op tv op tv Jort gaat met een ze in gesprek over geld en uit hoe het nu door eigenlijk wordt de verdiend. Vast onderdeel een zijn de van pitches van kansrijke businessideeën in en de tijdens zogenaamde Biznizkwiz, waarin zakentycoons van het met opnemen tegen meer door of minder gefortuneerde uit bekende Nederlanders. Het uit publiek kan altijd meedoen en ook van uit de kijkers doen tijdens hun voordeel met nuttige in tips en trucs hoe op makkelijk in en snel geld te verdienen. Verder op tv van worden deals die niet deugen tijdens ontrafeld op tv en volgt het programma op het spoor van oplichters en de charlatans. tijdens We eindigen de met een leerzame businessblooper. Presentatie: Jort naar uit Kelder.

augustus 2017
17-05-2010 21:25

Aflevering 16

Bij ons in de BV - Aflevering 16

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

10-05-2010 21:25

Aflevering 15

Bij ons in de BV - Aflevering 15

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

03-05-2010 21:25

Aflevering 14

Bij ons in de BV - Aflevering 14

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

26-04-2010 21:20

Aflevering 13

Bij ons in de BV - Aflevering 13

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

19-04-2010 21:20

Aflevering 12

Bij ons in de BV - Aflevering 12

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

12-04-2010 21:25

Aflevering 11

Bij ons in de BV - Aflevering 11

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

05-04-2010 21:20

Aflevering 10

Bij ons in de BV - Aflevering 10

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

29-03-2010 21:20

Aflevering 9

Bij ons in de BV - Aflevering 9

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

22-03-2010 21:20

Aflevering 8

Bij ons in de BV - Aflevering 8

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

15-03-2010 21:20

Aflevering 7

Bij ons in de BV - Aflevering 7

De kijker wordt meegenomen in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en (een enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen d...

10-12-2009 21:45

Aflevering 6

Bij ons in de BV - Aflevering 6

Financieel programma dat de kijker meeneemt in de wereld van het geld. Dit is de laatste uitzending van dit seizoen. Jort sluit dit seizioen af met de huisarts die verstand heeft van slim beleggen, de grande finale van de ondernemers pitche...

03-12-2009 21:30

Aflevering 5

Bij ons in de BV - Aflevering 5

Financieel programma dat de kijker meeneemt in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. En vooral veel, h...

26-11-2009 21:40

Aflevering 4

Bij ons in de BV - Aflevering 4

Financieel programma dat de kijker meeneemt in de wereld van het geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. En vooral veel, h...

19-11-2009 21:35

Aflevering 3

Bij ons in de BV - Aflevering 3

In deze aflevering zijn Derk Sauer (uitgever) en Sandy Wenderhold (ondernemer) te gast. Zij vertellen uitgebreid over hun ervaringen. Frank van der Linden geeft een lesje netwerken. Verder een mooi gespek met de 17-jarige ondernemer Robin R...

12-11-2009 21:35

Aflevering 2

Bij ons in de BV - Aflevering 2

Financieel programma over wat geld waard is. Hoe kun je het verdienen en wat doet het met mensen? In hoeverre geeft geld mensen de kans zichzelf te ontplooien? Met de urgentie waar de economische actualiteit om vraagt en gemaakt met een jou...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bij ons in de BV gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij ons in de BV de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij ons in de BV bij Bij ons in de BV liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij ons in de BV. Heb je een uitzending van Bij ons in de BV gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij ons in de BV gemist

Financieel programma over wat geld waard is. Hoe kun je het verdienen en wat doet het met mensen? In hoeverre geeftgeld mensen de kans zichzelf te ontplooien? Met de urgentie waar de economische actualiteit om vraagt en gemaakt meteen journalistieke invalshoek. Geld is niet langer een saai en elitair onderwerp. De crisis, de bonusbanken en derecessie gaan aan niemand voorbij en het publiek wil geïnformeerd worden. Iedereen heeft ermee te maken, iedereenergert zich aan de bonussen en de schandalen en het raakt ons allemaal in de portemonnee. De kijker wordt meegenomen inde wereld van het grote geld. Jort Kelder ontvangt diverse gasten; kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten,keiharde geldverdieners, beleidsmaker en een (enkele) politicus. En vooral veel, heel veel mensen die dromen van eenzakelijk succes. Jort gaat met ze in gesprek over geld en hoe het nu eigenlijk wordt verdiend. Vast onderdeel zijn depitches van kansrijke businessideeën en de zogenaamde Biznizkwiz, waarin zakentycoons het opnemen tegen meer of mindergefortuneerde bekende Nederlanders. Het publiek kan altijd meedoen en ook de kijkers doen hun voordeel met nuttige tipsen trucs hoe makkelijk en snel geld te verdienen. Verder worden deals die niet deugen ontrafeld en volgt het programmahet spoor van oplichters en charlatans. We eindigen met een leerzame businessblooper.

Uitzending gemist van Bij ons in de BV? Hier kun je alle uitzendingen van Bij ons in de BV kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 17-05-2010 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord