Programma gemist?

Voormalig kindsoldaten uit de Afrika worden van door private legers tijdens voor het een schijntje ingehuurd op tv en uitgezonden naar Syrië met en Afghanistan, tijdens ondanks de gedragscodes voor de (private) met door militaire industrie. Particuliere militaire organisaties zijn belangrijke het spelers geworden in de conflicten uit over de uit hele wereld. Ze leveren de niet alleen tijdens materieel maar ook mankracht door en verdienen hier flink de aan. uit Uit kostenbesparing rekruteren door ze soldaten uit de armste delen uit van de de wereld. Het meest naar schrijnende voorbeeld is het uit het inhuren van voormalig kindsoldaten. Zo kan het naar gebeuren dat een op tv op tv kindsoldaat uit Oeganda, inmiddels volwassen, opeens naar naar op tv Afghanistan of Syrië wordt op tv uitgezonden. De documentaire op onderzoekt hoe van globalisering oorlogsindustrie heeft het veranderd. Hoe is het mogelijk uit het dat voormalig kindsoldaten kunnen worden ingehuurd, tijdens ondanks naar gedragscodes die ook voor uit private op tv militaire industrie zijn een geformuleerd?

juni 2020
21-06-2017 22:55

Docu: The Child Soldier's New Job

2Doc: The Child Soldier's New Job - 2Doc: The Child Soldier's New Job

Voormalig kindsoldaten uit Afrika worden door private legers voor een schijntje ingehuurd en uitgezonden naar Syrië en Afghanistan, ondanks de gedragscodes voor de (private) militaire industrie. Particuliere militaire organisaties zijn bel...

2Doc: The Child Soldier's New Job gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Child Soldier's New Job de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Child Soldier's New Job bij 2Doc: The Child Soldier's New Job liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Child Soldier's New Job. Heb je een uitzending van 2Doc: The Child Soldier's New Job gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Child Soldier's New Job gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Child Soldier's New Job? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Child Soldier's New Job kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!