Programma gemist?

Voormalig kindsoldaten de uit Afrika worden door het private door legers voor een schijntje naar ingehuurd en uitgezonden naar naar Syrië en Afghanistan, met ondanks naar de gedragscodes voor de door (private) militaire naar industrie. Particuliere militaire organisaties zijn op tv belangrijke spelers geworden de in conflicten over de met hele wereld. op Ze leveren op tv niet alleen materieel maar door ook naar mankracht en verdienen hier flink aan. tijdens Uit kostenbesparing rekruteren op ze soldaten uit het de met armste delen van de met wereld. Het meest schrijnende in voorbeeld een is het naar inhuren van voormalig kindsoldaten. Zo kan naar het uit gebeuren dat een kindsoldaat uit een Oeganda, inmiddels volwassen, tijdens opeens naar Afghanistan in of Syrië wordt tijdens uitgezonden. De met documentaire onderzoekt een hoe globalisering oorlogsindustrie heeft veranderd. Hoe in in is het mogelijk dat voormalig tijdens kindsoldaten met kunnen worden ingehuurd, ondanks gedragscodes die op tv ook naar voor private militaire industrie zijn op tijdens geformuleerd?

september 2020
21-06-2017 22:55

Docu: The Child Soldier's New Job

2Doc: The Child Soldier's New Job - 2Doc: The Child Soldier's New Job

Voormalig kindsoldaten uit Afrika worden door private legers voor een schijntje ingehuurd en uitgezonden naar Syrië en Afghanistan, ondanks de gedragscodes voor de (private) militaire industrie. Particuliere militaire organisaties zijn bel...

2Doc: The Child Soldier's New Job gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Child Soldier's New Job de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Child Soldier's New Job bij 2Doc: The Child Soldier's New Job liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Child Soldier's New Job. Heb je een uitzending van 2Doc: The Child Soldier's New Job gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Child Soldier's New Job gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Child Soldier's New Job? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Child Soldier's New Job kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!