Programma gemist?

Voormalig een kindsoldaten uit Afrika in worden door private op legers voor een schijntje door ingehuurd en uitgezonden de naar Syrië en van Afghanistan, ondanks de de gedragscodes voor in de (private) militaire op industrie. Particuliere militaire organisaties de zijn belangrijke op tv spelers geworden in conflicten over de van hele wereld. Ze naar leveren niet alleen in materieel maar ook op mankracht en op verdienen hier flink in aan. Uit kostenbesparing tijdens rekruteren ze soldaten uit van de armste delen met van de wereld. het Het meest schrijnende tijdens voorbeeld is het door inhuren van door voormalig kindsoldaten. Zo het kan het gebeuren door dat een het kindsoldaat uit Oeganda, inmiddels uit volwassen, opeens uit naar Afghanistan of een Syrië wordt uitgezonden. De het documentaire onderzoekt hoe globalisering naar oorlogsindustrie heeft met veranderd. Hoe is het door mogelijk dat op voormalig kindsoldaten kunnen worden ingehuurd, de ondanks het gedragscodes die ook voor een private militaire tijdens industrie zijn op tv geformuleerd?

januari 2021
21-06-2017 22:55

Docu: The Child Soldier's New Job

2Doc: The Child Soldier's New Job - 2Doc: The Child Soldier's New Job

Voormalig kindsoldaten uit Afrika worden door private legers voor een schijntje ingehuurd en uitgezonden naar Syrië en Afghanistan, ondanks de gedragscodes voor de (private) militaire industrie. Particuliere militaire organisaties zijn bel...

2Doc: The Child Soldier's New Job gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Child Soldier's New Job de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Child Soldier's New Job bij 2Doc: The Child Soldier's New Job liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Child Soldier's New Job. Heb je een uitzending van 2Doc: The Child Soldier's New Job gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Child Soldier's New Job gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Child Soldier's New Job? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Child Soldier's New Job kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!