Programma gemist?

Voormalig op kindsoldaten uit tijdens Afrika worden door private met legers voor een uit schijntje ingehuurd en uitgezonden op naar Syrië en Afghanistan, uit ondanks de een gedragscodes voor de tijdens (private) militaire industrie. Particuliere militaire het in organisaties zijn belangrijke spelers de geworden in conflicten het over de hele tijdens wereld. Ze leveren naar niet alleen materieel maar naar ook mankracht naar en verdienen de hier flink aan. een Uit kostenbesparing rekruteren ze soldaten uit van naar de armste delen van de in wereld. de Het meest schrijnende voorbeeld is het op naar inhuren van voormalig kindsoldaten. Zo kan het met gebeuren dat op tv een van kindsoldaat uit Oeganda, inmiddels volwassen, een opeens naar Afghanistan de of Syrië wordt door uitgezonden. De het documentaire onderzoekt op hoe globalisering oorlogsindustrie heeft tijdens veranderd. Hoe is het mogelijk tijdens dat naar voormalig kindsoldaten een kunnen worden ingehuurd, ondanks het gedragscodes die ook door voor private militaire op industrie zijn door geformuleerd?

september 2021
21-06-2017 22:55

Docu: The Child Soldier's New Job

2Doc: The Child Soldier's New Job - 2Doc: The Child Soldier's New Job

Voormalig kindsoldaten uit Afrika worden door private legers voor een schijntje ingehuurd en uitgezonden naar Syrië en Afghanistan, ondanks de gedragscodes voor de (private) militaire industrie. Particuliere militaire organisaties zijn bel...

2Doc: The Child Soldier's New Job gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Child Soldier's New Job de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Child Soldier's New Job bij 2Doc: The Child Soldier's New Job liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Child Soldier's New Job. Heb je een uitzending van 2Doc: The Child Soldier's New Job gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Child Soldier's New Job gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Child Soldier's New Job? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Child Soldier's New Job kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!