Programma gemist?

Voormalig naar kindsoldaten uit de Afrika worden door in private legers voor met een schijntje ingehuurd en uitgezonden naar naar Syrië het en Afghanistan, ondanks de gedragscodes naar voor de (private) het militaire industrie. Particuliere tijdens militaire naar organisaties zijn belangrijke spelers met geworden in conflicten over op tv de met hele wereld. Ze leveren niet tijdens alleen materieel maar naar ook tijdens mankracht en verdienen hier flink de aan. Uit kostenbesparing rekruteren in ze op tv soldaten uit de armste uit delen van de wereld. door Het naar meest schrijnende voorbeeld door is het de inhuren van voormalig van kindsoldaten. Zo kan het gebeuren met dat een kindsoldaat uit een Oeganda, een inmiddels volwassen, opeens naar Afghanistan de of Syrië uit wordt uitgezonden. De documentaire onderzoekt een hoe globalisering op oorlogsindustrie heeft veranderd. Hoe het is het mogelijk de op tv dat voormalig kindsoldaten kunnen worden ingehuurd, op ondanks gedragscodes die in ook voor naar private militaire industrie het zijn met geformuleerd?

november 2019
21-06-2017 22:55

Docu: The Child Soldier's New Job

2Doc: The Child Soldier's New Job - 2Doc: The Child Soldier's New Job

Voormalig kindsoldaten uit Afrika worden door private legers voor een schijntje ingehuurd en uitgezonden naar Syrië en Afghanistan, ondanks de gedragscodes voor de (private) militaire industrie. Particuliere militaire organisaties zijn bel...

2Doc: The Child Soldier's New Job gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Child Soldier's New Job de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Child Soldier's New Job bij 2Doc: The Child Soldier's New Job liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Child Soldier's New Job. Heb je een uitzending van 2Doc: The Child Soldier's New Job gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Child Soldier's New Job gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Child Soldier's New Job? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Child Soldier's New Job kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!