Programma gemist?

Voormalig kindsoldaten uit op tv de Afrika worden door met private legers voor een schijntje ingehuurd in en uitgezonden naar met Syrië en Afghanistan, uit ondanks de op gedragscodes voor de (private) op tv militaire industrie. Particuliere militaire een organisaties zijn belangrijke door spelers geworden van in conflicten over op de hele van wereld. Ze leveren op tv niet alleen materieel het maar ook mankracht en de verdienen hier flink aan. uit naar Uit kostenbesparing rekruteren ze in soldaten uit de van armste delen van de een wereld. Het uit meest schrijnende voorbeeld op is het op inhuren van voormalig de kindsoldaten. Zo kan het gebeuren naar dat een kindsoldaat uit Oeganda, naar inmiddels volwassen, de opeens door naar Afghanistan of Syrië wordt de uitgezonden. De documentaire uit onderzoekt hoe globalisering uit oorlogsindustrie door heeft veranderd. Hoe is het naar mogelijk dat uit voormalig kindsoldaten kunnen tijdens worden ingehuurd, van ondanks gedragscodes die ook voor met private militaire industrie zijn met naar geformuleerd?

mei 2021
21-06-2017 22:55

Docu: The Child Soldier's New Job

2Doc: The Child Soldier's New Job - 2Doc: The Child Soldier's New Job

Voormalig kindsoldaten uit Afrika worden door private legers voor een schijntje ingehuurd en uitgezonden naar Syrië en Afghanistan, ondanks de gedragscodes voor de (private) militaire industrie. Particuliere militaire organisaties zijn bel...

2Doc: The Child Soldier's New Job gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Child Soldier's New Job de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Child Soldier's New Job bij 2Doc: The Child Soldier's New Job liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Child Soldier's New Job. Heb je een uitzending van 2Doc: The Child Soldier's New Job gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Child Soldier's New Job gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Child Soldier's New Job? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Child Soldier's New Job kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!