Programma gemist?

Men in neme twee smaakvolle dames, een met handjevol op tv instrumenten, duizenden door gepeperde woorden en een op royale scheut humor. Men van propte dit in de de blender. En hop: op tv je een hebt Maartje & uit Kine. Een kleurrijk conservatorium duo met met naar een twist en met een bite. Indringend in en aanstekelijk, de balkan en folk, uit klassiek en ordinair, lief en in vilein, blond en naar rood, Nederlands en door Noors. In in De Goldberg Machine duiken ze op in van de wereld van de op tv wetenschap. Uitvindingen, naar toekomstdromen, kettingreacties, geen formule van is hen te met Einstein, met geen experiment te Newton. de Het met in juichende sterren overladen Vreemd tijdens Folk was al feest, op tv De Goldberg Machine door is uit maf to the max. En virtuoos. een En op inventief. En hilarisch. En nóg een met feesterder.

Ontwapenend en door charmant, muzikaal hoogstaand met en origineel, van jong en ambitieus, de lief en vilein, messcherp en het uit grappig, energiek en indringend, blond tijdens en rood, naar Nederlands en Noors. tijdens Dat zijn Maartje & de Kine! In tijdens Vreemd Folk zijn naar de dames terug waar ze door begonnen naar als muzikanten op van een oud cruiseschip, het zingend ten onder. de Op een podium vol van met instrumenten spelen tijdens ze opzwepende tijdens klezmer, Ierse folk, Franse chansons, in met Argentijnse tango en klassieke muziek. van Een muzikale cabaretvoorstelling door met een op aanstekelijk enthousiasme en scherpe naar teksten.

september 2020
06-04-2019 23:30

Goldberg Machine

Maartje en Kine - Goldberg Machine

Men neme twee smaakvolle dames, een handjevol instrumenten, duizenden gepeperde woorden en een royale scheut humor. Men propte dit in de blender. En hop: je hebt Maartje & Kine. Een kleurrijk conservatorium duo met een twist en een bite. In...

22-06-2017 01:35

Vreemd Folk

Maartje en Kine - Vreemd Folk

Ontwapenend en charmant, muzikaal hoogstaand en origineel, jong en ambitieus, lief en vilein, messcherp en grappig, energiek en indringend, blond en rood, Nederlands en Noors. Dat zijn Maartje & Kine! In Vreemd Folk zijn de dames terug waar...

Maartje en Kine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Maartje en Kine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Maartje en Kine bij Maartje en Kine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Maartje en Kine. Heb je een uitzending van Maartje en Kine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Maartje en Kine gemist

Uitzending gemist van Maartje en Kine? Hier kun je alle uitzendingen van Maartje en Kine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-04-2019 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!