Programma gemist?

De door documentaire 'Senna' geeft uit een exclusief kijkje in de het leven van de door door op 1 mei met 1994 overleden Braziliaanse Formule een 1-legende Ayrton Senna. naar Verteld met met enkel archiefmateriaal volgt naar de documentaire Senna tijdens een zijn korte carrière. De tijdens documentaire focust een op Senna's debuut en de naar decennialange, sportieve vete in met de jaren '80 van uit met toenmalig wereldkampioen Alain uit Prost, tot zijn strijd het tegen de de politieke spelletjes de in de sport. In een 1994 kwam met Senna om het leven op bij een ongeluk op op het circuit van van Imola. Hij naar was slechts 34 naar jaar. De documentaire is met geregisseerd door met Asif Kapaduia, die in later ook de de Oscar winnaar Amy regisseerde. Senna is tijdens inmiddels een het ware het documentaireklassieker.

april 2021
22-06-2017 22:05

Docu: Senna

3Doc: Senna - Senna

De documentaire 'Senna' geeft een exclusief kijkje in het leven van de op 1 mei 1994 overleden Braziliaanse Formule 1-legende Ayrton Senna. Verteld met enkel archiefmateriaal volgt de documentaire Senna tijdens zijn korte carrière. De docu...

3Doc: Senna gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Senna de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Senna bij 3Doc: Senna liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Senna. Heb je een uitzending van 3Doc: Senna gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Senna gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Senna? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Senna kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-06-2017 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!