Programma gemist?

De uit documentaire 'Senna' geeft een exclusief op tv kijkje in met het naar leven van de tijdens op 1 mei 1994 overleden tijdens Braziliaanse Formule 1-legende op Ayrton Senna. Verteld met het enkel tijdens archiefmateriaal volgt de documentaire van Senna tijdens in zijn korte een carrière. De documentaire focust op de Senna's debuut de en de decennialange, sportieve vete in op de jaren de '80 met toenmalig wereldkampioen naar Alain Prost, de tot naar zijn strijd tegen de met politieke spelletjes in de de sport. een In 1994 kwam Senna om uit het leven bij een in ongeluk op een het circuit van met Imola. Hij was slechts tijdens 34 jaar. De het documentaire is geregisseerd door naar een Asif Kapaduia, die uit later ook de Oscar op winnaar Amy regisseerde. Senna in is inmiddels een uit ware van documentaireklassieker.

augustus 2021
22-06-2017 22:05

Docu: Senna

3Doc: Senna - Senna

De documentaire 'Senna' geeft een exclusief kijkje in het leven van de op 1 mei 1994 overleden Braziliaanse Formule 1-legende Ayrton Senna. Verteld met enkel archiefmateriaal volgt de documentaire Senna tijdens zijn korte carrière. De docu...

3Doc: Senna gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Senna de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Senna bij 3Doc: Senna liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Senna. Heb je een uitzending van 3Doc: Senna gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Senna gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Senna? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Senna kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-06-2017 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!