Programma gemist?

Michael tijdens Mosley onderwerpt zich op tv aan een hele in reeks medische onderzoeken van die beschikbaar zijn voor de mensen die door kerngezond zijn. Zijn ze door het tijdens geld waard en hoe zit de het met de met risico's? We een blijven langer uit gezond en worden ouder dan tijdens ooit op tv tevoren, maar toch is onze gezondheid uit een een steeds grotere obsessie voor uit ons in geworden. Om de signalen op te op tv sporen in van stille moordenaars op die zich schuilhouden uit in ons lichaam, doen naar steeds meer mensen mee op aan de bevolkingsonderzoeken. In deze verrassende documentaire het onderwerpt proefkonijn Michael uit Mosley zich aan een een hele op tv reeks in medische onderzoeken die een beschikbaar zijn voor mensen die op tv kerngezond zijn. Michael naar vraagt uit zich af of met de onderzoeken die hij bij een naar van dure Londense kliniek naar laat doen, van een eenvoudig algemeen met onderzoek tot tijdens een geavanceerde op tv CT-scan van het de hart, het geld wel waard naar zijn. En in hoe zit tijdens het met de risico's de van die onderzoeken? Bij een sommige scans word op tijdens je blootgesteld aan röntgenstraling, op en zelfs de eenvoudigste in tests leiden tot op tv angst en mogelijk door tot overdiagnose. door Doet het naar testen van gezonde mensen de uiteindelijk niet meer op tv kwaad dan op tv goed?

oktober 2019
23-06-2017 16:55

Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?

Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? - Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?

Michael Mosley onderwerpt zich aan een hele reeks medische onderzoeken die beschikbaar zijn voor mensen die kerngezond zijn. Zijn ze het geld waard en hoe zit het met de risico's? We blijven langer gezond en worden ouder dan ooit tevoren, m...

Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? bij Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?. Heb je een uitzending van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist

Uitzending gemist van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?? Hier kun je alle uitzendingen van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-06-2017 om 16:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!