Programma gemist?

Michael Mosley uit onderwerpt op zich aan een in hele reeks medische onderzoeken op tv die beschikbaar zijn voor de mensen die door kerngezond zijn. op tv Zijn ze het door geld waard en op hoe zit het met de risico's? met We blijven langer op gezond en worden van ouder de dan ooit tevoren, maar een toch is onze in gezondheid een steeds op grotere obsessie in voor ons naar geworden. Om de signalen uit op te sporen op van stille moordenaars die op tv zich uit schuilhouden in ons lichaam, de doen steeds meer mensen mee in aan bevolkingsonderzoeken. in In deze verrassende op documentaire onderwerpt met proefkonijn Michael Mosley zich het aan het een hele reeks medische onderzoeken die door beschikbaar naar zijn voor mensen een die kerngezond zijn. het Michael vraagt zich naar af of de de onderzoeken die hij het bij een dure de Londense kliniek laat naar doen, van een eenvoudig algemeen van onderzoek tot een naar geavanceerde CT-scan van van het hart, op tv het geld wel door waard zijn. En het hoe een zit het met de uit risico's van die onderzoeken? Bij door sommige scans met word je blootgesteld het aan röntgenstraling, op en zelfs de eenvoudigste de tests leiden tijdens tot angst en op mogelijk tot overdiagnose. Doet het met testen van tijdens gezonde mensen een uiteindelijk niet meer kwaad dan naar naar goed?

mei 2021
23-06-2017 16:55

Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?

Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? - Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?

Michael Mosley onderwerpt zich aan een hele reeks medische onderzoeken die beschikbaar zijn voor mensen die kerngezond zijn. Zijn ze het geld waard en hoe zit het met de risico's? We blijven langer gezond en worden ouder dan ooit tevoren, m...

Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? bij Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?. Heb je een uitzending van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist

Uitzending gemist van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?? Hier kun je alle uitzendingen van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-06-2017 om 16:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!