Programma gemist?

Michael Mosley een onderwerpt zich aan uit een hele reeks een medische onderzoeken een die beschikbaar met zijn voor mensen tijdens die kerngezond zijn. op tv Zijn ze het geld waard en met hoe zit op tv het met de risico's? tijdens de We blijven langer gezond en worden op tv ouder dan ooit met tevoren, maar toch door is onze met gezondheid op tv een steeds grotere obsessie met voor ons een geworden. Om de signalen op naar te sporen van stille de in moordenaars die zich met schuilhouden in ons lichaam, naar doen steeds het meer mensen mee aan in bevolkingsonderzoeken. In een deze verrassende documentaire onderwerpt proefkonijn Michael door op Mosley zich aan een hele het reeks medische onderzoeken die van van beschikbaar zijn voor op mensen die kerngezond zijn. Michael vraagt met zich af of met de onderzoeken die een hij bij door een de dure Londense kliniek uit laat doen, van een eenvoudig algemeen uit onderzoek tot een met geavanceerde CT-scan van tijdens de het hart, het geld wel in waard zijn. En hoe het zit het met van de risico's van van die onderzoeken? Bij met sommige op scans word je op tv blootgesteld aan tijdens röntgenstraling, en zelfs de op eenvoudigste tests leiden uit tot angst en door mogelijk tot van overdiagnose. Doet het testen van naar gezonde mensen uiteindelijk door niet op tv meer kwaad dan de goed?

januari 2021
23-06-2017 16:55

Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?

Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? - Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?

Michael Mosley onderwerpt zich aan een hele reeks medische onderzoeken die beschikbaar zijn voor mensen die kerngezond zijn. Zijn ze het geld waard en hoe zit het met de risico's? We blijven langer gezond en worden ouder dan ooit tevoren, m...

Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? bij Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?. Heb je een uitzending van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist

Uitzending gemist van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?? Hier kun je alle uitzendingen van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-06-2017 om 16:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!