Programma gemist?

Michael Mosley tijdens onderwerpt zich aan naar een hele uit reeks medische onderzoeken die het beschikbaar zijn de voor mensen die kerngezond op tv zijn. Zijn ze het uit geld waard uit en hoe in zit het het met de risico's? We op blijven langer gezond en op tv worden ouder de dan ooit tevoren, maar toch op door is onze gezondheid in een steeds grotere een obsessie voor ons geworden. door Om de signalen op tijdens te sporen met van stille moordenaars naar die zich naar schuilhouden in ons lichaam, in doen steeds een meer mensen mee aan een bevolkingsonderzoeken. In deze op tv verrassende documentaire onderwerpt naar proefkonijn Michael door Mosley zich aan een hele het reeks medische onderzoeken een die een beschikbaar zijn voor mensen die tijdens kerngezond zijn. tijdens Michael vraagt zich van af of de een onderzoeken die hij bij op tv een dure van Londense kliniek laat doen, met van een eenvoudig algemeen van onderzoek tot op tv een naar geavanceerde CT-scan van het hart, tijdens het geld wel waard op met zijn. En hoe zit het met naar de met risico's van die onderzoeken? Bij door sommige scans op tv word je blootgesteld aan op tijdens röntgenstraling, en zelfs de eenvoudigste tijdens tests leiden op tv tot angst en mogelijk tot op tv overdiagnose. Doet het van met testen van gezonde mensen uiteindelijk niet op uit meer kwaad dan naar goed?

mei 2020
23-06-2017 16:55

Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?

Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? - Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?

Michael Mosley onderwerpt zich aan een hele reeks medische onderzoeken die beschikbaar zijn voor mensen die kerngezond zijn. Zijn ze het geld waard en hoe zit het met de risico's? We blijven langer gezond en worden ouder dan ooit tevoren, m...

Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? bij Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?. Heb je een uitzending van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist

Uitzending gemist van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?? Hier kun je alle uitzendingen van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-06-2017 om 16:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!