Programma gemist?

Michael Mosley met onderwerpt met zich aan een tijdens hele reeks medische door onderzoeken die beschikbaar zijn voor mensen de die van kerngezond zijn. Zijn op ze het geld waard en op tv hoe met zit het met de risico's? in We blijven langer met van gezond en worden naar ouder dan ooit tevoren, maar toch in is onze met gezondheid een steeds het grotere obsessie voor ons met geworden. naar Om de signalen op het te sporen van stille op moordenaars die zich met het schuilhouden in ons lichaam, uit doen steeds meer mensen mee naar aan de bevolkingsonderzoeken. In deze verrassende tijdens documentaire naar onderwerpt proefkonijn Michael Mosley zich aan door een tijdens hele reeks medische tijdens onderzoeken die beschikbaar de zijn voor mensen die kerngezond uit zijn. uit Michael vraagt op tv zich af of de de onderzoeken die hij bij een met dure Londense op kliniek laat doen, van van een met eenvoudig algemeen onderzoek tot een door op geavanceerde CT-scan van het hart, het met geld het wel waard zijn. En op hoe zit van het met de risico's van door die onderzoeken? Bij in sommige het scans word een je blootgesteld aan röntgenstraling, en een zelfs de het eenvoudigste tests leiden tot angst de en de mogelijk tot overdiagnose. Doet tijdens het testen een van gezonde mensen uiteindelijk uit niet meer van kwaad dan op goed?

september 2021
23-06-2017 16:55

Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?

Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? - Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?

Michael Mosley onderwerpt zich aan een hele reeks medische onderzoeken die beschikbaar zijn voor mensen die kerngezond zijn. Zijn ze het geld waard en hoe zit het met de risico's? We blijven langer gezond en worden ouder dan ooit tevoren, m...

Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? bij Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?. Heb je een uitzending van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist

Uitzending gemist van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?? Hier kun je alle uitzendingen van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-06-2017 om 16:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!