Programma gemist?

Michael door Mosley onderwerpt naar zich aan een de hele reeks medische onderzoeken die beschikbaar uit zijn voor mensen met die kerngezond zijn. op tv Zijn ze het uit met geld waard en hoe naar zit het in met de risico's? We blijven langer in gezond door en worden ouder op dan ooit tevoren, maar met toch is onze gezondheid tijdens een steeds op grotere het obsessie voor ons geworden. op tv Om de signalen op naar te het sporen van stille moordenaars die in zich schuilhouden in door ons lichaam, doen steeds met meer mensen door mee aan een bevolkingsonderzoeken. In deze verrassende documentaire op met onderwerpt proefkonijn Michael Mosley zich op aan een hele reeks door medische onderzoeken uit die beschikbaar zijn op voor mensen op die kerngezond op zijn. Michael vraagt zich op tv af of in de onderzoeken die hij een bij een dure Londense kliniek de laat doen, van op een eenvoudig algemeen met onderzoek tot het een het geavanceerde CT-scan van het hart, het de op geld wel waard zijn. En hoe in zit het tijdens met de op risico's van het die onderzoeken? Bij door sommige scans word je blootgesteld de aan de röntgenstraling, en zelfs de eenvoudigste tests uit door leiden tot angst en mogelijk tot van overdiagnose. Doet in het testen van een gezonde mensen uiteindelijk niet met meer kwaad door dan op tv goed?

september 2020
23-06-2017 16:55

Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?

Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? - Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?

Michael Mosley onderwerpt zich aan een hele reeks medische onderzoeken die beschikbaar zijn voor mensen die kerngezond zijn. Zijn ze het geld waard en hoe zit het met de risico's? We blijven langer gezond en worden ouder dan ooit tevoren, m...

Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? bij Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?. Heb je een uitzending van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist

Uitzending gemist van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?? Hier kun je alle uitzendingen van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-06-2017 om 16:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!