Programma gemist?

Michael uit Mosley onderwerpt zich aan een op tv op tv hele reeks medische onderzoeken die op tv beschikbaar zijn voor op tv mensen die van kerngezond zijn. Zijn met ze het geld tijdens waard en naar hoe zit het met de met risico's? We blijven op tv langer gezond uit en worden op tv ouder dan ooit de tevoren, maar toch op tv is onze gezondheid uit een steeds grotere door obsessie voor ons tijdens geworden. Om de signalen op te van sporen van stille tijdens tijdens moordenaars die zich schuilhouden in op tv ons lichaam, doen steeds een meer naar mensen mee aan bevolkingsonderzoeken. op tv In door deze verrassende documentaire in onderwerpt proefkonijn Michael Mosley zich aan de een het hele reeks medische onderzoeken die in beschikbaar met zijn voor mensen die kerngezond van zijn. de Michael vraagt zich af of op de onderzoeken door die met hij bij een dure Londense kliniek naar laat op doen, van een eenvoudig algemeen door het onderzoek tot een de geavanceerde CT-scan van een het hart, het geld wel waard het door zijn. En hoe zit op het met de door risico's van die onderzoeken? door Bij sommige scans word op tv je blootgesteld de aan röntgenstraling, en een zelfs de van eenvoudigste tests leiden naar tot angst en mogelijk een tot overdiagnose. de Doet het testen een van gezonde op mensen uiteindelijk niet meer kwaad door dan naar goed?

februari 2020
23-06-2017 16:55

Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?

Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? - Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?

Michael Mosley onderwerpt zich aan een hele reeks medische onderzoeken die beschikbaar zijn voor mensen die kerngezond zijn. Zijn ze het geld waard en hoe zit het met de risico's? We blijven langer gezond en worden ouder dan ooit tevoren, m...

Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? bij Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?. Heb je een uitzending van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist

Uitzending gemist van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?? Hier kun je alle uitzendingen van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-06-2017 om 16:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!