Programma gemist?

Michael tijdens Mosley onderwerpt zich de aan een hele door reeks medische onderzoeken met die beschikbaar zijn voor uit mensen uit die kerngezond zijn. Zijn ze het van geld waard de en naar hoe zit het met de risico's? op We blijven uit langer gezond en worden het ouder tijdens dan ooit tevoren, met maar toch is onze het gezondheid het een steeds grotere obsessie voor ons naar geworden. Om de door signalen op tv op te op tv sporen van stille moordenaars uit die zich schuilhouden in van ons tijdens lichaam, doen steeds meer mensen mee met aan bevolkingsonderzoeken. uit In deze verrassende in documentaire onderwerpt proefkonijn naar Michael op tv Mosley zich aan de een hele reeks medische onderzoeken die in beschikbaar zijn uit voor mensen die een kerngezond zijn. Michael met vraagt zich af op of de onderzoeken die uit hij bij een het dure de Londense kliniek laat door doen, van uit een eenvoudig algemeen onderzoek tot op een geavanceerde CT-scan tijdens van in het hart, het geld wel waard op zijn. de En hoe zit in het met de risico's van van die met onderzoeken? Bij sommige door scans word je door blootgesteld aan röntgenstraling, en zelfs van van de eenvoudigste tests leiden tot met angst en mogelijk tijdens tot overdiagnose. uit Doet het testen een van gezonde mensen uiteindelijk tijdens niet meer op kwaad dan met goed?

juli 2020
23-06-2017 16:55

Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?

Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? - Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?

Michael Mosley onderwerpt zich aan een hele reeks medische onderzoeken die beschikbaar zijn voor mensen die kerngezond zijn. Zijn ze het geld waard en hoe zit het met de risico's? We blijven langer gezond en worden ouder dan ooit tevoren, m...

Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? bij Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?. Heb je een uitzending van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist

Uitzending gemist van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?? Hier kun je alle uitzendingen van Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-06-2017 om 16:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!