Programma gemist?

Vierde cabaretprogramma tijdens van Ellen Dikker waarin uit zij de boel op tv eens in lekker omschoffelt. Hakken in aan de kant, de handen in de op tv grond. Deze stadse op tv controlfreak begint tijdens een moestuin om te leren loslaten. met uit Met een hoofd vol de zorgen en een het rugzak vol compost stapt van Ellen in de wondere een wereld van door bio, eco en oer. in Maar ze op blijft niet lang de alleen. Deze de koningin van de een typetjes creëert al snel het een heel op tv volkstuincomplex vol op tv tragikomische, hypervrolijke en knettergekke uit types. Even hilarisch, herkenbaar door en energiek op als altijd, maar in tijdens Groene Vingers is naar Ellen ook door persoonlijker dan met ooit.

mei 2021
23-06-2017 23:50

Cabaret: Ellen Dikker - Groene Vingers

Ellen Dikker - Groene Vingers

Vierde cabaretprogramma van Ellen Dikker waarin zij de boel eens lekker omschoffelt. Hakken aan de kant, handen in de grond. Deze stadse controlfreak begint een moestuin om te leren loslaten. Met een hoofd vol zorgen en een rugzak vol com...

Ellen Dikker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ellen Dikker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ellen Dikker bij Ellen Dikker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ellen Dikker. Heb je een uitzending van Ellen Dikker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ellen Dikker gemist

Uitzending gemist van Ellen Dikker? Hier kun je alle uitzendingen van Ellen Dikker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-06-2017 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!