Programma gemist?

Vierde de cabaretprogramma van Ellen Dikker waarin in zij het de boel eens lekker omschoffelt. van Hakken aan de een kant, handen een in de het grond. Deze door stadse controlfreak begint een moestuin om naar met te leren loslaten. van Met een hoofd vol met zorgen en op een rugzak vol compost stapt Ellen op tv in uit de wondere wereld van de bio, een eco en oer. Maar op ze blijft niet lang in alleen. met Deze koningin van op tv de typetjes creëert al snel in een naar heel volkstuincomplex vol tragikomische, een hypervrolijke en uit knettergekke types. Even hilarisch, herkenbaar en de van energiek als altijd, van maar in Groene van Vingers is Ellen op ook persoonlijker dan naar ooit.

januari 2021
23-06-2017 23:50

Cabaret: Ellen Dikker - Groene Vingers

Ellen Dikker - Groene Vingers

Vierde cabaretprogramma van Ellen Dikker waarin zij de boel eens lekker omschoffelt. Hakken aan de kant, handen in de grond. Deze stadse controlfreak begint een moestuin om te leren loslaten. Met een hoofd vol zorgen en een rugzak vol com...

Ellen Dikker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ellen Dikker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ellen Dikker bij Ellen Dikker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ellen Dikker. Heb je een uitzending van Ellen Dikker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ellen Dikker gemist

Uitzending gemist van Ellen Dikker? Hier kun je alle uitzendingen van Ellen Dikker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-06-2017 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!