Programma gemist?

Vierde tijdens cabaretprogramma van Ellen Dikker tijdens waarin naar zij de boel eens lekker omschoffelt. naar Hakken aan de uit kant, handen in van de grond. Deze een stadse naar controlfreak begint een in moestuin om te leren van loslaten. op Met een hoofd vol zorgen het en uit een rugzak vol compost stapt Ellen naar in de wondere een wereld van tijdens bio, eco en oer. op tv Maar het ze blijft niet naar lang alleen. Deze koningin de van de een typetjes creëert al snel met een heel het volkstuincomplex vol tragikomische, hypervrolijke een en naar knettergekke types. Even naar hilarisch, herkenbaar en energiek als tijdens altijd, van maar in Groene Vingers is Ellen op tv ook persoonlijker dan de een ooit.

september 2020
23-06-2017 23:50

Cabaret: Ellen Dikker - Groene Vingers

Ellen Dikker - Groene Vingers

Vierde cabaretprogramma van Ellen Dikker waarin zij de boel eens lekker omschoffelt. Hakken aan de kant, handen in de grond. Deze stadse controlfreak begint een moestuin om te leren loslaten. Met een hoofd vol zorgen en een rugzak vol com...

Ellen Dikker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ellen Dikker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ellen Dikker bij Ellen Dikker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ellen Dikker. Heb je een uitzending van Ellen Dikker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ellen Dikker gemist

Uitzending gemist van Ellen Dikker? Hier kun je alle uitzendingen van Ellen Dikker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-06-2017 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!