Programma gemist?

Vierde cabaretprogramma van met Ellen de Dikker waarin zij de een boel naar eens lekker omschoffelt. in Hakken aan de kant, handen het in de een grond. Deze stadse controlfreak naar begint een moestuin om uit te leren van loslaten. Met een op tv hoofd vol door zorgen en een rugzak vol naar compost op stapt Ellen naar in de wondere wereld van op tv bio, eco en uit oer. Maar ze naar blijft niet uit lang alleen. Deze koningin van van de een typetjes creƫert al snel door een heel op volkstuincomplex vol tragikomische, hypervrolijke met en knettergekke types. door Even hilarisch, herkenbaar van en energiek als altijd, door maar het in Groene Vingers op tv is Ellen ook persoonlijker dan uit naar ooit.

september 2021
23-06-2017 23:50

Cabaret: Ellen Dikker - Groene Vingers

Ellen Dikker - Groene Vingers

Vierde cabaretprogramma van Ellen Dikker waarin zij de boel eens lekker omschoffelt. Hakken aan de kant, handen in de grond. Deze stadse controlfreak begint een moestuin om te leren loslaten. Met een hoofd vol zorgen en een rugzak vol com...

Ellen Dikker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ellen Dikker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ellen Dikker bij Ellen Dikker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ellen Dikker. Heb je een uitzending van Ellen Dikker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ellen Dikker gemist

Uitzending gemist van Ellen Dikker? Hier kun je alle uitzendingen van Ellen Dikker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-06-2017 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!