Programma gemist?

Vierde cabaretprogramma van van Ellen door Dikker waarin zij de boel met eens door lekker omschoffelt. Hakken aan de het een kant, handen in de grond. Deze op stadse controlfreak van begint een moestuin om tijdens te de leren loslaten. Met door een hoofd vol zorgen in en een rugzak op tv vol compost naar stapt Ellen in de wondere van wereld uit van bio, eco en in oer. Maar ze blijft op tv van niet lang alleen. Deze uit koningin van de het typetjes creëert al snel een op heel uit volkstuincomplex vol de tragikomische, hypervrolijke en uit knettergekke types. Even hilarisch, herkenbaar het en energiek als naar altijd, maar op in Groene Vingers is op tv Ellen uit ook persoonlijker dan naar ooit.

juni 2020
23-06-2017 23:50

Cabaret: Ellen Dikker - Groene Vingers

Ellen Dikker - Groene Vingers

Vierde cabaretprogramma van Ellen Dikker waarin zij de boel eens lekker omschoffelt. Hakken aan de kant, handen in de grond. Deze stadse controlfreak begint een moestuin om te leren loslaten. Met een hoofd vol zorgen en een rugzak vol com...

Ellen Dikker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ellen Dikker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ellen Dikker bij Ellen Dikker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ellen Dikker. Heb je een uitzending van Ellen Dikker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ellen Dikker gemist

Uitzending gemist van Ellen Dikker? Hier kun je alle uitzendingen van Ellen Dikker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-06-2017 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!