Programma gemist?

Vierde cabaretprogramma door van Ellen uit Dikker waarin naar zij de boel eens lekker op tv omschoffelt. Hakken aan de het naar kant, handen in de grond. het Deze uit stadse controlfreak begint een moestuin naar om te een leren loslaten. Met een de hoofd vol zorgen en in een rugzak een vol compost de stapt Ellen in de wondere het wereld van bio, het eco en oer. met Maar ze de blijft niet door lang alleen. de Deze koningin van de van typetjes creƫert al snel een uit heel op volkstuincomplex vol tragikomische, hypervrolijke en op knettergekke types. tijdens Even hilarisch, herkenbaar en uit energiek als op altijd, maar in van Groene Vingers is Ellen het ook persoonlijker uit dan door ooit.

oktober 2021
23-06-2017 23:50

Cabaret: Ellen Dikker - Groene Vingers

Ellen Dikker - Groene Vingers

Vierde cabaretprogramma van Ellen Dikker waarin zij de boel eens lekker omschoffelt. Hakken aan de kant, handen in de grond. Deze stadse controlfreak begint een moestuin om te leren loslaten. Met een hoofd vol zorgen en een rugzak vol com...

Ellen Dikker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ellen Dikker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ellen Dikker bij Ellen Dikker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ellen Dikker. Heb je een uitzending van Ellen Dikker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ellen Dikker gemist

Uitzending gemist van Ellen Dikker? Hier kun je alle uitzendingen van Ellen Dikker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-06-2017 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!