Programma gemist?

Van naar 3 tot en met 6 van november is koningin het Beatrix op van staatsbezoek in Mexico. met Prins Willem-Alexander door en prinses Máxima het gaan met de haar mee. Naast een alle officiële ontvangsten door en plichtplegingen, kent het bezoek met ook een inhoudelijk het gedeelte. Het bezoek aan tijdens Mexico op past in een op lange rij staatsbezoeken die Beatrix de sinds met 1980 (toen ze koningin door werd) naar heeft afgelegd. Het op tv zijn er tot nu op toe al door een kleine vijftig. Staatsbezoeken tijdens zijn dan van ook belangrijk in met de relaties tussen landen. op Daarom gaan er ministers met een de naar koningin mee en op tv wordt er met alles aan gedaan om de zo goed mogelijk op tv voor de dag te van komen. Zo het neemt de koningin deze het keer het voltallige Arnhemse door naar dansgezelschap Introdans mee. in Op de tweede in dag van het bezoek door geeft het Introdance Ensemble op een in speciaal samengestelde voorstelling, met het balletten van de Hans van Manen en Jiri van Kylian. met Al tweemaal eerder trad Introdans in op tijdens staatsbezoeken. op Het koninklijke van bezoek begint op 3 met november in Mexico-stad. de Daar wordt het naar koninklijk gezelschap op tv ontvangen door de op Mexicaanse president Felipe een Calderón. De eerste dag staat van verder in het een teken van tijdens alle officiële met plichtplegingen die bij in een staatsbezoek het horen; kransleggen, staatsbanket van en tafelredes. De dagen door daarna worden van vooral thematisch ingevuld. Bij in dit staatsbezoek uit draait het om stadsontwikkeling, energie door en klimaatverandering. In dat de kader maakt de tijdens koningin onder meer het een wandeling door tijdens Mexico-stad, één van van naar de grootste steden van van de wereld. De het stad wordt dag in naar dag met uit door smog geplaagd. in Zelfs op zondag verdwijnt van de smog niet. uit Klimaatverandering op tv komt aan de orde in de naar stad Guanajuato, zo'n van vier uur een rijden van de op tv hoofdstad. De oprukkende woestijn, een naar als gevolg van droogte, tijdens zorgt er op daar voor dat de het bewoners op zoek in moeten naar een andere door manier om hun gewassen in de te verbouwen. De eeuwenoude Mexicaanse in cultuur staat op op de op laatste dag centraal. De naar koningin bezoekt de een wereldberoemde piramide en ruïnes uit van Teotihuacan. Die uit dateren van het 200 voor Christus. In 1964 op tv bezocht de Koningin naar deze plek ook in al, toen in door aanwezigheid van haar op ouders, die naar in dat in jaar eveneens op een staatsbezoek aan op Mexico aflegden. Presentatie: Astrid het Kersseboom.

september 2020
06-11-2009 19:25

Aflevering 1

NOS: De koningin in Mexico - Aflevering 1

Van 3 tot en met 6 november is koningin Beatrix op staatsbezoek in Mexico. Prins Willem-Alexander en prinses Máxima gaan met haar mee. Naast alle officiële ontvangsten en plichtplegingen, kent het bezoek ook een inhoudelijk gedeelte. Het be...

NOS: De koningin in Mexico gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS: De koningin in Mexico de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS: De koningin in Mexico bij NOS: De koningin in Mexico liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS: De koningin in Mexico. Heb je een uitzending van NOS: De koningin in Mexico gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS: De koningin in Mexico gemist

Van 3 tot en met 6 november is koningin Beatrix op staatsbezoek in Mexico. Prins Willem-Alexander en prinses Máximagaan met haar mee. Naast alle officiële ontvangsten en plichtplegingen, kent het bezoek ook een inhoudelijk gedeelte.Het bezoek aan Mexico past in een lange rij staatsbezoeken die Beatrix sinds 1980 (toen ze koningin werd) heeftafgelegd. Het zijn er tot nu toe al een kleine vijftig. Staatsbezoeken zijn dan ook belangrijk in de relaties tussenlanden. Daarom gaan er ministers met de koningin mee en wordt er alles aan gedaan om zo goed mogelijk voor de dag tekomen. Zo neemt de koningin deze keer het voltallige Arnhemse dansgezelschap Introdans mee. Op de tweede dag van hetbezoek geeft het Introdance Ensemble een speciaal samengestelde voorstelling, met balletten van Hans van Manen en JiriKylian. Al tweemaal eerder trad Introdans op tijdens staatsbezoeken. Het koninklijke bezoek begint op 3 november inMexico-stad. Daar wordt het koninklijk gezelschap ontvangen door de Mexicaanse president Felipe Calderón. De eerste dagstaat verder in het teken van alle officiële plichtplegingen die bij een staatsbezoek horen; kransleggen, staatsbanketen tafelredes. De dagen daarna worden vooral thematisch ingevuld. Bij dit staatsbezoek draait het om stadsontwikkeling,energie en klimaatverandering. In dat kader maakt de koningin onder meer een wandeling door Mexico-stad, één van degrootste steden van de wereld. De stad wordt dag in dag uit door smog geplaagd. Zelfs op zondag verdwijnt de smog niet.Klimaatverandering komt aan de orde in de stad Guanajuato, zo'n vier uur rijden van de hoofdstad. De oprukkendewoestijn, als gevolg van droogte, zorgt er daar voor dat de bewoners op zoek moeten naar een andere manier om hungewassen te verbouwen. De eeuwenoude Mexicaanse cultuur staat op de laatste dag centraal. De koningin bezoekt dewereldberoemde piramide en ruïnes van Teotihuacan. Die dateren van 200 voor Christus. In 1964 bezocht de Koningin dezeplek ook al, toen in aanwezigheid van haar ouders, die in dat jaar eveneens een staatsbezoek aan Mexico aflegden.Presentatie: Astrid Kersseboom.

Uitzending gemist van NOS: De koningin in Mexico? Hier kun je alle uitzendingen van NOS: De koningin in Mexico kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-11-2009 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!