Programma gemist?

Van 3 met tot en van met 6 november is de koningin Beatrix op een staatsbezoek in naar Mexico. Prins Willem-Alexander door en prinses Máxima gaan met met op tv haar mee. Naast alle officiële ontvangsten naar en plichtplegingen, kent op tv het bezoek op tv ook een inhoudelijk gedeelte. het Het bezoek aan de Mexico naar past in een lange rij tijdens staatsbezoeken die naar Beatrix sinds 1980 tijdens (toen ze koningin met werd) heeft afgelegd. Het een tijdens zijn er tot nu een toe al een in kleine vijftig. Staatsbezoeken zijn dan de naar ook belangrijk in de de relaties tussen landen. Daarom gaan in er ministers door met de koningin mee op tv en het wordt er alles met aan gedaan om tijdens zo goed mogelijk voor de naar van dag te komen. Zo de neemt de koningin deze op tv keer het voltallige het Arnhemse dansgezelschap tijdens Introdans mee. Op de tweede op dag de van het bezoek geeft het het Introdance Ensemble van een naar speciaal samengestelde voorstelling, met op tv balletten van Hans het van Manen en het Jiri Kylian. Al tweemaal het eerder trad naar Introdans op tijdens staatsbezoeken. Het op tv uit koninklijke bezoek begint op het 3 november de in Mexico-stad. Daar wordt het door koninklijk gezelschap ontvangen de door de in Mexicaanse president Felipe de Calderón. De eerste op dag staat verder in het tijdens uit teken van alle officiële plichtplegingen in die bij op een staatsbezoek uit horen; kransleggen, staatsbanket en tafelredes. van De dagen daarna worden in vooral uit thematisch ingevuld. Bij dit de staatsbezoek draait het om op stadsontwikkeling, naar energie en klimaatverandering. In dat een kader maakt de van koningin onder een meer door een wandeling door tijdens Mexico-stad, één van de grootste steden een van de de wereld. De op stad wordt dag uit in dag uit door het smog geplaagd. door Zelfs op zondag verdwijnt van de smog niet. uit Klimaatverandering komt aan door de orde in een de stad Guanajuato, zo'n naar vier uur van rijden van met de hoofdstad. De oprukkende de woestijn, door als gevolg van droogte, door zorgt er daar in voor dat de de bewoners op de zoek moeten naar een andere manier de om hun gewassen tijdens te verbouwen. De in eeuwenoude naar Mexicaanse cultuur een staat op de laatste dag tijdens centraal. De uit koningin bezoekt door de wereldberoemde piramide en ruïnes van in Teotihuacan. Die het dateren van 200 voor een op Christus. In 1964 bezocht de Koningin van deze plek op tv ook al, toen in tijdens aanwezigheid van haar tijdens ouders, op die in tijdens dat jaar eveneens een staatsbezoek het aan Mexico aflegden. Presentatie: van Astrid van Kersseboom.

september 2021
06-11-2009 19:25

Aflevering 1

NOS: De koningin in Mexico - Aflevering 1

Van 3 tot en met 6 november is koningin Beatrix op staatsbezoek in Mexico. Prins Willem-Alexander en prinses Máxima gaan met haar mee. Naast alle officiële ontvangsten en plichtplegingen, kent het bezoek ook een inhoudelijk gedeelte. Het be...

NOS: De koningin in Mexico gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS: De koningin in Mexico de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS: De koningin in Mexico bij NOS: De koningin in Mexico liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS: De koningin in Mexico. Heb je een uitzending van NOS: De koningin in Mexico gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS: De koningin in Mexico gemist

Van 3 tot en met 6 november is koningin Beatrix op staatsbezoek in Mexico. Prins Willem-Alexander en prinses Máximagaan met haar mee. Naast alle officiële ontvangsten en plichtplegingen, kent het bezoek ook een inhoudelijk gedeelte.Het bezoek aan Mexico past in een lange rij staatsbezoeken die Beatrix sinds 1980 (toen ze koningin werd) heeftafgelegd. Het zijn er tot nu toe al een kleine vijftig. Staatsbezoeken zijn dan ook belangrijk in de relaties tussenlanden. Daarom gaan er ministers met de koningin mee en wordt er alles aan gedaan om zo goed mogelijk voor de dag tekomen. Zo neemt de koningin deze keer het voltallige Arnhemse dansgezelschap Introdans mee. Op de tweede dag van hetbezoek geeft het Introdance Ensemble een speciaal samengestelde voorstelling, met balletten van Hans van Manen en JiriKylian. Al tweemaal eerder trad Introdans op tijdens staatsbezoeken. Het koninklijke bezoek begint op 3 november inMexico-stad. Daar wordt het koninklijk gezelschap ontvangen door de Mexicaanse president Felipe Calderón. De eerste dagstaat verder in het teken van alle officiële plichtplegingen die bij een staatsbezoek horen; kransleggen, staatsbanketen tafelredes. De dagen daarna worden vooral thematisch ingevuld. Bij dit staatsbezoek draait het om stadsontwikkeling,energie en klimaatverandering. In dat kader maakt de koningin onder meer een wandeling door Mexico-stad, één van degrootste steden van de wereld. De stad wordt dag in dag uit door smog geplaagd. Zelfs op zondag verdwijnt de smog niet.Klimaatverandering komt aan de orde in de stad Guanajuato, zo'n vier uur rijden van de hoofdstad. De oprukkendewoestijn, als gevolg van droogte, zorgt er daar voor dat de bewoners op zoek moeten naar een andere manier om hungewassen te verbouwen. De eeuwenoude Mexicaanse cultuur staat op de laatste dag centraal. De koningin bezoekt dewereldberoemde piramide en ruïnes van Teotihuacan. Die dateren van 200 voor Christus. In 1964 bezocht de Koningin dezeplek ook al, toen in aanwezigheid van haar ouders, die in dat jaar eveneens een staatsbezoek aan Mexico aflegden.Presentatie: Astrid Kersseboom.

Uitzending gemist van NOS: De koningin in Mexico? Hier kun je alle uitzendingen van NOS: De koningin in Mexico kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-11-2009 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!