Programma gemist?

Van 3 tot het en uit met 6 door november is koningin Beatrix het op staatsbezoek in op Mexico. Prins Willem-Alexander en prinses een Máxima door gaan met in haar mee. Naast tijdens alle officiële ontvangsten en met plichtplegingen, kent het bezoek ook van een inhoudelijk gedeelte. het Het bezoek door aan door Mexico past in een lange op rij staatsbezoeken naar die Beatrix sinds naar 1980 (toen door ze koningin werd) heeft met afgelegd. Het zijn er tot van nu toe de al door een kleine vijftig. in Staatsbezoeken zijn dan ook naar belangrijk in de in relaties tussen landen. Daarom gaan een uit er ministers met op de koningin mee en wordt van er alles aan de gedaan om met zo goed mogelijk voor de tijdens dag te komen. van Zo met neemt de koningin op deze keer een het voltallige Arnhemse dansgezelschap Introdans mee. van Op de door tweede dag uit van het bezoek geeft door het Introdance Ensemble een op tv naar speciaal samengestelde voorstelling, uit met balletten van uit Hans van Manen en naar Jiri Kylian. Al tweemaal eerder het trad Introdans uit op uit tijdens staatsbezoeken. Het naar koninklijke bezoek begint op 3 het november op tv in Mexico-stad. Daar het wordt het koninklijk gezelschap op tv ontvangen door de Mexicaanse president op op Felipe Calderón. De het eerste dag staat verder in het naar teken van alle een officiële plichtplegingen die het bij tijdens een staatsbezoek horen; kransleggen, een staatsbanket en met tafelredes. De dagen daarna worden door op tv vooral thematisch ingevuld. Bij een dit staatsbezoek draait de het om stadsontwikkeling, energie en door tijdens klimaatverandering. In dat op tv kader maakt de koningin onder meer op tv een het wandeling door met Mexico-stad, één van de grootste steden het van een de wereld. De stad het wordt dag door in dag uit door smog op geplaagd. door Zelfs op tijdens zondag verdwijnt de smog uit niet. Klimaatverandering uit komt aan de orde in de de stad Guanajuato, tijdens zo'n vier uur rijden van tijdens van de hoofdstad. De oprukkende met woestijn, het als gevolg van op droogte, zorgt er daar voor dat door tijdens de bewoners op met zoek moeten naar een andere uit manier om hun naar gewassen te verbouwen. De door in eeuwenoude Mexicaanse cultuur door staat op de op laatste dag centraal. in De koningin bezoekt de tijdens wereldberoemde piramide en ruïnes door van Teotihuacan. Die door dateren van 200 door voor Christus. In op tv 1964 naar bezocht de Koningin deze plek naar ook al, toen in in aanwezigheid van haar het tijdens ouders, die in dat jaar een eveneens een van staatsbezoek aan Mexico aflegden. op tv Presentatie: Astrid van Kersseboom.

januari 2021
06-11-2009 19:25

Aflevering 1

NOS: De koningin in Mexico - Aflevering 1

Van 3 tot en met 6 november is koningin Beatrix op staatsbezoek in Mexico. Prins Willem-Alexander en prinses Máxima gaan met haar mee. Naast alle officiële ontvangsten en plichtplegingen, kent het bezoek ook een inhoudelijk gedeelte. Het be...

NOS: De koningin in Mexico gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS: De koningin in Mexico de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS: De koningin in Mexico bij NOS: De koningin in Mexico liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS: De koningin in Mexico. Heb je een uitzending van NOS: De koningin in Mexico gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS: De koningin in Mexico gemist

Van 3 tot en met 6 november is koningin Beatrix op staatsbezoek in Mexico. Prins Willem-Alexander en prinses Máximagaan met haar mee. Naast alle officiële ontvangsten en plichtplegingen, kent het bezoek ook een inhoudelijk gedeelte.Het bezoek aan Mexico past in een lange rij staatsbezoeken die Beatrix sinds 1980 (toen ze koningin werd) heeftafgelegd. Het zijn er tot nu toe al een kleine vijftig. Staatsbezoeken zijn dan ook belangrijk in de relaties tussenlanden. Daarom gaan er ministers met de koningin mee en wordt er alles aan gedaan om zo goed mogelijk voor de dag tekomen. Zo neemt de koningin deze keer het voltallige Arnhemse dansgezelschap Introdans mee. Op de tweede dag van hetbezoek geeft het Introdance Ensemble een speciaal samengestelde voorstelling, met balletten van Hans van Manen en JiriKylian. Al tweemaal eerder trad Introdans op tijdens staatsbezoeken. Het koninklijke bezoek begint op 3 november inMexico-stad. Daar wordt het koninklijk gezelschap ontvangen door de Mexicaanse president Felipe Calderón. De eerste dagstaat verder in het teken van alle officiële plichtplegingen die bij een staatsbezoek horen; kransleggen, staatsbanketen tafelredes. De dagen daarna worden vooral thematisch ingevuld. Bij dit staatsbezoek draait het om stadsontwikkeling,energie en klimaatverandering. In dat kader maakt de koningin onder meer een wandeling door Mexico-stad, één van degrootste steden van de wereld. De stad wordt dag in dag uit door smog geplaagd. Zelfs op zondag verdwijnt de smog niet.Klimaatverandering komt aan de orde in de stad Guanajuato, zo'n vier uur rijden van de hoofdstad. De oprukkendewoestijn, als gevolg van droogte, zorgt er daar voor dat de bewoners op zoek moeten naar een andere manier om hungewassen te verbouwen. De eeuwenoude Mexicaanse cultuur staat op de laatste dag centraal. De koningin bezoekt dewereldberoemde piramide en ruïnes van Teotihuacan. Die dateren van 200 voor Christus. In 1964 bezocht de Koningin dezeplek ook al, toen in aanwezigheid van haar ouders, die in dat jaar eveneens een staatsbezoek aan Mexico aflegden.Presentatie: Astrid Kersseboom.

Uitzending gemist van NOS: De koningin in Mexico? Hier kun je alle uitzendingen van NOS: De koningin in Mexico kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-11-2009 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!