Programma gemist?

Van het 3 tot en met op tv 6 november is in koningin Beatrix van op staatsbezoek naar in Mexico. Prins Willem-Alexander en prinses het Máxima gaan met een haar mee. Naast door alle officiële ontvangsten naar en plichtplegingen, kent in het bezoek ook de een inhoudelijk gedeelte. naar Het tijdens bezoek aan Mexico tijdens past in een lange rij de staatsbezoeken die de Beatrix sinds 1980 de (toen ze koningin door werd) heeft afgelegd. met Het op tv zijn er tot nu toe al uit een kleine met vijftig. Staatsbezoeken op tv zijn dan ook belangrijk met in de relaties naar tussen landen. door Daarom gaan er ministers met op de de koningin mee en wordt er met alles op aan gedaan om zo een goed uit mogelijk voor de dag een te komen. naar Zo neemt de koningin door deze keer tijdens het voltallige Arnhemse in dansgezelschap Introdans mee. Op de naar tweede op tv dag van het bezoek geeft op het Introdance Ensemble tijdens een het speciaal samengestelde voorstelling, met tijdens balletten van Hans van met Manen uit en Jiri Kylian. Al tweemaal eerder tijdens door trad Introdans op tijdens op tv staatsbezoeken. Het koninklijke in bezoek begint op 3 november het op tv in Mexico-stad. Daar het wordt het koninklijk de gezelschap ontvangen door de Mexicaanse president uit Felipe een Calderón. De eerste dag staat tijdens verder in door het teken van naar alle officiële plichtplegingen van die van bij een staatsbezoek op horen; kransleggen, staatsbanket en tafelredes. De op dagen tijdens daarna worden vooral thematisch tijdens ingevuld. Bij naar dit staatsbezoek draait het op tv om stadsontwikkeling, uit energie en een klimaatverandering. In dat kader maakt een de koningin de onder meer een wandeling in door Mexico-stad, op tv één van de grootste op tv steden van de het wereld. De naar stad wordt dag in dag door uit door uit smog geplaagd. Zelfs op in zondag de verdwijnt de smog niet. uit Klimaatverandering komt aan een de orde een in de het stad Guanajuato, zo'n vier uur rijden door van de tijdens hoofdstad. De door oprukkende woestijn, als op tv gevolg van droogte, zorgt tijdens er daar in voor dat naar de bewoners op zoek naar moeten naar een andere uit manier van om hun gewassen te verbouwen. De het de eeuwenoude Mexicaanse cultuur staat op de een uit laatste dag centraal. De met koningin bezoekt op tv de wereldberoemde piramide en ruïnes van een Teotihuacan. Die dateren in van 200 voor uit Christus. In naar 1964 bezocht de Koningin in deze van plek ook al, in toen in door aanwezigheid van haar op tv ouders, die in dat de jaar eveneens een tijdens staatsbezoek aan Mexico aflegden. Presentatie: door Astrid uit Kersseboom.

januari 2020
06-11-2009 19:25

Aflevering 1

NOS: De koningin in Mexico - Aflevering 1

Van 3 tot en met 6 november is koningin Beatrix op staatsbezoek in Mexico. Prins Willem-Alexander en prinses Máxima gaan met haar mee. Naast alle officiële ontvangsten en plichtplegingen, kent het bezoek ook een inhoudelijk gedeelte. Het be...

NOS: De koningin in Mexico gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS: De koningin in Mexico de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS: De koningin in Mexico bij NOS: De koningin in Mexico liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS: De koningin in Mexico. Heb je een uitzending van NOS: De koningin in Mexico gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS: De koningin in Mexico gemist

Van 3 tot en met 6 november is koningin Beatrix op staatsbezoek in Mexico. Prins Willem-Alexander en prinses Máximagaan met haar mee. Naast alle officiële ontvangsten en plichtplegingen, kent het bezoek ook een inhoudelijk gedeelte.Het bezoek aan Mexico past in een lange rij staatsbezoeken die Beatrix sinds 1980 (toen ze koningin werd) heeftafgelegd. Het zijn er tot nu toe al een kleine vijftig. Staatsbezoeken zijn dan ook belangrijk in de relaties tussenlanden. Daarom gaan er ministers met de koningin mee en wordt er alles aan gedaan om zo goed mogelijk voor de dag tekomen. Zo neemt de koningin deze keer het voltallige Arnhemse dansgezelschap Introdans mee. Op de tweede dag van hetbezoek geeft het Introdance Ensemble een speciaal samengestelde voorstelling, met balletten van Hans van Manen en JiriKylian. Al tweemaal eerder trad Introdans op tijdens staatsbezoeken. Het koninklijke bezoek begint op 3 november inMexico-stad. Daar wordt het koninklijk gezelschap ontvangen door de Mexicaanse president Felipe Calderón. De eerste dagstaat verder in het teken van alle officiële plichtplegingen die bij een staatsbezoek horen; kransleggen, staatsbanketen tafelredes. De dagen daarna worden vooral thematisch ingevuld. Bij dit staatsbezoek draait het om stadsontwikkeling,energie en klimaatverandering. In dat kader maakt de koningin onder meer een wandeling door Mexico-stad, één van degrootste steden van de wereld. De stad wordt dag in dag uit door smog geplaagd. Zelfs op zondag verdwijnt de smog niet.Klimaatverandering komt aan de orde in de stad Guanajuato, zo'n vier uur rijden van de hoofdstad. De oprukkendewoestijn, als gevolg van droogte, zorgt er daar voor dat de bewoners op zoek moeten naar een andere manier om hungewassen te verbouwen. De eeuwenoude Mexicaanse cultuur staat op de laatste dag centraal. De koningin bezoekt dewereldberoemde piramide en ruïnes van Teotihuacan. Die dateren van 200 voor Christus. In 1964 bezocht de Koningin dezeplek ook al, toen in aanwezigheid van haar ouders, die in dat jaar eveneens een staatsbezoek aan Mexico aflegden.Presentatie: Astrid Kersseboom.

Uitzending gemist van NOS: De koningin in Mexico? Hier kun je alle uitzendingen van NOS: De koningin in Mexico kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-11-2009 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!