Programma gemist?

Van de 3 tot en met van 6 november uit is koningin Beatrix op op tv staatsbezoek tijdens in Mexico. Prins Willem-Alexander uit en prinses Máxima gaan met met haar mee. Naast door in alle officiële ontvangsten en het plichtplegingen, kent het het bezoek ook een inhoudelijk met gedeelte. op tv Het bezoek aan Mexico past in naar een tijdens lange rij staatsbezoeken tijdens die Beatrix sinds 1980 (toen naar de ze koningin werd) heeft op afgelegd. Het zijn er tot de nu toe de al een het kleine vijftig. Staatsbezoeken door zijn dan ook belangrijk in in de relaties tussen van landen. Daarom gaan naar in er ministers met de koningin mee van en wordt er in van alles aan gedaan het om zo goed mogelijk naar voor de dag naar te komen. Zo neemt de op tv naar koningin deze keer het voltallige Arnhemse door dansgezelschap Introdans mee. een Op de tijdens tweede van dag van het bezoek geeft het uit tijdens Introdance Ensemble een speciaal samengestelde voorstelling, uit met uit balletten van Hans van Manen een en Jiri een Kylian. Al tweemaal op eerder trad Introdans van op tijdens naar staatsbezoeken. Het koninklijke bezoek begint op een op 3 november in Mexico-stad. Daar een wordt het van koninklijk gezelschap naar ontvangen door een de Mexicaanse president Felipe de Calderón. De eerste dag uit staat verder in het een op tv teken van alle officiële plichtplegingen die een door bij een staatsbezoek horen; kransleggen, tijdens staatsbanket en tafelredes. op tv De dagen tijdens daarna worden naar vooral thematisch ingevuld. Bij dit op staatsbezoek draait van het om stadsontwikkeling, op energie en klimaatverandering. In een dat kader maakt de het koningin onder meer door een wandeling het door Mexico-stad, de één van de grootste steden van in van de wereld. naar De stad wordt dag op in dag uit door smog naar geplaagd. Zelfs het op zondag verdwijnt op tv de smog niet. het Klimaatverandering komt naar aan de orde in van de stad Guanajuato, een zo'n vier uur rijden op van de hoofdstad. door De de oprukkende woestijn, als een gevolg van droogte, in zorgt er daar voor naar dat de bewoners uit op zoek moeten naar het een andere manier van om hun het gewassen te verbouwen. op tv De eeuwenoude Mexicaanse cultuur naar staat op door de laatste dag centraal. naar De koningin naar bezoekt de van wereldberoemde piramide en door ruïnes van naar Teotihuacan. Die dateren van 200 op voor Christus. in In 1964 in bezocht de Koningin op deze plek ook al, op toen in aanwezigheid van haar op in ouders, die in in dat jaar eveneens een staatsbezoek naar aan Mexico aflegden. Presentatie: in Astrid uit Kersseboom.

juni 2020
06-11-2009 19:25

Aflevering 1

NOS: De koningin in Mexico - Aflevering 1

Van 3 tot en met 6 november is koningin Beatrix op staatsbezoek in Mexico. Prins Willem-Alexander en prinses Máxima gaan met haar mee. Naast alle officiële ontvangsten en plichtplegingen, kent het bezoek ook een inhoudelijk gedeelte. Het be...

NOS: De koningin in Mexico gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS: De koningin in Mexico de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS: De koningin in Mexico bij NOS: De koningin in Mexico liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS: De koningin in Mexico. Heb je een uitzending van NOS: De koningin in Mexico gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS: De koningin in Mexico gemist

Van 3 tot en met 6 november is koningin Beatrix op staatsbezoek in Mexico. Prins Willem-Alexander en prinses Máximagaan met haar mee. Naast alle officiële ontvangsten en plichtplegingen, kent het bezoek ook een inhoudelijk gedeelte.Het bezoek aan Mexico past in een lange rij staatsbezoeken die Beatrix sinds 1980 (toen ze koningin werd) heeftafgelegd. Het zijn er tot nu toe al een kleine vijftig. Staatsbezoeken zijn dan ook belangrijk in de relaties tussenlanden. Daarom gaan er ministers met de koningin mee en wordt er alles aan gedaan om zo goed mogelijk voor de dag tekomen. Zo neemt de koningin deze keer het voltallige Arnhemse dansgezelschap Introdans mee. Op de tweede dag van hetbezoek geeft het Introdance Ensemble een speciaal samengestelde voorstelling, met balletten van Hans van Manen en JiriKylian. Al tweemaal eerder trad Introdans op tijdens staatsbezoeken. Het koninklijke bezoek begint op 3 november inMexico-stad. Daar wordt het koninklijk gezelschap ontvangen door de Mexicaanse president Felipe Calderón. De eerste dagstaat verder in het teken van alle officiële plichtplegingen die bij een staatsbezoek horen; kransleggen, staatsbanketen tafelredes. De dagen daarna worden vooral thematisch ingevuld. Bij dit staatsbezoek draait het om stadsontwikkeling,energie en klimaatverandering. In dat kader maakt de koningin onder meer een wandeling door Mexico-stad, één van degrootste steden van de wereld. De stad wordt dag in dag uit door smog geplaagd. Zelfs op zondag verdwijnt de smog niet.Klimaatverandering komt aan de orde in de stad Guanajuato, zo'n vier uur rijden van de hoofdstad. De oprukkendewoestijn, als gevolg van droogte, zorgt er daar voor dat de bewoners op zoek moeten naar een andere manier om hungewassen te verbouwen. De eeuwenoude Mexicaanse cultuur staat op de laatste dag centraal. De koningin bezoekt dewereldberoemde piramide en ruïnes van Teotihuacan. Die dateren van 200 voor Christus. In 1964 bezocht de Koningin dezeplek ook al, toen in aanwezigheid van haar ouders, die in dat jaar eveneens een staatsbezoek aan Mexico aflegden.Presentatie: Astrid Kersseboom.

Uitzending gemist van NOS: De koningin in Mexico? Hier kun je alle uitzendingen van NOS: De koningin in Mexico kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-11-2009 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!