Programma gemist?

De zes kinderen door Van Foreest naar zijn buitengewoon getalenteerde naar schakers, goed het getraind en al vanaf jonge op een leeftijd actief in de professionele tijdens schaakwereld. een Hun ouders vinden in dat de reguliere basisschool tijdens de kinderen niet voldoende biedt het om in hun talent tot bloei de te laten de komen. Ze geven door thuisonderwijs en de hierdoor vrijgekomen door tijd wordt op benut voor met een serieuze schaakopleiding. Hun de aanpak heeft al met het nodige resultaat uit opgeleverd. Jorden (1999), tijdens de oudste, werd op de zestienjarige van leeftijd de jongste in Nederland van geboren van schaakgrootmeester. Zijn jongere van broer Lucas (2001) zit hem van op de het hielen. naar Jongste en enige dochter Machteld (2007) uit lijkt op in de een voetsporen van haar grote van broers te treden. Op in zesjarige leeftijd werd ze in door Nederlands kampioen in de categorie het 'meisjes onder de tien uit jaar' en op tv ze geldt door misschien wel als op tv het grootste talent van de de de familie.

september 2021
26-06-2017 20:25

Docu: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie

2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie - 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie

De zes kinderen Van Foreest zijn buitengewoon getalenteerde schakers, goed getraind en al vanaf jonge leeftijd actief in de professionele schaakwereld. Hun ouders vinden dat de reguliere basisschool de kinderen niet voldoende biedt om hun t...

2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie bij 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie. Heb je een uitzending van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-06-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!