Programma gemist?

De zes een kinderen op Van Foreest zijn buitengewoon getalenteerde schakers, op tv goed getraind tijdens en een al vanaf jonge leeftijd op tv actief in de professionele schaakwereld. op de Hun ouders vinden dat de de reguliere de basisschool de kinderen niet voldoende naar biedt om hun talent naar tot naar bloei te laten in komen. Ze geven thuisonderwijs van en het de hierdoor vrijgekomen tijd door wordt benut voor een door serieuze schaakopleiding. Hun de aanpak in heeft al het nodige naar resultaat opgeleverd. Jorden de (1999), de oudste, naar werd op zestienjarige leeftijd in de jongste in Nederland van geboren tijdens schaakgrootmeester. Zijn jongere broer op Lucas (2001) een zit hem op de het hielen. Jongste van en enige uit dochter Machteld (2007) tijdens lijkt in de voetsporen van haar de de grote broers te treden. van Op zesjarige leeftijd een werd ze Nederlands tijdens kampioen in de categorie 'meisjes op onder de tien van jaar' en naar ze geldt misschien wel op tv als het de grootste talent van de uit in familie.

mei 2020
26-06-2017 20:25

Docu: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie

2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie - 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie

De zes kinderen Van Foreest zijn buitengewoon getalenteerde schakers, goed getraind en al vanaf jonge leeftijd actief in de professionele schaakwereld. Hun ouders vinden dat de reguliere basisschool de kinderen niet voldoende biedt om hun t...

2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie bij 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie. Heb je een uitzending van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-06-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!