Programma gemist?

De door zes kinderen Van Foreest uit zijn buitengewoon getalenteerde schakers, in in goed getraind en op tv al vanaf jonge leeftijd actief met in een de professionele schaakwereld. Hun ouders vinden het dat de reguliere op basisschool het de kinderen van niet voldoende biedt om hun in talent tot bloei van te laten komen. Ze uit geven thuisonderwijs en op op de hierdoor vrijgekomen tijd wordt benut de voor een naar serieuze schaakopleiding. naar Hun aanpak heeft al het op nodige resultaat het opgeleverd. Jorden (1999), de het van oudste, werd op zestienjarige leeftijd de de door jongste in Nederland op tv geboren schaakgrootmeester. Zijn een jongere broer Lucas (2001) zit hem het op de het hielen. tijdens Jongste en enige dochter van Machteld (2007) lijkt in het de voetsporen van van haar grote het broers te met treden. Op zesjarige de leeftijd werd ze Nederlands van kampioen in op tv de categorie 'meisjes onder door de tien jaar' en ze in geldt de misschien wel als het grootste tijdens talent op tv van de de familie.

mei 2021
26-06-2017 20:25

Docu: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie

2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie - 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie

De zes kinderen Van Foreest zijn buitengewoon getalenteerde schakers, goed getraind en al vanaf jonge leeftijd actief in de professionele schaakwereld. Hun ouders vinden dat de reguliere basisschool de kinderen niet voldoende biedt om hun t...

2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie bij 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie. Heb je een uitzending van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-06-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!