Programma gemist?

De zes een kinderen uit Van Foreest zijn van buitengewoon getalenteerde schakers, goed tijdens getraind en al vanaf het jonge van leeftijd actief in de professionele schaakwereld. naar het Hun ouders vinden naar dat de reguliere met basisschool de kinderen niet voldoende in biedt tijdens om hun talent tot bloei de te laten het komen. Ze geven van thuisonderwijs en de hierdoor in vrijgekomen tijd wordt de benut voor een serieuze tijdens van schaakopleiding. Hun aanpak heeft al het het nodige resultaat naar opgeleverd. door Jorden (1999), de uit oudste, werd op zestienjarige leeftijd de een het jongste in Nederland geboren schaakgrootmeester. Zijn op tv jongere broer in Lucas (2001) naar zit hem op de naar hielen. Jongste en enige op tv dochter Machteld met (2007) lijkt in de op tv voetsporen van een haar op tv grote broers te treden. op tv Op zesjarige leeftijd met werd ze met Nederlands kampioen in op de categorie 'meisjes onder tijdens de tien naar jaar' en ze geldt uit misschien wel als het grootste het talent naar van de op familie.

september 2020
26-06-2017 20:25

Docu: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie

2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie - 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie

De zes kinderen Van Foreest zijn buitengewoon getalenteerde schakers, goed getraind en al vanaf jonge leeftijd actief in de professionele schaakwereld. Hun ouders vinden dat de reguliere basisschool de kinderen niet voldoende biedt om hun t...

2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie bij 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie. Heb je een uitzending van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-06-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!