Programma gemist?

De door zes kinderen Van van Foreest zijn buitengewoon getalenteerde met schakers, goed getraind en het al vanaf jonge van op tv leeftijd actief in de professionele op tv schaakwereld. op Hun ouders vinden dat de tijdens reguliere basisschool tijdens de kinderen niet van voldoende biedt om hun talent een op tot bloei te laten komen. door Ze geven op tv thuisonderwijs en de hierdoor vrijgekomen tijdens van tijd wordt benut voor op tv een serieuze het schaakopleiding. Hun aanpak heeft al het op tv nodige resultaat opgeleverd. op Jorden (1999), de naar in oudste, werd op zestienjarige leeftijd op tv de jongste in Nederland de geboren op schaakgrootmeester. Zijn jongere broer Lucas door (2001) zit hem in op een de hielen. tijdens Jongste en enige dochter uit Machteld (2007) met lijkt in de voetsporen uit van haar grote tijdens broers te treden. Op zesjarige het met leeftijd werd ze Nederlands kampioen op in de categorie 'meisjes een onder de tien op tv naar jaar' en ze geldt misschien wel de met als het grootste talent van de op tijdens familie.

oktober 2019
26-06-2017 20:25

Docu: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie

2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie - 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie

De zes kinderen Van Foreest zijn buitengewoon getalenteerde schakers, goed getraind en al vanaf jonge leeftijd actief in de professionele schaakwereld. Hun ouders vinden dat de reguliere basisschool de kinderen niet voldoende biedt om hun t...

2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie bij 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie. Heb je een uitzending van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-06-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!