Programma gemist?

De de zes kinderen Van Foreest tijdens zijn buitengewoon getalenteerde uit schakers, goed getraind door en al vanaf jonge op leeftijd actief met in de van professionele schaakwereld. Hun ouders op vinden een dat de reguliere basisschool de het kinderen niet voldoende biedt op tv om hun talent tijdens tot bloei een te laten op tv komen. Ze geven de thuisonderwijs en de hierdoor in vrijgekomen een tijd wordt benut op tv voor een serieuze de schaakopleiding. Hun aanpak uit heeft al het tijdens nodige resultaat opgeleverd. Jorden (1999), naar de oudste, werd op van zestienjarige leeftijd de op jongste in Nederland tijdens geboren schaakgrootmeester. een Zijn op jongere broer Lucas (2001) van zit hem op de tijdens hielen. Jongste naar en enige op tv dochter Machteld (2007) in lijkt in de voetsporen van haar met grote door broers te treden. Op zesjarige door leeftijd werd ze het Nederlands kampioen in naar door de categorie 'meisjes onder een de tien een jaar' en ze geldt misschien wel tijdens als in het grootste talent van de op van familie.

januari 2021
26-06-2017 20:25

Docu: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie

2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie - 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie

De zes kinderen Van Foreest zijn buitengewoon getalenteerde schakers, goed getraind en al vanaf jonge leeftijd actief in de professionele schaakwereld. Hun ouders vinden dat de reguliere basisschool de kinderen niet voldoende biedt om hun t...

2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie bij 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie. Heb je een uitzending van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-06-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!