Programma gemist?

De zes kinderen met Van naar Foreest zijn buitengewoon getalenteerde schakers, door goed getraind een en op al vanaf jonge leeftijd actief in uit door de professionele schaakwereld. Hun ouders vinden tijdens dat de de reguliere basisschool de tijdens kinderen de niet voldoende biedt op tv om hun talent tot uit bloei te het laten komen. Ze op geven thuisonderwijs en de hierdoor het vrijgekomen tijd het wordt benut in voor een serieuze schaakopleiding. in Hun aanpak uit heeft al het de nodige resultaat opgeleverd. Jorden van (1999), de oudste, werd van op zestienjarige leeftijd het de jongste in Nederland tijdens geboren schaakgrootmeester. Zijn op jongere broer uit Lucas uit (2001) zit hem uit op de hielen. Jongste en enige in dochter Machteld door (2007) lijkt op tv in de op tv voetsporen van haar grote broers de te treden. Op op tv zesjarige leeftijd in werd ze een Nederlands kampioen in de op tv categorie 'meisjes onder de tien het van jaar' en ze geldt door misschien wel van als het grootste talent van van de door familie.

januari 2020
26-06-2017 20:25

Docu: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie

2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie - 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie

De zes kinderen Van Foreest zijn buitengewoon getalenteerde schakers, goed getraind en al vanaf jonge leeftijd actief in de professionele schaakwereld. Hun ouders vinden dat de reguliere basisschool de kinderen niet voldoende biedt om hun t...

2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie bij 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie. Heb je een uitzending van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De stelling Van Foreest, een schaakfamilie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-06-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!