Programma gemist?

Borgerhout,Serie documentaires over van de migranten in grote van steden. Er wordt gesproken met de etnische op tv ondernemers in multi-etnische volkswijken van in Europese steden. Afl.: uit Handelstraat - Antwerpen, van Borgerhout. Een sterke op en door Marokkanen gedomineerde naar winkelstraat met de daarin het een portret van Sabah op Nour, een typisch Marokkaans mannencafé, de en Nourdin Bougria, op tv op tv een ondernemende Marokkaan met drie met winkels, een voetbalteam en op tv waar mogelijk een investeringen in een Marokko.

Hansworth,Serie documentaires over het migranten in grote van een steden. Er wordt gesproken met uit etnische ondernemers in multi-etnische de naar volkswijken in Europese steden. Afl.: Soho in Road - Birmingham, tijdens Hansworth. van Een vanuit uit de sikh-tempels gedomineerde winkelstraat, waarin West-Indische op tv migranten op van weleer uit het onderspit delven tegenover de opkomende door Aziatische winkeliers. In de de van straat figureren Parminder Badial een van BX, de de jongste op tv telg van een sterke sikh-ondernemersfamilie, Maria van Davids, een Jamaicaanse, het die met op haar Davids Backery de zo'n beetje de naar enige 'zwarte' door winkel van de de straat is en Delores en op tv Hector Pinkney, op beiden met West-Indisch, beiden werkzaam in op tv de straat en beiden een actief betrokken bij de uit ontwikkelingen van de tijdens met buurt.

Hansworth,Serie documentaires van over migranten door in grote steden. Er in wordt gesproken met etnische tijdens ondernemers tijdens in multi-etnische volkswijken een in Europese steden. Afl.: naar Soho op tv Road - Birmingham, naar Hansworth. Een vanuit de sikh-tempels van gedomineerde winkelstraat, van waarin West-Indische migranten van weleer een het onderspit op tv delven tegenover de de opkomende Aziatische met winkeliers. In de tijdens straat figureren Parminder in Badial van BX, de jongste een uit telg van een het sterke sikh-ondernemersfamilie, Maria Davids, een op Jamaicaanse, die met naar haar Davids in Backery zo'n beetje de enige op 'zwarte' met winkel van de straat is een en Delores een en Hector tijdens Pinkney, beiden West-Indisch, beiden werkzaam een in de tijdens straat en een beiden actief naar betrokken bij de ontwikkelingen van de in in buurt.

Serie documentaires over een migranten in met grote steden. Er uit wordt van gesproken met etnische ondernemers in multi-etnische in van volkswijken in Europese steden. Afl.: op Zwaanhals - Rotterdam-Noord. Een de Turks-Marokkaanse winkelstraat waarin tijdens winkeliers als uit Kenan Kaya van tijdens de buurtsuper Anadoulou, Azi op tv Azimullah uit van Deliclassics op Gastronomie en Majed Amrani met van Love Music op niet alleen hun het leven leven, maar zich het ook alle moeite in getroosten door hun winkelstraat overeind op te houden.

september 2020
28-11-2009 16:10

Handelstraat - Antwerpen

GIST - Handelstraat - Antwerpen

Borgerhout,Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnische volkswijken in Europese steden. Afl.: Handelstraat - Antwerpen, Borgerhout. Een sterke en door Marokkanen gedominee...

21-11-2009 16:10

Soho Road - Birmingham

GIST - Soho Road - Birmingham

Hansworth,Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnische volkswijken in Europese steden. Afl.: Soho Road - Birmingham, Hansworth. Een vanuit de sikh-tempels gedomineerde win...

14-11-2009 16:05

Soho Road - Birmingham

GIST - Soho Road - Birmingham

Hansworth,Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnische volkswijken in Europese steden. Afl.: Soho Road - Birmingham, Hansworth. Een vanuit de sikh-tempels gedomineerde win...

07-11-2009 16:10

Zwaanhals - Rotterdam-Noord

GIST - Zwaanhals - Rotterdam-Noord

Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnische volkswijken in Europese steden. Afl.: Zwaanhals - Rotterdam-Noord. Een Turks-Marokkaanse winkelstraat waarin winkeliers als Ke...

GIST gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van GIST de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van GIST bij GIST liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van GIST. Heb je een uitzending van GIST gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

GIST gemist

Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnischevolkswijken in Europese steden.

Uitzending gemist van GIST? Hier kun je alle uitzendingen van GIST kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-11-2009 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!