Programma gemist?

Borgerhout,Serie documentaires in over migranten in door grote steden. door Er wordt gesproken met etnische een ondernemers in multi-etnische in volkswijken in met Europese steden. naar Afl.: Handelstraat - van Antwerpen, Borgerhout. Een tijdens sterke en door Marokkanen een gedomineerde winkelstraat op tv met daarin met het portret van met Sabah Nour, een typisch Marokkaans mannencafé, van en Nourdin Bougria, uit een ondernemende Marokkaan de met naar drie winkels, een voetbalteam en uit de waar mogelijk investeringen op in Marokko.

Hansworth,Serie documentaires over op migranten in grote van met steden. Er wordt het gesproken met etnische ondernemers in met multi-etnische volkswijken van in Europese steden. Afl.: met Soho het Road - Birmingham, Hansworth. Een uit vanuit de sikh-tempels gedomineerde van winkelstraat, een waarin West-Indische migranten van weleer in het onderspit van delven tegenover de op opkomende Aziatische van winkeliers. In de straat in figureren Parminder Badial van op BX, de tijdens jongste telg van naar een sterke de sikh-ondernemersfamilie, Maria het Davids, een Jamaicaanse, die het met haar de Davids Backery zo'n van beetje de enige 'zwarte' winkel van het de straat een is en Delores door en Hector Pinkney, beiden uit West-Indisch, beiden werkzaam in op tv in de straat en beiden actief naar betrokken bij tijdens de ontwikkelingen van in de naar buurt.

Hansworth,Serie het documentaires over migranten in grote op het steden. Er wordt gesproken de met etnische ondernemers in door multi-etnische volkswijken in Europese in steden. het Afl.: Soho Road - Birmingham, op Hansworth. Een op tv vanuit de sikh-tempels van gedomineerde het winkelstraat, waarin West-Indische door migranten van weleer het met onderspit delven door tegenover de opkomende Aziatische winkeliers. In een de straat door figureren Parminder Badial door van BX, tijdens de jongste telg van tijdens een sterke sikh-ondernemersfamilie, een Maria Davids, een uit Jamaicaanse, uit die met haar Davids Backery met zo'n beetje de enige een 'zwarte' de winkel van de het straat is en Delores en naar Hector het Pinkney, beiden West-Indisch, beiden tijdens werkzaam in de straat de en beiden actief tijdens betrokken bij uit de ontwikkelingen van in de van buurt.

Serie een documentaires over migranten het in grote steden. in Er wordt op gesproken met etnische ondernemers in multi-etnische met volkswijken in naar Europese steden. Afl.: Zwaanhals door met - Rotterdam-Noord. Een Turks-Marokkaanse winkelstraat waarin naar naar winkeliers als Kenan Kaya van met de buurtsuper uit Anadoulou, Azi Azimullah van met Deliclassics Gastronomie en uit Majed Amrani van op tv Love Music niet alleen met hun leven tijdens leven, maar zich ook het alle moeite getroosten op tv tijdens hun winkelstraat overeind uit te houden.

oktober 2019
28-11-2009 16:10

Handelstraat - Antwerpen

GIST - Handelstraat - Antwerpen

Borgerhout,Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnische volkswijken in Europese steden. Afl.: Handelstraat - Antwerpen, Borgerhout. Een sterke en door Marokkanen gedominee...

21-11-2009 16:10

Soho Road - Birmingham

GIST - Soho Road - Birmingham

Hansworth,Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnische volkswijken in Europese steden. Afl.: Soho Road - Birmingham, Hansworth. Een vanuit de sikh-tempels gedomineerde win...

14-11-2009 16:05

Soho Road - Birmingham

GIST - Soho Road - Birmingham

Hansworth,Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnische volkswijken in Europese steden. Afl.: Soho Road - Birmingham, Hansworth. Een vanuit de sikh-tempels gedomineerde win...

07-11-2009 16:10

Zwaanhals - Rotterdam-Noord

GIST - Zwaanhals - Rotterdam-Noord

Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnische volkswijken in Europese steden. Afl.: Zwaanhals - Rotterdam-Noord. Een Turks-Marokkaanse winkelstraat waarin winkeliers als Ke...

GIST gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van GIST de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van GIST bij GIST liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van GIST. Heb je een uitzending van GIST gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

GIST gemist

Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnischevolkswijken in Europese steden.

Uitzending gemist van GIST? Hier kun je alle uitzendingen van GIST kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-11-2009 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!