Programma gemist?

Borgerhout,Serie uit documentaires over het migranten in grote naar steden. Er wordt gesproken met etnische de ondernemers in de multi-etnische volkswijken in tijdens Europese steden. Afl.: Handelstraat naar - een Antwerpen, Borgerhout. Een sterke op en door Marokkanen gedomineerde met naar winkelstraat met daarin het portret van uit een Sabah Nour, een typisch Marokkaans op tv mannencafé, uit en Nourdin Bougria, een op tv ondernemende Marokkaan de met drie winkels, een voetbalteam en op waar mogelijk investeringen een in door Marokko.

Hansworth,Serie documentaires over van met migranten in grote naar steden. Er wordt gesproken een met etnische op ondernemers in multi-etnische door volkswijken in Europese steden. Afl.: naar Soho Road - Birmingham, de Hansworth. Een van vanuit een de sikh-tempels gedomineerde winkelstraat, een waarin West-Indische migranten van weleer op van het onderspit delven tegenover de opkomende een een Aziatische winkeliers. In de straat figureren uit Parminder Badial van met naar BX, de jongste telg op tv van een sterke het sikh-ondernemersfamilie, Maria Davids, een Jamaicaanse, tijdens die met het haar Davids Backery de zo'n door beetje de enige 'zwarte' door winkel van de het straat is een en Delores en een Hector Pinkney, beiden West-Indisch, naar beiden werkzaam in uit de straat met en beiden actief betrokken op tv bij de ontwikkelingen van de van met buurt.

Hansworth,Serie de documentaires over migranten van in grote van steden. Er wordt gesproken met etnische door ondernemers in uit multi-etnische volkswijken op in Europese steden. Afl.: naar Soho een Road - Birmingham, Hansworth. Een vanuit van de sikh-tempels gedomineerde een winkelstraat, waarin tijdens West-Indische migranten van weleer uit het onderspit tijdens delven tegenover de een opkomende Aziatische van winkeliers. In door de straat figureren Parminder Badial het van BX, de jongste de telg van op een sterke sikh-ondernemersfamilie, van Maria Davids, een het Jamaicaanse, die met haar van Davids Backery van zo'n beetje de een enige 'zwarte' in winkel van de straat een is en Delores in en door Hector Pinkney, beiden tijdens West-Indisch, beiden werkzaam in de straat de en beiden tijdens actief betrokken bij de naar met ontwikkelingen van de van buurt.

Serie documentaires naar over migranten door in grote steden. Er wordt in gesproken met etnische op tv ondernemers in naar multi-etnische volkswijken in Europese van steden. Afl.: Zwaanhals naar - Rotterdam-Noord. Een door Turks-Marokkaanse winkelstraat waarin op tv door winkeliers als Kenan Kaya van tijdens de op tv buurtsuper Anadoulou, Azi Azimullah van uit Deliclassics Gastronomie en Majed op tv Amrani van Love het Music niet alleen op hun leven van leven, door maar zich ook het alle moeite getroosten hun winkelstraat overeind van met te houden.

juni 2020
28-11-2009 16:10

Handelstraat - Antwerpen

GIST - Handelstraat - Antwerpen

Borgerhout,Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnische volkswijken in Europese steden. Afl.: Handelstraat - Antwerpen, Borgerhout. Een sterke en door Marokkanen gedominee...

21-11-2009 16:10

Soho Road - Birmingham

GIST - Soho Road - Birmingham

Hansworth,Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnische volkswijken in Europese steden. Afl.: Soho Road - Birmingham, Hansworth. Een vanuit de sikh-tempels gedomineerde win...

14-11-2009 16:05

Soho Road - Birmingham

GIST - Soho Road - Birmingham

Hansworth,Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnische volkswijken in Europese steden. Afl.: Soho Road - Birmingham, Hansworth. Een vanuit de sikh-tempels gedomineerde win...

07-11-2009 16:10

Zwaanhals - Rotterdam-Noord

GIST - Zwaanhals - Rotterdam-Noord

Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnische volkswijken in Europese steden. Afl.: Zwaanhals - Rotterdam-Noord. Een Turks-Marokkaanse winkelstraat waarin winkeliers als Ke...

GIST gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van GIST de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van GIST bij GIST liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van GIST. Heb je een uitzending van GIST gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

GIST gemist

Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnischevolkswijken in Europese steden.

Uitzending gemist van GIST? Hier kun je alle uitzendingen van GIST kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-11-2009 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!