Programma gemist?

Borgerhout,Serie documentaires op tv over migranten in met grote steden. Er naar wordt een gesproken met etnische op ondernemers in multi-etnische volkswijken in Europese door steden. van Afl.: Handelstraat op tv - Antwerpen, Borgerhout. Een met sterke en door door Marokkanen gedomineerde de winkelstraat met daarin met het portret van Sabah Nour, het een naar typisch Marokkaans mannencafé, en Nourdin uit Bougria, een door ondernemende Marokkaan met drie winkels, uit een voetbalteam het en door waar mogelijk investeringen in het Marokko.

Hansworth,Serie de documentaires over migranten uit in grote steden. Er het wordt gesproken met etnische op tv ondernemers in op tv multi-etnische volkswijken uit in Europese uit steden. Afl.: Soho Road - van Birmingham, Hansworth. een Een vanuit het de sikh-tempels gedomineerde winkelstraat, waarin van West-Indische migranten van door weleer op het onderspit delven tegenover de op opkomende Aziatische met winkeliers. In de straat figureren op Parminder Badial van op tv BX, door de jongste telg van tijdens een uit sterke sikh-ondernemersfamilie, Maria Davids, op tv een Jamaicaanse, tijdens die met haar Davids Backery de zo'n beetje met de enige 'zwarte' met winkel van de straat uit is en Delores op tv en Hector de Pinkney, beiden West-Indisch, beiden op tv werkzaam in de straat naar en beiden actief door betrokken bij in de ontwikkelingen van een de in buurt.

Hansworth,Serie naar documentaires over migranten naar in grote steden. Er wordt van tijdens gesproken met etnische ondernemers in multi-etnische een volkswijken tijdens in Europese steden. Afl.: op Soho Road - het Birmingham, Hansworth. Een vanuit op tv de door sikh-tempels gedomineerde winkelstraat, waarin West-Indische het de migranten van weleer een het onderspit delven tegenover uit de opkomende Aziatische winkeliers. het In de straat het figureren Parminder Badial in van BX, de jongste een op tv telg van een sterke sikh-ondernemersfamilie, Maria een Davids, een Jamaicaanse, de die met haar met van Davids Backery zo'n beetje de enige de met 'zwarte' winkel van de straat is een en met Delores en Hector Pinkney, beiden uit van West-Indisch, beiden werkzaam in de straat het door en beiden actief betrokken bij de de ontwikkelingen met van de door buurt.

Serie tijdens documentaires over migranten in grote van steden. een Er wordt gesproken met etnische van ondernemers in in multi-etnische volkswijken in Europese een steden. Afl.: tijdens Zwaanhals tijdens - Rotterdam-Noord. Een Turks-Marokkaanse winkelstraat uit waarin winkeliers als Kenan in Kaya van de op buurtsuper Anadoulou, in Azi Azimullah van van Deliclassics Gastronomie en Majed met Amrani van Love op Music het niet alleen hun van leven leven, maar naar zich ook alle moeite het getroosten hun in winkelstraat overeind te van houden.

januari 2021
28-11-2009 16:10

Handelstraat - Antwerpen

GIST - Handelstraat - Antwerpen

Borgerhout,Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnische volkswijken in Europese steden. Afl.: Handelstraat - Antwerpen, Borgerhout. Een sterke en door Marokkanen gedominee...

21-11-2009 16:10

Soho Road - Birmingham

GIST - Soho Road - Birmingham

Hansworth,Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnische volkswijken in Europese steden. Afl.: Soho Road - Birmingham, Hansworth. Een vanuit de sikh-tempels gedomineerde win...

14-11-2009 16:05

Soho Road - Birmingham

GIST - Soho Road - Birmingham

Hansworth,Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnische volkswijken in Europese steden. Afl.: Soho Road - Birmingham, Hansworth. Een vanuit de sikh-tempels gedomineerde win...

07-11-2009 16:10

Zwaanhals - Rotterdam-Noord

GIST - Zwaanhals - Rotterdam-Noord

Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnische volkswijken in Europese steden. Afl.: Zwaanhals - Rotterdam-Noord. Een Turks-Marokkaanse winkelstraat waarin winkeliers als Ke...

GIST gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van GIST de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van GIST bij GIST liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van GIST. Heb je een uitzending van GIST gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

GIST gemist

Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnischevolkswijken in Europese steden.

Uitzending gemist van GIST? Hier kun je alle uitzendingen van GIST kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-11-2009 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!