Programma gemist?

Borgerhout,Serie documentaires over door migranten in door grote steden. Er door wordt gesproken met etnische in ondernemers in het multi-etnische volkswijken op in Europese steden. Afl.: Handelstraat op door - Antwerpen, Borgerhout. tijdens Een sterke en door Marokkanen op tv gedomineerde winkelstraat met het daarin het portret uit van in Sabah Nour, een naar typisch Marokkaans mannencafé, tijdens en Nourdin Bougria, een ondernemende het Marokkaan met drie winkels, tijdens een voetbalteam van en waar mogelijk door investeringen in met Marokko.

Hansworth,Serie documentaires door over in migranten in grote steden. Er wordt naar gesproken met naar etnische naar ondernemers in multi-etnische op tv volkswijken in Europese op steden. Afl.: Soho Road - met Birmingham, Hansworth. Een door vanuit de sikh-tempels met gedomineerde winkelstraat, waarin tijdens West-Indische migranten tijdens van weleer uit het onderspit delven tegenover de opkomende een op Aziatische winkeliers. In naar de straat figureren Parminder tijdens Badial van BX, van de jongste telg de van een sterke tijdens sikh-ondernemersfamilie, Maria tijdens Davids, een Jamaicaanse, die met naar haar Davids het Backery zo'n tijdens beetje de enige in 'zwarte' winkel van de straat is de en naar Delores en uit Hector Pinkney, beiden van West-Indisch, beiden werkzaam in de tijdens straat en beiden naar actief betrokken in bij de ontwikkelingen van naar de met buurt.

Hansworth,Serie met documentaires over van migranten in grote de steden. Er wordt gesproken met naar etnische ondernemers in naar multi-etnische volkswijken in op Europese steden. Afl.: Soho tijdens Road - Birmingham, naar Hansworth. Een in vanuit de de sikh-tempels gedomineerde winkelstraat, waarin West-Indische van migranten van naar weleer het onderspit delven een tegenover de door opkomende Aziatische winkeliers. In op tv het de straat figureren Parminder de Badial van BX, het de jongste telg van een tijdens sterke sikh-ondernemersfamilie, Maria op tv Davids, uit een Jamaicaanse, die met tijdens haar Davids Backery zo'n door naar beetje de enige een 'zwarte' winkel van de straat is van en Delores in en de Hector Pinkney, beiden West-Indisch, op tv beiden werkzaam in de door straat en beiden tijdens actief betrokken bij de tijdens tijdens ontwikkelingen van de met buurt.

Serie documentaires op over op tv migranten in grote steden. een Er wordt gesproken met etnische van ondernemers in in multi-etnische op volkswijken in Europese naar steden. Afl.: Zwaanhals van - Rotterdam-Noord. Een Turks-Marokkaanse winkelstraat in waarin in winkeliers als Kenan Kaya van de de in buurtsuper Anadoulou, Azi Azimullah het van Deliclassics Gastronomie naar en Majed Amrani naar van Love Music een niet alleen hun leven leven, het de maar zich ook alle moeite op tv getroosten hun winkelstraat van overeind te in houden.

september 2021
28-11-2009 16:10

Handelstraat - Antwerpen

GIST - Handelstraat - Antwerpen

Borgerhout,Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnische volkswijken in Europese steden. Afl.: Handelstraat - Antwerpen, Borgerhout. Een sterke en door Marokkanen gedominee...

21-11-2009 16:10

Soho Road - Birmingham

GIST - Soho Road - Birmingham

Hansworth,Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnische volkswijken in Europese steden. Afl.: Soho Road - Birmingham, Hansworth. Een vanuit de sikh-tempels gedomineerde win...

14-11-2009 16:05

Soho Road - Birmingham

GIST - Soho Road - Birmingham

Hansworth,Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnische volkswijken in Europese steden. Afl.: Soho Road - Birmingham, Hansworth. Een vanuit de sikh-tempels gedomineerde win...

07-11-2009 16:10

Zwaanhals - Rotterdam-Noord

GIST - Zwaanhals - Rotterdam-Noord

Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnische volkswijken in Europese steden. Afl.: Zwaanhals - Rotterdam-Noord. Een Turks-Marokkaanse winkelstraat waarin winkeliers als Ke...

GIST gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van GIST de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van GIST bij GIST liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van GIST. Heb je een uitzending van GIST gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

GIST gemist

Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnischevolkswijken in Europese steden.

Uitzending gemist van GIST? Hier kun je alle uitzendingen van GIST kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-11-2009 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!