Programma gemist?

Borgerhout,Serie documentaires over het migranten in grote uit steden. Er wordt tijdens gesproken van met etnische uit ondernemers in multi-etnische volkswijken in door Europese steden. Afl.: een Handelstraat - Antwerpen, Borgerhout. door Een sterke en op door een Marokkanen gedomineerde winkelstraat met daarin tijdens het portret van met uit Sabah Nour, een het typisch Marokkaans mannencafé, van en Nourdin Bougria, een op ondernemende Marokkaan met drie door winkels, tijdens een voetbalteam en waar mogelijk investeringen op het in Marokko.

Hansworth,Serie van documentaires over migranten tijdens in grote steden. Er wordt met gesproken met het etnische ondernemers door in multi-etnische volkswijken in naar Europese steden. Afl.: van Soho Road - in Birmingham, tijdens Hansworth. Een vanuit door de sikh-tempels gedomineerde winkelstraat, op waarin West-Indische migranten van weleer van het het onderspit delven tegenover in de opkomende Aziatische in winkeliers. In de straat figureren op tv Parminder de Badial van BX, op tv de jongste telg van het een van sterke sikh-ondernemersfamilie, Maria Davids, door een Jamaicaanse, die met op haar Davids met Backery zo'n beetje met de enige tijdens 'zwarte' winkel van de straat is in naar en Delores en Hector in Pinkney, beiden West-Indisch, beiden het werkzaam in het de straat en op beiden actief betrokken bij de op ontwikkelingen het van de tijdens buurt.

Hansworth,Serie op tv documentaires over uit migranten in grote de steden. Er wordt uit gesproken met etnische ondernemers in multi-etnische op tv volkswijken in Europese door tijdens steden. Afl.: Soho Road - Birmingham, op Hansworth. naar Een vanuit het de sikh-tempels gedomineerde met winkelstraat, waarin West-Indische migranten van in weleer het onderspit het delven tegenover de in opkomende Aziatische winkeliers. het In door de straat figureren Parminder het Badial van op BX, de jongste van telg van een sterke met sikh-ondernemersfamilie, Maria Davids, een Jamaicaanse, op tv die op tv met haar Davids Backery uit zo'n beetje de naar enige de 'zwarte' winkel van de straat is naar uit en Delores en Hector Pinkney, naar beiden West-Indisch, beiden werkzaam de in de straat naar en beiden actief op betrokken bij door de ontwikkelingen een van de tijdens buurt.

Serie naar documentaires over migranten in grote een steden. Er door wordt gesproken met etnische een ondernemers in door multi-etnische op volkswijken in Europese steden. Afl.: van Zwaanhals op - Rotterdam-Noord. Een Turks-Marokkaanse winkelstraat waarin op tv winkeliers van als Kenan door Kaya van de buurtsuper Anadoulou, met Azi Azimullah van uit Deliclassics Gastronomie en Majed door Amrani van Love met Music niet uit alleen hun leven het leven, in maar zich ook alle met moeite getroosten hun winkelstraat overeind naar te het houden.

mei 2021
28-11-2009 16:10

Handelstraat - Antwerpen

GIST - Handelstraat - Antwerpen

Borgerhout,Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnische volkswijken in Europese steden. Afl.: Handelstraat - Antwerpen, Borgerhout. Een sterke en door Marokkanen gedominee...

21-11-2009 16:10

Soho Road - Birmingham

GIST - Soho Road - Birmingham

Hansworth,Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnische volkswijken in Europese steden. Afl.: Soho Road - Birmingham, Hansworth. Een vanuit de sikh-tempels gedomineerde win...

14-11-2009 16:05

Soho Road - Birmingham

GIST - Soho Road - Birmingham

Hansworth,Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnische volkswijken in Europese steden. Afl.: Soho Road - Birmingham, Hansworth. Een vanuit de sikh-tempels gedomineerde win...

07-11-2009 16:10

Zwaanhals - Rotterdam-Noord

GIST - Zwaanhals - Rotterdam-Noord

Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnische volkswijken in Europese steden. Afl.: Zwaanhals - Rotterdam-Noord. Een Turks-Marokkaanse winkelstraat waarin winkeliers als Ke...

GIST gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van GIST de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van GIST bij GIST liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van GIST. Heb je een uitzending van GIST gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

GIST gemist

Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnischevolkswijken in Europese steden.

Uitzending gemist van GIST? Hier kun je alle uitzendingen van GIST kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-11-2009 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!