Programma gemist?

Borgerhout,Serie documentaires van over een migranten in grote steden. Er wordt een gesproken tijdens met etnische ondernemers een in multi-etnische volkswijken in Europese de het steden. Afl.: Handelstraat - Antwerpen, Borgerhout. met de Een sterke en door Marokkanen gedomineerde een door winkelstraat met daarin het portret van op tv Sabah Nour, een op typisch Marokkaans op tv mannencafé, en Nourdin op Bougria, met een ondernemende Marokkaan een met drie winkels, een de voetbalteam en op waar mogelijk investeringen in in Marokko.

Hansworth,Serie in documentaires over op migranten in grote steden. Er wordt naar een gesproken met etnische ondernemers de in multi-etnische volkswijken naar in Europese steden. Afl.: in Soho Road - Birmingham, tijdens Hansworth. Een vanuit tijdens een de sikh-tempels gedomineerde van winkelstraat, waarin West-Indische migranten van weleer tijdens het onderspit delven de tegenover de met opkomende Aziatische winkeliers. in In het de straat figureren Parminder met Badial van BX, de jongste op tv telg van uit een op sterke sikh-ondernemersfamilie, Maria met Davids, een Jamaicaanse, die door met haar Davids Backery door zo'n beetje de naar enige 'zwarte' winkel uit van door de straat is en Delores door en Hector Pinkney, het beiden West-Indisch, beiden het werkzaam in de op tv straat en van beiden actief betrokken bij op de ontwikkelingen van de de op buurt.

Hansworth,Serie de documentaires over door migranten in grote steden. op tv Er wordt gesproken uit met etnische ondernemers in multi-etnische in volkswijken in tijdens Europese steden. tijdens Afl.: Soho Road - Birmingham, op uit Hansworth. Een vanuit de met sikh-tempels gedomineerde winkelstraat, waarin tijdens West-Indische migranten op tv van weleer het onderspit het delven het tegenover de opkomende naar Aziatische winkeliers. In op tv de straat figureren Parminder op tv Badial van BX, een de jongste telg van een een sterke het sikh-ondernemersfamilie, Maria in Davids, een Jamaicaanse, die met van haar Davids Backery zo'n op beetje een de enige 'zwarte' winkel uit van de straat het is en Delores en een Hector Pinkney, de beiden West-Indisch, beiden in werkzaam uit in de straat en naar beiden actief betrokken bij met de ontwikkelingen van een de in buurt.

Serie uit documentaires over migranten in grote op steden. Er de wordt gesproken naar met etnische ondernemers van in multi-etnische volkswijken op tv in Europese steden. een Afl.: Zwaanhals - Rotterdam-Noord. Een naar Turks-Marokkaanse winkelstraat waarin op tv winkeliers als Kenan naar van Kaya van de buurtsuper het Anadoulou, Azi Azimullah naar van Deliclassics Gastronomie en op tv Majed Amrani van in Love Music niet door alleen het hun leven leven, maar naar zich ook alle moeite getroosten de in hun winkelstraat overeind te in houden.

februari 2020
28-11-2009 16:10

Handelstraat - Antwerpen

GIST - Handelstraat - Antwerpen

Borgerhout,Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnische volkswijken in Europese steden. Afl.: Handelstraat - Antwerpen, Borgerhout. Een sterke en door Marokkanen gedominee...

21-11-2009 16:10

Soho Road - Birmingham

GIST - Soho Road - Birmingham

Hansworth,Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnische volkswijken in Europese steden. Afl.: Soho Road - Birmingham, Hansworth. Een vanuit de sikh-tempels gedomineerde win...

14-11-2009 16:05

Soho Road - Birmingham

GIST - Soho Road - Birmingham

Hansworth,Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnische volkswijken in Europese steden. Afl.: Soho Road - Birmingham, Hansworth. Een vanuit de sikh-tempels gedomineerde win...

07-11-2009 16:10

Zwaanhals - Rotterdam-Noord

GIST - Zwaanhals - Rotterdam-Noord

Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnische volkswijken in Europese steden. Afl.: Zwaanhals - Rotterdam-Noord. Een Turks-Marokkaanse winkelstraat waarin winkeliers als Ke...

GIST gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van GIST de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van GIST bij GIST liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van GIST. Heb je een uitzending van GIST gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

GIST gemist

Serie documentaires over migranten in grote steden. Er wordt gesproken met etnische ondernemers in multi-etnischevolkswijken in Europese steden.

Uitzending gemist van GIST? Hier kun je alle uitzendingen van GIST kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-11-2009 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!