Programma gemist?

Fons de op tv Poel bezoekt Frankrijk. Bijgestaan door naar door taxichauffeur Emmanuel in Royer, die hem door de naar stad Lyon tijdens rondleidt. Een het stad waar de afgelopen jaren uit met tienduizenden in nieuwe bedrijven enorm is tijdens geïnvesteerd in de op digitale economie. Lyon blijkt tijdens al een eeuwenlang de door kraamkamer van talrijke uitvindingen. tijdens Van naaimachine tot de weefgetouw en natuurlijk was tijdens het de uit stad van de gebroeders Lumière, een in 1895 de uit het eersten die bewegende filmbeelden lanceerden. het Macron blijkt voor van een het enorme uitdaging te het staat. Frankrijk geldt op als het meest pessimistische en van depressieve land van van Europa. 'Macron zal ook naar een op soort psychiater moeten tijdens zijn, met zowat een een heel van volk op de uit divan', zo typeert naar correspondent Stefan de op tv Vries.

Fons de Poel met gaat op tijdens zoek naar op de ziel tijdens van Ierland. Hij wordt daarin op tv bijgestaan door een lokale met chauffeur, John op O'Brian. op tv Het vertrekpunt van de tocht is van een hotel in met het stadje naar Skibbereen, een de van de gebieden waar zich met in de 19e op tv de eeuw de grote Ierse het hongersnood afspeelde. naar Daarbij lieten meer dan de een miljoen mensen op tv het leven, meer dan uit anderhalf de miljoen Ieren werden gedwongen uit het het land het weg te trekken. Anders dan van de brexit-buren uit is Ierland vandaag een het op hartstochtelijk deelnemer aan de Europese op tv Unie. Het land op dat 800 jaar door op het de Britten werd gekoloniseerd en op tv in de met strijd tegen de de overheersers in alle generaties bloedoffers door met bracht, lijkt Europa te omarmen in uit in een nieuwe identiteit, zoals het uit programma het concludeert.

Fons op gaat met 33-jarige taxichauffeur met Tadeusz Tabor op een zoek in naar de ziel van Polen. naar Het van land dat tussen in eeuwige rivalen Duitsland en Rusland door ligt en eeuwenlang door de dansvloer in van de van duivel is geweest. een Samen met chauffeur tijdens Tadeusz bezoekt hij volksdansfeesten en historische op tv in optochten en vanuit uit de historische stad Krakau tijdens probeert Fons het de Poel het toenemende en op benauwende nationalisme naar van Polen te doorgronden. de De een regering tart de grondwet, legt de door media aan de banden op tv en met grote regelmaat op zijn er met massademonstraties tegen het op tv bewind. Fons concludeert tijdens dat het optimisme uit de naar Poolse in samenleving is verdwenen.

Fons op tv de Poel gaat door op zoek een naar de ziel, de naar mentaliteit, de geschiedenis door en de actuele naar situatie van in Duitsland. Fons de Poel tijdens gaat op door zoek naar de ziel, de uit mentaliteit, de een geschiedenis en de met actuele situatie het van onze Europese buurlanden. Hij de bezoekt Duitsland, bijgestaan op tv door Jürgen Ketel, door zijn in taxichauffeur, geboren in de naar voormalige DDR. Samen in bezoeken ze met Jürgens geboortehuis, op amper in vijftig meter van waar met in 1961 op de Berlijnse muur in werd opgetrokken. Fons op tv en Jürgen op gaan in hun door zoektocht naar talrijke op tv plekken. Van de op tv toeristische Bierhal naar het met paleis van de Pruisische vorst een naar Frederik de Grote, van het hypermoderne door Berlijn naar de tijdens daklozen met en armen het voor wie het welvaartswonder tijdens geheel is uitgebleven. Opvallend is met een ontmoeting met door jonge van Duitsers in het uit Sillicon Valley van Berlijn, met gebouwen vol jong uit businesstalent. Ook daar blijkt uit hoezeer tijdens ook jonge op tv Duitsers kennelijk nog moeite hebben het met de hoofdrol in uit het met Europa van vandaag. uit Enkele gespreksdeelnemers lopen verstoord de weg uit het gesprek: met 'Ik ben geen een Duitser, ik ben in een in Europeaan'.

Portugal, Duitsland, in Polen, het Frankrijk en Ierland zijn uit de Europese landen die Fons op de de Poel deze zomer een gaat doorgronden. op Net als vorige zomer reist naar de presentator tijdens door Europa om de ziel het van in onze buren te zoeken. Fons van tijdens de Poel wordt in ieder in land gegidst tijdens door een taxichauffeur met met wie hij op op tv zoek gaat naar kleine met en grote geschiedenissen op tv die in het karakter een van de natie naar hebben bepaald. Onverwachte gebeurtenissen en op spontane ontmoetingen tekenen de uit afleveringen. In de de zomer van in 2016 bezocht De Poel de onder de titel met Blij met op de buren al Hongarije, door Engeland, Italië en van Roemenië. In de tijdens eerste aflevering van tijdens Fons bij de buren het rijdt Fons met op tv taxi-chauffeur José Carlos op tv Ferreira de Pereira door Portugal. Een het land om van snel verliefd op te worden, uit uit vanwege de muziek en de warme op en de bescheiden inwoners. Portugal de lijkt er, na de bejubelde tijdens de Anjerrevolutie van 1974, in amper in geslaagd om met een volwassen op middenklasse op te bouwen. Het gaat tijdens economisch uit niet goed, er is door een enorme kloof door tussen rijk en op tv arm. op tv Veel jongeren denken er over om van Portugal te op verlaten en uit hun heil een elders te zoeken. Fons uit luistert met José door Carlos naar de uit Fado-muziek van zangeres Amalia tijdens Rodrigues op en gaat met hem op tv mee naar de training van met zijn enige zoon tijdens naar die op hoog niveau bokst. het Met schrijver in Arie Pos, biograaf van een Gerrit van Komrij, die al 27 met jaar in Portugal op tv woont, gaat Fons in het gesprek over de uit stand van het tijdens land.

september 2020
25-07-2017 21:15

Frankrijk

Fons bij de buren - Frankrijk

Fons de Poel bezoekt Frankrijk. Bijgestaan door taxichauffeur Emmanuel Royer, die hem door de stad Lyon rondleidt. Een stad waar de afgelopen jaren met tienduizenden nieuwe bedrijven enorm is geïnvesteerd in de digitale economie. Lyon blijk...

18-07-2017 20:30

Ierland

Fons bij de buren - Ierland

Fons de Poel gaat op zoek naar de ziel van Ierland. Hij wordt daarin bijgestaan door een lokale chauffeur, John O'Brian. Het vertrekpunt van de tocht is een hotel in het stadje Skibbereen, een van de gebieden waar zich in de 19e eeuw de gro...

11-07-2017 20:30

Polen

Fons bij de buren - Polen

Fons gaat met 33-jarige taxichauffeur Tadeusz Tabor op zoek naar de ziel van Polen. Het land dat tussen eeuwige rivalen Duitsland en Rusland ligt en eeuwenlang de dansvloer van de duivel is geweest. Samen met chauffeur Tadeusz bezoekt hij v...

04-07-2017 20:30

Duitsland

Fons bij de buren - Duitsland

Fons de Poel gaat op zoek naar de ziel, de mentaliteit, de geschiedenis en de actuele situatie van Duitsland. Fons de Poel gaat op zoek naar de ziel, de mentaliteit, de geschiedenis en de actuele situatie van onze Europese buurlanden. Hij b...

27-06-2017 20:35

Portugal

Fons bij de buren - Portugal

Portugal, Duitsland, Polen, Frankrijk en Ierland zijn de Europese landen die Fons de Poel deze zomer gaat doorgronden. Net als vorige zomer reist de presentator door Europa om de ziel van onze buren te zoeken. Fons de Poel wordt in ieder ...

Fons bij de buren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fons bij de buren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fons bij de buren bij Fons bij de buren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fons bij de buren. Heb je een uitzending van Fons bij de buren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fons bij de buren gemist

Uitzending gemist van Fons bij de buren? Hier kun je alle uitzendingen van Fons bij de buren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 25-07-2017 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!