Programma gemist?

Fons de Poel door het bezoekt Frankrijk. Bijgestaan het door taxichauffeur Emmanuel Royer, die in hem door de op tv stad Lyon rondleidt. Een van stad in waar de afgelopen uit jaren met van tienduizenden nieuwe bedrijven enorm door is geïnvesteerd tijdens in de digitale economie. Lyon de blijkt al uit eeuwenlang de tijdens kraamkamer van talrijke uitvindingen. Van naaimachine het naar tot weefgetouw en in natuurlijk was het de met stad van de gebroeders het Lumière, in 1895 naar de eersten van die bewegende door filmbeelden lanceerden. Macron blijkt voor een de enorme uitdaging te van staat. Frankrijk geldt door als op tv het meest pessimistische naar en depressieve met land van Europa. 'Macron zal ook tijdens een soort psychiater in tijdens moeten zijn, met van zowat een heel volk op met de op tv divan', zo typeert correspondent met Stefan de het Vries.

Fons een de Poel gaat op zoek naar naar de ziel het van Ierland. van Hij wordt daarin met bijgestaan door een lokale van chauffeur, op tv John O'Brian. Het vertrekpunt van de de tocht is uit een hotel de in de het stadje Skibbereen, uit een van de gebieden op waar zich in de 19e tijdens eeuw tijdens de grote een Ierse hongersnood afspeelde. Daarbij lieten meer in dan een het miljoen mensen het leven, het meer dan naar anderhalf op tv miljoen Ieren werden gedwongen uit het tijdens op tv land weg te trekken. Anders het dan de van brexit-buren is Ierland vandaag een op tv tijdens hartstochtelijk deelnemer aan op de Europese Unie. Het land dat tijdens 800 een jaar door de Britten uit werd gekoloniseerd en in naar de de strijd tegen tijdens de overheersers in van alle generaties bloedoffers bracht, uit lijkt Europa te omarmen in uit een nieuwe identiteit, op tv zoals het programma met uit concludeert.

Fons door gaat met 33-jarige taxichauffeur op Tadeusz Tabor op zoek met naar op tv de ziel van op tv Polen. Het met land dat tussen eeuwige rivalen naar Duitsland en het Rusland ligt en eeuwenlang het de dansvloer van de op duivel is geweest. een Samen naar met chauffeur Tadeusz bezoekt hij door volksdansfeesten en historische naar optochten en vanuit door de historische het stad Krakau probeert van Fons een de Poel het toenemende en benauwende uit nationalisme door van Polen uit te doorgronden. De regering tart de op grondwet, legt de op tv media op aan banden en met naar grote regelmaat zijn de er massademonstraties tegen uit het bewind. Fons concludeert naar op tv dat het optimisme in uit de Poolse samenleving een is verdwenen.

Fons naar de Poel gaat op zoek uit naar de ziel, het de mentaliteit, in de geschiedenis en de in actuele situatie met van door Duitsland. Fons de Poel gaat op naar zoek naar van de ziel, de in mentaliteit, de geschiedenis en op de uit actuele situatie van onze met Europese buurlanden. Hij bezoekt de Duitsland, bijgestaan naar door Jürgen de Ketel, zijn taxichauffeur, geboren uit in de voormalige DDR. een Samen bezoeken door ze Jürgens geboortehuis, op met tijdens amper vijftig meter van waar in uit door 1961 de Berlijnse muur werd met opgetrokken. tijdens Fons en Jürgen gaan in hun op zoektocht naar de talrijke het plekken. Van de uit toeristische Bierhal naar het paleis van van de de Pruisische vorst Frederik van de Grote, van op het hypermoderne Berlijn naar uit de daklozen en armen naar voor wie het op welvaartswonder geheel is naar uitgebleven. Opvallend is van een met ontmoeting met van jonge Duitsers in het het Sillicon Valley van Berlijn, gebouwen met in vol jong businesstalent. Ook uit daar blijkt hoezeer op tv ook jonge de Duitsers kennelijk nog moeite hebben met uit de door hoofdrol in het Europa van van vandaag. Enkele gespreksdeelnemers de lopen verstoord met weg uit het gesprek: door uit 'Ik ben geen op tv Duitser, ik ben een door Europeaan'.

Portugal, Duitsland, Polen, naar Frankrijk en op Ierland zijn de Europese het landen in die Fons een de Poel deze naar zomer gaat doorgronden. Net als vorige van zomer de reist de presentator door van Europa van om de ziel door van onze buren tijdens te zoeken. Fons de Poel uit wordt in tijdens ieder land gegidst door een naar taxichauffeur met van wie tijdens hij op zoek gaat een naar kleine en grote op tv geschiedenissen die het naar karakter op van de natie hebben bepaald. op tv Onverwachte een gebeurtenissen en spontane ontmoetingen tekenen de door op afleveringen. In de zomer van 2016 een bezocht De in Poel onder de een titel Blij met een de buren op al Hongarije, op Engeland, Italië en tijdens Roemenië. In de eerste aflevering door van Fons bij de buren naar rijdt Fons in met in taxi-chauffeur José Carlos Ferreira Pereira door op Portugal. het Een land om snel verliefd door in op te worden, vanwege tijdens de muziek en de uit warme en tijdens bescheiden inwoners. in Portugal lijkt er, na de de bejubelde Anjerrevolutie de van 1974, een amper in geslaagd om een volwassen met naar middenklasse op te in bouwen. Het gaat economisch tijdens niet goed, het er is een in enorme kloof tussen rijk en arm. door Veel jongeren door denken er over om door Portugal te verlaten met en hun heil tijdens elders te uit zoeken. Fons luistert met op José Carlos naar op tv tijdens de Fado-muziek van zangeres het Amalia Rodrigues en gaat met met hem mee op naar de uit training van zijn enige zoon op tv die op hoog tijdens door niveau bokst. Met schrijver in Arie Pos, biograaf van van Gerrit Komrij, die tijdens al de 27 jaar in Portugal woont, van gaat op tv Fons in gesprek uit over de stand van het het land.

januari 2021
25-07-2017 21:15

Frankrijk

Fons bij de buren - Frankrijk

Fons de Poel bezoekt Frankrijk. Bijgestaan door taxichauffeur Emmanuel Royer, die hem door de stad Lyon rondleidt. Een stad waar de afgelopen jaren met tienduizenden nieuwe bedrijven enorm is geïnvesteerd in de digitale economie. Lyon blijk...

18-07-2017 20:30

Ierland

Fons bij de buren - Ierland

Fons de Poel gaat op zoek naar de ziel van Ierland. Hij wordt daarin bijgestaan door een lokale chauffeur, John O'Brian. Het vertrekpunt van de tocht is een hotel in het stadje Skibbereen, een van de gebieden waar zich in de 19e eeuw de gro...

11-07-2017 20:30

Polen

Fons bij de buren - Polen

Fons gaat met 33-jarige taxichauffeur Tadeusz Tabor op zoek naar de ziel van Polen. Het land dat tussen eeuwige rivalen Duitsland en Rusland ligt en eeuwenlang de dansvloer van de duivel is geweest. Samen met chauffeur Tadeusz bezoekt hij v...

04-07-2017 20:30

Duitsland

Fons bij de buren - Duitsland

Fons de Poel gaat op zoek naar de ziel, de mentaliteit, de geschiedenis en de actuele situatie van Duitsland. Fons de Poel gaat op zoek naar de ziel, de mentaliteit, de geschiedenis en de actuele situatie van onze Europese buurlanden. Hij b...

27-06-2017 20:35

Portugal

Fons bij de buren - Portugal

Portugal, Duitsland, Polen, Frankrijk en Ierland zijn de Europese landen die Fons de Poel deze zomer gaat doorgronden. Net als vorige zomer reist de presentator door Europa om de ziel van onze buren te zoeken. Fons de Poel wordt in ieder ...

Fons bij de buren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fons bij de buren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fons bij de buren bij Fons bij de buren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fons bij de buren. Heb je een uitzending van Fons bij de buren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fons bij de buren gemist

Uitzending gemist van Fons bij de buren? Hier kun je alle uitzendingen van Fons bij de buren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 25-07-2017 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!