Programma gemist?

Fons de Poel van bezoekt tijdens Frankrijk. Bijgestaan door uit taxichauffeur Emmanuel Royer, die hem in door de een stad Lyon rondleidt. een Een stad waar een de van afgelopen jaren met tienduizenden naar nieuwe bedrijven enorm is geïnvesteerd tijdens in de digitale van economie. Lyon blijkt van al het eeuwenlang de kraamkamer van van talrijke in uitvindingen. Van naaimachine tot weefgetouw en naar natuurlijk was met het de stad van op tv op de gebroeders Lumière, in naar 1895 de eersten op die bewegende filmbeelden lanceerden. door Macron blijkt voor de een enorme uitdaging te op staat. Frankrijk geldt op als het meest naar pessimistische en depressieve door land door van Europa. 'Macron zal ook tijdens een de soort psychiater op moeten zijn, met zowat op tv een heel met volk op de op divan', zo typeert correspondent Stefan een de door Vries.

Fons het de Poel gaat het op zoek naar de ziel de op tv van Ierland. Hij op tv wordt daarin bijgestaan door met een lokale chauffeur, John O'Brian. naar Het vertrekpunt naar van uit de tocht is een hotel in in naar het stadje Skibbereen, een van op tv de gebieden waar van zich in de 19e op met eeuw de grote Ierse hongersnood afspeelde. op Daarbij lieten door meer dan een miljoen naar tijdens mensen het leven, meer op tv dan anderhalf miljoen Ieren van werden met gedwongen uit het land weg te van op tv trekken. Anders dan door de brexit-buren is Ierland vandaag uit een door hartstochtelijk deelnemer aan de Europese met Unie. Het land dat het 800 jaar de door de Britten werd met het gekoloniseerd en in de strijd op tegen tijdens de overheersers in alle generaties van bloedoffers in bracht, lijkt Europa te omarmen tijdens in een op tv nieuwe identiteit, zoals met het programma naar concludeert.

Fons gaat een met 33-jarige taxichauffeur Tadeusz met Tabor op een zoek naar met de ziel van het Polen. Het land dat de tussen eeuwige het rivalen Duitsland en op tv Rusland ligt en eeuwenlang de het dansvloer van op tv de duivel is geweest. door Samen met tijdens chauffeur Tadeusz bezoekt hij op volksdansfeesten en in historische optochten en uit vanuit door de historische stad Krakau op tv probeert Fons de Poel het de toenemende door en benauwende nationalisme op van Polen te in doorgronden. De regering tart naar de grondwet, legt in de media aan op tv banden en op met grote regelmaat zijn uit er massademonstraties tegen het met bewind. Fons een concludeert dat het optimisme op uit de Poolse uit het samenleving is verdwenen.

Fons de op Poel gaat op op zoek naar de op tv ziel, de mentaliteit, de in geschiedenis naar en de actuele situatie van het Duitsland. Fons de de door Poel gaat op zoek naar de naar in ziel, de mentaliteit, de door geschiedenis en de in actuele situatie van onze tijdens Europese de buurlanden. Hij bezoekt Duitsland, bijgestaan door tijdens Jürgen Ketel, zijn door taxichauffeur, geboren naar in de voormalige DDR. met Samen bezoeken tijdens ze Jürgens het geboortehuis, op amper vijftig in meter van waar in op 1961 van de Berlijnse muur werd op opgetrokken. Fons tijdens en Jürgen uit gaan in hun zoektocht naar in talrijke plekken. Van de van toeristische de Bierhal naar het paleis naar van de Pruisische vorst door Frederik de Grote, het van het hypermoderne tijdens uit Berlijn naar de daklozen door en armen naar voor wie het welvaartswonder geheel door is uitgebleven. Opvallend is een een op tv ontmoeting met jonge Duitsers op in het Sillicon Valley naar van Berlijn, gebouwen van vol jong op businesstalent. Ook daar blijkt op hoezeer op tv ook jonge de Duitsers kennelijk nog moeite de hebben met de hoofdrol met in het door Europa van met vandaag. Enkele gespreksdeelnemers lopen verstoord op weg uit het tijdens gesprek: uit 'Ik ben geen een Duitser, ik ben een tijdens Europeaan'.

Portugal, Duitsland, Polen, met Frankrijk en de Ierland zijn naar de Europese een landen die Fons de de Poel deze op zomer gaat doorgronden. Net als vorige door zomer reist in de met presentator door Europa om op tv de ziel van uit onze buren op te zoeken. Fons de de Poel wordt in ieder door land gegidst door het een taxichauffeur met met wie hij met op zoek het gaat naar kleine en op tv grote geschiedenissen naar die het karakter van de natie uit hebben bepaald. Onverwachte tijdens gebeurtenissen en spontane op tv uit ontmoetingen tekenen de uit afleveringen. In de zomer van 2016 op tv de bezocht De Poel onder de titel met Blij met op de naar buren al Hongarije, Engeland, Italië en een Roemenië. In naar de eerste aflevering van de Fons bij de buren door rijdt Fons uit met taxi-chauffeur de José Carlos Ferreira Pereira naar door Portugal. in Een land om tijdens snel verliefd van op te worden, uit vanwege de muziek en de warme de en bescheiden het inwoners. door Portugal lijkt er, van na de bejubelde een Anjerrevolutie van 1974, amper in geslaagd tijdens om een volwassen uit middenklasse op met te bouwen. Het met gaat economisch met niet goed, er is een op tv enorme kloof tussen op tv rijk en arm. op tv Veel jongeren denken tijdens er het over om Portugal de te verlaten en hun de heil van elders te zoeken. Fons een luistert met José Carlos naar op de tijdens Fado-muziek van zangeres Amalia Rodrigues naar en gaat met de hem mee het naar de training uit van naar zijn enige zoon op tv die op hoog niveau bokst. de Met schrijver Arie Pos, op tv biograaf van Gerrit naar het Komrij, die al 27 jaar op tv in Portugal op tv woont, gaat naar Fons in gesprek over door de stand van het het land.

juni 2020
25-07-2017 21:15

Frankrijk

Fons bij de buren - Frankrijk

Fons de Poel bezoekt Frankrijk. Bijgestaan door taxichauffeur Emmanuel Royer, die hem door de stad Lyon rondleidt. Een stad waar de afgelopen jaren met tienduizenden nieuwe bedrijven enorm is geïnvesteerd in de digitale economie. Lyon blijk...

18-07-2017 20:30

Ierland

Fons bij de buren - Ierland

Fons de Poel gaat op zoek naar de ziel van Ierland. Hij wordt daarin bijgestaan door een lokale chauffeur, John O'Brian. Het vertrekpunt van de tocht is een hotel in het stadje Skibbereen, een van de gebieden waar zich in de 19e eeuw de gro...

11-07-2017 20:30

Polen

Fons bij de buren - Polen

Fons gaat met 33-jarige taxichauffeur Tadeusz Tabor op zoek naar de ziel van Polen. Het land dat tussen eeuwige rivalen Duitsland en Rusland ligt en eeuwenlang de dansvloer van de duivel is geweest. Samen met chauffeur Tadeusz bezoekt hij v...

04-07-2017 20:30

Duitsland

Fons bij de buren - Duitsland

Fons de Poel gaat op zoek naar de ziel, de mentaliteit, de geschiedenis en de actuele situatie van Duitsland. Fons de Poel gaat op zoek naar de ziel, de mentaliteit, de geschiedenis en de actuele situatie van onze Europese buurlanden. Hij b...

27-06-2017 20:35

Portugal

Fons bij de buren - Portugal

Portugal, Duitsland, Polen, Frankrijk en Ierland zijn de Europese landen die Fons de Poel deze zomer gaat doorgronden. Net als vorige zomer reist de presentator door Europa om de ziel van onze buren te zoeken. Fons de Poel wordt in ieder ...

Fons bij de buren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fons bij de buren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fons bij de buren bij Fons bij de buren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fons bij de buren. Heb je een uitzending van Fons bij de buren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fons bij de buren gemist

Uitzending gemist van Fons bij de buren? Hier kun je alle uitzendingen van Fons bij de buren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 25-07-2017 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!