Programma gemist?

Kijkje uit achter de door schermen van de Oekraïense in feministische organisatie met Femen. De actievoersters protesteren topless tegen een in het bestaande beeld tijdens van de Oekraïense vrouw als met handelswaar. Kijkje op achter de schermen van naar de Oekraïense van feministische organisatie Femen. Femen is de de feministische topless met door sensatie uit de Oekraïne. Ze tijdens zijn woedend op het tijdens de bestaande beeld van naar de Oekraïense vrouw: ze zijn door als bruiden te koop op door of worden verhandeld in de met seksindustrie. op De actievoersters van Femen protesteren topless met tegen deze door in uit patriarchale krachten gecreëerde beeldvorming. De vrouwen van krijgen steeds uit meer bekendheid op tv in Europa, een maar voor ze internationaal het kunnen doorbreken moeten in ze een in aantal tegenstrijdige krachten in hun organisatie een onder ogen uit zien.

juli 2021
30-06-2017 00:00

Ukraine is not a brothel

2Doc:Ukraine is not a brothel - Ukraine is not a brothel

Kijkje achter de schermen van de Oekraïense feministische organisatie Femen. De actievoersters protesteren topless tegen het bestaande beeld van de Oekraïense vrouw als handelswaar. Kijkje achter de schermen van de Oekraïense feministische ...

2Doc:Ukraine is not a brothel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:Ukraine is not a brothel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:Ukraine is not a brothel bij 2Doc:Ukraine is not a brothel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:Ukraine is not a brothel. Heb je een uitzending van 2Doc:Ukraine is not a brothel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:Ukraine is not a brothel gemist

Uitzending gemist van 2Doc:Ukraine is not a brothel? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:Ukraine is not a brothel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-06-2017 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!