Programma gemist?

Kijkje uit achter de schermen van de het uit Oekraïense feministische organisatie Femen. De in actievoersters protesteren topless tijdens tegen het van bestaande beeld van de Oekraïense met door vrouw als handelswaar. Kijkje achter in de schermen van de de Oekraïense feministische in organisatie naar Femen. Femen is de het feministische topless naar sensatie uit de in Oekraïne. Ze zijn woedend op het het bestaande op tv beeld van de met Oekraïense vrouw: ze zijn de als van bruiden te koop of worden op verhandeld in de een seksindustrie. De actievoersters een van Femen protesteren op topless tegen op tv deze door de patriarchale krachten gecreëerde beeldvorming. de De vrouwen krijgen steeds meer van bekendheid in Europa, naar maar voor naar ze in internationaal kunnen doorbreken moeten ze een uit door aantal tegenstrijdige krachten in hun organisatie het onder tijdens ogen zien.

januari 2021
30-06-2017 00:00

Ukraine is not a brothel

2Doc:Ukraine is not a brothel - Ukraine is not a brothel

Kijkje achter de schermen van de Oekraïense feministische organisatie Femen. De actievoersters protesteren topless tegen het bestaande beeld van de Oekraïense vrouw als handelswaar. Kijkje achter de schermen van de Oekraïense feministische ...

2Doc:Ukraine is not a brothel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:Ukraine is not a brothel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:Ukraine is not a brothel bij 2Doc:Ukraine is not a brothel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:Ukraine is not a brothel. Heb je een uitzending van 2Doc:Ukraine is not a brothel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:Ukraine is not a brothel gemist

Uitzending gemist van 2Doc:Ukraine is not a brothel? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:Ukraine is not a brothel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-06-2017 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!