Programma gemist?

Kijkje achter de het op schermen van de Oekraïense op feministische organisatie Femen. De door actievoersters op protesteren topless tegen het bestaande door beeld van het de Oekraïense naar vrouw als handelswaar. Kijkje de achter de schermen van op tv de tijdens Oekraïense feministische organisatie Femen. uit Femen is de uit feministische topless sensatie uit door de van Oekraïne. Ze zijn het woedend op het bestaande in beeld van de Oekraïense het vrouw: ze van zijn als bruiden te in koop of in worden verhandeld in de seksindustrie. de De actievoersters het van Femen protesteren naar topless naar tegen deze door patriarchale krachten een gecreëerde beeldvorming. de De vrouwen krijgen steeds meer de bekendheid in op Europa, maar de voor ze internationaal kunnen naar doorbreken moeten ze het een aantal tegenstrijdige een krachten in hun organisatie het op onder ogen zien.

mei 2021
30-06-2017 00:00

Ukraine is not a brothel

2Doc:Ukraine is not a brothel - Ukraine is not a brothel

Kijkje achter de schermen van de Oekraïense feministische organisatie Femen. De actievoersters protesteren topless tegen het bestaande beeld van de Oekraïense vrouw als handelswaar. Kijkje achter de schermen van de Oekraïense feministische ...

2Doc:Ukraine is not a brothel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:Ukraine is not a brothel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:Ukraine is not a brothel bij 2Doc:Ukraine is not a brothel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:Ukraine is not a brothel. Heb je een uitzending van 2Doc:Ukraine is not a brothel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:Ukraine is not a brothel gemist

Uitzending gemist van 2Doc:Ukraine is not a brothel? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:Ukraine is not a brothel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-06-2017 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!