Programma gemist?

Kijkje in achter de schermen van de door op Oekraïense feministische organisatie Femen. De actievoersters op een protesteren topless tegen het bestaande beeld van van het de Oekraïense vrouw als de handelswaar. Kijkje achter in de schermen van uit de het Oekraïense feministische organisatie het Femen. Femen is de feministische topless het sensatie uit de het door Oekraïne. Ze zijn woedend op het naar bestaande op tv beeld van de Oekraïense op vrouw: met ze zijn als bruiden te koop in uit of worden verhandeld in de uit seksindustrie. De van actievoersters van de Femen protesteren topless de tegen deze door patriarchale krachten het gecreëerde op tv beeldvorming. De vrouwen krijgen steeds meer door uit bekendheid in Europa, naar maar voor ze internationaal door kunnen doorbreken uit moeten ze een op aantal tegenstrijdige krachten een in hun organisatie onder naar ogen zien.

september 2020
30-06-2017 00:00

Ukraine is not a brothel

2Doc:Ukraine is not a brothel - Ukraine is not a brothel

Kijkje achter de schermen van de Oekraïense feministische organisatie Femen. De actievoersters protesteren topless tegen het bestaande beeld van de Oekraïense vrouw als handelswaar. Kijkje achter de schermen van de Oekraïense feministische ...

2Doc:Ukraine is not a brothel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:Ukraine is not a brothel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:Ukraine is not a brothel bij 2Doc:Ukraine is not a brothel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:Ukraine is not a brothel. Heb je een uitzending van 2Doc:Ukraine is not a brothel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:Ukraine is not a brothel gemist

Uitzending gemist van 2Doc:Ukraine is not a brothel? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:Ukraine is not a brothel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-06-2017 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!