Programma gemist?

Kijkje achter de naar schermen van het de Oekraïense feministische organisatie het de Femen. De actievoersters protesteren topless tegen door het op tv bestaande beeld van de Oekraïense met vrouw als handelswaar. in Kijkje achter tijdens de schermen van door de Oekraïense feministische organisatie naar Femen. Femen door is de naar feministische topless sensatie uit het de op Oekraïne. Ze zijn woedend een op het bestaande met beeld van de Oekraïense vrouw: uit tijdens ze zijn als bruiden te koop op of uit worden verhandeld in naar de seksindustrie. De actievoersters van een met Femen protesteren topless tegen deze door met patriarchale krachten gecreëerde op naar beeldvorming. De vrouwen krijgen door steeds meer het bekendheid in Europa, maar voor ze een internationaal kunnen op tv doorbreken moeten ze een uit aantal tegenstrijdige naar krachten in hun in organisatie onder ogen naar zien.

juni 2020
30-06-2017 00:00

Ukraine is not a brothel

2Doc:Ukraine is not a brothel - Ukraine is not a brothel

Kijkje achter de schermen van de Oekraïense feministische organisatie Femen. De actievoersters protesteren topless tegen het bestaande beeld van de Oekraïense vrouw als handelswaar. Kijkje achter de schermen van de Oekraïense feministische ...

2Doc:Ukraine is not a brothel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:Ukraine is not a brothel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:Ukraine is not a brothel bij 2Doc:Ukraine is not a brothel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:Ukraine is not a brothel. Heb je een uitzending van 2Doc:Ukraine is not a brothel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:Ukraine is not a brothel gemist

Uitzending gemist van 2Doc:Ukraine is not a brothel? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:Ukraine is not a brothel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-06-2017 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!