Programma gemist?

Kijkje het achter de schermen van de de Oekraïense feministische organisatie op Femen. van De actievoersters protesteren de topless tegen het bestaande beeld de van tijdens de Oekraïense vrouw tijdens als handelswaar. Kijkje op tv achter de schermen uit van de van Oekraïense feministische organisatie Femen. Femen het is de feministische uit topless sensatie tijdens uit de Oekraïne. van Ze zijn woedend op door het op bestaande beeld van de Oekraïense vrouw: op tv ze zijn met als het bruiden te koop of worden de verhandeld in de seksindustrie. tijdens uit De actievoersters van Femen protesteren uit topless tegen deze op tv door patriarchale een krachten gecreëerde beeldvorming. De met vrouwen krijgen steeds meer tijdens bekendheid in met Europa, op maar voor ze het internationaal kunnen doorbreken moeten ze van een aantal tegenstrijdige van krachten tijdens in hun organisatie onder op ogen zien.

juni 2021
30-06-2017 00:00

Ukraine is not a brothel

2Doc:Ukraine is not a brothel - Ukraine is not a brothel

Kijkje achter de schermen van de Oekraïense feministische organisatie Femen. De actievoersters protesteren topless tegen het bestaande beeld van de Oekraïense vrouw als handelswaar. Kijkje achter de schermen van de Oekraïense feministische ...

2Doc:Ukraine is not a brothel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:Ukraine is not a brothel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:Ukraine is not a brothel bij 2Doc:Ukraine is not a brothel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:Ukraine is not a brothel. Heb je een uitzending van 2Doc:Ukraine is not a brothel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:Ukraine is not a brothel gemist

Uitzending gemist van 2Doc:Ukraine is not a brothel? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:Ukraine is not a brothel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-06-2017 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!