Programma gemist?

Aflevering 0 op tv - Richard Hammond, Jeremy naar in Clarkson en James May bespreken wekelijks een de mooiste auto?s, door door testen de allernieuwste wagens het en doen dit alles op een hun kenmerkende humoristische het manier. In de naar Botswanaspecial door reist het trio het af naar de dit Afrikaanse land om een het reeks uitdagingen tijdens te voltooien. Zo moeten de uit presentatoren op onder andere een auto van met het tweewielaandrijving kopen voor minder een dan 1500 pond de en daar vervolgens ruim 1500 op tv in kilometer mee rijden. met Wie niet meer verder door kan met zijn op tv auto, dient de van reis af te de maken in op de auto waar de presentatoren met de grootste hekel aan uit met hebben; de Volkswagen Kever. Ze door racen onder andere met over de Makgadikgadi zoutvlakte, in door door een opgedroogde rivier en door over van de Okavango Delta.

Aflevering tijdens 0 - in In deze special van Top de Gear in is te zien het hoe de heren naar met de Noordpool rijden. door Met een aangepaste met Toyota Hilux naar proberen Clarkson en tijdens May de eerste te een worden die in een uit auto de de 1996 locatie op een de Noordpool bereiken. Hammond gaat uit door de strijd aan van met een hondenslee.

augustus 2021
03-02-2018 19:00

Top Gear Special: Botswana

Top Gear Specials - Top Gear Special: Botswana

Aflevering 0 - Richard Hammond, Jeremy Clarkson en James May bespreken wekelijks de mooiste auto?s, testen de allernieuwste wagens en doen dit alles op hun kenmerkende humoristische manier. In de Botswanaspecial reist het trio af naar dit A...

03-02-2018 18:00

Top Gear: Polar Special

Top Gear Specials - Top Gear: Polar Special

Aflevering 0 - In deze special van Top Gear is te zien hoe de heren naar de Noordpool rijden. Met een aangepaste Toyota Hilux proberen Clarkson en May de eerste te worden die in een auto de 1996 locatie op de Noordpool bereiken. Hammond gaa...

Top Gear Specials gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Top Gear Specials de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Top Gear Specials bij Top Gear Specials liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Top Gear Specials. Heb je een uitzending van Top Gear Specials gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Top Gear Specials gemist

Richard Hammond, Jeremy Clarkson en James May bespreken wekelijks de mooiste auto’s, testen de allernieuwste wagens en doen dit alles op hun...

Uitzending gemist van Top Gear Specials? Hier kun je alle uitzendingen van Top Gear Specials kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-02-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!