Programma gemist?

Aflevering naar 0 - Richard op tv Hammond, Jeremy Clarkson tijdens en James May bespreken wekelijks op de tijdens mooiste auto?s, testen op de allernieuwste van wagens en doen dit met alles op hun kenmerkende een humoristische tijdens manier. In de Botswanaspecial op reist het trio af uit naar een dit Afrikaanse land om door een reeks uitdagingen te op voltooien. Zo op moeten de presentatoren onder naar andere op tv een auto met tweewielaandrijving kopen van voor van minder dan 1500 door pond en daar op vervolgens ruim 1500 met kilometer mee rijden. Wie niet meer uit verder naar kan met zijn auto, op tv dient de met reis af te maken met in de in auto waar de uit presentatoren de grootste hekel naar aan uit hebben; de Volkswagen Kever. Ze racen in onder op tv andere over de Makgadikgadi zoutvlakte, naar door een opgedroogde de rivier en over op tv de het Okavango Delta.

Aflevering de 0 - In deze uit special van Top Gear een is het te zien hoe tijdens de heren naar de naar Noordpool tijdens rijden. Met een aangepaste met Toyota Hilux proberen Clarkson en door May de eerste door te worden die naar tijdens in een auto de 1996 het locatie op de op tv Noordpool bereiken. Hammond het gaat de strijd aan door met een in hondenslee.

november 2020
03-02-2018 19:00

Top Gear Special: Botswana

Top Gear Specials - Top Gear Special: Botswana

Aflevering 0 - Richard Hammond, Jeremy Clarkson en James May bespreken wekelijks de mooiste auto?s, testen de allernieuwste wagens en doen dit alles op hun kenmerkende humoristische manier. In de Botswanaspecial reist het trio af naar dit A...

03-02-2018 18:00

Top Gear: Polar Special

Top Gear Specials - Top Gear: Polar Special

Aflevering 0 - In deze special van Top Gear is te zien hoe de heren naar de Noordpool rijden. Met een aangepaste Toyota Hilux proberen Clarkson en May de eerste te worden die in een auto de 1996 locatie op de Noordpool bereiken. Hammond gaa...

Top Gear Specials gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Top Gear Specials de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Top Gear Specials bij Top Gear Specials liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Top Gear Specials. Heb je een uitzending van Top Gear Specials gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Top Gear Specials gemist

Richard Hammond, Jeremy Clarkson en James May bespreken wekelijks de mooiste auto’s, testen de allernieuwste wagens en doen dit alles op hun...

Uitzending gemist van Top Gear Specials? Hier kun je alle uitzendingen van Top Gear Specials kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-02-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!