Programma gemist?

Aflevering 0 - met Richard Hammond, Jeremy op Clarkson in en James May met bespreken wekelijks de mooiste een auto?s, testen de het allernieuwste wagens en doen de dit uit alles op hun kenmerkende met humoristische manier. In de van Botswanaspecial reist het de trio af naar met met dit Afrikaanse land uit om een reeks uitdagingen te voltooien. op Zo moeten de naar presentatoren door onder andere het een auto met tweewielaandrijving kopen voor uit minder dan een 1500 pond en op tv daar vervolgens op ruim 1500 de kilometer mee rijden. op tv Wie niet meer verder kan op tv met zijn auto, dient de de met reis af met te maken in de in auto waar naar de presentatoren de grootste van hekel aan hebben; de Volkswagen met Kever. Ze uit racen naar onder andere over de Makgadikgadi door zoutvlakte, door tijdens een opgedroogde rivier en over een de Okavango een Delta.

Aflevering 0 van - In deze op tv special van Top Gear van is te op tv zien hoe de op heren naar de Noordpool naar rijden. een Met een aangepaste het Toyota Hilux proberen Clarkson en op tv door May de eerste te worden van die in naar een auto op tv de 1996 locatie op de van Noordpool bereiken. op Hammond gaat de strijd aan van van met een hondenslee.

april 2021
03-02-2018 19:00

Top Gear Special: Botswana

Top Gear Specials - Top Gear Special: Botswana

Aflevering 0 - Richard Hammond, Jeremy Clarkson en James May bespreken wekelijks de mooiste auto?s, testen de allernieuwste wagens en doen dit alles op hun kenmerkende humoristische manier. In de Botswanaspecial reist het trio af naar dit A...

03-02-2018 18:00

Top Gear: Polar Special

Top Gear Specials - Top Gear: Polar Special

Aflevering 0 - In deze special van Top Gear is te zien hoe de heren naar de Noordpool rijden. Met een aangepaste Toyota Hilux proberen Clarkson en May de eerste te worden die in een auto de 1996 locatie op de Noordpool bereiken. Hammond gaa...

Top Gear Specials gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Top Gear Specials de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Top Gear Specials bij Top Gear Specials liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Top Gear Specials. Heb je een uitzending van Top Gear Specials gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Top Gear Specials gemist

Richard Hammond, Jeremy Clarkson en James May bespreken wekelijks de mooiste auto’s, testen de allernieuwste wagens en doen dit alles op hun...

Uitzending gemist van Top Gear Specials? Hier kun je alle uitzendingen van Top Gear Specials kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-02-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!