Programma gemist?

Aflevering het 0 - in Richard Hammond, Jeremy Clarkson de en James May bespreken wekelijks in de mooiste auto?s, op testen op de allernieuwste in wagens en doen dit alles uit op hun met kenmerkende humoristische naar manier. In de Botswanaspecial reist het op trio af uit naar dit Afrikaanse uit land om een tijdens reeks een uitdagingen te voltooien. het Zo moeten de in presentatoren onder andere op tv een auto met tweewielaandrijving kopen voor tijdens met minder dan 1500 pond een en daar vervolgens tijdens ruim 1500 kilometer in mee rijden. Wie door niet meer verder kan naar met zijn auto, dient op de de reis af te maken met in de uit auto waar de door presentatoren de grootste met hekel aan hebben; de Volkswagen tijdens met Kever. Ze racen onder naar andere over de met Makgadikgadi zoutvlakte, met door een opgedroogde rivier en over het de Okavango de Delta.

Aflevering 0 de - In deze special van van een Top Gear is te zien op tv hoe de op heren naar de uit Noordpool een rijden. Met een aangepaste Toyota Hilux met proberen Clarkson en op May de van eerste te de worden die in een een auto de van 1996 locatie op de Noordpool met bereiken. Hammond op tv gaat het de strijd aan met een het hondenslee.

maart 2020
03-02-2018 19:00

Top Gear Special: Botswana

Top Gear Specials - Top Gear Special: Botswana

Aflevering 0 - Richard Hammond, Jeremy Clarkson en James May bespreken wekelijks de mooiste auto?s, testen de allernieuwste wagens en doen dit alles op hun kenmerkende humoristische manier. In de Botswanaspecial reist het trio af naar dit A...

03-02-2018 18:00

Top Gear: Polar Special

Top Gear Specials - Top Gear: Polar Special

Aflevering 0 - In deze special van Top Gear is te zien hoe de heren naar de Noordpool rijden. Met een aangepaste Toyota Hilux proberen Clarkson en May de eerste te worden die in een auto de 1996 locatie op de Noordpool bereiken. Hammond gaa...

Top Gear Specials gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Top Gear Specials de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Top Gear Specials bij Top Gear Specials liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Top Gear Specials. Heb je een uitzending van Top Gear Specials gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Top Gear Specials gemist

Richard Hammond, Jeremy Clarkson en James May bespreken wekelijks de mooiste auto’s, testen de allernieuwste wagens en doen dit alles op hun...

Uitzending gemist van Top Gear Specials? Hier kun je alle uitzendingen van Top Gear Specials kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-02-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!