Programma gemist?

Aflevering op 0 - Richard Hammond, het Jeremy Clarkson met en James tijdens May bespreken wekelijks in de mooiste auto?s, testen de door allernieuwste wagens en doen het dit alles op een hun met kenmerkende humoristische de manier. In de Botswanaspecial reist het van door trio af naar door dit Afrikaanse land op tv om een reeks uitdagingen te voltooien. met de Zo moeten de presentatoren onder andere op tv een met auto met met tweewielaandrijving kopen voor minder de dan 1500 tijdens pond en daar vervolgens de ruim 1500 naar kilometer mee rijden. door Wie niet meer verder in kan met zijn auto, het dient de het reis af te maken in uit de auto waar een de presentatoren met de grootste hekel door aan in hebben; de Volkswagen Kever. Ze racen van in onder andere over de Makgadikgadi naar zoutvlakte, door de een opgedroogde rivier en van over de een Okavango Delta.

Aflevering 0 - met In deze op tv special van Top Gear in is te zien uit hoe naar de heren naar de Noordpool uit rijden. door Met een aangepaste Toyota de Hilux door proberen Clarkson en May de eerste in te worden die het naar in een auto op tv de 1996 locatie op de Noordpool op bereiken. Hammond naar gaat een de strijd aan met een in hondenslee.

augustus 2020
03-02-2018 19:00

Top Gear Special: Botswana

Top Gear Specials - Top Gear Special: Botswana

Aflevering 0 - Richard Hammond, Jeremy Clarkson en James May bespreken wekelijks de mooiste auto?s, testen de allernieuwste wagens en doen dit alles op hun kenmerkende humoristische manier. In de Botswanaspecial reist het trio af naar dit A...

03-02-2018 18:00

Top Gear: Polar Special

Top Gear Specials - Top Gear: Polar Special

Aflevering 0 - In deze special van Top Gear is te zien hoe de heren naar de Noordpool rijden. Met een aangepaste Toyota Hilux proberen Clarkson en May de eerste te worden die in een auto de 1996 locatie op de Noordpool bereiken. Hammond gaa...

Top Gear Specials gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Top Gear Specials de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Top Gear Specials bij Top Gear Specials liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Top Gear Specials. Heb je een uitzending van Top Gear Specials gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Top Gear Specials gemist

Richard Hammond, Jeremy Clarkson en James May bespreken wekelijks de mooiste auto’s, testen de allernieuwste wagens en doen dit alles op hun...

Uitzending gemist van Top Gear Specials? Hier kun je alle uitzendingen van Top Gear Specials kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-02-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!