Programma gemist?

Aflevering op 0 - in Richard Hammond, Jeremy Clarkson uit en James May het bespreken wekelijks de mooiste auto?s, op testen de allernieuwste van uit wagens en doen dit alles op naar hun naar kenmerkende humoristische manier. In naar de Botswanaspecial naar reist het trio af naar de dit Afrikaanse land het het om een reeks door uitdagingen te voltooien. Zo van moeten de presentatoren van onder andere een met auto met tweewielaandrijving de kopen voor op tv minder dan 1500 pond door en daar vervolgens ruim het 1500 de kilometer mee rijden. Wie niet meer een verder tijdens kan met zijn auto, dient uit de reis tijdens af te maken in naar het de auto waar op tv de presentatoren de grootste hekel aan uit op hebben; de Volkswagen Kever. Ze racen een onder andere over op van de Makgadikgadi zoutvlakte, naar door een opgedroogde rivier uit en over door de Okavango Delta.

Aflevering 0 van - de In deze special van van Top Gear is te zien het hoe in de heren naar de Noordpool het rijden. Met een met aangepaste Toyota Hilux het proberen Clarkson en naar May de de eerste te worden die naar in een tijdens auto de 1996 locatie uit op op de Noordpool bereiken. Hammond in gaat de naar strijd aan de met een hondenslee.

november 2019
03-02-2018 19:00

Top Gear Special: Botswana

Top Gear Specials - Top Gear Special: Botswana

Aflevering 0 - Richard Hammond, Jeremy Clarkson en James May bespreken wekelijks de mooiste auto?s, testen de allernieuwste wagens en doen dit alles op hun kenmerkende humoristische manier. In de Botswanaspecial reist het trio af naar dit A...

03-02-2018 18:00

Top Gear: Polar Special

Top Gear Specials - Top Gear: Polar Special

Aflevering 0 - In deze special van Top Gear is te zien hoe de heren naar de Noordpool rijden. Met een aangepaste Toyota Hilux proberen Clarkson en May de eerste te worden die in een auto de 1996 locatie op de Noordpool bereiken. Hammond gaa...

Top Gear Specials gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Top Gear Specials de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Top Gear Specials bij Top Gear Specials liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Top Gear Specials. Heb je een uitzending van Top Gear Specials gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Top Gear Specials gemist

Richard Hammond, Jeremy Clarkson en James May bespreken wekelijks de mooiste auto’s, testen de allernieuwste wagens en doen dit alles op hun...

Uitzending gemist van Top Gear Specials? Hier kun je alle uitzendingen van Top Gear Specials kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-02-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!