Programma gemist?

Aflevering op 0 - Richard Hammond, de Jeremy op Clarkson en James tijdens May bespreken wekelijks de mooiste de auto?s, testen tijdens de allernieuwste wagens uit en doen dit alles van op hun een kenmerkende humoristische naar manier. In de Botswanaspecial naar reist het naar trio af naar dit Afrikaanse land op tv om een op tv reeks uitdagingen met te voltooien. Zo een moeten de de presentatoren onder andere in een auto met tijdens tweewielaandrijving kopen voor minder dan 1500 het op pond en daar vervolgens ruim met 1500 kilometer mee op tv rijden. Wie niet meer uit verder kan met met zijn auto, door dient de reis de af te naar maken in de op tv auto waar de presentatoren de een grootste hekel van aan hebben; de Volkswagen uit Kever. Ze het racen onder een andere over naar de Makgadikgadi zoutvlakte, door een opgedroogde het een rivier en over met de Okavango Delta.

Aflevering tijdens 0 - In deze naar special van op Top Gear is te zien in door hoe de heren op naar de Noordpool naar rijden. Met een aangepaste Toyota op Hilux proberen Clarkson van en May de eerste tijdens te worden met die in uit een auto de 1996 een locatie op de van Noordpool de bereiken. Hammond gaat de strijd van aan met een het hondenslee.

januari 2021
03-02-2018 19:00

Top Gear Special: Botswana

Top Gear Specials - Top Gear Special: Botswana

Aflevering 0 - Richard Hammond, Jeremy Clarkson en James May bespreken wekelijks de mooiste auto?s, testen de allernieuwste wagens en doen dit alles op hun kenmerkende humoristische manier. In de Botswanaspecial reist het trio af naar dit A...

03-02-2018 18:00

Top Gear: Polar Special

Top Gear Specials - Top Gear: Polar Special

Aflevering 0 - In deze special van Top Gear is te zien hoe de heren naar de Noordpool rijden. Met een aangepaste Toyota Hilux proberen Clarkson en May de eerste te worden die in een auto de 1996 locatie op de Noordpool bereiken. Hammond gaa...

Top Gear Specials gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Top Gear Specials de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Top Gear Specials bij Top Gear Specials liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Top Gear Specials. Heb je een uitzending van Top Gear Specials gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Top Gear Specials gemist

Richard Hammond, Jeremy Clarkson en James May bespreken wekelijks de mooiste auto’s, testen de allernieuwste wagens en doen dit alles op hun...

Uitzending gemist van Top Gear Specials? Hier kun je alle uitzendingen van Top Gear Specials kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-02-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!