Programma gemist?

Om zijn schouder naar te laten genezen, op tv heeft Shu het het op dringende advies gekregen een om tijdelijk te stoppen door met beybladen het omdat de gevolgen tijdens anders nog erger zullen zijn. tijdens Valt probeert wanhopig zijn met vriend tijdens te helpen, maar een zijn pogingen hem te verzorgen, naar wekken van irritatie bij Shu. het Ondertussen moet Valt weer vechten het tegen Wakiya, op tv maar dit op keer in het tijdens districtstoernooi.

Valt krijgt Wakiya een de niet uit zijn hoofd. Zijn van vrienden het proberen hem eraan te naar herinneren waar Beyblade in wérkelijk om gaat, maar naar kunnen ze op tv zijn liefde voor naar het spel het nog aanwakkeren? Shu de krijgt slecht nieuws en weet naar niet op hoe hij het uit aan zijn vrienden moet van vertellen.

Valt leert door het belang van het tijdens door beheersen van zijn naar emoties tijdens wedstrijden, op want daar is hij nog van niet zo goed in. op Valt accepteert een op de uitdaging tegen Wakiya op tv in zijn herenhuis. het Het Opperhoofd, Daigo en de anderen door haasten zich ernaartoe het om door Valt bij te op staan.

Valt naar en Hoji strijden in een de in vierde ronde van het een districtstoernooi. Hoji voegt een krachtige tijdens nieuwe op draai aan op zijn lanceertechniek toe. Wakiya laat tijdens zijn klasse tijdens zien in een wedstrijd een tegen naar Haruta. Valt maakt zich op voor op het volgende gevecht een tegen in een sterke in tegenstander.

Valt tijdens is gefrustreerd omdat hij zijn naar op nieuwe werptechniek niet kan herhalen. tijdens Wakiya tijdens eist dat Hoji zijn tijdens wedstrijd tegen in Valt opgeeft, maar Hoji heeft op het hier zwaar mee. op tv Valt met hoort wat de Wakiya van plan het is en confronteert hem van hiermee.

Valts uit moeder vindt met nieuwe manieren om Valt met zijn in trainingen te in helpen voor het volgende door gevecht. met De Beigoma Beyblade Club wordt een tijdelijk toegelaten. het Valt wordt door geconfronteerd met de grootste een kwetsbaarheid van de de sprintworp.

Daigo doet zich in voor als een een fan van van Valt en het daagt hem met uit voor een vriendschappelijk duel. Valt uit wordt boos de als hij erachter met komt door dat Daigo oneerlijk is. Hij zweert naar om zijn sprintworp tijdens te van verbeteren. Maar Valt op moet ook op leren om zijn naar emoties onder controle te tijdens houden en dat op blijkt behoorlijk door moeilijk te zijn.

Valt is opgewonden op tv met als hij toestemming krijgt om een op tv Beyblade in Club te naar beginnen op school en van benoemt zichzelf gelijk tot aanvoerder. door naar Zijn eerste uitdaging is de op anderen overtuigen in om bij door zijn club te komen en op tv hij met begint met Rantaro en op Ken. Maar het blijkt door moeilijker dan hij een dacht...

Valt en zijn naar vrienden winnen van de eerste ronde van het het districtstoernooi. De door sprintworp van het Valt heeft potentie, tijdens maar een is een beetje onvoorspelbaar. Valtryek moet op vechten van tegen Kerbeus.

Valts een recente overwinning op geeft hem het op tv gevoel onoverwinnelijk te zijn, maar Shu met waarschuwt hem de dat discipline en training een een op vereiste zijn. Een met onofficiële herkansingswedstrijd op tv met Rantaro zorgt ervoor dat Valt uit Shu's advies serieus tijdens met neemt. Valt vindt van inspiratie voor zijn volgende tijdens gevecht tijdens het kijken naar naar een een poppenshow. Vervolgens met komt hij oog in op tv oog te door staan met een poppenspeler in naar de naar tweede ronde van het door toernooi.

Valt uit Aoi en zijn vrienden grijpen tijdens elke kans uit aan om een met Beybladegevecht te voeren. uit Hun door schoolhoofd geeft ze een standje, op omdat ze een het bende hebben van gemaakt van de van gymzaal op het school. Maar hun toewijding valt hem van wel op. Valt op tv besluit door sterker te worden door de tijdens basistechnieken van uit Beyblade te gaan van leren, maar hij in weet niet door zo goed waar hij moet tijdens naar beginnen. Valt en Rantaro met komen tegenover elkaar te een staan van in een serieus en intens in gevecht.

Animatieserie in over de basisschoolleerling op Valt Aoi. Zijn in beste vriend de is Shu Kurenai, met een natuurtalent als het gaat een om Beyblade. een Door het naar succes van Shu droomt naar Valt ervan een de beste Blader van de op wereld te op tv worden.

Animatieserie over de met basisschoolleerling naar Valt Aoi. Zijn beste tijdens vriend is op tv Shu Kurenai, een door natuurtalent als het gaat om op Beyblade. door Door het in succes van Shu het droomt Valt ervan de met beste Blader van de wereld tijdens te een worden.

Animatieserie door over de basisschoolleerling Valt Aoi. de Zijn beste vriend een is Shu Kurenai, naar een natuurtalent uit als het gaat om een Beyblade. Door het naar succes van Shu door uit droomt Valt ervan de beste door Blader van de van wereld te de worden.

Animatieserie uit over de basisschoolleerling Valt Aoi. tijdens Zijn beste vriend door van is Shu Kurenai, een naar natuurtalent als het gaat tijdens om Beyblade. de Door het uit succes van Shu droomt Valt tijdens ervan door de beste Blader van de wereld in te door worden.

juli 2018
20-07-2018 08:41

Spryzens wanhoop!

Beyblade Burst - Spryzens wanhoop!

Om zijn schouder te laten genezen, heeft Shu het dringende advies gekregen om tijdelijk te stoppen met beybladen omdat de gevolgen anders nog erger zullen zijn. Valt probeert wanhopig zijn vriend te helpen, maar zijn pogingen hem te verzorg...

19-07-2018 08:47

Zet je eroverheen! Vertrouw op Valtryek!

Beyblade Burst - Zet je eroverheen! Vertrouw op Valtryek!

Valt krijgt Wakiya niet uit zijn hoofd. Zijn vrienden proberen hem eraan te herinneren waar Beyblade wérkelijk om gaat, maar kunnen ze zijn liefde voor het spel nog aanwakkeren? Shu krijgt slecht nieuws en weet niet hoe hij het aan zijn vri...

18-07-2018 08:43

Wyvron staat in de weg!

Beyblade Burst - Wyvron staat in de weg!

Valt leert het belang van het beheersen van zijn emoties tijdens wedstrijden, want daar is hij nog niet zo goed in. Valt accepteert een uitdaging tegen Wakiya in zijn herenhuis. Het Opperhoofd, Daigo en de anderen haasten zich ernaartoe om ...

17-07-2018 08:44

Een krachtige tegenstander! Hyper Horusood!

Beyblade Burst - Een krachtige tegenstander! Hyper Horusood!

Valt en Hoji strijden in de vierde ronde van het districtstoernooi. Hoji voegt een krachtige nieuwe draai aan zijn lanceertechniek toe. Wakiya laat zijn klasse zien in een wedstrijd tegen Haruta. Valt maakt zich op voor het volgende gevecht...

16-07-2018 08:38

De flits worp! Hij is krankzinnig snel!

Beyblade Burst - De flits worp! Hij is krankzinnig snel!

Valt is gefrustreerd omdat hij zijn nieuwe werptechniek niet kan herhalen. Wakiya eist dat Hoji zijn wedstrijd tegen Valt opgeeft, maar Hoji heeft het hier zwaar mee. Valt hoort wat Wakiya van plan is en confronteert hem hiermee.

14-07-2018 07:42

Zet je schrap! Stoomcursus!

Beyblade Burst - Zet je schrap! Stoomcursus!

Valts moeder vindt nieuwe manieren om Valt met zijn trainingen te helpen voor het volgende gevecht. De Beigoma Beyblade Club wordt tijdelijk toegelaten. Valt wordt geconfronteerd met de grootste kwetsbaarheid van de sprintworp.

13-07-2018 08:41

De duisternis in! Dark Doomscizor!

Beyblade Burst - De duisternis in! Dark Doomscizor!

Daigo doet zich voor als een fan van Valt en daagt hem uit voor een vriendschappelijk duel. Valt wordt boos als hij erachter komt dat Daigo oneerlijk is. Hij zweert om zijn sprintworp te verbeteren. Maar Valt moet ook leren om zijn emoties ...

12-07-2018 08:46

Beyblade club: aan de slag!

Beyblade Burst - Beyblade club: aan de slag!

Valt is opgewonden als hij toestemming krijgt om een Beyblade Club te beginnen op school en benoemt zichzelf gelijk tot aanvoerder. Zijn eerste uitdaging is de anderen overtuigen om bij zijn club te komen en hij begint met Rantaro en Ken. M...

11-07-2018 08:45

Explosie! Sprint worp!

Beyblade Burst - Explosie! Sprint worp!

Valt en zijn vrienden winnen de eerste ronde van het districtstoernooi. De sprintworp van Valt heeft potentie, maar is een beetje onvoorspelbaar. Valtryek moet vechten tegen Kerbeus.

10-07-2018 08:48

Kerbeus: waakhond van de onderwereld

Beyblade Burst - Kerbeus: waakhond van de onderwereld

Valts recente overwinning geeft hem het gevoel onoverwinnelijk te zijn, maar Shu waarschuwt hem dat discipline en training een vereiste zijn. Een onofficiële herkansingswedstrijd met Rantaro zorgt ervoor dat Valt Shu's advies serieus neemt....

09-07-2018 08:45

Zet ?m op, Valtryek!

Beyblade Burst - Zet ?m op, Valtryek!

Valt Aoi en zijn vrienden grijpen elke kans aan om een Beybladegevecht te voeren. Hun schoolhoofd geeft ze een standje, omdat ze een bende hebben gemaakt van de gymzaal op school. Maar hun toewijding valt hem wel op. Valt besluit sterker te...

07-07-2018 07:44

Afl. 51

Beyblade Burst - Afl. 51

Animatieserie over de basisschoolleerling Valt Aoi. Zijn beste vriend is Shu Kurenai, een natuurtalent als het gaat om Beyblade. Door het succes van Shu droomt Valt ervan de beste Blader van de wereld te worden.

06-07-2018 08:07

Afl. 50

Beyblade Burst - Afl. 50

Animatieserie over de basisschoolleerling Valt Aoi. Zijn beste vriend is Shu Kurenai, een natuurtalent als het gaat om Beyblade. Door het succes van Shu droomt Valt ervan de beste Blader van de wereld te worden.

05-07-2018 08:08

Afl. 49

Beyblade Burst - Afl. 49

Animatieserie over de basisschoolleerling Valt Aoi. Zijn beste vriend is Shu Kurenai, een natuurtalent als het gaat om Beyblade. Door het succes van Shu droomt Valt ervan de beste Blader van de wereld te worden.

04-07-2018 08:09

Afl. 48

Beyblade Burst - Afl. 48

Animatieserie over de basisschoolleerling Valt Aoi. Zijn beste vriend is Shu Kurenai, een natuurtalent als het gaat om Beyblade. Door het succes van Shu droomt Valt ervan de beste Blader van de wereld te worden.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Beyblade Burst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beyblade Burst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beyblade Burst bij Beyblade Burst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beyblade Burst. Heb je een uitzending van Beyblade Burst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beyblade Burst gemist

Animatieserie over de basisschoolleerling Valt Aoi. Zijn beste vriend is Shu Kurenai, een natuurtalent als het gaat om Beyblade. Door het succes van Shu droomt Valt ervan de beste Blader van de wereld te worden.

Uitzending gemist van Beyblade Burst? Hier kun je alle uitzendingen van Beyblade Burst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 294
  • Laatste uitzending op 20-07-2018 om 08:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord