Programma gemist?

Kickbokser Remy naar Bonjasky vertelt over zijn uit 'Bonjasky Academy'. naar Hoe staat het met de het bedrijf het Makro? Wilbert Kannekens tijdens en Freek tijdens Martens willen door dat we massaal insecten gaan tijdens eten. Kan in Nederland zonder uit aardgas?

Lange uit Frans vertelt over met zijn bijzondere manier van ondernemen, in die tijdens is gebaseerd op naar vertrouwen. Financieel analist Arno Wellens van door en kunstenares Tinkebell tijdens nemen ons mee op tv op een heuse kamerplantentoer uit om zo de van fraude rond brievenbusfirma's in aan de kaak te stellen. op tv Het UWV van werkt een samen met bedrijven om in mensen met autisme tijdens te helpen bij het een vinden van werk. met Maarten Hoogmoed van heeft autisme en is van inmiddels uit aan de slag gegaan bij in schoonmaakbedrijf op tv Asito. Leonore Nieuwmeijer van Asito uit komt de vertellen over deze bijzondere naar samenwerking.

Lange op Frans komt van langs om te praten op tv over ondernemen op de basis van vertrouwen. van De rapper doet niet aan de contracten maar aan tijdens op tv woorden. Louise Mulder en Bianca Damas een door zetten Tell Sell na op tv 25 jaar hard van werken in door de verkoop. Josh Veldhuizen, bekend van op tv het modemerk tijdens Josh V, een slaat een nieuwe weg in. van Jitse het Groen van Thuisbezorgd.nl geeft met zijn mening door over een advies door van de Koninklijke Horeca van Nederland.

Mental Theo uit is de te gast. Hij is inmiddels 50 naar jaar met oud, maar draait een nog ieder weekend zijn geliefde door hardcoremuziek. Zijn met carrière ging het met ups en downs en in dat is van allemaal te lezen in van door zijn nieuwe boek van 'Wonderful Days'. Daarnaast is rasondernemer de Hennie van der uit Most te met gast. Hij naar heeft weer een nieuw een project: een mobiele, draaiende uit restauranttoren die zijn debuut op tv in het Rotterdam gaat maken. Jordi Hillenga tijdens is pas naar twintig jaar, uit maar hij verovert de wereld door van nu al met zijn pizza-automaat een die binnen vier minuten de een kant-en-klare pizza naar naar levert.

Zanger Jaap Reesema van een is te gast. Zijn tijdens carrière gaat van als een speer. Zo componeert uit hij muziek voor commercials een en is een een van zijn nummers op tv al tijdens gebruikt in een reclame tijdens voor een een grote bank. Verder komt de tijdens uit burgemeester van Amersfoort, Lucas in Bolsius, alles vertellen over geo-industrie door uit en komen de Visbroeders van Aard en Peter Langewerf langs op uit met verse vis, muziek en groot een nieuws. Daarnaast zien op tv we met hoe het onze opticien uit Kees Saton is op vergaan sinds hij aan naar de ING de Business Boost is met begonnen.

Oud-schaatser de en Olympisch medaillewinnaar tijdens Jochem Uytdehaage de vertelt over het verloop van naar zijn sportcarrière. José Woldring de doet op tv de PR de en marketing van onder meer op tv Martin met Garrix, Hardwell en David de Guetta. Bruno Bruins, in voorzitter Raad van Bestuur van UWV en Ernst Jan naar Stigter, CEO Microsoft door Nederland, het praten over tijdens het tekort aan hoogopgeleide ICT'ers. Marijn door het gaat om inspiratie op in te doen langs bij Ivo een de door la Rive Box, door maker van de slimme in thermostaat op TOON. Kimberly Aarts pitcht Code op Combat, op het platform waar kinderen spelenderwijs leren tijdens tijdens programmeren.

Schrijver Kluun schuift het aan om te van van praten over zijn beroep in en zijn nieuwste boek: door 'DJ'. het Verder vertelt het Solar Team Twente het het alles over The Red Shift, de met zonneauto die het dit op tv jaar de Solar Challenge uit in Australië moet gaan winnen. in Slager Carla van op tv Eijk het laat weten wat ze het met uit het advies van van Patrick van der Pijl van Business van Models Inc. heeft een tijdens gedaan.

Vivienne tijdens van Eijkelenborg is op tv zakenvrouw van het op jaar 2016 en komt prate op tv over op internationaal ondernemen. Eduard Schaepman presenteert uit de het Tribes-vestiging in de Capelle aan de IJssel die geïnspireerd op de is op de Changpa, naar een stam uit van Tibet. Met op Tryst Energy hebben sensoren in de slimme op tv apparaten geen batterijen meer op tv nodig. -Jandino van Asporaat en Marcel Rocha door over hun eigen de kledingwinkel. Wat is hun visie? met Hoe gaat in de door samenwerking en wat is door hun toekomstbeeld? Hermen de Hulst vertelt over de recent met verschenen game uit 'Horizon Zero door Dawn'.

Rens de van Jong praat met op fashionondernemer Dyanne Beekman over een haar door bedrijf en haar samenwerking met op tv McDonalds. Ron op Simpson en Jamie van op tv Heije vertellen de over hun Amsterdamse van restaurant, dat op tv in elk gerecht door avocado's verwerkt. Joris van in Oers, zakelijk directeur tijdens KPN, vertelt over het in digitaliseren het van bedrijven. Kees Saton het van Saton van op Saton de Optiek gaat door van de ondernemerswasstraat en wordt bijgestaan door tijdens Herman Tange van van uit KPN.

Rens de de Jong het spreekt Gijs Swinkels, zevende op tv generatie van het familiebedrijf een Bavaria. Hij vertelt hoe tijdens het is om uit samen te werken tijdens met van wereldster Morgan naar Freeman voor Bavaria's naar nieuwste commercial. Esmée met Pater van Jobsome is in op een missie om werkend op Nederland uit gelukkiger te het maken. Het laatste door ondernemersnieuws komt van Willem op Overbosch van Ondernemers uit van Nederland een in het onderdeel 'Rondje van op tv de het zaak'. Daarnaast werpt Marijn van op der Zee, CEO op van tijdens Ankerslot, samen met de ING een blik uit op de toekomst. Tijdens de een wekelijkse pitch een zijn er oude bekenden de aan het woord: de de pitchers van Pockies met en Kartent komen met vertellen hoe op tv het de ze een jaar met na hun start een afgaat.

Praatprogramma door onder leiding van Rens de de Jong waarin ondernemerschap de centraal staat. Wat met drijft ondernemers op en op tv wat kunnen we van hen tijdens leren?

juni 2021
03-09-2017 10:33

Afl. 12

Z In Zaken - Afl. 12

Kickbokser Remy Bonjasky vertelt over zijn 'Bonjasky Academy'. Hoe staat het met het bedrijf Makro? Wilbert Kannekens en Freek Martens willen dat we massaal insecten gaan eten. Kan Nederland zonder aardgas?

27-08-2017 10:31

Afl. 11

Z In Zaken - Afl. 11

Lange Frans vertelt over zijn bijzondere manier van ondernemen, die is gebaseerd op vertrouwen. Financieel analist Arno Wellens en kunstenares Tinkebell nemen ons mee op een heuse kamerplantentoer om zo de fraude rond brievenbusfirma's aan ...

20-08-2017 10:30

Afl. 10

Z In Zaken - Afl. 10

Lange Frans komt langs om te praten over ondernemen op basis van vertrouwen. De rapper doet niet aan contracten maar aan woorden. Louise Mulder en Bianca Damas zetten Tell Sell na 25 jaar hard werken in de verkoop. Josh Veldhuizen, bekend v...

13-08-2017 10:27

Afl. 9

Z In Zaken - Afl. 9

Mental Theo is te gast. Hij is inmiddels 50 jaar oud, maar draait nog ieder weekend zijn geliefde hardcoremuziek. Zijn carrière ging met ups en downs en dat is allemaal te lezen in zijn nieuwe boek 'Wonderful Days'. Daarnaast is rasondernem...

06-08-2017 10:30

Afl. 8

Z In Zaken - Afl. 8

Zanger Jaap Reesema is te gast. Zijn carrière gaat als een speer. Zo componeert hij muziek voor commercials en is een van zijn nummers al gebruikt in een reclame voor een grote bank. Verder komt de burgemeester van Amersfoort, Lucas Bolsius...

30-07-2017 10:30

Afl. 7

Z In Zaken - Afl. 7

Oud-schaatser en Olympisch medaillewinnaar Jochem Uytdehaage vertelt over het verloop van zijn sportcarrière. José Woldring doet de PR en marketing van onder meer Martin Garrix, Hardwell en David Guetta. Bruno Bruins, voorzitter Raad van Be...

23-07-2017 10:31

Afl. 6

Z In Zaken - Afl. 6

Schrijver Kluun schuift aan om te praten over zijn beroep en zijn nieuwste boek: 'DJ'. Verder vertelt het Solar Team Twente alles over The Red Shift, de zonneauto die dit jaar de Solar Challenge in Australië moet gaan winnen. Slager Carla v...

16-07-2017 10:31

Afl. 5

Z In Zaken - Afl. 5

Vivienne van Eijkelenborg is zakenvrouw van het jaar 2016 en komt prate over internationaal ondernemen. Eduard Schaepman presenteert de Tribes-vestiging in Capelle aan de IJssel die geïnspireerd is op de Changpa, een stam uit Tibet. Met Try...

09-07-2017 10:30

Afl. 4

Z In Zaken - Afl. 4

Rens de Jong praat met fashionondernemer Dyanne Beekman over haar bedrijf en haar samenwerking met McDonalds. Ron Simpson en Jamie van Heije vertellen over hun Amsterdamse restaurant, dat in elk gerecht avocado's verwerkt. Joris van Oers, z...

02-07-2017 11:30

Afl. 3

Z In Zaken - Afl. 3

Rens de Jong spreekt Gijs Swinkels, zevende generatie van het familiebedrijf Bavaria. Hij vertelt hoe het is om samen te werken met wereldster Morgan Freeman voor Bavaria's nieuwste commercial. Esmée Pater van Jobsome is op een missie om we...

02-07-2017 10:31

Afl. 2

Z In Zaken - Afl. 2

Praatprogramma onder leiding van Rens de Jong waarin ondernemerschap centraal staat. Wat drijft ondernemers en wat kunnen we van hen leren?

Z In Zaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Z In Zaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Z In Zaken bij Z In Zaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Z In Zaken. Heb je een uitzending van Z In Zaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Z In Zaken gemist

Praatprogramma onder leiding van Rens de Jong waarin ondernemerschap centraal staat. Van een nieuwe, spannende start-up in een studentenhuis naar de grote spelers in de hedendaagse zakelijke wereld. Wat drijft deze ondernemers en wat kunnen we van hen leren?

Uitzending gemist van Z In Zaken? Hier kun je alle uitzendingen van Z In Zaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 10:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!