Programma gemist?

Kickbokser de Remy Bonjasky vertelt van over zijn 'Bonjasky Academy'. met Hoe staat het van met het bedrijf Makro? de Wilbert Kannekens uit en op Freek Martens willen dat we massaal het insecten gaan naar eten. Kan van Nederland zonder uit aardgas?

Lange Frans vertelt van over zijn bijzondere op tv manier van ondernemen, door die is op gebaseerd op vertrouwen. een Financieel door analist Arno Wellens en kunstenares Tinkebell op tv nemen ons naar mee op een naar heuse een kamerplantentoer om zo de fraude rond de met brievenbusfirma's aan de kaak te van stellen. Het een UWV werkt samen met in bedrijven om een mensen met autisme te tijdens helpen bij het vinden van van werk. tijdens Maarten Hoogmoed in heeft autisme en is inmiddels uit aan de het slag gegaan van bij schoonmaakbedrijf de Asito. Leonore Nieuwmeijer van Asito het komt vertellen met over deze bijzondere uit samenwerking.

Lange van Frans komt langs het om te uit praten over ondernemen op op basis van tijdens vertrouwen. De rapper met doet niet aan tijdens contracten maar aan tijdens woorden. Louise Mulder en Bianca Damas met zetten met Tell Sell na een 25 jaar hard werken in in de naar verkoop. Josh Veldhuizen, het bekend van het modemerk Josh het V, slaat een een nieuwe weg in. op tv met Jitse Groen van met Thuisbezorgd.nl geeft zijn mening over van een advies een van de Koninklijke Horeca in Nederland.

Mental het Theo is te gast. van Hij is met inmiddels 50 een jaar oud, maar op draait nog ieder het weekend zijn geliefde op tv hardcoremuziek. Zijn carrière van ging met ups en downs op tv en van dat is allemaal van te lezen in het zijn nieuwe boek 'Wonderful met Days'. Daarnaast is rasondernemer Hennie tijdens van der door Most te met gast. Hij heeft weer op een van nieuw project: een het mobiele, draaiende restauranttoren die zijn debuut het met in Rotterdam gaat maken. Jordi Hillenga door een is pas twintig jaar, maar in hij verovert de uit wereld nu al in met zijn pizza-automaat op die binnen tijdens vier minuten een kant-en-klare naar pizza op tv levert.

Zanger Jaap Reesema op is naar te gast. Zijn door carrière gaat tijdens als een speer. in Zo componeert hij muziek van voor commercials door en is een uit van zijn nummers al het gebruikt in een reclame voor de een grote met bank. op Verder komt de burgemeester van tijdens Amersfoort, Lucas Bolsius, tijdens alles vertellen op over geo-industrie en komen in de Visbroeders Aard de en Peter de Langewerf langs met verse vis, met muziek het en groot op tv nieuws. Daarnaast zien we hoe het het onze een opticien Kees Saton is vergaan een sinds hij aan op tv op de ING Business uit Boost is begonnen.

Oud-schaatser en op tv Olympisch van medaillewinnaar Jochem Uytdehaage op vertelt over het door verloop van zijn sportcarrière. José Woldring uit een doet de PR en marketing van van onder meer van Martin Garrix, Hardwell en op David Guetta. het Bruno de Bruins, voorzitter Raad van Bestuur het UWV en van Ernst Jan Stigter, CEO Microsoft op Nederland, in praten over het de tekort aan op hoogopgeleide ICT'ers. Marijn gaat met om inspiratie op te doen een langs bij Ivo door de la Rive het Box, tijdens maker van de slimme thermostaat van TOON. het Kimberly Aarts pitcht Code Combat, een het platform waar door kinderen spelenderwijs de leren het programmeren.

Schrijver naar Kluun schuift op tv aan om te praten over zijn van beroep en zijn naar de nieuwste boek: 'DJ'. Verder door vertelt het Solar op tv Team Twente de alles over The Red Shift, de van zonneauto die dit naar jaar de Solar de Challenge in Australië tijdens moet gaan tijdens winnen. Slager uit Carla van een Eijk laat weten op wat ze met in het advies van Patrick van der uit naar Pijl van Business tijdens Models Inc. heeft in gedaan.

Vivienne een van Eijkelenborg is zakenvrouw tijdens van het jaar van 2016 en komt tijdens prate over naar internationaal ondernemen. Eduard door Schaepman presenteert met de Tribes-vestiging in Capelle aan de door IJssel die geïnspireerd in is op de de Changpa, tijdens een stam uit Tibet. naar Met Tryst Energy de hebben sensoren in slimme een apparaten naar geen batterijen meer nodig. -Jandino in Asporaat en Marcel de Rocha over hun met eigen het kledingwinkel. Wat is een hun visie? Hoe gaat naar de samenwerking en wat met in is hun toekomstbeeld? op Hermen Hulst vertelt over de recent op de verschenen game 'Horizon Zero van Dawn'.

Rens de naar Jong met praat met fashionondernemer door Dyanne Beekman over haar bedrijf en in haar samenwerking door met McDonalds. Ron door Simpson en Jamie van door het Heije vertellen over hun in Amsterdamse restaurant, dat uit in elk gerecht avocado's het verwerkt. Joris van Oers, een zakelijk directeur in KPN, vertelt over het door digitaliseren van bedrijven. op het Kees Saton van Saton van Saton door Optiek het gaat door de naar ondernemerswasstraat en van wordt bijgestaan door Herman de Tange van tijdens KPN.

Rens naar de Jong het spreekt Gijs Swinkels, zevende in generatie van het familiebedrijf een Bavaria. Hij vertelt hoe een het op is om samen te werken naar met wereldster Morgan op tv het Freeman voor Bavaria's nieuwste commercial. het Esmée Pater een van Jobsome is op een naar missie om het werkend Nederland gelukkiger te op tv maken. Het laatste op ondernemersnieuws op komt van op Willem Overbosch van in Ondernemers van Nederland in tijdens het onderdeel 'Rondje van de een zaak'. door Daarnaast werpt Marijn van der naar Zee, CEO tijdens van Ankerslot, samen op met ING een tijdens blik op uit de toekomst. Tijdens de op tv wekelijkse pitch zijn er op oude bekenden aan naar het woord: de van pitchers van de Pockies het en Kartent komen vertellen in hoe het ze een jaar op van na hun start een afgaat.

Praatprogramma in onder leiding op van Rens de Jong waarin ondernemerschap uit centraal staat. Wat naar drijft ondernemers en door wat met kunnen we uit van hen leren?

oktober 2020
03-09-2017 10:33

Afl. 12

Z In Zaken - Afl. 12

Kickbokser Remy Bonjasky vertelt over zijn 'Bonjasky Academy'. Hoe staat het met het bedrijf Makro? Wilbert Kannekens en Freek Martens willen dat we massaal insecten gaan eten. Kan Nederland zonder aardgas?

27-08-2017 10:31

Afl. 11

Z In Zaken - Afl. 11

Lange Frans vertelt over zijn bijzondere manier van ondernemen, die is gebaseerd op vertrouwen. Financieel analist Arno Wellens en kunstenares Tinkebell nemen ons mee op een heuse kamerplantentoer om zo de fraude rond brievenbusfirma's aan ...

20-08-2017 10:30

Afl. 10

Z In Zaken - Afl. 10

Lange Frans komt langs om te praten over ondernemen op basis van vertrouwen. De rapper doet niet aan contracten maar aan woorden. Louise Mulder en Bianca Damas zetten Tell Sell na 25 jaar hard werken in de verkoop. Josh Veldhuizen, bekend v...

13-08-2017 10:27

Afl. 9

Z In Zaken - Afl. 9

Mental Theo is te gast. Hij is inmiddels 50 jaar oud, maar draait nog ieder weekend zijn geliefde hardcoremuziek. Zijn carrière ging met ups en downs en dat is allemaal te lezen in zijn nieuwe boek 'Wonderful Days'. Daarnaast is rasondernem...

06-08-2017 10:30

Afl. 8

Z In Zaken - Afl. 8

Zanger Jaap Reesema is te gast. Zijn carrière gaat als een speer. Zo componeert hij muziek voor commercials en is een van zijn nummers al gebruikt in een reclame voor een grote bank. Verder komt de burgemeester van Amersfoort, Lucas Bolsius...

30-07-2017 10:30

Afl. 7

Z In Zaken - Afl. 7

Oud-schaatser en Olympisch medaillewinnaar Jochem Uytdehaage vertelt over het verloop van zijn sportcarrière. José Woldring doet de PR en marketing van onder meer Martin Garrix, Hardwell en David Guetta. Bruno Bruins, voorzitter Raad van Be...

23-07-2017 10:31

Afl. 6

Z In Zaken - Afl. 6

Schrijver Kluun schuift aan om te praten over zijn beroep en zijn nieuwste boek: 'DJ'. Verder vertelt het Solar Team Twente alles over The Red Shift, de zonneauto die dit jaar de Solar Challenge in Australië moet gaan winnen. Slager Carla v...

16-07-2017 10:31

Afl. 5

Z In Zaken - Afl. 5

Vivienne van Eijkelenborg is zakenvrouw van het jaar 2016 en komt prate over internationaal ondernemen. Eduard Schaepman presenteert de Tribes-vestiging in Capelle aan de IJssel die geïnspireerd is op de Changpa, een stam uit Tibet. Met Try...

09-07-2017 10:30

Afl. 4

Z In Zaken - Afl. 4

Rens de Jong praat met fashionondernemer Dyanne Beekman over haar bedrijf en haar samenwerking met McDonalds. Ron Simpson en Jamie van Heije vertellen over hun Amsterdamse restaurant, dat in elk gerecht avocado's verwerkt. Joris van Oers, z...

02-07-2017 11:30

Afl. 3

Z In Zaken - Afl. 3

Rens de Jong spreekt Gijs Swinkels, zevende generatie van het familiebedrijf Bavaria. Hij vertelt hoe het is om samen te werken met wereldster Morgan Freeman voor Bavaria's nieuwste commercial. Esmée Pater van Jobsome is op een missie om we...

02-07-2017 10:31

Afl. 2

Z In Zaken - Afl. 2

Praatprogramma onder leiding van Rens de Jong waarin ondernemerschap centraal staat. Wat drijft ondernemers en wat kunnen we van hen leren?

Z In Zaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Z In Zaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Z In Zaken bij Z In Zaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Z In Zaken. Heb je een uitzending van Z In Zaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Z In Zaken gemist

Praatprogramma onder leiding van Rens de Jong waarin ondernemerschap centraal staat. Van een nieuwe, spannende start-up in een studentenhuis naar de grote spelers in de hedendaagse zakelijke wereld. Wat drijft deze ondernemers en wat kunnen we van hen leren?

Uitzending gemist van Z In Zaken? Hier kun je alle uitzendingen van Z In Zaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 10:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!