Programma gemist?

Kickbokser Remy in Bonjasky vertelt over een zijn uit 'Bonjasky Academy'. Hoe een staat het met het door bedrijf Makro? Wilbert Kannekens en naar Freek Martens door willen de dat we massaal insecten gaan een eten. Kan Nederland met zonder op aardgas?

Lange naar Frans vertelt over een zijn bijzondere het manier van ondernemen, die is gebaseerd op tv op het vertrouwen. Financieel analist Arno met Wellens op en kunstenares Tinkebell nemen ons mee het op een van heuse kamerplantentoer door om zo op tv de fraude rond brievenbusfirma's aan op de kaak door te stellen. Het UWV naar werkt samen met bedrijven van om mensen met uit autisme te met helpen bij het vinden op tv van werk. Maarten op Hoogmoed heeft autisme van en is de inmiddels aan de met slag gegaan in bij schoonmaakbedrijf Asito. Leonore Nieuwmeijer in van Asito komt met vertellen over deze van op tv bijzondere samenwerking.

Lange tijdens Frans komt het langs om te praten over uit ondernemen het op basis van vertrouwen. De rapper naar doet niet aan in contracten tijdens maar aan woorden. Louise Mulder met en Bianca een Damas zetten Tell tijdens Sell na door 25 jaar hard een werken in de verkoop. Josh op Veldhuizen, bekend door van het de modemerk Josh V, tijdens slaat een nieuwe door weg in. Jitse van Groen van Thuisbezorgd.nl geeft zijn uit mening naar over een op tv advies van de Koninklijke Horeca op tv Nederland.

Mental naar Theo is te gast. uit Hij is inmiddels 50 naar jaar een oud, maar draait nog tijdens ieder weekend zijn geliefde door hardcoremuziek. het Zijn carrière ging in met ups en van downs en dat uit is allemaal te lezen van in zijn nieuwe van boek 'Wonderful Days'. Daarnaast door is op tv rasondernemer Hennie van uit der Most te in gast. Hij heeft van weer een met nieuw project: een mobiele, draaiende restauranttoren een uit die zijn debuut in Rotterdam gaat op tv de maken. Jordi Hillenga is pas het twintig jaar, op maar hij verovert de op wereld het nu al met op tv zijn pizza-automaat die binnen naar vier minuten op tv een kant-en-klare pizza de levert.

Zanger Jaap Reesema uit is te tijdens gast. Zijn carrière een gaat als een speer. het met Zo componeert hij muziek voor commercials het en is een tijdens van zijn nummers naar al gebruikt naar in tijdens een reclame voor een grote de bank. Verder komt de een burgemeester van Amersfoort, in Lucas Bolsius, alles een vertellen over de geo-industrie en komen naar de Visbroeders uit Aard en Peter op Langewerf langs met een verse vis, muziek en groot van nieuws. Daarnaast zien op we hoe in het onze opticien van Kees Saton is vergaan in met sinds hij aan de ING Business op met Boost is begonnen.

Oud-schaatser tijdens en Olympisch medaillewinnaar op tv Jochem Uytdehaage vertelt van over het naar verloop van zijn sportcarrière. José op Woldring doet de PR een door en marketing van onder een meer Martin tijdens Garrix, Hardwell en David Guetta. het Bruno door Bruins, voorzitter Raad door van Bestuur UWV en uit Ernst Jan met Stigter, CEO Microsoft Nederland, praten over van op tv het tekort aan door hoogopgeleide ICT'ers. Marijn gaat om inspiratie naar op te doen in langs een bij Ivo de la Rive tijdens Box, maker van op de slimme thermostaat uit TOON. uit Kimberly Aarts het pitcht Code Combat, het platform de waar kinderen het spelenderwijs leren naar programmeren.

Schrijver Kluun schuift de door aan om te praten over van zijn beroep en op zijn nieuwste van boek: 'DJ'. Verder uit vertelt het Solar Team tijdens Twente door alles over The tijdens Red Shift, de zonneauto die de dit jaar op tv de Solar Challenge door in Australië moet gaan winnen. naar door Slager Carla van Eijk laat weten met wat op tv ze met het naar advies van Patrick van het der het Pijl van Business Models Inc. van heeft met gedaan.

Vivienne door van Eijkelenborg is het zakenvrouw van het in jaar 2016 en komt prate het over een internationaal ondernemen. naar Eduard Schaepman presenteert de Tribes-vestiging in in Capelle aan naar de IJssel die geïnspireerd het is met op de het Changpa, een stam uit Tibet. Met met Tryst in Energy hebben sensoren in slimme naar apparaten geen het batterijen meer tijdens nodig. -Jandino Asporaat en door Marcel op Rocha over hun eigen kledingwinkel. Wat uit op tv is hun visie? Hoe gaat de tijdens samenwerking en door wat is hun toekomstbeeld? uit uit Hermen Hulst vertelt met over de recent verschenen game 'Horizon door Zero het Dawn'.

Rens door de Jong praat het met fashionondernemer Dyanne Beekman over van haar bedrijf op en haar samenwerking een met McDonalds. Ron Simpson door de en Jamie van Heije de vertellen over in hun Amsterdamse restaurant, dat in op tv elk gerecht avocado's tijdens verwerkt. Joris van in Oers, op zakelijk directeur KPN, vertelt uit over het digitaliseren uit van bedrijven. Kees Saton in van Saton van Saton uit Optiek met gaat door de ondernemerswasstraat door en wordt bijgestaan door het Herman Tange door van door KPN.

Rens de op Jong spreekt de Gijs Swinkels, zevende met generatie van het familiebedrijf van Bavaria. op Hij vertelt hoe naar het is om samen de te werken met wereldster Morgan van Freeman voor Bavaria's de nieuwste uit commercial. Esmée Pater van van Jobsome is in op een het missie om werkend Nederland gelukkiger te naar maken. Het laatste het ondernemersnieuws komt van het tijdens Willem Overbosch van Ondernemers van in Nederland in het onderdeel door 'Rondje uit van de zaak'. Daarnaast werpt een naar Marijn van der Zee, CEO van van Ankerslot, samen met tijdens ING op tv een blik op uit de toekomst. uit Tijdens de wekelijkse pitch met zijn er oude bekenden op tv aan het woord: de tijdens uit pitchers van Pockies en Kartent het komen vertellen door hoe het ze een jaar op tv van na hun start de afgaat.

Praatprogramma onder leiding tijdens van de Rens de Jong waarin ondernemerschap naar centraal in staat. Wat drijft ondernemers en in wat in kunnen we van hen tijdens leren?

januari 2019
03-09-2017 10:33

Afl. 12

Z In Zaken - Afl. 12

Kickbokser Remy Bonjasky vertelt over zijn 'Bonjasky Academy'. Hoe staat het met het bedrijf Makro? Wilbert Kannekens en Freek Martens willen dat we massaal insecten gaan eten. Kan Nederland zonder aardgas?

27-08-2017 10:31

Afl. 11

Z In Zaken - Afl. 11

Lange Frans vertelt over zijn bijzondere manier van ondernemen, die is gebaseerd op vertrouwen. Financieel analist Arno Wellens en kunstenares Tinkebell nemen ons mee op een heuse kamerplantentoer om zo de fraude rond brievenbusfirma's aan ...

20-08-2017 10:30

Afl. 10

Z In Zaken - Afl. 10

Lange Frans komt langs om te praten over ondernemen op basis van vertrouwen. De rapper doet niet aan contracten maar aan woorden. Louise Mulder en Bianca Damas zetten Tell Sell na 25 jaar hard werken in de verkoop. Josh Veldhuizen, bekend v...

13-08-2017 10:27

Afl. 9

Z In Zaken - Afl. 9

Mental Theo is te gast. Hij is inmiddels 50 jaar oud, maar draait nog ieder weekend zijn geliefde hardcoremuziek. Zijn carrière ging met ups en downs en dat is allemaal te lezen in zijn nieuwe boek 'Wonderful Days'. Daarnaast is rasondernem...

06-08-2017 10:30

Afl. 8

Z In Zaken - Afl. 8

Zanger Jaap Reesema is te gast. Zijn carrière gaat als een speer. Zo componeert hij muziek voor commercials en is een van zijn nummers al gebruikt in een reclame voor een grote bank. Verder komt de burgemeester van Amersfoort, Lucas Bolsius...

30-07-2017 10:30

Afl. 7

Z In Zaken - Afl. 7

Oud-schaatser en Olympisch medaillewinnaar Jochem Uytdehaage vertelt over het verloop van zijn sportcarrière. José Woldring doet de PR en marketing van onder meer Martin Garrix, Hardwell en David Guetta. Bruno Bruins, voorzitter Raad van Be...

23-07-2017 10:31

Afl. 6

Z In Zaken - Afl. 6

Schrijver Kluun schuift aan om te praten over zijn beroep en zijn nieuwste boek: 'DJ'. Verder vertelt het Solar Team Twente alles over The Red Shift, de zonneauto die dit jaar de Solar Challenge in Australië moet gaan winnen. Slager Carla v...

16-07-2017 10:31

Afl. 5

Z In Zaken - Afl. 5

Vivienne van Eijkelenborg is zakenvrouw van het jaar 2016 en komt prate over internationaal ondernemen. Eduard Schaepman presenteert de Tribes-vestiging in Capelle aan de IJssel die geïnspireerd is op de Changpa, een stam uit Tibet. Met Try...

09-07-2017 10:30

Afl. 4

Z In Zaken - Afl. 4

Rens de Jong praat met fashionondernemer Dyanne Beekman over haar bedrijf en haar samenwerking met McDonalds. Ron Simpson en Jamie van Heije vertellen over hun Amsterdamse restaurant, dat in elk gerecht avocado's verwerkt. Joris van Oers, z...

02-07-2017 11:30

Afl. 3

Z In Zaken - Afl. 3

Rens de Jong spreekt Gijs Swinkels, zevende generatie van het familiebedrijf Bavaria. Hij vertelt hoe het is om samen te werken met wereldster Morgan Freeman voor Bavaria's nieuwste commercial. Esmée Pater van Jobsome is op een missie om we...

02-07-2017 10:31

Afl. 2

Z In Zaken - Afl. 2

Praatprogramma onder leiding van Rens de Jong waarin ondernemerschap centraal staat. Wat drijft ondernemers en wat kunnen we van hen leren?

Z In Zaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Z In Zaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Z In Zaken bij Z In Zaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Z In Zaken. Heb je een uitzending van Z In Zaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Z In Zaken gemist

Praatprogramma onder leiding van Rens de Jong waarin ondernemerschap centraal staat. Van een nieuwe, spannende start-up in een studentenhuis naar de grote spelers in de hedendaagse zakelijke wereld. Wat drijft deze ondernemers en wat kunnen we van hen leren?

Uitzending gemist van Z In Zaken? Hier kun je alle uitzendingen van Z In Zaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 10:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord