Programma gemist?

Kickbokser Remy Bonjasky een vertelt over zijn naar 'Bonjasky Academy'. door Hoe staat het met de het bedrijf van Makro? Wilbert Kannekens op en Freek Martens naar willen dat het we massaal insecten gaan op tv eten. Kan Nederland op zonder naar aardgas?

Lange een Frans vertelt over zijn in bijzondere manier op van ondernemen, die is gebaseerd naar van op vertrouwen. Financieel analist naar Arno Wellens en met kunstenares Tinkebell nemen in ons mee op de een heuse een kamerplantentoer om zo het de fraude rond een brievenbusfirma's aan de kaak de te stellen. uit Het UWV werkt samen met op tv bedrijven om in mensen met autisme van te helpen bij op tv het vinden van werk. Maarten uit van Hoogmoed heeft autisme in en is inmiddels aan de op tv slag gegaan bij schoonmaakbedrijf naar Asito. Leonore een Nieuwmeijer naar van Asito komt vertellen over een deze bijzondere op tv samenwerking.

Lange Frans komt in tijdens langs om te praten over ondernemen door op basis van van vertrouwen. De op rapper doet van niet aan door contracten maar aan woorden. door Louise Mulder en Bianca uit Damas naar zetten Tell Sell na 25 jaar uit hard werken in op tv de verkoop. van Josh door Veldhuizen, bekend van het naar modemerk Josh tijdens V, slaat een met nieuwe weg in. door Jitse Groen van Thuisbezorgd.nl geeft tijdens zijn naar mening over een advies van de het Koninklijke in Horeca Nederland.

Mental Theo is in te naar gast. Hij is op inmiddels 50 jaar op oud, maar draait nog ieder op tv weekend naar zijn geliefde hardcoremuziek. op tv Zijn carrière tijdens ging met ups en downs en op tv uit dat is allemaal te lezen in een zijn nieuwe door boek van 'Wonderful Days'. Daarnaast met is rasondernemer Hennie van van der Most te gast. Hij in heeft een weer een nieuw in project: een mobiele, door draaiende restauranttoren die zijn met debuut in Rotterdam gaat door door maken. Jordi Hillenga is pas op twintig naar jaar, maar hij met verovert de wereld nu naar al met zijn pizza-automaat die het binnen een vier minuten met een kant-en-klare pizza door levert.

Zanger Jaap Reesema de is te de gast. Zijn carrière uit gaat als een speer. naar met Zo componeert hij in muziek voor commercials en is van een met van zijn nummers al gebruikt in naar een reclame het voor van een grote bank. Verder komt een de burgemeester van op tv Amersfoort, een Lucas Bolsius, alles vertellen tijdens over geo-industrie naar en komen de Visbroeders Aard en op in Peter Langewerf langs met met verse vis, muziek en het groot nieuws. op Daarnaast zien we van hoe het onze opticien Kees op Saton is vergaan naar sinds een hij aan de ING van Business Boost is met begonnen.

Oud-schaatser en door Olympisch medaillewinnaar Jochem de Uytdehaage door vertelt over het verloop van zijn het sportcarrière. José tijdens Woldring doet de PR het en tijdens marketing van tijdens onder meer Martin Garrix, Hardwell en tijdens David een Guetta. Bruno Bruins, voorzitter het Raad van Bestuur UWV van en Ernst Jan op door Stigter, CEO Microsoft Nederland, praten over uit het tekort met aan hoogopgeleide uit ICT'ers. Marijn gaat om op tv inspiratie op tijdens te doen langs bij op tv Ivo op tv de la Rive op Box, maker van naar de slimme thermostaat TOON. Kimberly op Aarts pitcht op Code Combat, op tv het platform waar kinderen spelenderwijs uit leren uit programmeren.

Schrijver op tv Kluun schuift aan om uit te praten tijdens over zijn beroep en naar zijn nieuwste boek: 'DJ'. op tv Verder de vertelt het Solar Team Twente tijdens naar alles over The Red Shift, de de van zonneauto die dit met jaar de Solar Challenge in in Australië moet gaan tijdens winnen. Slager van Carla van Eijk laat de weten wat ze in met uit het advies van Patrick tijdens van der Pijl van Business naar Models de Inc. heeft naar gedaan.

Vivienne een van Eijkelenborg in is zakenvrouw van uit het jaar 2016 en komt in prate over internationaal het ondernemen. Eduard door Schaepman presenteert op de Tribes-vestiging in Capelle met aan de IJssel die geïnspireerd op is op de naar op tv Changpa, een stam uit Tibet. op tv Met Tryst tijdens Energy hebben sensoren in op tv slimme apparaten geen batterijen uit meer de nodig. -Jandino door Asporaat en Marcel Rocha over uit hun eigen uit kledingwinkel. Wat is hun visie? tijdens Hoe gaat een de samenwerking en in wat is hun toekomstbeeld? de Hermen Hulst vertelt op over op tv de recent op verschenen game 'Horizon Zero een Dawn'.

Rens de Jong met praat een met fashionondernemer Dyanne de Beekman over haar met bedrijf en haar met samenwerking met McDonalds. tijdens Ron Simpson en een Jamie van Heije in vertellen over hun tijdens Amsterdamse restaurant, van dat in elk gerecht avocado's verwerkt. met Joris van Oers, een zakelijk directeur KPN, naar vertelt over het een digitaliseren van op tv bedrijven. Kees Saton tijdens van Saton van Saton in Optiek de gaat door het de ondernemerswasstraat en wordt door bijgestaan door Herman Tange uit van naar KPN.

Rens het de Jong spreekt Gijs het Swinkels, zevende generatie van door het familiebedrijf van Bavaria. Hij door vertelt hoe van het is om samen te tijdens werken tijdens met wereldster Morgan op tv Freeman voor Bavaria's nieuwste commercial. een Esmée Pater met van Jobsome op tv is op een missie om naar werkend Nederland gelukkiger te op tv maken. Het in laatste op ondernemersnieuws komt van Willem Overbosch van op tv Ondernemers tijdens van Nederland in het naar onderdeel 'Rondje uit van de zaak'. het Daarnaast werpt Marijn in van der Zee, CEO van op tv Ankerslot, samen met met uit ING een blik op de toekomst. van Tijdens de wekelijkse op tv pitch zijn de er oude bekenden in aan met het woord: de pitchers met van Pockies de en Kartent komen vertellen hoe op tv het ze een tijdens jaar na hun op start door afgaat.

Praatprogramma onder leiding naar van in Rens de de Jong waarin ondernemerschap centraal op staat. Wat drijft ondernemers en op tv wat uit kunnen we in van hen leren?

juli 2020
03-09-2017 10:33

Afl. 12

Z In Zaken - Afl. 12

Kickbokser Remy Bonjasky vertelt over zijn 'Bonjasky Academy'. Hoe staat het met het bedrijf Makro? Wilbert Kannekens en Freek Martens willen dat we massaal insecten gaan eten. Kan Nederland zonder aardgas?

27-08-2017 10:31

Afl. 11

Z In Zaken - Afl. 11

Lange Frans vertelt over zijn bijzondere manier van ondernemen, die is gebaseerd op vertrouwen. Financieel analist Arno Wellens en kunstenares Tinkebell nemen ons mee op een heuse kamerplantentoer om zo de fraude rond brievenbusfirma's aan ...

20-08-2017 10:30

Afl. 10

Z In Zaken - Afl. 10

Lange Frans komt langs om te praten over ondernemen op basis van vertrouwen. De rapper doet niet aan contracten maar aan woorden. Louise Mulder en Bianca Damas zetten Tell Sell na 25 jaar hard werken in de verkoop. Josh Veldhuizen, bekend v...

13-08-2017 10:27

Afl. 9

Z In Zaken - Afl. 9

Mental Theo is te gast. Hij is inmiddels 50 jaar oud, maar draait nog ieder weekend zijn geliefde hardcoremuziek. Zijn carrière ging met ups en downs en dat is allemaal te lezen in zijn nieuwe boek 'Wonderful Days'. Daarnaast is rasondernem...

06-08-2017 10:30

Afl. 8

Z In Zaken - Afl. 8

Zanger Jaap Reesema is te gast. Zijn carrière gaat als een speer. Zo componeert hij muziek voor commercials en is een van zijn nummers al gebruikt in een reclame voor een grote bank. Verder komt de burgemeester van Amersfoort, Lucas Bolsius...

30-07-2017 10:30

Afl. 7

Z In Zaken - Afl. 7

Oud-schaatser en Olympisch medaillewinnaar Jochem Uytdehaage vertelt over het verloop van zijn sportcarrière. José Woldring doet de PR en marketing van onder meer Martin Garrix, Hardwell en David Guetta. Bruno Bruins, voorzitter Raad van Be...

23-07-2017 10:31

Afl. 6

Z In Zaken - Afl. 6

Schrijver Kluun schuift aan om te praten over zijn beroep en zijn nieuwste boek: 'DJ'. Verder vertelt het Solar Team Twente alles over The Red Shift, de zonneauto die dit jaar de Solar Challenge in Australië moet gaan winnen. Slager Carla v...

16-07-2017 10:31

Afl. 5

Z In Zaken - Afl. 5

Vivienne van Eijkelenborg is zakenvrouw van het jaar 2016 en komt prate over internationaal ondernemen. Eduard Schaepman presenteert de Tribes-vestiging in Capelle aan de IJssel die geïnspireerd is op de Changpa, een stam uit Tibet. Met Try...

09-07-2017 10:30

Afl. 4

Z In Zaken - Afl. 4

Rens de Jong praat met fashionondernemer Dyanne Beekman over haar bedrijf en haar samenwerking met McDonalds. Ron Simpson en Jamie van Heije vertellen over hun Amsterdamse restaurant, dat in elk gerecht avocado's verwerkt. Joris van Oers, z...

02-07-2017 11:30

Afl. 3

Z In Zaken - Afl. 3

Rens de Jong spreekt Gijs Swinkels, zevende generatie van het familiebedrijf Bavaria. Hij vertelt hoe het is om samen te werken met wereldster Morgan Freeman voor Bavaria's nieuwste commercial. Esmée Pater van Jobsome is op een missie om we...

02-07-2017 10:31

Afl. 2

Z In Zaken - Afl. 2

Praatprogramma onder leiding van Rens de Jong waarin ondernemerschap centraal staat. Wat drijft ondernemers en wat kunnen we van hen leren?

Z In Zaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Z In Zaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Z In Zaken bij Z In Zaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Z In Zaken. Heb je een uitzending van Z In Zaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Z In Zaken gemist

Praatprogramma onder leiding van Rens de Jong waarin ondernemerschap centraal staat. Van een nieuwe, spannende start-up in een studentenhuis naar de grote spelers in de hedendaagse zakelijke wereld. Wat drijft deze ondernemers en wat kunnen we van hen leren?

Uitzending gemist van Z In Zaken? Hier kun je alle uitzendingen van Z In Zaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 10:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!