Programma gemist?

Kickbokser Remy het Bonjasky vertelt over naar zijn 'Bonjasky in Academy'. Hoe door staat het met het bedrijf Makro? in een Wilbert Kannekens en op tv Freek Martens willen naar dat we massaal insecten op tv gaan eten. Kan het Nederland zonder een aardgas?

Lange van Frans vertelt tijdens over zijn bijzondere manier van ondernemen, naar een die is gebaseerd op vertrouwen. Financieel op analist van Arno Wellens en een kunstenares Tinkebell uit nemen ons mee op een heuse het kamerplantentoer het om zo de van fraude rond brievenbusfirma's aan met de kaak te stellen. op het Het UWV werkt van samen met bedrijven om in mensen met autisme te helpen met in bij het vinden van werk. Maarten door Hoogmoed van heeft autisme en uit is inmiddels aan met de slag gegaan bij schoonmaakbedrijf een Asito. het Leonore Nieuwmeijer van naar Asito komt vertellen op over deze bijzondere naar samenwerking.

Lange met Frans komt naar langs om te praten door over ondernemen op op tv basis van naar vertrouwen. De rapper doet in niet aan contracten maar aan uit op woorden. Louise Mulder in en Bianca Damas zetten Tell met Sell na 25 uit jaar hard werken in tijdens de op verkoop. Josh het Veldhuizen, bekend van het op tv modemerk Josh V, slaat de een op nieuwe weg in. Jitse Groen van tijdens door Thuisbezorgd.nl geeft zijn door mening over een advies van een de door Koninklijke Horeca Nederland.

Mental de Theo is te gast. Hij een is inmiddels 50 tijdens jaar oud, maar van met draait nog ieder weekend uit zijn geliefde hardcoremuziek. Zijn carrière het ging met ups op tv de en downs en dat op is allemaal te lezen in uit zijn nieuwe naar boek 'Wonderful Days'. Daarnaast door is rasondernemer Hennie op van de der Most te van gast. Hij heeft weer het een nieuw project: een een mobiele, draaiende de restauranttoren die zijn met debuut de in Rotterdam gaat maken. Jordi met Hillenga met is pas twintig met jaar, maar hij op tv verovert de wereld nu al in met zijn pizza-automaat een die binnen vier op tv minuten een naar kant-en-klare pizza uit levert.

Zanger Jaap op tv Reesema is uit te gast. Zijn carrière op tv gaat op tv als een speer. uit Zo componeert hij muziek de voor commercials en uit is een van zijn nummers tijdens al gebruikt in naar een een reclame voor een grote op bank. Verder komt de op burgemeester van op tv Amersfoort, een Lucas Bolsius, alles met vertellen over geo-industrie naar en komen de Visbroeders in Aard en Peter Langewerf op langs met op tv verse vis, muziek het en groot nieuws. Daarnaast zien op tv door we hoe het onze door opticien Kees Saton is vergaan op tv sinds het hij aan door de ING Business Boost het is begonnen.

Oud-schaatser en Olympisch uit in medaillewinnaar Jochem Uytdehaage vertelt over de het verloop van zijn de sportcarrière. een José Woldring doet uit de PR en marketing van de met onder meer Martin Garrix, Hardwell en op tv David Guetta. tijdens Bruno Bruins, voorzitter Raad met van Bestuur UWV de op en Ernst Jan Stigter, CEO in Microsoft Nederland, op praten over het met tekort aan op hoogopgeleide ICT'ers. Marijn gaat om door inspiratie op te met doen langs bij naar Ivo op de la Rive Box, op tv maker van de slimme thermostaat met TOON. op tv Kimberly Aarts pitcht Code op tv Combat, van het platform waar kinderen in spelenderwijs leren een programmeren.

Schrijver door Kluun schuift aan om door te praten het over zijn beroep en zijn van de nieuwste boek: 'DJ'. Verder vertelt het een Solar Team Twente uit alles over naar The Red Shift, de op zonneauto die een dit jaar in de Solar een Challenge in Australië de moet gaan winnen. Slager een Carla van Eijk laat weten met wat ze door met het advies van op in Patrick van der het Pijl van Business door Models Inc. heeft door gedaan.

Vivienne op van Eijkelenborg is zakenvrouw van uit een het jaar 2016 en komt het prate over van internationaal ondernemen. Eduard Schaepman presenteert in de de Tribes-vestiging in Capelle aan op tv de IJssel die geïnspireerd het met is op de Changpa, een de stam uit op Tibet. Met Tryst Energy door hebben in sensoren in slimme door apparaten geen batterijen meer nodig. -Jandino van Asporaat en tijdens Marcel met Rocha over hun eigen kledingwinkel. van Wat het is hun visie? Hoe gaat de in samenwerking en wat de is hun toekomstbeeld? van Hermen Hulst vertelt van over de recent in verschenen in game 'Horizon Zero door Dawn'.

Rens het de Jong praat met fashionondernemer uit Dyanne Beekman over met haar bedrijf naar en haar samenwerking door met McDonalds. door Ron Simpson en Jamie van op van Heije vertellen over hun Amsterdamse tijdens restaurant, dat in elk naar gerecht avocado's verwerkt. van Joris van de Oers, zakelijk directeur door KPN, vertelt over in het digitaliseren van bedrijven. naar Kees Saton uit van Saton van een Saton Optiek gaat door het de ondernemerswasstraat van en wordt een bijgestaan door Herman Tange een van het KPN.

Rens de in Jong spreekt tijdens Gijs Swinkels, zevende generatie van tijdens met het familiebedrijf Bavaria. Hij door vertelt hoe het is van om naar samen te werken met wereldster het Morgan van Freeman voor Bavaria's nieuwste commercial. Esmée in Pater de van Jobsome van is op een missie om in werkend in Nederland gelukkiger te maken. Het laatste het ondernemersnieuws uit komt van Willem Overbosch van met Ondernemers van van Nederland in van het onderdeel 'Rondje van het de zaak'. Daarnaast werpt het Marijn een van der naar Zee, CEO van Ankerslot, samen door met de ING een blik op tijdens de toekomst. Tijdens de wekelijkse de pitch zijn er op tv oude naar bekenden aan het woord: de een uit pitchers van Pockies en tijdens Kartent komen van vertellen hoe het ze op tv een jaar in na hun start op tv afgaat.

Praatprogramma het onder leiding van het Rens de in Jong waarin ondernemerschap centraal staat. uit Wat drijft ondernemers uit en wat tijdens kunnen we van hen in leren?

maart 2019
03-09-2017 10:33

Afl. 12

Z In Zaken - Afl. 12

Kickbokser Remy Bonjasky vertelt over zijn 'Bonjasky Academy'. Hoe staat het met het bedrijf Makro? Wilbert Kannekens en Freek Martens willen dat we massaal insecten gaan eten. Kan Nederland zonder aardgas?

27-08-2017 10:31

Afl. 11

Z In Zaken - Afl. 11

Lange Frans vertelt over zijn bijzondere manier van ondernemen, die is gebaseerd op vertrouwen. Financieel analist Arno Wellens en kunstenares Tinkebell nemen ons mee op een heuse kamerplantentoer om zo de fraude rond brievenbusfirma's aan ...

20-08-2017 10:30

Afl. 10

Z In Zaken - Afl. 10

Lange Frans komt langs om te praten over ondernemen op basis van vertrouwen. De rapper doet niet aan contracten maar aan woorden. Louise Mulder en Bianca Damas zetten Tell Sell na 25 jaar hard werken in de verkoop. Josh Veldhuizen, bekend v...

13-08-2017 10:27

Afl. 9

Z In Zaken - Afl. 9

Mental Theo is te gast. Hij is inmiddels 50 jaar oud, maar draait nog ieder weekend zijn geliefde hardcoremuziek. Zijn carrière ging met ups en downs en dat is allemaal te lezen in zijn nieuwe boek 'Wonderful Days'. Daarnaast is rasondernem...

06-08-2017 10:30

Afl. 8

Z In Zaken - Afl. 8

Zanger Jaap Reesema is te gast. Zijn carrière gaat als een speer. Zo componeert hij muziek voor commercials en is een van zijn nummers al gebruikt in een reclame voor een grote bank. Verder komt de burgemeester van Amersfoort, Lucas Bolsius...

30-07-2017 10:30

Afl. 7

Z In Zaken - Afl. 7

Oud-schaatser en Olympisch medaillewinnaar Jochem Uytdehaage vertelt over het verloop van zijn sportcarrière. José Woldring doet de PR en marketing van onder meer Martin Garrix, Hardwell en David Guetta. Bruno Bruins, voorzitter Raad van Be...

23-07-2017 10:31

Afl. 6

Z In Zaken - Afl. 6

Schrijver Kluun schuift aan om te praten over zijn beroep en zijn nieuwste boek: 'DJ'. Verder vertelt het Solar Team Twente alles over The Red Shift, de zonneauto die dit jaar de Solar Challenge in Australië moet gaan winnen. Slager Carla v...

16-07-2017 10:31

Afl. 5

Z In Zaken - Afl. 5

Vivienne van Eijkelenborg is zakenvrouw van het jaar 2016 en komt prate over internationaal ondernemen. Eduard Schaepman presenteert de Tribes-vestiging in Capelle aan de IJssel die geïnspireerd is op de Changpa, een stam uit Tibet. Met Try...

09-07-2017 10:30

Afl. 4

Z In Zaken - Afl. 4

Rens de Jong praat met fashionondernemer Dyanne Beekman over haar bedrijf en haar samenwerking met McDonalds. Ron Simpson en Jamie van Heije vertellen over hun Amsterdamse restaurant, dat in elk gerecht avocado's verwerkt. Joris van Oers, z...

02-07-2017 11:30

Afl. 3

Z In Zaken - Afl. 3

Rens de Jong spreekt Gijs Swinkels, zevende generatie van het familiebedrijf Bavaria. Hij vertelt hoe het is om samen te werken met wereldster Morgan Freeman voor Bavaria's nieuwste commercial. Esmée Pater van Jobsome is op een missie om we...

02-07-2017 10:31

Afl. 2

Z In Zaken - Afl. 2

Praatprogramma onder leiding van Rens de Jong waarin ondernemerschap centraal staat. Wat drijft ondernemers en wat kunnen we van hen leren?

Z In Zaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Z In Zaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Z In Zaken bij Z In Zaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Z In Zaken. Heb je een uitzending van Z In Zaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Z In Zaken gemist

Praatprogramma onder leiding van Rens de Jong waarin ondernemerschap centraal staat. Van een nieuwe, spannende start-up in een studentenhuis naar de grote spelers in de hedendaagse zakelijke wereld. Wat drijft deze ondernemers en wat kunnen we van hen leren?

Uitzending gemist van Z In Zaken? Hier kun je alle uitzendingen van Z In Zaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 10:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord