Programma gemist?

Kickbokser uit Remy Bonjasky vertelt op tv over zijn 'Bonjasky op Academy'. Hoe tijdens staat het met het het bedrijf Makro? Wilbert Kannekens tijdens en Freek Martens de willen dat we uit massaal insecten uit gaan eten. Kan op tv Nederland zonder tijdens aardgas?

Lange van Frans vertelt over in zijn bijzondere op tv manier van ondernemen, die tijdens is gebaseerd op vertrouwen. in Financieel door analist Arno Wellens en kunstenares Tinkebell naar een nemen ons mee een op een heuse kamerplantentoer een om zo de uit fraude rond met brievenbusfirma's aan de tijdens kaak te stellen. Het een UWV werkt samen met bedrijven het om mensen met op autisme naar te helpen bij een het vinden van van werk. Maarten Hoogmoed heeft naar autisme en is inmiddels met aan door de slag gegaan bij schoonmaakbedrijf naar Asito. Leonore door Nieuwmeijer van Asito komt met vertellen over op tv deze bijzondere uit samenwerking.

Lange Frans op komt langs om een te praten over ondernemen met op basis in van vertrouwen. De rapper de doet niet aan uit contracten maar aan uit uit woorden. Louise Mulder met en Bianca Damas zetten Tell Sell de tijdens na 25 jaar door hard werken in de verkoop. Josh op Veldhuizen, de bekend van in het modemerk Josh V, slaat op tv een van nieuwe weg in. Jitse op Groen van Thuisbezorgd.nl geeft van zijn mening tijdens over een naar advies van de door Koninklijke Horeca Nederland.

Mental Theo is een te de gast. Hij is van inmiddels 50 naar jaar oud, maar een draait nog ieder tijdens weekend zijn geliefde met hardcoremuziek. Zijn carrière ging met ups het en door downs en dat is allemaal op tv te lezen in naar zijn nieuwe van boek 'Wonderful de Days'. Daarnaast is rasondernemer Hennie het van der Most met te van gast. Hij op heeft weer een nieuw project: een met de mobiele, draaiende restauranttoren die zijn uit debuut in Rotterdam gaat op tv maken. in Jordi Hillenga is pas met twintig op jaar, maar hij verovert de de wereld nu op tv al met een zijn pizza-automaat die binnen tijdens vier minuten een kant-en-klare de pizza met levert.

Zanger het Jaap Reesema een is te gast. van Zijn carrière gaat als een op tv speer. door Zo componeert hij muziek voor commercials met en is een naar uit van zijn nummers al gebruikt in op een reclame voor door een grote bank. op Verder uit komt de tijdens burgemeester van Amersfoort, Lucas Bolsius, tijdens alles vertellen over een geo-industrie en komen met de Visbroeders Aard en tijdens Peter Langewerf naar langs met verse het vis, muziek tijdens en groot op nieuws. Daarnaast zien we hoe de het onze opticien uit Kees een Saton is vergaan sinds een hij aan met de ING Business Boost het is begonnen.

Oud-schaatser en door Olympisch medaillewinnaar een Jochem Uytdehaage vertelt het over het op verloop van zijn sportcarrière. José op Woldring naar doet de PR en een marketing van onder het meer Martin Garrix, Hardwell tijdens en David Guetta. Bruno met Bruins, de voorzitter Raad van Bestuur UWV het op tv en Ernst Jan Stigter, door CEO Microsoft in Nederland, praten over het een tekort aan hoogopgeleide ICT'ers. Marijn een gaat om inspiratie het op te uit doen langs bij naar Ivo op tv de la Rive een Box, maker van de slimme tijdens thermostaat TOON. uit Kimberly Aarts pitcht Code Combat, tijdens op het platform waar kinderen spelenderwijs leren op tv een programmeren.

Schrijver Kluun schuift het aan om door te praten over van zijn beroep op tv en zijn nieuwste van boek: 'DJ'. Verder vertelt van het met Solar Team Twente een alles over The Red Shift, het de zonneauto die dit van jaar de een Solar Challenge in door Australië moet gaan tijdens winnen. Slager uit Carla van Eijk naar laat weten wat op tv ze met het advies van op Patrick tijdens van der Pijl van de Business op Models Inc. heeft op tv gedaan.

Vivienne door van Eijkelenborg een is zakenvrouw van het jaar door 2016 en naar komt prate tijdens over internationaal ondernemen. Eduard Schaepman presenteert naar de de Tribes-vestiging in met Capelle aan de IJssel die geïnspireerd door is op tv op de Changpa, een stam een uit Tibet. Met een Tryst Energy de hebben sensoren tijdens in slimme apparaten geen batterijen naar het meer nodig. -Jandino het Asporaat en Marcel uit Rocha over hun op tv eigen kledingwinkel. Wat een is hun visie? in Hoe gaat de samenwerking en wat het is hun de toekomstbeeld? Hermen Hulst vertelt met door over de recent verschenen game op 'Horizon Zero op tv Dawn'.

Rens de Jong naar praat met het fashionondernemer Dyanne Beekman de over tijdens haar bedrijf en haar samenwerking met uit op McDonalds. Ron Simpson de en Jamie van uit Heije vertellen over hun Amsterdamse in restaurant, dat in op elk van gerecht avocado's verwerkt. naar Joris van Oers, zakelijk directeur op tv KPN, vertelt de over het digitaliseren van door bedrijven. Kees Saton van de Saton van Saton de Optiek gaat het door het de ondernemerswasstraat en wordt op tv bijgestaan door Herman door Tange van van KPN.

Rens de de Jong spreekt Gijs in Swinkels, zevende generatie van tijdens het familiebedrijf Bavaria. naar Hij vertelt in hoe in het is om samen te werken een de met wereldster Morgan Freeman voor Bavaria's op tv nieuwste op tv commercial. Esmée Pater een van Jobsome is op een tijdens missie om in werkend de Nederland gelukkiger te maken. Het op tv laatste ondernemersnieuws van komt van Willem in Overbosch van Ondernemers van Nederland naar in het onderdeel door 'Rondje van de in de zaak'. Daarnaast werpt door Marijn van der Zee, CEO tijdens van Ankerslot, uit samen met het ING een blik de op de toekomst. in Tijdens de wekelijkse pitch op tv zijn er oude bekenden aan in op tv het woord: de pitchers van uit Pockies en uit Kartent komen vertellen hoe op tv het ze een tijdens jaar na hun start naar het afgaat.

Praatprogramma onder een leiding van Rens tijdens de op Jong waarin ondernemerschap centraal staat. het Wat drijft ondernemers op tv en wat door kunnen we van hen met leren?

juli 2019
03-09-2017 10:33

Afl. 12

Z In Zaken - Afl. 12

Kickbokser Remy Bonjasky vertelt over zijn 'Bonjasky Academy'. Hoe staat het met het bedrijf Makro? Wilbert Kannekens en Freek Martens willen dat we massaal insecten gaan eten. Kan Nederland zonder aardgas?

27-08-2017 10:31

Afl. 11

Z In Zaken - Afl. 11

Lange Frans vertelt over zijn bijzondere manier van ondernemen, die is gebaseerd op vertrouwen. Financieel analist Arno Wellens en kunstenares Tinkebell nemen ons mee op een heuse kamerplantentoer om zo de fraude rond brievenbusfirma's aan ...

20-08-2017 10:30

Afl. 10

Z In Zaken - Afl. 10

Lange Frans komt langs om te praten over ondernemen op basis van vertrouwen. De rapper doet niet aan contracten maar aan woorden. Louise Mulder en Bianca Damas zetten Tell Sell na 25 jaar hard werken in de verkoop. Josh Veldhuizen, bekend v...

13-08-2017 10:27

Afl. 9

Z In Zaken - Afl. 9

Mental Theo is te gast. Hij is inmiddels 50 jaar oud, maar draait nog ieder weekend zijn geliefde hardcoremuziek. Zijn carrière ging met ups en downs en dat is allemaal te lezen in zijn nieuwe boek 'Wonderful Days'. Daarnaast is rasondernem...

06-08-2017 10:30

Afl. 8

Z In Zaken - Afl. 8

Zanger Jaap Reesema is te gast. Zijn carrière gaat als een speer. Zo componeert hij muziek voor commercials en is een van zijn nummers al gebruikt in een reclame voor een grote bank. Verder komt de burgemeester van Amersfoort, Lucas Bolsius...

30-07-2017 10:30

Afl. 7

Z In Zaken - Afl. 7

Oud-schaatser en Olympisch medaillewinnaar Jochem Uytdehaage vertelt over het verloop van zijn sportcarrière. José Woldring doet de PR en marketing van onder meer Martin Garrix, Hardwell en David Guetta. Bruno Bruins, voorzitter Raad van Be...

23-07-2017 10:31

Afl. 6

Z In Zaken - Afl. 6

Schrijver Kluun schuift aan om te praten over zijn beroep en zijn nieuwste boek: 'DJ'. Verder vertelt het Solar Team Twente alles over The Red Shift, de zonneauto die dit jaar de Solar Challenge in Australië moet gaan winnen. Slager Carla v...

16-07-2017 10:31

Afl. 5

Z In Zaken - Afl. 5

Vivienne van Eijkelenborg is zakenvrouw van het jaar 2016 en komt prate over internationaal ondernemen. Eduard Schaepman presenteert de Tribes-vestiging in Capelle aan de IJssel die geïnspireerd is op de Changpa, een stam uit Tibet. Met Try...

09-07-2017 10:30

Afl. 4

Z In Zaken - Afl. 4

Rens de Jong praat met fashionondernemer Dyanne Beekman over haar bedrijf en haar samenwerking met McDonalds. Ron Simpson en Jamie van Heije vertellen over hun Amsterdamse restaurant, dat in elk gerecht avocado's verwerkt. Joris van Oers, z...

02-07-2017 11:30

Afl. 3

Z In Zaken - Afl. 3

Rens de Jong spreekt Gijs Swinkels, zevende generatie van het familiebedrijf Bavaria. Hij vertelt hoe het is om samen te werken met wereldster Morgan Freeman voor Bavaria's nieuwste commercial. Esmée Pater van Jobsome is op een missie om we...

02-07-2017 10:31

Afl. 2

Z In Zaken - Afl. 2

Praatprogramma onder leiding van Rens de Jong waarin ondernemerschap centraal staat. Wat drijft ondernemers en wat kunnen we van hen leren?

Z In Zaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Z In Zaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Z In Zaken bij Z In Zaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Z In Zaken. Heb je een uitzending van Z In Zaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Z In Zaken gemist

Praatprogramma onder leiding van Rens de Jong waarin ondernemerschap centraal staat. Van een nieuwe, spannende start-up in een studentenhuis naar de grote spelers in de hedendaagse zakelijke wereld. Wat drijft deze ondernemers en wat kunnen we van hen leren?

Uitzending gemist van Z In Zaken? Hier kun je alle uitzendingen van Z In Zaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 10:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord