Programma gemist?

Kickbokser Remy Bonjasky door vertelt uit over zijn 'Bonjasky Academy'. Hoe in staat het op met het bedrijf Makro? het Wilbert de Kannekens en Freek Martens willen op dat op we massaal op insecten gaan eten. Kan met Nederland zonder het aardgas?

Lange Frans op tv vertelt over zijn bijzondere door manier van ondernemen, op die is met gebaseerd op vertrouwen. naar Financieel analist Arno een Wellens en kunstenares Tinkebell op nemen ons mee met op tv op een heuse kamerplantentoer om door zo de fraude in rond door brievenbusfirma's aan de kaak te op tv stellen. Het UWV van werkt op tv samen met bedrijven om op tv mensen met autisme van te helpen bij het vinden op uit van werk. Maarten Hoogmoed heeft autisme uit het en is inmiddels aan de slag het gegaan bij schoonmaakbedrijf met Asito. een Leonore Nieuwmeijer van Asito door komt vertellen met over deze tijdens bijzondere samenwerking.

Lange met Frans komt langs om te tijdens praten uit over ondernemen op basis van tijdens naar vertrouwen. De rapper doet niet naar aan contracten maar aan van naar woorden. Louise Mulder en Bianca naar Damas zetten tijdens Tell Sell na 25 een jaar hard werken in door tijdens de verkoop. Josh Veldhuizen, bekend van op tv naar het modemerk Josh V, een slaat een het nieuwe weg in. Jitse op Groen van Thuisbezorgd.nl uit geeft zijn mening over een uit advies van de de Koninklijke tijdens Horeca Nederland.

Mental Theo is op van te gast. Hij op tv is inmiddels 50 jaar tijdens oud, maar draait nog de ieder weekend zijn van geliefde hardcoremuziek. Zijn carrière door ging met ups uit en downs van en uit dat is allemaal te op tv lezen in zijn nieuwe boek in 'Wonderful Days'. in Daarnaast is in rasondernemer Hennie van met der Most door te gast. Hij een heeft weer een de nieuw project: een mobiele, draaiende een restauranttoren die zijn debuut door in het Rotterdam gaat maken. Jordi op Hillenga is door pas twintig jaar, maar naar hij verovert de van wereld nu al uit met zijn naar pizza-automaat die binnen vier minuten het een de kant-en-klare pizza het levert.

Zanger uit Jaap Reesema is door te gast. een Zijn carrière gaat als een speer. een Zo met componeert hij muziek voor uit commercials en is op een door van zijn nummers op al gebruikt in van een reclame voor op een grote bank. Verder komt de met burgemeester van van Amersfoort, Lucas tijdens Bolsius, alles vertellen over tijdens geo-industrie de en komen de Visbroeders Aard en een Peter Langewerf langs in met verse het vis, muziek van en groot nieuws. Daarnaast zien de we van hoe het onze opticien met Kees Saton van is vergaan sinds hij naar aan de ING Business door naar Boost is begonnen.

Oud-schaatser en Olympisch uit medaillewinnaar Jochem het Uytdehaage vertelt naar over het verloop van met zijn in sportcarrière. José Woldring door doet de PR en door marketing van onder meer van Martin op Garrix, Hardwell en David Guetta. in Bruno naar Bruins, voorzitter Raad van Bestuur UWV uit en Ernst Jan een Stigter, CEO Microsoft uit Nederland, praten van over het tekort aan van hoogopgeleide tijdens ICT'ers. Marijn op tv gaat om inspiratie door op te doen op langs bij Ivo met de la Rive Box, maker van op tv uit de slimme thermostaat van TOON. Kimberly Aarts uit pitcht Code Combat, het platform in waar kinderen spelenderwijs uit leren uit programmeren.

Schrijver in Kluun schuift aan om het te praten over op zijn beroep uit en zijn uit nieuwste boek: 'DJ'. van Verder vertelt het Solar op tv Team Twente alles over het The Red Shift, de de zonneauto uit die dit jaar de Solar een Challenge in Australië tijdens moet gaan op tv winnen. Slager Carla van van uit Eijk laat weten wat ze met naar het advies van in Patrick van der van tijdens Pijl van Business Models Inc. heeft in het gedaan.

Vivienne uit van Eijkelenborg is zakenvrouw tijdens van het jaar 2016 door en komt prate van over in internationaal ondernemen. Eduard Schaepman presenteert uit de uit Tribes-vestiging in uit Capelle aan de IJssel die het geïnspireerd is van op de Changpa, een stam naar uit Tibet. Met naar Tryst op tv Energy hebben sensoren door in slimme apparaten geen met batterijen meer nodig. op -Jandino Asporaat en de Marcel Rocha over van hun eigen kledingwinkel. Wat het uit is hun visie? Hoe in gaat de samenwerking en met wat is hun door toekomstbeeld? Hermen Hulst de vertelt over de in recent verschenen door game 'Horizon uit Zero Dawn'.

Rens een de Jong met praat met fashionondernemer Dyanne Beekman in over haar een bedrijf en haar samenwerking met in McDonalds. Ron Simpson naar en Jamie op van van Heije vertellen over hun Amsterdamse tijdens restaurant, dat in door elk gerecht het avocado's verwerkt. Joris van naar Oers, zakelijk directeur KPN, naar vertelt over het uit digitaliseren van een bedrijven. Kees Saton uit van Saton op van Saton Optiek gaat uit door de ondernemerswasstraat uit en wordt bijgestaan door door Herman een Tange van uit KPN.

Rens de de Jong spreekt Gijs Swinkels, een zevende generatie van uit het familiebedrijf Bavaria. van de Hij vertelt hoe het is om uit samen uit te werken met wereldster in Morgan Freeman voor met Bavaria's nieuwste commercial. Esmée op Pater van op tv Jobsome door is op een van missie om werkend Nederland de gelukkiger te maken. Het laatste naar ondernemersnieuws met komt van Willem Overbosch door van Ondernemers van van Nederland in het op tv onderdeel 'Rondje van het de zaak'. uit Daarnaast werpt Marijn met van der in Zee, CEO van door Ankerslot, samen met ING een tijdens blik met op de toekomst. Tijdens de tijdens wekelijkse door pitch zijn er oude op tv bekenden aan het woord: de uit een pitchers van Pockies en Kartent komen met vertellen hoe van het ze een de jaar van na hun start een afgaat.

Praatprogramma in onder leiding van Rens de door in Jong waarin ondernemerschap centraal staat. Wat het het drijft ondernemers en wat kunnen van we een van hen leren?

maart 2021
03-09-2017 10:33

Afl. 12

Z In Zaken - Afl. 12

Kickbokser Remy Bonjasky vertelt over zijn 'Bonjasky Academy'. Hoe staat het met het bedrijf Makro? Wilbert Kannekens en Freek Martens willen dat we massaal insecten gaan eten. Kan Nederland zonder aardgas?

27-08-2017 10:31

Afl. 11

Z In Zaken - Afl. 11

Lange Frans vertelt over zijn bijzondere manier van ondernemen, die is gebaseerd op vertrouwen. Financieel analist Arno Wellens en kunstenares Tinkebell nemen ons mee op een heuse kamerplantentoer om zo de fraude rond brievenbusfirma's aan ...

20-08-2017 10:30

Afl. 10

Z In Zaken - Afl. 10

Lange Frans komt langs om te praten over ondernemen op basis van vertrouwen. De rapper doet niet aan contracten maar aan woorden. Louise Mulder en Bianca Damas zetten Tell Sell na 25 jaar hard werken in de verkoop. Josh Veldhuizen, bekend v...

13-08-2017 10:27

Afl. 9

Z In Zaken - Afl. 9

Mental Theo is te gast. Hij is inmiddels 50 jaar oud, maar draait nog ieder weekend zijn geliefde hardcoremuziek. Zijn carrière ging met ups en downs en dat is allemaal te lezen in zijn nieuwe boek 'Wonderful Days'. Daarnaast is rasondernem...

06-08-2017 10:30

Afl. 8

Z In Zaken - Afl. 8

Zanger Jaap Reesema is te gast. Zijn carrière gaat als een speer. Zo componeert hij muziek voor commercials en is een van zijn nummers al gebruikt in een reclame voor een grote bank. Verder komt de burgemeester van Amersfoort, Lucas Bolsius...

30-07-2017 10:30

Afl. 7

Z In Zaken - Afl. 7

Oud-schaatser en Olympisch medaillewinnaar Jochem Uytdehaage vertelt over het verloop van zijn sportcarrière. José Woldring doet de PR en marketing van onder meer Martin Garrix, Hardwell en David Guetta. Bruno Bruins, voorzitter Raad van Be...

23-07-2017 10:31

Afl. 6

Z In Zaken - Afl. 6

Schrijver Kluun schuift aan om te praten over zijn beroep en zijn nieuwste boek: 'DJ'. Verder vertelt het Solar Team Twente alles over The Red Shift, de zonneauto die dit jaar de Solar Challenge in Australië moet gaan winnen. Slager Carla v...

16-07-2017 10:31

Afl. 5

Z In Zaken - Afl. 5

Vivienne van Eijkelenborg is zakenvrouw van het jaar 2016 en komt prate over internationaal ondernemen. Eduard Schaepman presenteert de Tribes-vestiging in Capelle aan de IJssel die geïnspireerd is op de Changpa, een stam uit Tibet. Met Try...

09-07-2017 10:30

Afl. 4

Z In Zaken - Afl. 4

Rens de Jong praat met fashionondernemer Dyanne Beekman over haar bedrijf en haar samenwerking met McDonalds. Ron Simpson en Jamie van Heije vertellen over hun Amsterdamse restaurant, dat in elk gerecht avocado's verwerkt. Joris van Oers, z...

02-07-2017 11:30

Afl. 3

Z In Zaken - Afl. 3

Rens de Jong spreekt Gijs Swinkels, zevende generatie van het familiebedrijf Bavaria. Hij vertelt hoe het is om samen te werken met wereldster Morgan Freeman voor Bavaria's nieuwste commercial. Esmée Pater van Jobsome is op een missie om we...

02-07-2017 10:31

Afl. 2

Z In Zaken - Afl. 2

Praatprogramma onder leiding van Rens de Jong waarin ondernemerschap centraal staat. Wat drijft ondernemers en wat kunnen we van hen leren?

Z In Zaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Z In Zaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Z In Zaken bij Z In Zaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Z In Zaken. Heb je een uitzending van Z In Zaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Z In Zaken gemist

Praatprogramma onder leiding van Rens de Jong waarin ondernemerschap centraal staat. Van een nieuwe, spannende start-up in een studentenhuis naar de grote spelers in de hedendaagse zakelijke wereld. Wat drijft deze ondernemers en wat kunnen we van hen leren?

Uitzending gemist van Z In Zaken? Hier kun je alle uitzendingen van Z In Zaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 10:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!