Programma gemist?

Kickbokser op Remy Bonjasky vertelt met over zijn 'Bonjasky Academy'. Hoe een staat op tv het met het tijdens bedrijf Makro? op Wilbert Kannekens en het Freek Martens willen dat de we massaal op tv insecten gaan eten. Kan Nederland zonder het een aardgas?

Lange Frans op vertelt op tv over zijn bijzondere naar manier van ondernemen, die uit is gebaseerd op vertrouwen. een Financieel van analist Arno Wellens en een kunstenares Tinkebell nemen uit ons mee op op een heuse in kamerplantentoer om zo de van fraude rond brievenbusfirma's aan de op tv door kaak te stellen. Het UWV werkt van samen met naar bedrijven om mensen met in autisme naar te helpen een bij het vinden van het werk. Maarten op Hoogmoed heeft autisme en is een inmiddels aan het de slag gegaan bij het schoonmaakbedrijf Asito. Leonore Nieuwmeijer in van Asito met komt vertellen over van deze bijzondere op tv samenwerking.

Lange op tv Frans komt langs om uit te praten over ondernemen op op uit basis van vertrouwen. De rapper uit doet niet van aan contracten maar op tv aan in woorden. Louise Mulder door en Bianca Damas zetten Tell Sell op tv na door 25 jaar het hard werken in de in verkoop. Josh Veldhuizen, op bekend van het uit modemerk Josh V, slaat een uit nieuwe weg een in. op Jitse Groen van Thuisbezorgd.nl geeft op tv zijn mening over op tv een advies van door de Koninklijke naar Horeca Nederland.

Mental Theo is naar te gast. op tv Hij is op inmiddels 50 uit jaar oud, maar een draait nog ieder weekend een zijn geliefde hardcoremuziek. Zijn door carrière ging met uit ups de en downs en dat het is allemaal te met lezen in met zijn nieuwe boek 'Wonderful Days'. Daarnaast de is rasondernemer op tv Hennie van in der Most te op gast. Hij heeft naar weer een nieuw een project: een mobiele, draaiende restauranttoren op tv de die zijn debuut in Rotterdam van gaat maken. Jordi van Hillenga uit is pas twintig jaar, maar de hij verovert tijdens de wereld nu al op met zijn pizza-automaat op die een binnen vier minuten met een kant-en-klare pizza van levert.

Zanger de Jaap Reesema is een te gast. Zijn carrière gaat de op tv als een speer. Zo componeert hij op tv muziek voor het commercials naar en is een in van zijn nummers op tv al gebruikt in een reclame op tv voor een grote bank. door een Verder komt de de burgemeester van Amersfoort, Lucas naar Bolsius, alles vertellen een over geo-industrie en komen de de de Visbroeders Aard en naar Peter Langewerf langs met met verse vis, muziek en groot in uit nieuws. Daarnaast zien tijdens we hoe het onze tijdens opticien Kees Saton is een vergaan tijdens sinds hij aan naar de ING Business Boost is in begonnen.

Oud-schaatser en Olympisch het een medaillewinnaar Jochem Uytdehaage in vertelt over het uit verloop van zijn sportcarrière. naar José Woldring op doet de PR en marketing op van onder meer Martin met met Garrix, Hardwell en David Guetta. naar Bruno Bruins, voorzitter Raad naar van van Bestuur UWV en Ernst Jan met Stigter, de CEO Microsoft Nederland, uit praten over het tekort een aan hoogopgeleide ICT'ers. met Marijn gaat met om inspiratie op in te doen langs bij Ivo op de la Rive het Box, maker van het de slimme op thermostaat TOON. Kimberly Aarts naar een pitcht Code Combat, het in platform waar kinderen spelenderwijs de leren met programmeren.

Schrijver Kluun een schuift aan een om te de praten over zijn beroep en uit zijn nieuwste boek: 'DJ'. een Verder vertelt het in Solar Team met Twente van alles over The Red Shift, de uit zonneauto die dit met naar jaar de Solar in Challenge in Australië moet gaan winnen. in de Slager Carla van Eijk laat met weten wat ze met op tijdens het advies van Patrick van van der Pijl van op tv Business Models een Inc. heeft met gedaan.

Vivienne van Eijkelenborg op is zakenvrouw van van het jaar 2016 naar en van komt prate over internationaal ondernemen. naar Eduard Schaepman door presenteert de tijdens Tribes-vestiging in in Capelle aan de IJssel tijdens die geïnspireerd is op de een Changpa, een stam tijdens uit door Tibet. Met tijdens Tryst Energy hebben op sensoren in slimme apparaten geen batterijen tijdens meer op nodig. -Jandino Asporaat en Marcel van Rocha over naar hun eigen naar kledingwinkel. Wat is hun door visie? Hoe gaat op tv de samenwerking en een wat is hun toekomstbeeld? een Hermen op tv Hulst vertelt over de recent tijdens verschenen naar game 'Horizon Zero op tv Dawn'.

Rens het de Jong praat met fashionondernemer een op Dyanne Beekman over haar bedrijf en naar de haar samenwerking met McDonalds. Ron op tv Simpson en Jamie van uit uit Heije vertellen over hun Amsterdamse van restaurant, door dat in elk gerecht avocado's verwerkt. tijdens uit Joris van Oers, zakelijk het directeur KPN, vertelt over op het door digitaliseren van bedrijven. de Kees Saton van Saton van tijdens Saton uit Optiek gaat door de ondernemerswasstraat de en naar wordt bijgestaan door in Herman Tange van uit KPN.

Rens op tv de Jong spreekt de Gijs Swinkels, op tv zevende generatie van het het familiebedrijf Bavaria. Hij vertelt hoe de door het is om de samen te werken met wereldster Morgan een Freeman op tv voor Bavaria's op nieuwste commercial. Esmée Pater van Jobsome de in is op een een missie om werkend uit Nederland gelukkiger te naar maken. Het laatste op tv ondernemersnieuws komt van Willem Overbosch van met Ondernemers van op Nederland in met het onderdeel 'Rondje van de op tv een zaak'. Daarnaast werpt Marijn van tijdens der Zee, tijdens CEO van Ankerslot, samen met met een ING een blik op de uit toekomst. Tijdens de wekelijkse op pitch op zijn er oude bekenden naar aan het uit woord: de pitchers de van Pockies en Kartent met komen een vertellen hoe het op tv ze een jaar op tv na hun start door afgaat.

Praatprogramma onder met leiding van Rens de een Jong op waarin ondernemerschap centraal staat. Wat uit drijft ondernemers en van wat kunnen het we met van hen leren?

december 2021
03-09-2017 10:33

Afl. 12

Z In Zaken - Afl. 12

Kickbokser Remy Bonjasky vertelt over zijn 'Bonjasky Academy'. Hoe staat het met het bedrijf Makro? Wilbert Kannekens en Freek Martens willen dat we massaal insecten gaan eten. Kan Nederland zonder aardgas?

27-08-2017 10:31

Afl. 11

Z In Zaken - Afl. 11

Lange Frans vertelt over zijn bijzondere manier van ondernemen, die is gebaseerd op vertrouwen. Financieel analist Arno Wellens en kunstenares Tinkebell nemen ons mee op een heuse kamerplantentoer om zo de fraude rond brievenbusfirma's aan ...

20-08-2017 10:30

Afl. 10

Z In Zaken - Afl. 10

Lange Frans komt langs om te praten over ondernemen op basis van vertrouwen. De rapper doet niet aan contracten maar aan woorden. Louise Mulder en Bianca Damas zetten Tell Sell na 25 jaar hard werken in de verkoop. Josh Veldhuizen, bekend v...

13-08-2017 10:27

Afl. 9

Z In Zaken - Afl. 9

Mental Theo is te gast. Hij is inmiddels 50 jaar oud, maar draait nog ieder weekend zijn geliefde hardcoremuziek. Zijn carrière ging met ups en downs en dat is allemaal te lezen in zijn nieuwe boek 'Wonderful Days'. Daarnaast is rasondernem...

06-08-2017 10:30

Afl. 8

Z In Zaken - Afl. 8

Zanger Jaap Reesema is te gast. Zijn carrière gaat als een speer. Zo componeert hij muziek voor commercials en is een van zijn nummers al gebruikt in een reclame voor een grote bank. Verder komt de burgemeester van Amersfoort, Lucas Bolsius...

30-07-2017 10:30

Afl. 7

Z In Zaken - Afl. 7

Oud-schaatser en Olympisch medaillewinnaar Jochem Uytdehaage vertelt over het verloop van zijn sportcarrière. José Woldring doet de PR en marketing van onder meer Martin Garrix, Hardwell en David Guetta. Bruno Bruins, voorzitter Raad van Be...

23-07-2017 10:31

Afl. 6

Z In Zaken - Afl. 6

Schrijver Kluun schuift aan om te praten over zijn beroep en zijn nieuwste boek: 'DJ'. Verder vertelt het Solar Team Twente alles over The Red Shift, de zonneauto die dit jaar de Solar Challenge in Australië moet gaan winnen. Slager Carla v...

16-07-2017 10:31

Afl. 5

Z In Zaken - Afl. 5

Vivienne van Eijkelenborg is zakenvrouw van het jaar 2016 en komt prate over internationaal ondernemen. Eduard Schaepman presenteert de Tribes-vestiging in Capelle aan de IJssel die geïnspireerd is op de Changpa, een stam uit Tibet. Met Try...

09-07-2017 10:30

Afl. 4

Z In Zaken - Afl. 4

Rens de Jong praat met fashionondernemer Dyanne Beekman over haar bedrijf en haar samenwerking met McDonalds. Ron Simpson en Jamie van Heije vertellen over hun Amsterdamse restaurant, dat in elk gerecht avocado's verwerkt. Joris van Oers, z...

02-07-2017 11:30

Afl. 3

Z In Zaken - Afl. 3

Rens de Jong spreekt Gijs Swinkels, zevende generatie van het familiebedrijf Bavaria. Hij vertelt hoe het is om samen te werken met wereldster Morgan Freeman voor Bavaria's nieuwste commercial. Esmée Pater van Jobsome is op een missie om we...

02-07-2017 10:31

Afl. 2

Z In Zaken - Afl. 2

Praatprogramma onder leiding van Rens de Jong waarin ondernemerschap centraal staat. Wat drijft ondernemers en wat kunnen we van hen leren?

Z In Zaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Z In Zaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Z In Zaken bij Z In Zaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Z In Zaken. Heb je een uitzending van Z In Zaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Z In Zaken gemist

Praatprogramma onder leiding van Rens de Jong waarin ondernemerschap centraal staat. Van een nieuwe, spannende start-up in een studentenhuis naar de grote spelers in de hedendaagse zakelijke wereld. Wat drijft deze ondernemers en wat kunnen we van hen leren?

Uitzending gemist van Z In Zaken? Hier kun je alle uitzendingen van Z In Zaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 10:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!