Programma gemist?

Kickbokser Remy Bonjasky naar vertelt over zijn de 'Bonjasky Academy'. Hoe door staat naar het met van het bedrijf Makro? Wilbert naar Kannekens en het Freek Martens willen dat we massaal in insecten gaan eten. het Kan het Nederland zonder door aardgas?

Lange door Frans vertelt over het zijn bijzondere manier van met ondernemen, die is gebaseerd door op vertrouwen. tijdens Financieel analist Arno Wellens een en tijdens kunstenares Tinkebell nemen ons op mee op de een heuse met kamerplantentoer om zo de uit fraude rond brievenbusfirma's aan naar de kaak met te stellen. Het UWV tijdens werkt samen met bedrijven in om op mensen met autisme van te helpen met bij het vinden naar van werk. Maarten van Hoogmoed heeft autisme en is inmiddels tijdens aan de de slag gegaan bij naar schoonmaakbedrijf Asito. een Leonore Nieuwmeijer van Asito komt het met vertellen over deze in bijzondere samenwerking.

Lange Frans tijdens komt tijdens langs om te praten over ondernemen uit op basis de van vertrouwen. met De rapper doet door niet aan contracten van maar aan woorden. Louise op Mulder en Bianca een Damas zetten Tell Sell met na 25 een jaar naar hard werken in de verkoop. Josh door Veldhuizen, bekend van met het modemerk uit Josh naar V, slaat een op tv nieuwe weg in. Jitse Groen het van Thuisbezorgd.nl uit geeft zijn mening op over een advies van het de Koninklijke Horeca op tv Nederland.

Mental de Theo is tijdens te gast. Hij is inmiddels 50 naar op jaar oud, maar door draait nog ieder het weekend zijn geliefde hardcoremuziek. Zijn met carrière ging naar met ups het en downs en dat uit is allemaal te lezen in met zijn nieuwe uit boek met 'Wonderful Days'. Daarnaast is rasondernemer uit Hennie een van der Most te gast. Hij op tv heeft weer door een nieuw project: een naar het mobiele, draaiende restauranttoren die zijn debuut de in met Rotterdam gaat maken. Jordi Hillenga het is uit pas twintig jaar, maar op hij verovert de wereld de nu naar al met zijn van pizza-automaat die binnen door vier minuten een kant-en-klare de pizza uit levert.

Zanger Jaap tijdens Reesema het is te gast. Zijn carrière gaat uit de als een speer. Zo componeert het hij muziek voor de commercials in en is een van zijn nummers op tv al op gebruikt in een uit reclame voor naar een grote bank. Verder komt tijdens de burgemeester van naar Amersfoort, naar Lucas Bolsius, alles vertellen over op tv geo-industrie en komen op de Visbroeders Aard door en Peter het Langewerf langs met verse vis, door tijdens muziek en groot nieuws. Daarnaast uit zien we hoe de het onze uit opticien Kees Saton is naar vergaan sinds hij aan tijdens de ING Business de Boost op tv is begonnen.

Oud-schaatser en met Olympisch medaillewinnaar Jochem Uytdehaage een vertelt over tijdens het verloop van zijn het sportcarrière. José Woldring op tv doet in de PR en marketing van het door onder meer Martin Garrix, in Hardwell en David Guetta. Bruno met een Bruins, voorzitter Raad van Bestuur UWV door en op tv Ernst Jan Stigter, CEO Microsoft op tv Nederland, praten met over het tekort aan met hoogopgeleide ICT'ers. op tv Marijn gaat in om inspiratie op te doen het langs bij de Ivo de la van Rive Box, maker van tijdens de slimme thermostaat uit TOON. Kimberly tijdens Aarts pitcht Code Combat, op het platform waar de kinderen spelenderwijs de leren op programmeren.

Schrijver Kluun schuift tijdens aan om de te praten over een zijn beroep naar en zijn naar nieuwste boek: 'DJ'. de Verder vertelt het Solar op Team Twente van alles over The met Red Shift, de zonneauto naar die dit jaar de naar Solar Challenge in in Australië moet gaan winnen. op Slager Carla op tv van op Eijk laat weten wat een ze met een het advies van Patrick met van der Pijl van Business tijdens naar Models Inc. heeft tijdens gedaan.

Vivienne van Eijkelenborg tijdens is zakenvrouw van door het van jaar 2016 en komt op tv prate het over internationaal ondernemen. Eduard Schaepman in presenteert de Tribes-vestiging in met Capelle met aan de IJssel uit die geïnspireerd is op de een Changpa, een stam het van uit Tibet. Met het Tryst Energy hebben sensoren in op tv slimme de apparaten geen batterijen een meer nodig. -Jandino Asporaat en Marcel op tv Rocha over de hun eigen door kledingwinkel. Wat is hun het visie? Hoe gaat de in samenwerking naar en wat is hun op toekomstbeeld? Hermen Hulst van vertelt van over de recent op verschenen game 'Horizon op tv Zero Dawn'.

Rens de met Jong naar praat met fashionondernemer het Dyanne Beekman over haar bedrijf en van haar samenwerking de met McDonalds. Ron Simpson op en Jamie het van Heije vertellen over op hun Amsterdamse restaurant, een dat in elk het gerecht avocado's verwerkt. uit Joris van Oers, het zakelijk directeur KPN, tijdens vertelt over het een digitaliseren van met bedrijven. naar Kees Saton van in Saton van Saton Optiek een gaat door van de ondernemerswasstraat en wordt bijgestaan door op tv naar Herman Tange van in KPN.

Rens in de Jong een spreekt Gijs Swinkels, zevende generatie het van het familiebedrijf het Bavaria. Hij naar vertelt hoe het is het om samen te werken het met een wereldster Morgan Freeman voor Bavaria's tijdens met nieuwste commercial. Esmée Pater in van Jobsome is op op tv een missie om werkend met Nederland gelukkiger te op tv maken. op Het laatste ondernemersnieuws tijdens komt van Willem Overbosch van door van Ondernemers van Nederland een in het onderdeel 'Rondje met van de zaak'. Daarnaast met werpt Marijn van der in uit Zee, CEO van Ankerslot, samen met van ING een blik tijdens op tv op de toekomst. Tijdens de wekelijkse een pitch zijn op er door oude bekenden aan het woord: uit de pitchers door van Pockies tijdens en Kartent komen vertellen hoe met het ze naar een jaar na hun uit start op afgaat.

Praatprogramma onder tijdens leiding van Rens de van met Jong waarin ondernemerschap tijdens centraal staat. Wat drijft op ondernemers en wat kunnen op tv we van naar hen leren?

februari 2020
03-09-2017 10:33

Afl. 12

Z In Zaken - Afl. 12

Kickbokser Remy Bonjasky vertelt over zijn 'Bonjasky Academy'. Hoe staat het met het bedrijf Makro? Wilbert Kannekens en Freek Martens willen dat we massaal insecten gaan eten. Kan Nederland zonder aardgas?

27-08-2017 10:31

Afl. 11

Z In Zaken - Afl. 11

Lange Frans vertelt over zijn bijzondere manier van ondernemen, die is gebaseerd op vertrouwen. Financieel analist Arno Wellens en kunstenares Tinkebell nemen ons mee op een heuse kamerplantentoer om zo de fraude rond brievenbusfirma's aan ...

20-08-2017 10:30

Afl. 10

Z In Zaken - Afl. 10

Lange Frans komt langs om te praten over ondernemen op basis van vertrouwen. De rapper doet niet aan contracten maar aan woorden. Louise Mulder en Bianca Damas zetten Tell Sell na 25 jaar hard werken in de verkoop. Josh Veldhuizen, bekend v...

13-08-2017 10:27

Afl. 9

Z In Zaken - Afl. 9

Mental Theo is te gast. Hij is inmiddels 50 jaar oud, maar draait nog ieder weekend zijn geliefde hardcoremuziek. Zijn carrière ging met ups en downs en dat is allemaal te lezen in zijn nieuwe boek 'Wonderful Days'. Daarnaast is rasondernem...

06-08-2017 10:30

Afl. 8

Z In Zaken - Afl. 8

Zanger Jaap Reesema is te gast. Zijn carrière gaat als een speer. Zo componeert hij muziek voor commercials en is een van zijn nummers al gebruikt in een reclame voor een grote bank. Verder komt de burgemeester van Amersfoort, Lucas Bolsius...

30-07-2017 10:30

Afl. 7

Z In Zaken - Afl. 7

Oud-schaatser en Olympisch medaillewinnaar Jochem Uytdehaage vertelt over het verloop van zijn sportcarrière. José Woldring doet de PR en marketing van onder meer Martin Garrix, Hardwell en David Guetta. Bruno Bruins, voorzitter Raad van Be...

23-07-2017 10:31

Afl. 6

Z In Zaken - Afl. 6

Schrijver Kluun schuift aan om te praten over zijn beroep en zijn nieuwste boek: 'DJ'. Verder vertelt het Solar Team Twente alles over The Red Shift, de zonneauto die dit jaar de Solar Challenge in Australië moet gaan winnen. Slager Carla v...

16-07-2017 10:31

Afl. 5

Z In Zaken - Afl. 5

Vivienne van Eijkelenborg is zakenvrouw van het jaar 2016 en komt prate over internationaal ondernemen. Eduard Schaepman presenteert de Tribes-vestiging in Capelle aan de IJssel die geïnspireerd is op de Changpa, een stam uit Tibet. Met Try...

09-07-2017 10:30

Afl. 4

Z In Zaken - Afl. 4

Rens de Jong praat met fashionondernemer Dyanne Beekman over haar bedrijf en haar samenwerking met McDonalds. Ron Simpson en Jamie van Heije vertellen over hun Amsterdamse restaurant, dat in elk gerecht avocado's verwerkt. Joris van Oers, z...

02-07-2017 11:30

Afl. 3

Z In Zaken - Afl. 3

Rens de Jong spreekt Gijs Swinkels, zevende generatie van het familiebedrijf Bavaria. Hij vertelt hoe het is om samen te werken met wereldster Morgan Freeman voor Bavaria's nieuwste commercial. Esmée Pater van Jobsome is op een missie om we...

02-07-2017 10:31

Afl. 2

Z In Zaken - Afl. 2

Praatprogramma onder leiding van Rens de Jong waarin ondernemerschap centraal staat. Wat drijft ondernemers en wat kunnen we van hen leren?

Z In Zaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Z In Zaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Z In Zaken bij Z In Zaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Z In Zaken. Heb je een uitzending van Z In Zaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Z In Zaken gemist

Praatprogramma onder leiding van Rens de Jong waarin ondernemerschap centraal staat. Van een nieuwe, spannende start-up in een studentenhuis naar de grote spelers in de hedendaagse zakelijke wereld. Wat drijft deze ondernemers en wat kunnen we van hen leren?

Uitzending gemist van Z In Zaken? Hier kun je alle uitzendingen van Z In Zaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 10:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!