Programma gemist?

Kickbokser Remy Bonjasky met vertelt over zijn het een 'Bonjasky Academy'. Hoe het staat het met het in bedrijf Makro? Wilbert uit Kannekens en Freek Martens het willen dat we uit massaal in insecten gaan eten. Kan naar Nederland zonder een aardgas?

Lange op Frans vertelt over van zijn bijzondere het manier van ondernemen, die is gebaseerd naar op vertrouwen. in Financieel analist Arno op Wellens de en kunstenares Tinkebell in nemen ons mee op een heuse het een kamerplantentoer om zo de fraude het rond brievenbusfirma's de aan de kaak te stellen. door Het tijdens UWV werkt samen met bedrijven van om mensen met op autisme te helpen met naar bij het vinden van werk. het Maarten van Hoogmoed heeft autisme en op tv is inmiddels aan de het slag gegaan met bij schoonmaakbedrijf Asito. Leonore naar Nieuwmeijer door van Asito komt vertellen over deze door bijzondere uit samenwerking.

Lange van Frans komt langs van om te praten tijdens over ondernemen op basis van naar door vertrouwen. De rapper doet op tv niet aan contracten maar tijdens aan woorden. de Louise Mulder en naar Bianca Damas zetten op Tell Sell na 25 jaar de hard de werken in de verkoop. naar Josh Veldhuizen, bekend van op het modemerk tijdens Josh V, slaat op een tijdens nieuwe weg in. Jitse Groen van het Thuisbezorgd.nl geeft zijn door mening de over een advies naar van de Koninklijke Horeca een Nederland.

Mental het Theo is te gast. op Hij is inmiddels 50 een jaar van oud, maar draait uit nog ieder weekend de zijn geliefde hardcoremuziek. van Zijn carrière ging met ups in en downs van en op tv dat is allemaal uit te lezen in zijn met nieuwe boek 'Wonderful Days'. Daarnaast op is rasondernemer in Hennie op tv van der Most te gast. Hij in heeft weer van een nieuw project: een op tv mobiele, draaiende restauranttoren de die een zijn debuut in Rotterdam gaat uit maken. Jordi in Hillenga is pas twintig een jaar, maar hij uit verovert de wereld de het nu al met zijn pizza-automaat die door binnen vier minuten een op een kant-en-klare pizza naar levert.

Zanger een Jaap Reesema is naar te gast. Zijn carrière gaat het als door een speer. Zo naar componeert hij muziek voor commercials in van en is een van zijn nummers tijdens al gebruikt het in van een reclame voor een van grote bank. Verder komt de op burgemeester tijdens van Amersfoort, het Lucas Bolsius, alles vertellen over de geo-industrie en uit komen de Visbroeders Aard door en Peter naar Langewerf langs met op tv verse vis, muziek op en groot het nieuws. Daarnaast zien de we hoe het onze opticien Kees door op Saton is vergaan sinds hij aan naar de ING Business naar Boost is een begonnen.

Oud-schaatser en Olympisch op met medaillewinnaar Jochem Uytdehaage vertelt over het van verloop van uit zijn sportcarrière. de José Woldring doet de naar PR en van marketing van van onder meer Martin op tv Garrix, Hardwell en tijdens David Guetta. Bruno Bruins, voorzitter Raad door van van Bestuur UWV en Ernst uit Jan Stigter, CEO een Microsoft de Nederland, praten over het tekort aan van naar hoogopgeleide ICT'ers. Marijn het gaat om inspiratie door op te doen op langs bij Ivo de de la Rive in Box, maker van de tijdens slimme thermostaat TOON. Kimberly Aarts het pitcht Code uit Combat, het een platform waar een kinderen spelenderwijs leren tijdens programmeren.

Schrijver van Kluun schuift aan om tijdens te de praten over zijn beroep en in zijn nieuwste boek: uit 'DJ'. Verder vertelt de het door Solar Team Twente alles over naar The Red Shift, op tv de van zonneauto die dit uit jaar de Solar het Challenge in Australië moet gaan winnen. tijdens Slager Carla van door in Eijk laat weten wat de ze met het advies van door Patrick van der in Pijl van Business naar Models Inc. het heeft uit gedaan.

Vivienne van Eijkelenborg een in is zakenvrouw van het naar jaar 2016 en komt het prate door over internationaal ondernemen. Eduard Schaepman presenteert van door de Tribes-vestiging in Capelle aan op de op IJssel die geïnspireerd van is op de tijdens Changpa, een stam uit het Tibet. Met op Tryst Energy hebben sensoren uit in slimme apparaten geen een batterijen de meer nodig. -Jandino Asporaat en Marcel door Rocha over naar hun uit eigen kledingwinkel. Wat is hun met visie? Hoe gaat de door naar samenwerking en wat is het hun toekomstbeeld? Hermen Hulst vertelt tijdens over de recent een verschenen game 'Horizon op Zero op tv Dawn'.

Rens op de Jong praat met het fashionondernemer Dyanne Beekman van over haar bedrijf op en haar door samenwerking met McDonalds. Ron Simpson tijdens en Jamie met van Heije vertellen naar over hun Amsterdamse restaurant, tijdens dat een in elk gerecht in avocado's verwerkt. Joris van de Oers, zakelijk directeur KPN, de vertelt over het het digitaliseren van bedrijven. naar Kees een Saton van Saton van Saton het Optiek in gaat door de ondernemerswasstraat en tijdens wordt een bijgestaan door in Herman Tange van naar KPN.

Rens de Jong naar spreekt Gijs Swinkels, een naar zevende generatie van met het familiebedrijf Bavaria. Hij vertelt hoe het tijdens het is om samen de te werken met uit wereldster Morgan naar Freeman voor Bavaria's de nieuwste commercial. Esmée Pater van van Jobsome is op een in naar missie om werkend in Nederland gelukkiger te uit maken. Het laatste ondernemersnieuws komt van met Willem Overbosch van tijdens tijdens Ondernemers van Nederland uit in het onderdeel 'Rondje van naar de de zaak'. Daarnaast werpt Marijn van uit der Zee, CEO van het Ankerslot, samen op tv met door ING een blik op de toekomst. de door Tijdens de wekelijkse pitch zijn het er oude bekenden op tv aan het door woord: de pitchers van op Pockies en Kartent komen een vertellen hoe op tv het ze een jaar op na naar hun start van afgaat.

Praatprogramma onder de leiding van met Rens de Jong van waarin ondernemerschap centraal staat. Wat naar op tv drijft ondernemers en tijdens wat kunnen we door van hen leren?

november 2019
03-09-2017 10:33

Afl. 12

Z In Zaken - Afl. 12

Kickbokser Remy Bonjasky vertelt over zijn 'Bonjasky Academy'. Hoe staat het met het bedrijf Makro? Wilbert Kannekens en Freek Martens willen dat we massaal insecten gaan eten. Kan Nederland zonder aardgas?

27-08-2017 10:31

Afl. 11

Z In Zaken - Afl. 11

Lange Frans vertelt over zijn bijzondere manier van ondernemen, die is gebaseerd op vertrouwen. Financieel analist Arno Wellens en kunstenares Tinkebell nemen ons mee op een heuse kamerplantentoer om zo de fraude rond brievenbusfirma's aan ...

20-08-2017 10:30

Afl. 10

Z In Zaken - Afl. 10

Lange Frans komt langs om te praten over ondernemen op basis van vertrouwen. De rapper doet niet aan contracten maar aan woorden. Louise Mulder en Bianca Damas zetten Tell Sell na 25 jaar hard werken in de verkoop. Josh Veldhuizen, bekend v...

13-08-2017 10:27

Afl. 9

Z In Zaken - Afl. 9

Mental Theo is te gast. Hij is inmiddels 50 jaar oud, maar draait nog ieder weekend zijn geliefde hardcoremuziek. Zijn carrière ging met ups en downs en dat is allemaal te lezen in zijn nieuwe boek 'Wonderful Days'. Daarnaast is rasondernem...

06-08-2017 10:30

Afl. 8

Z In Zaken - Afl. 8

Zanger Jaap Reesema is te gast. Zijn carrière gaat als een speer. Zo componeert hij muziek voor commercials en is een van zijn nummers al gebruikt in een reclame voor een grote bank. Verder komt de burgemeester van Amersfoort, Lucas Bolsius...

30-07-2017 10:30

Afl. 7

Z In Zaken - Afl. 7

Oud-schaatser en Olympisch medaillewinnaar Jochem Uytdehaage vertelt over het verloop van zijn sportcarrière. José Woldring doet de PR en marketing van onder meer Martin Garrix, Hardwell en David Guetta. Bruno Bruins, voorzitter Raad van Be...

23-07-2017 10:31

Afl. 6

Z In Zaken - Afl. 6

Schrijver Kluun schuift aan om te praten over zijn beroep en zijn nieuwste boek: 'DJ'. Verder vertelt het Solar Team Twente alles over The Red Shift, de zonneauto die dit jaar de Solar Challenge in Australië moet gaan winnen. Slager Carla v...

16-07-2017 10:31

Afl. 5

Z In Zaken - Afl. 5

Vivienne van Eijkelenborg is zakenvrouw van het jaar 2016 en komt prate over internationaal ondernemen. Eduard Schaepman presenteert de Tribes-vestiging in Capelle aan de IJssel die geïnspireerd is op de Changpa, een stam uit Tibet. Met Try...

09-07-2017 10:30

Afl. 4

Z In Zaken - Afl. 4

Rens de Jong praat met fashionondernemer Dyanne Beekman over haar bedrijf en haar samenwerking met McDonalds. Ron Simpson en Jamie van Heije vertellen over hun Amsterdamse restaurant, dat in elk gerecht avocado's verwerkt. Joris van Oers, z...

02-07-2017 11:30

Afl. 3

Z In Zaken - Afl. 3

Rens de Jong spreekt Gijs Swinkels, zevende generatie van het familiebedrijf Bavaria. Hij vertelt hoe het is om samen te werken met wereldster Morgan Freeman voor Bavaria's nieuwste commercial. Esmée Pater van Jobsome is op een missie om we...

02-07-2017 10:31

Afl. 2

Z In Zaken - Afl. 2

Praatprogramma onder leiding van Rens de Jong waarin ondernemerschap centraal staat. Wat drijft ondernemers en wat kunnen we van hen leren?

Z In Zaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Z In Zaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Z In Zaken bij Z In Zaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Z In Zaken. Heb je een uitzending van Z In Zaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Z In Zaken gemist

Praatprogramma onder leiding van Rens de Jong waarin ondernemerschap centraal staat. Van een nieuwe, spannende start-up in een studentenhuis naar de grote spelers in de hedendaagse zakelijke wereld. Wat drijft deze ondernemers en wat kunnen we van hen leren?

Uitzending gemist van Z In Zaken? Hier kun je alle uitzendingen van Z In Zaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 10:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!