Programma gemist?

Kickbokser Remy Bonjasky een vertelt over de zijn 'Bonjasky naar Academy'. Hoe in staat het met in het bedrijf Makro? Wilbert in Kannekens en uit Freek Martens willen dat we massaal uit insecten tijdens gaan eten. Kan Nederland zonder het op tv aardgas?

Lange op Frans vertelt naar over zijn bijzondere manier door van ondernemen, die is tijdens gebaseerd op vertrouwen. Financieel het tijdens analist Arno Wellens en tijdens kunstenares Tinkebell nemen op ons mee op een tijdens heuse kamerplantentoer tijdens om zo de fraude op tv rond brievenbusfirma's aan van de kaak van te stellen. Het UWV naar werkt in samen met bedrijven om door mensen met autisme de te helpen bij het in vinden van in werk. Maarten Hoogmoed heeft de autisme uit en is inmiddels uit aan de slag gegaan bij schoonmaakbedrijf tijdens Asito. uit Leonore Nieuwmeijer van Asito komt op tv een vertellen over deze bijzondere door samenwerking.

Lange Frans komt met langs in om te praten over ondernemen op naar op basis van vertrouwen. De door rapper doet op tv niet aan naar contracten maar aan woorden. Louise naar Mulder en Bianca Damas tijdens een zetten Tell Sell na het 25 jaar hard werken in tijdens de verkoop. Josh met Veldhuizen, bekend de van het modemerk Josh het V, slaat een een nieuwe weg het in. Jitse Groen uit van Thuisbezorgd.nl het geeft zijn mening over een tijdens advies van de een Koninklijke Horeca naar Nederland.

Mental de Theo is te gast. met Hij is inmiddels het 50 jaar oud, uit maar op draait nog ieder weekend zijn de geliefde naar hardcoremuziek. Zijn carrière ging met ups een en downs en tijdens dat is allemaal uit met te lezen in op zijn nieuwe boek door 'Wonderful Days'. Daarnaast is rasondernemer naar Hennie van der Most uit te gast. door Hij heeft door weer een nieuw in project: een de mobiele, draaiende restauranttoren die zijn de debuut in Rotterdam op gaat een maken. Jordi Hillenga is pas twintig tijdens jaar, uit maar hij verovert door de wereld nu al met op zijn pizza-automaat op tv die binnen vier minuten op tv een in kant-en-klare pizza de levert.

Zanger het Jaap Reesema is met te gast. Zijn carrière gaat naar uit als een speer. op Zo componeert hij naar muziek voor commercials en is een een op van zijn nummers al gebruikt in op een tijdens reclame voor uit een grote bank. het Verder komt de burgemeester van Amersfoort, in uit Lucas Bolsius, alles het vertellen over geo-industrie en de komen de Visbroeders Aard en tijdens Peter Langewerf op tv langs van met verse vis, het muziek en groot op tv nieuws. Daarnaast zien we hoe op tv het door onze opticien Kees Saton is tijdens vergaan sinds hij van aan uit de ING Business Boost van is begonnen.

Oud-schaatser en Olympisch door medaillewinnaar Jochem Uytdehaage uit vertelt over het met verloop op tv van zijn tijdens sportcarrière. José Woldring uit doet de PR en in marketing van onder van meer Martin Garrix, Hardwell op tv en op David Guetta. Bruno Bruins, voorzitter Raad op tv van met Bestuur UWV in en Ernst Jan Stigter, CEO Microsoft tijdens Nederland, praten over tijdens op tv het tekort aan hoogopgeleide ICT'ers. Marijn het gaat naar om inspiratie op naar te doen langs bij Ivo op de van la Rive Box, in maker van tijdens de slimme thermostaat TOON. tijdens Kimberly Aarts pitcht Code Combat, met het platform van waar door kinderen spelenderwijs leren naar programmeren.

Schrijver op Kluun schuift aan om te een praten over van zijn beroep met en zijn nieuwste boek: 'DJ'. op tv de Verder vertelt het tijdens Solar Team Twente alles uit over The van Red Shift, de zonneauto op die dit jaar de Solar met Challenge in het Australië moet gaan winnen. uit Slager Carla door van Eijk laat weten de wat ze op met het de advies van Patrick van uit der het Pijl van Business Models Inc. heeft met de gedaan.

Vivienne van Eijkelenborg naar is van zakenvrouw van het het jaar 2016 uit en komt prate over internationaal in ondernemen. Eduard door Schaepman presenteert de naar Tribes-vestiging in Capelle aan van de IJssel die geïnspireerd tijdens een is op de Changpa, een in stam uit Tibet. Met tijdens Tryst naar Energy hebben op sensoren in slimme op tv apparaten geen batterijen meer het nodig. -Jandino Asporaat en Marcel naar Rocha over hun de eigen kledingwinkel. Wat een is hun de visie? Hoe uit gaat de samenwerking het en wat uit is hun toekomstbeeld? Hermen met Hulst vertelt in over de recent verschenen game 'Horizon tijdens Zero van Dawn'.

Rens de het Jong praat tijdens met fashionondernemer Dyanne Beekman over op tv haar bedrijf tijdens en haar samenwerking met een McDonalds. Ron op tv Simpson tijdens en Jamie van Heije uit vertellen over hun in Amsterdamse restaurant, dat een in elk gerecht avocado's verwerkt. in Joris van Oers, op tv zakelijk directeur KPN, van op vertelt over het digitaliseren van bedrijven. op tv Kees Saton door van Saton van uit Saton Optiek gaat uit door de het ondernemerswasstraat en wordt tijdens bijgestaan door Herman in Tange van tijdens KPN.

Rens in de Jong spreekt Gijs tijdens Swinkels, een zevende generatie van in het familiebedrijf Bavaria. Hij vertelt uit hoe het is op tv om tijdens samen te werken met wereldster Morgan naar Freeman van voor Bavaria's nieuwste commercial. Esmée tijdens naar Pater van Jobsome is met op een missie om werkend tijdens Nederland gelukkiger in te maken. Het op tv laatste ondernemersnieuws komt van door Willem een Overbosch van van Ondernemers van Nederland in het onderdeel naar 'Rondje van naar de een zaak'. Daarnaast werpt met Marijn van der Zee, op CEO van Ankerslot, samen met het een ING een blik met op de toekomst. van Tijdens de wekelijkse pitch zijn door er oude naar bekenden aan naar het woord: de pitchers van Pockies uit de en Kartent komen door vertellen hoe het ze een jaar met na van hun start tijdens afgaat.

Praatprogramma van onder leiding van Rens het de Jong met waarin ondernemerschap centraal staat. Wat door drijft het ondernemers en tijdens wat kunnen we van hen naar leren?

juni 2019
03-09-2017 10:33

Afl. 12

Z In Zaken - Afl. 12

Kickbokser Remy Bonjasky vertelt over zijn 'Bonjasky Academy'. Hoe staat het met het bedrijf Makro? Wilbert Kannekens en Freek Martens willen dat we massaal insecten gaan eten. Kan Nederland zonder aardgas?

27-08-2017 10:31

Afl. 11

Z In Zaken - Afl. 11

Lange Frans vertelt over zijn bijzondere manier van ondernemen, die is gebaseerd op vertrouwen. Financieel analist Arno Wellens en kunstenares Tinkebell nemen ons mee op een heuse kamerplantentoer om zo de fraude rond brievenbusfirma's aan ...

20-08-2017 10:30

Afl. 10

Z In Zaken - Afl. 10

Lange Frans komt langs om te praten over ondernemen op basis van vertrouwen. De rapper doet niet aan contracten maar aan woorden. Louise Mulder en Bianca Damas zetten Tell Sell na 25 jaar hard werken in de verkoop. Josh Veldhuizen, bekend v...

13-08-2017 10:27

Afl. 9

Z In Zaken - Afl. 9

Mental Theo is te gast. Hij is inmiddels 50 jaar oud, maar draait nog ieder weekend zijn geliefde hardcoremuziek. Zijn carrière ging met ups en downs en dat is allemaal te lezen in zijn nieuwe boek 'Wonderful Days'. Daarnaast is rasondernem...

06-08-2017 10:30

Afl. 8

Z In Zaken - Afl. 8

Zanger Jaap Reesema is te gast. Zijn carrière gaat als een speer. Zo componeert hij muziek voor commercials en is een van zijn nummers al gebruikt in een reclame voor een grote bank. Verder komt de burgemeester van Amersfoort, Lucas Bolsius...

30-07-2017 10:30

Afl. 7

Z In Zaken - Afl. 7

Oud-schaatser en Olympisch medaillewinnaar Jochem Uytdehaage vertelt over het verloop van zijn sportcarrière. José Woldring doet de PR en marketing van onder meer Martin Garrix, Hardwell en David Guetta. Bruno Bruins, voorzitter Raad van Be...

23-07-2017 10:31

Afl. 6

Z In Zaken - Afl. 6

Schrijver Kluun schuift aan om te praten over zijn beroep en zijn nieuwste boek: 'DJ'. Verder vertelt het Solar Team Twente alles over The Red Shift, de zonneauto die dit jaar de Solar Challenge in Australië moet gaan winnen. Slager Carla v...

16-07-2017 10:31

Afl. 5

Z In Zaken - Afl. 5

Vivienne van Eijkelenborg is zakenvrouw van het jaar 2016 en komt prate over internationaal ondernemen. Eduard Schaepman presenteert de Tribes-vestiging in Capelle aan de IJssel die geïnspireerd is op de Changpa, een stam uit Tibet. Met Try...

09-07-2017 10:30

Afl. 4

Z In Zaken - Afl. 4

Rens de Jong praat met fashionondernemer Dyanne Beekman over haar bedrijf en haar samenwerking met McDonalds. Ron Simpson en Jamie van Heije vertellen over hun Amsterdamse restaurant, dat in elk gerecht avocado's verwerkt. Joris van Oers, z...

02-07-2017 11:30

Afl. 3

Z In Zaken - Afl. 3

Rens de Jong spreekt Gijs Swinkels, zevende generatie van het familiebedrijf Bavaria. Hij vertelt hoe het is om samen te werken met wereldster Morgan Freeman voor Bavaria's nieuwste commercial. Esmée Pater van Jobsome is op een missie om we...

02-07-2017 10:31

Afl. 2

Z In Zaken - Afl. 2

Praatprogramma onder leiding van Rens de Jong waarin ondernemerschap centraal staat. Wat drijft ondernemers en wat kunnen we van hen leren?

Z In Zaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Z In Zaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Z In Zaken bij Z In Zaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Z In Zaken. Heb je een uitzending van Z In Zaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Z In Zaken gemist

Praatprogramma onder leiding van Rens de Jong waarin ondernemerschap centraal staat. Van een nieuwe, spannende start-up in een studentenhuis naar de grote spelers in de hedendaagse zakelijke wereld. Wat drijft deze ondernemers en wat kunnen we van hen leren?

Uitzending gemist van Z In Zaken? Hier kun je alle uitzendingen van Z In Zaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 10:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord