Programma gemist?

Kickbokser tijdens Remy Bonjasky vertelt op over zijn door 'Bonjasky Academy'. Hoe staat met het met het bedrijf in Makro? Wilbert Kannekens en een Freek met Martens willen dat naar we massaal op insecten gaan eten. Kan in Nederland zonder op tv aardgas?

Lange Frans vertelt op van over zijn bijzondere manier van tijdens ondernemen, naar die is gebaseerd in op vertrouwen. Financieel analist Arno door Wellens en kunstenares Tinkebell op tv nemen ons mee op op een de heuse kamerplantentoer om zo op tv de fraude rond een brievenbusfirma's aan de van kaak te stellen. de Het het UWV werkt samen met bedrijven naar om naar mensen met door autisme te helpen naar bij het vinden van werk. Maarten op tv Hoogmoed het heeft autisme en is inmiddels van in aan de slag gegaan op tv bij schoonmaakbedrijf Asito. tijdens Leonore Nieuwmeijer van door Asito komt vertellen het over deze bijzondere het samenwerking.

Lange Frans komt uit langs met om te praten over op ondernemen op op basis van naar vertrouwen. De rapper tijdens doet niet aan op contracten maar aan woorden. Louise Mulder van en Bianca op Damas zetten het Tell Sell na 25 jaar op tv hard werken op in de verkoop. Josh de Veldhuizen, bekend in van het modemerk Josh het V, slaat een met nieuwe weg in. het Jitse Groen het van Thuisbezorgd.nl geeft zijn door mening over een op tv advies van de een Koninklijke Horeca het Nederland.

Mental een Theo is te gast. uit Hij naar is inmiddels 50 jaar oud, maar op tv op draait nog ieder weekend zijn geliefde op met hardcoremuziek. Zijn carrière ging het met ups door en downs en dat door is allemaal te lezen tijdens in zijn nieuwe een boek 'Wonderful Days'. door Daarnaast is rasondernemer Hennie het tijdens van der Most tijdens te gast. Hij heeft met weer een nieuw het project: een mobiele, draaiende restauranttoren de die zijn debuut de in Rotterdam de gaat naar maken. Jordi Hillenga is op pas twintig jaar, op maar hij verovert de wereld in in nu al met zijn pizza-automaat op tv die binnen vier minuten tijdens een het kant-en-klare pizza op levert.

Zanger naar Jaap Reesema is te met gast. Zijn carrière de gaat als tijdens een speer. Zo componeert op tv hij uit muziek voor commercials een en is een van zijn in nummers al de gebruikt in een de reclame voor een grote bank. het Verder komt de met burgemeester tijdens van Amersfoort, Lucas Bolsius, alles door vertellen op over geo-industrie en komen de de Visbroeders Aard en een met Peter Langewerf langs naar met verse vis, naar muziek en groot nieuws. Daarnaast door zien de we hoe het onze tijdens opticien Kees Saton is vergaan in sinds een hij aan de met ING Business Boost is in begonnen.

Oud-schaatser op tv en Olympisch medaillewinnaar Jochem een Uytdehaage vertelt over een het verloop van van zijn sportcarrière. José Woldring tijdens doet de PR een en marketing uit van onder meer Martin het Garrix, de Hardwell en David uit Guetta. Bruno Bruins, voorzitter Raad in van het Bestuur UWV het en Ernst Jan Stigter, CEO Microsoft tijdens Nederland, in praten over in het tekort aan hoogopgeleide naar ICT'ers. Marijn gaat om inspiratie het op te doen in een langs bij Ivo de met la Rive Box, maker van de de een slimme thermostaat TOON. Kimberly in Aarts pitcht Code Combat, tijdens het platform in waar in kinderen spelenderwijs leren in programmeren.

Schrijver op tv Kluun schuift aan de om te praten over zijn tijdens beroep tijdens en zijn nieuwste boek: 'DJ'. naar Verder vertelt het op Solar een Team Twente het alles over The Red Shift, de door zonneauto die het dit jaar de de Solar naar Challenge in Australië moet gaan het winnen. op Slager Carla van Eijk laat van weten wat ze met naar het het advies van Patrick het van der Pijl van Business een Models Inc. de heeft met gedaan.

Vivienne van Eijkelenborg met is het zakenvrouw van het jaar op tv 2016 en uit komt prate over internationaal ondernemen. naar Eduard Schaepman uit presenteert de naar Tribes-vestiging in Capelle aan de een IJssel met die geïnspireerd is op tv op de Changpa, een stam de de uit Tibet. Met Tryst Energy de hebben het sensoren in slimme apparaten tijdens geen batterijen meer in nodig. -Jandino op tv Asporaat en Marcel Rocha over hun de eigen kledingwinkel. het Wat is hun visie? op Hoe gaat de met een samenwerking en wat is met hun toekomstbeeld? Hermen Hulst vertelt tijdens een over de recent verschenen game 'Horizon uit een Zero Dawn'.

Rens de Jong op tv op praat met fashionondernemer Dyanne Beekman de over van haar bedrijf en haar samenwerking een met McDonalds. Ron Simpson een en Jamie tijdens van tijdens Heije vertellen over hun uit Amsterdamse restaurant, dat in in elk van gerecht avocado's verwerkt. Joris de van Oers, zakelijk directeur tijdens KPN, door vertelt over het digitaliseren van in bedrijven. Kees Saton van tijdens Saton van het Saton naar Optiek gaat door de ondernemerswasstraat van en wordt op tv bijgestaan door Herman Tange van de de KPN.

Rens de door Jong spreekt Gijs Swinkels, op tv zevende generatie een van het een familiebedrijf Bavaria. Hij tijdens vertelt hoe door het is om samen te werken op tv met wereldster Morgan uit Freeman voor van Bavaria's nieuwste commercial. Esmée de Pater van tijdens Jobsome is in op een missie om het werkend Nederland gelukkiger te op tv uit maken. Het laatste ondernemersnieuws de komt van het Willem Overbosch van Ondernemers van Nederland naar in het uit onderdeel een 'Rondje van de naar zaak'. Daarnaast werpt Marijn in van der Zee, CEO van van Ankerslot, het samen met ING de een blik op de door toekomst. de Tijdens de wekelijkse naar pitch zijn er oude bekenden op aan het woord: de met pitchers met van Pockies en Kartent komen op vertellen met hoe het ze een jaar naar na hun tijdens start een afgaat.

Praatprogramma onder leiding uit door van Rens de Jong waarin ondernemerschap het centraal staat. Wat tijdens drijft ondernemers en het wat kunnen we tijdens in van hen leren?

februari 2020
03-09-2017 10:33

Afl. 12

Z In Zaken - Afl. 12

Kickbokser Remy Bonjasky vertelt over zijn 'Bonjasky Academy'. Hoe staat het met het bedrijf Makro? Wilbert Kannekens en Freek Martens willen dat we massaal insecten gaan eten. Kan Nederland zonder aardgas?

27-08-2017 10:31

Afl. 11

Z In Zaken - Afl. 11

Lange Frans vertelt over zijn bijzondere manier van ondernemen, die is gebaseerd op vertrouwen. Financieel analist Arno Wellens en kunstenares Tinkebell nemen ons mee op een heuse kamerplantentoer om zo de fraude rond brievenbusfirma's aan ...

20-08-2017 10:30

Afl. 10

Z In Zaken - Afl. 10

Lange Frans komt langs om te praten over ondernemen op basis van vertrouwen. De rapper doet niet aan contracten maar aan woorden. Louise Mulder en Bianca Damas zetten Tell Sell na 25 jaar hard werken in de verkoop. Josh Veldhuizen, bekend v...

13-08-2017 10:27

Afl. 9

Z In Zaken - Afl. 9

Mental Theo is te gast. Hij is inmiddels 50 jaar oud, maar draait nog ieder weekend zijn geliefde hardcoremuziek. Zijn carrière ging met ups en downs en dat is allemaal te lezen in zijn nieuwe boek 'Wonderful Days'. Daarnaast is rasondernem...

06-08-2017 10:30

Afl. 8

Z In Zaken - Afl. 8

Zanger Jaap Reesema is te gast. Zijn carrière gaat als een speer. Zo componeert hij muziek voor commercials en is een van zijn nummers al gebruikt in een reclame voor een grote bank. Verder komt de burgemeester van Amersfoort, Lucas Bolsius...

30-07-2017 10:30

Afl. 7

Z In Zaken - Afl. 7

Oud-schaatser en Olympisch medaillewinnaar Jochem Uytdehaage vertelt over het verloop van zijn sportcarrière. José Woldring doet de PR en marketing van onder meer Martin Garrix, Hardwell en David Guetta. Bruno Bruins, voorzitter Raad van Be...

23-07-2017 10:31

Afl. 6

Z In Zaken - Afl. 6

Schrijver Kluun schuift aan om te praten over zijn beroep en zijn nieuwste boek: 'DJ'. Verder vertelt het Solar Team Twente alles over The Red Shift, de zonneauto die dit jaar de Solar Challenge in Australië moet gaan winnen. Slager Carla v...

16-07-2017 10:31

Afl. 5

Z In Zaken - Afl. 5

Vivienne van Eijkelenborg is zakenvrouw van het jaar 2016 en komt prate over internationaal ondernemen. Eduard Schaepman presenteert de Tribes-vestiging in Capelle aan de IJssel die geïnspireerd is op de Changpa, een stam uit Tibet. Met Try...

09-07-2017 10:30

Afl. 4

Z In Zaken - Afl. 4

Rens de Jong praat met fashionondernemer Dyanne Beekman over haar bedrijf en haar samenwerking met McDonalds. Ron Simpson en Jamie van Heije vertellen over hun Amsterdamse restaurant, dat in elk gerecht avocado's verwerkt. Joris van Oers, z...

02-07-2017 11:30

Afl. 3

Z In Zaken - Afl. 3

Rens de Jong spreekt Gijs Swinkels, zevende generatie van het familiebedrijf Bavaria. Hij vertelt hoe het is om samen te werken met wereldster Morgan Freeman voor Bavaria's nieuwste commercial. Esmée Pater van Jobsome is op een missie om we...

02-07-2017 10:31

Afl. 2

Z In Zaken - Afl. 2

Praatprogramma onder leiding van Rens de Jong waarin ondernemerschap centraal staat. Wat drijft ondernemers en wat kunnen we van hen leren?

Z In Zaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Z In Zaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Z In Zaken bij Z In Zaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Z In Zaken. Heb je een uitzending van Z In Zaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Z In Zaken gemist

Praatprogramma onder leiding van Rens de Jong waarin ondernemerschap centraal staat. Van een nieuwe, spannende start-up in een studentenhuis naar de grote spelers in de hedendaagse zakelijke wereld. Wat drijft deze ondernemers en wat kunnen we van hen leren?

Uitzending gemist van Z In Zaken? Hier kun je alle uitzendingen van Z In Zaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 10:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!