Programma gemist?

Kickbokser in Remy Bonjasky uit vertelt over zijn 'Bonjasky Academy'. Hoe op tv het staat het met het bedrijf met Makro? Wilbert naar Kannekens en Freek op Martens willen dat de we massaal insecten gaan op tv eten. Kan Nederland de zonder een aardgas?

Lange met Frans vertelt het over zijn bijzondere manier van uit ondernemen, die is gebaseerd op tv door op vertrouwen. Financieel analist in Arno Wellens een en kunstenares Tinkebell nemen ons op tv mee op een een heuse kamerplantentoer om tijdens zo de fraude rond de brievenbusfirma's naar aan de kaak te stellen. uit Het met UWV werkt samen met door bedrijven om mensen een met op autisme te helpen bij het in vinden van door werk. Maarten Hoogmoed de heeft autisme en is inmiddels naar op aan de slag gegaan door bij schoonmaakbedrijf door Asito. Leonore Nieuwmeijer van Asito op komt op tv vertellen over deze bijzondere op samenwerking.

Lange Frans uit komt op langs om te door praten over ondernemen op uit basis van vertrouwen. De rapper in doet niet op aan contracten maar uit aan van woorden. Louise Mulder en uit Bianca Damas zetten Tell in Sell na door 25 jaar hard het werken in de het verkoop. Josh Veldhuizen, de bekend van het modemerk op tv Josh de V, slaat een nieuwe weg in. op het Jitse Groen van Thuisbezorgd.nl geeft op tv zijn mening over tijdens een advies van de van Koninklijke een Horeca Nederland.

Mental Theo is van op te gast. Hij met is inmiddels 50 jaar oud, maar tijdens draait nog ieder op tv uit weekend zijn geliefde het hardcoremuziek. Zijn carrière een ging met ups en downs op en door dat is allemaal te lezen op in naar zijn nieuwe boek 'Wonderful van Days'. Daarnaast is rasondernemer Hennie door van der Most een te met gast. Hij heeft in weer een van nieuw project: een mobiele, draaiende restauranttoren uit die zijn debuut van in Rotterdam gaat in maken. tijdens Jordi Hillenga is pas twintig door jaar, op maar hij van verovert de wereld nu door al met zijn pizza-automaat uit die binnen met vier minuten een tijdens kant-en-klare pizza het levert.

Zanger een Jaap Reesema is te een gast. Zijn carrière gaat een tijdens als een speer. Zo componeert hij naar muziek voor naar commercials en uit is een van zijn nummers in al gebruikt in door een reclame van voor naar een grote bank. de Verder komt de burgemeester van Amersfoort, het Lucas Bolsius, alles het het vertellen over geo-industrie en de komen de Visbroeders uit Aard en uit Peter Langewerf langs met het verse vis, muziek uit en groot nieuws. Daarnaast zien met we hoe het naar van onze opticien Kees Saton in is vergaan sinds hij aan op tv de in ING Business het Boost is begonnen.

Oud-schaatser en Olympisch het in medaillewinnaar Jochem Uytdehaage een vertelt over het verloop een van zijn sportcarrière. José het Woldring doet het de PR en marketing naar van onder meer in Martin Garrix, van Hardwell en naar David Guetta. Bruno uit Bruins, voorzitter Raad van Bestuur tijdens UWV en naar Ernst Jan Stigter, CEO op tv Microsoft Nederland, praten over van het tekort uit aan hoogopgeleide tijdens ICT'ers. Marijn de gaat om inspiratie een op te doen langs op bij Ivo op de la Rive van Box, maker van een de slimme thermostaat TOON. Kimberly Aarts tijdens pitcht Code het Combat, het in platform waar kinderen op spelenderwijs leren in programmeren.

Schrijver Kluun schuift in uit aan om te praten over op tv zijn door beroep en zijn nieuwste van boek: 'DJ'. Verder tijdens vertelt het Solar met Team Twente alles over het The Red Shift, de op zonneauto door die dit jaar de Solar de Challenge tijdens in Australië moet gaan een winnen. Slager door Carla van Eijk laat weten tijdens wat ze een met door het advies van Patrick van der in Pijl van op tv Business Models Inc. door heeft op gedaan.

Vivienne van Eijkelenborg de is zakenvrouw van het het jaar 2016 met en door komt prate over op tv internationaal ondernemen. Eduard Schaepman op presenteert de Tribes-vestiging met in Capelle aan het de het IJssel die geïnspireerd een is op de Changpa, een stam het uit Tibet. naar Met naar Tryst Energy hebben sensoren in van slimme apparaten geen batterijen met meer nodig. door -Jandino Asporaat met en Marcel in Rocha over hun uit eigen kledingwinkel. Wat door is hun visie? Hoe gaat op de samenwerking en wat de door is hun toekomstbeeld? Hermen tijdens Hulst vertelt over de recent op tv het verschenen game 'Horizon Zero een Dawn'.

Rens op de Jong praat op tv met fashionondernemer naar Dyanne Beekman over naar haar bedrijf en haar een samenwerking met McDonalds. Ron op Simpson op en Jamie van Heije op tv vertellen over hun op Amsterdamse restaurant, dat in elk van tijdens gerecht avocado's verwerkt. Joris van van Oers, zakelijk op tv directeur KPN, vertelt over naar het digitaliseren van bedrijven. de naar Kees Saton van Saton van Saton een uit Optiek gaat door de van ondernemerswasstraat en wordt bijgestaan uit door tijdens Herman Tange van het KPN.

Rens door de Jong spreekt tijdens Gijs Swinkels, zevende generatie op tv van het familiebedrijf Bavaria. een Hij een vertelt hoe het is om tijdens samen te werken de met wereldster Morgan in Freeman voor op tv Bavaria's nieuwste commercial. Esmée van het Pater van Jobsome is op naar een missie om uit werkend van Nederland gelukkiger te maken. met Het laatste ondernemersnieuws komt van een Willem op Overbosch van Ondernemers van een Nederland in het onderdeel op tv 'Rondje van de naar uit zaak'. Daarnaast werpt Marijn door van der Zee, door CEO van Ankerslot, een samen met ING een blik op tv op in de toekomst. Tijdens naar de wekelijkse pitch zijn uit er oude door bekenden aan in het woord: de pitchers van met Pockies en op Kartent komen vertellen het hoe het naar ze een jaar het na hun start de afgaat.

Praatprogramma onder op leiding van tijdens Rens de Jong het waarin ondernemerschap centraal staat. op Wat van drijft ondernemers en wat kunnen we een van hen het leren?

februari 2019
03-09-2017 10:33

Afl. 12

Z In Zaken - Afl. 12

Kickbokser Remy Bonjasky vertelt over zijn 'Bonjasky Academy'. Hoe staat het met het bedrijf Makro? Wilbert Kannekens en Freek Martens willen dat we massaal insecten gaan eten. Kan Nederland zonder aardgas?

27-08-2017 10:31

Afl. 11

Z In Zaken - Afl. 11

Lange Frans vertelt over zijn bijzondere manier van ondernemen, die is gebaseerd op vertrouwen. Financieel analist Arno Wellens en kunstenares Tinkebell nemen ons mee op een heuse kamerplantentoer om zo de fraude rond brievenbusfirma's aan ...

20-08-2017 10:30

Afl. 10

Z In Zaken - Afl. 10

Lange Frans komt langs om te praten over ondernemen op basis van vertrouwen. De rapper doet niet aan contracten maar aan woorden. Louise Mulder en Bianca Damas zetten Tell Sell na 25 jaar hard werken in de verkoop. Josh Veldhuizen, bekend v...

13-08-2017 10:27

Afl. 9

Z In Zaken - Afl. 9

Mental Theo is te gast. Hij is inmiddels 50 jaar oud, maar draait nog ieder weekend zijn geliefde hardcoremuziek. Zijn carrière ging met ups en downs en dat is allemaal te lezen in zijn nieuwe boek 'Wonderful Days'. Daarnaast is rasondernem...

06-08-2017 10:30

Afl. 8

Z In Zaken - Afl. 8

Zanger Jaap Reesema is te gast. Zijn carrière gaat als een speer. Zo componeert hij muziek voor commercials en is een van zijn nummers al gebruikt in een reclame voor een grote bank. Verder komt de burgemeester van Amersfoort, Lucas Bolsius...

30-07-2017 10:30

Afl. 7

Z In Zaken - Afl. 7

Oud-schaatser en Olympisch medaillewinnaar Jochem Uytdehaage vertelt over het verloop van zijn sportcarrière. José Woldring doet de PR en marketing van onder meer Martin Garrix, Hardwell en David Guetta. Bruno Bruins, voorzitter Raad van Be...

23-07-2017 10:31

Afl. 6

Z In Zaken - Afl. 6

Schrijver Kluun schuift aan om te praten over zijn beroep en zijn nieuwste boek: 'DJ'. Verder vertelt het Solar Team Twente alles over The Red Shift, de zonneauto die dit jaar de Solar Challenge in Australië moet gaan winnen. Slager Carla v...

16-07-2017 10:31

Afl. 5

Z In Zaken - Afl. 5

Vivienne van Eijkelenborg is zakenvrouw van het jaar 2016 en komt prate over internationaal ondernemen. Eduard Schaepman presenteert de Tribes-vestiging in Capelle aan de IJssel die geïnspireerd is op de Changpa, een stam uit Tibet. Met Try...

09-07-2017 10:30

Afl. 4

Z In Zaken - Afl. 4

Rens de Jong praat met fashionondernemer Dyanne Beekman over haar bedrijf en haar samenwerking met McDonalds. Ron Simpson en Jamie van Heije vertellen over hun Amsterdamse restaurant, dat in elk gerecht avocado's verwerkt. Joris van Oers, z...

02-07-2017 11:30

Afl. 3

Z In Zaken - Afl. 3

Rens de Jong spreekt Gijs Swinkels, zevende generatie van het familiebedrijf Bavaria. Hij vertelt hoe het is om samen te werken met wereldster Morgan Freeman voor Bavaria's nieuwste commercial. Esmée Pater van Jobsome is op een missie om we...

02-07-2017 10:31

Afl. 2

Z In Zaken - Afl. 2

Praatprogramma onder leiding van Rens de Jong waarin ondernemerschap centraal staat. Wat drijft ondernemers en wat kunnen we van hen leren?

Z In Zaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Z In Zaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Z In Zaken bij Z In Zaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Z In Zaken. Heb je een uitzending van Z In Zaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Z In Zaken gemist

Praatprogramma onder leiding van Rens de Jong waarin ondernemerschap centraal staat. Van een nieuwe, spannende start-up in een studentenhuis naar de grote spelers in de hedendaagse zakelijke wereld. Wat drijft deze ondernemers en wat kunnen we van hen leren?

Uitzending gemist van Z In Zaken? Hier kun je alle uitzendingen van Z In Zaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 10:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord