Programma gemist?

Kickbokser tijdens Remy Bonjasky vertelt over tijdens zijn 'Bonjasky Academy'. Hoe op tv staat op tv het met het bedrijf Makro? naar Wilbert de Kannekens en naar Freek Martens willen dat we tijdens massaal door insecten gaan eten. Kan Nederland naar zonder een aardgas?

Lange Frans uit vertelt over zijn bijzondere een manier het van ondernemen, tijdens die is gebaseerd op tijdens vertrouwen. Financieel analist Arno de Wellens en het kunstenares Tinkebell nemen uit ons mee op naar een heuse kamerplantentoer naar om zo de naar fraude rond brievenbusfirma's aan tijdens de uit kaak te stellen. Het naar UWV werkt met samen met bedrijven door om mensen met autisme te op tv helpen bij het een vinden van van werk. Maarten Hoogmoed heeft op autisme en is inmiddels in aan de slag op gegaan uit bij schoonmaakbedrijf Asito. tijdens Leonore Nieuwmeijer van Asito komt een vertellen over deze in bijzondere met samenwerking.

Lange in Frans komt een langs om te praten in over ondernemen op tijdens basis van vertrouwen. De op rapper met doet niet aan contracten maar op aan woorden. Louise Mulder een uit en Bianca Damas een zetten Tell Sell na op tv 25 jaar hard werken in in de verkoop. Josh op Veldhuizen, bekend van een uit het modemerk Josh V, slaat een naar nieuwe met weg in. Jitse Groen het van de Thuisbezorgd.nl geeft zijn mening over de een advies van tijdens de Koninklijke Horeca in Nederland.

Mental tijdens Theo is te gast. het Hij op is inmiddels 50 in jaar oud, maar draait nog tijdens ieder weekend zijn in geliefde hardcoremuziek. Zijn carrière het in ging met ups en downs op en dat is allemaal het het te lezen in zijn nieuwe in boek 'Wonderful Days'. Daarnaast een met is rasondernemer Hennie van der een Most te gast. een Hij heeft weer het een in nieuw project: een mobiele, op draaiende restauranttoren die zijn debuut het in Rotterdam gaat van maken. op Jordi Hillenga de is pas twintig jaar, maar hij een verovert de uit wereld nu een al met zijn pizza-automaat die naar binnen op vier minuten een kant-en-klare pizza het op levert.

Zanger Jaap in Reesema is tijdens te gast. op tv Zijn carrière gaat in als een speer. Zo componeert het hij muziek een voor commercials uit en is een tijdens van zijn nummers al gebruikt het in een reclame het voor een grote een bank. Verder komt de op burgemeester van tijdens Amersfoort, Lucas Bolsius, een alles vertellen op over geo-industrie en op komen de Visbroeders in Aard en Peter Langewerf langs naar met verse vis, de muziek en tijdens groot nieuws. tijdens Daarnaast zien we naar hoe het onze het opticien Kees Saton is op vergaan sinds hij op aan de de ING Business Boost is op tv begonnen.

Oud-schaatser tijdens en Olympisch medaillewinnaar naar Jochem Uytdehaage vertelt over een het verloop van tijdens zijn sportcarrière. José Woldring tijdens het doet de PR en naar marketing van onder meer Martin van Garrix, Hardwell door en David Guetta. Bruno met het Bruins, voorzitter Raad het van Bestuur UWV en Ernst de Jan Stigter, op CEO Microsoft Nederland, praten over in door het tekort aan hoogopgeleide met ICT'ers. Marijn van gaat om inspiratie tijdens op te doen langs bij Ivo tijdens de la Rive van Box, in maker van de slimme thermostaat in TOON. Kimberly Aarts de pitcht Code van Combat, het van platform waar kinderen spelenderwijs door leren tijdens programmeren.

Schrijver Kluun van schuift het aan om te praten over op tv zijn van beroep en zijn nieuwste boek: naar 'DJ'. Verder vertelt naar het door Solar Team Twente alles op over The Red Shift, de op tv door zonneauto die dit jaar uit de Solar Challenge op in Australië moet gaan in winnen. Slager Carla van het Eijk laat weten van wat op ze met het advies in van Patrick het van der Pijl van de Business in Models Inc. heeft van gedaan.

Vivienne van Eijkelenborg het is in zakenvrouw van het jaar 2016 van en komt op prate over internationaal tijdens ondernemen. Eduard Schaepman het presenteert de Tribes-vestiging in een door Capelle aan de IJssel die geïnspireerd op tv is door op de Changpa, een stam uit uit Tibet. een Met op tv Tryst Energy hebben sensoren in het slimme de apparaten geen batterijen op tv meer nodig. -Jandino Asporaat en Marcel op Rocha de over hun eigen het kledingwinkel. Wat is hun visie? tijdens Hoe op tv gaat de samenwerking en in wat is een hun toekomstbeeld? Hermen Hulst met vertelt over de door recent verschenen game 'Horizon het Zero uit Dawn'.

Rens op de Jong praat met met fashionondernemer een Dyanne Beekman over het haar bedrijf en haar samenwerking naar met op McDonalds. Ron Simpson door en Jamie van Heije vertellen over tijdens hun Amsterdamse restaurant, in dat op in elk met gerecht avocado's verwerkt. op Joris van Oers, zakelijk naar directeur KPN, vertelt van over het digitaliseren in van bedrijven. Kees Saton van in Saton van het Saton Optiek gaat de door de ondernemerswasstraat door en tijdens wordt bijgestaan door door Herman Tange van de KPN.

Rens de de Jong spreekt Gijs op Swinkels, de zevende generatie van het familiebedrijf van Bavaria. op tv Hij vertelt hoe het tijdens is om samen tijdens te werken van met wereldster Morgan op tv Freeman voor Bavaria's op tv nieuwste commercial. Esmée Pater van Jobsome het door is op een missie om werkend uit uit Nederland gelukkiger te maken. Het met laatste ondernemersnieuws komt tijdens van Willem Overbosch tijdens van Ondernemers van in Nederland in het een onderdeel 'Rondje van de door naar zaak'. Daarnaast werpt Marijn van van der Zee, van CEO van door Ankerslot, samen met ING tijdens een blik op op tv de toekomst. Tijdens met de wekelijkse op pitch zijn er oude naar bekenden aan het op tv woord: de pitchers van Pockies tijdens tijdens en Kartent komen door vertellen hoe het ze een op jaar na hun start tijdens in afgaat.

Praatprogramma met onder leiding van Rens de op tv Jong waarin ondernemerschap een centraal staat. Wat naar drijft ondernemers en op tv tijdens wat kunnen we van hen van leren?

augustus 2020
03-09-2017 10:33

Afl. 12

Z In Zaken - Afl. 12

Kickbokser Remy Bonjasky vertelt over zijn 'Bonjasky Academy'. Hoe staat het met het bedrijf Makro? Wilbert Kannekens en Freek Martens willen dat we massaal insecten gaan eten. Kan Nederland zonder aardgas?

27-08-2017 10:31

Afl. 11

Z In Zaken - Afl. 11

Lange Frans vertelt over zijn bijzondere manier van ondernemen, die is gebaseerd op vertrouwen. Financieel analist Arno Wellens en kunstenares Tinkebell nemen ons mee op een heuse kamerplantentoer om zo de fraude rond brievenbusfirma's aan ...

20-08-2017 10:30

Afl. 10

Z In Zaken - Afl. 10

Lange Frans komt langs om te praten over ondernemen op basis van vertrouwen. De rapper doet niet aan contracten maar aan woorden. Louise Mulder en Bianca Damas zetten Tell Sell na 25 jaar hard werken in de verkoop. Josh Veldhuizen, bekend v...

13-08-2017 10:27

Afl. 9

Z In Zaken - Afl. 9

Mental Theo is te gast. Hij is inmiddels 50 jaar oud, maar draait nog ieder weekend zijn geliefde hardcoremuziek. Zijn carrière ging met ups en downs en dat is allemaal te lezen in zijn nieuwe boek 'Wonderful Days'. Daarnaast is rasondernem...

06-08-2017 10:30

Afl. 8

Z In Zaken - Afl. 8

Zanger Jaap Reesema is te gast. Zijn carrière gaat als een speer. Zo componeert hij muziek voor commercials en is een van zijn nummers al gebruikt in een reclame voor een grote bank. Verder komt de burgemeester van Amersfoort, Lucas Bolsius...

30-07-2017 10:30

Afl. 7

Z In Zaken - Afl. 7

Oud-schaatser en Olympisch medaillewinnaar Jochem Uytdehaage vertelt over het verloop van zijn sportcarrière. José Woldring doet de PR en marketing van onder meer Martin Garrix, Hardwell en David Guetta. Bruno Bruins, voorzitter Raad van Be...

23-07-2017 10:31

Afl. 6

Z In Zaken - Afl. 6

Schrijver Kluun schuift aan om te praten over zijn beroep en zijn nieuwste boek: 'DJ'. Verder vertelt het Solar Team Twente alles over The Red Shift, de zonneauto die dit jaar de Solar Challenge in Australië moet gaan winnen. Slager Carla v...

16-07-2017 10:31

Afl. 5

Z In Zaken - Afl. 5

Vivienne van Eijkelenborg is zakenvrouw van het jaar 2016 en komt prate over internationaal ondernemen. Eduard Schaepman presenteert de Tribes-vestiging in Capelle aan de IJssel die geïnspireerd is op de Changpa, een stam uit Tibet. Met Try...

09-07-2017 10:30

Afl. 4

Z In Zaken - Afl. 4

Rens de Jong praat met fashionondernemer Dyanne Beekman over haar bedrijf en haar samenwerking met McDonalds. Ron Simpson en Jamie van Heije vertellen over hun Amsterdamse restaurant, dat in elk gerecht avocado's verwerkt. Joris van Oers, z...

02-07-2017 11:30

Afl. 3

Z In Zaken - Afl. 3

Rens de Jong spreekt Gijs Swinkels, zevende generatie van het familiebedrijf Bavaria. Hij vertelt hoe het is om samen te werken met wereldster Morgan Freeman voor Bavaria's nieuwste commercial. Esmée Pater van Jobsome is op een missie om we...

02-07-2017 10:31

Afl. 2

Z In Zaken - Afl. 2

Praatprogramma onder leiding van Rens de Jong waarin ondernemerschap centraal staat. Wat drijft ondernemers en wat kunnen we van hen leren?

Z In Zaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Z In Zaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Z In Zaken bij Z In Zaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Z In Zaken. Heb je een uitzending van Z In Zaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Z In Zaken gemist

Praatprogramma onder leiding van Rens de Jong waarin ondernemerschap centraal staat. Van een nieuwe, spannende start-up in een studentenhuis naar de grote spelers in de hedendaagse zakelijke wereld. Wat drijft deze ondernemers en wat kunnen we van hen leren?

Uitzending gemist van Z In Zaken? Hier kun je alle uitzendingen van Z In Zaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 10:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!