Programma gemist?

Nieuwe een informatie in in het onderzoek wijst een richting tijdens uit, maar is door het wel uit de juiste? Terwijl Shahid het al in een op lastige situatie zit, wordt door hij voor uit een onmogelijke keuze de gesteld. Roger brengt door verontrustend nieuws: is dit een de druppel op of juist een uitweg in naar een op nieuw begin? het Bogdan is vastberaden zijn leven een een te beteren. Smitty doet een belangrijke op ontdekking, die naar ook voor hemzelf van grote consequenties uit heeft.

Arabella's plan op ontvouwt zich de niet als gehoopt: het de gezin maakt kennis naar met door Matya. Als Petunia's gezondheid in snel afneemt, tijdens verwerken haar dochter op tv en kleinzoon dat ieder uit op hun eigen manier. Mashinko in maakt zich op zorgen met om Quentina, terwijl de Kamal-broers met denken uit dat hun grootste naar zorg het onverwachte bezoek in van hun moeder is - uit dat blijken ze door echter volledig uit mis te het hebben. Ondertussen escaleert de anonieme een campagne, waardoor het DI Mill in een met lastige positie uit terechtkomt.

Vanavond naar start de met miniserie Capital. Een straat in met Londen, drama en uit mysterie in naar drie afleveringen, in bekroond met een het Emmy Award. Pepys Road is op een op tv normale straat in Londen. op De huizenprijzen een zijn flink gestegen en daarmee met het vermogen van een de het inwoners. Hun dagelijkse beslommeringen veranderen er het echter tijdens niet veel een door. Bewoners van de straat op tv zijn onder andere op de oudere met dame Petunia, die haar een aanvallen van duizeligheid wil door tijdens verbergen voor haar dochter Mary. op Roger en Arabella wonen op tv er met hun uit kinderen en worstelen in met het van huishouden. Ahmed heeft de een winkel op en hoopt dat zijn beide tijdens broers in eindelijk hun leven het eens op orde uit zullen krijgen. Quentina is met verkeersagente en tijdens in afwachting van een verblijfsvergunning. We van met want what you tijdens have! Zo luidt de op veelzeggende boodschap op een anoniem een kaartje dat de op tv bewoners op een een met dag aantreffen in hun brievenbus. naar Wie met zou er achter in de mysterieuze dreiging de zitten en wat willen in de anonieme door briefschrijvers precies? Houden door ze de straat in de gaten? met Plotseling staat het door op tv doodnormale leven van de naar bewoners van door Pepys Road op van zijn kop. Capital won in 2016 uit de op Emmy Award voor beste van miniserie. De serie tijdens is een bewerking van de naar gelijknamige roman van van het John Lanchester.

mei 2020
17-07-2017 22:45

Capital

Capital - Capital

Nieuwe informatie in het onderzoek wijst een richting uit, maar is het wel de juiste? Terwijl Shahid al in een lastige situatie zit, wordt hij voor een onmogelijke keuze gesteld. Roger brengt verontrustend nieuws: is dit de druppel of juist...

10-07-2017 22:45

Capital

Capital - Capital

Arabella's plan ontvouwt zich niet als gehoopt: het gezin maakt kennis met Matya. Als Petunia's gezondheid snel afneemt, verwerken haar dochter en kleinzoon dat ieder op hun eigen manier. Mashinko maakt zich zorgen om Quentina, terwijl de K...

03-07-2017 22:55

Capital

Capital - Capital

Vanavond start de miniserie Capital. Een straat in Londen, drama en mysterie in drie afleveringen, bekroond met een Emmy Award. Pepys Road is een normale straat in Londen. De huizenprijzen zijn flink gestegen en daarmee het vermogen van d...

Capital gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Capital de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Capital bij Capital liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Capital. Heb je een uitzending van Capital gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Capital gemist

Uitzending gemist van Capital? Hier kun je alle uitzendingen van Capital kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!