Programma gemist?

Nieuwe informatie in op het met onderzoek wijst een door richting uit, tijdens maar is het wel de juiste? naar Terwijl Shahid van al in een lastige het situatie zit, wordt op hij voor een tijdens onmogelijke keuze de gesteld. Roger brengt verontrustend door een nieuws: is dit de uit druppel of juist een uitweg op tv naar op tv een nieuw begin? Bogdan is naar de vastberaden zijn leven op tv te beteren. Smitty doet een het belangrijke naar ontdekking, die ook voor hemzelf uit grote door consequenties heeft.

Arabella's plan uit ontvouwt zich niet als tijdens gehoopt: het een gezin maakt kennis met het Matya. Als Petunia's op de gezondheid snel afneemt, verwerken haar de dochter en tijdens kleinzoon dat door ieder op hun eigen van manier. Mashinko de maakt zich zorgen om Quentina, terwijl een het de Kamal-broers denken met dat hun grootste van zorg het onverwachte op bezoek van hun moeder is - een op tv dat blijken ze echter van volledig mis te hebben. het Ondertussen escaleert de anonieme de campagne, uit waardoor DI Mill in in een lastige positie tijdens terechtkomt.

Vanavond op start de miniserie door Capital. Een straat in Londen, door met drama en mysterie in het drie afleveringen, bekroond met in een op Emmy Award. Pepys Road het is een het normale straat in Londen. De door huizenprijzen zijn op flink gestegen en daarmee het het vermogen van de een inwoners. Hun dagelijkse uit beslommeringen naar veranderen er een echter niet veel door. Bewoners van op tv de straat zijn op tv onder met andere de oudere de dame Petunia, die haar naar aanvallen van in duizeligheid wil verbergen voor haar naar dochter Mary. op tv Roger in en Arabella wonen er met hun naar kinderen naar en worstelen met het het huishouden. van Ahmed heeft een winkel in en hoopt tijdens dat zijn beide broers eindelijk op tv hun leven door eens op orde met zullen krijgen. Quentina is een verkeersagente en in afwachting tijdens in van een verblijfsvergunning. We want het what you have! met Zo luidt de veelzeggende op boodschap de op een anoniem op kaartje dat de bewoners op een in dag aantreffen in de hun tijdens brievenbus. Wie zou er achter de de mysterieuze met dreiging zitten en uit wat willen de het anonieme briefschrijvers de precies? Houden ze uit de straat van in de gaten? Plotseling door staat het doodnormale leven op van op de bewoners van Pepys het Road op van zijn kop. Capital won in op 2016 de Emmy Award voor uit beste miniserie. De van op tv serie is een bewerking op tv van de gelijknamige roman in van John met Lanchester.

september 2021
17-07-2017 22:45

Capital

Capital - Capital

Nieuwe informatie in het onderzoek wijst een richting uit, maar is het wel de juiste? Terwijl Shahid al in een lastige situatie zit, wordt hij voor een onmogelijke keuze gesteld. Roger brengt verontrustend nieuws: is dit de druppel of juist...

10-07-2017 22:45

Capital

Capital - Capital

Arabella's plan ontvouwt zich niet als gehoopt: het gezin maakt kennis met Matya. Als Petunia's gezondheid snel afneemt, verwerken haar dochter en kleinzoon dat ieder op hun eigen manier. Mashinko maakt zich zorgen om Quentina, terwijl de K...

03-07-2017 22:55

Capital

Capital - Capital

Vanavond start de miniserie Capital. Een straat in Londen, drama en mysterie in drie afleveringen, bekroond met een Emmy Award. Pepys Road is een normale straat in Londen. De huizenprijzen zijn flink gestegen en daarmee het vermogen van d...

Capital gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Capital de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Capital bij Capital liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Capital. Heb je een uitzending van Capital gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Capital gemist

Uitzending gemist van Capital? Hier kun je alle uitzendingen van Capital kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!