Programma gemist?

Nieuwe informatie de in het onderzoek op wijst een richting uit, met de maar is het wel de door juiste? op tv Terwijl Shahid al in door een lastige situatie met zit, wordt hij voor een een onmogelijke keuze gesteld. door Roger brengt van verontrustend nieuws: is een dit de door druppel of juist een uitweg door naar tijdens een nieuw begin? door Bogdan is door vastberaden zijn leven met te beteren. Smitty tijdens doet een belangrijke ontdekking, die het ook voor hemzelf door grote een consequenties heeft.

Arabella's van plan ontvouwt zich niet als van gehoopt: van het gezin door maakt kennis met het Matya. Als Petunia's gezondheid een snel afneemt, verwerken haar dochter uit en kleinzoon dat een ieder tijdens op hun eigen manier. een Mashinko maakt zich op tv zorgen om Quentina, terwijl de de naar Kamal-broers denken dat hun een grootste zorg op tv het onverwachte bezoek van hun op tv moeder is - de dat blijken naar ze op echter volledig mis te hebben. in Ondertussen escaleert de anonieme de campagne, een waardoor DI Mill op tv in een lastige met positie terechtkomt.

Vanavond van start de miniserie Capital. van Een straat in het Londen, drama en mysterie het in drie tijdens afleveringen, bekroond van met een van Emmy Award. Pepys Road is tijdens een normale op tv straat in uit Londen. De huizenprijzen zijn tijdens flink gestegen en uit daarmee het tijdens vermogen van de inwoners. Hun op tv dagelijkse een beslommeringen veranderen er naar echter niet veel door. in Bewoners van de van straat zijn onder andere het de oudere dame Petunia, van die haar tijdens aanvallen tijdens van duizeligheid wil verbergen voor haar het dochter Mary. het Roger en Arabella een wonen er met hun door kinderen en in worstelen met een het huishouden. Ahmed heeft van een winkel en hoopt naar dat zijn beide het broers eindelijk hun de leven met eens op orde zullen naar krijgen. Quentina is verkeersagente met op tv en in afwachting van van een verblijfsvergunning. We want what you in naar have! Zo luidt de veelzeggende op tv boodschap op een anoniem op kaartje dat met de naar bewoners op een naar dag aantreffen in hun brievenbus. Wie een zou er op tv achter de in mysterieuze dreiging zitten en wat uit uit willen de anonieme briefschrijvers een precies? Houden ze de uit straat in de gaten? het met Plotseling staat het doodnormale leven van tijdens de naar bewoners van Pepys uit Road op zijn kop. Capital won op tv in 2016 van de op tv Emmy Award voor beste miniserie. op De op serie is een bewerking in van de gelijknamige roman van uit John met Lanchester.

januari 2021
17-07-2017 22:45

Capital

Capital - Capital

Nieuwe informatie in het onderzoek wijst een richting uit, maar is het wel de juiste? Terwijl Shahid al in een lastige situatie zit, wordt hij voor een onmogelijke keuze gesteld. Roger brengt verontrustend nieuws: is dit de druppel of juist...

10-07-2017 22:45

Capital

Capital - Capital

Arabella's plan ontvouwt zich niet als gehoopt: het gezin maakt kennis met Matya. Als Petunia's gezondheid snel afneemt, verwerken haar dochter en kleinzoon dat ieder op hun eigen manier. Mashinko maakt zich zorgen om Quentina, terwijl de K...

03-07-2017 22:55

Capital

Capital - Capital

Vanavond start de miniserie Capital. Een straat in Londen, drama en mysterie in drie afleveringen, bekroond met een Emmy Award. Pepys Road is een normale straat in Londen. De huizenprijzen zijn flink gestegen en daarmee het vermogen van d...

Capital gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Capital de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Capital bij Capital liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Capital. Heb je een uitzending van Capital gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Capital gemist

Uitzending gemist van Capital? Hier kun je alle uitzendingen van Capital kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!