Programma gemist?

Nieuwe van informatie in van het onderzoek wijst door een richting uit, maar is uit het wel de de juiste? de Terwijl Shahid al in een lastige een situatie op zit, wordt hij voor tijdens een onmogelijke keuze gesteld. op Roger brengt het verontrustend naar nieuws: is dit de druppel op of juist een uit uitweg naar de een nieuw begin? met Bogdan is vastberaden zijn leven in op te beteren. Smitty doet tijdens een belangrijke ontdekking, die uit ook voor hemzelf een grote consequenties het heeft.

Arabella's door plan ontvouwt zich met niet als gehoopt: het gezin door maakt door kennis met Matya. Als Petunia's op tv gezondheid snel de afneemt, verwerken haar dochter met en de kleinzoon dat ieder op hun de eigen manier. op tv Mashinko maakt zich zorgen van met om Quentina, terwijl de Kamal-broers in denken dat hun het grootste zorg op tv het onverwachte bezoek van hun de moeder de is - dat blijken ze van echter volledig uit mis van te hebben. Ondertussen escaleert de van anonieme tijdens campagne, waardoor DI Mill van in een lastige positie de terechtkomt.

Vanavond start de naar uit miniserie Capital. Een straat in op Londen, drama en mysterie het in drie afleveringen, met op bekroond met een Emmy Award. het Pepys Road is een een het normale straat in de Londen. De huizenprijzen zijn op flink gestegen het en daarmee het vermogen op tv van de inwoners. Hun dagelijkse door op beslommeringen veranderen er echter door niet veel door. Bewoners van op de straat van zijn onder andere de op een oudere dame Petunia, op die haar aanvallen van duizeligheid uit wil verbergen op voor haar dochter het Mary. Roger en Arabella wonen uit er met in hun kinderen uit en worstelen met tijdens het huishouden. met Ahmed heeft een winkel en hoopt in op tv dat zijn beide broers op tv eindelijk hun leven het eens op orde de zullen krijgen. Quentina tijdens is verkeersagente en in het afwachting van op een verblijfsvergunning. We want what op tv you have! Zo uit luidt de veelzeggende boodschap op tv op tv op een anoniem kaartje dat op tv de bewoners een op een dag aantreffen door in tijdens hun brievenbus. Wie uit zou er achter de mysterieuze van dreiging zitten met en wat willen de het anonieme briefschrijvers op tv precies? Houden ze de het straat in door de gaten? Plotseling van staat het tijdens doodnormale leven van van de bewoners van Pepys Road met op van zijn kop. Capital won in 2016 de een Emmy Award voor uit beste miniserie. De van serie is de een bewerking het van de gelijknamige tijdens roman van John uit Lanchester.

mei 2021
17-07-2017 22:45

Capital

Capital - Capital

Nieuwe informatie in het onderzoek wijst een richting uit, maar is het wel de juiste? Terwijl Shahid al in een lastige situatie zit, wordt hij voor een onmogelijke keuze gesteld. Roger brengt verontrustend nieuws: is dit de druppel of juist...

10-07-2017 22:45

Capital

Capital - Capital

Arabella's plan ontvouwt zich niet als gehoopt: het gezin maakt kennis met Matya. Als Petunia's gezondheid snel afneemt, verwerken haar dochter en kleinzoon dat ieder op hun eigen manier. Mashinko maakt zich zorgen om Quentina, terwijl de K...

03-07-2017 22:55

Capital

Capital - Capital

Vanavond start de miniserie Capital. Een straat in Londen, drama en mysterie in drie afleveringen, bekroond met een Emmy Award. Pepys Road is een normale straat in Londen. De huizenprijzen zijn flink gestegen en daarmee het vermogen van d...

Capital gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Capital de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Capital bij Capital liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Capital. Heb je een uitzending van Capital gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Capital gemist

Uitzending gemist van Capital? Hier kun je alle uitzendingen van Capital kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!