Programma gemist?

Nieuwe in informatie in naar het onderzoek wijst een richting in uit, maar is door het op tv wel de juiste? Terwijl in Shahid al op tv in een lastige met situatie zit, wordt hij op tv voor een onmogelijke met keuze gesteld. naar Roger brengt verontrustend op tv nieuws: is dit met de druppel of juist een een uitweg naar een van nieuw begin? Bogdan is naar vastberaden zijn leven uit met te beteren. Smitty doet een met belangrijke ontdekking, door die ook voor hemzelf grote het consequenties op tv heeft.

Arabella's plan in ontvouwt zich niet als op op gehoopt: het gezin maakt kennis met tijdens uit Matya. Als Petunia's gezondheid snel afneemt, uit met verwerken haar dochter en met kleinzoon dat ieder op het hun eigen met manier. Mashinko maakt zich op tv zorgen om Quentina, terwijl de de op tv Kamal-broers denken dat hun in grootste zorg het onverwachte in van bezoek van hun moeder is - met dat blijken door ze echter door volledig mis te in hebben. Ondertussen de escaleert de anonieme campagne, op tv waardoor DI Mill met in een lastige positie in terechtkomt.

Vanavond door start de op miniserie Capital. Een straat in van Londen, door drama en mysterie in uit drie afleveringen, bekroond met het een Emmy Award. op Pepys Road is door een normale een straat in Londen. door De huizenprijzen zijn flink gestegen de en daarmee het een vermogen van van de op tv inwoners. Hun dagelijkse beslommeringen op tv veranderen er uit echter niet veel een door. Bewoners van de straat naar zijn onder andere de de door oudere dame Petunia, die haar naar aanvallen op tv van duizeligheid wil verbergen voor het haar dochter Mary. Roger naar en Arabella het wonen in er met hun kinderen en met worstelen met het tijdens huishouden. Ahmed heeft de een winkel en door hoopt dat door zijn beide broers eindelijk een hun leven eens op tijdens door orde zullen krijgen. Quentina is in verkeersagente en in in afwachting op tv van een verblijfsvergunning. We in want what you have! op tv Zo luidt de veelzeggende boodschap door op uit een anoniem naar kaartje dat de bewoners op een op op dag aantreffen in hun brievenbus. uit Wie zou de er achter de met mysterieuze dreiging zitten en op tv wat een willen de anonieme briefschrijvers precies? Houden met ze op de straat in in de gaten? in Plotseling staat het doodnormale op leven van de bewoners van op door Pepys Road op tijdens zijn kop. Capital won in 2016 de op tv Emmy Award voor uit op tv beste miniserie. De serie is een in naar bewerking van de gelijknamige van roman van John naar Lanchester.

september 2020
17-07-2017 22:45

Capital

Capital - Capital

Nieuwe informatie in het onderzoek wijst een richting uit, maar is het wel de juiste? Terwijl Shahid al in een lastige situatie zit, wordt hij voor een onmogelijke keuze gesteld. Roger brengt verontrustend nieuws: is dit de druppel of juist...

10-07-2017 22:45

Capital

Capital - Capital

Arabella's plan ontvouwt zich niet als gehoopt: het gezin maakt kennis met Matya. Als Petunia's gezondheid snel afneemt, verwerken haar dochter en kleinzoon dat ieder op hun eigen manier. Mashinko maakt zich zorgen om Quentina, terwijl de K...

03-07-2017 22:55

Capital

Capital - Capital

Vanavond start de miniserie Capital. Een straat in Londen, drama en mysterie in drie afleveringen, bekroond met een Emmy Award. Pepys Road is een normale straat in Londen. De huizenprijzen zijn flink gestegen en daarmee het vermogen van d...

Capital gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Capital de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Capital bij Capital liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Capital. Heb je een uitzending van Capital gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Capital gemist

Uitzending gemist van Capital? Hier kun je alle uitzendingen van Capital kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!