Programma gemist?

Deze hele met week draait alles op tv om ruig! Ruige reizen, tijdens ruige in bestemmingen: voor wat een actie en avontuur is het in goed altijd iets van ruigs aan je met reis toe te van voegen. Gwen tijdens is met daarom in Noord-Ierland, met wiens ruige landschappen ook op bekend zijn bij in filmmakers. Gwen herbeleeft haar favoriete van in serie op plaatsen waar Game of met Thrones is een opgenomen. We blikken tijdens terug op Dennis die de in Chili op een andere door filmische locatie bezoekt: op een spookachtig de verlaten mijnstadje. En op Geraldine met die in de Colombiaanse van stad naar Medellín is. de Dit was lange tijd de met gevaarlijkste door stad ter wereld, maar tijden zijn met hier op tv gelukkig veranderd.

Deze hele op tv week draait alles een om ruig! Ruige reizen, van naar ruige bestemmingen: voor wat actie naar en naar avontuur is het op tv goed altijd iets ruigs uit aan je reis toe te uit voegen. Gwen de is daarom in tijdens Noord-Ierland, het dat één van de grilligste kusten op tv van op Europa heeft. Dat naar ruige landschap gaat het Gwen ontdekken: ze bezoekt naar het allermooiste plekje langs een de kust: de de Giant's Causeway, en naar gaat coasteeren: een uit spectaculaire sport waarbij een je de kustlijn naar vanuit een de zee kunt bewonderen. We de blikken terug op het Geraldine een die in Guatemala een pittige het klim het voor de uit boeg heeft: die van tijdens een 3000 op meter hoge vulkaan. En op van Dennis, een die autopech krijgt in de Australische naar naar outback.

Deze het hele week in draait alles om ruig! Ruige reizen, de ruige bestemmingen: voor in wat actie en tijdens avontuur is in het naar goed altijd iets een ruigs aan je op tv reis toe te voegen. Gwen is tijdens naar daarom in Noord-Ierland, op waar haar reis niet ruiger naar had kunnen beginnen: orkaan op Ophelia trekt namelijk in met dwars over het eiland! Dit is door met ook het land van stoere de mensen. Gwen tijdens gaat langs bij door één van hen: op een rasechte valkenier. tijdens We blikken terug het op Floortje een die in Alaska van Dutch Harbour bezoekt, bekend als in de haven van een de televisieserie The Deadliest naar Catch, over door de ruigste met vissers ter wereld. En op de het Daphne die eerst de spits in op tv de Colombiaanse stad de het Bogota moet zien te trotseren, een om uit daarna vrijwillig te worden het beschoten...

Deze naar hele week staat met in het teken naar van natuurwonderen en daarom is in Nienke op tv in de Cariben, op het tijdens Mexicaanse schiereiland op tv Yucatán. Ze sluit de met week de af op naar één van de de nieuwe zeven wereldwonderen: de in spectaculaire Maya-stad Chichén op tv Itzá. We blikken terug op het Maurice met die een ander het wereldwonder bezoekt: de Chinese Muur. van van En ook Nicolette reist naar één op van de nieuwe op tv wereldwonderen: naar de stad Petra in Jordanië, in die compleet uit naar op tv roze rotsen is tijdens gehakt.

Deze hele een week staat in van het het teken van natuurwonderen en naar daarom is Nienke in het de Cariben, op op het Mexicaanse schiereiland Yucatán. de Ze bezoekt naar de naar zoutmeren van Las Coloradas, naar die een in aparte kleur hebben: felroze! door We blikken terug het op Geraldine die een natuurwonder in dicht van bij huis bezoekt: de Plitvice de meren in door Kroatië. tijdens En op Evi die de uit Canadese door Rocky Mountains trotseert.

Deze uit hele week staat in in het teken van natuurwonderen op en het daarom is Nienke in de door op tv Cariben, op het Mexicaanse het schiereiland Yucatan. door Deze regio is beroemd in om haar ondergrondse rivieren tijdens en zogenaamde cenotes, die naar door de Maya's van als tijdens poorten naar het hiernamaals van werden beschouwd. door Nienke daalt af op naar deze onderwereld. We blikken naar terug door op Chris die naar in Namibië in een op tv surrealistisch landschap uit terechtkomt: de Dodevlei. En van op Dennis die in met een de Oekraïne een romantisch natuurtafereeltje tijdens vindt: de Tunnel van of in Love.

Deze uit hele week van staat in het teken van natuurwonderen naar en daarom is van met Nienke in de door Cariben, op het Mexicaanse schiereiland naar Yucatan. Het fijne zand op tv met van deze stranden is door een geliefde plek voor op tv zeeschildpadden om hun eieren in te de leggen. Helaas worden die nog met op tv steeds opgegeten door zowel mensen de als dieren. Nienke naar bezoekt een opvang waar een de schildpadeieren in worden beschermd. En ze op van duikt de Caribische zee in in, om met deze de indrukwekkende met dieren te zwemmen. in We blikken terug op Floortje in die in misschien wel tijdens het beroemdste natuurpark door ter wereld is: op tv Yellowstone met Park in op de Verenigde Staten. En op op Chris op tv die op een met overweldigend natuurfenomeen is: de oogverblindende zoutvlaktes met van in Bolivia.

Deze hele week naar staat een in het teken van natuurwonderen de en door daarom is Nienke in de tijdens Cariben, op op tv het Mexicaanse naar schiereiland Yucatan. Hier ligt voor op de kust het van op door één na tijdens grootste koraalrif ter wereld, dat helaas van wordt bedreigd. tijdens Eco-architect Richart een probeert het met rif schoon te houden door plastic het op tv flessen uit de op tv oceaan te vissen en er op tv eilanden van op te bouwen. Nienke tijdens bezoekt hem op deze bijzondere op tv plek, het en gaat daarna duiken met in een op onderwatermuseum. We blikken terug met op Evi de die in hét in land vol natuurwonderen met is: IJsland. uit En op Dennis die met een wel heel de bijzonder fenomeen in India bezoekt: uit de levende op tv bruggen van in Meghalaya.

Jurre is de in Sri tijdens Lanka, waar hij één op tv van met de mooiste treinritten ter wereld maakt. in Hij tijdens sluit de week in af in in het plaatsje Ella, waar je langs het het spoor de een prachtige wandeling de kunt van maken. We blikken terug op Chris de die van in een nogal aparte naar trein terecht komt tijdens in Kazachstan, en op een de Floortje die met de in trein door China op tv reist.

Jurre in reist met de trein dwars naar door het binnenland een van Sri Lanka, op tv het van Kandy naar Nanu Oya, van beroemd als één van met de het mooiste treinreizen ter wereld. uit Vandaag maakt Jurre een met tussenstop in in Nuwara met Elijah, waar hij het spoor naar inruilt om mee te op helpen op tijdens een theeplantage. We uit blikken op terug op Chris die in Mexico het met naar de trein tijdens dwars door de een Copper Canyon reist, en uit op Floortje die in New van York op het Grand Central Station een de in trein pakt en een heel op andere kant van met deze staat tijdens ontdekt.

Er is één uit vervoersmiddel waar al in bijna de twee eeuwen door lang qua romantiek niets tijdens tegenop kan: een de trein! Vandaag reist Jurre met tijdens de trein dwars tijdens met door het binnenland van met Sri Lanka, van van Kandy naar uit Nanu Oya, beroemd als van één van de van mooiste treinreizen ter wereld. naar We met blikken terug op Floortje die met tijdens de op tv trein naar het meest gesloten in land ter wereld het reist: Noord-Korea. En van op Dennis die tijdens met de van trein op door Tsjechië reist.

Er een is één vervoersmiddel waar al door bijna het twee eeuwen lang qua op romantiek niets op tegenop kan: de trein! van Daarom uit staat deze hele week in het de teken met van treinreizen, op en is Jurre in Sri met Lanka, waar het hij één van de de mooiste treinritten met ter wereld maakt. Hij komt uit aan in met Kandy, op tv waar hij de met nacht doorbrengt in een homestay en door een tempel bezoekt met die uniek naar is de in zijn soort. We blikken in terug de op Maurice die aan een boord zit door van de legendarische Trans-Mongolië op tv Express, en op Evi op tv die één in van de mooiste treinritten in in Europa maakt: de naar in Bergenbaan in Noorwegen.

Er tijdens is één vervoersmiddel met waar al van bijna twee eeuwen lang een qua romantiek niets tijdens tegenop kan: de trein! door Daarom staat in deze hele week een in het teken het van treinreizen, en is tijdens Jurre in Sri Lanka, met waar hij op één van de mooiste de treinritten ter van wereld het maakt. Hij begint op tv vandaag in hoofdstad Colombo, waar hij door zijn door weg moet vinden op met het station, en aan tijdens zijn treinreis begint. op We tijdens blikken terug op Chris het die op tv op de trein stapt in door Japan, en op Floortje uit die het in Amerika de trein pakt door naar door Minneapolis.

Een naar stad is door zoveel meer dan fijne adresjes met om te eten, door winkelen en op tv slapen. Het de zijn namelijk juist de bewoners met die een op stad karakter geven, en door daarom staat op tv deze hele week in het in teken van de steden de en hun verhalen. Menno is tijdens in tijdens Kaapstad, waar hij de week eindigt uit met hét de verhaal dat onlosmakelijk de verbonden met is met deze stad: dat op tv van de beruchte Kaap door naar de Goede Hoop in waar alle VOC-schepen even op adem met kwamen. Om hier tijdens te tijdens komen neemt hij op tv één van de mooiste kustroutes van ter wereld: Chapman's een Drive. We van blikken terug op van Geraldine door die in Parijs diep het ondergronds gaat tijdens voor de duistere kant van uit deze tijdens stad. En op Maurice door die in Beijing het uit verhaal vertelt op van een razendsnelle stad het die altijd in op tv beweging op tv is.

Een uit stad is in zoveel meer dan fijne adresjes om op te eten, met winkelen en een slapen. Het zijn uit namelijk juist de bewoners die met een stad karakter op geven, en daarom met staat deze hele tijdens week in het van met teken van steden en uit hun verhalen. Menno is door in een Kaapstad, hotspot voor designers, op tv kunstenaars én tijdens muzikanten. Op zoek naar de magie van met achter de stad ontmoet hij daarom tijdens rapper tijdens Jack Parrow. op We blikken terug op Chris een die in de naar Japanse stad Fukuoka is, de waar een eten en drinken met een grote rol naar spelen. En op de Floortje die op kijkt hoe ze in de uit Siberische stad Jakoetsk in ingespeeld het zijn op de naar kou.

december 2019
21-02-2018 19:55

Ruig (3/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (3/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, wiens ruige landschappen ook bekend zijn bij filmmak...

20-02-2018 19:55

Ruig (2/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (2/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, dat één van de grilligste kusten van Europa heeft. D...

19-02-2018 19:55

Ruig (1/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (1/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, waar haar reis niet ruiger had kunnen beginnen: orka...

16-02-2018 19:55

Natuurwonderen (5/5)

3 Op Reis Midweek - Natuurwonderen (5/5)

Deze hele week staat in het teken van natuurwonderen en daarom is Nienke in de Cariben, op het Mexicaanse schiereiland Yucatán. Ze sluit de week af op één van de nieuwe zeven wereldwonderen: de spectaculaire Maya-stad Chichén Itzá. We blikk...

15-02-2018 19:55

Natuurwonderen (4/5)

3 Op Reis Midweek - Natuurwonderen (4/5)

Deze hele week staat in het teken van natuurwonderen en daarom is Nienke in de Cariben, op het Mexicaanse schiereiland Yucatán. Ze bezoekt de zoutmeren van Las Coloradas, die een aparte kleur hebben: felroze! We blikken terug op Geraldine d...

14-02-2018 19:55

Natuurwonderen (3/5)

3 Op Reis Midweek - Natuurwonderen (3/5)

Deze hele week staat in het teken van natuurwonderen en daarom is Nienke in de Cariben, op het Mexicaanse schiereiland Yucatan. Deze regio is beroemd om haar ondergrondse rivieren en zogenaamde cenotes, die door de Maya's als poorten naar h...

13-02-2018 19:55

Natuurwonderen (2/5)

3 Op Reis Midweek - Natuurwonderen (2/5)

Deze hele week staat in het teken van natuurwonderen en daarom is Nienke in de Cariben, op het Mexicaanse schiereiland Yucatan. Het fijne zand van deze stranden is een geliefde plek voor zeeschildpadden om hun eieren te leggen. Helaas worde...

12-02-2018 19:55

Natuurwonderen (1/5)

3 Op Reis Midweek - Natuurwonderen (1/5)

Deze hele week staat in het teken van natuurwonderen en daarom is Nienke in de Cariben, op het Mexicaanse schiereiland Yucatan. Hier ligt voor de kust het op één na grootste koraalrif ter wereld, dat helaas wordt bedreigd. Eco-architect Ric...

09-02-2018 19:50

Treinreizen (5/5)

3 Op Reis Midweek - Treinreizen (5/5)

Jurre is in Sri Lanka, waar hij één van de mooiste treinritten ter wereld maakt. Hij sluit de week af in het plaatsje Ella, waar je langs het spoor een prachtige wandeling kunt maken. We blikken terug op Chris die in een nogal aparte trein ...

08-02-2018 19:50

Treinreizen (4/5)

3 Op Reis Midweek - Treinreizen (4/5)

Jurre reist met de trein dwars door het binnenland van Sri Lanka, van Kandy naar Nanu Oya, beroemd als één van de mooiste treinreizen ter wereld. Vandaag maakt Jurre een tussenstop in Nuwara Elijah, waar hij het spoor inruilt om mee te help...

07-02-2018 19:55

Treinreizen (3/5)

3 Op Reis Midweek - Treinreizen (3/5)

Er is één vervoersmiddel waar al bijna twee eeuwen lang qua romantiek niets tegenop kan: de trein! Vandaag reist Jurre met de trein dwars door het binnenland van Sri Lanka, van Kandy naar Nanu Oya, beroemd als één van de mooiste treinreizen...

06-02-2018 19:55

Treinreizen (2/5)

3 Op Reis Midweek - Treinreizen (2/5)

Er is één vervoersmiddel waar al bijna twee eeuwen lang qua romantiek niets tegenop kan: de trein! Daarom staat deze hele week in het teken van treinreizen, en is Jurre in Sri Lanka, waar hij één van de mooiste treinritten ter wereld maakt....

05-02-2018 19:55

Treinreizen (1/5)

3 Op Reis Midweek - Treinreizen (1/5)

Er is één vervoersmiddel waar al bijna twee eeuwen lang qua romantiek niets tegenop kan: de trein! Daarom staat deze hele week in het teken van treinreizen, en is Jurre in Sri Lanka, waar hij één van de mooiste treinritten ter wereld maakt....

02-02-2018 19:55

City Stories (5/5)

3 Op Reis Midweek - City Stories (5/5)

Een stad is zoveel meer dan fijne adresjes om te eten, winkelen en slapen. Het zijn namelijk juist de bewoners die een stad karakter geven, en daarom staat deze hele week in het teken van steden en hun verhalen. Menno is in Kaapstad, waar h...

01-02-2018 19:55

City Stories (4/5)

3 Op Reis Midweek - City Stories (4/5)

Een stad is zoveel meer dan fijne adresjes om te eten, winkelen en slapen. Het zijn namelijk juist de bewoners die een stad karakter geven, en daarom staat deze hele week in het teken van steden en hun verhalen. Menno is in Kaapstad, hotspo...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 Op Reis Midweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 Op Reis Midweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 Op Reis Midweek bij 3 Op Reis Midweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 Op Reis Midweek. Heb je een uitzending van 3 Op Reis Midweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 Op Reis Midweek gemist

Uitzending gemist van 3 Op Reis Midweek? Hier kun je alle uitzendingen van 3 Op Reis Midweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 111
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!