Programma gemist?

Het naar programma staat de in het teken door van de 'underdog', en daarom de is Lex in in Bordeaux, om deze op minder bekende stad op en streek naar van voren te schuiven. Deze van kust staat een bekend om haar surfplekken, het maar naar Lex kiest voor de baai uit van Arcachon, bekend naar om iets op heel met anders! We blikken in terug op Dennis die in Thailand van voor het met kleine uit eilandje Koh Tao kiest, en naar op Filemon met die op de Canarische tijdens Eilanden underdog La Palma op tv uit bezoekt.

Het een programma staat in het van teken van de met 'underdog', een en daarom is naar Lex in Bordeaux, om deze de minder bekende stad van en streek naar tijdens voren op tv te schuiven. Hij verkent naar Parc Naturel Régional des Landes, een een onontdekt natuurpark op naar dat tussen Bordeaux en een de kust ligt, op en slaapt in een bijzondere van boomhut. We door blikken terug op Chris met die underdog Sri op Lanka bezoekt, de en op Maurice die op tv op safari gaat het in het naar minder voor de hand van liggende op Oeganda.

Het programma het staat in het naar teken van met de 'underdog', door en daarom is Lex in door Bordeaux, op om deze minder een bekende stad en streek naar met voren te tijdens schuiven. Hij verlaat uit de stad het om wijn te gaan proeven van op met een spectaculaire plek, maar niet voordat een het hij zijn auto laat uit keuren in tijdens een excentrieke garage. tijdens We blikken terug op tv op Floortje die op de underdog de van de vervoersmiddelen tijdens op springt: een vrachtschip. En op uit Dennis die in het de in hoofdstad van underdog Albanië van is.

Het programma staat van in het teken met van de van 'underdog', en daarom is met op tv Lex in Bordeaux, om deze minder door naar bekende stad en streek naar in voren uit te schuiven. Hij begint met zijn reis in de stad van zelf, waar hij door een tour door krijgt van de van excentrieke Bruno. We het blikken terug op Chris de van die de underdog van Midden-Amerika op tv bezoekt: tijdens El Salvador, en het op Evi die ook in Frankrijk de het is, maar dan in de Nantes.

Het zijn door vaak in de onverwachtse dingen door die een reis door onvergetelijk maken, en van daarom staat deze hele week in door het teken met van dat de onverwachtse. Waldemar is in een de land de dat totaal anders is dan uit het je in eerste instantie zou denken: door op hij laat zich verrassen in in Ethiopië. de Hij sluit de week af op met het Timkat Festival, tijdens één van de de een belangrijkste feesten van Ethiopië. We blikken op tv terug tijdens op Maurice die in Shanghai op tv naar ineens een plek tegenkomt die heel in vertrouwd aanvoelt. En met op Dennis van die in Beiroet een een onverwachtse nacht uit tegemoet naar gaat.

Het tijdens zijn vaak de tijdens onverwachtse dingen die op een reis onvergetelijk maken, en de daarom tijdens staat deze hele week op in het teken op van dat onverwachtse. van Waldemar is de in een land dat naar totaal anders is door dan je met in eerste instantie zou door denken: hij laat zich het naar verrassen in Ethiopië. Vandaag komt hij van uit aan in de stad Gondar, het de 'Camelot met van Afrika', met zelfs nog tijdens een middeleeuws kasteel het dat het zo van Koning Arthur naar en zijn ridders naar van de naar ronde tafel had kunnen zijn. naar We de blikken terug op Maurice op die aan het naar roadtrippen is door op Oeganda. Onderweg met stopt hij bij iets de wat op de een feestje lijkt, maar tijdens onverwachts wordt een hij zelf uit het middelpunt van de belangstelling. En van op tv op Floortje die op op het ijskoude Spitsbergen met in the de middle of nowhere ineens op tv een echt Thais restaurant het tegenkomt.

Het in zijn vaak de onverwachtse dingen van die op tv een reis onvergetelijk maken, en op tv daarom van staat deze hele week met in naar het teken van dat met onverwachtse. Waldemar is tijdens in een land van dat totaal anders is door dan je in door eerste instantie zou denken: op hij door laat zich een verrassen in Ethiopië. naar Vandaag trekt hij door het één van de uit mooiste natuurgebieden van dit naar land: de op Simien Mountains, met waar hij oog uit in oog komt te staan met het naar een grote groep mantelbavianen. Ook uit Amerika kan verrassend tijdens uit de hoek in komen: we blikken terug de op het Floortje die zich ver naar weg van huis ineens met weer even uit thuisvoelt in de staat het op Michigan, waar dorpjes liggen met de op namen met Zeeland en Holland. En de op op tv Dennis die door de Alpen met van Liechtenstein wandelt met het Zuid-Amerikaanse van viervoeters.

Het in zijn vaak naar de onverwachtse dingen die een een reis onvergetelijk maken, naar en daarom staat tijdens deze door hele week in het door teken van dat onverwachtse. op tv Waldemar is in een een land dat een totaal anders is dan naar je het in eerste van instantie zou denken: van hij laat zich verrassen op tv in Ethiopië. Vandaag naar vliegt Waldemar naar het uit noorden. De naar mooiste manier van op tv reizen blijft voor hem toch door per motor, de en in in het noorden kun je prachtige uit tochten maken. het Hij rijdt naar het de Simien Mountains, in waar hij met gaat wildkamperen. We blikken in terug een op Geraldine die midden van in de het Cariben, in Belize, belandt in een op tv dorp van vol aanhangers van het een Friese met priester: de Mennonieten. van En op Chris die op in Armenië gaat liften: in meer een onverwachts dan dat qua het ontmoetingen krijg je met het niet!

Het op tv zijn vaak de de onverwachtse dingen die op een reis het onvergetelijk maken, en van daarom staat deze hele op week in het teken tijdens van de dat onverwachtse. Waldemar is in door een land uit dat totaal anders is dan door van je in eerste instantie zou op denken: hij laat door zich verrassen in Ethiopië. een Hij begint de zijn in reis in de hoofdstad tijdens Addis Abeba, waar journalist en door activiste Hadra met hem haar Addis op laat zien. We blikken op terug op Floortje op die tijdens in misschien wel met het moeilijkste land is qua op tv onverwachtse ontmoetingen: in Noord-Korea. Maar Floortje een heeft geluk: in tijdens een park naar heeft zij in een aantal bijzondere, spontane, uit ontmoetingen. En we blikken uit terug op Geraldine op die in naar Oostenrijk aan de het snowboarden is... in hartje in zomer!

De lente staat een alweer voor de uit deur: tijd van om een na te denken waar naar je dit op jaar naar toe wil reizen. Om een je op weg met te van helpen brengen we je met deze op tv hele week de Bucketlist voor 2018. de Ryanne is in een een land in dat daar in ieder naar uit geval niet op mag ontbreken: het Nicaragua! Ze sluit op de week in af op de van Corn Islands, twee met tropische eilandjes in de het Cariben. We blikken terug door op Patrick die op tv ook in een van land is op tv waar reizen is van weggelegd voor pioniers: Myanmar. op tv En op Nienke op een die in Groenland van een gletsjer bezoekt die in uit een razend tempo een aan het uit smelten is. Niet te lang in uit mee wachten met naartoe gaan in dus...

De lente staat uit alweer naar voor de deur: naar tijd om na te denken het waar je dit naar jaar naar in toe wil van reizen. Om je op weg tijdens te de helpen brengen we naar je deze hele week een de Bucketlist voor 2018. naar Ryanne op is in een land een dat daar in van ieder geval tijdens niet op naar mag ontbreken: Nicaragua! uit Ze komt aan in de het Cariben, waar op ze de Miskito-indianen bezoekt, in die afstammelingen zijn het van een mix van tussen uit gevluchte slaven en lokale naar indianen. We blikken naar terug op Patrick op die in een ander land de is dat ook met nog steeds onontdekt, op tv tijdens oprecht en echt is: van Rwanda! En op Chris die uit 'the middle naar of van nowhere' dicht bij huis vindt: in een de op tv bush van de Ierland.

De tijdens lente staat alweer voor de de de deur: tijd om na te met denken waar door je dit jaar naar met toe wil reizen. Om op je op weg op tv te helpen brengen naar een we je deze hele het week de de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in door een land het dat door daar in ieder een geval niet op mag ontbreken: Nicaragua! naar op Ze bezoekt folklore-hoofdstad Masaya en tijdens beklimt op een actieve vulkaan. We blikken een terug op het Floortje die op de tijdens Malediven is, op een eilandengroep op tv die helaas dreigt te verdwijnen. Ook op met in een reisje naar de Venetië moet je niet op te met lang wachten: deze op tv Italiaanse stad is al uit jaren aan het zinken. Geraldine op is er naar tijdens het door carnaval.

De lente staat met met alweer voor de deur: tijd om de na te het denken waar op je dit van jaar naar toe wil reizen. het Om je op tijdens weg te op helpen brengen we je deze het hele week de in Bucketlist door voor 2018. Ryanne een is in een een land dat door daar in ieder geval niet op tijdens mag van ontbreken: Nicaragua! Dit op tv is het met land van de vulkanen, de en dus begint Ryanne haar uit reis toepasselijk met naar een jungle hike naar naar op de top van naar een slapende vulkaan. We blikken in terug op Dennis uit die in in Chili van een een actieve vulkaan snowboardt, uit en op Katja die op in de Costa Rica misschien wel de de duurzaamste lodge ter tijdens wereld van bezoekt, want duurzaam reizen in is ook dit door jaar naar weer een must.

Deze op hele week draait van alles om ruig! door Ruige reizen, het ruige bestemmingen: voor wat naar actie en avontuur op is het goed altijd een iets ruigs op aan je reis toe in te voegen. naar Gwen is daarom in Noord-Ierland, van land van ruige op een landschappen en stoere mensen. Ze sluit naar haar tijdens reis af met uit het ruigste vervoersmiddel dat ze uit tot nu de toe met ooit heeft bestuurd: een hoovercraft. We door blikken op terug op het Floortje die op expeditie gaat naar over de ruige zee door rondom in Spitsbergen, en de op Chris die de sterkste tijdens mannen ter wereld in de actie ziet tijdens de de op Schotse Highland tijdens Games.

Deze op hele week draait alles van om ruig! naar Ruige reizen, ruige in bestemmingen: voor wat actie en op avontuur door is het goed altijd iets uit ruigs van aan je het reis toe te voegen. op Gwen is tijdens daarom in Noord-Ierland, naar dat een ruig verleden kent. Gwen op tv duikt in door dit verleden en bezoekt tijdens een de stad Derry, een plek die naar zwaar op getroffen is tijdens tijdens The Troubles. We blikken terug uit op de Patrick die ook in van een land uit is met een ruig op tv verleden: Rwanda. En tijdens op Chris uit die een ruige plek in van Canada bezoekt: Dawson, van de een stad die met bekend is geworden door de goudkoorts tijdens die hier het op naar gang kwam. Maar van naast goud blijkt er ook uit ivoor in de grond door met te zitten...

november 2019
28-06-2018 19:25

Underdogs (4/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (4/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Deze kust staat bekend om haar surfplekken, maar Lex kiest voor de baai van Arcachon, bekend om ...

27-06-2018 19:25

Underdogs (3/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (3/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verkent Parc Naturel Régional des Landes, een onontdekt natuurpark dat tussen Bordeaux en de...

26-06-2018 19:25

Underdogs (2/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (2/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verlaat de stad om wijn te gaan proeven op een spectaculaire plek, maar niet voordat hij zij...

25-06-2018 19:20

Underdogs (1/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (1/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij begint zijn reis in de stad zelf, waar hij een tour krijgt van de excentrieke Bruno. We blik...

12-03-2018 19:55

Unexpected (5/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (5/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

08-03-2018 19:55

Unexpected (4/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (4/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

07-03-2018 19:55

Unexpected (3/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (3/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

06-03-2018 19:55

Unexpected (2/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (2/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

05-03-2018 19:55

Unexpected (1/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (1/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

01-03-2018 19:55

Bucketlist (4/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (4/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

28-02-2018 19:55

Bucketlist (3/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (3/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

27-02-2018 19:55

Bucketlist (2/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (2/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

26-02-2018 19:55

Bucketlist (1/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (1/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

23-02-2018 19:55

Ruig (5/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (5/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, land van ruige landschappen en stoere mensen. Ze slu...

22-02-2018 19:55

Ruig (4/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (4/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, dat een ruig verleden kent. Gwen duikt in dit verled...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 Op Reis Midweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 Op Reis Midweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 Op Reis Midweek bij 3 Op Reis Midweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 Op Reis Midweek. Heb je een uitzending van 3 Op Reis Midweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 Op Reis Midweek gemist

Uitzending gemist van 3 Op Reis Midweek? Hier kun je alle uitzendingen van 3 Op Reis Midweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 111
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!