Programma gemist?

Het programma staat naar in het op tv teken van de 'underdog', een uit en daarom is Lex op in Bordeaux, om deze het minder bekende stad tijdens en streek naar in voren te schuiven. van Deze kust het staat bekend om op tv haar surfplekken, naar maar Lex kiest voor de van baai van op tv Arcachon, bekend om iets met heel anders! We een blikken terug door op Dennis die in Thailand uit voor het kleine het eilandje Koh de Tao kiest, in en op Filemon van die op van de Canarische Eilanden van underdog La Palma door bezoekt.

Het het programma staat uit in het teken van de 'underdog', in van en daarom is van Lex in Bordeaux, om deze minder met bekende een stad en streek naar voren uit te uit schuiven. Hij verkent Parc met Naturel Régional des een Landes, uit een onontdekt natuurpark dat in tussen Bordeaux en de met kust ligt, op tv en slaapt in op tv een bijzondere boomhut. We blikken door terug op van Chris op tv die underdog Sri met Lanka bezoekt, en op Maurice een die op safari gaat de een in het minder in voor de hand liggende tijdens Oeganda.

Het op programma staat in het in teken op van de 'underdog', de en daarom is met Lex in Bordeaux, van om deze minder bekende door stad en streek de naar voren uit te schuiven. Hij verlaat de stad op tv om wijn te met door gaan proeven op een een spectaculaire plek, maar niet voordat van hij zijn uit auto laat keuren in op een naar excentrieke garage. We blikken een terug op Floortje die van met op de underdog van de vervoersmiddelen uit springt: een vrachtschip. in En op op tv Dennis die in de uit hoofdstad van de underdog Albanië in is.

Het programma staat door in in het teken van de 'underdog', op en daarom is van Lex in in Bordeaux, om tijdens deze minder bekende in stad en streek naar voren op te schuiven. Hij naar met begint zijn reis in de stad een zelf, waar hij met een tijdens tour krijgt van de uit excentrieke Bruno. het We blikken uit terug op Chris die het de underdog van het Midden-Amerika bezoekt: El Salvador, en de op op Evi die ook op in Frankrijk is, maar dan de in naar Nantes.

Het met zijn vaak met de onverwachtse dingen die het een reis onvergetelijk met maken, en in daarom staat deze in hele week in het op tv teken van dat onverwachtse. het Waldemar is in een een op tv land dat totaal anders is een dan je in eerste met tijdens instantie zou denken: hij in laat zich verrassen in op tv Ethiopië. de Hij sluit de week af op door tijdens het Timkat Festival, door één van de belangrijkste feesten op tv van Ethiopië. We blikken tijdens terug op Maurice de die in in Shanghai ineens een plek door tijdens tegenkomt die heel vertrouwd aanvoelt. En naar op Dennis een die in Beiroet een het naar onverwachtse nacht tegemoet op gaat.

Het zijn op tv vaak de naar onverwachtse dingen een die een reis met onvergetelijk maken, en daarom met staat deze hele week een in op het teken van dat onverwachtse. Waldemar met is naar in een land dat totaal met anders naar is dan in je in eerste instantie zou naar denken: hij laat zich een tijdens verrassen in Ethiopië. Vandaag komt hij met aan op in de stad Gondar, het op tv de 'Camelot van Afrika', met zelfs nog van een middeleeuws de kasteel tijdens dat zo van van Koning Arthur en zijn ridders met van het de ronde tafel op tv had kunnen zijn. We blikken het terug op Maurice het die aan het roadtrippen het is door naar Oeganda. Onderweg naar stopt hij uit bij iets wat met op een feestje lijkt, maar onverwachts door wordt hij op tv zelf tijdens het middelpunt van de belangstelling. En een uit op Floortje die op het naar ijskoude Spitsbergen een in the middle of nowhere de ineens een op tv echt Thais het restaurant tegenkomt.

Het met zijn vaak de onverwachtse een dingen de die een reis onvergetelijk maken, in en daarom staat van deze hele met week in het uit teken van dat onverwachtse. de Waldemar is in een op tv land dat totaal van anders is van dan je in de eerste instantie een zou denken: hij laat zich op tv verrassen in door Ethiopië. Vandaag trekt hij op tv door één een van de mooiste het natuurgebieden van dit een land: de Simien Mountains, het door waar hij oog door in oog komt te staan met de een in grote groep mantelbavianen. Ook Amerika naar kan naar verrassend uit de hoek komen: uit we door blikken terug op Floortje die op op zich ver weg naar van huis ineens weer naar even thuisvoelt van in de staat de Michigan, waar dorpjes uit liggen met de namen het Zeeland en in Holland. En op Dennis tijdens die door naar de Alpen van de Liechtenstein wandelt met Zuid-Amerikaanse een viervoeters.

Het zijn vaak van de met onverwachtse dingen op die een reis onvergetelijk door maken, en de daarom staat deze hele week in van op het teken van door dat onverwachtse. Waldemar is in een de land op dat totaal met anders is dan van je in eerste instantie zou denken: uit op hij laat zich verrassen in Ethiopië. in Vandaag vliegt het Waldemar op tv naar het noorden. De uit mooiste manier uit van reizen blijft een voor hem toch per in motor, en in door het noorden kun je in prachtige tochten maken. een Hij rijdt naar de met het Simien Mountains, waar hij gaat wildkamperen. op tv tijdens We blikken terug op Geraldine tijdens die midden in op de Cariben, in uit Belize, belandt tijdens in een dorp een vol aanhangers door van een Friese priester: de naar Mennonieten. En op Chris het die in Armenië in gaat naar liften: meer onverwachts naar dan dat in qua ontmoetingen krijg je het naar niet!

Het zijn vaak tijdens de onverwachtse een dingen die het een reis op onvergetelijk maken, en van daarom staat deze hele week tijdens in het teken van tijdens dat onverwachtse. het Waldemar is in naar een land dat op totaal anders van is dan het je in eerste op tv instantie zou denken: hij laat zich tijdens op tv verrassen in Ethiopië. Hij tijdens begint zijn reis in uit de hoofdstad op Addis Abeba, met waar journalist en activiste Hadra tijdens hem haar Addis laat in zien. een We blikken van terug op Floortje die in misschien op wel het moeilijkste de land door is qua onverwachtse ontmoetingen: Noord-Korea. op tv Maar Floortje op heeft met geluk: in een park heeft op tv zij een aantal bijzondere, een spontane, ontmoetingen. naar En we blikken terug met op Geraldine die op in een Oostenrijk aan het snowboarden door is... op tv in hartje zomer!

De het lente staat alweer tijdens voor de deur: tijd om met na te uit denken het waar je dit jaar naar van toe een wil reizen. Om je op weg in te helpen brengen in we je het deze hele week het de Bucketlist voor 2018. een Ryanne naar is in uit een land dat daar in ieder het geval niet op van mag met ontbreken: Nicaragua! Ze op sluit de week af een op de Corn met Islands, op tv twee tropische eilandjes in de Cariben. het We blikken terug tijdens op Patrick die het ook in op een land is waar uit reizen is weggelegd naar voor pioniers: Myanmar. tijdens En op Nienke op die in Groenland van van een gletsjer bezoekt die van in een razend tempo naar aan de het smelten is. Niet te met lang mee wachten een met naartoe gaan met dus...

De naar lente staat alweer een voor de deur: tijd om naar naar na te denken de waar je dit tijdens jaar naar toe wil reizen. met Om door je op weg door te helpen brengen we je deze uit hele week in de Bucketlist voor 2018. tijdens Ryanne is in van een land door dat daar in tijdens ieder geval tijdens niet op mag ontbreken: Nicaragua! door tijdens Ze komt aan in de het Cariben, waar ze op de Miskito-indianen een bezoekt, die afstammelingen zijn van naar een in mix tussen gevluchte slaven en van op lokale indianen. We het blikken terug op Patrick tijdens die in een het ander land tijdens is dat ook nog de steeds onontdekt, oprecht en tijdens echt is: Rwanda! En in op door Chris die 'the middle of door nowhere' tijdens dicht bij huis vindt: in op tv de bush van een van Ierland.

De lente met staat alweer in voor de naar deur: tijd om na te denken de waar je in dit in jaar naar toe wil reizen. Om het je op door weg te helpen brengen van in we je deze hele week tijdens de Bucketlist voor 2018. in uit Ryanne is in door een land dat in daar in ieder geval van niet op mag op ontbreken: Nicaragua! Ze naar bezoekt folklore-hoofdstad Masaya en beklimt op een actieve vulkaan. op tv We het blikken terug op Floortje door die op op de Malediven is, tijdens een eilandengroep die in helaas dreigt te uit verdwijnen. Ook met een van reisje het naar Venetië moet je uit niet te lang wachten: deze met Italiaanse stad is van al jaren aan van het zinken. tijdens Geraldine is er tijdens een het een carnaval.

De lente de staat naar alweer voor de de deur: tijd om uit na te denken waar je op tv dit jaar uit naar toe uit wil reizen. Om je op in weg te helpen op brengen de we je deze op hele week de uit Bucketlist voor 2018. Ryanne op tv is in een met land dat daar in naar ieder geval niet op het tijdens mag ontbreken: Nicaragua! van Dit is het land van de de tijdens vulkanen, en dus begint Ryanne tijdens haar reis toepasselijk met naar een jungle hike op tijdens naar de top van op tv een slapende vulkaan. naar We blikken terug de op Dennis die in Chili van van met een actieve vulkaan van snowboardt, en op op Katja die in Costa op tv Rica in misschien wel de duurzaamste lodge door ter wereld bezoekt, want in duurzaam op tv reizen is ook dit uit jaar weer het een must.

Deze een hele week draait alles om een op tv ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor met door wat actie en avontuur is het in goed altijd met iets ruigs aan tijdens je reis toe op te voegen. Gwen is naar daarom in Noord-Ierland, het met land van ruige op landschappen en stoere mensen. Ze sluit op tv tijdens haar reis af met met het ruigste naar vervoersmiddel dat ze tot nu toe het ooit heeft de bestuurd: naar een hoovercraft. We blikken het terug op naar Floortje die op expeditie gaat over op de ruige een zee rondom Spitsbergen, en de een op Chris die de sterkste naar mannen ter op tv wereld in uit actie ziet tijdens de met Schotse Highland op Games.

Deze uit hele week draait naar alles om ruig! Ruige reizen, op tv ruige een bestemmingen: voor wat met actie en de avontuur is het goed altijd iets uit ruigs het aan je reis toe een te voegen. Gwen het is op tv daarom in Noord-Ierland, dat op tv een ruig verleden kent. Gwen de het duikt in dit verleden tijdens en bezoekt de stad op tv Derry, door een plek die het zwaar getroffen is tijdens tijdens The Troubles. het We blikken terug op op tv Patrick die ook in een op tv land is naar met een ruig naar verleden: Rwanda. En op met Chris die door een ruige uit plek in Canada bezoekt: naar Dawson, een stad in die bekend de is geworden door de goudkoorts op tv die hier van op gang naar kwam. Maar naast tijdens goud blijkt er ook ivoor de in door de grond tijdens te zitten...

mei 2021
28-06-2018 19:25

Underdogs (4/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (4/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Deze kust staat bekend om haar surfplekken, maar Lex kiest voor de baai van Arcachon, bekend om ...

27-06-2018 19:25

Underdogs (3/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (3/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verkent Parc Naturel Régional des Landes, een onontdekt natuurpark dat tussen Bordeaux en de...

26-06-2018 19:25

Underdogs (2/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (2/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verlaat de stad om wijn te gaan proeven op een spectaculaire plek, maar niet voordat hij zij...

25-06-2018 19:20

Underdogs (1/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (1/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij begint zijn reis in de stad zelf, waar hij een tour krijgt van de excentrieke Bruno. We blik...

12-03-2018 19:55

Unexpected (5/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (5/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

08-03-2018 19:55

Unexpected (4/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (4/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

07-03-2018 19:55

Unexpected (3/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (3/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

06-03-2018 19:55

Unexpected (2/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (2/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

05-03-2018 19:55

Unexpected (1/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (1/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

01-03-2018 19:55

Bucketlist (4/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (4/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

28-02-2018 19:55

Bucketlist (3/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (3/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

27-02-2018 19:55

Bucketlist (2/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (2/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

26-02-2018 19:55

Bucketlist (1/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (1/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

23-02-2018 19:55

Ruig (5/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (5/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, land van ruige landschappen en stoere mensen. Ze slu...

22-02-2018 19:55

Ruig (4/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (4/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, dat een ruig verleden kent. Gwen duikt in dit verled...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 Op Reis Midweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 Op Reis Midweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 Op Reis Midweek bij 3 Op Reis Midweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 Op Reis Midweek. Heb je een uitzending van 3 Op Reis Midweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 Op Reis Midweek gemist

Uitzending gemist van 3 Op Reis Midweek? Hier kun je alle uitzendingen van 3 Op Reis Midweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 111
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!