Programma gemist?

Het programma uit staat in het het teken tijdens van de 'underdog', een en daarom is Lex in door Bordeaux, om deze in minder bekende naar stad en streek naar met voren de te schuiven. Deze kust staat bekend door om haar surfplekken, een maar Lex kiest uit voor de van baai van Arcachon, tijdens bekend om iets heel van anders! We blikken de de terug op Dennis die door in Thailand voor het kleine tijdens eilandje Koh in Tao een kiest, en op Filemon op die op de Canarische Eilanden een op underdog La Palma op bezoekt.

Het tijdens programma staat in het teken met op tv van de 'underdog', en daarom is van de Lex in Bordeaux, tijdens om deze minder bekende stad naar en streek door naar voren te schuiven. Hij de verkent Parc Naturel op tv Régional des Landes, het een onontdekt door natuurpark dat tussen op tv Bordeaux en door de kust van ligt, en slaapt in een het bijzondere boomhut. tijdens We blikken naar terug op Chris die het underdog Sri het Lanka bezoekt, en op op tv Maurice die op safari gaat een in het in minder voor in de hand liggende van Oeganda.

Het programma staat op tv in het teken uit door van de 'underdog', en de daarom is Lex in op Bordeaux, om op deze minder bekende stad uit en streek naar voren uit te tijdens schuiven. Hij verlaat uit de stad om een wijn te tijdens gaan proeven op een spectaculaire een plek, maar het niet voordat hij zijn door auto laat het keuren in uit een excentrieke garage. We blikken tijdens terug op op Floortje die door op de underdog van naar de vervoersmiddelen springt: een van vrachtschip. En op Dennis in die het in de hoofdstad de van underdog het Albanië is.

Het programma tijdens staat in van het teken met van de 'underdog', op tv en daarom is van Lex in Bordeaux, om deze minder een bekende stad op tv en uit streek naar voren te in schuiven. Hij begint zijn reis naar in de stad het zelf, waar op hij een tour krijgt in van een de excentrieke Bruno. We blikken de terug op Chris naar de die de underdog van Midden-Amerika bezoekt: op tv El in Salvador, en op de Evi die naar ook in Frankrijk is, maar dan op tv in uit Nantes.

Het door zijn vaak de de onverwachtse dingen die een op tv reis onvergetelijk maken, en het daarom staat op tv deze hele op week in het uit teken van dat onverwachtse. Waldemar het is in een het op tv land dat totaal het anders is dan je in eerste tijdens instantie zou op denken: hij laat uit zich op tv verrassen in Ethiopië. Hij sluit de uit het week af op op het Timkat Festival, één van met de belangrijkste een feesten van uit Ethiopië. We blikken terug op Maurice op die in tijdens Shanghai ineens een uit plek tegenkomt de die heel naar vertrouwd aanvoelt. En op Dennis die tijdens uit in Beiroet een onverwachtse het nacht tegemoet het gaat.

Het een zijn vaak op de onverwachtse dingen die een naar reis onvergetelijk met maken, en daarom staat tijdens deze hele week de in met het teken van dat naar onverwachtse. Waldemar de is in een land dat totaal het anders is dan door je in door eerste instantie tijdens zou denken: hij het laat zich verrassen in Ethiopië. tijdens uit Vandaag komt hij aan in de de stad door Gondar, het 'Camelot van Afrika', op de met zelfs nog een op middeleeuws kasteel de dat zo van Koning Arthur op en zijn ridders van van het de ronde tafel tijdens had kunnen zijn. We blikken terug een op Maurice door die aan het op roadtrippen in is door Oeganda. Onderweg op tv stopt hij bij een iets wat tijdens op een feestje een lijkt, maar onverwachts wordt hij het zelf het middelpunt van op de belangstelling. van En op door Floortje die op het in ijskoude Spitsbergen in in the middle of een nowhere ineens een echt het Thais restaurant door tegenkomt.

Het zijn vaak van van de onverwachtse dingen die een op reis onvergetelijk maken, uit en daarom staat een deze hele week een in de het teken van dat onverwachtse. op Waldemar is een in een van land dat totaal door anders is dan je in eerste tijdens instantie zou denken: op tv hij laat op tv zich van verrassen in Ethiopië. Vandaag in trekt hij tijdens door één van de mooiste natuurgebieden uit van tijdens dit land: de Simien door Mountains, waar door hij oog in een oog komt te staan naar met een op grote groep mantelbavianen. Ook Amerika door kan verrassend door uit de op hoek komen: van we blikken terug op een Floortje die naar zich ver weg van een huis ineens weer even in thuisvoelt in de door staat Michigan, in waar dorpjes liggen met naar de namen op Zeeland en Holland. En op met Dennis door die door de Alpen van naar in Liechtenstein wandelt met Zuid-Amerikaanse het viervoeters.

Het uit zijn vaak de onverwachtse dingen tijdens die naar een reis onvergetelijk maken, en naar daarom uit staat deze hele week naar in het teken van uit dat tijdens onverwachtse. Waldemar is de in een een land dat totaal uit anders is dan naar je in eerste instantie zou tijdens denken: het hij laat zich verrassen het in Ethiopië. Vandaag vliegt Waldemar op naar een het noorden. De uit mooiste manier in van reizen blijft voor hem toch in per motor, de en in het door noorden tijdens kun je prachtige op tochten maken. Hij rijdt naar met de Simien Mountains, waar door hij gaat met wildkamperen. We blikken met terug van op Geraldine die midden naar in de Cariben, in van Belize, belandt in een het met dorp vol aanhangers van een op tv Friese priester: de Mennonieten. met in En op Chris die de in Armenië gaat liften: meer uit onverwachts naar dan dat qua ontmoetingen krijg van je het op tv niet!

Het naar zijn vaak de onverwachtse dingen tijdens die een reis met onvergetelijk de maken, en daarom staat van deze het hele week in het teken met van naar dat onverwachtse. Waldemar is in op een land dat totaal van anders is door dan met je in eerste instantie met zou denken: uit hij laat zich verrassen de in Ethiopië. naar Hij begint zijn het reis in de hoofdstad Addis tijdens Abeba, waar journalist en op naar activiste Hadra hem haar tijdens Addis laat zien. met We blikken terug op in Floortje die in in misschien in wel het moeilijkste land de is qua onverwachtse met ontmoetingen: Noord-Korea. Maar Floortje heeft van tijdens geluk: in een park heeft zij met een een aantal bijzondere, spontane, ontmoetingen. En uit we blikken terug naar op naar Geraldine die in Oostenrijk van aan het snowboarden is... in in tijdens hartje zomer!

De met lente staat alweer op tv voor de deur: uit tijd om na te uit denken naar waar je dit jaar naar toe de wil naar reizen. Om je op op weg te helpen een brengen we je deze van hele week met de Bucketlist uit voor 2018. Ryanne is de in een land dat naar daar in op ieder geval niet op naar mag ontbreken: uit Nicaragua! Ze door sluit de week af een op de Corn met Islands, een twee tropische eilandjes in de op Cariben. We blikken terug een op Patrick tijdens die ook in op tv een land is een waar met reizen is weggelegd voor pioniers: Myanmar. in En op Nienke de die in tijdens Groenland een door gletsjer bezoekt die op in een razend de tempo aan het het smelten is. Niet te tijdens lang mee de wachten met naartoe op tv gaan dus...

De lente uit staat met alweer voor de deur: met tijd om na te denken tijdens waar met je dit jaar uit naar toe wil van reizen. Om je op tijdens weg te helpen op brengen we je van deze hele week de door Bucketlist voor 2018. uit Ryanne is naar in een land de dat daar in naar ieder geval niet op tv op door mag ontbreken: Nicaragua! tijdens Ze komt aan in de uit Cariben, waar ze met de Miskito-indianen bezoekt, uit die afstammelingen in zijn van een mix tussen met gevluchte uit slaven en op lokale indianen. We een blikken terug op Patrick door die in een ander op tv land op is dat ook de nog steeds onontdekt, naar oprecht en echt is: Rwanda! En tijdens op Chris die op het 'the middle of een nowhere' dicht bij huis vindt: een in de uit bush van tijdens Ierland.

De lente staat uit alweer op tv voor de door deur: tijd om na op te denken waar je dit uit jaar naar toe op wil reizen. Om op tv je op van weg te helpen brengen van we je uit deze hele week de de Bucketlist op voor 2018. door Ryanne is in een met land dat daar in ieder door geval niet een op mag ontbreken: Nicaragua! het Ze bezoekt folklore-hoofdstad op tv Masaya en uit beklimt een actieve vulkaan. een We blikken terug met op Floortje die tijdens op de Malediven tijdens tijdens is, een eilandengroep die helaas dreigt door door te verdwijnen. Ook met een in reisje naar Venetië met moet je niet te op lang tijdens wachten: deze Italiaanse stad de is al jaren aan een naar het zinken. Geraldine is er tijdens op tv het op tv carnaval.

De lente staat van alweer voor op de deur: tijd om naar na te denken op tv waar je dit op jaar naar door toe wil reizen. een Om je op uit weg te op tv helpen brengen we een je deze hele week de een Bucketlist van voor 2018. Ryanne uit is in de een land dat met daar in ieder geval niet op op mag ontbreken: op tv Nicaragua! Dit naar is het land van de de vulkanen, de en dus de begint Ryanne haar reis op toepasselijk met een jungle hike tijdens naar de top van een van een slapende een vulkaan. We blikken terug op Dennis op tv die in in Chili van van een actieve de vulkaan snowboardt, en op de Katja die in Costa in Rica misschien de wel de duurzaamste op lodge ter wereld een bezoekt, want duurzaam op tv reizen is ook dit jaar het weer een door must.

Deze hele de week draait alles om een op tv ruig! Ruige reizen, de ruige bestemmingen: voor wat actie het en avontuur is het door goed altijd op iets op ruigs aan je reis toe van te voegen. Gwen is in daarom in uit Noord-Ierland, land van van ruige landschappen en uit stoere mensen. een Ze sluit haar reis door af met het ruigste naar van vervoersmiddel dat ze tot op nu toe ooit op tv heeft bestuurd: een met hoovercraft. We blikken terug op met Floortje die op tv op expeditie gaat de over de ruige zee op rondom op Spitsbergen, en op Chris op tv die de sterkste mannen op tv op tv ter wereld in het actie ziet tijdens de van Schotse Highland de Games.

Deze hele week met draait alles om op ruig! op tv Ruige reizen, uit ruige bestemmingen: voor wat op actie en avontuur in is het goed de altijd iets ruigs aan in je reis toe te de een voegen. Gwen is daarom naar in Noord-Ierland, dat een uit ruig verleden uit kent. Gwen duikt in naar dit verleden en een bezoekt op de stad Derry, een plek die op tv uit zwaar getroffen is tijdens The Troubles. op We in blikken terug met op Patrick die ook in een door land is het met een ruig uit verleden: Rwanda. het En op tijdens Chris die een in ruige plek in Canada bezoekt: door Dawson, een stad op tv die met bekend is geworden door de goudkoorts een die hier door op gang kwam. uit Maar naast goud blijkt van er tijdens ook ivoor in het de grond te met zitten...

maart 2019
28-06-2018 19:25

Underdogs (4/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (4/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Deze kust staat bekend om haar surfplekken, maar Lex kiest voor de baai van Arcachon, bekend om ...

27-06-2018 19:25

Underdogs (3/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (3/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verkent Parc Naturel Régional des Landes, een onontdekt natuurpark dat tussen Bordeaux en de...

26-06-2018 19:25

Underdogs (2/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (2/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verlaat de stad om wijn te gaan proeven op een spectaculaire plek, maar niet voordat hij zij...

25-06-2018 19:20

Underdogs (1/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (1/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij begint zijn reis in de stad zelf, waar hij een tour krijgt van de excentrieke Bruno. We blik...

12-03-2018 19:55

Unexpected (5/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (5/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

08-03-2018 19:55

Unexpected (4/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (4/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

07-03-2018 19:55

Unexpected (3/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (3/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

06-03-2018 19:55

Unexpected (2/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (2/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

05-03-2018 19:55

Unexpected (1/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (1/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

01-03-2018 19:55

Bucketlist (4/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (4/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

28-02-2018 19:55

Bucketlist (3/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (3/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

27-02-2018 19:55

Bucketlist (2/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (2/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

26-02-2018 19:55

Bucketlist (1/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (1/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

23-02-2018 19:55

Ruig (5/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (5/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, land van ruige landschappen en stoere mensen. Ze slu...

22-02-2018 19:55

Ruig (4/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (4/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, dat een ruig verleden kent. Gwen duikt in dit verled...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 Op Reis Midweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 Op Reis Midweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 Op Reis Midweek bij 3 Op Reis Midweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 Op Reis Midweek. Heb je een uitzending van 3 Op Reis Midweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 Op Reis Midweek gemist

Uitzending gemist van 3 Op Reis Midweek? Hier kun je alle uitzendingen van 3 Op Reis Midweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 111
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord