Programma gemist?

Het een programma staat in de het teken van van de 'underdog', en daarom is de Lex op in Bordeaux, om deze een minder bekende stad op tv en streek naar een voren van te schuiven. Deze kust staat bekend de om haar surfplekken, de maar Lex kiest met voor de baai door van Arcachon, bekend de tijdens om iets heel anders! We blikken een terug op Dennis het een die in Thailand voor door het kleine eilandje tijdens Koh Tao kiest, op en op Filemon die op tijdens de Canarische Eilanden het in underdog La Palma op bezoekt.

Het programma met staat in het een teken van van de 'underdog', en door daarom is Lex uit in Bordeaux, om deze minder een bekende op tv stad en streek naar voren op te schuiven. uit Hij met verkent Parc Naturel Régional des Landes, naar een onontdekt natuurpark tijdens dat tussen met Bordeaux en de kust in ligt, en slaapt de in een bijzondere de boomhut. We blikken naar terug op Chris door die underdog Sri op Lanka bezoekt, en naar op op Maurice die op safari naar gaat in het minder op naar voor de hand van liggende Oeganda.

Het programma staat uit de in het teken van door de 'underdog', naar en daarom is een Lex in Bordeaux, om deze minder tijdens bekende op stad en streek naar naar voren op te schuiven. Hij verlaat de stad met op tv om wijn te naar gaan proeven op een spectaculaire tijdens plek, door maar niet voordat hij zijn auto van laat keuren in een een excentrieke garage. uit op tv We blikken terug op op Floortje die op de door underdog van de op tv vervoersmiddelen uit springt: een vrachtschip. En op het Dennis die in van de hoofdstad van naar underdog in Albanië is.

Het uit programma staat in door het teken van de op tv 'underdog', tijdens en daarom is Lex in een Bordeaux, om deze uit minder bekende stad uit en streek naar naar voren te tijdens schuiven. Hij begint naar zijn reis in de stad de het zelf, waar hij een tijdens tour krijgt van de excentrieke in Bruno. We het blikken terug op tijdens Chris tijdens die de underdog van naar Midden-Amerika bezoekt: El in Salvador, en op Evi een die ook door in Frankrijk is, maar een dan in het Nantes.

Het zijn met vaak de tijdens onverwachtse dingen die een door reis onvergetelijk maken, en door naar daarom staat deze op tv hele week in het teken van de dat naar onverwachtse. Waldemar is naar in een land dat op tv totaal anders is dan door je in eerste door instantie zou denken: met hij met laat zich verrassen van in Ethiopië. tijdens Hij sluit de week af de op het Timkat Festival, op uit één van de belangrijkste feesten in van Ethiopië. een We blikken op tv terug op Maurice die in uit Shanghai met ineens een plek uit tegenkomt die heel vertrouwd met aanvoelt. En op door Dennis die in Beiroet naar een onverwachtse nacht tegemoet uit van gaat.

Het zijn vaak de de onverwachtse tijdens dingen die een reis tijdens van onvergetelijk maken, en daarom staat deze een tijdens hele week in het teken van het dat onverwachtse. van Waldemar is in een een land dat uit totaal anders is dan het je met in eerste instantie door zou denken: hij naar laat zich verrassen in een Ethiopië. Vandaag een komt hij aan uit in de stad een Gondar, het 'Camelot van op tv Afrika', met zelfs nog van een middeleeuws kasteel met dat zo op van Koning Arthur en tijdens de zijn ridders van de ronde het tafel had naar kunnen zijn. We tijdens blikken terug op Maurice die op tv aan het het roadtrippen door is door Oeganda. Onderweg stopt op tv hij bij iets wat met in op een feestje lijkt, maar de onverwachts wordt het hij zelf het middelpunt van uit de van belangstelling. En op op Floortje die van op het ijskoude Spitsbergen in the van middle of nowhere naar op tv ineens een echt Thais met restaurant tegenkomt.

Het zijn een vaak de het onverwachtse dingen die een de reis onvergetelijk maken, uit en daarom de staat deze op tv hele week in het teken op tv van dat onverwachtse. met Waldemar is in op tv een land dat het totaal anders is dan het je in eerste met instantie met zou denken: hij laat tijdens zich door verrassen in Ethiopië. op Vandaag trekt hij door van één van de op tv mooiste natuurgebieden van in dit land: de Simien Mountains, met waar hij oog naar in oog komt uit te staan op tv met een grote groep de mantelbavianen. Ook Amerika tijdens kan verrassend van uit de van hoek komen: we blikken terug uit op Floortje op tv die zich ver uit weg van huis op tv ineens weer even in thuisvoelt in de staat tijdens Michigan, waar dorpjes van liggen met met de namen een Zeeland en Holland. En op met het Dennis die door door de Alpen van Liechtenstein van wandelt met Zuid-Amerikaanse uit viervoeters.

Het zijn vaak op de onverwachtse door dingen door die een reis op onvergetelijk maken, en daarom met staat deze hele een week in het naar teken van de dat onverwachtse. Waldemar is in in een land dat het totaal anders is dan tijdens je in eerste in instantie zou denken: een hij laat in zich een verrassen in Ethiopië. de Vandaag vliegt Waldemar naar het noorden. op van De mooiste manier van reizen het blijft voor hem op toch per motor, uit en in het noorden uit kun je prachtige in tochten in maken. Hij een rijdt naar de Simien Mountains, waar uit hij gaat naar wildkamperen. een We blikken terug van op Geraldine die een midden in de Cariben, in door Belize, belandt door in een dorp met vol aanhangers van uit een Friese priester: de Mennonieten. uit En een op Chris die in op tv Armenië door gaat liften: meer onverwachts dan dat op tv tijdens qua ontmoetingen krijg het je het niet!

Het met zijn vaak de onverwachtse op dingen die een een reis onvergetelijk maken, en naar daarom in staat deze het hele week in tijdens het teken van dat van onverwachtse. Waldemar is door in een door land dat totaal anders is naar dan op tv je in eerste instantie zou denken: van hij uit laat zich verrassen in op Ethiopië. Hij begint de zijn op tv reis in de hoofdstad het Addis Abeba, waar een journalist en op tv activiste Hadra hem haar Addis tijdens laat zien. van We blikken terug een op Floortje die in misschien een wel het moeilijkste met met land is qua op tv onverwachtse ontmoetingen: Noord-Korea. Maar Floortje heeft door geluk: door in een park tijdens heeft zij een met aantal bijzondere, met spontane, ontmoetingen. En we blikken in terug een op Geraldine die in naar Oostenrijk aan het snowboarden is... uit in hartje van zomer!

De lente door staat alweer de voor de deur: tijd om door na de te denken waar je een dit jaar naar toe op tv wil reizen. Om het je het op weg te helpen brengen een door we je deze hele week in de door Bucketlist voor 2018. Ryanne is naar in een een land dat in daar in ieder geval niet het op op mag ontbreken: Nicaragua! Ze sluit tijdens de week af op naar de het Corn Islands, tijdens twee tropische eilandjes in op de Cariben. door We blikken terug op Patrick die het ook naar in een land de is waar reizen uit is weggelegd voor met pioniers: Myanmar. En op door Nienke die in van Groenland het een gletsjer bezoekt die het in een in razend tempo aan het smelten van is. Niet tijdens te lang mee wachten met de naartoe gaan door dus...

De lente staat naar een alweer voor de deur: tijd om tijdens na te denken de uit waar je dit het jaar naar toe wil van reizen. Om je op tijdens weg te helpen brengen uit we je deze de op hele week de de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in met in een land dat daar naar in ieder door geval niet op mag ontbreken: Nicaragua! het Ze komt aan met in de van Cariben, van waar ze de Miskito-indianen naar bezoekt, die afstammelingen de zijn van een mix op tv tussen gevluchte slaven en tijdens lokale op indianen. We blikken terug op het Patrick die in tijdens een in ander land de is dat ook nog steeds door onontdekt, oprecht en een echt door is: Rwanda! En op Chris met die 'the middle of op tv nowhere' dicht bij door huis vindt: van in de uit bush van uit Ierland.

De lente staat het alweer op tv voor de op tv deur: tijd om na te denken het waar je dit uit jaar naar toe van wil het reizen. Om je op weg van te helpen uit brengen we op tv je deze op hele week de Bucketlist voor de 2018. Ryanne is op in een in land dat in daar in ieder geval niet op door mag ontbreken: in Nicaragua! Ze op tv bezoekt folklore-hoofdstad Masaya en beklimt tijdens een actieve op vulkaan. tijdens We blikken terug de op Floortje die van op de Malediven is, met een eilandengroep die met helaas dreigt te verdwijnen. Ook door met een naar reisje naar Venetië moet op je niet te op op lang wachten: deze door Italiaanse stad is al jaren door aan het zinken. in Geraldine is er door tijdens het een carnaval.

De lente tijdens staat van alweer voor de deur: tijd om naar door na te denken waar je op tv dit jaar naar door toe wil reizen. een Om je op met weg te helpen op brengen we je deze op hele week de een naar Bucketlist voor 2018. Ryanne is in op tv een land dat op daar in ieder naar op tv geval niet op mag ontbreken: Nicaragua! uit Dit door is het land van het de vulkanen, en dus van begint Ryanne haar de reis uit toepasselijk met een een jungle hike naar naar de top van het een slapende door vulkaan. We blikken op tv terug op Dennis die in Chili een in van een actieve vulkaan snowboardt, op tv en naar op Katja die met in Costa Rica misschien wel met de in duurzaamste lodge ter wereld bezoekt, uit want duurzaam reizen is op ook dit jaar de op tv weer een must.

Deze hele op tv week draait met alles om ruig! Ruige het reizen, de ruige bestemmingen: voor wat actie en uit avontuur een is het goed de altijd iets ruigs aan uit je het reis toe te voegen. Gwen een is daarom in Noord-Ierland, van land van de ruige landschappen en van stoere mensen. naar Ze sluit haar reis door af een met het ruigste vervoersmiddel dat van ze naar tot nu toe ooit het heeft bestuurd: een hoovercraft. tijdens We op blikken terug op Floortje het die op expeditie gaat over het de ruige een zee rondom door Spitsbergen, en op Chris met die de sterkste mannen op ter wereld in een een actie ziet tijdens de Schotse Highland op tv op tv Games.

Deze een hele week draait alles om op ruig! Ruige in reizen, ruige bestemmingen: uit voor wat de actie en avontuur is het de goed in altijd iets tijdens ruigs aan je uit reis toe te voegen. Gwen is tijdens daarom in van Noord-Ierland, van dat een ruig verleden kent. Gwen in uit duikt in dit door verleden en bezoekt door de stad Derry, tijdens een plek die zwaar de getroffen is tijdens The Troubles. op tv We blikken terug het op naar Patrick die ook in een tijdens land is van met in een ruig verleden: Rwanda. En op de Chris op die een ruige naar plek in Canada bezoekt: met Dawson, een naar stad die bekend is op geworden in door de goudkoorts die tijdens hier op gang kwam. uit Maar op naast goud blijkt er tijdens ook ivoor in de tijdens grond te in zitten...

juni 2020
28-06-2018 19:25

Underdogs (4/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (4/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Deze kust staat bekend om haar surfplekken, maar Lex kiest voor de baai van Arcachon, bekend om ...

27-06-2018 19:25

Underdogs (3/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (3/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verkent Parc Naturel Régional des Landes, een onontdekt natuurpark dat tussen Bordeaux en de...

26-06-2018 19:25

Underdogs (2/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (2/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verlaat de stad om wijn te gaan proeven op een spectaculaire plek, maar niet voordat hij zij...

25-06-2018 19:20

Underdogs (1/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (1/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij begint zijn reis in de stad zelf, waar hij een tour krijgt van de excentrieke Bruno. We blik...

12-03-2018 19:55

Unexpected (5/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (5/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

08-03-2018 19:55

Unexpected (4/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (4/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

07-03-2018 19:55

Unexpected (3/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (3/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

06-03-2018 19:55

Unexpected (2/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (2/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

05-03-2018 19:55

Unexpected (1/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (1/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

01-03-2018 19:55

Bucketlist (4/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (4/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

28-02-2018 19:55

Bucketlist (3/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (3/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

27-02-2018 19:55

Bucketlist (2/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (2/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

26-02-2018 19:55

Bucketlist (1/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (1/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

23-02-2018 19:55

Ruig (5/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (5/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, land van ruige landschappen en stoere mensen. Ze slu...

22-02-2018 19:55

Ruig (4/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (4/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, dat een ruig verleden kent. Gwen duikt in dit verled...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 Op Reis Midweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 Op Reis Midweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 Op Reis Midweek bij 3 Op Reis Midweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 Op Reis Midweek. Heb je een uitzending van 3 Op Reis Midweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 Op Reis Midweek gemist

Uitzending gemist van 3 Op Reis Midweek? Hier kun je alle uitzendingen van 3 Op Reis Midweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 111
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!