Programma gemist?

Het zijn vaak in de onverwachtse dingen de die het een reis onvergetelijk maken, op tv en daarom een staat deze hele door week in het uit teken van dat onverwachtse. met Waldemar is in een uit op tv land dat totaal door anders is dan op tv je in eerste instantie zou denken: op tv hij laat zich naar door verrassen in Ethiopië. Hij sluit door de week af een op door het Timkat Festival, één de van de belangrijkste met feesten van Ethiopië. We blikken een terug op Maurice op die uit in Shanghai ineens door een plek op tv tegenkomt die heel vertrouwd aanvoelt. En in op op Dennis die in Beiroet een uit het onverwachtse nacht tegemoet naar gaat.

Het de zijn vaak de onverwachtse dingen door uit die een reis onvergetelijk maken, en met uit daarom staat deze hele week naar in naar het teken van dat onverwachtse. Waldemar een is in een door land een dat totaal anders het is dan je in eerste een instantie uit zou denken: hij laat uit zich verrassen in Ethiopië. tijdens Vandaag komt hij met aan in de door stad Gondar, door het 'Camelot van Afrika', op met zelfs nog door een middeleeuws op kasteel dat zo van in Koning Arthur en van zijn ridders van in de met ronde tafel van had kunnen zijn. We blikken naar terug op tijdens Maurice die aan tijdens het roadtrippen is door het Oeganda. door Onderweg stopt hij bij iets wat met op een feestje door lijkt, maar naar onverwachts wordt hij het zelf het uit middelpunt van de belangstelling. naar En op Floortje op die op naar het ijskoude Spitsbergen in the een middle of nowhere een op ineens een echt uit Thais restaurant tegenkomt.

Het op tv zijn vaak de de onverwachtse dingen die van een reis onvergetelijk naar maken, en daarom staat deze uit op hele week in het teken op van dat een onverwachtse. Waldemar door is in een land dat totaal in anders door is dan je in eerste op tv instantie zou denken: op hij laat tijdens zich verrassen een in Ethiopië. Vandaag in trekt hij door van één van de mooiste natuurgebieden het de van dit land: de Simien in Mountains, waar in hij oog in oog tijdens komt te door staan met een grote door groep uit mantelbavianen. Ook Amerika kan verrassend uit met de hoek het komen: we uit blikken terug op Floortje tijdens die zich met ver weg van huis ineens tijdens weer even van thuisvoelt in van de staat Michigan, waar in dorpjes van liggen met de namen Zeeland het en op tv Holland. En op Dennis die een door de de Alpen van Liechtenstein wandelt met van in Zuid-Amerikaanse viervoeters.

Het de zijn vaak de onverwachtse dingen in die naar een reis de onvergetelijk maken, en daarom staat deze op een hele week in het teken van op tv dat onverwachtse. Waldemar de is in een een door land dat totaal anders in is dan je op in eerste instantie zou denken: een hij tijdens laat zich de verrassen in Ethiopië. Vandaag vliegt Waldemar tijdens tijdens naar het noorden. De mooiste manier in op tv van reizen blijft voor uit hem toch per motor, het en in het het noorden kun je prachtige met op tv tochten maken. Hij met rijdt naar de Simien van Mountains, waar hij met gaat wildkamperen. met We blikken terug op Geraldine door die in midden in de Cariben, in in Belize, uit belandt in een dorp tijdens vol aanhangers van een op Friese priester: de met Mennonieten. En op Chris door die naar in Armenië door gaat liften: meer onverwachts dan tijdens dat qua van ontmoetingen krijg je met het niet!

Het zijn vaak op de de onverwachtse dingen die een met reis onvergetelijk maken, in en daarom staat door deze uit hele week in het een teken van dat onverwachtse. Waldemar op is in een in de land dat totaal anders is in dan je in met eerste naar instantie zou denken: hij laat zich uit verrassen in Ethiopië. op tv Hij begint zijn de reis in een de hoofdstad Addis naar Abeba, op tv waar journalist en tijdens activiste Hadra hem haar Addis de laat zien. op tv We blikken terug op op tv Floortje die in misschien van wel het moeilijkste uit land is qua op tijdens onverwachtse ontmoetingen: Noord-Korea. Maar met Floortje heeft geluk: in een in park heeft zij van een aantal met bijzondere, spontane, ontmoetingen. En uit we blikken terug van uit op Geraldine die in Oostenrijk door aan op het snowboarden is... in naar hartje zomer!

De lente staat de in alweer voor de tijdens deur: tijd om een na te denken waar je dit naar jaar naar toe een in wil reizen. Om je met op weg te van helpen brengen we je van deze hele week de een Bucketlist van voor 2018. de Ryanne is in van een land dat daar in ieder een geval niet op tijdens mag ontbreken: in Nicaragua! op tv Ze sluit de week af op tv op de Corn Islands, naar uit twee tropische eilandjes in de Cariben. een door We blikken terug op op Patrick die ook tijdens in een land is waar op reizen is uit weggelegd voor op tv pioniers: Myanmar. En op uit Nienke die in Groenland op tv een gletsjer bezoekt de in die in een razend tempo aan door het smelten het is. naar Niet te lang met mee wachten met naartoe de gaan dus...

De lente staat op alweer uit voor de deur: op tv tijd om na te in denken waar je dit op jaar van naar toe wil reizen. Om naar je door op weg te helpen brengen van het we je deze hele week met de Bucketlist voor in 2018. een Ryanne is in een land het dat daar op tv in ieder het geval niet op mag ontbreken: Nicaragua! door Ze op komt aan in de Cariben, door waar uit ze de naar Miskito-indianen bezoekt, die naar afstammelingen zijn van van een mix tussen gevluchte op slaven en lokale indianen. We uit blikken het terug op Patrick op die in een ander de land is dat ook op nog steeds op onontdekt, oprecht en echt de is: Rwanda! van En op een Chris die 'the middle of op tv nowhere' dicht op bij huis vindt: uit in naar de bush van met Ierland.

De lente door staat alweer voor het de deur: tijdens tijd om na te denken tijdens de waar je dit jaar naar op toe wil in reizen. Om je een op weg te helpen brengen tijdens we in je deze het hele week de van Bucketlist voor 2018. Ryanne is in in een in land dat door daar in ieder geval niet op door mag ontbreken: door Nicaragua! Ze bezoekt folklore-hoofdstad een Masaya van en beklimt een actieve de vulkaan. We blikken van terug op Floortje die de op tv op de Malediven is, een de eilandengroep die uit helaas dreigt het te verdwijnen. Ook met een reisje naar naar een Venetië moet je niet tijdens te lang naar wachten: deze Italiaanse stad is uit al uit jaren aan op het zinken. Geraldine is met er tijdens het tijdens carnaval.

De in lente staat het alweer voor de deur: de tijd om na te denken naar tijdens waar je dit jaar de naar toe wil reizen. Om de uit je op weg te door helpen brengen we je een deze uit hele week de Bucketlist voor 2018. op Ryanne naar is in een het land dat daar in ieder in geval het niet op mag ontbreken: het Nicaragua! Dit is een het land van de van een vulkanen, en dus tijdens begint Ryanne haar reis van toepasselijk met een in jungle hike naar de top het van een slapende door een vulkaan. We blikken het terug op Dennis die in Chili met van een actieve door vulkaan snowboardt, en naar op de Katja die uit in Costa Rica een misschien wel de duurzaamste lodge het ter wereld bezoekt, want door duurzaam reizen op is van ook dit jaar weer een met must.

Deze hele week van draait alles op om een ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor naar wat uit actie en avontuur is het op goed de altijd iets ruigs aan je naar op tv reis toe te de voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, naar land van door ruige door landschappen en stoere mensen. op Ze sluit haar reis een af met het het ruigste door vervoersmiddel dat ze tot nu de toe ooit heeft bestuurd: een een hoovercraft. We met blikken terug het op Floortje die de op expeditie gaat op over de tijdens ruige zee rondom Spitsbergen, en op op tijdens Chris die de op sterkste mannen ter wereld het in actie ziet naar tijdens de tijdens Schotse Highland in Games.

Deze hele in week draait alles om naar ruig! door Ruige reizen, het ruige bestemmingen: voor wat actie tijdens en met avontuur is het uit goed altijd iets met ruigs aan je reis toe te van voegen. met Gwen is uit daarom in Noord-Ierland, dat een ruig op door verleden kent. Gwen op tv duikt in dit verleden een en bezoekt de stad Derry, naar een plek uit die zwaar door getroffen is door tijdens The Troubles. We blikken terug door op tv op Patrick die ook een in een met land is met een door ruig verleden: Rwanda. met En op Chris die in een ruige plek in op Canada bezoekt: met Dawson, een stad het die bekend is het geworden door de goudkoorts tijdens die hier op door gang door kwam. Maar naast goud door blijkt er ook ivoor tijdens in de grond van te uit zitten...

Deze hele week tijdens draait alles een om de ruig! Ruige reizen, met ruige bestemmingen: voor wat het actie en avontuur tijdens is het op tv goed altijd iets van ruigs aan je tijdens reis toe te voegen. Gwen naar is uit daarom in Noord-Ierland, wiens ruige landschappen van ook bekend zijn uit van bij filmmakers. Gwen herbeleeft haar favoriete in serie op plaatsen met waar Game of de Thrones is opgenomen. op We de blikken terug door op Dennis die in met Chili een andere door filmische locatie op bezoekt: een spookachtig door verlaten mijnstadje. En op op Geraldine die in de Colombiaanse door stad Medellín een is. Dit was lange de tijd de met gevaarlijkste stad ter wereld, naar maar tijden zijn een op hier gelukkig veranderd.

Deze hele week de draait door alles om ruig! op tv Ruige reizen, ruige bestemmingen: een voor wat op actie en avontuur is het op goed altijd het iets ruigs aan je op reis tijdens toe te voegen. van Gwen is daarom tijdens in Noord-Ierland, dat één van met de grilligste naar kusten van het Europa heeft. Dat ruige landschap op in gaat Gwen ontdekken: op tv ze bezoekt het allermooiste plekje op langs de in kust: de Giant's Causeway, naar en gaat coasteeren: een van spectaculaire sport op tv waarbij je de kustlijn van vanuit de uit zee kunt het bewonderen. We blikken terug uit op Geraldine het die in van Guatemala een pittige op klim voor de van boeg heeft: die van een 3000 een door meter hoge vulkaan. En op op tv Dennis, die met autopech krijgt in op tv de Australische het outback.

Deze in hele week draait alles naar om ruig! de Ruige reizen, ruige op bestemmingen: voor wat de actie en een avontuur is het goed met altijd iets ruigs aan van je reis toe te tijdens voegen. Gwen op is naar daarom in Noord-Ierland, waar haar reis naar niet tijdens ruiger had met kunnen beginnen: orkaan Ophelia trekt namelijk door dwars over het naar door eiland! Dit is ook het naar land van stoere mensen. door op Gwen gaat langs bij naar één van hen: een de rasechte valkenier. We blikken naar terug op op Floortje die naar in Alaska Dutch Harbour met bezoekt, bekend als de van een haven van de met televisieserie The Deadliest Catch, over op de ruigste vissers in ter wereld. En naar op het Daphne die eerst de spits in in de Colombiaanse stad op tv Bogota met moet zien te trotseren, naar om van daarna vrijwillig te de worden beschoten...

Deze met hele week staat in het van naar teken van natuurwonderen en daarom uit is Nienke het in de Cariben, uit op het Mexicaanse van schiereiland Yucatán. op Ze sluit de in week af op één van de de nieuwe zeven wereldwonderen: op naar de spectaculaire Maya-stad in Chichén Itzá. We tijdens blikken terug op Maurice die tijdens een ander wereldwonder van bezoekt: de Chinese op Muur. de En ook Nicolette reist naar met één van de het nieuwe van wereldwonderen: de stad door Petra in Jordanië, die compleet door uit roze rotsen uit is door gehakt.

april 2018
12-03-2018 19:55

Unexpected (5/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (5/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

08-03-2018 19:55

Unexpected (4/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (4/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

07-03-2018 19:55

Unexpected (3/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (3/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

06-03-2018 19:55

Unexpected (2/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (2/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

05-03-2018 19:55

Unexpected (1/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (1/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

01-03-2018 19:55

Bucketlist (4/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (4/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

28-02-2018 19:55

Bucketlist (3/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (3/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

27-02-2018 19:55

Bucketlist (2/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (2/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

26-02-2018 19:55

Bucketlist (1/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (1/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

23-02-2018 19:55

Ruig (5/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (5/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, land van ruige landschappen en stoere mensen. Ze slu...

22-02-2018 19:55

Ruig (4/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (4/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, dat een ruig verleden kent. Gwen duikt in dit verled...

21-02-2018 19:55

Ruig (3/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (3/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, wiens ruige landschappen ook bekend zijn bij filmmak...

20-02-2018 19:55

Ruig (2/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (2/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, dat één van de grilligste kusten van Europa heeft. D...

19-02-2018 19:55

Ruig (1/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (1/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, waar haar reis niet ruiger had kunnen beginnen: orka...

16-02-2018 19:55

Natuurwonderen (5/5)

3 Op Reis Midweek - Natuurwonderen (5/5)

Deze hele week staat in het teken van natuurwonderen en daarom is Nienke in de Cariben, op het Mexicaanse schiereiland Yucatán. Ze sluit de week af op één van de nieuwe zeven wereldwonderen: de spectaculaire Maya-stad Chichén Itzá. We blikk...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 Op Reis Midweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 Op Reis Midweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 Op Reis Midweek bij 3 Op Reis Midweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 Op Reis Midweek. Heb je een uitzending van 3 Op Reis Midweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 Op Reis Midweek gemist

Uitzending gemist van 3 Op Reis Midweek? Hier kun je alle uitzendingen van 3 Op Reis Midweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 107
  • Laatste uitzending op 12-03-2018 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord