Programma gemist?

Het het programma staat in het teken tijdens van op de 'underdog', en op tv daarom is de Lex in Bordeaux, om deze minder uit bekende stad en in streek van naar voren te schuiven. Deze op tv kust staat bekend naar om haar de surfplekken, maar naar Lex kiest van voor de baai van Arcachon, bekend uit om met iets heel anders! We een blikken door terug op Dennis die in Thailand uit voor een het kleine tijdens eilandje Koh Tao met kiest, en op Filemon die met op de Canarische Eilanden tijdens de underdog La Palma met bezoekt.

Het de programma staat in het teken van van de in 'underdog', en daarom tijdens is de Lex in Bordeaux, om deze minder het in bekende stad en op streek naar voren te schuiven. Hij in verkent Parc uit Naturel van Régional des Landes, door een onontdekt natuurpark dat tussen in Bordeaux en de een kust op tv ligt, en slaapt met in een bijzondere boomhut. met We blikken het terug op Chris die underdog Sri door Lanka van bezoekt, en in op Maurice die op tijdens safari gaat op tv in het minder voor door de hand tijdens liggende Oeganda.

Het programma staat uit in het teken op tv van de de 'underdog', tijdens en daarom is Lex in Bordeaux, door door om deze minder bekende stad in en streek naar voren tijdens te schuiven. naar Hij van verlaat de stad om wijn te uit gaan proeven naar op uit een spectaculaire plek, maar niet met voordat op hij zijn auto laat uit keuren in een excentrieke garage. van We blikken tijdens terug op Floortje op tv die op het de underdog van de vervoersmiddelen een springt: een uit vrachtschip. door En op Dennis die door in de naar hoofdstad van underdog Albanië tijdens is.

Het op tv programma staat in de het teken van de 'underdog', op en daarom is op Lex in Bordeaux, het op om deze minder bekende stad en de streek naar door voren te het schuiven. Hij begint zijn tijdens reis in de tijdens stad zelf, uit waar hij het een tour krijgt van de de excentrieke Bruno. We op blikken terug op Chris op tv die de underdog op tv van van Midden-Amerika bezoekt: El Salvador, en op tv op Evi de die op tv ook in Frankrijk is, maar dan naar in een Nantes.

Het zijn tijdens vaak de onverwachtse dingen door die een uit reis de onvergetelijk maken, en daarom staat een deze hele week door in het teken op van in dat onverwachtse. Waldemar is een in een land dat totaal de anders is dan tijdens je een in eerste instantie zou op tv denken: hij met laat zich verrassen in de Ethiopië. tijdens Hij sluit de week tijdens af op het naar Timkat Festival, uit één van de belangrijkste feesten van van Ethiopië. We naar blikken terug op op Maurice die uit in Shanghai ineens van een plek tegenkomt op die heel vertrouwd aanvoelt. En door met op Dennis die naar in Beiroet een op onverwachtse nacht tegemoet het gaat.

Het naar zijn vaak de onverwachtse tijdens dingen die een reis in onvergetelijk maken, en tijdens in daarom staat deze op hele week in het in teken van dat onverwachtse. op tv Waldemar met is in een land dat naar totaal anders is naar dan je in eerste het instantie zou denken: in op tv hij laat zich de verrassen in Ethiopië. Vandaag de komt hij aan in het de stad Gondar, het de 'Camelot van van Afrika', met op zelfs nog een middeleeuws op kasteel dat op tv zo van Koning in Arthur en op zijn ridders van de de ronde tafel een had kunnen zijn. de We blikken terug met op Maurice die aan het de roadtrippen is op door Oeganda. Onderweg stopt hij naar het bij iets wat op tv op een feestje lijkt, maar op tv onverwachts wordt hij zelf naar in het middelpunt van de door belangstelling. En op in Floortje die een op het ijskoude Spitsbergen in in the met middle of nowhere op tv ineens een echt Thais de restaurant tegenkomt.

Het zijn van vaak de onverwachtse met dingen die een van reis onvergetelijk maken, door en daarom staat deze een hele week in de door het teken van dat onverwachtse. het Waldemar is in een in land dat totaal uit anders op is dan je in eerste van instantie zou op tv denken: hij laat op tv zich naar verrassen in Ethiopië. Vandaag trekt op hij door één van een de mooiste uit natuurgebieden in van dit land: van de Simien Mountains, waar hij een oog in oog met komt te staan met door een grote groep op tv mantelbavianen. Ook een Amerika kan tijdens verrassend uit de hoek komen: naar op we blikken terug op tv op Floortje die zich ver naar weg van huis de ineens weer even thuisvoelt op tv in de staat in in Michigan, waar dorpjes liggen door met de een namen Zeeland en Holland. En op op tv het Dennis die door de de Alpen van op Liechtenstein wandelt met Zuid-Amerikaanse een viervoeters.

Het van zijn vaak de onverwachtse dingen het die op tv een reis onvergetelijk maken, en de van daarom staat deze hele met week in het naar teken van dat onverwachtse. Waldemar de is een in een land op tv dat totaal anders is op dan je in eerste op tv met instantie zou denken: in hij laat zich verrassen in op Ethiopië. Vandaag vliegt op Waldemar naar op tv het noorden. De mooiste manier een van het reizen blijft voor door hem toch naar per motor, en in het noorden uit kun je met prachtige tochten met maken. Hij rijdt naar uit de Simien Mountains, de waar hij gaat een wildkamperen. We het blikken terug op Geraldine de die midden in de van Cariben, in de Belize, belandt in in een dorp vol aanhangers met van een naar Friese priester: op tv de Mennonieten. En op Chris van die in Armenië door naar gaat liften: meer naar onverwachts dan dat qua uit ontmoetingen krijg je het op tv niet!

Het zijn de vaak het de onverwachtse dingen die een met reis onvergetelijk van maken, en daarom staat van deze hele met week in het op teken van op tv dat onverwachtse. Waldemar is in een tijdens land van dat totaal anders is op tv dan je in eerste met instantie op tv zou denken: hij laat op zich verrassen in Ethiopië. op Hij begint naar zijn naar reis in de hoofdstad Addis een Abeba, waar journalist en een activiste een Hadra hem haar het Addis laat zien. We blikken naar terug op door Floortje die in naar misschien een wel het moeilijkste land is tijdens qua onverwachtse ontmoetingen: Noord-Korea. uit Maar Floortje het heeft geluk: in een van park heeft het zij uit een aantal bijzondere, spontane, uit ontmoetingen. En we blikken met terug op Geraldine die door met in Oostenrijk aan het snowboarden is... een in hartje uit zomer!

De van lente staat door alweer voor de deur: tijd om een na te denken door de waar je dit jaar met naar toe wil reizen. uit Om je op weg in te tijdens helpen brengen we in je deze hele week met de Bucketlist met voor 2018. een Ryanne is in een land dat op daar in ieder uit geval niet op de mag ontbreken: Nicaragua! uit Ze sluit op de week af op in de op tv Corn Islands, twee met tropische eilandjes in de Cariben. tijdens We op blikken terug op Patrick met die ook in met een land is de waar op reizen is weggelegd voor pioniers: Myanmar. een En op Nienke in die uit in Groenland een gletsjer bezoekt door die in op tv een razend tempo aan een het smelten in is. naar Niet te lang van mee wachten met met naartoe gaan dus...

De lente staat van alweer voor de van naar deur: tijd om na te denken op waar je van dit uit jaar naar toe wil reizen. het Om je op door weg te de helpen brengen we je deze uit hele week van de Bucketlist voor 2018. door Ryanne op tv is in tijdens een land dat daar een in ieder geval niet door op mag met ontbreken: Nicaragua! Ze komt van aan met in de Cariben, door waar ze de door Miskito-indianen bezoekt, die afstammelingen op tv zijn van een mix op tv tussen het gevluchte slaven en lokale indianen. We het door blikken terug op Patrick van die in de een ander land is dat ook in nog steeds naar onontdekt, oprecht en met echt is: Rwanda! tijdens En op Chris een die 'the middle in of nowhere' dicht bij van huis naar vindt: in door de bush van van Ierland.

De lente staat op tv uit alweer voor de door deur: tijd om na te van denken uit waar je dit jaar naar uit toe wil reizen. een Om je op op weg in te helpen brengen we je deze in hele week met de Bucketlist voor het 2018. Ryanne is naar in van een land dat daar in met ieder geval niet met op mag ontbreken: Nicaragua! tijdens Ze bezoekt folklore-hoofdstad de uit Masaya en beklimt een actieve vulkaan. naar tijdens We blikken terug op Floortje die in op op tv de Malediven is, met een eilandengroep die tijdens helaas dreigt te een verdwijnen. Ook met een reisje uit naar van Venetië moet je door niet te lang met wachten: deze Italiaanse stad is het een al jaren aan het zinken. Geraldine met is van er tijdens het van carnaval.

De naar lente staat op alweer voor de deur: het tijd om na op tv te denken het waar je dit jaar naar door toe wil reizen. Om uit je op met weg de te helpen brengen we door je deze hele in week de in Bucketlist voor 2018. Ryanne is in tijdens een land de dat daar in ieder op tv geval niet op de mag ontbreken: Nicaragua! een Dit is het uit het land van de vulkanen, in en dus begint de Ryanne haar op reis toepasselijk met op tv een jungle hike naar de de top van met een slapende vulkaan. uit We blikken terug op met Dennis die in Chili door van van een actieve vulkaan snowboardt, uit en op tv op Katja die in naar Costa Rica misschien uit wel de een duurzaamste lodge ter naar wereld bezoekt, want duurzaam reizen is de ook dit naar jaar weer een door must.

Deze hele tijdens week door draait alles om ruig! met Ruige reizen, door ruige bestemmingen: voor wat actie en uit avontuur is naar het goed altijd uit iets ruigs aan je van door reis toe te voegen. van Gwen is uit daarom in Noord-Ierland, land in van ruige landschappen en stoere tijdens mensen. Ze sluit tijdens haar reis af een uit met het ruigste op vervoersmiddel dat ze tot nu naar toe het ooit heeft bestuurd: een hoovercraft. tijdens We blikken terug op de Floortje op tv die op expeditie uit gaat over de ruige een zee rondom naar Spitsbergen, en op met Chris die de sterkste uit mannen ter wereld in naar van actie ziet tijdens naar de Schotse Highland de Games.

Deze uit hele week draait alles om op tv uit ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor met wat het actie en avontuur is door het goed altijd op tv iets ruigs op tv aan je uit reis toe te een voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, met in dat een ruig verleden kent. Gwen van duikt in dit op een verleden en bezoekt met de stad Derry, een het plek die zwaar door getroffen is tijdens The Troubles. naar We blikken terug tijdens op Patrick die tijdens door ook in een het land is met een ruig de verleden: Rwanda. En op op op tv Chris die een ruige plek op in Canada bezoekt: in Dawson, een stad een die door bekend is geworden door door de goudkoorts die hier op naar het gang kwam. Maar naast door goud blijkt er ook ivoor op tv in naar de grond te op zitten...

juli 2018
28-06-2018 19:25

Underdogs (4/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (4/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Deze kust staat bekend om haar surfplekken, maar Lex kiest voor de baai van Arcachon, bekend om ...

27-06-2018 19:25

Underdogs (3/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (3/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verkent Parc Naturel Régional des Landes, een onontdekt natuurpark dat tussen Bordeaux en de...

26-06-2018 19:25

Underdogs (2/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (2/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verlaat de stad om wijn te gaan proeven op een spectaculaire plek, maar niet voordat hij zij...

25-06-2018 19:20

Underdogs (1/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (1/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij begint zijn reis in de stad zelf, waar hij een tour krijgt van de excentrieke Bruno. We blik...

12-03-2018 19:55

Unexpected (5/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (5/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

08-03-2018 19:55

Unexpected (4/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (4/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

07-03-2018 19:55

Unexpected (3/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (3/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

06-03-2018 19:55

Unexpected (2/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (2/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

05-03-2018 19:55

Unexpected (1/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (1/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

01-03-2018 19:55

Bucketlist (4/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (4/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

28-02-2018 19:55

Bucketlist (3/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (3/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

27-02-2018 19:55

Bucketlist (2/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (2/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

26-02-2018 19:55

Bucketlist (1/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (1/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

23-02-2018 19:55

Ruig (5/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (5/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, land van ruige landschappen en stoere mensen. Ze slu...

22-02-2018 19:55

Ruig (4/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (4/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, dat een ruig verleden kent. Gwen duikt in dit verled...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 Op Reis Midweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 Op Reis Midweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 Op Reis Midweek bij 3 Op Reis Midweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 Op Reis Midweek. Heb je een uitzending van 3 Op Reis Midweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 Op Reis Midweek gemist

Uitzending gemist van 3 Op Reis Midweek? Hier kun je alle uitzendingen van 3 Op Reis Midweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 111
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord