Programma gemist?

Het met programma staat in het teken naar van het de 'underdog', en daarom is de Lex in Bordeaux, door om deze minder uit bekende stad met en streek naar voren op tv de te schuiven. Deze kust staat met bekend om haar surfplekken, het door maar Lex kiest voor de de baai van Arcachon, met bekend om iets uit heel anders! We blikken door terug naar op Dennis die in Thailand het voor het kleine naar eilandje met Koh Tao kiest, door en op Filemon het die op met de Canarische Eilanden underdog de La Palma van bezoekt.

Het programma staat met een in het teken de van de 'underdog', en daarom een is Lex in Bordeaux, van om deze minder van bekende stad op en streek door naar voren te schuiven. Hij in verkent Parc het Naturel van Régional des Landes, een onontdekt natuurpark van dat tussen een Bordeaux het en de kust ligt, en uit slaapt in een bijzondere uit boomhut. van We blikken naar terug op Chris die underdog door Sri door Lanka bezoekt, en op Maurice die een op safari op gaat in het minder tijdens voor de hand door liggende van Oeganda.

Het programma staat op in het teken in van de 'underdog', van uit en daarom is Lex de in Bordeaux, om deze minder van het bekende stad en door streek naar voren het te schuiven. Hij het verlaat de stad door om wijn te gaan proeven op tv op een spectaculaire plek, uit maar een niet voordat hij zijn auto door laat keuren tijdens in het een excentrieke garage. We tijdens blikken terug op Floortje een die op de underdog tijdens naar van de vervoersmiddelen met springt: een vrachtschip. van En op Dennis die in in de uit hoofdstad van underdog Albanië op is.

Het de programma staat in het naar teken van de in 'underdog', in en daarom is het Lex in Bordeaux, om deze minder door bekende stad en met de streek naar voren te uit schuiven. Hij de begint zijn reis in de stad in van zelf, waar hij een tour krijgt tijdens van de excentrieke uit Bruno. We met blikken terug op door Chris die de van underdog de van Midden-Amerika bezoekt: El een Salvador, en op door Evi die ook in in Frankrijk is, maar naar dan in uit Nantes.

Het zijn in vaak de van onverwachtse dingen het die een reis door onvergetelijk maken, en naar daarom staat deze van hele week in het met teken van dat onverwachtse. Waldemar in is in een naar op land dat totaal anders in is dan de je in eerste met instantie zou denken: hij laat zich met op tv verrassen in Ethiopië. Hij door sluit de week af op uit het op Timkat Festival, één van de op uit belangrijkste feesten van Ethiopië. We blikken in terug op Maurice uit die met in Shanghai ineens een van plek het tegenkomt die heel naar vertrouwd aanvoelt. En op Dennis die in in Beiroet met een onverwachtse nacht tegemoet van uit gaat.

Het zijn vaak het een de onverwachtse dingen die een op reis onvergetelijk het maken, en uit daarom staat deze hele door week in het teken van op dat onverwachtse. door Waldemar van is in een in land dat totaal door anders is dan je in met eerste instantie zou denken: van hij laat zich op verrassen in met Ethiopië. van Vandaag komt hij aan in de op stad een Gondar, het 'Camelot in van Afrika', met zelfs nog op tv een de middeleeuws kasteel dat zo van naar de Koning Arthur en de zijn ridders van de een ronde tafel had kunnen zijn. van naar We blikken terug op Maurice naar die aan het tijdens roadtrippen is door de Oeganda. Onderweg stopt hij van bij van iets wat op een feestje tijdens op tv lijkt, maar onverwachts wordt door hij zelf het middelpunt van uit van de belangstelling. En op van Floortje die op het het ijskoude Spitsbergen in the het middle tijdens of nowhere ineens een het echt de Thais restaurant tegenkomt.

Het zijn uit vaak de onverwachtse naar dingen die een reis met onvergetelijk van maken, en daarom staat deze uit hele uit week in naar het teken van dat onverwachtse. de Waldemar is door in een land naar dat totaal anders is dan uit uit je in eerste instantie met zou denken: hij een laat zich verrassen in naar Ethiopië. Vandaag uit trekt hij door door één van de mooiste natuurgebieden in van dit land: op naar de Simien Mountains, met waar hij oog in oog komt met te staan met de een grote met groep mantelbavianen. Ook op tv Amerika in kan verrassend uit de hoek van komen: we tijdens blikken terug op Floortje op tv die zich ver weg naar van huis uit ineens weer tijdens even thuisvoelt in de staat naar Michigan, waar dorpjes in liggen het met de namen Zeeland op en Holland. in En op Dennis door die door van de Alpen van op tv Liechtenstein wandelt met in Zuid-Amerikaanse viervoeters.

Het zijn in vaak een de onverwachtse dingen die een in reis onvergetelijk uit maken, en daarom het staat deze door hele week in een het teken van dat onverwachtse. Waldemar de is in van een land dat totaal het anders is het dan je in een eerste met instantie zou denken: hij op laat zich verrassen in Ethiopië. een Vandaag met vliegt Waldemar naar het noorden. op op tv De mooiste manier door van reizen blijft voor de hem toch met per motor, en een in het noorden het kun je prachtige tochten een maken. Hij rijdt naar uit de Simien Mountains, tijdens waar hij gaat wildkamperen. met met We blikken terug het op Geraldine die midden in de het een Cariben, in Belize, belandt met in een dorp vol aanhangers een van op tv een Friese uit priester: de Mennonieten. En een op Chris die in Armenië naar op tv gaat liften: meer onverwachts van dan dat een qua ontmoetingen krijg je het tijdens niet!

Het zijn vaak de de onverwachtse dingen een naar die een reis onvergetelijk maken, naar en uit daarom staat deze hele week in een op tv het teken van dat onverwachtse. Waldemar met is in een in land dat totaal naar anders is naar dan je het in eerste instantie zou denken: het hij laat zich een verrassen in uit Ethiopië. Hij uit begint zijn reis op in de hoofdstad een Addis Abeba, naar waar journalist en activiste tijdens Hadra hem haar Addis laat van in zien. We blikken terug op Floortje op die in met misschien wel het moeilijkste op tv land tijdens is qua onverwachtse een ontmoetingen: Noord-Korea. Maar Floortje met heeft geluk: in op tv een park met heeft zij naar een aantal bijzondere, spontane, ontmoetingen. En een we naar blikken terug op Geraldine in die in Oostenrijk aan door tijdens het snowboarden is... een in hartje zomer!

De in lente staat uit alweer voor de een deur: tijd om na te de denken waar op tv je dit jaar een naar toe wil reizen. met Om je in op weg te helpen het brengen we je deze op de hele week de Bucketlist in voor 2018. Ryanne is in uit een tijdens land dat daar in in ieder geval niet op een de mag ontbreken: Nicaragua! in Ze sluit de week af op met de Corn met Islands, twee tropische eilandjes op tv in de Cariben. in We blikken terug naar op het Patrick die ook in een uit in land is waar naar reizen is weggelegd naar voor pioniers: Myanmar. En op Nienke het die in het Groenland een gletsjer bezoekt op die naar in een een razend tempo aan het smelten is. tijdens uit Niet te lang mee tijdens wachten met naartoe gaan het dus...

De lente staat in op tv alweer voor de deur: tijd van om na te denken op waar je naar dit jaar naar op toe wil reizen. Om uit je in op weg te helpen brengen tijdens we tijdens je deze hele week met de Bucketlist voor 2018. in Ryanne het is in een land dat van daar in ieder door geval niet een op van mag ontbreken: Nicaragua! van Ze komt aan in het de Cariben, waar ze de in Miskito-indianen bezoekt, die door afstammelingen op tv zijn van een op tv mix tussen door gevluchte slaven en uit lokale indianen. We blikken terug op uit in Patrick die in een ander naar land het is dat ook nog steeds onontdekt, op oprecht op tv en echt is: Rwanda! met En een op Chris die 'the middle van of tijdens nowhere' dicht bij huis vindt: door in de door bush van de Ierland.

De lente staat van tijdens alweer voor de deur: uit tijd om na te denken een waar de je dit jaar naar een toe met wil reizen. Om in je op weg te uit helpen brengen op tv we je deze hele in week de een Bucketlist voor 2018. Ryanne uit is in een uit land dat daar met in ieder van geval niet op mag een ontbreken: Nicaragua! Ze bezoekt folklore-hoofdstad tijdens op Masaya en beklimt een actieve op vulkaan. de We blikken terug op Floortje die op op de op tv Malediven is, een naar eilandengroep die op helaas dreigt te verdwijnen. Ook tijdens met een reisje een naar in Venetië moet met je niet te het lang wachten: deze op Italiaanse stad is al een jaren aan het zinken. op tv Geraldine is er tijdens een het met carnaval.

De lente staat door alweer voor de tijdens naar deur: tijd om op na te denken waar je van dit jaar naar toe in met wil reizen. Om het je op weg een te helpen brengen we een je deze hele naar week de uit Bucketlist voor 2018. op Ryanne is in een land op tv dat daar op tv in ieder geval het niet op mag ontbreken: de Nicaragua! een Dit is het land van van de een vulkanen, en dus uit begint Ryanne haar reis toepasselijk op tv met een jungle hike van naar de door top van een slapende met vulkaan. We van blikken terug door op Dennis een die in Chili op tv van een actieve de vulkaan snowboardt, en op Katja tijdens die in van Costa Rica naar misschien wel de uit duurzaamste lodge ter de wereld bezoekt, want duurzaam reizen is op van ook dit jaar weer een op tv must.

Deze van hele week draait op alles om op ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor een uit wat actie en avontuur is naar het door goed altijd iets ruigs aan het je met reis toe te op voegen. Gwen is daarom in naar Noord-Ierland, land een van ruige tijdens landschappen en stoere mensen. naar Ze sluit haar reis af in met het van ruigste vervoersmiddel dat naar ze tot nu toe uit met ooit heeft bestuurd: een hoovercraft. op We blikken terug op een Floortje die door op tijdens expeditie gaat over van de ruige zee naar rondom Spitsbergen, en op Chris die op de de sterkste mannen ter wereld in door actie het ziet tijdens de Schotse Highland op tv een Games.

Deze naar hele week door draait alles om uit ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: uit voor wat actie een en avontuur is het de goed altijd van iets ruigs aan de je door reis toe te voegen. Gwen is met daarom in de Noord-Ierland, dat tijdens een ruig verleden op kent. Gwen duikt in door dit verleden het en bezoekt de naar stad Derry, een plek die de zwaar in getroffen is door tijdens The Troubles. het We blikken terug op Patrick van die ook in met een land is met tijdens een ruig naar verleden: Rwanda. En een op tijdens Chris die een ruige plek het in Canada tijdens bezoekt: Dawson, een stad een die door bekend is geworden tijdens door de goudkoorts die uit hier op een gang kwam. Maar naast goud door blijkt een er ook ivoor in met de grond van te zitten...

juli 2019
28-06-2018 19:25

Underdogs (4/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (4/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Deze kust staat bekend om haar surfplekken, maar Lex kiest voor de baai van Arcachon, bekend om ...

27-06-2018 19:25

Underdogs (3/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (3/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verkent Parc Naturel Régional des Landes, een onontdekt natuurpark dat tussen Bordeaux en de...

26-06-2018 19:25

Underdogs (2/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (2/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verlaat de stad om wijn te gaan proeven op een spectaculaire plek, maar niet voordat hij zij...

25-06-2018 19:20

Underdogs (1/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (1/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij begint zijn reis in de stad zelf, waar hij een tour krijgt van de excentrieke Bruno. We blik...

12-03-2018 19:55

Unexpected (5/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (5/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

08-03-2018 19:55

Unexpected (4/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (4/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

07-03-2018 19:55

Unexpected (3/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (3/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

06-03-2018 19:55

Unexpected (2/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (2/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

05-03-2018 19:55

Unexpected (1/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (1/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

01-03-2018 19:55

Bucketlist (4/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (4/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

28-02-2018 19:55

Bucketlist (3/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (3/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

27-02-2018 19:55

Bucketlist (2/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (2/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

26-02-2018 19:55

Bucketlist (1/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (1/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

23-02-2018 19:55

Ruig (5/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (5/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, land van ruige landschappen en stoere mensen. Ze slu...

22-02-2018 19:55

Ruig (4/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (4/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, dat een ruig verleden kent. Gwen duikt in dit verled...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 Op Reis Midweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 Op Reis Midweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 Op Reis Midweek bij 3 Op Reis Midweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 Op Reis Midweek. Heb je een uitzending van 3 Op Reis Midweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 Op Reis Midweek gemist

Uitzending gemist van 3 Op Reis Midweek? Hier kun je alle uitzendingen van 3 Op Reis Midweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 111
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord