Programma gemist?

Het programma tijdens staat in het teken de van de de 'underdog', door en daarom is Lex in door Bordeaux, om deze uit minder bekende stad tijdens en streek naar voren in een te schuiven. Deze kust staat naar bekend om haar de surfplekken, tijdens maar Lex kiest naar voor de baai van Arcachon, een bekend om op iets heel anders! We een blikken van terug op Dennis die in naar Thailand voor het kleine door eilandje een Koh Tao kiest, en op in Filemon die uit op de Canarische Eilanden tijdens van underdog La Palma in bezoekt.

Het programma het staat in het op teken van de 'underdog', uit en uit daarom is Lex naar in Bordeaux, om deze minder van bekende stad en in streek naar voren een te schuiven. de Hij verkent Parc Naturel naar in Régional des Landes, een onontdekt in natuurpark dat een tussen Bordeaux en de op kust ligt, en slaapt van in het een bijzondere boomhut. We op tv blikken terug door op Chris op die underdog Sri Lanka op tv bezoekt, en op tv op Maurice die op safari tijdens gaat in het op tv minder voor de hand een tijdens liggende Oeganda.

Het op programma staat in in het teken van de het 'underdog', en daarom het is Lex door in Bordeaux, met om deze minder bekende stad en een uit streek naar voren te naar schuiven. Hij de verlaat de stad om wijn te tijdens op gaan proeven op op een spectaculaire plek, maar door niet voordat op tv hij zijn auto laat keuren in het de een excentrieke garage. We blikken terug de op Floortje de die op de het underdog van de van vervoersmiddelen springt: een vrachtschip. met En de op Dennis die in door de hoofdstad van underdog het Albanië uit is.

Het met programma staat met in het teken door van de 'underdog', en daarom op tv is Lex in Bordeaux, uit naar om deze minder een bekende stad en streek naar voren de van te schuiven. Hij naar begint zijn reis in de tijdens stad de zelf, waar hij een uit tour krijgt van de naar excentrieke Bruno. We blikken een van terug op Chris die de underdog op tv op tv van Midden-Amerika bezoekt: El met Salvador, en op Evi die een ook met in Frankrijk is, maar naar dan in in Nantes.

Het zijn naar vaak uit de onverwachtse dingen die een een reis onvergetelijk maken, en naar daarom staat van deze hele week in een op het teken van dat onverwachtse. in Waldemar is in op tv een land dat totaal de anders is dan het de je in eerste instantie tijdens zou denken: hij laat zich uit verrassen in op Ethiopië. Hij uit sluit de week af door op het van Timkat Festival, één met van de belangrijkste met feesten van Ethiopië. We op blikken terug op Maurice naar die een in Shanghai ineens een naar plek tegenkomt die heel op tv vertrouwd aanvoelt. En door op Dennis tijdens die in op Beiroet een onverwachtse nacht tegemoet de op gaat.

Het op zijn vaak de onverwachtse naar dingen met die een reis onvergetelijk maken, een en daarom met staat deze hele door week in het het teken van dat naar onverwachtse. Waldemar naar is in een een land dat totaal anders is de dan je in in eerste instantie zou denken: het het hij laat zich verrassen met in Ethiopië. Vandaag komt op tv hij aan in de de van stad Gondar, het 'Camelot van Afrika', de met zelfs een nog een middeleeuws kasteel op tv tijdens dat zo van tijdens Koning Arthur en zijn door ridders van op tv de ronde tafel had kunnen zijn. naar We op tv blikken terug op in Maurice die aan op tv het roadtrippen is door Oeganda. uit Onderweg stopt hij uit bij op iets wat op een feestje met uit lijkt, maar onverwachts uit wordt hij zelf van het middelpunt van op tv de belangstelling. En op Floortje die in op tv op het ijskoude Spitsbergen in the tijdens middle in of nowhere ineens een echt door Thais in restaurant tegenkomt.

Het zijn in vaak de onverwachtse dingen van die een het reis onvergetelijk tijdens maken, en daarom op staat deze op tv hele week in het teken van uit dat onverwachtse. tijdens Waldemar de is in een tijdens land dat totaal anders is op dan je in eerste met instantie op zou denken: hij uit laat zich verrassen met in Ethiopië. Vandaag trekt hij naar door één het van de mooiste van natuurgebieden door van dit land: de op tv Simien Mountains, waar hij oog naar tijdens in oog komt te staan de met een grote groep met mantelbavianen. van Ook Amerika kan verrassend uit het met de hoek komen: in we blikken terug op Floortje in die zich ver een weg van huis ineens in weer even door thuisvoelt met in de staat Michigan, waar in dorpjes liggen de met de namen Zeeland uit en Holland. En op uit Dennis die door op de Alpen van het Liechtenstein wandelt in met Zuid-Amerikaanse in viervoeters.

Het tijdens zijn vaak het de onverwachtse dingen met die een reis onvergetelijk de maken, en daarom van staat deze het hele week in naar het teken van van dat onverwachtse. Waldemar is tijdens in een de land dat totaal anders is de dan je in eerste een instantie zou denken: uit hij laat tijdens zich verrassen in Ethiopië. uit Vandaag vliegt Waldemar naar naar het met noorden. De mooiste met manier naar van reizen blijft voor op tv hem toch van per motor, en in tijdens het noorden kun door je prachtige van tochten maken. Hij rijdt in naar de Simien Mountains, met waar hij gaat wildkamperen. uit op We blikken terug op Geraldine die met op tv midden in de door Cariben, in Belize, belandt in een op dorp vol tijdens aanhangers van een van Friese priester: de op Mennonieten. op tv En op Chris die in Armenië door gaat liften: door meer naar onverwachts dan dat qua ontmoetingen krijg uit de je het niet!

Het zijn vaak in de onverwachtse in dingen het die een reis onvergetelijk de maken, en daarom het staat deze door hele week in het teken een van dat onverwachtse. Waldemar het is in een op land van dat totaal anders is dan op je in de eerste instantie zou denken: naar hij laat een zich verrassen in Ethiopië. de Hij begint zijn de het reis in de met hoofdstad Addis Abeba, waar journalist en van activiste het Hadra hem haar tijdens Addis laat zien. We van blikken terug tijdens op Floortje met die in misschien op wel het moeilijkste land is op qua onverwachtse ontmoetingen: Noord-Korea. met een Maar Floortje heeft geluk: door in een park uit heeft zij een aantal naar bijzondere, spontane, ontmoetingen. En in we met blikken terug op op tv Geraldine die in Oostenrijk een aan op het snowboarden is... de in hartje zomer!

De lente het staat alweer op tv voor de tijdens deur: tijd om na tijdens te denken waar je dit op tv jaar met naar toe wil een reizen. Om je met op weg te helpen brengen naar we je deze van hele in week de Bucketlist op voor 2018. de Ryanne is in de een land dat daar in op ieder geval niet op de mag ontbreken: Nicaragua! naar Ze op sluit de week tijdens af op de Corn uit Islands, twee een tropische eilandjes tijdens in de Cariben. We tijdens blikken terug de op Patrick die ook de in een land van is waar reizen is naar weggelegd tijdens voor pioniers: Myanmar. En tijdens op Nienke die in het Groenland de een gletsjer bezoekt die door in een in razend tempo aan met het smelten is. Niet te lang door mee wachten met met naartoe gaan van dus...

De het lente staat alweer de voor de op deur: tijd om na door te denken waar je dit een jaar naar toe op tijdens wil reizen. Om je op naar weg te helpen naar brengen van we je deze hele week de in Bucketlist voor het 2018. Ryanne naar is in een uit land dat met daar in ieder geval niet op in mag naar ontbreken: Nicaragua! Ze uit komt aan in in de Cariben, waar ze de een Miskito-indianen bezoekt, die de afstammelingen zijn op van in een mix tussen het gevluchte slaven en op lokale indianen. We blikken terug op op Patrick de die in een ander land op tv is dat ook op tv nog steeds in onontdekt, oprecht de en echt is: Rwanda! En een op in Chris die 'the middle uit of het nowhere' dicht bij op tv huis vindt: in de bush van de het Ierland.

De op lente staat alweer voor de een deur: tijd uit om na op tv te denken waar je de dit jaar naar toe door wil reizen. tijdens Om in je op weg te een helpen brengen een we je deze hele week de een Bucketlist voor door 2018. Ryanne is van in een land dat met uit daar in ieder geval niet op in mag van ontbreken: Nicaragua! Ze bezoekt folklore-hoofdstad tijdens Masaya tijdens en beklimt een actieve vulkaan. tijdens een We blikken terug de op Floortje die op de van Malediven is, van een eilandengroep op die helaas dreigt te in verdwijnen. Ook met een met reisje naar Venetië met moet je niet tijdens te lang wachten: uit deze Italiaanse stad is uit al jaren door aan het zinken. Geraldine op tv is er tijdens tijdens het het carnaval.

De lente staat uit alweer tijdens voor de door deur: tijd om na te een denken waar een je dit jaar uit naar toe wil van reizen. Om je op weg tijdens naar te helpen brengen het we je deze hele van week de Bucketlist voor uit 2018. Ryanne naar is in een land van dat daar uit in ieder geval niet uit op mag ontbreken: Nicaragua! van tijdens Dit is het tijdens land van de vulkanen, en de dus door begint Ryanne haar tijdens reis toepasselijk met een jungle hike het op naar de top van een in slapende vulkaan. We blikken op tv terug op met Dennis met die in Chili van naar een actieve het vulkaan snowboardt, en naar op Katja die in van Costa Rica misschien op tv wel de duurzaamste een lodge ter wereld bezoekt, de want duurzaam reizen is het ook op dit jaar de weer een must.

Deze het hele week draait alles op tv om ruig! Ruige naar reizen, in ruige bestemmingen: voor wat actie en van avontuur is het het tijdens goed altijd iets ruigs aan je door op reis toe te voegen. met Gwen is daarom in Noord-Ierland, op tv land naar van ruige uit landschappen en stoere mensen. de Ze sluit haar reis uit af met in het ruigste van vervoersmiddel dat ze tot tijdens nu toe ooit in heeft bestuurd: naar een hoovercraft. We blikken uit terug op Floortje die op op expeditie gaat over door een de ruige zee rondom Spitsbergen, en een op Chris die van de met sterkste mannen ter wereld in uit actie ziet uit tijdens de Schotse Highland de het Games.

Deze hele week naar draait alles met om door ruig! Ruige reizen, ruige tijdens bestemmingen: voor wat actie door en naar avontuur is het goed altijd iets naar ruigs het aan je uit reis toe te op tv voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, op tv dat een in ruig van verleden kent. Gwen duikt door in dit het verleden en bezoekt de stad Derry, van een het plek die zwaar uit getroffen is met tijdens The Troubles. We naar blikken terug op Patrick van die ook in een met land door is met een op ruig verleden: naar Rwanda. En op met Chris die een ruige plek in op Canada op bezoekt: Dawson, een de stad die bekend is geworden het in door de goudkoorts die hier op het gang kwam. Maar een naast goud in blijkt er ook met ivoor in de grond op te in zitten...

januari 2021
28-06-2018 19:25

Underdogs (4/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (4/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Deze kust staat bekend om haar surfplekken, maar Lex kiest voor de baai van Arcachon, bekend om ...

27-06-2018 19:25

Underdogs (3/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (3/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verkent Parc Naturel Régional des Landes, een onontdekt natuurpark dat tussen Bordeaux en de...

26-06-2018 19:25

Underdogs (2/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (2/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verlaat de stad om wijn te gaan proeven op een spectaculaire plek, maar niet voordat hij zij...

25-06-2018 19:20

Underdogs (1/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (1/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij begint zijn reis in de stad zelf, waar hij een tour krijgt van de excentrieke Bruno. We blik...

12-03-2018 19:55

Unexpected (5/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (5/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

08-03-2018 19:55

Unexpected (4/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (4/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

07-03-2018 19:55

Unexpected (3/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (3/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

06-03-2018 19:55

Unexpected (2/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (2/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

05-03-2018 19:55

Unexpected (1/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (1/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

01-03-2018 19:55

Bucketlist (4/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (4/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

28-02-2018 19:55

Bucketlist (3/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (3/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

27-02-2018 19:55

Bucketlist (2/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (2/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

26-02-2018 19:55

Bucketlist (1/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (1/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

23-02-2018 19:55

Ruig (5/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (5/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, land van ruige landschappen en stoere mensen. Ze slu...

22-02-2018 19:55

Ruig (4/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (4/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, dat een ruig verleden kent. Gwen duikt in dit verled...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 Op Reis Midweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 Op Reis Midweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 Op Reis Midweek bij 3 Op Reis Midweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 Op Reis Midweek. Heb je een uitzending van 3 Op Reis Midweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 Op Reis Midweek gemist

Uitzending gemist van 3 Op Reis Midweek? Hier kun je alle uitzendingen van 3 Op Reis Midweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 111
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!