Programma gemist?

Het programma tijdens staat in door het teken van van de 'underdog', en daarom het is een Lex in Bordeaux, om deze minder de bekende stad een en streek naar voren naar te op tv schuiven. Deze kust staat met bekend om haar met surfplekken, door maar Lex kiest voor de met baai op tv van Arcachon, bekend om iets heel naar door anders! We blikken terug op Dennis op tv die een in Thailand het voor het kleine eilandje Koh Tao de kiest, en naar op Filemon die op de de op Canarische Eilanden underdog La Palma in op tv bezoekt.

Het op programma staat in het op tv teken naar van de 'underdog', en de daarom is Lex in Bordeaux, op tijdens om deze minder bekende stad met en tijdens streek naar voren te van schuiven. Hij verkent Parc door Naturel met Régional des Landes, door een onontdekt natuurpark dat tussen op tv Bordeaux naar en de kust op tv ligt, en slaapt in naar een bijzondere boomhut. van We blikken terug uit op Chris die underdog door Sri de Lanka bezoekt, en op Maurice die op op uit safari gaat in het minder het een voor de hand uit liggende Oeganda.

Het programma staat een in het een teken van op de 'underdog', op en daarom is Lex naar in Bordeaux, om deze minder de bekende in stad en streek naar uit voren uit te schuiven. Hij verlaat de op tv stad om wijn te tijdens gaan proeven op op een spectaculaire plek, op maar een niet voordat hij met zijn auto laat keuren uit in op een excentrieke garage. tijdens We blikken terug een op Floortje die het op de underdog van een de vervoersmiddelen tijdens springt: een vrachtschip. En in op Dennis die op tv in de hoofdstad op tv van underdog Albanië een is.

Het door programma staat in het een teken van de 'underdog', tijdens en daarom is op tv Lex in Bordeaux, de om deze minder in bekende stad en het streek door naar voren te tijdens schuiven. Hij begint zijn reis van in de stad met op zelf, waar hij het een tour krijgt van de excentrieke het Bruno. We blikken naar terug op Chris op die de underdog naar van een Midden-Amerika bezoekt: El Salvador, uit en op Evi die tijdens ook van in Frankrijk is, maar het dan in naar Nantes.

Het zijn vaak uit tijdens de onverwachtse dingen op die een reis onvergetelijk maken, door en daarom naar staat deze hele week door in het van teken van dat tijdens onverwachtse. Waldemar is in een uit land dat tijdens totaal anders is in dan een je in eerste instantie zou op denken: hij laat naar zich verrassen de in Ethiopië. Hij sluit de in week uit af op het Timkat Festival, naar één de van de belangrijkste feesten van de Ethiopië. op tv We blikken terug op op Maurice die in Shanghai op ineens een op plek tegenkomt op tv die heel vertrouwd aanvoelt. naar En op op Dennis die op tv in Beiroet een onverwachtse nacht tegemoet tijdens van gaat.

Het met zijn vaak de onverwachtse tijdens dingen die tijdens een reis onvergetelijk op tv maken, en daarom met staat deze door hele week in het teken van naar dat uit onverwachtse. Waldemar is door in een land een dat totaal anders is uit dan je in naar eerste instantie zou denken: op hij laat zich op tv verrassen in een Ethiopië. Vandaag komt met hij aan in de op tv stad door Gondar, het 'Camelot van Afrika', de met zelfs nog door een middeleeuws tijdens kasteel met dat zo van Koning het Arthur en zijn ridders in van de op ronde tafel had naar kunnen zijn. met We blikken terug door op Maurice die aan het in roadtrippen is met door Oeganda. Onderweg een stopt hij de bij iets wat op in een feestje lijkt, maar op onverwachts wordt hij de zelf het middelpunt van op de belangstelling. van En op Floortje naar die op het het ijskoude Spitsbergen van in the het middle of nowhere ineens een echt op tv Thais restaurant een tegenkomt.

Het de zijn vaak de onverwachtse dingen uit die een reis het onvergetelijk maken, en uit daarom staat uit deze hele week in door het tijdens teken van dat onverwachtse. door Waldemar is in in een land dat totaal door anders is naar dan in je in eerste de instantie zou denken: hij laat zich met verrassen in Ethiopië. naar Vandaag trekt hij met door één van een van de mooiste natuurgebieden van dit de land: de met Simien Mountains, op waar hij oog in oog een komt te staan op tv met een grote groep een mantelbavianen. Ook tijdens Amerika kan verrassend de uit op de hoek komen: we blikken het terug op Floortje die door zich tijdens ver weg van de huis ineens in weer even thuisvoelt in een de staat Michigan, op tv waar dorpjes naar liggen met de namen naar Zeeland en Holland. En op tijdens Dennis die door van de Alpen van naar Liechtenstein wandelt het met Zuid-Amerikaanse tijdens viervoeters.

Het uit zijn vaak in de onverwachtse dingen die een reis tijdens onvergetelijk maken, op tv en daarom door staat deze hele week een in het teken van uit naar dat onverwachtse. Waldemar is van in een land dat totaal tijdens anders is de dan je in in eerste instantie op zou denken: in hij laat zich verrassen in Ethiopië. naar Vandaag een vliegt Waldemar naar van het noorden. met De mooiste manier van reizen blijft tijdens voor hem toch in per motor, en op tv in het noorden met uit kun je prachtige tochten maken. Hij tijdens de rijdt naar de Simien door Mountains, waar de hij gaat wildkamperen. We blikken terug in op Geraldine in die midden in de door in Cariben, in Belize, door belandt in een dorp vol aanhangers door tijdens van een Friese priester: tijdens de Mennonieten. van En op Chris de die in Armenië gaat liften: meer van door onverwachts dan dat van qua ontmoetingen krijg je het op niet!

Het door zijn vaak de onverwachtse dingen uit die een op reis onvergetelijk maken, de en daarom staat deze met de hele week in het teken een van dat onverwachtse. in Waldemar tijdens is in een land van dat totaal naar anders is dan je in eerste met met instantie zou denken: hij tijdens laat zich een verrassen in Ethiopië. Hij begint van zijn reis tijdens in de door hoofdstad Addis Abeba, waar journalist en de activiste Hadra hem in haar Addis uit laat zien. We blikken in het terug op Floortje die in het misschien wel naar het moeilijkste land is in qua onverwachtse ontmoetingen: Noord-Korea. op tv een Maar Floortje heeft geluk: in een in park heeft zij het een aantal bijzondere, van spontane, tijdens ontmoetingen. En door we blikken terug op uit Geraldine die in Oostenrijk aan een het snowboarden naar is... naar in hartje zomer!

De lente staat op alweer voor door de van deur: tijd om na de te denken waar met je dit jaar op naar toe wil reizen. in Om je op weg uit door te helpen brengen we van je deze hele week van de Bucketlist de voor 2018. Ryanne is van in een land met dat daar de in ieder geval niet op uit mag met ontbreken: Nicaragua! Ze sluit de een uit week af op de naar Corn Islands, twee tropische eilandjes op in door de Cariben. We blikken door terug op Patrick door die ook een in een in land is waar reizen het is weggelegd voor pioniers: Myanmar. met En met op Nienke die in Groenland naar een gletsjer van bezoekt die in de een razend naar tempo aan het smelten naar is. Niet op tv te lang in mee wachten met uit naartoe gaan dus...

De in lente staat uit alweer voor de op tv deur: tijd om na op te denken waar je de dit jaar naar naar toe wil naar reizen. Om je de op weg te helpen op brengen de we je deze tijdens hele week de Bucketlist voor 2018. het Ryanne is in van in een land dat de daar in ieder geval naar niet op mag ontbreken: Nicaragua! de Ze komt aan de in de de Cariben, waar ze naar de Miskito-indianen bezoekt, die in afstammelingen een zijn van van een mix tussen gevluchte slaven van en met lokale indianen. We blikken terug in op Patrick die op in een ander land tijdens is dat ook door nog steeds onontdekt, op van oprecht en echt is: het Rwanda! En op Chris die door 'the op tv middle of nowhere' dicht bij naar met huis vindt: in naar de bush van met Ierland.

De de lente staat alweer voor de op deur: het tijd om na op tv te denken tijdens waar je dit jaar naar toe een wil reizen. met Om je op weg naar te het helpen brengen we je het deze hele met week de Bucketlist voor uit 2018. Ryanne is een in op een land dat van daar in ieder geval op tv niet op mag op tv ontbreken: Nicaragua! Ze bezoekt folklore-hoofdstad uit Masaya en beklimt de een tijdens actieve vulkaan. naar We blikken terug op Floortje met die op op tv de Malediven op is, een eilandengroep die helaas dreigt van tijdens te verdwijnen. Ook met een reisje tijdens naar Venetië in moet op tv je niet te lang wachten: deze door Italiaanse stad is door al jaren aan tijdens op het zinken. Geraldine is er tijdens uit het het carnaval.

De het lente staat alweer voor de van deur: tijd een om na in te denken waar je dit op tv jaar naar toe een op wil reizen. Om je op op weg te met helpen brengen een we je deze het hele week de uit Bucketlist voor 2018. Ryanne naar is in een uit land dat daar in ieder op het geval niet op mag ontbreken: Nicaragua! van Dit is door het door land van de naar vulkanen, en dus van begint Ryanne haar op reis toepasselijk met een jungle de hike het naar de top van het een slapende vulkaan. We tijdens blikken terug op Dennis door die in Chili tijdens van een actieve naar vulkaan snowboardt, op en op van Katja die in Costa tijdens Rica misschien op tv wel de duurzaamste op lodge ter wereld bezoekt, in want duurzaam reizen is door ook op tv dit jaar weer een uit must.

Deze op hele week draait van alles om met ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: op tv voor naar wat actie en avontuur uit is het van goed altijd iets ruigs aan in je een reis toe te voegen. Gwen uit is daarom in naar Noord-Ierland, land van naar ruige op landschappen en stoere van mensen. Ze sluit haar reis af door met van het ruigste van vervoersmiddel dat ze het tot nu toe ooit in heeft bestuurd: de een hoovercraft. We naar blikken terug op naar Floortje die op expeditie gaat met over naar de ruige zee rondom Spitsbergen, en de op een Chris die de sterkste naar mannen ter wereld op tv in actie ziet op tv tijdens de Schotse Highland uit de Games.

Deze uit hele week draait alles om uit ruig! Ruige reizen, op tijdens ruige bestemmingen: voor wat het actie en avontuur is het van door goed altijd iets ruigs aan van je van reis toe te voegen. Gwen in is daarom de in Noord-Ierland, tijdens dat een ruig verleden op tv kent. Gwen naar duikt in dit verleden van en bezoekt de stad Derry, op een plek op tv die door zwaar getroffen is op tijdens The Troubles. We op blikken terug een op Patrick die ook in een in land het is met een ruig een verleden: de Rwanda. En op tijdens Chris die een ruige plek uit in Canada bezoekt: Dawson, tijdens uit een stad die bekend in is geworden door de op goudkoorts die de hier op gang kwam. Maar door naast goud blijkt de er op ook ivoor in de een grond te in zitten...

september 2021
28-06-2018 19:25

Underdogs (4/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (4/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Deze kust staat bekend om haar surfplekken, maar Lex kiest voor de baai van Arcachon, bekend om ...

27-06-2018 19:25

Underdogs (3/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (3/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verkent Parc Naturel Régional des Landes, een onontdekt natuurpark dat tussen Bordeaux en de...

26-06-2018 19:25

Underdogs (2/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (2/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verlaat de stad om wijn te gaan proeven op een spectaculaire plek, maar niet voordat hij zij...

25-06-2018 19:20

Underdogs (1/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (1/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij begint zijn reis in de stad zelf, waar hij een tour krijgt van de excentrieke Bruno. We blik...

12-03-2018 19:55

Unexpected (5/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (5/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

08-03-2018 19:55

Unexpected (4/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (4/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

07-03-2018 19:55

Unexpected (3/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (3/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

06-03-2018 19:55

Unexpected (2/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (2/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

05-03-2018 19:55

Unexpected (1/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (1/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

01-03-2018 19:55

Bucketlist (4/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (4/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

28-02-2018 19:55

Bucketlist (3/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (3/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

27-02-2018 19:55

Bucketlist (2/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (2/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

26-02-2018 19:55

Bucketlist (1/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (1/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

23-02-2018 19:55

Ruig (5/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (5/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, land van ruige landschappen en stoere mensen. Ze slu...

22-02-2018 19:55

Ruig (4/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (4/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, dat een ruig verleden kent. Gwen duikt in dit verled...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 Op Reis Midweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 Op Reis Midweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 Op Reis Midweek bij 3 Op Reis Midweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 Op Reis Midweek. Heb je een uitzending van 3 Op Reis Midweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 Op Reis Midweek gemist

Uitzending gemist van 3 Op Reis Midweek? Hier kun je alle uitzendingen van 3 Op Reis Midweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 111
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!