Programma gemist?

Het van programma staat door in het teken de van de 'underdog', en daarom is door Lex in door Bordeaux, in om deze minder bekende stad op en uit streek naar voren tijdens te schuiven. Deze kust staat bekend naar naar om haar surfplekken, door maar Lex kiest voor de baai op van Arcachon, van bekend naar om iets heel anders! We blikken het naar terug op Dennis die het in Thailand voor het kleine tijdens eilandje uit Koh Tao kiest, tijdens en op op Filemon die op de Canarische Eilanden naar de underdog La Palma de bezoekt.

Het tijdens programma staat in het teken met van op tv de 'underdog', en daarom de is Lex tijdens in Bordeaux, om in deze minder bekende stad van en de streek naar voren met te schuiven. Hij verkent Parc Naturel uit op tv Régional des Landes, een met onontdekt natuurpark dat een tussen Bordeaux en door de kust ligt, en in slaapt in een van bijzondere in boomhut. We blikken terug van op Chris die underdog uit Sri Lanka bezoekt, door en op Maurice uit die van op safari gaat in het minder van voor op de hand liggende in Oeganda.

Het een programma staat in het het teken van in de 'underdog', en daarom uit is Lex in door Bordeaux, om deze minder op bekende stad de en streek naar naar voren te het schuiven. Hij op tv verlaat de stad om van wijn te gaan proeven het op een spectaculaire plek, door maar tijdens niet voordat hij zijn auto op een laat keuren in een op tv excentrieke garage. We het blikken terug op Floortje die in op de underdog op van de vervoersmiddelen tijdens springt: een vrachtschip. uit En op tv op Dennis die in in de hoofdstad van op underdog Albanië op tv is.

Het van programma staat in van het teken van de 'underdog', de en daarom is een naar Lex in Bordeaux, om op tv deze minder bekende van stad en streek naar op tv voren te tijdens schuiven. Hij begint zijn reis in een in de stad zelf, waar hij tijdens een tijdens tour krijgt door van de excentrieke Bruno. We blikken tijdens terug de op Chris van die de underdog van op Midden-Amerika bezoekt: op tv El Salvador, en van op Evi die door ook in Frankrijk is, maar dan op van in Nantes.

Het zijn van vaak de onverwachtse naar dingen die een op reis met onvergetelijk maken, en daarom staat een deze hele naar week in naar het teken van dat onverwachtse. de Waldemar in is in een land een dat totaal anders met is dan door je in eerste instantie zou met denken: hij laat een zich verrassen in op tv Ethiopië. Hij uit sluit de week af op naar het Timkat Festival, op één van een de belangrijkste de feesten van op Ethiopië. We blikken terug op op tv Maurice die in het Shanghai op tv ineens een plek tegenkomt in die heel vertrouwd aanvoelt. uit En op naar Dennis die in Beiroet door een onverwachtse nacht tegemoet op uit gaat.

Het door zijn vaak de het onverwachtse dingen die een reis het onvergetelijk maken, door en daarom staat deze in hele week op tv in het teken van een dat uit onverwachtse. Waldemar is in uit een land dat tijdens totaal anders uit is dan je in in eerste instantie zou denken: door hij laat op zich verrassen in uit Ethiopië. Vandaag komt het hij aan in in de stad op tv Gondar, het door 'Camelot van Afrika', met zelfs nog met een naar middeleeuws kasteel dat zo het van met Koning Arthur en van zijn ridders van de de ronde tafel had het kunnen zijn. met We blikken terug op Maurice een die aan het roadtrippen uit van is door Oeganda. Onderweg de stopt hij bij iets naar wat op een feestje op tv lijkt, maar onverwachts op wordt hij zelf met het middelpunt met van de belangstelling. En de de op Floortje die op in het ijskoude Spitsbergen in op tv the middle of tijdens nowhere ineens een uit echt Thais in restaurant tegenkomt.

Het zijn uit vaak de onverwachtse dingen uit die een door reis onvergetelijk maken, van en van daarom staat deze tijdens hele week in in het teken van dat tijdens onverwachtse. Waldemar is in van een land een dat totaal anders een is dan je in eerste uit instantie zou door denken: hij laat van zich verrassen in Ethiopië. op tv Vandaag van trekt hij door één van de de in mooiste natuurgebieden door van dit land: de Simien Mountains, naar waar op hij oog in een oog komt op te staan met het een grote groep mantelbavianen. Ook het Amerika kan verrassend tijdens uit de een hoek komen: we blikken terug tijdens op naar Floortje die zich ver weg het van in huis ineens weer even thuisvoelt op in naar de staat Michigan, waar naar dorpjes liggen met met de in namen Zeeland en tijdens Holland. En op Dennis die in door tijdens de Alpen van Liechtenstein het wandelt met de Zuid-Amerikaanse viervoeters.

Het zijn van vaak het de onverwachtse dingen die een tijdens reis onvergetelijk maken, en van daarom naar staat deze hele week naar in door het teken van dat de onverwachtse. Waldemar is in van een land dat uit totaal anders door is dan je in eerste met instantie zou naar denken: het hij laat zich op verrassen in Ethiopië. Vandaag vliegt op tv Waldemar naar het noorden. het het De mooiste manier van uit reizen blijft op tv voor hem toch per motor, en op op in het noorden kun naar je prachtige tochten maken. het Hij in rijdt naar de op tv Simien Mountains, waar hij het gaat wildkamperen. We op blikken terug tijdens op Geraldine die op tv midden in de Cariben, in Belize, het belandt in de een dorp van vol aanhangers de van een Friese priester: de Mennonieten. tijdens En op Chris de die naar in Armenië door gaat liften: meer onverwachts dan dat tijdens qua in ontmoetingen krijg van je het niet!

Het met zijn vaak naar de onverwachtse dingen van die een reis op tv onvergetelijk maken, en uit daarom staat deze hele van week in het teken door van dat onverwachtse. naar Waldemar is in met een een land dat totaal door anders is dan je in eerste een instantie van zou denken: hij laat zich door verrassen door in Ethiopië. door Hij begint zijn reis van in de hoofdstad Addis met Abeba, waar journalist tijdens en activiste Hadra hem op een haar Addis laat met zien. We blikken van terug op Floortje die in misschien in wel het moeilijkste een land is uit qua onverwachtse ontmoetingen: Noord-Korea. in Maar Floortje uit heeft in geluk: in een park met heeft zij een aantal uit bijzondere, naar spontane, ontmoetingen. En we in blikken terug op Geraldine naar die in in Oostenrijk aan het naar snowboarden is... in naar hartje zomer!

De lente staat door alweer voor op de deur: op tijd om de na te denken waar je het dit jaar naar door toe wil reizen. Om door het je op weg te helpen op brengen de we je deze hele week de door Bucketlist voor uit 2018. door Ryanne is in een land dat door daar naar in ieder geval niet op op mag ontbreken: Nicaragua! op tv Ze sluit de uit week op af op de Corn Islands, de twee tropische op tv eilandjes in op de Cariben. We het blikken terug op Patrick het die ook van in een land de is waar reizen is van weggelegd voor pioniers: Myanmar. de een En op Nienke tijdens die in Groenland een in gletsjer bezoekt die op in een razend tempo aan op tv het smelten naar is. Niet de te lang mee de wachten met naartoe gaan met dus...

De lente een staat op tv alweer voor de een deur: tijd om na te het denken waar naar je dit jaar naar toe van wil reizen. op Om je in op weg te helpen brengen met we met je deze hele week een de Bucketlist de voor 2018. Ryanne de is in op een land dat daar op tv in ieder geval op niet op mag ontbreken: Nicaragua! uit Ze komt in aan in van de Cariben, waar door ze de Miskito-indianen bezoekt, die met in afstammelingen zijn van een mix door tussen gevluchte slaven een en een lokale indianen. We blikken op terug op Patrick die in op tv tijdens een ander land naar is dat ook nog steeds onontdekt, op tv oprecht op tv en echt is: op Rwanda! En op Chris het die 'the middle of op tijdens nowhere' dicht bij huis vindt: in op tv de een bush van door Ierland.

De lente de staat alweer voor de de deur: tijd om de na te op denken van waar je dit jaar naar het toe wil het reizen. Om je op door weg te helpen tijdens brengen we je een deze hele week de met Bucketlist voor 2018. een van Ryanne is in door een land dat daar in uit ieder geval niet op op tv mag ontbreken: Nicaragua! een Ze bezoekt folklore-hoofdstad op Masaya en beklimt op een actieve vulkaan. in We tijdens blikken terug op Floortje die door op de tijdens Malediven is, een eilandengroep uit die helaas dreigt het te verdwijnen. Ook van met naar een reisje van naar Venetië moet je niet een te van lang wachten: deze Italiaanse van stad is op tv al jaren aan het het zinken. Geraldine tijdens is er tijdens het in carnaval.

De lente staat op alweer tijdens voor de in deur: tijd om na de te denken van waar je dit jaar naar met toe wil reizen. een Om je tijdens op weg te op helpen brengen we je de deze hele een week de de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in met een land naar dat uit daar in ieder geval niet op in mag ontbreken: het Nicaragua! Dit de is het land van de de vulkanen, en dus door begint Ryanne uit haar reis het toepasselijk met een jungle hike de naar de top door van een naar slapende vulkaan. We blikken naar terug op op tv Dennis van die in Chili van een met actieve vulkaan snowboardt, van en met op Katja die in uit Costa Rica misschien wel de een duurzaamste lodge ter op wereld bezoekt, het want duurzaam reizen uit is ook dit jaar een weer een tijdens must.

Deze hele in week draait alles naar om ruig! Ruige reizen, met tijdens ruige bestemmingen: voor wat van actie en avontuur is het met goed altijd de iets uit ruigs aan je reis tijdens toe te voegen. Gwen van is daarom in op tv Noord-Ierland, uit land van ruige door landschappen en stoere met mensen. Ze sluit op haar reis af tijdens met het ruigste in vervoersmiddel dat ze op tv tot nu toe met ooit heeft bestuurd: een hoovercraft. het We blikken tijdens terug op Floortje die uit op expeditie gaat een over de ruige zee tijdens rondom Spitsbergen, en naar op naar Chris die op de sterkste mannen ter wereld in een met actie ziet tijdens de de Schotse Highland naar Games.

Deze het hele week draait door alles om ruig! Ruige naar reizen, in ruige bestemmingen: voor het wat actie en avontuur met is het goed op altijd iets met ruigs aan je reis de toe te voegen. Gwen door is daarom in naar Noord-Ierland, dat een ruig op tv verleden kent. Gwen op in duikt in dit verleden en door bezoekt de tijdens stad Derry, een plek die uit zwaar getroffen is op van tijdens The Troubles. uit We blikken terug door op Patrick die ook in het een land is in met een ruig tijdens verleden: Rwanda. En op met in Chris die een ruige naar plek in Canada met bezoekt: Dawson, een stad de die bekend is op geworden tijdens door de goudkoorts die de hier op gang kwam. van Maar naast van goud blijkt er met ook ivoor in de grond door door te zitten...

januari 2019
28-06-2018 19:25

Underdogs (4/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (4/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Deze kust staat bekend om haar surfplekken, maar Lex kiest voor de baai van Arcachon, bekend om ...

27-06-2018 19:25

Underdogs (3/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (3/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verkent Parc Naturel Régional des Landes, een onontdekt natuurpark dat tussen Bordeaux en de...

26-06-2018 19:25

Underdogs (2/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (2/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verlaat de stad om wijn te gaan proeven op een spectaculaire plek, maar niet voordat hij zij...

25-06-2018 19:20

Underdogs (1/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (1/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij begint zijn reis in de stad zelf, waar hij een tour krijgt van de excentrieke Bruno. We blik...

12-03-2018 19:55

Unexpected (5/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (5/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

08-03-2018 19:55

Unexpected (4/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (4/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

07-03-2018 19:55

Unexpected (3/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (3/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

06-03-2018 19:55

Unexpected (2/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (2/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

05-03-2018 19:55

Unexpected (1/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (1/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

01-03-2018 19:55

Bucketlist (4/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (4/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

28-02-2018 19:55

Bucketlist (3/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (3/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

27-02-2018 19:55

Bucketlist (2/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (2/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

26-02-2018 19:55

Bucketlist (1/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (1/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

23-02-2018 19:55

Ruig (5/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (5/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, land van ruige landschappen en stoere mensen. Ze slu...

22-02-2018 19:55

Ruig (4/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (4/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, dat een ruig verleden kent. Gwen duikt in dit verled...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 Op Reis Midweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 Op Reis Midweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 Op Reis Midweek bij 3 Op Reis Midweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 Op Reis Midweek. Heb je een uitzending van 3 Op Reis Midweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 Op Reis Midweek gemist

Uitzending gemist van 3 Op Reis Midweek? Hier kun je alle uitzendingen van 3 Op Reis Midweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 111
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord