Programma gemist?

Het programma van staat in het teken met van op de 'underdog', en daarom op is naar Lex in Bordeaux, om deze minder een de bekende stad en streek naar uit voren te schuiven. Deze een met kust staat bekend om haar met surfplekken, maar Lex tijdens kiest voor de op tv baai van door Arcachon, bekend in om iets heel anders! een We blikken terug op op Dennis die in in Thailand van voor het kleine eilandje Koh Tao door kiest, op en op Filemon die uit op tijdens de Canarische Eilanden underdog La de Palma een bezoekt.

Het programma staat het in een het teken van de door 'underdog', en naar daarom is Lex in tijdens Bordeaux, op tv om deze minder een bekende stad en naar streek naar voren te schuiven. de Hij verkent Parc Naturel op Régional tijdens des Landes, een onontdekt op natuurpark op dat tussen Bordeaux en naar de kust ligt, en slaapt de in in een bijzondere boomhut. We blikken door terug op het Chris die underdog Sri de Lanka op bezoekt, en op op Maurice die op op tv safari gaat in het minder van voor de naar hand liggende in Oeganda.

Het de programma staat in op tv het teken van tijdens de 'underdog', en daarom de is Lex in uit Bordeaux, door om deze minder bekende stad en tijdens op tv streek naar voren te door schuiven. Hij het verlaat de stad om wijn in te gaan proeven naar op een spectaculaire plek, met maar niet op tv voordat hij zijn auto door uit laat keuren in een excentrieke garage. tijdens de We blikken terug op Floortje op tv die op de underdog door van de op tv vervoersmiddelen springt: een op vrachtschip. met En op Dennis die in de de hoofdstad van het underdog tijdens Albanië is.

Het programma staat met in het op tv teken uit van de 'underdog', en met daarom is tijdens Lex in Bordeaux, om deze van minder tijdens bekende stad en streek naar voren van te schuiven. Hij het begint zijn reis naar in de de stad zelf, waar hij met een tour op krijgt een van de excentrieke Bruno. We blikken de terug op Chris in die door de underdog van Midden-Amerika bezoekt: op tv El Salvador, van en op tijdens Evi die ook van in Frankrijk uit is, maar dan in het Nantes.

Het zijn vaak tijdens de de onverwachtse dingen die naar een reis van onvergetelijk maken, en daarom staat met deze hele week op in het teken in van dat door onverwachtse. Waldemar is in in een land naar dat totaal anders is dan uit in je in eerste instantie zou denken: in hij laat een zich verrassen in Ethiopië. het door Hij sluit de week af het op het uit Timkat Festival, uit één van de belangrijkste naar feesten van Ethiopië. door We blikken terug op op Maurice die naar in Shanghai in ineens een plek tegenkomt die een heel vertrouwd tijdens aanvoelt. En tijdens op Dennis die in Beiroet het een onverwachtse nacht op tegemoet met gaat.

Het zijn vaak in de onverwachtse op tv dingen die een in reis onvergetelijk maken, het en daarom staat de deze hele week in van het de teken van dat onverwachtse. in Waldemar is in het een land dat totaal door anders is dan de op tv je in eerste een instantie zou denken: hij een laat zich verrassen in tijdens Ethiopië. Vandaag komt het hij aan in in de tijdens stad Gondar, het 'Camelot van het Afrika', met tijdens zelfs nog een middeleeuws kasteel tijdens tijdens dat zo van Koning Arthur en uit zijn met ridders van de ronde tafel in had tijdens kunnen zijn. We blikken terug het op tv op Maurice die aan het door roadtrippen is door Oeganda. door Onderweg van stopt hij bij iets tijdens wat op een een feestje lijkt, maar tijdens onverwachts wordt naar hij zelf het middelpunt van in de tijdens belangstelling. En in op Floortje die op het tijdens ijskoude Spitsbergen in het the middle of op tv nowhere een ineens een echt Thais restaurant met tegenkomt.

Het zijn door vaak de op onverwachtse dingen die een de reis onvergetelijk maken, en het tijdens daarom staat deze hele de week in het op teken van dat onverwachtse. Waldemar de is in een uit land op dat totaal anders met is dan je in naar eerste instantie met zou denken: hij laat zich de de verrassen in Ethiopië. Vandaag trekt het hij door één van met een de mooiste natuurgebieden op van dit land: de het Simien Mountains, waar hij tijdens oog in oog komt met te staan op met op een grote groep tijdens mantelbavianen. Ook Amerika kan verrassend de uit de uit hoek komen: we met blikken terug op Floortje door die zich ver weg de van op tv huis ineens door weer even thuisvoelt in de staat met met Michigan, waar dorpjes liggen tijdens met de op namen Zeeland en met Holland. En op Dennis die op door de Alpen op tv van met Liechtenstein wandelt met het Zuid-Amerikaanse viervoeters.

Het naar zijn vaak een de onverwachtse dingen die een met reis onvergetelijk maken, en van op daarom staat deze hele door week in het met teken van dat onverwachtse. op tv Waldemar is het in een uit land dat totaal anders is dan tijdens de je in eerste instantie zou denken: op tv hij laat in zich verrassen op in Ethiopië. Vandaag vliegt een Waldemar in naar het noorden. De mooiste manier uit uit van reizen blijft het voor hem toch per motor, van en in uit het noorden kun je prachtige de tochten het maken. Hij rijdt naar de tijdens door Simien Mountains, waar hij gaat wildkamperen. de We blikken het terug het op Geraldine die midden met in de Cariben, door in Belize, belandt de in een op tv dorp vol aanhangers van een Friese uit priester: met de Mennonieten. En op in Chris die in van Armenië met gaat liften: meer onverwachts dan dat naar qua ontmoetingen krijg het je een het niet!

Het in zijn vaak de onverwachtse dingen op tv die naar een reis onvergetelijk door maken, en het daarom staat deze hele week in van in het teken van dat door onverwachtse. Waldemar is in een een land dat op tv totaal anders is dan met in je in eerste instantie de zou denken: hij het laat zich verrassen in de Ethiopië. Hij begint zijn de de reis in de op tv hoofdstad Addis Abeba, waar in journalist en activiste Hadra een hem haar Addis laat met uit zien. We blikken terug op door Floortje die het in misschien wel het naar moeilijkste met land is qua onverwachtse ontmoetingen: een Noord-Korea. Maar Floortje heeft het geluk: met in een tijdens park heeft zij een met aantal bijzondere, spontane, ontmoetingen. En uit met we blikken terug op op tv Geraldine die in van Oostenrijk aan het op tv snowboarden is... in hartje door zomer!

De door lente staat met alweer voor de deur: tijd de om na op tv te denken waar je dit het jaar naar tijdens toe wil reizen. Om uit je op op weg op te helpen brengen op tv we je deze hele week de van Bucketlist voor van 2018. Ryanne op tv is in een land naar dat naar daar in ieder geval in niet op mag ontbreken: Nicaragua! in met Ze sluit de week af op de de door Corn Islands, twee tropische op eilandjes in naar de Cariben. We blikken op terug op Patrick die een ook in een naar het land is waar reizen is door weggelegd voor pioniers: het Myanmar. En op een Nienke die door in Groenland een gletsjer bezoekt een die in een tijdens razend tempo tijdens aan het smelten is. op tv Niet te lang de in mee wachten met naartoe gaan in dus...

De lente staat op alweer voor de van op tv deur: tijd om na een te denken een waar je dit jaar op naar toe wil reizen. tijdens Om door je op weg door te helpen brengen we je deze van een hele week de Bucketlist voor in 2018. Ryanne is een in de een land dat daar met in ieder geval uit niet op van mag ontbreken: Nicaragua! Ze komt tijdens aan in de Cariben, een het waar ze de Miskito-indianen bezoekt, in die afstammelingen zijn met van een mix tussen naar gevluchte slaven en het op tv lokale indianen. We op tv blikken terug op Patrick die naar in een het ander land is op tv dat ook nog steeds onontdekt, van oprecht en op echt het is: Rwanda! En het op Chris die 'the middle naar of nowhere' dicht uit bij huis tijdens vindt: in de op tv bush van op Ierland.

De lente in staat uit alweer voor de deur: de tijd om na te denken op tv waar op je dit jaar naar toe naar wil tijdens reizen. Om je de op weg naar te helpen brengen we naar je deze hele week op de tijdens Bucketlist voor 2018. een Ryanne is in een land tijdens dat daar op in ieder geval tijdens niet op op mag ontbreken: Nicaragua! de Ze bezoekt folklore-hoofdstad Masaya door en beklimt een actieve naar vulkaan. We blikken terug in op uit Floortje die op de de Malediven is, een naar eilandengroep op die helaas dreigt te verdwijnen. de Ook met een reisje een naar Venetië moet de je niet uit te lang in wachten: deze Italiaanse op tv stad is al jaren aan het naar het zinken. Geraldine in is er tijdens het naar carnaval.

De in lente staat alweer voor de door deur: tijd om het na met te denken waar je in dit jaar op naar toe wil reizen. Om het je op de weg te helpen brengen naar het we je deze hele week het de Bucketlist het voor 2018. Ryanne is in het een land dat het daar door in ieder geval niet het op uit mag ontbreken: Nicaragua! Dit is met het land van van de vulkanen, en door dus begint Ryanne haar op reis toepasselijk op met een jungle hike de in naar de top van een slapende tijdens vulkaan. We in blikken terug op uit Dennis die in een Chili van van een actieve vulkaan snowboardt, door en op Katja het die in Costa het Rica het misschien wel de duurzaamste lodge met ter tijdens wereld bezoekt, want duurzaam in reizen is ook dit jaar een weer het een must.

Deze uit hele week draait alles om het uit ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: het voor op tv wat actie en in avontuur is het goed altijd de iets ruigs aan je op reis tijdens toe te voegen. Gwen tijdens is naar daarom in Noord-Ierland, met land van ruige landschappen en stoere de mensen. Ze sluit op tv haar reis door af met het door ruigste vervoersmiddel dat het ze tot op nu toe ooit heeft op bestuurd: een hoovercraft. We een blikken met terug op Floortje uit die op expeditie gaat naar over de de ruige zee rondom de Spitsbergen, en op Chris die van van de sterkste mannen ter wereld in naar actie ziet het tijdens de Schotse Highland de op tv Games.

Deze hele van week draait alles om de ruig! een Ruige reizen, ruige met bestemmingen: voor wat actie en met avontuur tijdens is het goed altijd door iets ruigs uit aan je reis met toe te voegen. Gwen is een daarom het in Noord-Ierland, dat een ruig een door verleden kent. Gwen tijdens duikt in dit uit verleden en bezoekt de stad Derry, de tijdens een plek die zwaar uit getroffen is een tijdens The Troubles. We door blikken terug op Patrick die door ook in een tijdens land tijdens is met tijdens een ruig verleden: Rwanda. En op uit door Chris die een ruige op plek in op tv Canada bezoekt: Dawson, een van stad die bekend is geworden door door naar de goudkoorts die hier op met gang op tv kwam. Maar uit naast goud blijkt tijdens er ook ivoor in de grond een uit te zitten...

september 2018
28-06-2018 19:25

Underdogs (4/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (4/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Deze kust staat bekend om haar surfplekken, maar Lex kiest voor de baai van Arcachon, bekend om ...

27-06-2018 19:25

Underdogs (3/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (3/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verkent Parc Naturel Régional des Landes, een onontdekt natuurpark dat tussen Bordeaux en de...

26-06-2018 19:25

Underdogs (2/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (2/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verlaat de stad om wijn te gaan proeven op een spectaculaire plek, maar niet voordat hij zij...

25-06-2018 19:20

Underdogs (1/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (1/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij begint zijn reis in de stad zelf, waar hij een tour krijgt van de excentrieke Bruno. We blik...

12-03-2018 19:55

Unexpected (5/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (5/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

08-03-2018 19:55

Unexpected (4/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (4/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

07-03-2018 19:55

Unexpected (3/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (3/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

06-03-2018 19:55

Unexpected (2/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (2/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

05-03-2018 19:55

Unexpected (1/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (1/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

01-03-2018 19:55

Bucketlist (4/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (4/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

28-02-2018 19:55

Bucketlist (3/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (3/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

27-02-2018 19:55

Bucketlist (2/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (2/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

26-02-2018 19:55

Bucketlist (1/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (1/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

23-02-2018 19:55

Ruig (5/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (5/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, land van ruige landschappen en stoere mensen. Ze slu...

22-02-2018 19:55

Ruig (4/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (4/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, dat een ruig verleden kent. Gwen duikt in dit verled...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 Op Reis Midweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 Op Reis Midweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 Op Reis Midweek bij 3 Op Reis Midweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 Op Reis Midweek. Heb je een uitzending van 3 Op Reis Midweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 Op Reis Midweek gemist

Uitzending gemist van 3 Op Reis Midweek? Hier kun je alle uitzendingen van 3 Op Reis Midweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 111
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord