Programma gemist?

Het door programma staat in het teken van tijdens van de 'underdog', en daarom is het met Lex in Bordeaux, om met deze minder bekende het stad en naar streek naar voren op tv te schuiven. Deze kust staat bekend een om met haar surfplekken, maar naar Lex kiest voor de baai met van Arcachon, van bekend om iets heel op anders! tijdens We blikken terug op Dennis uit van die in Thailand met voor het kleine eilandje door Koh Tao kiest, en door op in Filemon die op uit de Canarische Eilanden underdog La van Palma op tv bezoekt.

Het op tv programma staat in het de teken op tv van de 'underdog', en op daarom is Lex in met Bordeaux, om deze de minder bekende stad en met streek naar voren tijdens te schuiven. door Hij verkent van Parc Naturel Régional des Landes, op tv een onontdekt het natuurpark dat tussen van Bordeaux en de kust van ligt, van en slaapt in naar een bijzondere tijdens boomhut. We blikken terug uit op Chris op die underdog Sri Lanka door bezoekt, en van op Maurice die op safari de gaat in het minder tijdens het voor de hand liggende een Oeganda.

Het programma op tv staat in het naar teken van de met 'underdog', en daarom van is Lex de in Bordeaux, om het deze minder het bekende stad en streek naar door voren te schuiven. met Hij verlaat in de stad om de wijn te door gaan proeven op van een spectaculaire plek, maar niet voordat van naar hij zijn auto tijdens laat keuren in op tv een excentrieke garage. uit We blikken terug op Floortje die een uit op de underdog van de tijdens vervoersmiddelen op tv springt: een vrachtschip. tijdens En op Dennis naar die in de hoofdstad van underdog uit de Albanië is.

Het op programma staat door in het teken van met de 'underdog', door en daarom is Lex in in Bordeaux, om deze minder naar bekende op stad en streek naar voren door te schuiven. het Hij begint zijn uit reis in de stad in zelf, waar op hij een tour tijdens krijgt van de excentrieke tijdens naar Bruno. We blikken terug op Chris uit die de underdog naar van tijdens Midden-Amerika bezoekt: op tv El Salvador, en op Evi het die tijdens ook in Frankrijk uit is, maar dan in naar Nantes.

Het van zijn vaak de onverwachtse dingen de die op tv een reis met onvergetelijk maken, en daarom staat deze met hele week tijdens in het het teken van dat in onverwachtse. Waldemar is in in een land dat totaal op anders is dan op je een in eerste op instantie zou denken: hij laat zich tijdens op tv verrassen in Ethiopië. Hij op tv sluit de de week af op door het Timkat Festival, één uit van de belangrijkste feesten van met Ethiopië. We op blikken terug op tijdens Maurice die in naar Shanghai in ineens een plek tegenkomt die uit heel vertrouwd met aanvoelt. En op Dennis tijdens die van in Beiroet een onverwachtse nacht in tegemoet uit gaat.

Het in zijn vaak de onverwachtse op dingen die een reis naar door onvergetelijk maken, en door daarom staat deze hele in week in het teken op van een dat onverwachtse. Waldemar is in een uit land dat door totaal anders is dan het je op tv in eerste het instantie zou denken: hij laat zich naar de verrassen in Ethiopië. Vandaag komt hij van aan op tv in de naar stad Gondar, het 'Camelot de van Afrika', met het zelfs nog een middeleeuws kasteel uit dat zo van de het Koning Arthur en van zijn ridders van een de ronde tafel had kunnen zijn. door We blikken terug door een op Maurice die aan het op tv roadtrippen is door Oeganda. een Onderweg stopt hij op bij iets wat op tv op van een feestje lijkt, maar uit onverwachts wordt hij op zelf het tijdens middelpunt van op de belangstelling. En op op Floortje die op van het ijskoude op Spitsbergen in the met middle of nowhere ineens een echt van Thais op tv restaurant tegenkomt.

Het door zijn vaak de onverwachtse van dingen een die een reis door onvergetelijk maken, en tijdens daarom staat deze hele met week in het teken uit van dat op tv onverwachtse. Waldemar is naar in een op tv land dat totaal anders is op tv dan door je in eerste instantie in zou denken: hij de laat zich het verrassen in Ethiopië. Vandaag trekt een hij door één van tijdens de mooiste met natuurgebieden van dit met land: de Simien door Mountains, waar een hij oog van in oog komt van te staan met een tijdens grote groep mantelbavianen. Ook Amerika met tijdens kan verrassend uit de hoek komen: naar van we blikken terug op de Floortje die zich ver weg op tv van huis door ineens weer op tv even thuisvoelt de in de staat Michigan, waar de dorpjes een liggen met de in namen Zeeland en Holland. En op op tijdens Dennis die door een de Alpen van Liechtenstein een wandelt met Zuid-Amerikaanse door viervoeters.

Het het zijn vaak de met onverwachtse dingen die een de reis onvergetelijk de maken, en daarom de staat deze het hele week in het het teken van tijdens dat onverwachtse. Waldemar naar is in een land uit dat totaal het anders is dan je in eerste uit het instantie zou denken: hij laat zich door het verrassen in Ethiopië. Vandaag vliegt op Waldemar door naar het noorden. De mooiste manier tijdens van reizen met blijft voor hem uit toch per de motor, en in het noorden op tijdens kun je prachtige tochten maken. een Hij door rijdt naar de door Simien Mountains, waar door hij gaat wildkamperen. We op tv blikken terug op Geraldine die een midden tijdens in de Cariben, in Belize, het belandt in in een het dorp vol aanhangers van een op Friese priester: het de Mennonieten. En op Chris in die in op tv Armenië gaat liften: met meer een onverwachts dan dat qua ontmoetingen naar krijg je van het niet!

Het in zijn vaak het de onverwachtse dingen uit die een reis onvergetelijk maken, op tv en daarom staat op deze hele week op tv in uit het teken van dat onverwachtse. op tv Waldemar in is in een land dat totaal van anders tijdens is dan de je in eerste instantie zou denken: uit hij naar laat zich verrassen op in Ethiopië. Hij van begint zijn op tv reis in de hoofdstad Addis Abeba, in waar een journalist en activiste met Hadra hem haar uit Addis laat zien. We in blikken terug de op Floortje die in in misschien wel het moeilijkste een land is tijdens qua onverwachtse ontmoetingen: met Noord-Korea. Maar met Floortje heeft geluk: van in een park heeft zij op het een aantal bijzondere, met spontane, ontmoetingen. En we blikken door terug op Geraldine die op tv in Oostenrijk door aan het op tv snowboarden is... in hartje uit zomer!

De lente van staat alweer voor de op tv deur: tijd om tijdens naar na te denken waar op tv je dit door jaar naar toe wil reizen. op tv Om je op de weg te van helpen brengen we van je deze hele het week de op Bucketlist voor 2018. Ryanne is in van een land dat naar daar in ieder op tv geval de niet op met mag ontbreken: Nicaragua! op tv Ze sluit de week af door op de uit Corn Islands, twee tropische eilandjes de in door de Cariben. een We blikken terug op Patrick tijdens die ook in op een land het is waar reizen de is weggelegd voor pioniers: het Myanmar. En op Nienke op tv die door in Groenland een gletsjer uit bezoekt die tijdens in een razend tempo van aan het smelten is. door Niet te uit lang mee wachten met met naartoe op gaan dus...

De het lente staat op alweer voor de deur: tijd om naar na te denken op tv waar met je dit jaar naar een toe wil reizen. Om op tv tijdens je op weg te helpen brengen tijdens we in je deze hele de week de Bucketlist in voor 2018. het Ryanne is in een land dat met daar in met ieder geval uit niet op mag ontbreken: Nicaragua! een Ze komt op aan in de op Cariben, waar in ze de Miskito-indianen een bezoekt, die afstammelingen zijn van uit een tijdens mix tussen uit gevluchte slaven en lokale indianen. met We blikken met terug op de Patrick die in een ander land op op tv is dat ook nog op tv steeds onontdekt, oprecht de en echt is: Rwanda! En naar op Chris uit die uit 'the middle of nowhere' dicht bij op huis vindt: op tv in met de bush van met Ierland.

De lente door staat alweer in voor de op deur: tijd om na te denken met waar je dit van jaar naar op toe wil met reizen. Om je op weg de te helpen brengen in we je van deze hele de week de op tv Bucketlist voor 2018. Ryanne uit is in een de land dat daar in ieder van op geval niet op mag ontbreken: Nicaragua! van Ze bezoekt folklore-hoofdstad tijdens Masaya en beklimt op een actieve vulkaan. in We blikken terug op tv uit op Floortje die met op de Malediven is, een met eilandengroep die helaas van dreigt te verdwijnen. Ook in met naar een reisje naar het Venetië moet op je niet te lang een wachten: deze Italiaanse stad is uit al jaren aan in het zinken. Geraldine uit is er tijdens in met het carnaval.

De lente een staat alweer door voor de deur: tijd om met na op tv te denken waar je een dit jaar tijdens naar toe wil van reizen. Om je op weg op tv door te helpen brengen we je door deze hele in week de Bucketlist van voor 2018. Ryanne is een in een land dat een daar in ieder in geval op tv niet op mag ontbreken: Nicaragua! met van Dit is het naar land van de op tv vulkanen, en dus een begint Ryanne haar reis toepasselijk op met op een jungle hike naar de door top van een de slapende vulkaan. met We blikken terug op de Dennis die in de Chili van tijdens een actieve vulkaan op tv snowboardt, en op Katja die door in Costa Rica van misschien wel op tv de duurzaamste lodge het ter met wereld bezoekt, want duurzaam reizen van is ook dit naar jaar weer een tijdens must.

Deze hele naar week draait uit alles om ruig! door Ruige reizen, ruige bestemmingen: op voor wat actie op tv en een avontuur is het goed altijd in iets ruigs aan je de reis toe het te voegen. Gwen is uit daarom met in Noord-Ierland, uit land van ruige landschappen een en stoere tijdens mensen. Ze sluit haar reis van af met het het ruigste vervoersmiddel op dat ze door tot nu toe uit ooit heeft bestuurd: een op hoovercraft. We de blikken terug op de Floortje die op expeditie gaat over het de tijdens ruige zee rondom Spitsbergen, en door op naar Chris die de sterkste mannen een ter wereld door in op tv actie ziet tijdens de Schotse Highland met naar Games.

Deze hele van week draait alles een om ruig! Ruige de reizen, ruige bestemmingen: naar voor wat actie door en avontuur tijdens is het goed altijd iets het ruigs aan je met reis toe te van voegen. Gwen is uit daarom uit in Noord-Ierland, dat een ruig in verleden met kent. Gwen duikt in naar dit verleden en door bezoekt de uit stad Derry, een plek met die zwaar getroffen is op tijdens The uit Troubles. We door blikken terug op in Patrick die ook in in een land is met van een ruig verleden: door uit Rwanda. En op Chris door die een ruige op tv plek in Canada bezoekt: op Dawson, een tijdens stad die bekend is de geworden door door de goudkoorts die tijdens hier op in gang kwam. Maar naast goud een blijkt er ook naar ivoor in de tijdens grond te van zitten...

november 2018
28-06-2018 19:25

Underdogs (4/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (4/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Deze kust staat bekend om haar surfplekken, maar Lex kiest voor de baai van Arcachon, bekend om ...

27-06-2018 19:25

Underdogs (3/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (3/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verkent Parc Naturel Régional des Landes, een onontdekt natuurpark dat tussen Bordeaux en de...

26-06-2018 19:25

Underdogs (2/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (2/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verlaat de stad om wijn te gaan proeven op een spectaculaire plek, maar niet voordat hij zij...

25-06-2018 19:20

Underdogs (1/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (1/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij begint zijn reis in de stad zelf, waar hij een tour krijgt van de excentrieke Bruno. We blik...

12-03-2018 19:55

Unexpected (5/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (5/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

08-03-2018 19:55

Unexpected (4/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (4/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

07-03-2018 19:55

Unexpected (3/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (3/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

06-03-2018 19:55

Unexpected (2/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (2/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

05-03-2018 19:55

Unexpected (1/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (1/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

01-03-2018 19:55

Bucketlist (4/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (4/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

28-02-2018 19:55

Bucketlist (3/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (3/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

27-02-2018 19:55

Bucketlist (2/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (2/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

26-02-2018 19:55

Bucketlist (1/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (1/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

23-02-2018 19:55

Ruig (5/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (5/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, land van ruige landschappen en stoere mensen. Ze slu...

22-02-2018 19:55

Ruig (4/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (4/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, dat een ruig verleden kent. Gwen duikt in dit verled...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 Op Reis Midweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 Op Reis Midweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 Op Reis Midweek bij 3 Op Reis Midweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 Op Reis Midweek. Heb je een uitzending van 3 Op Reis Midweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 Op Reis Midweek gemist

Uitzending gemist van 3 Op Reis Midweek? Hier kun je alle uitzendingen van 3 Op Reis Midweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 111
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord