Programma gemist?

Het het programma staat in het teken naar in van de 'underdog', tijdens en daarom is op Lex in Bordeaux, om op tv deze minder bekende stad en op streek naar voren de te door schuiven. Deze van kust staat bekend om door haar surfplekken, maar Lex door kiest voor uit de baai van van Arcachon, bekend op om iets heel anders! een We blikken terug op Dennis naar die in Thailand met voor het kleine tijdens eilandje Koh tijdens Tao kiest, en in op Filemon een die op de op Canarische Eilanden uit underdog La Palma uit bezoekt.

Het programma staat een in het teken het in van de 'underdog', met en daarom is Lex in Bordeaux, uit een om deze minder bekende met stad en streek naar naar voren te schuiven. Hij een verkent Parc Naturel tijdens op tv Régional des Landes, een onontdekt natuurpark het dat tussen Bordeaux een en de kust een ligt, en op tv slaapt in een van bijzondere op boomhut. We blikken terug op het Chris die underdog Sri met Lanka de bezoekt, en op een Maurice die op safari in gaat in het minder tijdens voor op de hand liggende van Oeganda.

Het op tv programma staat de in het teken het van de 'underdog', en daarom is met van Lex in Bordeaux, om tijdens deze minder bekende stad tijdens en streek naar op tv voren te schuiven. Hij met door verlaat de stad om wijn het te naar gaan proeven op met een spectaculaire plek, maar het niet voordat hij zijn door auto laat keuren op in een het excentrieke garage. We tijdens blikken terug op Floortje van die op de underdog op tv van de het vervoersmiddelen springt: een vrachtschip. op En in op Dennis die in tijdens de hoofdstad van tijdens underdog naar Albanië is.

Het een programma staat in tijdens het teken van uit de 'underdog', en daarom is in uit Lex in Bordeaux, met om deze minder bekende op stad en streek naar voren in te schuiven. door Hij begint zijn de reis van in de stad zelf, waar hij op uit een tour krijgt de van de excentrieke Bruno. We naar blikken terug met op Chris die van de underdog van in Midden-Amerika bezoekt: El een Salvador, en op Evi tijdens die ook het in Frankrijk is, maar dan de in uit Nantes.

Het zijn vaak tijdens het de onverwachtse dingen naar die een reis onvergetelijk uit maken, en daarom de staat deze hele week in uit het uit teken van dat onverwachtse. Waldemar van is in een de het land dat totaal anders uit is dan je in eerste uit instantie zou denken: door hij laat een zich verrassen in door Ethiopië. Hij tijdens sluit de week af met op het in Timkat Festival, één van de de belangrijkste feesten van met Ethiopië. op tv We blikken terug op op Maurice die de in Shanghai op ineens een plek tegenkomt die heel een vertrouwd uit aanvoelt. En met op Dennis die in Beiroet een naar op tv onverwachtse nacht tegemoet tijdens gaat.

Het zijn vaak op tv de onverwachtse dingen het die met een reis naar onvergetelijk maken, en daarom uit staat deze hele week tijdens in op tv het teken van dat onverwachtse. Waldemar uit naar is in een land op tv dat totaal op tv anders is dan je in eerste op tv door instantie zou denken: van hij laat zich verrassen in Ethiopië. in Vandaag van komt hij aan met in de stad Gondar, met het 'Camelot met van Afrika', met het zelfs nog een middeleeuws kasteel op tv dat op tv zo van Koning van Arthur en zijn met ridders van de ronde tafel in een had kunnen zijn. We naar blikken terug op Maurice in die aan het roadtrippen het is door het Oeganda. Onderweg stopt op tv hij bij door iets wat op een feestje de lijkt, tijdens maar onverwachts met wordt hij zelf het met middelpunt van naar de belangstelling. En op Floortje tijdens die op het met ijskoude Spitsbergen op tv in the middle of nowhere uit ineens van een echt Thais restaurant van tegenkomt.

Het door zijn vaak de op onverwachtse dingen die een reis een onvergetelijk maken, naar en daarom staat van deze hele op week in het met teken van dat onverwachtse. Waldemar het is van in een door land dat totaal anders tijdens is dan je in eerste naar instantie zou denken: van hij uit laat zich verrassen in met Ethiopië. een Vandaag trekt hij door één van met de mooiste door natuurgebieden van op tv dit land: de Simien met Mountains, waar hij naar oog in oog komt uit te op staan met een grote groep een mantelbavianen. Ook door Amerika kan op verrassend uit de hoek op tv komen: op we blikken terug op Floortje de die zich tijdens ver weg van op tv huis ineens weer even thuisvoelt op naar in de staat op tv Michigan, waar dorpjes liggen met de met namen Zeeland naar en Holland. En op uit Dennis die door op de Alpen het van in Liechtenstein wandelt met Zuid-Amerikaanse door viervoeters.

Het de zijn vaak op tv de onverwachtse dingen die een naar reis onvergetelijk door maken, en van daarom staat deze hele week in tijdens van het teken van dat onverwachtse. in Waldemar is het in een land dat de totaal anders is dan tijdens je in eerste uit instantie zou op denken: hij laat zich het het verrassen in Ethiopië. Vandaag uit vliegt Waldemar naar het uit noorden. De mooiste op tv manier van reizen naar blijft voor hem toch op per van motor, en in het tijdens noorden kun de je prachtige tochten maken. Hij op tv rijdt naar de naar een Simien Mountains, waar hij door gaat wildkamperen. We blikken terug op op Geraldine in die midden in de naar Cariben, in Belize, van belandt op tv in een de dorp vol aanhangers van van een Friese priester: van de Mennonieten. En op door Chris door die in Armenië het gaat liften: meer onverwachts dan op dat qua ontmoetingen krijg naar je het op niet!

Het zijn een vaak de onverwachtse op tv dingen uit die een reis tijdens onvergetelijk maken, en daarom staat tijdens deze hele week in op tv het naar teken van dat onverwachtse. op tv Waldemar een is in een land dat totaal met anders is met dan op je in eerste instantie zou denken: uit van hij laat zich verrassen in op tv Ethiopië. Hij begint met zijn reis in de naar uit hoofdstad Addis Abeba, waar journalist en uit activiste Hadra op hem haar Addis naar laat zien. We blikken met terug op op Floortje tijdens die in misschien wel het moeilijkste de in land is qua onverwachtse ontmoetingen: Noord-Korea. de Maar Floortje heeft uit uit geluk: in een naar park heeft zij een aantal bijzondere, met spontane, ontmoetingen. de En we het blikken terug op Geraldine naar die in Oostenrijk aan een het snowboarden is... tijdens in in hartje zomer!

De een lente staat een alweer voor de deur: tijdens tijd om na in te denken waar je dit op tv jaar naar naar toe wil op tv reizen. Om je op op weg op te helpen brengen we je deze op hele week uit de Bucketlist voor 2018. door Ryanne is een in een land dat met daar met in ieder geval de niet op mag ontbreken: Nicaragua! van Ze van sluit de week af in op de Corn naar Islands, twee tropische eilandjes met in de door Cariben. We uit blikken terug op Patrick die op tv ook in de een land is tijdens waar reizen is weggelegd op tv voor van pioniers: Myanmar. En op Nienke naar die in Groenland met een gletsjer bezoekt een die in op tv een razend tempo in aan het met smelten is. op tv Niet te lang mee wachten een met naartoe gaan naar dus...

De lente staat uit op alweer voor de deur: tijd op tv om na een te denken waar in je dit jaar naar uit toe wil met reizen. Om je op tv op weg te van helpen brengen door we je deze hele week de met Bucketlist voor van 2018. Ryanne is tijdens in een land een dat daar in in ieder geval niet het op mag ontbreken: naar Nicaragua! naar Ze komt aan in de Cariben, een waar ze de door Miskito-indianen bezoekt, die naar met afstammelingen zijn van een de mix tussen gevluchte slaven en van met lokale indianen. We blikken terug op naar de Patrick die in een ander land door is dat een ook van nog steeds onontdekt, oprecht en het echt op is: Rwanda! En op op Chris die 'the uit middle of nowhere' dicht het bij huis vindt: in op een de bush van van Ierland.

De lente op tv staat de alweer voor de deur: tijd op tv om de na te denken waar je met dit jaar naar op toe het wil reizen. Om je op in weg een te helpen brengen op we je deze hele op tv week de naar Bucketlist voor 2018. Ryanne op is in een land het dat uit daar in ieder geval uit niet op een mag ontbreken: Nicaragua! met Ze bezoekt folklore-hoofdstad Masaya en beklimt uit een actieve naar vulkaan. een We blikken terug op tv op Floortje die naar op de Malediven is, een eilandengroep in die tijdens helaas dreigt te verdwijnen. Ook uit met een reisje van naar uit Venetië moet je niet te een lang wachten: deze door Italiaanse stad van is naar al jaren aan het zinken. uit Geraldine is in er tijdens het het carnaval.

De de lente staat op tv alweer voor de tijdens deur: tijd om na te door denken waar door je dit op jaar naar toe naar wil reizen. Om je op door weg op te helpen brengen we je naar deze hele week door de Bucketlist voor op 2018. Ryanne op tv is in een tijdens land dat het daar in ieder geval niet op het mag in ontbreken: Nicaragua! Dit is door het land naar van de de vulkanen, en dus een begint Ryanne haar reis toepasselijk uit met een jungle hike de naar de naar top van de een slapende vulkaan. We in blikken tijdens terug op Dennis naar die in Chili van een de actieve vulkaan snowboardt, en door op de Katja die in Costa de Rica misschien wel op tv de duurzaamste lodge ter in wereld tijdens bezoekt, want duurzaam met reizen is ook dit jaar uit weer een een must.

Deze hele met week draait alles tijdens om ruig! in Ruige reizen, ruige bestemmingen: met voor wat actie en het avontuur is naar het goed naar altijd iets ruigs aan je naar reis toe in te op voegen. Gwen is naar daarom in Noord-Ierland, land van naar ruige landschappen een en stoere mensen. op Ze sluit naar haar reis af met door het ruigste vervoersmiddel dat ze in door tot nu toe ooit naar heeft bestuurd: op tv een hoovercraft. We van blikken terug op Floortje die een op een expeditie gaat over door de ruige zee rondom Spitsbergen, en in op uit Chris die de sterkste op mannen ter wereld op in op tv actie ziet tijdens de de Schotse Highland de Games.

Deze hele tijdens week draait door alles om tijdens ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: uit voor wat naar actie en de avontuur is het goed altijd iets tijdens ruigs met aan je reis uit toe te tijdens voegen. Gwen is daarom in tijdens Noord-Ierland, dat een ruig op tv verleden kent. Gwen in duikt een in dit verleden en bezoekt van de op tv stad Derry, een door plek die zwaar getroffen is op tijdens The Troubles. op We blikken van terug op Patrick door die ook in een een het land is met een ruig verleden: door uit Rwanda. En op in Chris die een de ruige plek in met Canada bezoekt: Dawson, een op tv stad die bekend het is geworden het door de goudkoorts die de hier op gang kwam. Maar het naast door goud blijkt door er ook ivoor in uit de grond te de zitten...

september 2020
28-06-2018 19:25

Underdogs (4/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (4/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Deze kust staat bekend om haar surfplekken, maar Lex kiest voor de baai van Arcachon, bekend om ...

27-06-2018 19:25

Underdogs (3/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (3/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verkent Parc Naturel Régional des Landes, een onontdekt natuurpark dat tussen Bordeaux en de...

26-06-2018 19:25

Underdogs (2/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (2/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verlaat de stad om wijn te gaan proeven op een spectaculaire plek, maar niet voordat hij zij...

25-06-2018 19:20

Underdogs (1/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (1/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij begint zijn reis in de stad zelf, waar hij een tour krijgt van de excentrieke Bruno. We blik...

12-03-2018 19:55

Unexpected (5/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (5/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

08-03-2018 19:55

Unexpected (4/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (4/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

07-03-2018 19:55

Unexpected (3/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (3/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

06-03-2018 19:55

Unexpected (2/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (2/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

05-03-2018 19:55

Unexpected (1/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (1/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

01-03-2018 19:55

Bucketlist (4/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (4/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

28-02-2018 19:55

Bucketlist (3/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (3/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

27-02-2018 19:55

Bucketlist (2/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (2/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

26-02-2018 19:55

Bucketlist (1/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (1/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

23-02-2018 19:55

Ruig (5/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (5/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, land van ruige landschappen en stoere mensen. Ze slu...

22-02-2018 19:55

Ruig (4/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (4/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, dat een ruig verleden kent. Gwen duikt in dit verled...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 Op Reis Midweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 Op Reis Midweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 Op Reis Midweek bij 3 Op Reis Midweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 Op Reis Midweek. Heb je een uitzending van 3 Op Reis Midweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 Op Reis Midweek gemist

Uitzending gemist van 3 Op Reis Midweek? Hier kun je alle uitzendingen van 3 Op Reis Midweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 111
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!