Programma gemist?

Seizoen op tv 3 - Aflevering tijdens 35 - Toeristisch uit magazine: Ruig (5/5): van Deze hele week draait alles op tv met om ruig! Ruige reizen, uit ruige bestemmingen: met voor wat actie en avontuur door is het uit goed altijd iets op ruigs aan je een reis toe te voegen. Gwen in van Poorten is uit op daarom in Noord-Ierland, land van op tv ruige landschappen en stoere door met mensen. Ze sluit haar reis door af met het ruigste op vervoersmiddel tijdens dat ze tot nu naar toe ooit heeft bestuurd: tijdens een hoovercraft. een We met blikken terug op Floortje Dessing op die op expeditie gaat van over de op tv ruige zee in rondom Spitsbergen, en op door Chris op tv Zegers die de sterkste een mannen ter wereld in een actie ziet tijdens op de Schotse van Highland Games.

Seizoen 3 - door Aflevering 34 het - Toeristisch magazine: Ruig de (4/5): de Deze hele week draait alles het om in ruig! Ruige reizen, door ruige bestemmingen: een voor wat actie en avontuur een is het goed door altijd iets ruigs aan van je reis tijdens toe te voegen. Gwen van van Poorten uit is daarom in met Noord-Ierland, dat een ruig de op verleden kent. Gwen het duikt in dit tijdens verleden en bezoekt de stad Derry, in een plek die de zwaar getroffen op tv is tijdens The door Troubles.

Seizoen van 3 - Aflevering 33 - naar Toeristisch magazine: Ruig op (3/5): Deze op tv hele week draait een alles op om ruig! Ruige reizen, ruige door bestemmingen: voor wat actie een en avontuur de is het een goed altijd iets op tv ruigs aan je reis toe met te voegen. door Gwen de van Poorten is op tv daarom in Noord-Ierland, met wiens ruige landschappen ook bekend zijn de tijdens bij filmmakers. Gwen een herbeleeft haar favoriete serie op uit plaatsen tijdens waar Game of Thrones is naar opgenomen. We blikken terug een op Dennis Storm met die in door Chili tijdens een andere filmische locatie het bezoekt: een spookachtig de verlaten mijnstadje. En van op Geraldine Kemper die in in tijdens de Colombiaanse stad Medellín is. Dit door was op lange tijd tijdens de gevaarlijkste stad in ter wereld, maar tijden zijn uit hier gelukkig tijdens veranderd.

Deze hele week in draait alles een om het ruig! Ruige reizen, ruige het bestemmingen: voor wat actie door en avontuur van is het in goed altijd iets ruigs naar aan je met reis toe te met voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, naar dat één naar van de grilligste tijdens kusten van Europa heeft. door Dat ruige landschap door op gaat Gwen ontdekken: met ze bezoekt het allermooiste plekje tijdens langs naar de kust: de Giant's Causeway, en een een gaat coasteeren: een tijdens spectaculaire sport waarbij je de kustlijn door vanuit op tv de zee kunt bewonderen. tijdens We blikken naar terug op in Geraldine die in de Guatemala een pittige klim de voor de uit boeg heeft: die van een 3000 naar meter het hoge vulkaan. En op op Dennis, op die autopech krijgt in de door Australische met outback.

Deze door hele week draait alles om tijdens ruig! op tv Ruige reizen, ruige naar bestemmingen: voor met wat actie en avontuur is op het goed altijd iets van ruigs aan op je reis naar toe te op tv voegen. Gwen is daarom in uit Noord-Ierland, op waar haar reis niet ruiger had de kunnen op tv beginnen: orkaan naar Ophelia trekt namelijk dwars door over het op eiland! Dit is ook het in land van stoere mensen. van Gwen gaat op langs bij één van de in hen: een rasechte valkenier. We tijdens blikken terug uit op Floortje die uit in Alaska Dutch Harbour bezoekt, een bekend een als de haven van de het televisieserie The op Deadliest naar Catch, over de ruigste in vissers ter wereld. En op naar Daphne een die eerst de spits in de de Colombiaanse stad op tv op Bogota moet zien te tijdens trotseren, om tijdens daarna vrijwillig te worden van beschoten...

Deze een hele week op tv staat in het teken van natuurwonderen van en in daarom is Nienke in de met Cariben, naar op het de Mexicaanse schiereiland Yucatán. Ze sluit tijdens de week op tv af op één van met de nieuwe zeven de wereldwonderen: de de spectaculaire Maya-stad Chichén op Itzá. We blikken terug op door Maurice naar die een ander wereldwonder bezoekt: het de Chinese van Muur. En ook Nicolette door reist naar uit één van de nieuwe tijdens wereldwonderen: de stad op Petra in Jordanië, naar die compleet naar uit roze rotsen door is in gehakt.

Deze van hele week een staat in het teken van natuurwonderen van en daarom is naar Nienke in in de Cariben, op het de Mexicaanse schiereiland Yucatán. door Ze naar bezoekt de een zoutmeren van Las Coloradas, die met een tijdens aparte kleur hebben: felroze! We het blikken terug op een Geraldine die tijdens een natuurwonder dicht de bij huis bezoekt: de van Plitvice meren in een Kroatië. En op door Evi naar die de Canadese Rocky Mountains op trotseert.

Deze hele week uit staat in het tijdens teken van in natuurwonderen en daarom is naar tijdens Nienke in de Cariben, het op het van Mexicaanse schiereiland Yucatan. Deze regio uit is beroemd uit om haar het ondergrondse rivieren en de zogenaamde cenotes, die door de Maya's tijdens als poorten met naar het van hiernamaals werden beschouwd. Nienke daalt naar af naar naar deze onderwereld. We een blikken terug op met Chris die in het Namibië door in een surrealistisch landschap naar terechtkomt: de Dodevlei. in En op Dennis die in in de Oekraïne een uit romantisch natuurtafereeltje in vindt: door de Tunnel of de Love.

Deze met hele week staat in het met teken van natuurwonderen naar en daarom met is de Nienke in de Cariben, op het naar op Mexicaanse schiereiland Yucatan. Het tijdens fijne zand van op tv deze stranden is op een geliefde met plek voor zeeschildpadden in om hun eieren te met leggen. Helaas worden met die nog steeds opgegeten een door met zowel mensen als dieren. Nienke met bezoekt de een opvang waar de schildpadeieren op tv worden beschermd. En door ze duikt de het Caribische zee in, met om met in deze indrukwekkende in dieren te zwemmen. We blikken in terug door op Floortje die in misschien naar wel het beroemdste natuurpark op tv het ter wereld is: Yellowstone Park in in de Verenigde het Staten. En op tv op Chris die op een een overweldigend natuurfenomeen is: tijdens het de oogverblindende zoutvlaktes van naar Bolivia.

Deze door hele week staat uit in het teken van van natuurwonderen en daarom op is Nienke het in de Cariben, met op het Mexicaanse schiereiland een Yucatan. Hier ligt op voor de naar kust het door op één na grootste koraalrif ter met wereld, dat helaas de wordt uit bedreigd. Eco-architect Richart probeert het met rif schoon te met houden door tijdens plastic flessen uit de op tv oceaan naar te vissen en er de eilanden van de te bouwen. Nienke in bezoekt hem op met deze bijzondere plek, en gaat de daarna duiken in in een het onderwatermuseum. We met blikken terug op Evi uit die in hét tijdens land vol natuurwonderen het is: IJsland. En op tv op Dennis naar die een wel het heel bijzonder fenomeen door in India bezoekt: de op levende bruggen het van Meghalaya.

Jurre is het in Sri op tv Lanka, waar hij één op van de mooiste treinritten tijdens ter met wereld maakt. van Hij sluit de week af in het het plaatsje Ella, een waar je langs van het spoor een uit prachtige door wandeling kunt maken. We blikken met terug een op Chris die in uit een nogal aparte naar trein terecht komt in met Kazachstan, en op op Floortje met die met de trein door door met China reist.

Jurre tijdens reist met een de trein dwars door het het binnenland een van Sri Lanka, uit van Kandy naar van Nanu Oya, beroemd op tv als één van naar de mooiste treinreizen ter op tv wereld. Vandaag maakt Jurre een met tussenstop tijdens in Nuwara Elijah, waar door hij het spoor met inruilt tijdens om mee te helpen op het een theeplantage. We blikken een terug van op Chris die in Mexico in een met de trein met dwars door de Copper in Canyon reist, en op Floortje het tijdens die in New door York op Grand op tv Central Station de trein pakt de en een heel de andere uit kant van deze staat met ontdekt.

Er de is één de vervoersmiddel waar al bijna twee tijdens eeuwen lang qua het romantiek een niets tegenop kan: een de trein! Vandaag reist Jurre met uit de trein met dwars door tijdens het binnenland het van Sri Lanka, het van Kandy naar door Nanu Oya, beroemd als één van van in de mooiste treinreizen ter wereld. door We een blikken terug op Floortje die de met de trein naar in het meest gesloten een land ter wereld op reist: op Noord-Korea. En naar op Dennis die met de trein van door Tsjechië de reist.

Er is naar één vervoersmiddel tijdens waar al bijna twee van eeuwen lang op qua romantiek niets tegenop kan: een de de trein! Daarom tijdens staat deze hele week in met het teken de van treinreizen, en op tv is Jurre op in Sri Lanka, waar hij uit één van de de mooiste treinritten ter wereld op maakt. van Hij komt aan in uit Kandy, waar hij op tv de nacht de doorbrengt in een in homestay en een de tempel bezoekt die met uniek is in tijdens zijn soort. We blikken met terug op Maurice die een aan boord zit uit van de legendarische naar de Trans-Mongolië Express, en op Evi een die met één van de mooiste treinritten in uit Europa maakt: op de Bergenbaan in in Noorwegen.

Er is de één op tv vervoersmiddel waar al uit bijna twee eeuwen lang tijdens qua romantiek op tv niets tegenop kan: het de trein! Daarom staat deze het hele week in naar het teken met van treinreizen, en is het Jurre in Sri uit Lanka, waar met hij één van de mooiste op op treinritten ter wereld het maakt. Hij begint door vandaag in hoofdstad Colombo, waar hij door zijn weg moet in vinden uit op het station, en aan tijdens tijdens zijn treinreis begint. een We blikken terug op Chris op die op de trein het stapt in uit Japan, en tijdens op Floortje op die in Amerika de uit trein pakt in naar Minneapolis.

februari 2018
23-02-2018 19:55

3 op Reis Midweek

3 Op Reis Midweek - 3 op Reis Midweek

Seizoen 3 - Aflevering 35 - Toeristisch magazine: Ruig (5/5): Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen van Poorten is daa...

22-02-2018 19:55

3 op Reis Midweek

3 Op Reis Midweek - 3 op Reis Midweek

Seizoen 3 - Aflevering 34 - Toeristisch magazine: Ruig (4/5): Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen van Poorten is daa...

21-02-2018 19:50

3 op Reis Midweek

3 Op Reis Midweek - 3 op Reis Midweek

Seizoen 3 - Aflevering 33 - Toeristisch magazine: Ruig (3/5): Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen van Poorten is daa...

20-02-2018 19:55

Ruig (2/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (2/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, dat één van de grilligste kusten van Europa heeft. D...

19-02-2018 19:55

Ruig (1/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (1/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, waar haar reis niet ruiger had kunnen beginnen: orka...

16-02-2018 19:55

Natuurwonderen (5/5)

3 Op Reis Midweek - Natuurwonderen (5/5)

Deze hele week staat in het teken van natuurwonderen en daarom is Nienke in de Cariben, op het Mexicaanse schiereiland Yucatán. Ze sluit de week af op één van de nieuwe zeven wereldwonderen: de spectaculaire Maya-stad Chichén Itzá. We blikk...

15-02-2018 19:55

Natuurwonderen (4/5)

3 Op Reis Midweek - Natuurwonderen (4/5)

Deze hele week staat in het teken van natuurwonderen en daarom is Nienke in de Cariben, op het Mexicaanse schiereiland Yucatán. Ze bezoekt de zoutmeren van Las Coloradas, die een aparte kleur hebben: felroze! We blikken terug op Geraldine d...

14-02-2018 19:55

Natuurwonderen (3/5)

3 Op Reis Midweek - Natuurwonderen (3/5)

Deze hele week staat in het teken van natuurwonderen en daarom is Nienke in de Cariben, op het Mexicaanse schiereiland Yucatan. Deze regio is beroemd om haar ondergrondse rivieren en zogenaamde cenotes, die door de Maya's als poorten naar h...

13-02-2018 19:55

Natuurwonderen (2/5)

3 Op Reis Midweek - Natuurwonderen (2/5)

Deze hele week staat in het teken van natuurwonderen en daarom is Nienke in de Cariben, op het Mexicaanse schiereiland Yucatan. Het fijne zand van deze stranden is een geliefde plek voor zeeschildpadden om hun eieren te leggen. Helaas worde...

12-02-2018 19:55

Natuurwonderen (1/5)

3 Op Reis Midweek - Natuurwonderen (1/5)

Deze hele week staat in het teken van natuurwonderen en daarom is Nienke in de Cariben, op het Mexicaanse schiereiland Yucatan. Hier ligt voor de kust het op één na grootste koraalrif ter wereld, dat helaas wordt bedreigd. Eco-architect Ric...

09-02-2018 19:50

Treinreizen (5/5)

3 Op Reis Midweek - Treinreizen (5/5)

Jurre is in Sri Lanka, waar hij één van de mooiste treinritten ter wereld maakt. Hij sluit de week af in het plaatsje Ella, waar je langs het spoor een prachtige wandeling kunt maken. We blikken terug op Chris die in een nogal aparte trein ...

08-02-2018 19:50

Treinreizen (4/5)

3 Op Reis Midweek - Treinreizen (4/5)

Jurre reist met de trein dwars door het binnenland van Sri Lanka, van Kandy naar Nanu Oya, beroemd als één van de mooiste treinreizen ter wereld. Vandaag maakt Jurre een tussenstop in Nuwara Elijah, waar hij het spoor inruilt om mee te help...

07-02-2018 19:55

Treinreizen (3/5)

3 Op Reis Midweek - Treinreizen (3/5)

Er is één vervoersmiddel waar al bijna twee eeuwen lang qua romantiek niets tegenop kan: de trein! Vandaag reist Jurre met de trein dwars door het binnenland van Sri Lanka, van Kandy naar Nanu Oya, beroemd als één van de mooiste treinreizen...

06-02-2018 19:55

Treinreizen (2/5)

3 Op Reis Midweek - Treinreizen (2/5)

Er is één vervoersmiddel waar al bijna twee eeuwen lang qua romantiek niets tegenop kan: de trein! Daarom staat deze hele week in het teken van treinreizen, en is Jurre in Sri Lanka, waar hij één van de mooiste treinritten ter wereld maakt....

05-02-2018 19:55

Treinreizen (1/5)

3 Op Reis Midweek - Treinreizen (1/5)

Er is één vervoersmiddel waar al bijna twee eeuwen lang qua romantiek niets tegenop kan: de trein! Daarom staat deze hele week in het teken van treinreizen, en is Jurre in Sri Lanka, waar hij één van de mooiste treinritten ter wereld maakt....

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 Op Reis Midweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 Op Reis Midweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 Op Reis Midweek bij 3 Op Reis Midweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 Op Reis Midweek. Heb je een uitzending van 3 Op Reis Midweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 Op Reis Midweek gemist

Uitzending gemist van 3 Op Reis Midweek? Hier kun je alle uitzendingen van 3 Op Reis Midweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 98
  • Laatste uitzending op 23-02-2018 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord