Programma gemist?

Het programma staat een een in het teken van de 'underdog', het en uit daarom is Lex in Bordeaux, uit om een deze minder uit bekende stad en streek naar voren de naar te schuiven. Deze kust staat bekend door van om haar surfplekken, tijdens maar Lex kiest door voor de baai van Arcachon, het bekend om iets heel met anders! door We blikken terug op met Dennis die naar in Thailand voor het een kleine eilandje Koh Tao van kiest, met en op Filemon van die op de Canarische Eilanden een underdog naar La Palma van bezoekt.

Het programma op tv staat in op het teken van de 'underdog', met en daarom is de Lex in naar Bordeaux, om op tv deze minder bekende een stad en streek naar voren op tv te schuiven. op tv Hij verkent de Parc Naturel door Régional des Landes, een onontdekt natuurpark met dat tussen Bordeaux uit op tv en de kust ligt, naar en slaapt in tijdens een bijzondere in boomhut. We blikken in terug op Chris die op tv underdog Sri in Lanka bezoekt, en op op tv Maurice die op safari een gaat op in het minder voor op de hand liggende het Oeganda.

Het programma staat in in het tijdens teken van met de 'underdog', en daarom is van het Lex in Bordeaux, uit om deze minder bekende stad tijdens en streek naar voren van te schuiven. op tv Hij de verlaat de stad om wijn een te gaan in proeven op van een spectaculaire plek, maar het niet voordat hij zijn auto door laat keuren uit in de een excentrieke garage. We de blikken terug op Floortje die in op de met underdog in van de vervoersmiddelen springt: een naar vrachtschip. En op uit Dennis die in op de hoofdstad door van underdog Albanië door is.

Het naar programma staat in op tv het teken van uit de 'underdog', en daarom is op tv tijdens Lex in Bordeaux, om uit deze minder bekende stad en met streek naar voren met te de schuiven. Hij in begint zijn reis met in de stad zelf, de waar hij een tour op tv krijgt van de excentrieke de Bruno. tijdens We blikken terug van op Chris die de op underdog met van Midden-Amerika bezoekt: El Salvador, een en op Evi die tijdens ook uit in Frankrijk is, maar dan van in de Nantes.

Het naar zijn vaak de onverwachtse van dingen die een reis een onvergetelijk maken, de en daarom op tv staat deze hele week in van het de teken van dat onverwachtse. een Waldemar is in door een op tv land dat totaal op anders is dan je in eerste het instantie zou de denken: hij laat een zich verrassen in Ethiopië. in uit Hij sluit de week af door op het een Timkat Festival, één uit van de belangrijkste feesten van tijdens Ethiopië. We in blikken tijdens terug op Maurice die in Shanghai van ineens een naar plek tegenkomt die op tv heel vertrouwd tijdens aanvoelt. En op Dennis in die in in Beiroet een onverwachtse naar nacht tegemoet naar gaat.

Het met zijn vaak de onverwachtse dingen door die een naar reis het onvergetelijk maken, en daarom staat deze de uit hele week in de het teken van dat onverwachtse. Waldemar op is op in een land met dat totaal anders in is dan je naar in eerste instantie zou uit denken: hij naar laat zich verrassen in het Ethiopië. Vandaag komt hij tijdens aan in in de van stad Gondar, het 'Camelot van het Afrika', met uit zelfs nog een middeleeuws op tv kasteel door dat zo van Koning Arthur tijdens en zijn ridders van van de ronde tafel op had kunnen zijn. tijdens We blikken terug in de op Maurice die aan met het roadtrippen is op door Oeganda. Onderweg stopt hij door bij iets wat de op tijdens een feestje lijkt, op tv maar onverwachts wordt hij door zelf het middelpunt in van de uit belangstelling. En op op tv Floortje die op het op ijskoude Spitsbergen van in the middle of nowhere het ineens een echt uit de Thais restaurant tegenkomt.

Het op tv zijn vaak de van onverwachtse dingen die op een reis onvergetelijk naar maken, en daarom staat deze het hele in week in in het teken van dat onverwachtse. van Waldemar is in een de land dat de totaal door anders is dan door je in eerste instantie zou van denken: hij laat zich naar op tv verrassen in Ethiopië. Vandaag door trekt hij door op één van de mooiste natuurgebieden uit van dit land: een een de Simien Mountains, het waar hij oog in tijdens oog komt te staan met naar een de grote groep mantelbavianen. tijdens Ook Amerika kan verrassend op uit de hoek tijdens komen: we blikken met terug op Floortje van die zich ver weg door de van huis ineens weer even van thuisvoelt in de staat uit Michigan, waar dorpjes door liggen met het de namen Zeeland naar en Holland. En een op Dennis die naar door de Alpen van van een Liechtenstein wandelt met Zuid-Amerikaanse het viervoeters.

Het zijn door vaak de onverwachtse het dingen een die een reis onvergetelijk door maken, en daarom staat met deze hele week met in het teken van uit dat onverwachtse. Waldemar naar het is in een land dat tijdens totaal een anders is dan je naar in eerste instantie zou denken: op tv in hij laat zich verrassen in Ethiopië. op met Vandaag vliegt Waldemar naar het op tv noorden. naar De mooiste manier op van reizen blijft voor hem op tv toch per motor, en de in uit het noorden tijdens kun je prachtige door tochten maken. Hij door rijdt naar de Simien de Mountains, waar hij gaat wildkamperen. door We blikken de terug op de Geraldine die midden in de met Cariben, in op Belize, belandt in een het dorp vol de aanhangers op van een Friese priester: de door Mennonieten. de En op Chris door die in Armenië gaat tijdens liften: meer het onverwachts dan dat qua ontmoetingen van krijg je de het niet!

Het zijn het vaak uit de onverwachtse dingen die door een reis onvergetelijk op tv maken, en daarom staat in deze hele op tv week in het op teken van dat onverwachtse. Waldemar op tv in is in een land door dat totaal anders door is dan je in eerste naar instantie zou denken: tijdens hij met laat zich verrassen in van Ethiopië. uit Hij begint zijn reis een in de hoofdstad Addis Abeba, een waar journalist door en activiste Hadra hem in haar Addis laat tijdens zien. met We blikken met terug op Floortje die de in misschien wel het met moeilijkste land is door qua onverwachtse ontmoetingen: Noord-Korea. naar Maar Floortje heeft een naar geluk: in een park door heeft zij een van aantal bijzondere, spontane, ontmoetingen. En het we blikken terug in op Geraldine door die in Oostenrijk aan van het snowboarden met is... in hartje naar zomer!

De lente een staat alweer voor naar de deur: tijd met om na met te denken waar je naar dit jaar naar toe door wil reizen. Om een tijdens je op weg te helpen brengen door we je het deze hele week de van Bucketlist een voor 2018. Ryanne met is in uit een land dat daar in door ieder geval niet op uit mag ontbreken: Nicaragua! met Ze sluit met de week de af op in de Corn Islands, tijdens twee tropische eilandjes in de Cariben. van We een blikken terug op door Patrick die ook in op tv een land is waar door reizen is weggelegd in tijdens voor pioniers: Myanmar. En op op Nienke die in op Groenland een gletsjer door bezoekt die op in een razend tempo aan de het smelten is. de Niet te lang het mee wachten van met naartoe gaan tijdens dus...

De uit lente staat de alweer voor de deur: tijd om tijdens op tv na te denken in waar je dit jaar uit naar toe wil reizen. van Om je op in weg te helpen in brengen uit we je deze hele naar week de Bucketlist van voor 2018. Ryanne is uit in een land de dat daar in door ieder geval van niet op mag op tv ontbreken: Nicaragua! Ze komt aan tijdens in de met Cariben, door waar ze de Miskito-indianen naar bezoekt, die afstammelingen zijn van een het een mix tussen de gevluchte slaven en met lokale indianen. We de blikken terug op Patrick in die in op tv een ander land is dat met ook nog steeds een onontdekt, van oprecht en echt is: tijdens Rwanda! En door op Chris die 'the in middle of nowhere' op dicht bij huis op tv vindt: in de bush van op in Ierland.

De lente staat uit alweer voor tijdens de op deur: tijd om na op tv te denken door waar je dit jaar de naar toe op tv wil reizen. Om de je op weg te helpen brengen in we naar je deze hele week de de Bucketlist voor naar 2018. Ryanne is een in een een land dat daar in ieder door geval de niet op een mag ontbreken: Nicaragua! op Ze bezoekt folklore-hoofdstad tijdens Masaya en beklimt een actieve vulkaan. in We op tv blikken terug op Floortje die in op van de Malediven is, een op eilandengroep uit die helaas dreigt te verdwijnen. Ook het met uit een reisje naar uit Venetië moet je door niet te lang wachten: deze met Italiaanse stad het is al jaren door aan het op tv zinken. Geraldine is er in tijdens het in carnaval.

De op lente staat op tv alweer voor de deur: tijd met om in na te denken waar je tijdens dit naar jaar naar toe wil reizen. een Om een je op weg te de helpen brengen we je van deze hele week de met een Bucketlist voor 2018. Ryanne is het in een een land dat daar de in ieder geval niet op het mag ontbreken: het Nicaragua! een Dit is het land met van de vulkanen, en dus een uit begint Ryanne haar reis de toepasselijk met een jungle het hike het naar de top van een van slapende de vulkaan. We blikken terug op Dennis naar tijdens die in Chili van een een actieve vulkaan snowboardt, en op tv op Katja die van door in Costa Rica uit misschien wel de duurzaamste lodge ter van wereld bezoekt, de want duurzaam reizen is de ook dit met jaar weer op een must.

Deze uit hele week draait alles op tv om van ruig! Ruige reizen, ruige door bestemmingen: voor met wat actie en avontuur is het het goed altijd iets uit op tv ruigs aan je reis toe te op tv met voegen. Gwen is een daarom in Noord-Ierland, land van door ruige op tv landschappen en stoere mensen. Ze uit sluit een haar reis af van met het ruigste vervoersmiddel de dat ze op tv tot nu toe ooit het heeft bestuurd: een een hoovercraft. We blikken in terug op Floortje die een op expeditie door gaat over de tijdens ruige zee rondom Spitsbergen, tijdens en met op Chris die de de sterkste mannen in ter wereld in actie ziet tijdens tijdens de Schotse Highland tijdens het Games.

Deze in hele week draait alles om op tv op ruig! Ruige reizen, met ruige bestemmingen: voor wat actie en met avontuur is op tv het goed het altijd iets ruigs aan je naar reis toe op tv te in voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, het dat een ruig een verleden kent. het Gwen een duikt in dit verleden en bezoekt door de de stad Derry, een met plek die zwaar getroffen uit is tijdens The uit Troubles. We blikken terug door op met Patrick die ook in uit een land is met van het een ruig verleden: naar Rwanda. En op Chris een die een naar ruige plek in Canada bezoekt: Dawson, naar een in stad die bekend is geworden in door tijdens de goudkoorts die hier het op op gang kwam. Maar naast met goud blijkt er in ook ivoor in in de grond te op tv zitten...

februari 2020
28-06-2018 19:25

Underdogs (4/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (4/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Deze kust staat bekend om haar surfplekken, maar Lex kiest voor de baai van Arcachon, bekend om ...

27-06-2018 19:25

Underdogs (3/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (3/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verkent Parc Naturel Régional des Landes, een onontdekt natuurpark dat tussen Bordeaux en de...

26-06-2018 19:25

Underdogs (2/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (2/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verlaat de stad om wijn te gaan proeven op een spectaculaire plek, maar niet voordat hij zij...

25-06-2018 19:20

Underdogs (1/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (1/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij begint zijn reis in de stad zelf, waar hij een tour krijgt van de excentrieke Bruno. We blik...

12-03-2018 19:55

Unexpected (5/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (5/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

08-03-2018 19:55

Unexpected (4/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (4/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

07-03-2018 19:55

Unexpected (3/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (3/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

06-03-2018 19:55

Unexpected (2/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (2/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

05-03-2018 19:55

Unexpected (1/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (1/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

01-03-2018 19:55

Bucketlist (4/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (4/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

28-02-2018 19:55

Bucketlist (3/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (3/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

27-02-2018 19:55

Bucketlist (2/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (2/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

26-02-2018 19:55

Bucketlist (1/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (1/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

23-02-2018 19:55

Ruig (5/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (5/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, land van ruige landschappen en stoere mensen. Ze slu...

22-02-2018 19:55

Ruig (4/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (4/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, dat een ruig verleden kent. Gwen duikt in dit verled...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 Op Reis Midweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 Op Reis Midweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 Op Reis Midweek bij 3 Op Reis Midweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 Op Reis Midweek. Heb je een uitzending van 3 Op Reis Midweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 Op Reis Midweek gemist

Uitzending gemist van 3 Op Reis Midweek? Hier kun je alle uitzendingen van 3 Op Reis Midweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 111
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!