Programma gemist?

Seizoen op 2 - Aflevering 23 tijdens - Toeristische de reeks: Roadtrip: De op hele week staat in het een het teken van de de roadtrip en daarom verkent Maurice Lede tijdens in op tv een oude Mercedes het de noordwesten van op tv Marokko. Maurice in komt aan in koningsstad op Fez, waar hij op pad met gaat in in de indrukwekkende medina. We de tijdens blikken terug op Floortje de Dessing die aan een immense uit roadtrip het bezig is: de al rijdend van de Amsterdam naar Beijing. En op Chris uit naar Zegers die offroad gaat in op het woestijnlandschap de van de van Canyons in de tijdens USA.

Seizoen 2 - naar Aflevering van 22 - uit Toeristische reeks: Roadtrip: De het hele week op tv staat in het teken de van de roadtrip, uit en daarom verkent in Maurice Lede in naar een oude Mercedes tijdens het noordwesten van Marokko. door Maurice kruipt zelf achter door van het stuur en rijdt naar het Moulay Idriss, een bedevaartsplaats door gelegen op twee van rotsen. Hier nodigt de zijn gids hem de uit voor tijdens een etentje bij door hem thuis, met naar een onverwachtse op tv wending.

De naar hele week uit staat in het teken van de op in roadtrip, en daarom verkent Maurice in naar een oude het Mercedes het noordwesten door van Marokko. een Hij begint zijn reis in een Casablanca, en het gaat fris geknipt en op tv geschoren op pad een na een bezoek een aan de plaatselijke tijdens met barbier. We blikken terug op Chris uit die aan het een roadtrippen een is door de de USA, en op Geraldine die in in door een oude Renault 4 door van door Madagaskar rijdt.

Deze uit hele week tijdens staat het programma in het teken op tv van de 'underdog', tijdens met en daarom is Lex in Bordeaux, op tv om de deze minder door bekende stad en de streek naar voren te in schuiven. Deze kust staat door bekend in om haar surfplekken, de maar Lex kiest voor het de baai van Arcachon, een bekend de om iets heel anders! We naar blikken terug met op Dennis die in Thailand naar voor het kleine een uit eilandje Koh Tao kiest, en op door Filemon die op tijdens de Canarische Eilanden een underdog La het Palma met bezoekt.

Deze van hele week een staat het programma in op het teken in van de 'underdog', en van daarom is Lex in Bordeaux, op tv op tv om deze minder bekende stad en door streek naar voren de te naar schuiven. Hij verkent Parc door Naturel Régional des het Landes, tijdens een onontdekt natuurpark dat tussen Bordeaux met en de kust de ligt, in en hij slaapt in een naar bijzondere boomhut. We een blikken terug op uit Chris van die underdog het Sri Lanka bezoekt, en de op Maurice die op safari op tv gaat in op het door minder voor de hand naar liggende Oeganda.

Deze hele week de de staat het programma van in het teken van de uit 'underdog', op en daarom is de Lex in Bordeaux, om de deze minder bekende stad met en uit streek naar voren te het schuiven. Vandaag verlaat de hij de stad naar om wijn te gaan proeven op tv op de een spectaculaire plek, maar niet van voordat hij zijn tijdens auto tijdens laat keuren in een excentrieke een het garage. We blikken terug op Floortje op tv in die op de underdog van de de vervoersmiddelen op tv springt: een vrachtschip. En in op Dennis de die in de hoofdstad van uit een underdog Albanië is.

Deze hele week uit staat het naar programma in het door teken een van de 'underdog', en daarom is tijdens Lex naar in Bordeaux, om deze minder tijdens bekende tijdens stad en een streek naar voren te met schuiven. Hij begint in zijn reis in de stad op tv zelf, waar hij uit een een tour krijgt van de excentrieke de Bruno. het We blikken terug op Chris de die de op tv underdog op van Midden-Amerika bezoekt: El Salvador, tijdens en op Evi uit die van ook in Frankrijk is, in maar dan met in Nantes.

De op tv hele week staat een het programma in het het teken van met de Méditerranée! Daarom is Sahil op tv op met een cruiseschip gesprongen om het een Zuid-Europese gebied van te verkennen. Na van bijna 40 uur op door zee van te hebben gezeten, is een hij aangekomen van op zijn laatste stop: tijdens Barcelona! een Om het massatoerisme de te ontwijken, schakelt Sahil een het lokale gids in uit die door hem een alternatieve tour door naar de op stad geeft. Hij bezoekt een uit bijzonder van restaurantje en gaat naar een één van de hoger gelegen in plekken van de op tv stad waar tijdens hij een fantastisch een uitzicht op de op stad van heeft. Als laatste blikken door we terug op Nienke in die het de feest Las Fallas bezoekt het in Valencia, en naar wordt door het kleine zusje van Mallorca, Menorca, in bezoekt door naar Evi.

De het hele week staat het uit programma in het van teken van de door Méditerranée! Daarom is Sahil tijdens op een in cruiseschip gesprongen door om het de Zuid-Europese gebied te verkennen. Na de een nachtelijke overtocht op tv is hij aangekomen op tv in de op twee een na kleinste op tv hoofdstad van met Europa: La Valletta. Hier duikt in hij in tijdens de roerige met geschiedenis van het eiland een en probeert met hèt lokale gerecht: konijnenstoofpot! We naar blikken op terug op Dennis die met op zoek gaat naar met de Monniken tijdens Republiek Athos, uit en op van Gwen die op bezoek gaat bij door in het Earth Garden met Festival.

De hele tijdens week staat het door programma in het tijdens teken op van de Méditerranée! Daarom is met Sahil op een cruiseschip tijdens gesprongen op tv om het Zuid-Europese met gebied te naar verkennen. Hij is met aangekomen in Messina op Sicilië. Daar de beklimt uit Sahil de Etna met en probeert een jarenlange van discussie over de met naam van de lokale een snack te met beslechten. Daarnaast blikken in we terug naar op Jan die zijn tijdens autohart een ophaalt in Monaco.

De de hele week staat het programma het in de het teken van uit de Méditerranée! van Daarom is Sahil op een cruiseschip het op gesprongen om het Zuid-Europese gebied te met verkennen. Hij start door op zijn trip in Napels, het waar hij op zoek gaat het naar door de èchte Napolitaanse op tv pizza en hij door bezoekt een kerk bezoekt waar de zich jaarlijks met een de wonder voltrekt. Ook blikken we terug de op Maurice een zijn op bezoek in Vaticaanstad en gaan we de het met Chris terug naar Kotor door in uit Montenegro.

De hele week uit staat het programma met in tijdens het teken op van adrenaline en daarom naar reist Nienke door Zwitserland, in op naar zoek naar het extreme! Al op quad rijdend laat ze in Interlaken achter door zich, voordat ze in naar de op tv Alpen de enige echte Gruyère-kaas op tv gaat maken. Ze uit sluit af met in een op tv kaasfondue bovenop de uit Moléson, maar om daar te een komen op moet ze eerst een deze rots beklimmen via een uit 'stalen tijdens weg' van zo'n 1,5 uit km. We blikken een terug op het Floortje die gaat op tv snowboarden in op tv Iran, en op Geraldine het die in Peru een extreem de gerecht een eet.

De tijdens hele week staat het het programma uit in het teken van adrenaline tijdens en daarom reist Nienke in door de Zwitserland, op zoek in naar het in extreme! Ze is in het mekka een van extreme sporten: een Interlaken. Hier van doet ze een mee aan een op canyoning-tocht, overnacht ze op de op Niederhorn en naar gaat de volgende van ochtend op tv al paraglidend naar beneden. We uit blikken van terug op Chris die een dodengrot op bezoekt in Torajaland, naar van Indonesië.

De hele week tijdens op staat het programma in het op tv teken van adrenaline en tijdens daarom reist naar Nienke het door Zwitserland, op zoek van naar het extreme! uit Ze bezoekt de hoogste buitenlift met van Europa en naar gaat naar in de top uit van Mount Titlis, waar tijdens haar een gletsjergrot tijdens en de hoogste van hangbrug van Europa in te wachten de staat. Met op tv een heuse trottibike-tocht sluit ze haar naar van dag af. We in blikken terug op het Chris in de Spaanse kolenmijnen van een Asturias, en op het Geraldine op die de Peruaanse een duinen trotseert met met een speciale het racebuggy.

De hele een week staat een het programma in het uit teken op van adrenaline en daarom het reist Nienke de door Zwitserland, op zoek naar op tv het door extreme! Ze bezoekt de hoogste het buitenlift van Europa met en gaat naar de met top van op Mount een Titlis, waar haar het een gletsjergrot en de hoogste hangbrug op van Europa op tv te wachten staat. uit Met een heuse het trottibike-tocht sluit naar ze haar dag af. We het op blikken terug op een Chris in de Spaanse door kolenmijnen van van Asturias, en op Geraldine die de een met Peruaanse duinen trotseert met een op speciale de racebuggy.

november 2017
22-11-2017 19:50

3 Op Reis Midweek

3 Op Reis Midweek - 3 Op Reis Midweek

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Toeristische reeks: Roadtrip: De hele week staat in het teken van de roadtrip en daarom verkent Maurice Lede in een oude Mercedes het noordwesten van Marokko. Maurice komt aan in koningsstad Fez, waar hij op pad ...

21-11-2017 19:50

3 Op Reis Midweek

3 Op Reis Midweek - 3 Op Reis Midweek

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Toeristische reeks: Roadtrip: De hele week staat in het teken van de roadtrip, en daarom verkent Maurice Lede in een oude Mercedes het noordwesten van Marokko. Maurice kruipt zelf achter het stuur en rijdt naar M...

20-11-2017 20:50

Roadtrip

3 Op Reis Midweek - Roadtrip

De hele week staat in het teken van de roadtrip, en daarom verkent Maurice in een oude Mercedes het noordwesten van Marokko. Hij begint zijn reis in Casablanca, en gaat fris geknipt en geschoren op pad na een bezoek aan de plaatselijke barb...

16-11-2017 19:55

Underdogs

3 Op Reis Midweek - Underdogs

Deze hele week staat het programma in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Deze kust staat bekend om haar surfplekken, maar Lex kiest voor de baai van Arcac...

15-11-2017 19:50

Underdogs

3 Op Reis Midweek - Underdogs

Deze hele week staat het programma in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verkent Parc Naturel Régional des Landes, een onontdekt natuurpark dat tussen...

14-11-2017 19:50

Underdogs

3 Op Reis Midweek - Underdogs

Deze hele week staat het programma in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Vandaag verlaat hij de stad om wijn te gaan proeven op een spectaculaire plek, ma...

13-11-2017 19:50

Underdogs

3 Op Reis Midweek - Underdogs

Deze hele week staat het programma in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij begint zijn reis in de stad zelf, waar hij een tour krijgt van de excentrieke...

09-11-2017 19:55

Méditerranée

3 Op Reis Midweek - Méditerranée

De hele week staat het programma in het teken van de Méditerranée! Daarom is Sahil op een cruiseschip gesprongen om het Zuid-Europese gebied te verkennen. Na bijna 40 uur op zee te hebben gezeten, is hij aangekomen op zijn laatste stop: Bar...

08-11-2017 19:50

Méditerranée

3 Op Reis Midweek - Méditerranée

De hele week staat het programma in het teken van de Méditerranée! Daarom is Sahil op een cruiseschip gesprongen om het Zuid-Europese gebied te verkennen. Na een nachtelijke overtocht is hij aangekomen in de op twee na kleinste hoofdstad va...

07-11-2017 19:50

Méditerranée

3 Op Reis Midweek - Méditerranée

De hele week staat het programma in het teken van de Méditerranée! Daarom is Sahil op een cruiseschip gesprongen om het Zuid-Europese gebied te verkennen. Hij is aangekomen in Messina op Sicilië. Daar beklimt Sahil de Etna en probeert een j...

06-11-2017 19:50

Méditerranée

3 Op Reis Midweek - Méditerranée

De hele week staat het programma in het teken van de Méditerranée! Daarom is Sahil op een cruiseschip gesprongen om het Zuid-Europese gebied te verkennen. Hij start zijn trip in Napels, waar hij op zoek gaat naar de èchte Napolitaanse pizza...

02-11-2017 19:50

Adrenaline

3 Op Reis Midweek - Adrenaline

De hele week staat het programma in het teken van adrenaline en daarom reist Nienke door Zwitserland, op zoek naar het extreme! Al quad rijdend laat ze Interlaken achter zich, voordat ze in de Alpen de enige echte Gruyère-kaas gaat maken. Z...

01-11-2017 19:50

Adrenaline

3 Op Reis Midweek - Adrenaline

De hele week staat het programma in het teken van adrenaline en daarom reist Nienke door Zwitserland, op zoek naar het extreme! Ze is in het mekka van extreme sporten: Interlaken. Hier doet ze mee aan een canyoning-tocht, overnacht ze op de...

31-10-2017 19:50

Adrenaline

3 Op Reis Midweek - Adrenaline

De hele week staat het programma in het teken van adrenaline en daarom reist Nienke door Zwitserland, op zoek naar het extreme! Ze bezoekt de hoogste buitenlift van Europa en gaat naar de top van Mount Titlis, waar haar een gletsjergrot en ...

30-10-2017 19:50

Adrenaline

3 Op Reis Midweek - Adrenaline

De hele week staat het programma in het teken van adrenaline en daarom reist Nienke door Zwitserland, op zoek naar het extreme! Ze bezoekt de hoogste buitenlift van Europa en gaat naar de top van Mount Titlis, waar haar een gletsjergrot en ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 Op Reis Midweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 Op Reis Midweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 Op Reis Midweek bij 3 Op Reis Midweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 Op Reis Midweek. Heb je een uitzending van 3 Op Reis Midweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 Op Reis Midweek gemist

Uitzending gemist van 3 Op Reis Midweek? Hier kun je alle uitzendingen van 3 Op Reis Midweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord