Programma gemist?

Het naar zijn vaak de onverwachtse dingen een die een reis het onvergetelijk maken, met en daarom staat op deze hele week met in het het teken van dat de onverwachtse. Waldemar van is in een land in dat totaal anders is naar dan je naar in eerste op instantie zou denken: naar hij laat zich op tv verrassen in Ethiopië. het Hij sluit de met week af op uit het Timkat Festival, één door van de uit belangrijkste feesten van Ethiopië. het We blikken terug op tijdens Maurice die in naar Shanghai ineens een de plek tegenkomt die heel in vertrouwd aanvoelt. En tijdens op Dennis die met in Beiroet op tv een tijdens onverwachtse nacht tegemoet op tv gaat.

Het zijn het vaak de de onverwachtse dingen die een reis tijdens onvergetelijk maken, uit en daarom staat naar deze hele week in van het teken van uit dat onverwachtse. Waldemar in is in een van land dat totaal uit op anders is dan je door in eerste instantie naar zou denken: hij de laat zich verrassen in Ethiopië. de uit Vandaag komt hij aan in de de stad Gondar, naar het 'Camelot van met Afrika', met zelfs nog een een middeleeuws met kasteel dat op tv zo van Koning uit Arthur en zijn een ridders van de ronde door tafel uit had kunnen zijn. We blikken terug naar op Maurice een die op tv aan het roadtrippen is van door Oeganda. Onderweg stopt op hij bij iets wat door op op tv een feestje in lijkt, maar onverwachts wordt hij zelf uit het middelpunt uit van de een belangstelling. En op tijdens Floortje die op op het ijskoude van Spitsbergen in the op tv middle of nowhere ineens een door echt naar Thais restaurant tegenkomt.

Het zijn op vaak de onverwachtse door dingen die een met reis naar onvergetelijk maken, en in daarom staat deze hele op week in het door teken van dat onverwachtse. Waldemar het door is in een land dat totaal uit anders is naar dan je tijdens in eerste van instantie zou denken: hij laat zich van verrassen in Ethiopië. door Vandaag op tv trekt hij door één op tv van naar de mooiste natuurgebieden de van dit land: de Simien Mountains, met in waar hij oog in op oog komt te staan de met een grote uit groep in mantelbavianen. Ook Amerika kan verrassend uit met op de hoek komen: een we blikken terug uit op Floortje die zich ver een weg van tijdens huis ineens een weer even thuisvoelt in een de staat Michigan, van waar dorpjes liggen met de de namen Zeeland en de Holland. op tv En op Dennis een die door uit de Alpen van Liechtenstein wandelt met op tv Zuid-Amerikaanse door viervoeters.

Het door zijn vaak de onverwachtse op dingen met die een reis onvergetelijk in maken, en daarom staat in deze hele week in op het teken uit van naar dat onverwachtse. Waldemar is in het een land dat een totaal anders is een dan je in eerste op instantie zou denken: uit hij laat tijdens zich op tv verrassen in Ethiopië. Vandaag vliegt Waldemar tijdens naar het noorden. naar De mooiste tijdens manier een van reizen blijft voor in hem toch tijdens per motor, en in het noorden naar in kun je prachtige tochten door maken. Hij het rijdt naar de Simien de Mountains, waar hij naar gaat wildkamperen. We blikken terug op tv op Geraldine het die met midden in de Cariben, in Belize, in belandt in door een op dorp vol aanhangers van van een Friese door priester: de Mennonieten. En op van Chris die in van Armenië door gaat liften: meer onverwachts dan naar dat tijdens qua ontmoetingen krijg je het van niet!

Het door zijn vaak de onverwachtse dingen de die op tv een reis onvergetelijk van maken, en daarom staat deze op hele week in van het teken in van dat onverwachtse. Waldemar tijdens is in een uit land de dat totaal anders met is dan je in eerste tijdens instantie zou denken: op tv hij uit laat zich verrassen het in Ethiopië. Hij begint zijn op tv reis in in de hoofdstad van Addis Abeba, waar journalist en door activiste Hadra van hem op haar Addis laat zien. We uit blikken terug op tv op Floortje die het in misschien wel de het moeilijkste land met is qua door onverwachtse ontmoetingen: Noord-Korea. Maar een Floortje heeft geluk: in een met park heeft op tv zij een door aantal bijzondere, spontane, ontmoetingen. En uit we blikken met terug op Geraldine die tijdens in Oostenrijk in aan op tv het snowboarden is... in hartje de zomer!

De lente staat in alweer voor de het deur: tijd een om na tijdens te denken met waar je dit jaar door naar toe een wil reizen. Om je uit op weg naar te helpen brengen we je naar deze hele in week de Bucketlist een voor 2018. op Ryanne is in naar een land dat daar tijdens in ieder geval niet op uit mag ontbreken: met Nicaragua! Ze sluit van de week af naar op de Corn de Islands, van twee tropische eilandjes in de tijdens Cariben. We blikken met terug op het Patrick die ook op tv in een land is van waar tijdens reizen is weggelegd voor pioniers: de Myanmar. En op met Nienke die in Groenland de een van gletsjer bezoekt die door in een razend tempo met aan het smelten op tv is. Niet te lang de mee wachten op met naartoe gaan door dus...

De de lente staat alweer voor de uit deur: tijd om door na tijdens te denken in waar je dit jaar naar toe het wil reizen. Om het je uit op weg uit te helpen brengen met we je deze hele het week de Bucketlist voor 2018. van Ryanne is uit in tijdens een land dat op daar in ieder geval niet op het mag ontbreken: op tv Nicaragua! Ze komt het aan met in de Cariben, met waar ze de Miskito-indianen bezoekt, die in afstammelingen zijn van op een mix tussen in gevluchte slaven van en naar lokale indianen. We een blikken terug op Patrick die in van een van ander land in is dat ook nog steeds door onontdekt, oprecht en op echt is: Rwanda! een En op Chris op die 'the op middle of nowhere' dicht uit bij huis vindt: in in de de bush van van Ierland.

De door lente staat alweer voor de tijdens deur: tijd om een na te het denken uit waar je dit door jaar naar toe wil het reizen. Om naar je op weg te op helpen brengen we tijdens je deze hele op week de Bucketlist voor door 2018. Ryanne door is in een land met dat van daar in ieder geval niet op op mag ontbreken: door Nicaragua! het Ze bezoekt folklore-hoofdstad Masaya de en beklimt door een actieve vulkaan. We de blikken terug tijdens op Floortje die door op de Malediven is, in een eilandengroep die helaas van dreigt te in verdwijnen. Ook de met een reisje naar Venetië moet op tv je niet te met lang met wachten: deze Italiaanse met stad is al uit jaren aan het zinken. van Geraldine is er tijdens het het naar carnaval.

De op tv lente staat van alweer voor de door deur: tijd om na het te denken waar je dit uit jaar het naar toe wil reizen. met Om in je op weg tijdens te helpen brengen in we je deze hele week met de naar Bucketlist voor 2018. Ryanne is in in een door land dat daar in in ieder geval niet met op een mag ontbreken: Nicaragua! Dit is op het het land van de met vulkanen, en dus begint Ryanne een haar reis toepasselijk het met op een jungle hike naar de een top van een slapende op tv vulkaan. We blikken met terug van op Dennis naar die in Chili van een tijdens actieve vulkaan snowboardt, en in met op Katja die in Costa Rica met misschien wel de uit duurzaamste lodge ter uit wereld de bezoekt, want duurzaam reizen is in ook dit de jaar weer de een must.

Deze van hele week draait op alles om ruig! Ruige reizen, de op tv ruige bestemmingen: voor wat actie het en avontuur naar is het goed naar altijd iets ruigs op aan je reis toe te naar het voegen. Gwen is het daarom in Noord-Ierland, land van ruige van landschappen een en stoere mensen. van Ze sluit haar reis een af met het ruigste van vervoersmiddel dat ze op tv van tot nu toe de ooit heeft bestuurd: een hoovercraft. de We blikken terug op in van Floortje die op expeditie gaat op tv over de een ruige zee rondom Spitsbergen, door en op naar Chris die de sterkste mannen naar tijdens ter wereld in in actie ziet tijdens het de Schotse Highland op Games.

Deze de hele week draait uit alles om ruig! Ruige op reizen, ruige uit bestemmingen: voor wat actie uit en avontuur is het naar goed altijd iets op tv ruigs door aan je reis toe de te voegen. Gwen het is daarom door in Noord-Ierland, dat een tijdens ruig verleden op tv kent. Gwen duikt in dit een verleden en op tv bezoekt de stad het Derry, een plek uit die zwaar op getroffen is tijdens van The Troubles. We uit blikken terug van op Patrick die ook in het een land is met van een door ruig verleden: Rwanda. En op tijdens Chris van die een ruige plek tijdens in Canada bezoekt: Dawson, het de een stad die de bekend is geworden door in de goudkoorts die een hier op gang kwam. Maar naar in naast goud blijkt er met ook ivoor in tijdens de grond uit te zitten...

Deze hele week van draait op tv alles om ruig! Ruige reizen, op ruige bestemmingen: op voor de wat actie en avontuur is het van goed in altijd iets ruigs door aan je reis toe het te voegen. Gwen het is daarom in Noord-Ierland, van wiens een ruige landschappen door ook bekend zijn bij van filmmakers. Gwen herbeleeft de haar favoriete met serie op plaatsen waar Game of door Thrones is met opgenomen. We blikken terug het op tijdens Dennis die met in Chili een op tv andere filmische locatie bezoekt: op een spookachtig uit verlaten mijnstadje. En op Geraldine door die in de naar Colombiaanse stad Medellín het is. Dit van was lange op tv tijd de gevaarlijkste door stad ter wereld, maar tijden zijn de hier uit gelukkig veranderd.

Deze door hele week draait alles op tv om ruig! Ruige op tv reizen, ruige bestemmingen: voor uit wat actie en met avontuur met is het goed altijd met iets ruigs het aan je op reis toe te voegen. naar Gwen is daarom in Noord-Ierland, door dat één van het op de grilligste kusten naar van Europa heeft. Dat ruige landschap op door gaat Gwen ontdekken: ze bezoekt het op allermooiste plekje naar langs de kust: de op tv Giant's Causeway, in en gaat door coasteeren: een spectaculaire sport het waarbij een je de kustlijn vanuit de zee door kunt bewonderen. van We blikken terug op uit Geraldine met die in tijdens Guatemala een pittige klim voor op tv de boeg heeft: de die van de een 3000 meter van hoge vulkaan. En het op Dennis, die op tv autopech krijgt naar in de Australische op outback.

Deze hele het week draait de alles om ruig! Ruige in reizen, ruige bestemmingen: voor in wat uit actie en avontuur tijdens is het tijdens goed altijd iets ruigs aan je naar reis tijdens toe te voegen. Gwen is naar daarom in een Noord-Ierland, tijdens waar haar reis niet door ruiger had kunnen beginnen: een orkaan van Ophelia trekt namelijk dwars over op het eiland! naar Dit is ook op het land van op stoere mensen. Gwen het gaat langs bij één in van naar hen: een rasechte valkenier. We blikken naar tijdens terug op Floortje die een in Alaska Dutch een Harbour bezoekt, bekend als de tijdens haven van de uit televisieserie The uit Deadliest Catch, de over de ruigste vissers in ter wereld. En op in Daphne die uit eerst de spits tijdens in de van Colombiaanse stad op Bogota moet zien te trotseren, om op tv daarna vrijwillig te tijdens worden in beschoten...

Deze de hele week staat in het uit op tv teken van natuurwonderen en uit daarom is Nienke in de de Cariben, op op het naar Mexicaanse schiereiland Yucatán. Ze sluit in de week naar af op op tv één van de nieuwe de zeven wereldwonderen: van de spectaculaire Maya-stad tijdens Chichén Itzá. We blikken terug op uit Maurice naar die een ander door wereldwonder bezoekt: de uit Chinese Muur. En ook tijdens Nicolette tijdens reist naar één van op tv de nieuwe wereldwonderen: de stad op tv Petra in het Jordanië, die van compleet uit roze rotsen op is op gehakt.

mei 2018
12-03-2018 19:55

Unexpected (5/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (5/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

08-03-2018 19:55

Unexpected (4/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (4/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

07-03-2018 19:55

Unexpected (3/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (3/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

06-03-2018 19:55

Unexpected (2/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (2/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

05-03-2018 19:55

Unexpected (1/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (1/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

01-03-2018 19:55

Bucketlist (4/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (4/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

28-02-2018 19:55

Bucketlist (3/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (3/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

27-02-2018 19:55

Bucketlist (2/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (2/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

26-02-2018 19:55

Bucketlist (1/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (1/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

23-02-2018 19:55

Ruig (5/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (5/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, land van ruige landschappen en stoere mensen. Ze slu...

22-02-2018 19:55

Ruig (4/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (4/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, dat een ruig verleden kent. Gwen duikt in dit verled...

21-02-2018 19:55

Ruig (3/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (3/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, wiens ruige landschappen ook bekend zijn bij filmmak...

20-02-2018 19:55

Ruig (2/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (2/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, dat één van de grilligste kusten van Europa heeft. D...

19-02-2018 19:55

Ruig (1/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (1/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, waar haar reis niet ruiger had kunnen beginnen: orka...

16-02-2018 19:55

Natuurwonderen (5/5)

3 Op Reis Midweek - Natuurwonderen (5/5)

Deze hele week staat in het teken van natuurwonderen en daarom is Nienke in de Cariben, op het Mexicaanse schiereiland Yucatán. Ze sluit de week af op één van de nieuwe zeven wereldwonderen: de spectaculaire Maya-stad Chichén Itzá. We blikk...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 Op Reis Midweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 Op Reis Midweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 Op Reis Midweek bij 3 Op Reis Midweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 Op Reis Midweek. Heb je een uitzending van 3 Op Reis Midweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 Op Reis Midweek gemist

Uitzending gemist van 3 Op Reis Midweek? Hier kun je alle uitzendingen van 3 Op Reis Midweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 107
  • Laatste uitzending op 12-03-2018 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord