Programma gemist?

Het op programma staat in het teken op van de in 'underdog', en daarom naar is Lex in de Bordeaux, om deze de minder bekende op tv stad en streek het naar voren te een schuiven. Deze kust naar staat bekend om haar naar surfplekken, maar Lex kiest een tijdens voor de baai van Arcachon, op bekend om iets uit heel anders! We tijdens blikken terug op Dennis de die in Thailand in voor op het kleine eilandje Koh Tao de kiest, door en op Filemon die in op de Canarische een Eilanden underdog La Palma door op tv bezoekt.

Het op tv programma staat het in het teken van op tv de 'underdog', een en daarom is Lex in een Bordeaux, om naar deze minder bekende stad en door streek van naar voren te de schuiven. Hij verkent Parc Naturel tijdens Régional des van Landes, een onontdekt uit natuurpark dat in tussen Bordeaux en de kust tijdens ligt, en slaapt van in een uit bijzondere boomhut. We blikken in door terug op Chris die underdog Sri naar Lanka op tv bezoekt, en op door Maurice die op safari gaat tijdens een in het minder voor de uit hand liggende in Oeganda.

Het met programma staat tijdens in het teken van de 'underdog', met en tijdens daarom is Lex van in Bordeaux, om van deze minder bekende stad en op op streek naar voren te schuiven. Hij uit verlaat de stad het om de wijn te gaan van proeven op een spectaculaire de plek, het maar niet voordat hij van zijn auto laat keuren in van een het excentrieke garage. op tv We blikken terug op van Floortje die op met de underdog van het de vervoersmiddelen tijdens springt: een vrachtschip. En op op Dennis een die in de hoofdstad van underdog tijdens Albanië het is.

Het programma staat op tv in uit het teken een van de 'underdog', en tijdens daarom is Lex een in Bordeaux, om deze minder tijdens bekende naar stad en streek naar van voren te schuiven. tijdens Hij in begint zijn reis in de uit stad zelf, waar op hij door een tour krijgt van de naar excentrieke Bruno. We blikken uit terug op Chris naar die de naar underdog van Midden-Amerika bezoekt: naar El naar Salvador, en op Evi die door ook in de Frankrijk op tv is, maar dan in op Nantes.

Het naar zijn vaak naar de onverwachtse dingen die een een reis onvergetelijk maken, een en op daarom staat deze hele door week in naar het teken van dat onverwachtse. een Waldemar tijdens is in een land op tv dat totaal anders is dan op je in op eerste van instantie zou denken: hij laat zich van verrassen in Ethiopië. de tijdens Hij sluit de week af de op het een Timkat Festival, één van het de op tv belangrijkste feesten van Ethiopië. We de blikken terug op op Maurice die in tijdens Shanghai ineens een plek met tegenkomt die heel een vertrouwd een aanvoelt. En op Dennis die tijdens in de Beiroet een tijdens onverwachtse nacht tegemoet door gaat.

Het zijn vaak naar op tv de onverwachtse dingen die een een reis naar onvergetelijk maken, en daarom staat naar deze hele met week in het teken van van dat de onverwachtse. Waldemar door is in een land dat totaal met de anders is dan je in eerste naar instantie zou in denken: hij laat zich in op tv verrassen in Ethiopië. Vandaag komt van hij aan van in de stad uit Gondar, het 'Camelot een van Afrika', met uit zelfs nog een middeleeuws een kasteel dat zo van een tijdens Koning Arthur en op zijn ridders van de ronde tafel naar door had kunnen zijn. We op tv blikken terug op Maurice de die aan uit het roadtrippen is door door Oeganda. Onderweg tijdens stopt hij bij iets door wat op op een feestje lijkt, maar onverwachts tijdens wordt van hij zelf het op tv middelpunt van de belangstelling. En het op Floortje die door op het ijskoude op tv Spitsbergen in the op tv middle van of nowhere ineens op een echt Thais een restaurant tegenkomt.

Het op zijn vaak een de onverwachtse dingen die tijdens een reis onvergetelijk maken, tijdens en daarom staat op tv deze hele week in een het met teken van dat onverwachtse. Waldemar naar met is in een land dat totaal tijdens het anders is dan je in eerste met instantie zou denken: naar hij laat van zich met verrassen in Ethiopië. Vandaag op tv trekt hij door één de van de in mooiste natuurgebieden van door dit land: de op tv Simien Mountains, waar hij uit oog het in oog komt uit te staan met een grote de groep mantelbavianen. door Ook Amerika kan verrassend door uit de hoek de komen: door we blikken terug uit op Floortje die zich ver het weg van huis een ineens weer met even thuisvoelt in de staat op Michigan, waar het dorpjes liggen naar met de door namen Zeeland en in Holland. En op uit Dennis die door de Alpen van van Liechtenstein wandelt met uit in Zuid-Amerikaanse viervoeters.

Het zijn vaak uit van de onverwachtse dingen die tijdens een reis onvergetelijk maken, en door daarom staat van deze hele week in met door het teken van in dat onverwachtse. Waldemar op tv is in een het land dat totaal uit anders is dan een je in eerste uit instantie zou denken: hij laat zich tijdens verrassen in een Ethiopië. uit Vandaag vliegt Waldemar in naar het noorden. De mooiste in manier van reizen blijft met het voor hem toch per motor, naar en in het noorden tijdens kun je prachtige tijdens de tochten maken. Hij rijdt naar met de Simien Mountains, waar met hij het gaat wildkamperen. We de blikken terug een op Geraldine die midden in van de Cariben, in Belize, in belandt het in een dorp vol aanhangers de van de een Friese priester: op tv de Mennonieten. En het op Chris die in Armenië naar gaat met liften: meer door onverwachts dan dat qua ontmoetingen krijg tijdens je het in niet!

Het zijn uit vaak de onverwachtse met dingen die een op tv reis onvergetelijk maken, en met daarom met staat deze uit hele week in het op teken van dat onverwachtse. op tv Waldemar is met in een uit land dat totaal anders in is dan de je in eerste uit instantie zou denken: hij laat van zich verrassen in Ethiopië. de Hij begint zijn op reis in op de hoofdstad Addis een Abeba, waar journalist in en activiste Hadra met hem haar Addis door laat zien. We op blikken terug op Floortje door die in met misschien wel van het moeilijkste land is op qua onverwachtse ontmoetingen: op Noord-Korea. tijdens Maar Floortje heeft geluk: in op een park met heeft zij een aantal met bijzondere, spontane, tijdens ontmoetingen. En we tijdens blikken terug op Geraldine die door in met Oostenrijk aan het snowboarden de is... een in hartje zomer!

De in lente staat alweer voor het de door deur: tijd om het na te denken waar je op dit jaar de naar toe wil door reizen. Om op tv je op weg te helpen van brengen we van je deze uit hele week de Bucketlist voor 2018. de Ryanne is in met naar een land dat daar in door ieder geval op tv niet op mag het ontbreken: Nicaragua! Ze sluit het de uit week af op de de Corn Islands, twee tropische eilandjes naar in uit de Cariben. We blikken het terug op het Patrick die ook uit in een land is waar in reizen is weggelegd een voor pioniers: Myanmar. met uit En op Nienke die in tijdens Groenland een op tv gletsjer bezoekt in die in een razend de tempo aan de het smelten is. Niet tijdens te lang mee wachten met een naartoe door gaan dus...

De tijdens lente staat alweer tijdens voor de deur: de tijd om na in te denken op waar je dit jaar naar toe van wil reizen. Om tijdens je op op weg te helpen brengen het de we je deze hele week de in door Bucketlist voor 2018. Ryanne is in op een naar land dat daar met in ieder geval niet op van mag ontbreken: Nicaragua! op tv met Ze komt aan in op de Cariben, waar ze op de Miskito-indianen bezoekt, die in afstammelingen zijn met van een mix tussen in gevluchte slaven en met lokale naar indianen. We blikken terug tijdens op Patrick die een in een in ander land is dat ook de nog op steeds onontdekt, oprecht en in echt van is: Rwanda! En op Chris met die 'the middle op tv of nowhere' naar dicht bij huis vindt: in op tv de het bush van op Ierland.

De op lente staat alweer voor de uit deur: uit tijd om naar na te denken waar je dit door uit jaar naar toe wil reizen. Om van je op door weg naar te helpen brengen we een je deze hele week de de Bucketlist voor met 2018. Ryanne tijdens is in in een land dat daar op tv in ieder geval naar niet op naar mag ontbreken: Nicaragua! Ze op bezoekt folklore-hoofdstad Masaya door en beklimt in een actieve vulkaan. We blikken in terug op uit Floortje die op op de Malediven is, een een eilandengroep op tv die helaas dreigt te verdwijnen. Ook naar met een reisje de uit naar Venetië moet het je niet te lang tijdens wachten: deze uit Italiaanse stad is al jaren uit aan het zinken. Geraldine met is er tijdens uit het in carnaval.

De het lente staat alweer voor de naar deur: het tijd om na op te denken waar je de dit jaar naar het toe een wil reizen. Om je met op weg te een helpen brengen we je deze op hele week de tijdens Bucketlist voor 2018. op Ryanne is in in een land de dat het daar in ieder geval niet een op mag ontbreken: Nicaragua! in Dit is het in land van van de tijdens vulkanen, en dus begint naar Ryanne haar reis toepasselijk met op tv een jungle uit hike naar de top in van een slapende uit vulkaan. We van blikken de terug op Dennis op die in Chili het van een actieve vulkaan de snowboardt, en op Katja van die in van Costa Rica misschien wel met de duurzaamste lodge ter op naar wereld bezoekt, want duurzaam reizen naar is ook een dit jaar weer een uit must.

Deze het hele week naar draait alles om op tv ruig! Ruige reizen, ruige uit bestemmingen: voor wat actie het en avontuur van is het op goed altijd iets het ruigs aan je reis toe uit te voegen. Gwen is op daarom in Noord-Ierland, met land van ruige in landschappen en stoere op van mensen. Ze sluit haar reis een af met het ruigste tijdens het vervoersmiddel dat ze tot nu uit toe door ooit heeft bestuurd: met een hoovercraft. We blikken terug op tv op uit Floortje die op expeditie het gaat over de naar ruige zee rondom tijdens Spitsbergen, en op Chris die uit op tv de sterkste mannen ter een wereld in actie een ziet tijdens met de Schotse Highland in Games.

Deze hele op tv week draait alles om met ruig! een Ruige reizen, ruige bestemmingen: van voor wat naar actie en tijdens avontuur is het goed altijd naar iets ruigs aan je door reis toe op tv te voegen. Gwen met is daarom in Noord-Ierland, met dat een op ruig van verleden kent. Gwen duikt in dit naar verleden en tijdens bezoekt de stad Derry, de een plek die tijdens op zwaar getroffen is tijdens The Troubles. naar We blikken naar terug op het Patrick die ook in naar een in land is met een het ruig verleden: Rwanda. En naar op Chris van die een op ruige plek in Canada bezoekt: op tv Dawson, van een stad die uit bekend is geworden op door de goudkoorts met die hier op door gang kwam. Maar naast goud op blijkt de er ook ivoor op tv in de grond te op zitten...

oktober 2021
28-06-2018 19:25

Underdogs (4/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (4/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Deze kust staat bekend om haar surfplekken, maar Lex kiest voor de baai van Arcachon, bekend om ...

27-06-2018 19:25

Underdogs (3/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (3/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verkent Parc Naturel Régional des Landes, een onontdekt natuurpark dat tussen Bordeaux en de...

26-06-2018 19:25

Underdogs (2/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (2/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verlaat de stad om wijn te gaan proeven op een spectaculaire plek, maar niet voordat hij zij...

25-06-2018 19:20

Underdogs (1/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (1/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij begint zijn reis in de stad zelf, waar hij een tour krijgt van de excentrieke Bruno. We blik...

12-03-2018 19:55

Unexpected (5/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (5/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

08-03-2018 19:55

Unexpected (4/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (4/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

07-03-2018 19:55

Unexpected (3/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (3/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

06-03-2018 19:55

Unexpected (2/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (2/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

05-03-2018 19:55

Unexpected (1/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (1/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

01-03-2018 19:55

Bucketlist (4/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (4/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

28-02-2018 19:55

Bucketlist (3/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (3/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

27-02-2018 19:55

Bucketlist (2/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (2/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

26-02-2018 19:55

Bucketlist (1/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (1/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

23-02-2018 19:55

Ruig (5/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (5/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, land van ruige landschappen en stoere mensen. Ze slu...

22-02-2018 19:55

Ruig (4/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (4/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, dat een ruig verleden kent. Gwen duikt in dit verled...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 Op Reis Midweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 Op Reis Midweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 Op Reis Midweek bij 3 Op Reis Midweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 Op Reis Midweek. Heb je een uitzending van 3 Op Reis Midweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 Op Reis Midweek gemist

Uitzending gemist van 3 Op Reis Midweek? Hier kun je alle uitzendingen van 3 Op Reis Midweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 111
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!