Programma gemist?

Het uit programma staat in een het teken van de 'underdog', de de en daarom is Lex in Bordeaux, een op tv om deze minder bekende stad in en streek naar op voren in te schuiven. Deze kust staat bekend uit om het haar surfplekken, een maar Lex kiest voor de baai met van Arcachon, bekend op tv om op iets heel anders! We blikken van terug op naar Dennis die in Thailand met voor het van kleine eilandje Koh Tao naar kiest, en op een Filemon in die op met de Canarische Eilanden underdog op La Palma de bezoekt.

Het programma staat op tv in naar het teken van op tv de 'underdog', en daarom is het Lex in van Bordeaux, om deze minder van bekende stad en door met streek naar voren te schuiven. Hij tijdens door verkent Parc Naturel Régional des Landes, het een onontdekt een natuurpark dat tussen Bordeaux de en de kust een op tv ligt, en slaapt uit in een bijzondere boomhut. We in blikken van terug op Chris die underdog de Sri Lanka bezoekt, en op op een Maurice die op safari het gaat in het minder de voor de het hand liggende naar Oeganda.

Het van programma staat in het teken in naar van de 'underdog', en daarom naar is Lex uit in Bordeaux, door om deze minder met bekende stad en streek naar voren uit naar te schuiven. Hij verlaat naar de stad om wijn te met een gaan proeven op een een spectaculaire plek, maar van niet voordat hij zijn een auto door laat keuren in de een excentrieke garage. We van blikken terug op Floortje die op van op de underdog het van de vervoersmiddelen springt: een naar vrachtschip. in En op Dennis die op in de hoofdstad van underdog door Albanië op is.

Het programma staat op in het teken de van de van 'underdog', en daarom door is Lex in Bordeaux, van om deze minder in door bekende stad en streek op naar voren te schuiven. naar Hij begint op zijn reis in naar de stad door zelf, waar hij een tour krijgt uit van de excentrieke naar het Bruno. We blikken naar terug op Chris op tv die de underdog van Midden-Amerika een bezoekt: El Salvador, en het op Evi die in op ook in Frankrijk is, maar dan een in met Nantes.

Het op tv zijn vaak een de onverwachtse dingen naar die een reis de onvergetelijk maken, en in daarom staat deze hele week in van het met teken van dat onverwachtse. Waldemar de is op in een land in dat totaal anders is door dan je in in eerste instantie uit zou denken: tijdens hij laat zich verrassen in in Ethiopië. op Hij sluit de week het af op het Timkat Festival, het één van met de belangrijkste feesten in van Ethiopië. We blikken van terug op het Maurice die in Shanghai naar ineens een naar plek tegenkomt die heel met vertrouwd aanvoelt. En op tv op Dennis op tv die in Beiroet door een de onverwachtse nacht tegemoet door gaat.

Het zijn een vaak de uit onverwachtse dingen op tv die een reis onvergetelijk maken, van en de daarom staat deze hele week met in het teken van door uit dat onverwachtse. Waldemar uit is in een land dat totaal met met anders is dan je in een eerste instantie zou een denken: in hij laat zich verrassen in Ethiopië. met Vandaag het komt hij aan in door de stad Gondar, het met 'Camelot van Afrika', op tv met met zelfs nog een in middeleeuws kasteel dat in zo van Koning Arthur en tijdens zijn ridders van de de ronde uit tafel tijdens had kunnen zijn. We blikken terug de de op Maurice die aan een het roadtrippen is op door Oeganda. Onderweg naar stopt hij de bij iets wat op op een feestje lijkt, de maar onverwachts wordt hij in zelf tijdens het middelpunt van de op tv belangstelling. En op het Floortje die op het ijskoude van Spitsbergen in op the door middle of nowhere ineens een echt een Thais tijdens restaurant tegenkomt.

Het door zijn vaak de naar onverwachtse dingen die een op tv reis onvergetelijk maken, het en op tv daarom staat deze uit hele week in het teken van door dat onverwachtse. Waldemar de is in een door land op tv dat totaal anders is dan op je in eerste op tv instantie door zou denken: op hij laat zich van verrassen in Ethiopië. Vandaag trekt hij in door het één van de mooiste naar natuurgebieden op tv van dit land: op de Simien Mountains, uit waar hij oog in oog met komt te staan door met een grote groep uit mantelbavianen. Ook het Amerika kan een verrassend uit de op tv hoek komen: naar we blikken terug op van Floortje die zich op tv ver weg op tv van huis ineens weer even met thuisvoelt in de door staat Michigan, waar dorpjes in liggen met naar de namen door Zeeland en met Holland. En op Dennis uit die door de Alpen door van Liechtenstein wandelt met door Zuid-Amerikaanse op tv viervoeters.

Het naar zijn vaak de de onverwachtse dingen die een reis door onvergetelijk maken, en met daarom staat deze naar hele in week in van het teken van dat uit onverwachtse. Waldemar is in een op land dat in totaal uit anders is dan uit je in eerste instantie de zou denken: hij op tv laat zich verrassen in met Ethiopië. Vandaag vliegt door Waldemar naar het met noorden. De mooiste met manier op van reizen blijft door voor hem toch per door motor, en in het door noorden kun je tijdens prachtige van tochten maken. Hij rijdt een naar de Simien Mountains, door waar hij gaat op wildkamperen. op tv We blikken terug door op Geraldine die midden in de de Cariben, de in Belize, belandt in de een dorp vol aanhangers van van een door Friese priester: de op tv Mennonieten. En een op Chris die het in Armenië op gaat liften: meer onverwachts dan dat het de qua ontmoetingen krijg je het door niet!

Het zijn op vaak de onverwachtse dingen uit naar die een reis onvergetelijk maken, en van op tv daarom staat deze een hele week in het teken van door dat onverwachtse. op Waldemar is in een met het land dat totaal tijdens anders is dan je in in eerste instantie de zou denken: hij laat zich van verrassen naar in Ethiopië. Hij begint zijn op tv een reis in de hoofdstad de Addis Abeba, de waar journalist en activiste Hadra hem het door haar Addis laat zien. naar We blikken terug met op Floortje in die in misschien in wel het moeilijkste land naar is qua onverwachtse ontmoetingen: Noord-Korea. uit Maar het Floortje heeft geluk: in in een met park heeft zij een aantal in bijzondere, met spontane, ontmoetingen. En we blikken in terug op van Geraldine die in Oostenrijk met aan uit het snowboarden is... uit in hartje zomer!

De lente staat een alweer voor de het op tv deur: tijd om na te denken uit waar je dit op van jaar naar toe wil reizen. Om op je met op weg te helpen brengen op tv we tijdens je deze hele week de in van Bucketlist voor 2018. Ryanne is een in een land dat het daar in ieder tijdens geval naar niet op mag ontbreken: door Nicaragua! Ze sluit de naar van week af op de tijdens Corn Islands, twee naar tropische eilandjes in de het Cariben. We blikken uit terug naar op Patrick die ook in een van land is waar met reizen is naar weggelegd voor pioniers: Myanmar. het En op Nienke op die de in Groenland een gletsjer op tv bezoekt door die in een op razend tempo aan van het smelten is. Niet te met lang mee wachten met door naartoe op tv gaan dus...

De een lente staat uit alweer voor de deur: van tijd om na te in denken het waar je dit jaar naar toe tijdens van wil reizen. Om in je op weg te door helpen brengen we je uit deze hele met week de Bucketlist voor in 2018. Ryanne is in van door een land dat een daar in ieder een geval niet op tijdens mag ontbreken: Nicaragua! Ze door komt aan in de het Cariben, waar ze van de Miskito-indianen bezoekt, die naar de afstammelingen zijn van uit een mix tussen gevluchte slaven van en lokale indianen. We een blikken op terug op Patrick die de in een door ander land is op dat ook door nog steeds onontdekt, oprecht in en echt is: Rwanda! uit En op uit Chris die 'the middle uit of tijdens nowhere' dicht bij huis vindt: in van de van bush van op Ierland.

De lente staat een alweer van voor de deur: op tijd om na met te denken van waar je dit jaar uit naar toe wil reizen. op tv Om je in op weg door te helpen brengen we je deze op hele week een de Bucketlist voor door 2018. in Ryanne is in van een land dat daar door in ieder geval uit niet op mag ontbreken: uit Nicaragua! Ze bezoekt uit folklore-hoofdstad Masaya en in beklimt een actieve vulkaan. een We van blikken terug op Floortje een die op op de Malediven het is, een eilandengroep op die helaas dreigt te verdwijnen. Ook van met een reisje op tv een naar Venetië moet je tijdens niet te lang wachten: deze het met Italiaanse stad is al jaren op aan op tv het zinken. Geraldine is er een tijdens het van carnaval.

De uit lente staat alweer het voor de deur: tijd op tv om na met te denken waar je dit een jaar naar op tv toe wil tijdens reizen. Om je op tijdens weg te helpen op tv brengen op tv we je deze hele door week de Bucketlist voor op 2018. uit Ryanne is in van een land dat daar in ieder door geval niet op de mag ontbreken: Nicaragua! tijdens Dit is op het land van door de vulkanen, en dus in begint Ryanne de haar reis toepasselijk een met een een jungle hike uit naar de top van tijdens een slapende vulkaan. We op tv blikken terug naar op Dennis die in naar Chili van een van actieve vulkaan uit snowboardt, en op op Katja die in Costa het Rica naar misschien wel de duurzaamste lodge ter in wereld uit bezoekt, want duurzaam reizen op tv is een ook dit jaar weer van een must.

Deze uit hele week draait door alles om ruig! Ruige reizen, de ruige tijdens bestemmingen: voor wat actie naar en avontuur van is het goed altijd iets het op tv ruigs aan je van reis toe te in voegen. Gwen is uit daarom in Noord-Ierland, land van op ruige een landschappen en stoere mensen. Ze uit sluit haar reis af in op tv met het ruigste door vervoersmiddel dat ze tot naar nu toe ooit heeft naar bestuurd: een hoovercraft. uit We op blikken terug op Floortje het die op expeditie gaat van over de ruige op tv zee rondom van Spitsbergen, en op Chris in die de een sterkste mannen door ter wereld in naar actie ziet tijdens de Schotse tijdens Highland op Games.

Deze met hele week draait tijdens alles om ruig! Ruige de reizen, de ruige bestemmingen: voor wat actie op en avontuur op is het goed altijd iets door ruigs aan op tv je reis op tv toe te voegen. op tv Gwen is daarom het in Noord-Ierland, dat een op tv ruig verleden op tv kent. Gwen duikt in dit in verleden en op bezoekt tijdens de stad Derry, een op plek die zwaar getroffen is op tijdens The in Troubles. We op tv blikken terug op Patrick uit die ook in uit een land is met tijdens een uit ruig verleden: Rwanda. En met op van Chris die een door ruige plek in op Canada bezoekt: Dawson, een stad die met bekend is een geworden door de goudkoorts het die op hier op gang kwam. tijdens Maar naast goud met blijkt er ook ivoor uit in de uit grond te het zitten...

februari 2019
28-06-2018 19:25

Underdogs (4/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (4/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Deze kust staat bekend om haar surfplekken, maar Lex kiest voor de baai van Arcachon, bekend om ...

27-06-2018 19:25

Underdogs (3/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (3/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verkent Parc Naturel Régional des Landes, een onontdekt natuurpark dat tussen Bordeaux en de...

26-06-2018 19:25

Underdogs (2/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (2/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verlaat de stad om wijn te gaan proeven op een spectaculaire plek, maar niet voordat hij zij...

25-06-2018 19:20

Underdogs (1/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (1/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij begint zijn reis in de stad zelf, waar hij een tour krijgt van de excentrieke Bruno. We blik...

12-03-2018 19:55

Unexpected (5/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (5/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

08-03-2018 19:55

Unexpected (4/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (4/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

07-03-2018 19:55

Unexpected (3/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (3/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

06-03-2018 19:55

Unexpected (2/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (2/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

05-03-2018 19:55

Unexpected (1/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (1/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

01-03-2018 19:55

Bucketlist (4/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (4/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

28-02-2018 19:55

Bucketlist (3/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (3/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

27-02-2018 19:55

Bucketlist (2/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (2/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

26-02-2018 19:55

Bucketlist (1/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (1/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

23-02-2018 19:55

Ruig (5/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (5/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, land van ruige landschappen en stoere mensen. Ze slu...

22-02-2018 19:55

Ruig (4/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (4/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, dat een ruig verleden kent. Gwen duikt in dit verled...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 Op Reis Midweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 Op Reis Midweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 Op Reis Midweek bij 3 Op Reis Midweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 Op Reis Midweek. Heb je een uitzending van 3 Op Reis Midweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 Op Reis Midweek gemist

Uitzending gemist van 3 Op Reis Midweek? Hier kun je alle uitzendingen van 3 Op Reis Midweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 111
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord