Programma gemist?

Het de programma staat in het teken op tv tijdens van de 'underdog', en tijdens daarom is met Lex in Bordeaux, om naar deze minder bekende stad en op op streek naar voren te schuiven. Deze het een kust staat bekend het om haar surfplekken, maar de Lex kiest voor op tv de baai van Arcachon, bekend van om iets heel naar anders! We blikken naar terug op Dennis het die in Thailand op tv voor het uit kleine eilandje op tv Koh Tao uit kiest, en op Filemon die de op de Canarische Eilanden naar underdog La het Palma het bezoekt.

Het door programma staat in van het teken van de 'underdog', een en daarom de is Lex het in Bordeaux, het om deze minder met bekende stad en streek naar op voren te schuiven. op Hij verkent in Parc Naturel Régional des Landes, een een onontdekt natuurpark in van dat tussen Bordeaux en een de kust een ligt, en slaapt de in een bijzondere boomhut. We blikken het terug op Chris door die underdog het Sri Lanka op bezoekt, en op een Maurice die door op safari gaat in met het minder op voor de hand liggende in Oeganda.

Het uit programma staat in in het teken van tijdens de 'underdog', en daarom is de Lex in uit Bordeaux, om deze minder een bekende stad en op streek het naar voren tijdens te schuiven. Hij verlaat naar de stad een om wijn te gaan proeven op op een spectaculaire plek, op tv naar maar niet voordat het hij zijn auto laat keuren in een tijdens een excentrieke garage. uit We blikken terug op Floortje het die het op de underdog van de vervoersmiddelen een springt: door een vrachtschip. En op Dennis tijdens die in de met hoofdstad van het underdog Albanië op is.

Het een programma staat in het een teken een van de 'underdog', en het daarom is Lex in door Bordeaux, uit om deze minder bekende stad en van streek naar voren een te de schuiven. Hij begint tijdens zijn reis tijdens in de stad zelf, tijdens waar hij een tour krijgt tijdens van in de excentrieke tijdens Bruno. We blikken terug het op Chris tijdens die de underdog van Midden-Amerika van bezoekt: El Salvador, en door op de Evi die ook in Frankrijk uit is, uit maar dan in in Nantes.

Het zijn vaak op tv een de onverwachtse dingen die op tv een reis onvergetelijk maken, en de daarom staat deze een hele week in het het het teken van dat met onverwachtse. Waldemar op is in een land een dat totaal een anders is dan je het in eerste tijdens instantie zou denken: hij laat met zich verrassen in van Ethiopië. een Hij sluit de week af op door het Timkat op Festival, één van de op belangrijkste feesten tijdens van het Ethiopië. We blikken terug van op Maurice een die in Shanghai naar ineens een plek van tegenkomt die heel vertrouwd aanvoelt. En op tv op Dennis die op tv in Beiroet tijdens een onverwachtse nacht tegemoet met de gaat.

Het naar zijn vaak de de onverwachtse dingen naar die een reis met onvergetelijk maken, en daarom de staat deze hele week naar in het teken in van dat onverwachtse. een Waldemar is in een in land dat uit totaal op tv anders is dan je in eerste tijdens naar instantie zou denken: het hij laat zich verrassen in Ethiopië. naar Vandaag uit komt hij aan een in de stad Gondar, het naar 'Camelot van Afrika', de met de zelfs nog een een middeleeuws kasteel dat uit zo van Koning op tv Arthur en zijn van ridders van de ronde tafel naar had op tv kunnen zijn. We het blikken terug op uit Maurice die aan het roadtrippen van is door Oeganda. met Onderweg stopt met hij de bij iets wat op een feestje de lijkt, maar met onverwachts wordt een hij zelf het middelpunt van van de belangstelling. op tv En tijdens op Floortje die op het een ijskoude Spitsbergen in the de met middle of nowhere ineens een echt op van Thais restaurant tegenkomt.

Het zijn naar vaak de onverwachtse het dingen die een reis van onvergetelijk maken, en een de daarom staat deze hele week in een het teken van naar dat onverwachtse. een Waldemar is een in een land dat totaal op anders is dan het je de in eerste een instantie zou denken: naar hij laat zich verrassen tijdens in Ethiopië. Vandaag trekt op tv hij door één de van van de mooiste natuurgebieden van dit op land: de tijdens Simien Mountains, waar tijdens hij oog in oog komt naar te staan met op van een grote groep mantelbavianen. Ook Amerika van van kan verrassend uit de uit hoek komen: we van blikken terug in op Floortje die uit zich ver weg van huis in ineens in weer even thuisvoelt van in de staat het Michigan, waar dorpjes liggen met de op tv namen Zeeland het en Holland. En op op tv op Dennis die door de in Alpen van Liechtenstein wandelt met naar Zuid-Amerikaanse uit viervoeters.

Het het zijn vaak de onverwachtse dingen op tv het die een reis onvergetelijk op tv maken, en een daarom staat deze hele in week in het teken van het dat met onverwachtse. Waldemar van is in een uit land dat totaal anders is tijdens dan je in eerste in instantie naar zou denken: hij laat het zich van verrassen in Ethiopië. Vandaag vliegt Waldemar een naar het noorden. door van De mooiste manier van reizen het blijft voor hem toch de per motor, van en in het tijdens noorden kun je prachtige het tochten maken. Hij op rijdt naar uit de Simien in Mountains, waar naar hij gaat wildkamperen. We een blikken terug op Geraldine die door in midden in de Cariben, in Belize, in belandt in naar een dorp vol aanhangers door van een Friese de in priester: de Mennonieten. En op Chris in het die in Armenië gaat liften: door meer het onverwachts dan dat met qua ontmoetingen krijg je het in niet!

Het zijn de vaak het de onverwachtse dingen die een door reis onvergetelijk maken, en uit daarom staat deze naar het hele week in het teken van in dat onverwachtse. Waldemar door is op in een land dat totaal door anders de is dan met je in eerste door instantie zou denken: hij naar laat zich op verrassen in Ethiopië. Hij begint in zijn reis in naar de hoofdstad Addis door Abeba, waar journalist uit en activiste Hadra hem tijdens haar Addis laat door zien. We een blikken terug door op Floortje die naar in misschien het wel het moeilijkste land naar is qua onverwachtse tijdens ontmoetingen: Noord-Korea. het Maar Floortje heeft geluk: in een een park heeft van zij een de aantal bijzondere, spontane, ontmoetingen. door En we blikken terug op tv op van Geraldine die in de Oostenrijk aan het naar snowboarden is... in door hartje zomer!

De lente met staat alweer tijdens voor de deur: tijd om naar na te door denken waar je van dit jaar naar toe een wil reizen. uit Om je op op weg te helpen van brengen op tv we je deze hele week de tijdens Bucketlist voor 2018. in Ryanne is in tijdens een het land dat daar door in ieder naar geval niet op uit mag ontbreken: Nicaragua! Ze de sluit de uit week af op een de Corn Islands, twee tropische met eilandjes in de in Cariben. We met blikken terug op Patrick die naar naar ook in een land met is waar in reizen is weggelegd voor pioniers: Myanmar. met En op uit Nienke op die in Groenland een gletsjer op tv bezoekt die in een een razend tempo aan het van het smelten is. Niet te lang van mee wachten van met naartoe gaan van dus...

De de lente staat alweer uit voor de deur: tijd om op tv na te denken op waar op je dit jaar naar toe de wil met reizen. Om je op weg een te het helpen brengen we je uit deze hele week de een Bucketlist voor 2018. met op tv Ryanne is in een land dat het daar in met ieder naar geval niet op mag ontbreken: Nicaragua! een tijdens Ze komt aan in de met Cariben, waar een ze de Miskito-indianen met bezoekt, die afstammelingen in zijn van van een mix tussen gevluchte slaven van en in lokale indianen. We blikken terug op op Patrick die het in een ander land de is dat ook door nog steeds door onontdekt, oprecht en echt het een is: Rwanda! En in op Chris die 'the middle of de nowhere' dicht bij naar huis vindt: door in uit de bush van door Ierland.

De lente staat tijdens alweer het voor de deur: tijd om van na de te denken in waar je dit jaar naar naar toe uit wil reizen. Om uit je op weg op te helpen brengen we je naar deze hele door week de tijdens Bucketlist voor 2018. Ryanne uit is in het een land dat daar in ieder een van geval niet op mag ontbreken: Nicaragua! de Ze de bezoekt folklore-hoofdstad Masaya en op tv beklimt een actieve vulkaan. een We blikken terug op tv op Floortje die op op op de Malediven is, een eilandengroep op die helaas op tv dreigt van te verdwijnen. Ook met in een reisje naar Venetië uit moet op je niet te lang door wachten: deze Italiaanse stad uit is het al jaren aan op tv het zinken. Geraldine is er tijdens het het op tv carnaval.

De de lente staat door alweer voor de van deur: tijd om na te denken op tv waar je dit van jaar naar met toe door wil reizen. Om je op op weg te helpen brengen tijdens door we je deze hele tijdens week de Bucketlist van voor 2018. Ryanne is het in in een land dat met daar in ieder geval niet op op tv mag ontbreken: uit Nicaragua! Dit is het het land van van de naar vulkanen, en dus tijdens begint Ryanne haar reis toepasselijk de met tijdens een jungle hike naar op tv de top van een uit slapende vulkaan. We een blikken terug op Dennis door die in Chili het van een op actieve vulkaan snowboardt, door en op op Katja die in Costa Rica door misschien wel de van duurzaamste lodge in ter wereld bezoekt, want van duurzaam reizen uit is een ook dit jaar op weer een must.

Deze hele een week draait alles om het ruig! tijdens Ruige reizen, ruige een bestemmingen: voor wat uit actie en met avontuur is het goed altijd uit iets naar ruigs aan je reis toe in te voegen. Gwen is door daarom door in Noord-Ierland, land van ruige door naar landschappen en stoere in mensen. Ze sluit in haar reis af met het ruigste van vervoersmiddel dat een ze tot op nu toe in ooit heeft bestuurd: een hoovercraft. We in blikken terug uit op in Floortje die op expeditie gaat naar over de ruige zee met rondom Spitsbergen, en naar op het Chris die op de sterkste mannen uit ter wereld in actie ziet het tijdens tijdens de Schotse Highland het Games.

Deze uit hele week draait alles tijdens om door ruig! Ruige reizen, ruige de bestemmingen: voor het wat actie en avontuur de is het goed altijd uit iets ruigs door aan je reis op toe te van voegen. Gwen is daarom tijdens in Noord-Ierland, dat een de ruig uit verleden kent. Gwen uit duikt in dit verleden op tv en bezoekt van de stad Derry, een plek met die van zwaar getroffen is tijdens de The Troubles. We blikken terug door op Patrick de die de ook in een land is naar met een ruig verleden: tijdens Rwanda. En op op Chris die tijdens een ruige een plek in Canada bezoekt: een Dawson, een stad uit die bekend op tv is geworden van door de goudkoorts van die hier op een gang kwam. Maar naast door goud blijkt er uit ook ivoor in de grond in te door zitten...

oktober 2018
28-06-2018 19:25

Underdogs (4/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (4/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Deze kust staat bekend om haar surfplekken, maar Lex kiest voor de baai van Arcachon, bekend om ...

27-06-2018 19:25

Underdogs (3/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (3/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verkent Parc Naturel Régional des Landes, een onontdekt natuurpark dat tussen Bordeaux en de...

26-06-2018 19:25

Underdogs (2/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (2/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verlaat de stad om wijn te gaan proeven op een spectaculaire plek, maar niet voordat hij zij...

25-06-2018 19:20

Underdogs (1/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (1/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij begint zijn reis in de stad zelf, waar hij een tour krijgt van de excentrieke Bruno. We blik...

12-03-2018 19:55

Unexpected (5/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (5/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

08-03-2018 19:55

Unexpected (4/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (4/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

07-03-2018 19:55

Unexpected (3/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (3/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

06-03-2018 19:55

Unexpected (2/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (2/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

05-03-2018 19:55

Unexpected (1/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (1/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

01-03-2018 19:55

Bucketlist (4/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (4/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

28-02-2018 19:55

Bucketlist (3/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (3/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

27-02-2018 19:55

Bucketlist (2/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (2/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

26-02-2018 19:55

Bucketlist (1/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (1/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

23-02-2018 19:55

Ruig (5/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (5/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, land van ruige landschappen en stoere mensen. Ze slu...

22-02-2018 19:55

Ruig (4/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (4/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, dat een ruig verleden kent. Gwen duikt in dit verled...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 Op Reis Midweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 Op Reis Midweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 Op Reis Midweek bij 3 Op Reis Midweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 Op Reis Midweek. Heb je een uitzending van 3 Op Reis Midweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 Op Reis Midweek gemist

Uitzending gemist van 3 Op Reis Midweek? Hier kun je alle uitzendingen van 3 Op Reis Midweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 111
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord