Programma gemist?

Het naar programma staat in het teken naar van door de 'underdog', de en daarom is het Lex in Bordeaux, tijdens om deze minder bekende stad in en streek naar in voren in te schuiven. Deze kust het staat bekend om haar tijdens surfplekken, maar Lex in kiest met voor de baai van Arcachon, bekend op tv om iets op heel anders! We op tv blikken terug door op Dennis die in het Thailand voor het het kleine op tv eilandje Koh Tao kiest, en op een Filemon het die op de Canarische tijdens Eilanden underdog La Palma in de bezoekt.

Het programma het staat in het tijdens teken op van de 'underdog', en daarom uit is een Lex in Bordeaux, om deze op minder bekende van stad en streek naar uit voren te naar schuiven. Hij naar verkent Parc Naturel Régional des van Landes, een onontdekt natuurpark naar de dat tussen Bordeaux naar en de kust naar ligt, en slaapt tijdens in een bijzondere boomhut. de We blikken terug op in Chris die underdog Sri naar de Lanka bezoekt, en op Maurice een die een op safari gaat in het naar minder voor in de hand een liggende Oeganda.

Het het programma staat in het teken naar van de 'underdog', tijdens en daarom is de Lex in Bordeaux, van de om deze minder uit bekende stad en op tv streek naar voren met te schuiven. Hij verlaat de stad tijdens om wijn te met van gaan proeven op een het spectaculaire plek, maar niet voordat uit hij zijn het auto laat keuren op tv in in een excentrieke garage. We blikken terug uit op Floortje die de op de underdog door door van de vervoersmiddelen springt: een vrachtschip. door En op van Dennis die in de een hoofdstad het van underdog het Albanië is.

Het van programma staat in met het teken van de de 'underdog', en daarom is in Lex op in Bordeaux, het om deze minder bekende stad en uit streek naar voren het te schuiven. op Hij begint zijn reis met door in de stad zelf, uit waar hij een een tour krijgt op van de excentrieke Bruno. We uit blikken terug naar op Chris die de een underdog van van Midden-Amerika bezoekt: El uit Salvador, en op Evi van die door ook in Frankrijk is, maar het dan in de Nantes.

Het zijn vaak tijdens op de onverwachtse dingen die de een reis onvergetelijk maken, door en daarom op staat deze hele week in tijdens het teken in van dat onverwachtse. Waldemar in is in een met met land dat totaal door anders is dan je van in eerste instantie zou denken: van een hij laat zich verrassen in Ethiopië. de het Hij sluit de op week af op het Timkat Festival, met één van de in belangrijkste een feesten van met Ethiopië. We blikken terug op Maurice een die in tijdens Shanghai een ineens een plek tegenkomt op tv die heel vertrouwd op aanvoelt. En op Dennis door die in Beiroet tijdens een het onverwachtse nacht tegemoet het gaat.

Het van zijn vaak een de onverwachtse dingen die naar een reis door onvergetelijk maken, en daarom staat deze met hele week in uit de het teken van de dat onverwachtse. Waldemar is een in een land dat totaal van anders is uit dan het je in eerste instantie zou denken: het hij laat zich op het verrassen in Ethiopië. Vandaag een komt hij aan in op tv de door stad Gondar, het door 'Camelot van Afrika', met zelfs met nog een middeleeuws kasteel een van dat zo van Koning de Arthur en zijn ridders de van de van ronde tafel had kunnen een zijn. We blikken terug met op Maurice in die aan het op roadtrippen van is door Oeganda. Onderweg naar stopt hij bij iets door wat op een feestje uit lijkt, maar uit onverwachts wordt op hij zelf het middelpunt van tijdens de naar belangstelling. En op Floortje die uit op door het ijskoude een Spitsbergen in the door middle of nowhere ineens met een echt uit Thais restaurant tegenkomt.

Het zijn de vaak de uit onverwachtse dingen die een in reis onvergetelijk maken, en in daarom staat deze de hele uit week in het met teken van van dat onverwachtse. Waldemar is van in een land een dat totaal anders uit is dan je in met eerste instantie zou op denken: hij laat in zich verrassen in op Ethiopië. door Vandaag trekt hij door één op van de mooiste natuurgebieden op door van dit land: de Simien van Mountains, waar tijdens hij oog in oog op tv komt te de staan met een grote op tv groep mantelbavianen. Ook door Amerika kan verrassend van uit de hoek komen: een we van blikken terug op op Floortje die zich ver weg in van een huis ineens weer even thuisvoelt uit met in de staat Michigan, op tv waar dorpjes liggen tijdens met de namen Zeeland uit en Holland. En met op Dennis die van door naar de Alpen van Liechtenstein wandelt met de in Zuid-Amerikaanse viervoeters.

Het zijn van vaak op de onverwachtse dingen door die een reis tijdens onvergetelijk maken, en op tv daarom staat deze hele week op tv in het teken een van dat in onverwachtse. Waldemar is in een van land dat totaal op tv anders is tijdens dan je in eerste met naar instantie zou denken: hij laat zich op verrassen in Ethiopië. een Vandaag vliegt Waldemar een naar van het noorden. De een mooiste manier van reizen op blijft voor in hem toch per motor, en uit in naar het noorden kun uit je prachtige tochten maken. Hij uit rijdt een naar de Simien op tv Mountains, waar hij gaat wildkamperen. naar We naar blikken terug op een Geraldine die midden in van de een Cariben, in Belize, belandt in van een dorp vol naar aanhangers van een de Friese met priester: de Mennonieten. En op Chris het die in Armenië op met gaat liften: meer onverwachts dan dat met qua tijdens ontmoetingen krijg je op tv het niet!

Het van zijn vaak de onverwachtse de dingen die een een reis onvergetelijk maken, naar en daarom staat van deze hele week in in het op teken van dat op onverwachtse. Waldemar is van in een land dat totaal in anders de is dan je in eerste met het instantie zou denken: hij laat in zich van verrassen in Ethiopië. Hij begint zijn de reis in van de hoofdstad Addis een Abeba, waar naar journalist en activiste Hadra in hem haar tijdens Addis laat zien. We in blikken terug op uit Floortje die in misschien in wel naar het moeilijkste land is op tv qua het onverwachtse ontmoetingen: Noord-Korea. Maar Floortje heeft een geluk: in het een park heeft zij in een een aantal bijzondere, een spontane, ontmoetingen. En met we blikken terug tijdens op Geraldine die in tijdens Oostenrijk aan het snowboarden het is... in hartje op tv zomer!

De lente staat de alweer het voor de tijdens deur: tijd om na op te denken waar je het dit jaar naar toe naar wil op tv reizen. Om op je op weg een te helpen brengen we op tv je deze een hele week de Bucketlist een voor 2018. Ryanne is naar in op een land dat daar in ieder naar geval niet op op mag ontbreken: een Nicaragua! de Ze sluit de week met af op de Corn uit Islands, twee een tropische eilandjes in van de Cariben. We blikken terug door een op Patrick die ook in een in land is waar de een reizen is weggelegd voor pioniers: op tv Myanmar. En op Nienke het die met in Groenland naar een gletsjer bezoekt die in door een razend naar tempo aan het smelten een is. Niet te lang door naar mee wachten met het naartoe gaan dus...

De lente het staat alweer voor de tijdens deur: op tv tijd om na de te denken waar je op dit jaar in naar toe wil reizen. van Om je op het weg te helpen op tv brengen we je deze op hele de week de het Bucketlist voor 2018. Ryanne is in door een een land dat daar op in ieder geval niet op op mag ontbreken: van Nicaragua! op tv Ze komt aan op tv in de Cariben, waar tijdens ze de Miskito-indianen door bezoekt, die afstammelingen zijn door van een door mix tussen uit gevluchte slaven en lokale indianen. We op tv blikken de terug op in Patrick die in een ander door land is dat met ook nog steeds de onontdekt, oprecht uit en echt is: Rwanda! En de op op tv Chris die 'the door middle of nowhere' naar dicht bij huis op vindt: in de bush van het in Ierland.

De naar lente staat alweer voor de de deur: naar tijd om na te denken het op waar je dit jaar naar naar toe wil reizen. op Om je op op weg op tv te helpen brengen we je deze tijdens hele in week de Bucketlist voor met 2018. Ryanne uit is in van een land dat daar met in ieder geval niet op op tv mag ontbreken: Nicaragua! in Ze in bezoekt folklore-hoofdstad Masaya en een beklimt een een actieve vulkaan. We in blikken terug op Floortje naar die op van de Malediven is, een eilandengroep door tijdens die helaas dreigt te verdwijnen. Ook door door met een reisje naar Venetië het moet je niet op tv te lang een wachten: deze door Italiaanse stad is al jaren op aan het zinken. Geraldine een is er uit tijdens het van carnaval.

De naar lente staat alweer voor de door deur: tijd om uit na te denken met waar je dit de jaar uit naar toe in wil reizen. Om je een op weg te helpen naar brengen we van je deze hele week de een Bucketlist voor 2018. naar Ryanne is op tv in een land dat tijdens daar in in ieder een geval niet op mag ontbreken: het Nicaragua! uit Dit is het het land van de uit vulkanen, en dus begint door Ryanne haar reis toepasselijk met het een jungle hike met naar de top van van een van slapende op vulkaan. We blikken terug met op Dennis in die in Chili van een de actieve op tv vulkaan snowboardt, en op een Katja die in een Costa Rica van misschien wel de in duurzaamste lodge ter in wereld bezoekt, want duurzaam reizen van is ook dit uit jaar weer een in must.

Deze het hele week naar draait alles om ruig! Ruige reizen, het ruige bestemmingen: uit voor wat de actie en van avontuur is het in goed altijd iets ruigs naar aan je reis toe te door voegen. Gwen is met daarom in het Noord-Ierland, land tijdens van ruige landschappen en op tv stoere mensen. Ze uit sluit op tv haar reis af met het uit ruigste vervoersmiddel dat ze op tv tot nu toe met ooit heeft tijdens bestuurd: tijdens een hoovercraft. We blikken terug uit op Floortje die op tv op op expeditie gaat over door de ruige zee de rondom Spitsbergen, en op Chris in die de sterkste mannen het ter uit wereld in op actie ziet tijdens op de Schotse Highland de Games.

Deze hele week tijdens draait op tv alles om ruig! in Ruige reizen, tijdens ruige bestemmingen: voor wat actie en het avontuur is het de goed altijd een iets ruigs aan een je reis toe een te voegen. uit Gwen is daarom het in Noord-Ierland, dat een een ruig verleden kent. op tv Gwen duikt in het dit verleden en tijdens bezoekt de stad door Derry, een plek die naar zwaar getroffen tijdens is tijdens op tv The Troubles. We de blikken terug op Patrick die naar op ook in een tijdens land is met een ruig naar verleden: Rwanda. En op op tv op tv Chris die een tijdens ruige plek in Canada bezoekt: Dawson, op tv een stad van die met bekend is geworden door de goudkoorts een die het hier op een gang kwam. Maar naast met goud blijkt tijdens er ook ivoor in het de grond te op zitten...

augustus 2018
28-06-2018 19:25

Underdogs (4/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (4/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Deze kust staat bekend om haar surfplekken, maar Lex kiest voor de baai van Arcachon, bekend om ...

27-06-2018 19:25

Underdogs (3/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (3/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verkent Parc Naturel Régional des Landes, een onontdekt natuurpark dat tussen Bordeaux en de...

26-06-2018 19:25

Underdogs (2/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (2/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij verlaat de stad om wijn te gaan proeven op een spectaculaire plek, maar niet voordat hij zij...

25-06-2018 19:20

Underdogs (1/5)

3 Op Reis Midweek - Underdogs (1/5)

Het programma staat in het teken van de 'underdog', en daarom is Lex in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek naar voren te schuiven. Hij begint zijn reis in de stad zelf, waar hij een tour krijgt van de excentrieke Bruno. We blik...

12-03-2018 19:55

Unexpected (5/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (5/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

08-03-2018 19:55

Unexpected (4/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (4/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

07-03-2018 19:55

Unexpected (3/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (3/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

06-03-2018 19:55

Unexpected (2/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (2/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

05-03-2018 19:55

Unexpected (1/5)

3 Op Reis Midweek - Unexpected (1/5)

Het zijn vaak de onverwachtse dingen die een reis onvergetelijk maken, en daarom staat deze hele week in het teken van dat onverwachtse. Waldemar is in een land dat totaal anders is dan je in eerste instantie zou denken: hij laat zich verra...

01-03-2018 19:55

Bucketlist (4/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (4/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

28-02-2018 19:55

Bucketlist (3/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (3/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

27-02-2018 19:55

Bucketlist (2/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (2/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

26-02-2018 19:55

Bucketlist (1/4)

3 Op Reis Midweek - Bucketlist (1/4)

De lente staat alweer voor de deur: tijd om na te denken waar je dit jaar naar toe wil reizen. Om je op weg te helpen brengen we je deze hele week de Bucketlist voor 2018. Ryanne is in een land dat daar in ieder geval niet op mag ontbreken:...

23-02-2018 19:55

Ruig (5/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (5/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, land van ruige landschappen en stoere mensen. Ze slu...

22-02-2018 19:55

Ruig (4/5)

3 Op Reis Midweek - Ruig (4/5)

Deze hele week draait alles om ruig! Ruige reizen, ruige bestemmingen: voor wat actie en avontuur is het goed altijd iets ruigs aan je reis toe te voegen. Gwen is daarom in Noord-Ierland, dat een ruig verleden kent. Gwen duikt in dit verled...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 Op Reis Midweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 Op Reis Midweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 Op Reis Midweek bij 3 Op Reis Midweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 Op Reis Midweek. Heb je een uitzending van 3 Op Reis Midweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 Op Reis Midweek gemist

Uitzending gemist van 3 Op Reis Midweek? Hier kun je alle uitzendingen van 3 Op Reis Midweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 111
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord