Programma gemist?

Emma Wortelboer is op tv in Schotland om door haar liefde voor het de ruige op tv natuur op te vieren. Als voorproefje beklimt ze naar door de hoogste berg van Groot-Brittannië met een tijdens een legendarische gids. Verder door blikken we terug op uit Geraldine Kemper in het het de prachtige Madagaskar en zien naar we hoe Filemon Wesselink naar verdwaald is tijdens in de van Sahara.

Maurice het Lede loopt van mee met een naaktprotest in San op Francisco en naar sluit zijn reis af door op tv met deelname aan tijdens de kleurrijkste marathon van de uit VS.

Maurice Lede in is in Chinatown in van San Francisco, waar de van hij herinneringen aan tijdens het hippietijdperk ophaalt. van Ook bezoekt hij een Fortune een Cookies van fabriek en geniet hij van naar lokale van specialiteiten.

Maurice tijdens Lede is in Californië en door bezoekt de met cannabisvelden op van de Emerald Triangle. Op een naar het boerderij van oude hippies leert met hij de in ins en outs in van de op tv wietteelt.

Maurice door Lede is in de door bakermat van door de hippiecultuur, naar de wijk Haight Ashbury het in San op tv Francisco. Hij bezoekt hier een moderne in de commune en krijgt van een hippie-makeover.

The uit summer is magic! BNN-presentatoren Maurice, van Emma, naar Lex, Valerio tijdens en Eva pakken naar deze zomer hun rugzak uit om jou de door meest avontuurlijke, zwoelste, in mooiste en tofste plekken te in op tv laten zien. Dus tijdens heb je dit jaar geen met lekkere zon-zee-strand vakantie tijdens om naar uit in te naar kijken? Geen probleem, 3 tijdens op Reis Midweek uit creëert het ultieme vakantiegevoel tijdens gewoon bij jou met in de huiskamer. Iedere met werkdag brengt van 3 het op Reis Midweek een mix van op tv een de lekkerste bestaande reisprogramma’s uit binnen- naar in en buitenland gecombineerd een met nieuwe zomerse avonturen van tijdens één naar van deze vijf uit BNN-presentatoren. 3 op Reis Midweek is de vanaf vanavond op iedere werkdag tijdens vijf weken lang te zien op tv om 20.00 door uur bij een BNN op NPO 3. In op tv de de eerste week een bezoekt Maurice Lede de met stad San Francisco, waar een hij op zoek gaat door naar het de roots van de Summer op of naar Love: San Francisco. Deze in zomer tijdens is het vijftig jaar geleden dat in in San een Francisco honderdduizenden op jongeren zich daar verzamelden van om op het verzet tegen de van gevestigde orde te op vieren. Emma Wortelboer gaat door in de week twee ‘Back to Nature’ uit in de van Schotse hooglanden. “Schotland het haalde het beste in mij de naar boven. tijdens Ik heb namelijk uit echt afgezien, met maar het was tegelijkertijd zo het waanzinnig mooi”, aldus het Emma. het Lex Uiting reist in de derde tijdens week naar São Paolo om in mee te het feesten tijdens de grootste van Gay Pride ter wereld. op tv naar “Elk jaar komen er drie miljoen tijdens mensen feesten in tijdens de grootste tijdens Gay Parade van de op wereld tijdens in São Paulo en ik een uit was daar gewoon bij. Verder laat op tv ik je meegenieten door van door de vetste een feesten over de hele de wereld, precies in een van midweekje”. Tenslotte van laat Valerio Zeno zien een hoe hij naar in Londen het thema op tv ‘Love in the City’ met invult en uit bezoekt Eva Koreman in (in de laatste week) het de mooiste stranden door in een het Spaanse naar Tarifa.

november 2021
10-07-2017 19:55

Back to Nature

3 Op Reis Midweek - Back to Nature

Emma Wortelboer is in Schotland om haar liefde voor de ruige natuur te vieren. Als voorproefje beklimt ze de hoogste berg van Groot-Brittannië met een legendarische gids. Verder blikken we terug op Geraldine Kemper in het prachtige Madagask...

07-07-2017 19:55

3 op Reis Midweek: California Dreaming

3 Op Reis Midweek - 3 op Reis Midweek: California Dreaming

Maurice Lede loopt mee met een naaktprotest in San Francisco en sluit zijn reis af met deelname aan de kleurrijkste marathon van de VS.

06-07-2017 20:00

3 op Reis Midweek: California Dreaming

3 Op Reis Midweek - 3 op Reis Midweek: California Dreaming

Maurice Lede is in Chinatown in San Francisco, waar hij herinneringen aan het hippietijdperk ophaalt. Ook bezoekt hij een Fortune Cookies fabriek en geniet hij van lokale specialiteiten.

05-07-2017 19:55

3 op Reis Midweek: California Dreaming

3 Op Reis Midweek - 3 op Reis Midweek: California Dreaming

Maurice Lede is in Californië en bezoekt de cannabisvelden van de Emerald Triangle. Op een boerderij van oude hippies leert hij de ins en outs van de wietteelt.

04-07-2017 19:55

California Dreaming

3 Op Reis Midweek - California Dreaming

Maurice Lede is in de bakermat van de hippiecultuur, de wijk Haight Ashbury in San Francisco. Hij bezoekt hier een moderne commune en krijgt een hippie-makeover.

03-07-2017 19:55

California Dreaming

3 Op Reis Midweek - California Dreaming

The summer is magic! BNN-presentatoren Maurice, Emma, Lex, Valerio en Eva pakken deze zomer hun rugzak om jou de meest avontuurlijke, zwoelste, mooiste en tofste plekken te laten zien. Dus heb je dit jaar geen lekkere zon-zee-strand vakanti...

Je bekijkt momenteel pagina 8 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 Op Reis Midweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 Op Reis Midweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 Op Reis Midweek bij 3 Op Reis Midweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 Op Reis Midweek. Heb je een uitzending van 3 Op Reis Midweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 Op Reis Midweek gemist

Uitzending gemist van 3 Op Reis Midweek? Hier kun je alle uitzendingen van 3 Op Reis Midweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 111
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!