Programma gemist?

Met zijn op arrestatie in de 2008 kwam van er een abrupt einde het aan de carrière van op de internationaal een beruchte wapensmokkelaar Victor Bout. in Bout profiteerde enorm een van het met uiteenvallen van de USSR. Hij het was leverancier op van tijdens de grootste criminelen en speelde de een rol met bij elk groot conflict van een op tv de afgelopen twintig door jaar. Hij werd dan op ook wel 'The een Merchant of Death' genoemd en van de film 'Lord het of War' het is op hem gebaseerd. de de Regisseurs Tony Gerber en Maxim uit Pozdorovkin kregen op tv toegang tot met het door Bout zelf geschoten videomateriaal op over zijn criminele het activiteiten de en zochten uit hem op in de gevangenis. Een door portret van een een uit raadselachtige man.

april 2021
07-07-2017 00:05

The Notorious Mr Bout

2Doc: The Notorious Mr. Bout - The Notorious Mr Bout

Met zijn arrestatie in 2008 kwam er een abrupt einde aan de carrière van de internationaal beruchte wapensmokkelaar Victor Bout. Bout profiteerde enorm van het uiteenvallen van de USSR. Hij was leverancier van de grootste criminelen en spee...

2Doc: The Notorious Mr. Bout gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Notorious Mr. Bout de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Notorious Mr. Bout bij 2Doc: The Notorious Mr. Bout liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Notorious Mr. Bout. Heb je een uitzending van 2Doc: The Notorious Mr. Bout gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Notorious Mr. Bout gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Notorious Mr. Bout? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Notorious Mr. Bout kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-07-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!