Programma gemist?

Met zijn arrestatie op in 2008 het kwam door er een abrupt einde op aan de carrière van de in internationaal beruchte wapensmokkelaar op tv Victor Bout. Bout een de profiteerde enorm van het uiteenvallen van op de USSR. tijdens Hij in was leverancier van de uit grootste criminelen het en speelde een rol bij elk naar groot in conflict van de afgelopen op twintig jaar. Hij werd door dan ook wel op tijdens 'The Merchant of de Death' genoemd en de film 'Lord op tv of een War' is op hem gebaseerd. door Regisseurs Tony uit Gerber uit en Maxim Pozdorovkin met kregen toegang tot met het door Bout zelf geschoten door videomateriaal over uit zijn criminele activiteiten en zochten op op tv hem op in in de gevangenis. Een portret van een van raadselachtige naar man.

mei 2020
07-07-2017 00:05

The Notorious Mr Bout

2Doc: The Notorious Mr. Bout - The Notorious Mr Bout

Met zijn arrestatie in 2008 kwam er een abrupt einde aan de carrière van de internationaal beruchte wapensmokkelaar Victor Bout. Bout profiteerde enorm van het uiteenvallen van de USSR. Hij was leverancier van de grootste criminelen en spee...

2Doc: The Notorious Mr. Bout gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Notorious Mr. Bout de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Notorious Mr. Bout bij 2Doc: The Notorious Mr. Bout liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Notorious Mr. Bout. Heb je een uitzending van 2Doc: The Notorious Mr. Bout gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Notorious Mr. Bout gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Notorious Mr. Bout? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Notorious Mr. Bout kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-07-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!