Programma gemist?

Met zijn het arrestatie in in 2008 kwam er een abrupt van einde de aan de carrière van de een internationaal in beruchte wapensmokkelaar Victor Bout. Bout van profiteerde enorm van naar het op uiteenvallen van de met USSR. Hij was leverancier op van de van grootste criminelen en speelde een een naar rol bij elk op groot conflict van de het afgelopen twintig het jaar. Hij werd dan ook van wel uit 'The Merchant of Death' genoemd met en de door film 'Lord in of War' is op op tv hem gebaseerd. Regisseurs Tony tijdens Gerber en Maxim Pozdorovkin in kregen toegang het tot het door door Bout zelf naar geschoten videomateriaal het over zijn criminele een activiteiten en zochten hem op tv op in de gevangenis. op Een op portret van een door raadselachtige man.

september 2020
07-07-2017 00:05

The Notorious Mr Bout

2Doc: The Notorious Mr. Bout - The Notorious Mr Bout

Met zijn arrestatie in 2008 kwam er een abrupt einde aan de carrière van de internationaal beruchte wapensmokkelaar Victor Bout. Bout profiteerde enorm van het uiteenvallen van de USSR. Hij was leverancier van de grootste criminelen en spee...

2Doc: The Notorious Mr. Bout gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Notorious Mr. Bout de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Notorious Mr. Bout bij 2Doc: The Notorious Mr. Bout liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Notorious Mr. Bout. Heb je een uitzending van 2Doc: The Notorious Mr. Bout gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Notorious Mr. Bout gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Notorious Mr. Bout? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Notorious Mr. Bout kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-07-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!