Programma gemist?

Met zijn arrestatie de in 2008 op tv kwam het er een abrupt einde aan de op carrière uit van de internationaal beruchte wapensmokkelaar het Victor een Bout. Bout profiteerde op enorm van het uiteenvallen van van de USSR. naar Hij was leverancier tijdens van de grootste criminelen op tv en in speelde een rol bij met elk groot conflict van naar de afgelopen tijdens twintig jaar. Hij werd in dan ook wel een 'The Merchant of tijdens Death' genoemd door en de film 'Lord op tv het of War' is op de hem gebaseerd. een Regisseurs Tony Gerber en in Maxim Pozdorovkin uit kregen toegang tot het door van Bout zelf geschoten tijdens videomateriaal over zijn een criminele activiteiten en zochten uit hem op op in tijdens de gevangenis. Een uit portret van een raadselachtige in man.

januari 2021
07-07-2017 00:05

The Notorious Mr Bout

2Doc: The Notorious Mr. Bout - The Notorious Mr Bout

Met zijn arrestatie in 2008 kwam er een abrupt einde aan de carrière van de internationaal beruchte wapensmokkelaar Victor Bout. Bout profiteerde enorm van het uiteenvallen van de USSR. Hij was leverancier van de grootste criminelen en spee...

2Doc: The Notorious Mr. Bout gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Notorious Mr. Bout de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Notorious Mr. Bout bij 2Doc: The Notorious Mr. Bout liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Notorious Mr. Bout. Heb je een uitzending van 2Doc: The Notorious Mr. Bout gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Notorious Mr. Bout gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Notorious Mr. Bout? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Notorious Mr. Bout kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-07-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!