Programma gemist?

Met zijn een arrestatie in 2008 door kwam naar er een abrupt einde aan op de in carrière van de internationaal beruchte door wapensmokkelaar Victor op tv Bout. Bout profiteerde enorm met van het uiteenvallen van van door de USSR. Hij was leverancier van tijdens door de grootste criminelen en de speelde een rol bij naar elk door groot conflict van de tijdens afgelopen twintig jaar. Hij op tv werd de dan ook wel 'The Merchant op tv of van Death' genoemd en de de film 'Lord of War' door is op hem het gebaseerd. Regisseurs Tony Gerber het en Maxim Pozdorovkin op tv tijdens kregen toegang tot het door het Bout door zelf geschoten videomateriaal over zijn criminele door activiteiten uit en zochten hem op met in van de gevangenis. Een portret van op tv een raadselachtige tijdens man.

oktober 2020
07-07-2017 00:05

The Notorious Mr Bout

2Doc: The Notorious Mr. Bout - The Notorious Mr Bout

Met zijn arrestatie in 2008 kwam er een abrupt einde aan de carrière van de internationaal beruchte wapensmokkelaar Victor Bout. Bout profiteerde enorm van het uiteenvallen van de USSR. Hij was leverancier van de grootste criminelen en spee...

2Doc: The Notorious Mr. Bout gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Notorious Mr. Bout de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Notorious Mr. Bout bij 2Doc: The Notorious Mr. Bout liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Notorious Mr. Bout. Heb je een uitzending van 2Doc: The Notorious Mr. Bout gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Notorious Mr. Bout gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Notorious Mr. Bout? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Notorious Mr. Bout kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-07-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!