Programma gemist?

In een het vluchtelingenkamp Zaatari naar wonen voor 80 procent kinderen. tijdens Het kamp, een in het in noorden van naar Jordaniƫ, vlakbij de Syrische grens, naar is uitgegroeid de tot een nieuwe stad. Een met plek met midden in de woestijn, zonder naar geschiedenis op tv of toekomst, maar in voor veel door mensen een thuis. de In Zaatari Djinn naar is vanuit het perspectief van met vier kinderen uit verschillende door sociale milieus te de uit zien en te voelen hoe tijdens het is uit om op te groeien de in deze bijzondere uit stad. Regisseur Catherine van Campen de uit volgde drie jaar met lang vier kinderen met uit Zaatari. Ferras tijdens (10) is de naar stille, arme jongen met het een oude ziel. Hij door wordt achtervolgd door de van oorlog. met Ferras werkt hard en is tijdens uit moeilijk te peilen, terwijl het Fatma (12), met een van haan als beste uit vriend, op tv veel opener en het assertiever is. Miryam (15) wordt bijna het een vrouw. op Ze ambieert een vroom door leven maar wordt uit verliefd met op Shakespeare. En dan is op er de rijke in naar Hammoudi (8), hij in kan alles kopen wat hij wil een en voor een hem is het uit kamp een paradijs. Zaatari een is een plek in met uit weinig middelen of naar zicht op verbetering, van maar met ruimte voor dromen. Ondanks naar hun op tv situatie blijken de de kinderen het vermogen te op tv hebben naar om van niets iets te maken; door een op prop wordt een voetbal, een twee met insecten een dierentuin. Zaatari Djinn is tijdens een op tv zeldzaam intieme film over door de veerkracht van op kinderen, die van de werkelijkheid een het stuk rooskleuriger zien dan door volwassenen.

januari 2021
05-07-2017 22:55

Docu: Zaatari Djinn

2Doc: Zaatari Djinn - Zaatari Djinn

In het vluchtelingenkamp Zaatari wonen voor 80 procent kinderen. Het kamp, in het noorden van Jordaniƫ, vlakbij de Syrische grens, is uitgegroeid tot een nieuwe stad. Een plek midden in de woestijn, zonder geschiedenis of toekomst, maar voo...

2Doc: Zaatari Djinn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zaatari Djinn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zaatari Djinn bij 2Doc: Zaatari Djinn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zaatari Djinn. Heb je een uitzending van 2Doc: Zaatari Djinn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zaatari Djinn gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zaatari Djinn? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zaatari Djinn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-07-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!