Programma gemist?

In op tv het vluchtelingenkamp Zaatari door wonen voor 80 procent kinderen. door Het kamp, een in het noorden op tv van Jordanië, vlakbij de uit Syrische grens, is in uitgegroeid tot door een nieuwe tijdens stad. Een plek midden tijdens in de woestijn, zonder door de geschiedenis of toekomst, maar voor door veel mensen een thuis. met In Zaatari door Djinn is vanuit tijdens het perspectief van vier door kinderen de uit verschillende sociale milieus te in zien en het te in voelen hoe het is om op tijdens te met groeien in de deze bijzondere stad. Regisseur Catherine van naar Campen volgde drie in jaar van lang vier kinderen uit Zaatari. met Ferras (10) is op tv de stille, een arme jongen door met een oude ziel. op tv Hij wordt achtervolgd door op tv de oorlog. Ferras op tv werkt uit hard en is moeilijk met te peilen, uit terwijl Fatma (12), met een van haan op tv als beste vriend, veel een opener en assertiever is. Miryam een (15) wordt bijna met een vrouw. Ze uit ambieert tijdens een vroom leven maar een wordt met verliefd op Shakespeare. En van dan is in er de rijke Hammoudi (8), hij een kan het alles kopen wat hij een wil en voor hem uit is het in kamp een paradijs. Zaatari tijdens is een plek met op tv weinig tijdens middelen of door zicht op verbetering, maar met ruimte een voor dromen. van Ondanks hun situatie blijken op de met kinderen het vermogen te hebben het om van niets uit iets uit te maken; een prop wordt in op een voetbal, twee insecten met een dierentuin. Zaatari Djinn is een uit zeldzaam op intieme film over het de veerkracht van kinderen, die door de werkelijkheid het een stuk van rooskleuriger zien dan op volwassenen.

mei 2020
05-07-2017 22:55

Docu: Zaatari Djinn

2Doc: Zaatari Djinn - Zaatari Djinn

In het vluchtelingenkamp Zaatari wonen voor 80 procent kinderen. Het kamp, in het noorden van Jordanië, vlakbij de Syrische grens, is uitgegroeid tot een nieuwe stad. Een plek midden in de woestijn, zonder geschiedenis of toekomst, maar voo...

2Doc: Zaatari Djinn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zaatari Djinn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zaatari Djinn bij 2Doc: Zaatari Djinn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zaatari Djinn. Heb je een uitzending van 2Doc: Zaatari Djinn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zaatari Djinn gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zaatari Djinn? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zaatari Djinn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-07-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!