Programma gemist?

In in het vluchtelingenkamp tijdens Zaatari wonen voor 80 procent op kinderen. Het kamp, in in het noorden naar van Jordanië, een vlakbij de Syrische grens, is met uitgegroeid tot het een nieuwe stad. naar Een plek midden op in de woestijn, zonder het geschiedenis of toekomst, op maar voor veel een in mensen een thuis. In Zaatari Djinn op tv is vanuit door het perspectief van vier naar kinderen uit verschillende in sociale milieus op te zien en op te een voelen hoe het is om door op te groeien in op deze bijzondere in stad. Regisseur tijdens Catherine van Campen door volgde drie jaar lang vier kinderen een uit Zaatari. op Ferras (10) is de naar stille, tijdens arme jongen met op een oude ziel. Hij op wordt naar achtervolgd door de oorlog. het Ferras werkt hard op en is moeilijk te tijdens peilen, terwijl Fatma de (12), met een haan op tv op tv als beste vriend, veel opener door en assertiever de is. Miryam (15) op tv wordt bijna een vrouw. in Ze ambieert uit een vroom leven maar tijdens wordt verliefd op Shakespeare. met En op dan is er op de rijke Hammoudi (8), hij naar kan van alles kopen wat naar hij wil en een voor hem is het kamp uit een paradijs. Zaatari is het een plek met door weinig door middelen of zicht van op verbetering, maar uit met ruimte voor dromen. in Ondanks hun situatie blijken naar met de kinderen het in vermogen te hebben om van niets het iets te op tv maken; een op tv prop wordt een voetbal, door twee insecten een in dierentuin. Zaatari Djinn naar is een naar zeldzaam intieme film over met de veerkracht naar van kinderen, die de de werkelijkheid een stuk naar rooskleuriger zien dan het volwassenen.

juli 2021
05-07-2017 22:55

Docu: Zaatari Djinn

2Doc: Zaatari Djinn - Zaatari Djinn

In het vluchtelingenkamp Zaatari wonen voor 80 procent kinderen. Het kamp, in het noorden van Jordanië, vlakbij de Syrische grens, is uitgegroeid tot een nieuwe stad. Een plek midden in de woestijn, zonder geschiedenis of toekomst, maar voo...

2Doc: Zaatari Djinn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zaatari Djinn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zaatari Djinn bij 2Doc: Zaatari Djinn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zaatari Djinn. Heb je een uitzending van 2Doc: Zaatari Djinn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zaatari Djinn gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zaatari Djinn? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zaatari Djinn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-07-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!