Programma gemist?

In naar het vluchtelingenkamp Zaatari in wonen voor 80 in procent kinderen. Het kamp, naar in op het noorden van Jordaniƫ, vlakbij de uit Syrische grens, door is uitgegroeid tijdens tot een nieuwe stad. Een de plek midden tijdens in de woestijn, zonder op geschiedenis naar of toekomst, maar voor veel op mensen een thuis. op In Zaatari Djinn de is vanuit het door perspectief van vier een kinderen uit de verschillende sociale milieus te naar door zien en te voelen hoe het van tijdens is om op te uit groeien in een deze bijzondere stad. Regisseur Catherine het van Campen tijdens volgde drie jaar lang vier kinderen de uit de Zaatari. Ferras (10) is de tijdens stille, het arme jongen naar met een oude een ziel. Hij wordt achtervolgd met door de oorlog. op Ferras werkt naar hard en is met moeilijk te peilen, terwijl een Fatma (12), met met een haan als beste vriend, naar veel opener en op tv assertiever een is. Miryam door (15) wordt bijna tijdens een vrouw. Ze op ambieert een vroom leven maar wordt de verliefd op op Shakespeare. En dan is op er door de rijke Hammoudi (8), hij door kan door alles kopen wat hij wil met tijdens en voor hem is het kamp van een paradijs. Zaatari uit is tijdens een plek met weinig met middelen of zicht op verbetering, op maar met op tv ruimte voor dromen. van Ondanks door hun situatie blijken de in kinderen het vermogen te door hebben om de van niets iets te maken; tijdens een tijdens prop wordt een uit voetbal, twee insecten een van dierentuin. Zaatari Djinn is een een zeldzaam naar intieme film uit over de veerkracht op tv van kinderen, die de van werkelijkheid een op tv stuk rooskleuriger zien dan uit volwassenen.

september 2020
05-07-2017 22:55

Docu: Zaatari Djinn

2Doc: Zaatari Djinn - Zaatari Djinn

In het vluchtelingenkamp Zaatari wonen voor 80 procent kinderen. Het kamp, in het noorden van Jordaniƫ, vlakbij de Syrische grens, is uitgegroeid tot een nieuwe stad. Een plek midden in de woestijn, zonder geschiedenis of toekomst, maar voo...

2Doc: Zaatari Djinn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zaatari Djinn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zaatari Djinn bij 2Doc: Zaatari Djinn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zaatari Djinn. Heb je een uitzending van 2Doc: Zaatari Djinn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zaatari Djinn gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zaatari Djinn? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zaatari Djinn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-07-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!