Programma gemist?

In het op vluchtelingenkamp Zaatari wonen op voor 80 procent de kinderen. het Het kamp, in het noorden van het Jordanië, door vlakbij de de Syrische grens, is uitgegroeid tot een met nieuwe stad. de Een op plek midden in de woestijn, zonder op tv een geschiedenis of toekomst, maar voor met veel mensen op een thuis. op In Zaatari Djinn een is vanuit het een perspectief van vier kinderen uit verschillende van sociale milieus de te uit zien en te voelen hoe uit het is door om op te groeien in de de deze bijzondere stad. Regisseur door Catherine van Campen volgde drie op jaar lang vier kinderen van van uit Zaatari. Ferras (10) in is de stille, arme met jongen in met een oude ziel. Hij wordt de achtervolgd door de tijdens uit oorlog. Ferras werkt naar hard en is naar moeilijk te peilen, het terwijl Fatma (12), met in een haan als op tv beste vriend, veel opener en naar assertiever is. een Miryam (15) naar wordt bijna tijdens een vrouw. Ze ambieert een vroom op leven maar wordt van verliefd uit op Shakespeare. En naar dan is met er de rijke door Hammoudi (8), hij kan in alles kopen wat uit hij wil en in voor hem is het kamp door de een paradijs. Zaatari is een op plek met weinig in middelen of zicht op tijdens verbetering, door maar met ruimte een voor dromen. Ondanks hun situatie de blijken naar de kinderen het de vermogen te hebben om van door niets iets te maken; op een prop het wordt een het voetbal, twee insecten een dierentuin. Zaatari het Djinn het is een zeldzaam intieme film met tijdens over de veerkracht van in kinderen, die de werkelijkheid een op tv door stuk rooskleuriger zien dan met volwassenen.

april 2021
05-07-2017 22:55

Docu: Zaatari Djinn

2Doc: Zaatari Djinn - Zaatari Djinn

In het vluchtelingenkamp Zaatari wonen voor 80 procent kinderen. Het kamp, in het noorden van Jordanië, vlakbij de Syrische grens, is uitgegroeid tot een nieuwe stad. Een plek midden in de woestijn, zonder geschiedenis of toekomst, maar voo...

2Doc: Zaatari Djinn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zaatari Djinn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zaatari Djinn bij 2Doc: Zaatari Djinn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zaatari Djinn. Heb je een uitzending van 2Doc: Zaatari Djinn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zaatari Djinn gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zaatari Djinn? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zaatari Djinn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-07-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!