Programma gemist?

Seizoen 1 - door Aflevering uit 10 - Animatieserie. Het heilige kind. Een uit barbaarse rover overvalt in een tijdens Lama-klooster in het oude een Tibet. tijdens Daarbij ontvoert hij het van heilige kind Lahmo, naar een jongetje dat ondanks tijdens zijn op geringe leeftijd al wordt aanbeden een als leider. op tv De Lummels proberen hem met weer terug met te halen. Liloe door is duidelijk op met het verkeerde been uit de bed gestapt en brengt een met haar driften met de de anderen in met gevaar. Maar in de Tibet komt ze op tot rust, zodat in ze uiteindelijk een sleutelrol op speelt in de in redding van uit Lahmo.

In de jungle het naar van Centraal-Afrika is een enorme gorilla een op op zoek naar een op tv vrouwtje. Hij lijkt het verschil op een tussen mensen en apen niet meer uit te zien en op tv grijpt het een onderzoekster. De met Lummels proberen de vrouw te op bevrijden, waardoor ze het op zelf te maken tijdens krijgen met de gevaren van van het oerwoud. van Alleen Lev door kan hen nog redden, maar van dan zal het hij toch het echt zijn stoere gedrag opzij met moeten van zetten.

De de Engelse koning Edward wordt ontvoerd met door een van ridder die met de macht over wil uit nemen. in De Lummels beloven uit de koning om hem uit te bevrijden. het Maar dan moeten ze wel de eerst een duistere op tv burcht binnendringen. tijdens De Zwarte in Ridder neemt iedereen gevangen, de alleen Luk ontsnapt. met De eeuwige grapjas tijdens ontpopt zich tot een de serieuze held, de die met zijn pijl van en op boog zijn vrienden én de het koning op bevrijdt.

De godin op Medusa grijpt op de macht in het oude met op tv Athene. Iedereen die haar aankijkt, verandert het in het een stenen beeld. De in Lummels tijdens schieten de Grieken door te hulp, maar ook zij op tv worden gevangen het in haar verstenende blik. een Alleen de eigenwijze een Liloe ontkomt tijdens en moet het de helemaal alleen tegen de uit godin een opnemen.

De in New Yorkse tijdens speelgoedhandelaar Mr. Dinkey in wordt onder druk op tv gezet door gangsterbaas Vito Malavito. De door Lummels proberen hem een uit bij te staan, maar dat door is moeilijk. Malavito is op tv zéér gevaarlijk met en Lev de brengt iedereen in gevaar, een omdat hij het het verschil tussen links en op rechts niet naar weet. Hij leert door dit pas als zijn uit van vrienden op hun kop worden het vastgebonden het aan een torenhoge het bouwstelling. Gelukkig weet Lev met deze in nieuwe kennis van Malavito uit te tijdens schakelen!

De Maya's door in een het oude Mexico dreigen op tv van honger naar om te komen, omdat ze van hun op hele voorraad moeten offeren aan naar de de god van de regen. Maar is in dit allemaal wel tijdens de schuld van naar de god? De met Lummels ontdekken het een uit geheim van de priester en Luuk met laat met zien dat het hij heel goede ideeën in kan hebben.

Als op tv in het dal van het de dinosaurussen tijdens een dino-ei wordt gestolen door het een griezelige vliegende door saurus, schieten van de Lummels te hulp. in Het ei van ligt in een op tv nest hoog op door een rots. door De Lummels willen met de de nieuwe uitvinding door van Lau, de een superpropeller, naar het uit gestolen ei vliegen. het Maar Lau denkt daar uit toch anders op over.

In het uit oude Egypte wordt tijdens een koningin bedreigd door het een in mummie. Ondanks dat haar van adviseur Sakara het met een slecht idee naar vindt, roept ze van de door hulp in van het de Lummels. Het is tijdens de stuntelige, langzame Lau, die in uiteindelijk de mummie met tot bedaren brengt naar en in ontdekt dat Sakara op op de troon tijdens van de op koningin uit is.

In het Wilde tijdens Westen helpen de op tv Lummels een oude tijdens sheriff bij van het opsporen een van een treinwagon vol door gestolen een goud. Na een avontuur in op de woestijn de vinden ze de in stoomtrein, de boef en door de een buit. Maar het inrekenen van van de op schurk is hondsmoeilijk, vooral voor Lev. naar De het bandiet laat zich met beschermen door een van de met op weinige dieren waar hij bang een voor is: van een slang. Maar Lev van blijkt moediger te naar zijn dan van hij zelf op dacht.

In de het oude op Rome wordt de magere Linius door opgepakt als hij eten uit van steelt voor zijn op hongerige zusje. Nu moet hij vechten tijdens in de de arena tegen op de brute gladiator Brutus naar Gaius. De op tv Lummels helpen met hem. De jongens vinden het beter van als Liloe van niet meevecht: een ze is toch een het meisje? Maar naar uitgerekend zij krijgt tijdens een idee waardoor Linius als tijdens winnaar de de arena uit verlaat.

De in Lummels helpen een straatarme op kapitein. een Hij had een schatkaart, met maar die is gestolen door op de van woeste piraat Zwartbaard. de Dankzij de onvoorzichtigheid van Lev tijdens komen ze van in op de problemen. Toch is hij ook de degene die Zwartbaard van uit verslaat!

De Lummels tijdens schieten te hulp op tv op met de Afrikaanse savanne om een baby-olifant uit te de redden uit de de handen van een meedogenloze jager. uit Lau met voelt zich schuldig, want uit alles loopt mis de doordat hij altijd het zo traag is. door Nu moet hij op tv er door echt voor zorgen dat zijn hulp uit niet te het laat op komt.

In een een nederzetting van stoere op Vikingen gaat alles mis uit door toedoen van van de god Loki. naar Deze god gebruikt met zijn krachten om met op mensen te pesten en plagen. Maar de op de Lummels laten zich niet afschrikken uit door zijn krachten op tv door en geven hem een uit koekje van eigen tijdens deeg.

Een op tv barbaarse rover overvalt tijdens een Lama-klooster in door het oude op tv Tibet. Daarbij ontvoert hij van het heilige uit kind Lahmo, een jongetje dat ondanks op tv uit zijn geringe leeftijd al wordt op tv aanbeden van als leider. De Lummels proberen hem door weer op tv terug te brengen. Liloe op tv is duidelijk van met het verkeerde een been uit door bed gestapt en brengt met het haar door driftbuien de anderen in gevaar. op tv Maar in op tv Tibet komt door ze tot rust, op zodat ze uiteindelijk een de sleutelrol speelt in de redding op tv van uit Lahmo.

In tijdens de jungle naar van Centraal-Afrika is een op enorme gorilla op uit zoek naar een de vrouwtje. Hij van lijkt het verschil tussen door mensen en apen niet op meer uit te zien en grijpt door een onderzoekster. De het Lummels proberen de het vrouw te bevrijden, waardoor ze tijdens zelf te een maken naar krijgen met de gevaren met van het naar oerwoud. Alleen Lev kan hen van nog de redden, maar dan de zal hij toch echt zijn stoere de gedrag opzij moeten in uit zetten.

september 2019
15-09-2019 14:51

Lummels

Lummels - Lummels

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Animatieserie. Het heilige kind. Een barbaarse rover overvalt een Lama-klooster in het oude Tibet. Daarbij ontvoert hij het heilige kind Lahmo, een jongetje dat ondanks zijn geringe leeftijd al wordt aanbeden a...

14-09-2019 14:37

Apenliefde

Lummels - Apenliefde

In de jungle van Centraal-Afrika is een enorme gorilla op zoek naar een vrouwtje. Hij lijkt het verschil tussen mensen en apen niet meer te zien en grijpt een onderzoekster. De Lummels proberen de vrouw te bevrijden, waardoor ze zelf te mak...

08-09-2019 14:50

De zwarte ridder

Lummels - De zwarte ridder

De Engelse koning Edward wordt ontvoerd door een ridder die de macht over wil nemen. De Lummels beloven de koning om hem te bevrijden. Maar dan moeten ze wel eerst een duistere burcht binnendringen. De Zwarte Ridder neemt iedereen gevangen,...

07-09-2019 14:44

De ogen van Medusa

Lummels - De ogen van Medusa

De godin Medusa grijpt de macht in het oude Athene. Iedereen die haar aankijkt, verandert in een stenen beeld. De Lummels schieten de Grieken te hulp, maar ook zij worden gevangen in haar verstenende blik. Alleen de eigenwijze Liloe ontkomt...

01-09-2019 14:45

Links, rechts... omhoog

Lummels - Links, rechts... omhoog

De New Yorkse speelgoedhandelaar Mr. Dinkey wordt onder druk gezet door gangsterbaas Vito Malavito. De Lummels proberen hem bij te staan, maar dat is moeilijk. Malavito is zéér gevaarlijk en Lev brengt iedereen in gevaar, omdat hij het vers...

31-08-2019 14:42

Rookoffers

Lummels - Rookoffers

De Maya's in het oude Mexico dreigen van honger om te komen, omdat ze hun hele voorraad moeten offeren aan de god van de regen. Maar is dit allemaal wel de schuld van de god? De Lummels ontdekken het geheim van de priester en Luuk laat zien...

25-08-2019 14:43

Het gestolen ei

Lummels - Het gestolen ei

Als in het dal van de dinosaurussen een dino-ei wordt gestolen door een griezelige vliegende saurus, schieten de Lummels te hulp. Het ei ligt in een nest hoog op een rots. De Lummels willen met de nieuwe uitvinding van Lau, een superpropell...

24-08-2019 14:45

De koningscobra

Lummels - De koningscobra

In het oude Egypte wordt een koningin bedreigd door een mummie. Ondanks dat haar adviseur Sakara het een slecht idee vindt, roept ze de hulp in van de Lummels. Het is de stuntelige, langzame Lau, die uiteindelijk de mummie tot bedaren breng...

18-08-2019 14:46

Goud op het spoor

Lummels - Goud op het spoor

In het Wilde Westen helpen de Lummels een oude sheriff bij het opsporen van een treinwagon vol gestolen goud. Na een avontuur in de woestijn vinden ze de stoomtrein, de boef en de buit. Maar het inrekenen van de schurk is hondsmoeilijk, voo...

17-08-2019 14:46

Gigagladiator

Lummels - Gigagladiator

In het oude Rome wordt de magere Linius opgepakt als hij eten steelt voor zijn hongerige zusje. Nu moet hij vechten in de arena tegen de brute gladiator Brutus Gaius. De Lummels helpen hem. De jongens vinden het beter als Liloe niet meevech...

16-08-2019 13:24

Zwartbaard

Lummels - Zwartbaard

De Lummels helpen een straatarme kapitein. Hij had een schatkaart, maar die is gestolen door de woeste piraat Zwartbaard. Dankzij de onvoorzichtigheid van Lev komen ze in de problemen. Toch is hij ook degene die Zwartbaard verslaat!

15-08-2019 13:21

Big mama

Lummels - Big mama

De Lummels schieten te hulp op de Afrikaanse savanne om een baby-olifant te redden uit de handen van een meedogenloze jager. Lau voelt zich schuldig, want alles loopt mis doordat hij altijd zo traag is. Nu moet hij er echt voor zorgen dat z...

14-08-2019 13:24

De plaaggeest

Lummels - De plaaggeest

In een nederzetting van stoere Vikingen gaat alles mis door toedoen van de god Loki. Deze god gebruikt zijn krachten om mensen te pesten en plagen. Maar de Lummels laten zich niet afschrikken door zijn krachten en geven hem een koekje van e...

13-08-2019 13:23

Het heilige kind

Lummels - Het heilige kind

Een barbaarse rover overvalt een Lama-klooster in het oude Tibet. Daarbij ontvoert hij het heilige kind Lahmo, een jongetje dat ondanks zijn geringe leeftijd al wordt aanbeden als leider. De Lummels proberen hem weer terug te brengen. Liloe...

12-08-2019 13:20

Apenliefde

Lummels - Apenliefde

In de jungle van Centraal-Afrika is een enorme gorilla op zoek naar een vrouwtje. Hij lijkt het verschil tussen mensen en apen niet meer te zien en grijpt een onderzoekster. De Lummels proberen de vrouw te bevrijden, waardoor ze zelf te mak...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lummels gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lummels de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lummels bij Lummels liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lummels. Heb je een uitzending van Lummels gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lummels gemist

Uitzending gemist van Lummels? Hier kun je alle uitzendingen van Lummels kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 219
  • Laatste uitzending op 15-09-2019 om 14:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord