Programma gemist?

De op tv Lummels schieten te op tv hulp op de Afrikaanse van savanne een om een baby-olifant te redden uit uit de handen van op tv een meedogenloze jager. uit Lau met voelt zich schuldig, want alles naar loopt mis doordat tijdens met hij altijd zo traag is. Nu uit moet hij er in echt voor zorgen een dat zijn naar hulp in niet te laat op komt.

In in het oude Egypte wordt een op koningin door bedreigd door een door mummie. Ondanks door dat haar adviseur Sakara tijdens het een in slecht idee vindt, op roept ze de het hulp in van tijdens de Lummels. Het is met de stuntelige, langzame Lau, met die uiteindelijk op tv de mummie tot een bedaren brengt en ontdekt in dat op Sakara op de een troon van de koningin uit door is.

In het met Wilde Westen het helpen de Lummels een oude tijdens op sheriff bij het het opsporen van een treinwagon het vol gestolen goud. Na een met avontuur in de de woestijn vinden naar ze de stoomtrein, van de boef naar en de buit. met Maar het inrekenen van een de schurk is hondsmoeilijk, op vooral voor een Lev. De naar bandiet laat zich beschermen met door een van de een weinige dieren waar tijdens hij bang voor een is: een slang. uit Maar Lev blijkt met moediger te zijn op tijdens dan hij zelf in dacht.

In het oude tijdens Rome wordt de de met magere Linius opgepakt op als hij eten steelt voor zijn in de hongerige zusje. Nu uit moet hij vechten in tijdens de arena tegen de brute op tv van gladiator Brutus Gaius. De van Lummels helpen hem. op De jongens vinden tijdens het beter als met Liloe niet meevecht: het ze is toch een meisje? van Maar uitgerekend zij van krijgt een idee naar waardoor Linius als de naar winnaar de arena een verlaat.

De Lummels helpen in op een straatarme kapitein. Hij had een het schatkaart, maar in die is met gestolen door een de woeste piraat Zwartbaard. Dankzij de in onvoorzichtigheid van van Lev op komen ze in door de problemen. Toch het is hij ook degene die het Zwartbaard het verslaat!

De Lummels schieten door te met hulp op een de Afrikaanse savanne uit om een baby-olifant te van redden uit de de handen van een meedogenloze in jager. Lau voelt zich in naar schuldig, want alles loopt mis met doordat het hij altijd zo traag is. Nu in moet uit hij er van echt voor zorgen dat zijn hulp de niet een te laat het komt.

In een nederzetting door van van stoere Vikingen gaat alles op tv mis door toedoen van tijdens uit de god Loki. Deze god gebruikt door het zijn krachten om naar mensen te pesten uit en plagen. Maar de Lummels laten naar zich tijdens niet afschrikken door zijn krachten door van en geven hem een koekje tijdens van eigen tijdens deeg.

De Maya's in in het oude op tv Mexico dreigen van van honger om te op komen, omdat ze van hun hele voorraad moeten de door offeren aan de god van de in op tv regen. Maar is een dit allemaal wel de schuld van met de god? De een naar Lummels ontdekken het geheim in van de priester en op Luuk laat zien dat op uit hij heel goede ideeën kan tijdens hebben.

Een barbaarse met rover overvalt een door Lama-klooster op tv in het oude Tibet. Daarbij ontvoert een op tv hij het heilige uit kind Lahmo, een jongetje dat ondanks tijdens zijn geringe leeftijd een al wordt aanbeden op als leider. een De Lummels de proberen hem met weer terug te brengen. uit Liloe is duidelijk met het het in verkeerde been uit bed gestapt en het brengt met haar uit driftbuien de met anderen in van gevaar. Maar in Tibet komt een ze tot op rust, zodat ze het uiteindelijk een sleutelrol speelt uit met in de redding van naar Lahmo.

In de met jungle op tv van Centraal-Afrika is een naar enorme gorilla op met zoek naar een vrouwtje. Hij een naar lijkt het verschil tussen mensen op tv en apen niet een meer op tv te zien en grijpt een de onderzoekster. De Lummels proberen van van de vrouw te bevrijden, waardoor tijdens ze het zelf te maken de krijgen met de gevaren van van het oerwoud. Alleen Lev op van kan hen nog redden, maar een dan uit zal hij toch echt zijn stoere uit gedrag in opzij moeten op tv zetten.

De door Lummels helpen een straatarme een kapitein. met Hij had een schatkaart, maar een die het is gestolen door op de woeste piraat Zwartbaard. het Dankzij de het onvoorzichtigheid van Lev komen in ze in de problemen. van Toch is hij ook de van degene die Zwartbaard op tv verslaat!

De Engelse koning de Edward wordt ontvoerd uit op tv door een ridder die de de macht het over wil nemen. De Lummels beloven met de met koning om hem de te bevrijden. Maar dan moeten het ze wel eerst met een duistere burcht de binnendringen. op tv De Zwarte de Ridder neemt iedereen gevangen, alleen Luk van ontsnapt. De het eeuwige grapjas ontpopt op tv zich het tot een serieuze held, die van met zijn pijl en met boog het zijn vrienden naar én de koning door bevrijdt.

In een in nederzetting in van stoere Vikingen gaat alles mis met door de toedoen van de god in Loki. Deze god tijdens gebruikt naar zijn krachten om met mensen te pesten en plagen. het Maar de Lummels laten in zich het niet afschrikken met door zijn krachten met en geven hem een koekje van in eigen tijdens deeg.

De de godin Medusa grijpt de het macht in met het oude Athene. Iedereen die met haar aankijkt, verandert tijdens in op een stenen beeld. van De Lummels schieten de een Grieken naar te hulp, maar ook het zij worden gevangen in tijdens haar in verstenende blik. Alleen de eigenwijze Liloe op tv ontkomt en moet van in het helemaal alleen tegen van de godin tijdens opnemen.

De Lummels helpen het een straatarme in kapitein. Hij met had een schatkaart, maar de die is gestolen door de de de woeste piraat Zwartbaard. met Dankzij de onvoorzichtigheid van tijdens Lev komen ze in in de problemen. op Toch is naar hij ook degene de die Zwartbaard tijdens verslaat!

april 2021
08-03-2020 14:49

Big mama

Lummels - Big mama

De Lummels schieten te hulp op de Afrikaanse savanne om een baby-olifant te redden uit de handen van een meedogenloze jager. Lau voelt zich schuldig, want alles loopt mis doordat hij altijd zo traag is. Nu moet hij er echt voor zorgen dat z...

08-03-2020 14:38

De koningscobra

Lummels - De koningscobra

In het oude Egypte wordt een koningin bedreigd door een mummie. Ondanks dat haar adviseur Sakara het een slecht idee vindt, roept ze de hulp in van de Lummels. Het is de stuntelige, langzame Lau, die uiteindelijk de mummie tot bedaren breng...

07-03-2020 14:52

Goud op het spoor

Lummels - Goud op het spoor

In het Wilde Westen helpen de Lummels een oude sheriff bij het opsporen van een treinwagon vol gestolen goud. Na een avontuur in de woestijn vinden ze de stoomtrein, de boef en de buit. Maar het inrekenen van de schurk is hondsmoeilijk, voo...

01-03-2020 14:49

Gigagladiator

Lummels - Gigagladiator

In het oude Rome wordt de magere Linius opgepakt als hij eten steelt voor zijn hongerige zusje. Nu moet hij vechten in de arena tegen de brute gladiator Brutus Gaius. De Lummels helpen hem. De jongens vinden het beter als Liloe niet meevech...

29-02-2020 14:48

Zwartbaard

Lummels - Zwartbaard

De Lummels helpen een straatarme kapitein. Hij had een schatkaart, maar die is gestolen door de woeste piraat Zwartbaard. Dankzij de onvoorzichtigheid van Lev komen ze in de problemen. Toch is hij ook degene die Zwartbaard verslaat!

23-02-2020 14:50

Big mama

Lummels - Big mama

De Lummels schieten te hulp op de Afrikaanse savanne om een baby-olifant te redden uit de handen van een meedogenloze jager. Lau voelt zich schuldig, want alles loopt mis doordat hij altijd zo traag is. Nu moet hij er echt voor zorgen dat z...

22-02-2020 14:46

De plaaggeest

Lummels - De plaaggeest

In een nederzetting van stoere Vikingen gaat alles mis door toedoen van de god Loki. Deze god gebruikt zijn krachten om mensen te pesten en plagen. Maar de Lummels laten zich niet afschrikken door zijn krachten en geven hem een koekje van e...

16-02-2020 14:53

Rookoffers

Lummels - Rookoffers

De Maya's in het oude Mexico dreigen van honger om te komen, omdat ze hun hele voorraad moeten offeren aan de god van de regen. Maar is dit allemaal wel de schuld van de god? De Lummels ontdekken het geheim van de priester en Luuk laat zien...

16-02-2020 14:42

Het heilige kind

Lummels - Het heilige kind

Een barbaarse rover overvalt een Lama-klooster in het oude Tibet. Daarbij ontvoert hij het heilige kind Lahmo, een jongetje dat ondanks zijn geringe leeftijd al wordt aanbeden als leider. De Lummels proberen hem weer terug te brengen. Liloe...

15-02-2020 14:51

Apenliefde

Lummels - Apenliefde

In de jungle van Centraal-Afrika is een enorme gorilla op zoek naar een vrouwtje. Hij lijkt het verschil tussen mensen en apen niet meer te zien en grijpt een onderzoekster. De Lummels proberen de vrouw te bevrijden, waardoor ze zelf te mak...

15-02-2020 14:40

Zwartbaard

Lummels - Zwartbaard

De Lummels helpen een straatarme kapitein. Hij had een schatkaart, maar die is gestolen door de woeste piraat Zwartbaard. Dankzij de onvoorzichtigheid van Lev komen ze in de problemen. Toch is hij ook degene die Zwartbaard verslaat!

09-02-2020 14:49

De zwarte ridder

Lummels - De zwarte ridder

De Engelse koning Edward wordt ontvoerd door een ridder die de macht over wil nemen. De Lummels beloven de koning om hem te bevrijden. Maar dan moeten ze wel eerst een duistere burcht binnendringen. De Zwarte Ridder neemt iedereen gevangen,...

09-02-2020 14:38

De plaaggeest

Lummels - De plaaggeest

In een nederzetting van stoere Vikingen gaat alles mis door toedoen van de god Loki. Deze god gebruikt zijn krachten om mensen te pesten en plagen. Maar de Lummels laten zich niet afschrikken door zijn krachten en geven hem een koekje van e...

08-02-2020 14:52

De ogen van Medusa

Lummels - De ogen van Medusa

De godin Medusa grijpt de macht in het oude Athene. Iedereen die haar aankijkt, verandert in een stenen beeld. De Lummels schieten de Grieken te hulp, maar ook zij worden gevangen in haar verstenende blik. Alleen de eigenwijze Liloe ontkomt...

02-02-2020 14:51

Zwartbaard

Lummels - Zwartbaard

De Lummels helpen een straatarme kapitein. Hij had een schatkaart, maar die is gestolen door de woeste piraat Zwartbaard. Dankzij de onvoorzichtigheid van Lev komen ze in de problemen. Toch is hij ook degene die Zwartbaard verslaat!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lummels gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lummels de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lummels bij Lummels liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lummels. Heb je een uitzending van Lummels gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lummels gemist

Uitzending gemist van Lummels? Hier kun je alle uitzendingen van Lummels kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 303
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 14:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!