Programma gemist?

Seizoen naar 1 - Aflevering 3 - met in Animatieserie. De koningscobra. In het uit oude Egypte wordt een koningin de bedreigd in door een mummie. in Ondanks dat haar tijdens adviseur Sakara het een slecht uit idee vindt, in roept ze de het hulp in uit van de Lummels. Het door is de op stuntelige, langzame Lau die uiteindelijk de de mummie tot bedaren naar het brengt en ontdekt op tv dat Sakara op de de troon van de naar koningin uit op tv is.

Seizoen op tv 1 - Aflevering 2 tijdens - Animatieserie. Goud met op het spoor. In het Wilde de Westen helpen naar de uit Lummels een oude sheriff bij tijdens het op opsporen van een het treinwagon vol gestolen met goud. Na een avontuur in de het woestijn het vinden ze de naar stoomtrein, de boeven naar en de op tv buit. Maar het inrekenen het van de schurk de is hondsmoeilijk, vooral door voor Lev. het De bandiet laat zich beschermen door met een van de het weinige dingen uit waar hij uit bang voor een is: een slang. Maar tijdens Lev blijkt moediger te het zijn dan hij zelf uit op tv dacht.

In het het oude Rome de wordt de magere Linius tijdens opgepakt als hij eten tijdens steelt uit voor zijn hongerige zusje. naar Nu moet hij vechten een in de van arena tegen de uit brute gladiator Brutus door Gaius. De van Lummels helpen op tv hem. De jongens op tv vinden het beter als een Liloe niet meevecht: ze is naar op toch een meisje? door Maar uitgerekend zij een krijgt een idee waardoor Linius als op tijdens winnaar de arena het verlaat.

De Lummels helpen een een straatarme in kapitein. Hij had met een schatkaart, het maar die is gestolen door door naar de woeste piraat Zwartbaard. van Dankzij de onvoorzichtigheid van naar Lev met komen ze in het de problemen. Toch naar is hij ook degene met die Zwartbaard van verslaat!

De Lummels een schieten te hulp in op de Afrikaanse op savanne met om een baby-olifant te redden op uit uit de handen van een meedogenloze jager. uit Lau tijdens voelt zich schuldig, want alles tijdens loopt naar mis doordat hij altijd het zo traag is. in Nu moet hij er het uit echt voor zorgen dat zijn hulp het niet te laat in van komt.

In een nederzetting tijdens van stoere Vikingen uit gaat alles mis naar met door toedoen van de god uit Loki. Deze een god gebruikt zijn op tv krachten om met mensen te pesten en plagen. op Maar de Lummels laten op zich niet de afschrikken door zijn krachten de het en geven hem een op koekje van eigen op tv deeg.

Een een barbaarse rover overvalt in een Lama-klooster in het in oude Tibet. de Daarbij ontvoert op hij het heilige kind Lahmo, een in jongetje dat het ondanks zijn geringe door leeftijd al wordt door aanbeden het als leider. De Lummels proberen hem van met weer terug te brengen. een Liloe is duidelijk met de het op tv verkeerde been uit in bed gestapt en brengt met haar door tijdens driftbuien de anderen in gevaar. Maar de in Tibet komt in uit ze tot rust, zodat ze uiteindelijk naar door een sleutelrol speelt in de in redding van de Lahmo.

In de jungle uit van Centraal-Afrika is naar naar een enorme gorilla op zoek de naar naar een vrouwtje. Hij lijkt het verschil op tussen op tv mensen en apen niet op meer te zien en uit grijpt een tijdens onderzoekster. De Lummels het proberen de vrouw te op bevrijden, een waardoor ze zelf te uit maken krijgen met met de op tv gevaren van het oerwoud. Alleen Lev van in kan hen nog redden, de maar dan zal hij toch uit met echt zijn stoere gedrag opzij in moeten naar zetten.

De Engelse koning met Edward wordt ontvoerd op door een het ridder die van de macht over wil nemen. op tv De Lummels beloven door de door koning om hem te op tv bevrijden. Maar dan moeten de ze in wel eerst een duistere burcht naar binnendringen. De Zwarte naar in Ridder neemt iedereen gevangen, alleen de Luk ontsnapt. de De eeuwige grapjas de ontpopt zich tot een serieuze door held, op die met zijn de pijl en boog zijn vrienden op én de koning met uit bevrijdt.

De de godin Medusa grijpt de macht een in tijdens het oude Athene. in Iedereen die haar tijdens aankijkt, verandert in een stenen het beeld. het De Lummels schieten tijdens de Grieken te op tv hulp, maar op ook zij worden op gevangen in haar verstenende met blik. Alleen de eigenwijze Liloe een ontkomt en een moet met het helemaal alleen tegen de met godin uit opnemen.

De het New Yorkse speelgoedhandelaar met Mr. Dinkey wordt onder druk in gezet door door gangsterbaas Vito Malavito. De op Lummels proberen uit hem bij te naar staan, maar dat de is moeilijk. Malavito van is zéér gevaarlijk en naar Lev brengt iedereen van in gevaar, van omdat hij het verschil op tussen de links en rechts de niet weet. Hij leert dit de de pas als zijn vrienden de op hun kop naar worden vastgebonden aan een torenhoge van de bouwstelling. Gelukkig weet Lev met in deze nieuwe kennis op tv Malavito uit met te schakelen!

De Maya's op tv in het oude naar Mexico dreigen van tijdens honger om te het komen, omdat ze hun op tv naar hele voorraad moeten offeren een aan de god op van de regen. Maar is door dit allemaal naar wel de schuld van de naar de god? De Lummels ontdekken het door geheim van tijdens de priester op en Luuk laat zien dat de hij heel in goede ideeën met kan hebben.

In het oude het Egypte wordt een met koningin bedreigd door tijdens een door mummie. Ondanks dat haar adviseur het een Sakara het een slecht idee uit vindt, op roept ze de hulp op tv in van de Lummels. Het het is de stuntelige, met uit langzame Lau, die uiteindelijk op tv de mummie de tot bedaren brengt en de ontdekt dat op Sakara op de naar troon van de koningin uit op is.

In het Wilde naar Westen helpen de van het Lummels een oude sheriff tijdens bij het opsporen van door een treinwagon de vol gestolen goud. Na een naar het avontuur in de in woestijn vinden ze van de stoomtrein, de boef en tijdens de door buit. Maar het inrekenen in van de schurk is hondsmoeilijk, in van vooral voor Lev. op De bandiet laat van zich beschermen door van een van de weinige een dieren waar hij naar bang voor is: tijdens een slang. Maar Lev blijkt door moediger door te zijn dan op hij zelf op dacht.

In een het oude Rome wordt de van van magere Linius opgepakt een als hij eten steelt naar voor zijn hongerige zusje. het Nu moet hij tijdens vechten in de arena naar door tegen de brute de gladiator Brutus Gaius. De Lummels met helpen hem. De jongens uit vinden door het beter als van Liloe niet meevecht: ze is in toch een meisje? het Maar op uitgerekend zij krijgt een idee een waardoor Linius naar als het winnaar de arena van verlaat.

juni 2019
16-06-2019 14:49

Lummels

Lummels - Lummels

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Animatieserie. De koningscobra. In het oude Egypte wordt een koningin bedreigd door een mummie. Ondanks dat haar adviseur Sakara het een slecht idee vindt, roept ze de hulp in van de Lummels. Het is de stuntelig...

15-06-2019 14:44

Lummels

Lummels - Lummels

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Animatieserie. Goud op het spoor. In het Wilde Westen helpen de Lummels een oude sheriff bij het opsporen van een treinwagon vol gestolen goud. Na een avontuur in de woestijn vinden ze de stoomtrein, de boeven e...

09-06-2019 14:48

Gigagladiator

Lummels - Gigagladiator

In het oude Rome wordt de magere Linius opgepakt als hij eten steelt voor zijn hongerige zusje. Nu moet hij vechten in de arena tegen de brute gladiator Brutus Gaius. De Lummels helpen hem. De jongens vinden het beter als Liloe niet meevech...

08-06-2019 14:44

Zwartbaard

Lummels - Zwartbaard

De Lummels helpen een straatarme kapitein. Hij had een schatkaart, maar die is gestolen door de woeste piraat Zwartbaard. Dankzij de onvoorzichtigheid van Lev komen ze in de problemen. Toch is hij ook degene die Zwartbaard verslaat!

02-06-2019 14:46

Big mama

Lummels - Big mama

De Lummels schieten te hulp op de Afrikaanse savanne om een baby-olifant te redden uit de handen van een meedogenloze jager. Lau voelt zich schuldig, want alles loopt mis doordat hij altijd zo traag is. Nu moet hij er echt voor zorgen dat z...

01-06-2019 14:43

De plaaggeest

Lummels - De plaaggeest

In een nederzetting van stoere Vikingen gaat alles mis door toedoen van de god Loki. Deze god gebruikt zijn krachten om mensen te pesten en plagen. Maar de Lummels laten zich niet afschrikken door zijn krachten en geven hem een koekje van e...

26-05-2019 14:43

Het heilige kind

Lummels - Het heilige kind

Een barbaarse rover overvalt een Lama-klooster in het oude Tibet. Daarbij ontvoert hij het heilige kind Lahmo, een jongetje dat ondanks zijn geringe leeftijd al wordt aanbeden als leider. De Lummels proberen hem weer terug te brengen. Liloe...

25-05-2019 14:45

Apenliefde

Lummels - Apenliefde

In de jungle van Centraal-Afrika is een enorme gorilla op zoek naar een vrouwtje. Hij lijkt het verschil tussen mensen en apen niet meer te zien en grijpt een onderzoekster. De Lummels proberen de vrouw te bevrijden, waardoor ze zelf te mak...

19-05-2019 14:47

De zwarte ridder

Lummels - De zwarte ridder

De Engelse koning Edward wordt ontvoerd door een ridder die de macht over wil nemen. De Lummels beloven de koning om hem te bevrijden. Maar dan moeten ze wel eerst een duistere burcht binnendringen. De Zwarte Ridder neemt iedereen gevangen,...

18-05-2019 14:46

De ogen van Medusa

Lummels - De ogen van Medusa

De godin Medusa grijpt de macht in het oude Athene. Iedereen die haar aankijkt, verandert in een stenen beeld. De Lummels schieten de Grieken te hulp, maar ook zij worden gevangen in haar verstenende blik. Alleen de eigenwijze Liloe ontkomt...

12-05-2019 14:45

Links, rechts... omhoog

Lummels - Links, rechts... omhoog

De New Yorkse speelgoedhandelaar Mr. Dinkey wordt onder druk gezet door gangsterbaas Vito Malavito. De Lummels proberen hem bij te staan, maar dat is moeilijk. Malavito is zéér gevaarlijk en Lev brengt iedereen in gevaar, omdat hij het vers...

11-05-2019 14:45

Rookoffers

Lummels - Rookoffers

De Maya's in het oude Mexico dreigen van honger om te komen, omdat ze hun hele voorraad moeten offeren aan de god van de regen. Maar is dit allemaal wel de schuld van de god? De Lummels ontdekken het geheim van de priester en Luuk laat zien...

04-05-2019 14:46

De koningscobra

Lummels - De koningscobra

In het oude Egypte wordt een koningin bedreigd door een mummie. Ondanks dat haar adviseur Sakara het een slecht idee vindt, roept ze de hulp in van de Lummels. Het is de stuntelige, langzame Lau, die uiteindelijk de mummie tot bedaren breng...

28-04-2019 14:46

Goud op het spoor

Lummels - Goud op het spoor

In het Wilde Westen helpen de Lummels een oude sheriff bij het opsporen van een treinwagon vol gestolen goud. Na een avontuur in de woestijn vinden ze de stoomtrein, de boef en de buit. Maar het inrekenen van de schurk is hondsmoeilijk, voo...

27-04-2019 14:46

Gigagladiator

Lummels - Gigagladiator

In het oude Rome wordt de magere Linius opgepakt als hij eten steelt voor zijn hongerige zusje. Nu moet hij vechten in de arena tegen de brute gladiator Brutus Gaius. De Lummels helpen hem. De jongens vinden het beter als Liloe niet meevech...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lummels gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lummels de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lummels bij Lummels liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lummels. Heb je een uitzending van Lummels gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lummels gemist

Uitzending gemist van Lummels? Hier kun je alle uitzendingen van Lummels kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 173
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 14:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord