Programma gemist?

De beste de dierlijke jagers van Afrika op leven in in familieverband. We op volgen drie van deze diersoorten tijdens in het uit Timbavati-reservaat: leeuwen, tijdens wilde honden en hyena's. tijdens De nieuwgevormde Timbavati-troep een bestaat op tv uit drie broers, drie leeuwinnen en uit hun welpjes. De het de Sohobeles-troep is zijn leider naar en territorium kwijt. De hyena's met van worden geleid door in een vrouwtje en hoe zit op het met de wilde uit honden? Kijk mee de hoe een de families op verschillende tijdens manieren de hun voortbestaan proberen te het verzekeren.

De met ene luipaardmoeder is de andere naar niet. in Mbali is al wat tijdens ouder en voedt naar haar welpje tijdens heel relaxed op. naar Rockfig is naar een stuk strenger. tijdens Allebei zijn ze het voorzichtig met hun jongen, maar met veranderen in nietsontziende jagers in de als de kleintjes honger door hebben.

De ambtsperiode van in de leeuwenkoning van uit de met Sohebele-troep loopt ten de einde. Hij laat door twee leeuwinnen en vijf welpjes in achter, op die het moeten opnemen tijdens tegen een op tv andere troep. van Twee jaar lang zijn deze tijdens twee groepen leeuwen gevolgd. uit Voor het eerst met is op televisie door te zien door hoe in leeuwenwelpjes in het wild worden in geboren.

oktober 2020
14-07-2017 20:30

Blood ties

Timbavati: An Epic Cat Story - Blood ties

De beste dierlijke jagers van Afrika leven in familieverband. We volgen drie van deze diersoorten in het Timbavati-reservaat: leeuwen, wilde honden en hyena's. De nieuwgevormde Timbavati-troep bestaat uit drie broers, drie leeuwinnen en hun...

07-07-2017 21:37

Tender killers

Timbavati: An Epic Cat Story - Tender killers

De ene luipaardmoeder is de andere niet. Mbali is al wat ouder en voedt haar welpje heel relaxed op. Rockfig is een stuk strenger. Allebei zijn ze voorzichtig met hun jongen, maar veranderen in nietsontziende jagers als de kleintjes honger ...

07-07-2017 20:30

King's pride

Timbavati: An Epic Cat Story - King's pride

De ambtsperiode van de leeuwenkoning van de Sohebele-troep loopt ten einde. Hij laat twee leeuwinnen en vijf welpjes achter, die het moeten opnemen tegen een andere troep. Twee jaar lang zijn deze twee groepen leeuwen gevolgd. Voor het eers...

Timbavati: An Epic Cat Story gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Timbavati: An Epic Cat Story de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Timbavati: An Epic Cat Story bij Timbavati: An Epic Cat Story liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Timbavati: An Epic Cat Story. Heb je een uitzending van Timbavati: An Epic Cat Story gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Timbavati: An Epic Cat Story gemist

Driedelige natuurdocumentaire over de katachtigen in het Timbavati-reservaat, aan de rand van het Krugerpark in Zuid-Afrika. Hier verdedigen luipaarden hun territorium en vechten jonge leeuwen om het koningschap van hun troep. Ook zien we hoe hyena's en wilde honden samenwerken in familieverband en hoe al deze grote roofdieren hun jongen grootbrengen.

Uitzending gemist van Timbavati: An Epic Cat Story? Hier kun je alle uitzendingen van Timbavati: An Epic Cat Story kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-07-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!