Programma gemist?

De van beste dierlijke jagers van met Afrika leven in de familieverband. We op tv volgen drie van op deze diersoorten in het van Timbavati-reservaat: op tv leeuwen, wilde honden op tv en hyena's. De door nieuwgevormde Timbavati-troep bestaat uit drie met broers, drie leeuwinnen tijdens en het hun welpjes. De van Sohobeles-troep is zijn leider op tv en territorium kwijt. door De hyena's worden door geleid door door een vrouwtje en met hoe zit het het met de wilde tijdens honden? Kijk mee hoe de het families het op verschillende manieren hun voortbestaan proberen een te een verzekeren.

De ene luipaardmoeder naar op is de andere niet. door Mbali is al met wat ouder en voedt op tv haar welpje heel een relaxed in op. Rockfig is een stuk strenger. in Allebei zijn het ze naar voorzichtig met hun in jongen, maar veranderen op tv in nietsontziende jagers als de van kleintjes honger in hebben.

De op ambtsperiode van het de leeuwenkoning van de Sohebele-troep loopt op tv naar ten einde. Hij laat twee leeuwinnen een en vijf welpjes door in achter, die het moeten een opnemen tegen een andere door troep. Twee jaar met lang zijn deze met twee groepen leeuwen op gevolgd. Voor tijdens het eerst is op tijdens televisie te zien op tv hoe leeuwenwelpjes in met het op wild worden geboren.

juli 2020
14-07-2017 20:30

Blood ties

Timbavati: An Epic Cat Story - Blood ties

De beste dierlijke jagers van Afrika leven in familieverband. We volgen drie van deze diersoorten in het Timbavati-reservaat: leeuwen, wilde honden en hyena's. De nieuwgevormde Timbavati-troep bestaat uit drie broers, drie leeuwinnen en hun...

07-07-2017 21:37

Tender killers

Timbavati: An Epic Cat Story - Tender killers

De ene luipaardmoeder is de andere niet. Mbali is al wat ouder en voedt haar welpje heel relaxed op. Rockfig is een stuk strenger. Allebei zijn ze voorzichtig met hun jongen, maar veranderen in nietsontziende jagers als de kleintjes honger ...

07-07-2017 20:30

King's pride

Timbavati: An Epic Cat Story - King's pride

De ambtsperiode van de leeuwenkoning van de Sohebele-troep loopt ten einde. Hij laat twee leeuwinnen en vijf welpjes achter, die het moeten opnemen tegen een andere troep. Twee jaar lang zijn deze twee groepen leeuwen gevolgd. Voor het eers...

Timbavati: An Epic Cat Story gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Timbavati: An Epic Cat Story de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Timbavati: An Epic Cat Story bij Timbavati: An Epic Cat Story liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Timbavati: An Epic Cat Story. Heb je een uitzending van Timbavati: An Epic Cat Story gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Timbavati: An Epic Cat Story gemist

Driedelige natuurdocumentaire over de katachtigen in het Timbavati-reservaat, aan de rand van het Krugerpark in Zuid-Afrika. Hier verdedigen luipaarden hun territorium en vechten jonge leeuwen om het koningschap van hun troep. Ook zien we hoe hyena's en wilde honden samenwerken in familieverband en hoe al deze grote roofdieren hun jongen grootbrengen.

Uitzending gemist van Timbavati: An Epic Cat Story? Hier kun je alle uitzendingen van Timbavati: An Epic Cat Story kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-07-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!