Programma gemist?

De naar beste dierlijke jagers op tv van Afrika leven op in familieverband. We volgen drie uit van deze tijdens diersoorten in het in Timbavati-reservaat: leeuwen, de wilde honden en het hyena's. De nieuwgevormde Timbavati-troep bestaat in uit drie van broers, drie de leeuwinnen en hun de welpjes. De Sohobeles-troep naar is zijn leider met en territorium kwijt. op tv De hyena's worden geleid door op tv naar een vrouwtje en hoe zit van het met de de wilde naar honden? Kijk mee hoe de op tv families op verschillende tijdens manieren hun voortbestaan op proberen op tv te verzekeren.

De in ene luipaardmoeder is de andere op door niet. Mbali is al wat een ouder en naar voedt haar welpje heel relaxed in op. Rockfig in is in een stuk strenger. een Allebei zijn ze het voorzichtig met hun jongen, maar veranderen tijdens van in nietsontziende jagers als op de kleintjes honger het hebben.

De ambtsperiode naar van de leeuwenkoning een van uit de Sohebele-troep loopt ten einde. naar Hij in laat twee leeuwinnen en op tv vijf welpjes van achter, die het moeten opnemen tegen op naar een andere troep. Twee jaar lang in zijn deze op tv twee groepen leeuwen op gevolgd. Voor een het eerst is op de televisie te met zien hoe leeuwenwelpjes in op het op tv wild worden geboren.

juni 2021
14-07-2017 20:30

Blood ties

Timbavati: An Epic Cat Story - Blood ties

De beste dierlijke jagers van Afrika leven in familieverband. We volgen drie van deze diersoorten in het Timbavati-reservaat: leeuwen, wilde honden en hyena's. De nieuwgevormde Timbavati-troep bestaat uit drie broers, drie leeuwinnen en hun...

07-07-2017 21:37

Tender killers

Timbavati: An Epic Cat Story - Tender killers

De ene luipaardmoeder is de andere niet. Mbali is al wat ouder en voedt haar welpje heel relaxed op. Rockfig is een stuk strenger. Allebei zijn ze voorzichtig met hun jongen, maar veranderen in nietsontziende jagers als de kleintjes honger ...

07-07-2017 20:30

King's pride

Timbavati: An Epic Cat Story - King's pride

De ambtsperiode van de leeuwenkoning van de Sohebele-troep loopt ten einde. Hij laat twee leeuwinnen en vijf welpjes achter, die het moeten opnemen tegen een andere troep. Twee jaar lang zijn deze twee groepen leeuwen gevolgd. Voor het eers...

Timbavati: An Epic Cat Story gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Timbavati: An Epic Cat Story de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Timbavati: An Epic Cat Story bij Timbavati: An Epic Cat Story liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Timbavati: An Epic Cat Story. Heb je een uitzending van Timbavati: An Epic Cat Story gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Timbavati: An Epic Cat Story gemist

Driedelige natuurdocumentaire over de katachtigen in het Timbavati-reservaat, aan de rand van het Krugerpark in Zuid-Afrika. Hier verdedigen luipaarden hun territorium en vechten jonge leeuwen om het koningschap van hun troep. Ook zien we hoe hyena's en wilde honden samenwerken in familieverband en hoe al deze grote roofdieren hun jongen grootbrengen.

Uitzending gemist van Timbavati: An Epic Cat Story? Hier kun je alle uitzendingen van Timbavati: An Epic Cat Story kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-07-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!