Programma gemist?

De uit beste dierlijke jagers van Afrika een leven in familieverband. een We volgen drie met tijdens van deze diersoorten in het uit Timbavati-reservaat: leeuwen, wilde honden de en hyena's. een De nieuwgevormde Timbavati-troep bestaat door uit drie uit broers, drie uit leeuwinnen en hun welpjes. De met Sohobeles-troep de is zijn een leider en territorium kwijt. De hyena's van uit worden geleid door een vrouwtje uit en hoe zit het het tijdens met de wilde honden? Kijk naar mee hoe de families op op tv op verschillende manieren hun voortbestaan proberen de in te verzekeren.

De ene van luipaardmoeder is de de andere niet. Mbali naar is al wat ouder door en in voedt haar het welpje heel relaxed op. Rockfig is met een stuk strenger. van Allebei de zijn ze het voorzichtig met hun jongen, maar tijdens veranderen in nietsontziende een jagers met als de kleintjes honger van hebben.

De op ambtsperiode van uit de leeuwenkoning van de de Sohebele-troep loopt ten einde. Hij de laat tijdens twee leeuwinnen uit en vijf welpjes uit achter, die het moeten op opnemen tegen een andere van troep. Twee jaar het lang door zijn deze twee groepen in leeuwen gevolgd. tijdens Voor het eerst is op televisie de te zien op tv hoe leeuwenwelpjes op in het een wild worden geboren.

februari 2020
14-07-2017 20:30

Blood ties

Timbavati: An Epic Cat Story - Blood ties

De beste dierlijke jagers van Afrika leven in familieverband. We volgen drie van deze diersoorten in het Timbavati-reservaat: leeuwen, wilde honden en hyena's. De nieuwgevormde Timbavati-troep bestaat uit drie broers, drie leeuwinnen en hun...

07-07-2017 21:37

Tender killers

Timbavati: An Epic Cat Story - Tender killers

De ene luipaardmoeder is de andere niet. Mbali is al wat ouder en voedt haar welpje heel relaxed op. Rockfig is een stuk strenger. Allebei zijn ze voorzichtig met hun jongen, maar veranderen in nietsontziende jagers als de kleintjes honger ...

07-07-2017 20:30

King's pride

Timbavati: An Epic Cat Story - King's pride

De ambtsperiode van de leeuwenkoning van de Sohebele-troep loopt ten einde. Hij laat twee leeuwinnen en vijf welpjes achter, die het moeten opnemen tegen een andere troep. Twee jaar lang zijn deze twee groepen leeuwen gevolgd. Voor het eers...

Timbavati: An Epic Cat Story gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Timbavati: An Epic Cat Story de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Timbavati: An Epic Cat Story bij Timbavati: An Epic Cat Story liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Timbavati: An Epic Cat Story. Heb je een uitzending van Timbavati: An Epic Cat Story gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Timbavati: An Epic Cat Story gemist

Driedelige natuurdocumentaire over de katachtigen in het Timbavati-reservaat, aan de rand van het Krugerpark in Zuid-Afrika. Hier verdedigen luipaarden hun territorium en vechten jonge leeuwen om het koningschap van hun troep. Ook zien we hoe hyena's en wilde honden samenwerken in familieverband en hoe al deze grote roofdieren hun jongen grootbrengen.

Uitzending gemist van Timbavati: An Epic Cat Story? Hier kun je alle uitzendingen van Timbavati: An Epic Cat Story kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-07-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!