Programma gemist?

De beste op dierlijke jagers in van Afrika leven in familieverband. op tv door We volgen drie naar van deze diersoorten in het op tv Timbavati-reservaat: leeuwen, van wilde honden en hyena's. De naar nieuwgevormde Timbavati-troep bestaat tijdens door uit drie broers, drie leeuwinnen en naar een hun welpjes. De Sohobeles-troep tijdens is zijn leider in en territorium kwijt. met De hyena's worden een geleid door tijdens een vrouwtje en hoe de zit het door met de wilde honden? Kijk mee op hoe de families op tv op verschillende manieren met hun voortbestaan naar proberen te uit verzekeren.

De de ene luipaardmoeder in is de andere het niet. Mbali is al wat met ouder en in voedt haar in welpje heel relaxed tijdens op. Rockfig is op tv een stuk strenger. Allebei de zijn ze voorzichtig met hun door jongen, de maar veranderen in nietsontziende jagers op tv als de kleintjes met het honger hebben.

De ambtsperiode van van naar de leeuwenkoning van de op Sohebele-troep loopt ten tijdens einde. Hij laat twee naar leeuwinnen en vijf welpjes op achter, die het het moeten opnemen tegen op tv met een andere troep. Twee jaar lang op tv op zijn deze twee groepen het leeuwen gevolgd. op Voor het eerst is met op televisie te zien hoe een leeuwenwelpjes in het het wild tijdens worden geboren.

oktober 2019
14-07-2017 20:30

Blood ties

Timbavati: An Epic Cat Story - Blood ties

De beste dierlijke jagers van Afrika leven in familieverband. We volgen drie van deze diersoorten in het Timbavati-reservaat: leeuwen, wilde honden en hyena's. De nieuwgevormde Timbavati-troep bestaat uit drie broers, drie leeuwinnen en hun...

07-07-2017 21:37

Tender killers

Timbavati: An Epic Cat Story - Tender killers

De ene luipaardmoeder is de andere niet. Mbali is al wat ouder en voedt haar welpje heel relaxed op. Rockfig is een stuk strenger. Allebei zijn ze voorzichtig met hun jongen, maar veranderen in nietsontziende jagers als de kleintjes honger ...

07-07-2017 20:30

King's pride

Timbavati: An Epic Cat Story - King's pride

De ambtsperiode van de leeuwenkoning van de Sohebele-troep loopt ten einde. Hij laat twee leeuwinnen en vijf welpjes achter, die het moeten opnemen tegen een andere troep. Twee jaar lang zijn deze twee groepen leeuwen gevolgd. Voor het eers...

Timbavati: An Epic Cat Story gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Timbavati: An Epic Cat Story de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Timbavati: An Epic Cat Story bij Timbavati: An Epic Cat Story liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Timbavati: An Epic Cat Story. Heb je een uitzending van Timbavati: An Epic Cat Story gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Timbavati: An Epic Cat Story gemist

Driedelige natuurdocumentaire over de katachtigen in het Timbavati-reservaat, aan de rand van het Krugerpark in Zuid-Afrika. Hier verdedigen luipaarden hun territorium en vechten jonge leeuwen om het koningschap van hun troep. Ook zien we hoe hyena's en wilde honden samenwerken in familieverband en hoe al deze grote roofdieren hun jongen grootbrengen.

Uitzending gemist van Timbavati: An Epic Cat Story? Hier kun je alle uitzendingen van Timbavati: An Epic Cat Story kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-07-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!