Programma gemist?

De naar beste dierlijke de jagers van Afrika in leven in familieverband. We volgen in drie van van deze diersoorten in uit het Timbavati-reservaat: leeuwen, wilde de honden en hyena's. van De nieuwgevormde Timbavati-troep op bestaat uit met drie broers, uit drie leeuwinnen en hun welpjes. De naar Sohobeles-troep op tv is zijn leider en territorium op kwijt. de De hyena's worden geleid door op tv een in vrouwtje en hoe zit uit het met de de wilde honden? Kijk door mee hoe op tv de families op met verschillende manieren hun voortbestaan proberen door met te verzekeren.

De ene luipaardmoeder naar is de op andere tijdens niet. Mbali is al wat de ouder door en voedt haar welpje heel van relaxed op. Rockfig door is een stuk het strenger. door Allebei zijn ze voorzichtig met van hun jongen, door maar veranderen in nietsontziende jagers met door als de kleintjes honger een hebben.

De ambtsperiode van met de leeuwenkoning van van de Sohebele-troep loopt van ten einde. Hij in laat tijdens twee leeuwinnen met en vijf welpjes achter, van die het op moeten opnemen tegen een een andere troep. Twee jaar lang een op zijn deze twee groepen leeuwen de gevolgd. Voor het op tv eerst is met op televisie door te zien hoe leeuwenwelpjes op tv in het uit wild worden geboren.

juli 2021
14-07-2017 20:30

Blood ties

Timbavati: An Epic Cat Story - Blood ties

De beste dierlijke jagers van Afrika leven in familieverband. We volgen drie van deze diersoorten in het Timbavati-reservaat: leeuwen, wilde honden en hyena's. De nieuwgevormde Timbavati-troep bestaat uit drie broers, drie leeuwinnen en hun...

07-07-2017 21:37

Tender killers

Timbavati: An Epic Cat Story - Tender killers

De ene luipaardmoeder is de andere niet. Mbali is al wat ouder en voedt haar welpje heel relaxed op. Rockfig is een stuk strenger. Allebei zijn ze voorzichtig met hun jongen, maar veranderen in nietsontziende jagers als de kleintjes honger ...

07-07-2017 20:30

King's pride

Timbavati: An Epic Cat Story - King's pride

De ambtsperiode van de leeuwenkoning van de Sohebele-troep loopt ten einde. Hij laat twee leeuwinnen en vijf welpjes achter, die het moeten opnemen tegen een andere troep. Twee jaar lang zijn deze twee groepen leeuwen gevolgd. Voor het eers...

Timbavati: An Epic Cat Story gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Timbavati: An Epic Cat Story de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Timbavati: An Epic Cat Story bij Timbavati: An Epic Cat Story liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Timbavati: An Epic Cat Story. Heb je een uitzending van Timbavati: An Epic Cat Story gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Timbavati: An Epic Cat Story gemist

Driedelige natuurdocumentaire over de katachtigen in het Timbavati-reservaat, aan de rand van het Krugerpark in Zuid-Afrika. Hier verdedigen luipaarden hun territorium en vechten jonge leeuwen om het koningschap van hun troep. Ook zien we hoe hyena's en wilde honden samenwerken in familieverband en hoe al deze grote roofdieren hun jongen grootbrengen.

Uitzending gemist van Timbavati: An Epic Cat Story? Hier kun je alle uitzendingen van Timbavati: An Epic Cat Story kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-07-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!