Programma gemist?

Maxime in wil Chéron koste op wat kost het uit de gevangenis bevrijden, en om het dat voor elkaar het te van krijgen moet hij het zijn oud-collega's van de de dienst infiltratie voor zijn een karretje zien te door spannen. Als Maxime de de zich overlevert aan zijn op oude vijand, met Madame Perrot, verplicht hij zijn oud-collega's door om naar alles op alles op te zetten door om hem uit zijn benarde positie in te komen naar redden.

Een au een pair wordt gewurgd met en haar ogen in zijn uitgerukt. Haar naar werkgevers, op Flore en Vincent met Lesieur, zijn verdacht. door Iemand heeft het voorzien op op Flore, van die een populaire blogster is. Maar in in waarom?

In met een park in Parijs vindt op een huiveringwekkend drama de van plaats. Een onbekende schutter doodt drie door mensen op tv vanaf grote afstand en door laat met een sinister souvenir achter. Al snel de op tv wordt duidelijk dat het om een naar een getraind scherpschutter gaat met een militaire een achtergrond. Helaas op weigert het tijdens leger medewerking te verlenen uit aan het onderzoek. uit Er volgt een uit arrestatie, maar dan is door er een de tweede in aanslag.

Anaïs tijdens en Nadia, twee jonge meiden op tv van van zestien, gaan zonder dat naar hun ouders het op tv weten een avondje naar stappen. tijdens Sindsdien ontbreekt van de hen ieder spoor. Nadia's moeder van krijgt een mysterieus bericht een naar dat erop wijst dat uit de meisjes in gevaar een zijn. Die vrees wordt op tv bevestigd door het opnames van een bewakingscamera, met waarop te het zien is hoe op ze in een in busje een worden gesleurd.

Terwijl Falco tijdens een in levensreddende operatie ondergaat, onderzoeken Maxime, Romain het en Eva de naar dood van met een vrouw die op tv een nieuw leven wilde een beginnen. het Eva is wel te vinden naar voor Maxime's in onorthodoxe werkwijze, maar zal in hij ook tijdens Romain kunnen in overtuigen?

Dat Falco opnieuw het op tv in coma ligt, stelt uit zijn familie naar en collega's zwaar op van de proef. Toch is uit hun uit geen rust gegund: een vrouw roept de hun hulp in naar vlak een voor ze met verdwijnt. Ze laat slechts een van kettinkje van een de kind achter. Maxime de voegt met zich bij het team van het Romain en Eva. Hij de stort zich meteen van in op de zaak op en verbaast iedereen met zijn van bijzondere een methodes.

De verdwijning van van van Audrey neemt een uit onverwachte wending wanneer blijkt dat ze het niet het in enige slachtoffer is. tijdens Falco en in zijn team moeten de moordenaar op tegenhouden voor hij van opnieuw met toeslaat. Het wordt een race op tv tegen op de klok, terwijl uit Falco nog in steeds geplaagd wordt door met migraine. Intussen in ontmoet hij ook de mysterieuze op Maxime, die een vriendschap op tv met op tv hem probeert aan te in knopen.

Falco op tv onderzoekt de verdwijning van Audrey, op tv in een jonge vrouw die uit haar het in huis is ontvoerd. met Ondertussen staat hij ook zijn ex-vrouw op en dochter bij, door die zwaar te van lijden hebben onder het de aanhouding van door Chéron. Zal de het Falco lukken om door zijn goede het vriend vrij te het krijgen?

Falco's dochter Pauline uit verdwijnt plotseling. Voor een naar Falco is er geen van twijfel mogelijk dat de Darrigade, verantwoordelijk voor met al 25 in jaar ongeluk in zijn leven, haar een ontvoerd heeft. een Falco sluit naar zich af voor het hulp van een zijn omgeving, maar op tv het wordt al gauw duidelijk dat door hij dit niet van alleen kan in oplossen.

In met een oude container wordt een naar verstikkingsslachtoffer gevonden. Falco met en op zijn team ontdekken tijdens een gezondheidsschandaal dat uit in de kiem gesmoord in is naar door een groot tijdens bedrijf, Orfleur. Falco volgt twee tijdens mogelijke naar sporen: is een slachtoffer in van het de schandaal uit op wraak, op tv of heeft de CEO van een Orfleur nog grotere het een geheimen te bewaren?

Wanneer Eléonore terugkeert naar wordt Falco gedwongen op tv op tv het verleden op een te rakelen. Een tijdens uitgesproken tegenstander van de door politie ontvoert naar een agent. De ontvoerder is in uit op het zijn eigen versie van op tv gerechtigheid en laat er de geen het twijfel over bestaan op tv dat hij bereid is tot op geweld. uit Voor Falco en Romain begint door daardoor een race door tegen op klok.

oktober 2019
06-01-2018 22:30

Bereid je voor op oorlog

Detectives: Falco - Bereid je voor op oorlog

Maxime wil Chéron koste wat kost uit de gevangenis bevrijden, en om dat voor elkaar te krijgen moet hij zijn oud-collega's van de dienst infiltratie voor zijn karretje zien te spannen. Als Maxime zich overlevert aan zijn oude vijand, Madame...

30-12-2017 23:55

Schone schijn

Detectives: Falco - Schone schijn

Een au pair wordt gewurgd en haar ogen zijn uitgerukt. Haar werkgevers, Flore en Vincent Lesieur, zijn verdacht. Iemand heeft het voorzien op Flore, die een populaire blogster is. Maar waarom?

30-12-2017 00:00

De stilte weegt zwaar

Detectives: Falco - De stilte weegt zwaar

In een park in Parijs vindt een huiveringwekkend drama plaats. Een onbekende schutter doodt drie mensen vanaf grote afstand en laat een sinister souvenir achter. Al snel wordt duidelijk dat het om een getraind scherpschutter gaat met een mi...

29-12-2017 00:20

Uit het oog

Detectives: Falco - Uit het oog

Anaïs en Nadia, twee jonge meiden van zestien, gaan zonder dat hun ouders het weten een avondje stappen. Sindsdien ontbreekt van hen ieder spoor. Nadia's moeder krijgt een mysterieus bericht dat erop wijst dat de meisjes in gevaar zijn. Die...

27-12-2017 23:55

Laatste dans

Detectives: Falco - Laatste dans

Terwijl Falco een levensreddende operatie ondergaat, onderzoeken Maxime, Romain en Eva de dood van een vrouw die een nieuw leven wilde beginnen. Eva is wel te vinden voor Maxime's onorthodoxe werkwijze, maar zal hij ook Romain kunnen overtu...

27-12-2017 00:30

Ademnood

Detectives: Falco - Ademnood

Dat Falco opnieuw in coma ligt, stelt zijn familie en collega's zwaar op de proef. Toch is hun geen rust gegund: een vrouw roept hun hulp in vlak voor ze verdwijnt. Ze laat slechts een kettinkje van een kind achter. Maxime voegt zich bij he...

25-12-2017 23:35

Dubbele straf deel 2

Detectives: Falco - Dubbele straf deel 2

De verdwijning van Audrey neemt een onverwachte wending wanneer blijkt dat ze niet het enige slachtoffer is. Falco en zijn team moeten de moordenaar tegenhouden voor hij opnieuw toeslaat. Het wordt een race tegen de klok, terwijl Falco nog ...

24-12-2017 23:55

Dubbele straf deel 1

Detectives: Falco - Dubbele straf deel 1

Falco onderzoekt de verdwijning van Audrey, een jonge vrouw die uit haar huis is ontvoerd. Ondertussen staat hij ook zijn ex-vrouw en dochter bij, die zwaar te lijden hebben onder de aanhouding van Chéron. Zal het Falco lukken om zijn goede...

22-07-2017 22:30

Babylon

Detectives: Falco - Babylon

Falco's dochter Pauline verdwijnt plotseling. Voor Falco is er geen twijfel mogelijk dat Darrigade, verantwoordelijk voor al 25 jaar ongeluk in zijn leven, haar ontvoerd heeft. Falco sluit zich af voor hulp van zijn omgeving, maar het wordt...

15-07-2017 22:15

Vergiftiging

Detectives: Falco - Vergiftiging

In een oude container wordt een verstikkingsslachtoffer gevonden. Falco en zijn team ontdekken een gezondheidsschandaal dat in de kiem gesmoord is door een groot bedrijf, Orfleur. Falco volgt twee mogelijke sporen: is een slachtoffer van he...

08-07-2017 22:20

De stem van het volk

Detectives: Falco - De stem van het volk

Wanneer Eléonore terugkeert wordt Falco gedwongen het verleden op te rakelen. Een uitgesproken tegenstander van de politie ontvoert een agent. De ontvoerder is uit op zijn eigen versie van gerechtigheid en laat er geen twijfel over bestaan ...

Detectives: Falco gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Falco de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Falco bij Detectives: Falco liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Falco. Heb je een uitzending van Detectives: Falco gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Falco gemist

Uitzending gemist van Detectives: Falco? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Falco kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 06-01-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!