Programma gemist?

Maxime het wil Chéron koste wat kost in uit de door gevangenis bevrijden, en naar om naar dat voor elkaar te krijgen de moet hij zijn de oud-collega's van de het dienst infiltratie in voor zijn karretje zien in te spannen. Als op tv Maxime zich overlevert aan uit zijn het oude vijand, Madame door Perrot, verplicht hij het zijn oud-collega's om alles op tijdens alles te op zetten om een hem uit zijn tijdens benarde positie te komen een redden.

Een naar au pair wordt door gewurgd en haar met ogen zijn uitgerukt. Haar uit werkgevers, Flore en de Vincent Lesieur, op tv zijn verdacht. Iemand van heeft het voorzien op in Flore, die de een populaire blogster is. Maar de in waarom?

In een park tijdens in Parijs naar vindt een huiveringwekkend met drama plaats. Een tijdens onbekende tijdens schutter doodt drie in mensen vanaf grote afstand en de laat een een sinister souvenir door achter. Al snel wordt duidelijk naar dat het de om een met getraind scherpschutter gaat met een militaire in het achtergrond. Helaas weigert het leger medewerking uit op te verlenen aan het onderzoek. Er op volgt op tv een arrestatie, maar dan is naar er op een tweede door aanslag.

Anaïs uit en Nadia, twee van jonge meiden van zestien, gaan het zonder dat hun uit ouders het weten met uit een avondje stappen. Sindsdien door ontbreekt van hen op ieder spoor. op tv Nadia's moeder krijgt een mysterieus op tv bericht dat erop wijst een dat de door meisjes in door gevaar zijn. Die vrees wordt het met bevestigd door opnames van een bewakingscamera, met met waarop te zien een is hoe ze met in een busje worden het gesleurd.

Terwijl Falco in een levensreddende met operatie ondergaat, onderzoeken uit Maxime, Romain en tijdens Eva de dood van door een vrouw tijdens die een nieuw door leven wilde beginnen. Eva is een een wel te vinden voor Maxime's met onorthodoxe werkwijze, door maar zal een hij ook Romain op tv kunnen overtuigen?

Dat Falco tijdens opnieuw in uit coma ligt, een stelt zijn familie en collega's zwaar het tijdens op de proef. Toch in is hun geen rust gegund: naar een een vrouw roept hun hulp in door vlak voor ze tijdens verdwijnt. Ze naar laat een slechts een kettinkje van in een kind met achter. Maxime voegt zich van bij het team van op tv Romain een en Eva. Hij stort zich het meteen op de op zaak en het verbaast iedereen met zijn bijzondere met in methodes.

De het verdwijning van Audrey in neemt een onverwachte tijdens wending wanneer blijkt dat van ze niet uit het enige slachtoffer is. Falco door en van zijn team op moeten de moordenaar tegenhouden voor naar hij door opnieuw toeslaat. Het wordt een met race tegen de klok, met terwijl door Falco nog steeds geplaagd wordt met door migraine. het Intussen ontmoet hij ook naar uit de mysterieuze Maxime, tijdens die een vriendschap met een hem probeert het aan te knopen.

Falco van onderzoekt de door verdwijning van Audrey, een door jonge vrouw die uit haar een huis is ontvoerd. door Ondertussen staat hij uit ook zijn ex-vrouw uit en dochter bij, tijdens die zwaar van te naar lijden hebben onder de aanhouding van met van Chéron. Zal het naar Falco lukken om uit zijn goede vriend vrij te van krijgen?

Falco's het dochter Pauline verdwijnt het plotseling. Voor het Falco is er geen twijfel op mogelijk dat op tv Darrigade, verantwoordelijk voor op tv al 25 jaar naar ongeluk in zijn leven, haar op ontvoerd heeft. Falco op tv sluit zich af op tv voor hulp van op tv zijn omgeving, maar tijdens uit het wordt al gauw uit duidelijk dat hij dit niet tijdens alleen uit kan oplossen.

In op tv een oude container met wordt een verstikkingsslachtoffer gevonden. Falco door een en zijn team ontdekken tijdens een gezondheidsschandaal dat in een de een kiem gesmoord is door uit een groot bedrijf, Orfleur. Falco op tv volgt een twee mogelijke naar sporen: is een slachtoffer van in het schandaal uit een op van wraak, of heeft de CEO van van het Orfleur nog grotere geheimen te uit bewaren?

Wanneer Eléonore terugkeert op wordt Falco gedwongen de het verleden uit op te door rakelen. Een uitgesproken tegenstander naar van de politie ontvoert met een naar agent. De ontvoerder is uit op op zijn op tv eigen in versie van gerechtigheid van en laat er geen twijfel over het naar bestaan dat hij bereid een is tot geweld. Voor Falco tijdens en Romain begint op tv op tv daardoor een race tegen uit klok.

mei 2020
06-01-2018 22:30

Bereid je voor op oorlog

Detectives: Falco - Bereid je voor op oorlog

Maxime wil Chéron koste wat kost uit de gevangenis bevrijden, en om dat voor elkaar te krijgen moet hij zijn oud-collega's van de dienst infiltratie voor zijn karretje zien te spannen. Als Maxime zich overlevert aan zijn oude vijand, Madame...

30-12-2017 23:55

Schone schijn

Detectives: Falco - Schone schijn

Een au pair wordt gewurgd en haar ogen zijn uitgerukt. Haar werkgevers, Flore en Vincent Lesieur, zijn verdacht. Iemand heeft het voorzien op Flore, die een populaire blogster is. Maar waarom?

30-12-2017 00:00

De stilte weegt zwaar

Detectives: Falco - De stilte weegt zwaar

In een park in Parijs vindt een huiveringwekkend drama plaats. Een onbekende schutter doodt drie mensen vanaf grote afstand en laat een sinister souvenir achter. Al snel wordt duidelijk dat het om een getraind scherpschutter gaat met een mi...

29-12-2017 00:20

Uit het oog

Detectives: Falco - Uit het oog

Anaïs en Nadia, twee jonge meiden van zestien, gaan zonder dat hun ouders het weten een avondje stappen. Sindsdien ontbreekt van hen ieder spoor. Nadia's moeder krijgt een mysterieus bericht dat erop wijst dat de meisjes in gevaar zijn. Die...

27-12-2017 23:55

Laatste dans

Detectives: Falco - Laatste dans

Terwijl Falco een levensreddende operatie ondergaat, onderzoeken Maxime, Romain en Eva de dood van een vrouw die een nieuw leven wilde beginnen. Eva is wel te vinden voor Maxime's onorthodoxe werkwijze, maar zal hij ook Romain kunnen overtu...

27-12-2017 00:30

Ademnood

Detectives: Falco - Ademnood

Dat Falco opnieuw in coma ligt, stelt zijn familie en collega's zwaar op de proef. Toch is hun geen rust gegund: een vrouw roept hun hulp in vlak voor ze verdwijnt. Ze laat slechts een kettinkje van een kind achter. Maxime voegt zich bij he...

25-12-2017 23:35

Dubbele straf deel 2

Detectives: Falco - Dubbele straf deel 2

De verdwijning van Audrey neemt een onverwachte wending wanneer blijkt dat ze niet het enige slachtoffer is. Falco en zijn team moeten de moordenaar tegenhouden voor hij opnieuw toeslaat. Het wordt een race tegen de klok, terwijl Falco nog ...

24-12-2017 23:55

Dubbele straf deel 1

Detectives: Falco - Dubbele straf deel 1

Falco onderzoekt de verdwijning van Audrey, een jonge vrouw die uit haar huis is ontvoerd. Ondertussen staat hij ook zijn ex-vrouw en dochter bij, die zwaar te lijden hebben onder de aanhouding van Chéron. Zal het Falco lukken om zijn goede...

22-07-2017 22:30

Babylon

Detectives: Falco - Babylon

Falco's dochter Pauline verdwijnt plotseling. Voor Falco is er geen twijfel mogelijk dat Darrigade, verantwoordelijk voor al 25 jaar ongeluk in zijn leven, haar ontvoerd heeft. Falco sluit zich af voor hulp van zijn omgeving, maar het wordt...

15-07-2017 22:15

Vergiftiging

Detectives: Falco - Vergiftiging

In een oude container wordt een verstikkingsslachtoffer gevonden. Falco en zijn team ontdekken een gezondheidsschandaal dat in de kiem gesmoord is door een groot bedrijf, Orfleur. Falco volgt twee mogelijke sporen: is een slachtoffer van he...

08-07-2017 22:20

De stem van het volk

Detectives: Falco - De stem van het volk

Wanneer Eléonore terugkeert wordt Falco gedwongen het verleden op te rakelen. Een uitgesproken tegenstander van de politie ontvoert een agent. De ontvoerder is uit op zijn eigen versie van gerechtigheid en laat er geen twijfel over bestaan ...

Detectives: Falco gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Falco de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Falco bij Detectives: Falco liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Falco. Heb je een uitzending van Detectives: Falco gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Falco gemist

Uitzending gemist van Detectives: Falco? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Falco kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 06-01-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!