Programma gemist?

Maxime wil Chéron door koste wat de kost uit de van gevangenis bevrijden, en tijdens om dat voor van elkaar te krijgen moet de met hij zijn oud-collega's naar van de dienst infiltratie voor tijdens zijn tijdens karretje zien te spannen. Als een Maxime zich overlevert aan het zijn oude uit vijand, Madame van Perrot, verplicht van hij zijn oud-collega's om alles op een alles te zetten het tijdens om hem uit zijn benarde positie uit te komen met redden.

Een au pair tijdens wordt de gewurgd en haar van ogen zijn uitgerukt. Haar werkgevers, een Flore en op tv Vincent met Lesieur, zijn verdacht. Iemand heeft het in voorzien op in Flore, die een op tv populaire blogster is. het Maar op tv waarom?

In een met park een in Parijs vindt een huiveringwekkend drama een plaats. uit Een onbekende schutter door doodt drie mensen een vanaf grote een afstand en laat met een sinister souvenir achter. van Al snel wordt uit duidelijk dat het om in een getraind scherpschutter het gaat een met een militaire achtergrond. Helaas weigert een het door leger medewerking te verlenen aan met in het onderzoek. Er volgt een arrestatie, uit maar een dan is er het een tweede op aanslag.

Anaïs en Nadia, naar twee jonge in meiden van naar zestien, gaan zonder een dat hun het ouders het weten een avondje met stappen. het Sindsdien ontbreekt van de hen ieder spoor. Nadia's moeder door krijgt op tv een mysterieus bericht dat in erop wijst dat op tv de meisjes in gevaar met zijn. Die vrees wordt in de bevestigd door opnames van tijdens een bewakingscamera, waarop te naar zien is door hoe ze in het een busje worden een gesleurd.

Terwijl Falco tijdens een levensreddende het operatie ondergaat, onderzoeken Maxime, door Romain en Eva uit de dood van uit een vrouw door die een nieuw leven van wilde tijdens beginnen. Eva is wel te naar vinden op tv voor Maxime's onorthodoxe een werkwijze, maar zal hij ook met Romain kunnen het overtuigen?

Dat Falco het opnieuw in coma tijdens ligt, stelt zijn familie op tv uit en collega's zwaar op de in proef. naar Toch is hun geen rust naar gegund: een vrouw roept naar op hun hulp in vlak naar voor ze verdwijnt. Ze laat met slechts in een kettinkje van naar een kind achter. het Maxime voegt zich naar bij het team van op Romain en Eva. naar Hij in stort zich meteen op de zaak tijdens en door verbaast iedereen met met zijn bijzondere door methodes.

De verdwijning van het Audrey neemt een met onverwachte wending uit wanneer op tv blijkt dat ze niet op het enige naar slachtoffer is. Falco in en zijn team moeten de een moordenaar naar tegenhouden voor hij opnieuw toeslaat. op Het wordt een met race tegen de met klok, de terwijl Falco nog van steeds geplaagd wordt door migraine. door Intussen ontmoet hij naar ook de mysterieuze Maxime, naar die een op tv vriendschap op tv met hem probeert aan van te knopen.

Falco onderzoekt op tv de verdwijning in van Audrey, van een jonge vrouw die uit haar in huis de is ontvoerd. Ondertussen staat hij door ook zijn in ex-vrouw en dochter tijdens bij, die zwaar het te lijden hebben onder op tv de aanhouding van het Chéron. Zal een het de Falco lukken om het zijn goede vriend vrij naar te krijgen?

Falco's dochter uit Pauline verdwijnt plotseling. Voor uit Falco door is er geen twijfel mogelijk op dat Darrigade, verantwoordelijk op tv voor op tv al 25 in jaar ongeluk in het zijn leven, haar het ontvoerd heeft. Falco sluit naar zich af voor hulp van naar zijn naar omgeving, maar het van wordt al tijdens gauw duidelijk dat hij tijdens dit niet alleen kan een oplossen.

In naar een oude door container wordt een het verstikkingsslachtoffer gevonden. Falco van en zijn team ontdekken van een gezondheidsschandaal dat uit in de kiem gesmoord in is de door een groot bedrijf, Orfleur. Falco tijdens de volgt twee mogelijke sporen: is een door van slachtoffer van het schandaal uit met op op tv wraak, of heeft de uit CEO van door Orfleur nog grotere geheimen door te bewaren?

Wanneer Eléonore terugkeert de uit wordt Falco gedwongen het verleden op een door te rakelen. Een uitgesproken tegenstander naar van de in politie ontvoert een met agent. De ontvoerder een is uit op zijn eigen met versie het van gerechtigheid en laat een er geen van twijfel over op bestaan dat hij bereid is in tot geweld. Voor Falco naar op tv en Romain begint daardoor het een race tegen met klok.

september 2020
06-01-2018 22:30

Bereid je voor op oorlog

Detectives: Falco - Bereid je voor op oorlog

Maxime wil Chéron koste wat kost uit de gevangenis bevrijden, en om dat voor elkaar te krijgen moet hij zijn oud-collega's van de dienst infiltratie voor zijn karretje zien te spannen. Als Maxime zich overlevert aan zijn oude vijand, Madame...

30-12-2017 23:55

Schone schijn

Detectives: Falco - Schone schijn

Een au pair wordt gewurgd en haar ogen zijn uitgerukt. Haar werkgevers, Flore en Vincent Lesieur, zijn verdacht. Iemand heeft het voorzien op Flore, die een populaire blogster is. Maar waarom?

30-12-2017 00:00

De stilte weegt zwaar

Detectives: Falco - De stilte weegt zwaar

In een park in Parijs vindt een huiveringwekkend drama plaats. Een onbekende schutter doodt drie mensen vanaf grote afstand en laat een sinister souvenir achter. Al snel wordt duidelijk dat het om een getraind scherpschutter gaat met een mi...

29-12-2017 00:20

Uit het oog

Detectives: Falco - Uit het oog

Anaïs en Nadia, twee jonge meiden van zestien, gaan zonder dat hun ouders het weten een avondje stappen. Sindsdien ontbreekt van hen ieder spoor. Nadia's moeder krijgt een mysterieus bericht dat erop wijst dat de meisjes in gevaar zijn. Die...

27-12-2017 23:55

Laatste dans

Detectives: Falco - Laatste dans

Terwijl Falco een levensreddende operatie ondergaat, onderzoeken Maxime, Romain en Eva de dood van een vrouw die een nieuw leven wilde beginnen. Eva is wel te vinden voor Maxime's onorthodoxe werkwijze, maar zal hij ook Romain kunnen overtu...

27-12-2017 00:30

Ademnood

Detectives: Falco - Ademnood

Dat Falco opnieuw in coma ligt, stelt zijn familie en collega's zwaar op de proef. Toch is hun geen rust gegund: een vrouw roept hun hulp in vlak voor ze verdwijnt. Ze laat slechts een kettinkje van een kind achter. Maxime voegt zich bij he...

25-12-2017 23:35

Dubbele straf deel 2

Detectives: Falco - Dubbele straf deel 2

De verdwijning van Audrey neemt een onverwachte wending wanneer blijkt dat ze niet het enige slachtoffer is. Falco en zijn team moeten de moordenaar tegenhouden voor hij opnieuw toeslaat. Het wordt een race tegen de klok, terwijl Falco nog ...

24-12-2017 23:55

Dubbele straf deel 1

Detectives: Falco - Dubbele straf deel 1

Falco onderzoekt de verdwijning van Audrey, een jonge vrouw die uit haar huis is ontvoerd. Ondertussen staat hij ook zijn ex-vrouw en dochter bij, die zwaar te lijden hebben onder de aanhouding van Chéron. Zal het Falco lukken om zijn goede...

22-07-2017 22:30

Babylon

Detectives: Falco - Babylon

Falco's dochter Pauline verdwijnt plotseling. Voor Falco is er geen twijfel mogelijk dat Darrigade, verantwoordelijk voor al 25 jaar ongeluk in zijn leven, haar ontvoerd heeft. Falco sluit zich af voor hulp van zijn omgeving, maar het wordt...

15-07-2017 22:15

Vergiftiging

Detectives: Falco - Vergiftiging

In een oude container wordt een verstikkingsslachtoffer gevonden. Falco en zijn team ontdekken een gezondheidsschandaal dat in de kiem gesmoord is door een groot bedrijf, Orfleur. Falco volgt twee mogelijke sporen: is een slachtoffer van he...

08-07-2017 22:20

De stem van het volk

Detectives: Falco - De stem van het volk

Wanneer Eléonore terugkeert wordt Falco gedwongen het verleden op te rakelen. Een uitgesproken tegenstander van de politie ontvoert een agent. De ontvoerder is uit op zijn eigen versie van gerechtigheid en laat er geen twijfel over bestaan ...

Detectives: Falco gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Falco de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Falco bij Detectives: Falco liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Falco. Heb je een uitzending van Detectives: Falco gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Falco gemist

Uitzending gemist van Detectives: Falco? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Falco kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 06-01-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!