Programma gemist?

Maxime wil op Chéron koste wat kost het uit de het gevangenis bevrijden, van en om het dat voor elkaar te krijgen naar moet hij zijn op tv oud-collega's van tijdens de dienst infiltratie op tv voor zijn uit karretje zien te tijdens spannen. Als Maxime van zich overlevert aan zijn oude vijand, de Madame Perrot, verplicht op tv hij uit zijn oud-collega's om uit alles op alles te op tv zetten op tv om hem uit op tv zijn benarde positie naar te komen redden.

Een au pair de van wordt gewurgd en haar ogen zijn door uitgerukt. Haar uit werkgevers, Flore en door Vincent een Lesieur, zijn verdacht. Iemand heeft het van voorzien met op Flore, die een een populaire blogster is. Maar van met waarom?

In uit een park in Parijs vindt een een naar huiveringwekkend drama plaats. op tv Een onbekende schutter doodt met drie mensen tijdens vanaf grote door afstand en laat een het sinister souvenir achter. uit Al snel wordt duidelijk naar dat het van om een getraind scherpschutter gaat het met een van militaire achtergrond. de Helaas weigert een het leger medewerking te verlenen aan uit met het onderzoek. Er door volgt een arrestatie, maar dan in is er een tweede naar naar aanslag.

Anaïs naar en Nadia, twee jonge meiden met van zestien, gaan in op zonder dat hun in ouders het weten een uit avondje stappen. Sindsdien een ontbreekt van hen ieder van spoor. Nadia's van moeder krijgt de een mysterieus bericht op tv dat erop wijst dat op de meisjes in het gevaar zijn. Die een vrees wordt op tv bevestigd door opnames van een bewakingscamera, in waarop uit te zien is door hoe ze door in een busje worden het gesleurd.

Terwijl in Falco een levensreddende operatie ondergaat, uit onderzoeken naar Maxime, Romain en Eva op tv de dood van een een vrouw met die een nieuw met leven wilde door beginnen. Eva is wel te op tv vinden voor Maxime's onorthodoxe naar werkwijze, maar uit zal hij de ook Romain kunnen op tv overtuigen?

Dat op Falco opnieuw op tv in coma ligt, uit stelt zijn familie en collega's zwaar in op uit de proef. Toch is hun tijdens geen rust naar gegund: op een vrouw roept hun hulp van in op vlak voor ze verdwijnt. Ze de laat slechts door een kettinkje op van een kind achter. een Maxime voegt een zich bij het team van het Romain uit en Eva. Hij stort zich in meteen op tv op de zaak uit en verbaast iedereen met zijn met bijzondere de methodes.

De verdwijning van van Audrey neemt op een onverwachte op tv wending wanneer op blijkt dat ze uit niet het enige slachtoffer is. Falco een en zijn door team moeten het de moordenaar tegenhouden voor het hij opnieuw toeslaat. Het op wordt het een race tegen de uit klok, op tv terwijl Falco nog steeds geplaagd wordt met een door migraine. Intussen ontmoet hij in ook uit de mysterieuze Maxime, die de een vriendschap met uit hem probeert tijdens aan te knopen.

Falco onderzoekt de uit verdwijning het van Audrey, een op tv jonge vrouw die uit haar het huis is ontvoerd. met Ondertussen staat hij door ook op zijn ex-vrouw en dochter bij, tijdens van die zwaar te lijden hebben de onder de aanhouding tijdens van Chéron. een Zal het Falco lukken op tv om zijn goede van vriend vrij tijdens te krijgen?

Falco's dochter door Pauline verdwijnt op plotseling. Voor op Falco is er geen twijfel mogelijk een dat Darrigade, verantwoordelijk naar van voor al 25 tijdens jaar ongeluk in zijn het leven, haar ontvoerd een heeft. Falco sluit zich op af op voor hulp van zijn omgeving, op maar het het wordt al gauw het duidelijk dat in hij dit niet alleen kan uit oplossen.

In een oude een container wordt een een het verstikkingsslachtoffer gevonden. Falco en zijn tijdens team ontdekken een een gezondheidsschandaal dat van in de door kiem gesmoord is door een groot de bedrijf, tijdens Orfleur. Falco volgt twee door mogelijke sporen: is een een in slachtoffer van het schandaal uit in op wraak, een of heeft naar de CEO van Orfleur door nog grotere geheimen te een bewaren?

Wanneer Eléonore terugkeert op tv op wordt Falco gedwongen het verleden op het te in rakelen. Een op tv uitgesproken tegenstander van de uit politie ontvoert met een agent. De op ontvoerder is uit een op zijn eigen van versie van gerechtigheid op tv en laat er geen twijfel over door bestaan de dat hij door bereid is tot geweld. de Voor Falco en Romain van begint daardoor een tijdens race tegen op klok.

januari 2021
06-01-2018 22:30

Bereid je voor op oorlog

Detectives: Falco - Bereid je voor op oorlog

Maxime wil Chéron koste wat kost uit de gevangenis bevrijden, en om dat voor elkaar te krijgen moet hij zijn oud-collega's van de dienst infiltratie voor zijn karretje zien te spannen. Als Maxime zich overlevert aan zijn oude vijand, Madame...

30-12-2017 23:55

Schone schijn

Detectives: Falco - Schone schijn

Een au pair wordt gewurgd en haar ogen zijn uitgerukt. Haar werkgevers, Flore en Vincent Lesieur, zijn verdacht. Iemand heeft het voorzien op Flore, die een populaire blogster is. Maar waarom?

30-12-2017 00:00

De stilte weegt zwaar

Detectives: Falco - De stilte weegt zwaar

In een park in Parijs vindt een huiveringwekkend drama plaats. Een onbekende schutter doodt drie mensen vanaf grote afstand en laat een sinister souvenir achter. Al snel wordt duidelijk dat het om een getraind scherpschutter gaat met een mi...

29-12-2017 00:20

Uit het oog

Detectives: Falco - Uit het oog

Anaïs en Nadia, twee jonge meiden van zestien, gaan zonder dat hun ouders het weten een avondje stappen. Sindsdien ontbreekt van hen ieder spoor. Nadia's moeder krijgt een mysterieus bericht dat erop wijst dat de meisjes in gevaar zijn. Die...

27-12-2017 23:55

Laatste dans

Detectives: Falco - Laatste dans

Terwijl Falco een levensreddende operatie ondergaat, onderzoeken Maxime, Romain en Eva de dood van een vrouw die een nieuw leven wilde beginnen. Eva is wel te vinden voor Maxime's onorthodoxe werkwijze, maar zal hij ook Romain kunnen overtu...

27-12-2017 00:30

Ademnood

Detectives: Falco - Ademnood

Dat Falco opnieuw in coma ligt, stelt zijn familie en collega's zwaar op de proef. Toch is hun geen rust gegund: een vrouw roept hun hulp in vlak voor ze verdwijnt. Ze laat slechts een kettinkje van een kind achter. Maxime voegt zich bij he...

25-12-2017 23:35

Dubbele straf deel 2

Detectives: Falco - Dubbele straf deel 2

De verdwijning van Audrey neemt een onverwachte wending wanneer blijkt dat ze niet het enige slachtoffer is. Falco en zijn team moeten de moordenaar tegenhouden voor hij opnieuw toeslaat. Het wordt een race tegen de klok, terwijl Falco nog ...

24-12-2017 23:55

Dubbele straf deel 1

Detectives: Falco - Dubbele straf deel 1

Falco onderzoekt de verdwijning van Audrey, een jonge vrouw die uit haar huis is ontvoerd. Ondertussen staat hij ook zijn ex-vrouw en dochter bij, die zwaar te lijden hebben onder de aanhouding van Chéron. Zal het Falco lukken om zijn goede...

22-07-2017 22:30

Babylon

Detectives: Falco - Babylon

Falco's dochter Pauline verdwijnt plotseling. Voor Falco is er geen twijfel mogelijk dat Darrigade, verantwoordelijk voor al 25 jaar ongeluk in zijn leven, haar ontvoerd heeft. Falco sluit zich af voor hulp van zijn omgeving, maar het wordt...

15-07-2017 22:15

Vergiftiging

Detectives: Falco - Vergiftiging

In een oude container wordt een verstikkingsslachtoffer gevonden. Falco en zijn team ontdekken een gezondheidsschandaal dat in de kiem gesmoord is door een groot bedrijf, Orfleur. Falco volgt twee mogelijke sporen: is een slachtoffer van he...

08-07-2017 22:20

De stem van het volk

Detectives: Falco - De stem van het volk

Wanneer Eléonore terugkeert wordt Falco gedwongen het verleden op te rakelen. Een uitgesproken tegenstander van de politie ontvoert een agent. De ontvoerder is uit op zijn eigen versie van gerechtigheid en laat er geen twijfel over bestaan ...

Detectives: Falco gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Falco de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Falco bij Detectives: Falco liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Falco. Heb je een uitzending van Detectives: Falco gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Falco gemist

Uitzending gemist van Detectives: Falco? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Falco kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 06-01-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!