Programma gemist?

Maxime wil Chéron tijdens op tv koste wat kost van uit de gevangenis bevrijden, en om het dat voor op tv elkaar te krijgen moet door hij uit zijn oud-collega's van de in dienst infiltratie een voor zijn met karretje zien te spannen. Als naar Maxime zich overlevert naar aan zijn het oude vijand, door Madame Perrot, verplicht hij zijn oud-collega's naar het om alles op alles te de zetten om hem de uit zijn op benarde positie te komen op tv redden.

Een tijdens au pair met wordt gewurgd en haar ogen met zijn tijdens uitgerukt. Haar werkgevers, Flore en Vincent met op Lesieur, zijn verdacht. Iemand heeft het van een voorzien op Flore, die een populaire het blogster is. Maar tijdens in waarom?

In van een park in Parijs naar vindt een huiveringwekkend drama tijdens plaats. Een het onbekende schutter van doodt drie mensen naar vanaf grote afstand een en laat een sinister souvenir de achter. Al snel in wordt op tv duidelijk dat het om op tv een getraind scherpschutter gaat uit uit met een militaire achtergrond. tijdens Helaas weigert het leger medewerking tijdens door te verlenen aan het onderzoek. Er van door volgt een arrestatie, naar maar dan is met er een tweede de aanslag.

Anaïs en Nadia, naar twee door jonge meiden van zestien, van gaan zonder tijdens dat hun ouders het in weten een een avondje stappen. Sindsdien ontbreekt van van hen ieder in spoor. uit Nadia's moeder krijgt op tv een mysterieus bericht dat in erop wijst dat van de meisjes in gevaar een zijn. op Die vrees wordt door bevestigd door opnames van tijdens een bewakingscamera, waarop te een zien is tijdens hoe ze in een busje op tv worden tijdens gesleurd.

Terwijl op tv Falco een levensreddende operatie ondergaat, door op onderzoeken Maxime, Romain en Eva de tijdens het dood van een vrouw een die een nieuw leven de wilde de beginnen. Eva is wel te vinden een het voor Maxime's onorthodoxe werkwijze, uit maar zal naar hij ook Romain kunnen op tv overtuigen?

Dat in Falco opnieuw in coma ligt, van stelt in zijn familie en collega's zwaar de op de in proef. Toch is hun naar geen rust de gegund: door een vrouw roept hun hulp in een vlak op tv voor ze met verdwijnt. Ze laat slechts een naar kettinkje van op een kind achter. Maxime een voegt zich het bij het team van tijdens Romain en Eva. Hij naar stort zich meteen van op de zaak het op tv en verbaast iedereen met zijn door bijzondere het methodes.

De met verdwijning van Audrey neemt een naar onverwachte wending de wanneer blijkt dat ze het niet een het enige slachtoffer de is. Falco en zijn team in moeten de tijdens moordenaar tegenhouden voor uit hij opnieuw toeslaat. Het een wordt een race op tv tegen de klok, op uit terwijl Falco nog steeds de geplaagd wordt tijdens door migraine. Intussen ontmoet hij ook naar de mysterieuze van Maxime, van die een vriendschap met hem probeert naar aan naar te knopen.

Falco uit onderzoekt de van verdwijning van Audrey, een jonge vrouw op die uit met haar huis is door ontvoerd. Ondertussen met staat hij op ook zijn ex-vrouw en dochter bij, een die het zwaar te op lijden hebben onder door de aanhouding van op tv Chéron. Zal het Falco door lukken om zijn goede vriend een vrij te naar krijgen?

Falco's dochter uit Pauline verdwijnt plotseling. op tv Voor op Falco is er geen twijfel mogelijk op tv dat Darrigade, op tv verantwoordelijk voor al naar 25 van jaar ongeluk in naar zijn leven, haar ontvoerd heeft. tijdens Falco sluit met zich af op voor hulp van zijn naar omgeving, maar het wordt de al gauw uit duidelijk dat de hij dit niet alleen kan het oplossen.

In een oude tijdens op tv container wordt een verstikkingsslachtoffer uit gevonden. Falco en uit zijn team ontdekken een een gezondheidsschandaal uit dat in de in kiem gesmoord is door een groot naar bedrijf, tijdens Orfleur. Falco volgt tijdens twee mogelijke met sporen: is een slachtoffer van de het schandaal uit op in wraak, of met heeft naar de CEO van Orfleur het nog grotere uit geheimen te bewaren?

Wanneer Eléonore uit terugkeert wordt Falco gedwongen in het door verleden op te tijdens rakelen. Een het uitgesproken tegenstander van de naar politie ontvoert naar een agent. De ontvoerder op tv is uit op tv op zijn eigen versie van tijdens gerechtigheid en laat er op tv geen twijfel een over bestaan dat door hij uit bereid is tot geweld. Voor op Falco en op Romain begint daardoor een op tv race tegen van klok.

juli 2021
06-01-2018 22:30

Bereid je voor op oorlog

Detectives: Falco - Bereid je voor op oorlog

Maxime wil Chéron koste wat kost uit de gevangenis bevrijden, en om dat voor elkaar te krijgen moet hij zijn oud-collega's van de dienst infiltratie voor zijn karretje zien te spannen. Als Maxime zich overlevert aan zijn oude vijand, Madame...

30-12-2017 23:55

Schone schijn

Detectives: Falco - Schone schijn

Een au pair wordt gewurgd en haar ogen zijn uitgerukt. Haar werkgevers, Flore en Vincent Lesieur, zijn verdacht. Iemand heeft het voorzien op Flore, die een populaire blogster is. Maar waarom?

30-12-2017 00:00

De stilte weegt zwaar

Detectives: Falco - De stilte weegt zwaar

In een park in Parijs vindt een huiveringwekkend drama plaats. Een onbekende schutter doodt drie mensen vanaf grote afstand en laat een sinister souvenir achter. Al snel wordt duidelijk dat het om een getraind scherpschutter gaat met een mi...

29-12-2017 00:20

Uit het oog

Detectives: Falco - Uit het oog

Anaïs en Nadia, twee jonge meiden van zestien, gaan zonder dat hun ouders het weten een avondje stappen. Sindsdien ontbreekt van hen ieder spoor. Nadia's moeder krijgt een mysterieus bericht dat erop wijst dat de meisjes in gevaar zijn. Die...

27-12-2017 23:55

Laatste dans

Detectives: Falco - Laatste dans

Terwijl Falco een levensreddende operatie ondergaat, onderzoeken Maxime, Romain en Eva de dood van een vrouw die een nieuw leven wilde beginnen. Eva is wel te vinden voor Maxime's onorthodoxe werkwijze, maar zal hij ook Romain kunnen overtu...

27-12-2017 00:30

Ademnood

Detectives: Falco - Ademnood

Dat Falco opnieuw in coma ligt, stelt zijn familie en collega's zwaar op de proef. Toch is hun geen rust gegund: een vrouw roept hun hulp in vlak voor ze verdwijnt. Ze laat slechts een kettinkje van een kind achter. Maxime voegt zich bij he...

25-12-2017 23:35

Dubbele straf deel 2

Detectives: Falco - Dubbele straf deel 2

De verdwijning van Audrey neemt een onverwachte wending wanneer blijkt dat ze niet het enige slachtoffer is. Falco en zijn team moeten de moordenaar tegenhouden voor hij opnieuw toeslaat. Het wordt een race tegen de klok, terwijl Falco nog ...

24-12-2017 23:55

Dubbele straf deel 1

Detectives: Falco - Dubbele straf deel 1

Falco onderzoekt de verdwijning van Audrey, een jonge vrouw die uit haar huis is ontvoerd. Ondertussen staat hij ook zijn ex-vrouw en dochter bij, die zwaar te lijden hebben onder de aanhouding van Chéron. Zal het Falco lukken om zijn goede...

22-07-2017 22:30

Babylon

Detectives: Falco - Babylon

Falco's dochter Pauline verdwijnt plotseling. Voor Falco is er geen twijfel mogelijk dat Darrigade, verantwoordelijk voor al 25 jaar ongeluk in zijn leven, haar ontvoerd heeft. Falco sluit zich af voor hulp van zijn omgeving, maar het wordt...

15-07-2017 22:15

Vergiftiging

Detectives: Falco - Vergiftiging

In een oude container wordt een verstikkingsslachtoffer gevonden. Falco en zijn team ontdekken een gezondheidsschandaal dat in de kiem gesmoord is door een groot bedrijf, Orfleur. Falco volgt twee mogelijke sporen: is een slachtoffer van he...

08-07-2017 22:20

De stem van het volk

Detectives: Falco - De stem van het volk

Wanneer Eléonore terugkeert wordt Falco gedwongen het verleden op te rakelen. Een uitgesproken tegenstander van de politie ontvoert een agent. De ontvoerder is uit op zijn eigen versie van gerechtigheid en laat er geen twijfel over bestaan ...

Detectives: Falco gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Falco de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Falco bij Detectives: Falco liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Falco. Heb je een uitzending van Detectives: Falco gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Falco gemist

Uitzending gemist van Detectives: Falco? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Falco kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 06-01-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!