Programma gemist?

Maxime van wil Chéron koste wat kost op uit de gevangenis tijdens bevrijden, en om door dat voor op elkaar de te krijgen moet hij zijn naar oud-collega's van de de dienst een infiltratie voor zijn karretje zien door te door spannen. Als Maxime zich overlevert aan tijdens zijn oude naar vijand, Madame Perrot, verplicht een naar hij zijn oud-collega's om alles op op alles te zetten uit om hem van uit zijn benarde in positie te komen de redden.

Een au door pair wordt het gewurgd en haar ogen een zijn uitgerukt. Haar met werkgevers, naar Flore en Vincent Lesieur, zijn verdacht. op tv Iemand heeft op tv het het voorzien op Flore, die een een populaire blogster door is. Maar door waarom?

In op een park in Parijs vindt naar een huiveringwekkend drama uit uit plaats. Een onbekende schutter doodt met drie het mensen vanaf grote afstand en laat in van een sinister souvenir achter. met Al snel wordt door duidelijk dat van het om een getraind scherpschutter door gaat op tv met een militaire naar achtergrond. Helaas weigert het naar leger medewerking te verlenen aan door het onderzoek. uit Er volgt het een arrestatie, maar uit dan is een er een tweede de aanslag.

Anaïs het en Nadia, het twee jonge meiden van in zestien, gaan zonder dat hun het tijdens ouders het weten een avondje een stappen. Sindsdien de ontbreekt van hen ieder spoor. in Nadia's moeder op tv krijgt naar een mysterieus bericht dat erop wijst van een dat de meisjes in gevaar zijn. op Die uit vrees wordt bevestigd door opnames tijdens van een in bewakingscamera, op tv waarop te zien is hoe ze met in naar een busje worden in gesleurd.

Terwijl Falco tijdens een in levensreddende operatie ondergaat, onderzoeken tijdens Maxime, Romain en Eva de op dood van de een vrouw die tijdens een met nieuw leven wilde beginnen. Eva een is wel op te vinden met voor Maxime's onorthodoxe werkwijze, op maar zal hij het ook Romain kunnen een overtuigen?

Dat Falco met opnieuw in op tv coma ligt, stelt zijn familie een een en collega's zwaar op de op tv proef. naar Toch is hun geen rust naar gegund: naar een vrouw roept van hun hulp in vlak voor het ze verdwijnt. Ze laat de slechts een kettinkje de van een kind de achter. Maxime voegt door zich bij het door in team van Romain en Eva. in Hij stort zich op tv meteen op de op tv zaak en van verbaast iedereen met zijn bijzondere op tv op methodes.

De verdwijning uit van Audrey neemt een een onverwachte wending wanneer tijdens blijkt dat ze op niet het op tv enige slachtoffer is. Falco met en op tv zijn team moeten de moordenaar naar tegenhouden naar voor hij opnieuw op toeslaat. Het wordt een race uit de tegen de klok, door terwijl Falco nog steeds geplaagd door wordt door tijdens migraine. Intussen ontmoet tijdens hij ook de de mysterieuze Maxime, die een met vriendschap naar met hem probeert aan te met knopen.

Falco onderzoekt de door verdwijning van tijdens Audrey, uit een jonge vrouw naar die uit haar huis een is ontvoerd. Ondertussen staat uit hij ook naar zijn ex-vrouw en op tv dochter bij, die zwaar het te lijden hebben onder de de aanhouding van door Chéron. Zal op tv het van Falco lukken om zijn goede tijdens vriend vrij te van krijgen?

Falco's dochter een Pauline in verdwijnt plotseling. Voor Falco is er het geen twijfel met mogelijk dat door Darrigade, verantwoordelijk voor al tijdens 25 jaar ongeluk door in zijn leven, in haar op ontvoerd heeft. Falco met sluit zich af voor hulp op tv van zijn op tv omgeving, maar het wordt al naar gauw duidelijk tijdens dat hij dit tijdens niet alleen kan van oplossen.

In een een oude container van wordt een verstikkingsslachtoffer uit gevonden. Falco en zijn team op ontdekken van een gezondheidsschandaal dat in een de kiem uit gesmoord is door met een groot bedrijf, Orfleur. Falco naar het volgt twee mogelijke sporen: is de een slachtoffer op tv van het door schandaal uit op wraak, of heeft de de CEO op tv van Orfleur nog de grotere geheimen te door bewaren?

Wanneer door Eléonore terugkeert wordt Falco gedwongen tijdens het verleden de op te op rakelen. Een het uitgesproken tegenstander van de politie ontvoert tijdens een agent. De naar ontvoerder met is uit op zijn eigen de versie naar van gerechtigheid en uit laat er geen twijfel over de bestaan dat hij van bereid is tijdens tot geweld. Voor in Falco en van Romain begint uit daardoor een race het tegen klok.

mei 2021
06-01-2018 22:30

Bereid je voor op oorlog

Detectives: Falco - Bereid je voor op oorlog

Maxime wil Chéron koste wat kost uit de gevangenis bevrijden, en om dat voor elkaar te krijgen moet hij zijn oud-collega's van de dienst infiltratie voor zijn karretje zien te spannen. Als Maxime zich overlevert aan zijn oude vijand, Madame...

30-12-2017 23:55

Schone schijn

Detectives: Falco - Schone schijn

Een au pair wordt gewurgd en haar ogen zijn uitgerukt. Haar werkgevers, Flore en Vincent Lesieur, zijn verdacht. Iemand heeft het voorzien op Flore, die een populaire blogster is. Maar waarom?

30-12-2017 00:00

De stilte weegt zwaar

Detectives: Falco - De stilte weegt zwaar

In een park in Parijs vindt een huiveringwekkend drama plaats. Een onbekende schutter doodt drie mensen vanaf grote afstand en laat een sinister souvenir achter. Al snel wordt duidelijk dat het om een getraind scherpschutter gaat met een mi...

29-12-2017 00:20

Uit het oog

Detectives: Falco - Uit het oog

Anaïs en Nadia, twee jonge meiden van zestien, gaan zonder dat hun ouders het weten een avondje stappen. Sindsdien ontbreekt van hen ieder spoor. Nadia's moeder krijgt een mysterieus bericht dat erop wijst dat de meisjes in gevaar zijn. Die...

27-12-2017 23:55

Laatste dans

Detectives: Falco - Laatste dans

Terwijl Falco een levensreddende operatie ondergaat, onderzoeken Maxime, Romain en Eva de dood van een vrouw die een nieuw leven wilde beginnen. Eva is wel te vinden voor Maxime's onorthodoxe werkwijze, maar zal hij ook Romain kunnen overtu...

27-12-2017 00:30

Ademnood

Detectives: Falco - Ademnood

Dat Falco opnieuw in coma ligt, stelt zijn familie en collega's zwaar op de proef. Toch is hun geen rust gegund: een vrouw roept hun hulp in vlak voor ze verdwijnt. Ze laat slechts een kettinkje van een kind achter. Maxime voegt zich bij he...

25-12-2017 23:35

Dubbele straf deel 2

Detectives: Falco - Dubbele straf deel 2

De verdwijning van Audrey neemt een onverwachte wending wanneer blijkt dat ze niet het enige slachtoffer is. Falco en zijn team moeten de moordenaar tegenhouden voor hij opnieuw toeslaat. Het wordt een race tegen de klok, terwijl Falco nog ...

24-12-2017 23:55

Dubbele straf deel 1

Detectives: Falco - Dubbele straf deel 1

Falco onderzoekt de verdwijning van Audrey, een jonge vrouw die uit haar huis is ontvoerd. Ondertussen staat hij ook zijn ex-vrouw en dochter bij, die zwaar te lijden hebben onder de aanhouding van Chéron. Zal het Falco lukken om zijn goede...

22-07-2017 22:30

Babylon

Detectives: Falco - Babylon

Falco's dochter Pauline verdwijnt plotseling. Voor Falco is er geen twijfel mogelijk dat Darrigade, verantwoordelijk voor al 25 jaar ongeluk in zijn leven, haar ontvoerd heeft. Falco sluit zich af voor hulp van zijn omgeving, maar het wordt...

15-07-2017 22:15

Vergiftiging

Detectives: Falco - Vergiftiging

In een oude container wordt een verstikkingsslachtoffer gevonden. Falco en zijn team ontdekken een gezondheidsschandaal dat in de kiem gesmoord is door een groot bedrijf, Orfleur. Falco volgt twee mogelijke sporen: is een slachtoffer van he...

08-07-2017 22:20

De stem van het volk

Detectives: Falco - De stem van het volk

Wanneer Eléonore terugkeert wordt Falco gedwongen het verleden op te rakelen. Een uitgesproken tegenstander van de politie ontvoert een agent. De ontvoerder is uit op zijn eigen versie van gerechtigheid en laat er geen twijfel over bestaan ...

Detectives: Falco gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Falco de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Falco bij Detectives: Falco liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Falco. Heb je een uitzending van Detectives: Falco gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Falco gemist

Uitzending gemist van Detectives: Falco? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Falco kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 06-01-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!