Programma gemist?

Maxime de wil Chéron koste wat kost in uit uit de gevangenis uit bevrijden, en om dat voor tijdens elkaar te krijgen van moet hij zijn oud-collega's van naar van de dienst infiltratie voor zijn met karretje op zien te naar spannen. Als Maxime zich naar overlevert aan zijn oude vijand, op Madame op tv Perrot, verplicht hij zijn een oud-collega's om alles in op alles te zetten de de om hem uit een zijn benarde positie te komen de redden.

Een een au pair wordt gewurgd en op haar met ogen zijn uitgerukt. Haar werkgevers, tijdens op Flore en Vincent het Lesieur, zijn verdacht. uit Iemand heeft het voorzien op Flore, in van die een populaire tijdens blogster is. Maar op waarom?

In een park de in op Parijs vindt een van huiveringwekkend drama plaats. Een op onbekende schutter doodt drie tijdens mensen vanaf een grote afstand en laat tijdens tijdens een sinister souvenir achter. een Al snel wordt de duidelijk dat een het om een getraind naar scherpschutter gaat met op tv een militaire achtergrond. Helaas weigert uit het leger tijdens medewerking te naar verlenen aan het de onderzoek. Er volgt een een arrestatie, het maar dan is er tijdens een tweede een aanslag.

Anaïs een en Nadia, twee van jonge meiden van een zestien, gaan zonder in dat hun ouders naar het weten een avondje stappen. van Sindsdien ontbreekt met van hen ieder spoor. tijdens Nadia's moeder krijgt met een naar mysterieus bericht dat erop wijst de dat de meisjes het in met gevaar zijn. met Die vrees wordt bevestigd door van opnames van een bewakingscamera, naar waarop te op zien uit is hoe ze van in een busje worden uit gesleurd.

Terwijl door Falco een levensreddende operatie ondergaat, op tv onderzoeken Maxime, door Romain en Eva de het dood van uit een vrouw een die een nieuw leven wilde met beginnen. Eva de is uit wel te vinden voor Maxime's van onorthodoxe werkwijze, maar een zal hij ook de Romain kunnen door overtuigen?

Dat op tv Falco opnieuw in van coma ligt, stelt van zijn familie uit en collega's zwaar uit op de proef. Toch is van hun geen rust de gegund: een vrouw een roept hun hulp in het vlak voor ze met op verdwijnt. Ze laat slechts een door kettinkje op tv van een kind achter. Maxime uit voegt uit zich bij het door team van Romain en Eva. Hij tijdens stort zich tijdens meteen op de de zaak en verbaast iedereen naar tijdens met zijn bijzondere op methodes.

De van verdwijning van Audrey neemt op tv een onverwachte op wending wanneer blijkt de dat ze niet het het enige slachtoffer is. Falco uit en zijn team het moeten de in moordenaar tegenhouden voor hij een opnieuw toeslaat. op tv Het wordt een race uit tegen de klok, met terwijl van Falco nog steeds de geplaagd wordt door migraine. Intussen het ontmoet hij in ook de de mysterieuze Maxime, die een de vriendschap met op tv hem probeert aan te het knopen.

Falco op onderzoekt de verdwijning van op tv Audrey, een jonge vrouw uit die uit uit haar huis door is ontvoerd. Ondertussen tijdens staat hij ook zijn van ex-vrouw uit en dochter bij, die zwaar te het lijden naar hebben onder de aanhouding van naar Chéron. Zal het naar Falco lukken om door zijn goede een vriend vrij te tijdens krijgen?

Falco's op dochter Pauline op tv verdwijnt plotseling. Voor Falco een is er geen twijfel tijdens mogelijk dat met Darrigade, verantwoordelijk voor al 25 een jaar naar ongeluk in tijdens zijn leven, haar ontvoerd heeft. Falco in sluit zich af een voor hulp het van uit zijn omgeving, maar de het wordt al in gauw duidelijk dat hij dit uit niet alleen met kan oplossen.

In uit een oude container wordt een uit verstikkingsslachtoffer een gevonden. Falco en zijn met team ontdekken de een gezondheidsschandaal met dat in de van kiem gesmoord is door een groot door een bedrijf, Orfleur. Falco volgt twee uit mogelijke een sporen: is een slachtoffer van het de schandaal op uit op wraak, op tv of heeft de CEO tijdens van Orfleur het nog grotere geheimen te de bewaren?

Wanneer Eléonore op terugkeert een wordt Falco gedwongen het op verleden op te rakelen. een Een uitgesproken tegenstander op tv van de een politie ontvoert een agent. De uit door ontvoerder is uit op zijn eigen een van versie van gerechtigheid en laat van er de geen twijfel over van bestaan dat hij bereid is tot van geweld. Voor het Falco en Romain naar begint daardoor met een race tegen door klok.

juni 2021
06-01-2018 22:30

Bereid je voor op oorlog

Detectives: Falco - Bereid je voor op oorlog

Maxime wil Chéron koste wat kost uit de gevangenis bevrijden, en om dat voor elkaar te krijgen moet hij zijn oud-collega's van de dienst infiltratie voor zijn karretje zien te spannen. Als Maxime zich overlevert aan zijn oude vijand, Madame...

30-12-2017 23:55

Schone schijn

Detectives: Falco - Schone schijn

Een au pair wordt gewurgd en haar ogen zijn uitgerukt. Haar werkgevers, Flore en Vincent Lesieur, zijn verdacht. Iemand heeft het voorzien op Flore, die een populaire blogster is. Maar waarom?

30-12-2017 00:00

De stilte weegt zwaar

Detectives: Falco - De stilte weegt zwaar

In een park in Parijs vindt een huiveringwekkend drama plaats. Een onbekende schutter doodt drie mensen vanaf grote afstand en laat een sinister souvenir achter. Al snel wordt duidelijk dat het om een getraind scherpschutter gaat met een mi...

29-12-2017 00:20

Uit het oog

Detectives: Falco - Uit het oog

Anaïs en Nadia, twee jonge meiden van zestien, gaan zonder dat hun ouders het weten een avondje stappen. Sindsdien ontbreekt van hen ieder spoor. Nadia's moeder krijgt een mysterieus bericht dat erop wijst dat de meisjes in gevaar zijn. Die...

27-12-2017 23:55

Laatste dans

Detectives: Falco - Laatste dans

Terwijl Falco een levensreddende operatie ondergaat, onderzoeken Maxime, Romain en Eva de dood van een vrouw die een nieuw leven wilde beginnen. Eva is wel te vinden voor Maxime's onorthodoxe werkwijze, maar zal hij ook Romain kunnen overtu...

27-12-2017 00:30

Ademnood

Detectives: Falco - Ademnood

Dat Falco opnieuw in coma ligt, stelt zijn familie en collega's zwaar op de proef. Toch is hun geen rust gegund: een vrouw roept hun hulp in vlak voor ze verdwijnt. Ze laat slechts een kettinkje van een kind achter. Maxime voegt zich bij he...

25-12-2017 23:35

Dubbele straf deel 2

Detectives: Falco - Dubbele straf deel 2

De verdwijning van Audrey neemt een onverwachte wending wanneer blijkt dat ze niet het enige slachtoffer is. Falco en zijn team moeten de moordenaar tegenhouden voor hij opnieuw toeslaat. Het wordt een race tegen de klok, terwijl Falco nog ...

24-12-2017 23:55

Dubbele straf deel 1

Detectives: Falco - Dubbele straf deel 1

Falco onderzoekt de verdwijning van Audrey, een jonge vrouw die uit haar huis is ontvoerd. Ondertussen staat hij ook zijn ex-vrouw en dochter bij, die zwaar te lijden hebben onder de aanhouding van Chéron. Zal het Falco lukken om zijn goede...

22-07-2017 22:30

Babylon

Detectives: Falco - Babylon

Falco's dochter Pauline verdwijnt plotseling. Voor Falco is er geen twijfel mogelijk dat Darrigade, verantwoordelijk voor al 25 jaar ongeluk in zijn leven, haar ontvoerd heeft. Falco sluit zich af voor hulp van zijn omgeving, maar het wordt...

15-07-2017 22:15

Vergiftiging

Detectives: Falco - Vergiftiging

In een oude container wordt een verstikkingsslachtoffer gevonden. Falco en zijn team ontdekken een gezondheidsschandaal dat in de kiem gesmoord is door een groot bedrijf, Orfleur. Falco volgt twee mogelijke sporen: is een slachtoffer van he...

08-07-2017 22:20

De stem van het volk

Detectives: Falco - De stem van het volk

Wanneer Eléonore terugkeert wordt Falco gedwongen het verleden op te rakelen. Een uitgesproken tegenstander van de politie ontvoert een agent. De ontvoerder is uit op zijn eigen versie van gerechtigheid en laat er geen twijfel over bestaan ...

Detectives: Falco gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Falco de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Falco bij Detectives: Falco liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Falco. Heb je een uitzending van Detectives: Falco gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Falco gemist

Uitzending gemist van Detectives: Falco? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Falco kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 06-01-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!