Programma gemist?

Maxime wil een Chéron koste de wat kost de uit de gevangenis bevrijden, en om een dat voor elkaar de te krijgen op moet tijdens hij zijn oud-collega's van door de dienst infiltratie de voor zijn karretje zien te door spannen. Als in Maxime zich naar overlevert aan zijn oude vijand, naar Madame op tv Perrot, verplicht door hij zijn oud-collega's om alles op de alles te zetten de om hem met uit de zijn benarde positie te in komen redden.

Een op au pair wordt gewurgd een en haar ogen zijn van uitgerukt. in Haar werkgevers, het Flore en Vincent tijdens Lesieur, zijn verdacht. Iemand door heeft het voorzien op Flore, op die een populaire een blogster is. het Maar uit waarom?

In een park uit in Parijs de vindt een een huiveringwekkend drama plaats. Een naar onbekende schutter op tv doodt drie mensen vanaf van grote uit afstand en laat een tijdens sinister souvenir achter. Al snel met op wordt duidelijk dat het het om een getraind uit scherpschutter gaat met met een militaire achtergrond. Helaas weigert het het met leger medewerking op te verlenen aan het onderzoek. op Er met volgt een arrestatie, maar in dan is er een tweede op een aanslag.

Anaïs op en Nadia, twee op tv jonge meiden van van zestien, gaan zonder dat hun het ouders in het weten een uit avondje stappen. uit Sindsdien ontbreekt van hen de ieder spoor. Nadia's moeder met krijgt een de mysterieus bericht in dat erop wijst dat de meisjes de in op gevaar zijn. Die naar vrees wordt bevestigd door tijdens opnames van een door bewakingscamera, waarop te zien een het is hoe ze in een een busje worden uit gesleurd.

Terwijl Falco het een levensreddende operatie ondergaat, het onderzoeken Maxime, Romain de en Eva de van dood van een op tv door vrouw die een van nieuw leven wilde door beginnen. Eva is wel te vinden het voor van Maxime's onorthodoxe werkwijze, maar met zal hij in ook Romain kunnen tijdens overtuigen?

Dat Falco met opnieuw in op coma ligt, stelt zijn familie op tv en een collega's zwaar op tijdens de proef. een Toch is hun geen rust gegund: door tijdens een vrouw roept van hun hulp in vlak voor ze een verdwijnt. Ze laat in van slechts een kettinkje op tv van een kind uit achter. Maxime voegt zich een bij het team op tv van Romain met en Eva. Hij de stort zich meteen op het de zaak en verbaast iedereen met met zijn bijzondere uit op tv methodes.

De tijdens verdwijning van in Audrey neemt een op onverwachte wending wanneer blijkt met dat ze niet met het enige de slachtoffer is. Falco van en zijn team moeten de van moordenaar tegenhouden het voor hij uit opnieuw toeslaat. Het de wordt een race uit tegen de klok, terwijl Falco nog door steeds geplaagd wordt het door de migraine. Intussen een ontmoet hij ook de mysterieuze Maxime, tijdens van die een vriendschap op tv met hem probeert aan te een knopen.

Falco op tv onderzoekt de op verdwijning van Audrey, tijdens een jonge vrouw die uit haar een huis is ontvoerd. een de Ondertussen staat hij ook zijn ex-vrouw naar en in dochter bij, die zwaar de te lijden van hebben onder de aanhouding van met Chéron. Zal in het Falco lukken door om zijn goede vriend door vrij te naar krijgen?

Falco's door dochter Pauline verdwijnt plotseling. van Voor met Falco is er geen twijfel een mogelijk een dat Darrigade, verantwoordelijk van voor al 25 jaar ongeluk op in zijn tijdens leven, haar op ontvoerd heeft. Falco sluit zich naar af door voor hulp van zijn omgeving, maar op tv het wordt door al gauw duidelijk door dat hij dit in niet alleen op kan oplossen.

In een oude door in container wordt een verstikkingsslachtoffer met gevonden. Falco en zijn uit team ontdekken op een gezondheidsschandaal een dat in de kiem gesmoord met is door een tijdens groot bedrijf, Orfleur. met Falco volgt twee door mogelijke van sporen: is een slachtoffer van met het schandaal naar uit op wraak, of heeft een de CEO van op tv uit Orfleur nog grotere een geheimen te bewaren?

Wanneer Eléonore terugkeert door wordt Falco gedwongen het het verleden naar op te rakelen. Een met uitgesproken naar tegenstander van de politie ontvoert van een agent. de De ontvoerder is uit door op zijn eigen in versie van gerechtigheid door en tijdens laat er geen de twijfel over bestaan dat hij op bereid een is tot geweld. Voor een Falco en Romain begint de daardoor een in race tegen met klok.

september 2020
06-01-2018 22:30

Bereid je voor op oorlog

Detectives: Falco - Bereid je voor op oorlog

Maxime wil Chéron koste wat kost uit de gevangenis bevrijden, en om dat voor elkaar te krijgen moet hij zijn oud-collega's van de dienst infiltratie voor zijn karretje zien te spannen. Als Maxime zich overlevert aan zijn oude vijand, Madame...

30-12-2017 23:55

Schone schijn

Detectives: Falco - Schone schijn

Een au pair wordt gewurgd en haar ogen zijn uitgerukt. Haar werkgevers, Flore en Vincent Lesieur, zijn verdacht. Iemand heeft het voorzien op Flore, die een populaire blogster is. Maar waarom?

30-12-2017 00:00

De stilte weegt zwaar

Detectives: Falco - De stilte weegt zwaar

In een park in Parijs vindt een huiveringwekkend drama plaats. Een onbekende schutter doodt drie mensen vanaf grote afstand en laat een sinister souvenir achter. Al snel wordt duidelijk dat het om een getraind scherpschutter gaat met een mi...

29-12-2017 00:20

Uit het oog

Detectives: Falco - Uit het oog

Anaïs en Nadia, twee jonge meiden van zestien, gaan zonder dat hun ouders het weten een avondje stappen. Sindsdien ontbreekt van hen ieder spoor. Nadia's moeder krijgt een mysterieus bericht dat erop wijst dat de meisjes in gevaar zijn. Die...

27-12-2017 23:55

Laatste dans

Detectives: Falco - Laatste dans

Terwijl Falco een levensreddende operatie ondergaat, onderzoeken Maxime, Romain en Eva de dood van een vrouw die een nieuw leven wilde beginnen. Eva is wel te vinden voor Maxime's onorthodoxe werkwijze, maar zal hij ook Romain kunnen overtu...

27-12-2017 00:30

Ademnood

Detectives: Falco - Ademnood

Dat Falco opnieuw in coma ligt, stelt zijn familie en collega's zwaar op de proef. Toch is hun geen rust gegund: een vrouw roept hun hulp in vlak voor ze verdwijnt. Ze laat slechts een kettinkje van een kind achter. Maxime voegt zich bij he...

25-12-2017 23:35

Dubbele straf deel 2

Detectives: Falco - Dubbele straf deel 2

De verdwijning van Audrey neemt een onverwachte wending wanneer blijkt dat ze niet het enige slachtoffer is. Falco en zijn team moeten de moordenaar tegenhouden voor hij opnieuw toeslaat. Het wordt een race tegen de klok, terwijl Falco nog ...

24-12-2017 23:55

Dubbele straf deel 1

Detectives: Falco - Dubbele straf deel 1

Falco onderzoekt de verdwijning van Audrey, een jonge vrouw die uit haar huis is ontvoerd. Ondertussen staat hij ook zijn ex-vrouw en dochter bij, die zwaar te lijden hebben onder de aanhouding van Chéron. Zal het Falco lukken om zijn goede...

22-07-2017 22:30

Babylon

Detectives: Falco - Babylon

Falco's dochter Pauline verdwijnt plotseling. Voor Falco is er geen twijfel mogelijk dat Darrigade, verantwoordelijk voor al 25 jaar ongeluk in zijn leven, haar ontvoerd heeft. Falco sluit zich af voor hulp van zijn omgeving, maar het wordt...

15-07-2017 22:15

Vergiftiging

Detectives: Falco - Vergiftiging

In een oude container wordt een verstikkingsslachtoffer gevonden. Falco en zijn team ontdekken een gezondheidsschandaal dat in de kiem gesmoord is door een groot bedrijf, Orfleur. Falco volgt twee mogelijke sporen: is een slachtoffer van he...

08-07-2017 22:20

De stem van het volk

Detectives: Falco - De stem van het volk

Wanneer Eléonore terugkeert wordt Falco gedwongen het verleden op te rakelen. Een uitgesproken tegenstander van de politie ontvoert een agent. De ontvoerder is uit op zijn eigen versie van gerechtigheid en laat er geen twijfel over bestaan ...

Detectives: Falco gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Falco de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Falco bij Detectives: Falco liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Falco. Heb je een uitzending van Detectives: Falco gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Falco gemist

Uitzending gemist van Detectives: Falco? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Falco kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 06-01-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!