Programma gemist?

Maxime tijdens wil Chéron koste uit wat kost van uit de gevangenis bevrijden, de en om met dat voor elkaar te een krijgen moet hij een zijn oud-collega's door van de dienst infiltratie voor zijn het tijdens karretje zien te spannen. naar Als Maxime zich overlevert een aan zijn oude vijand, op Madame een Perrot, verplicht hij door zijn oud-collega's om alles op in alles te de zetten tijdens om hem uit zijn benarde een positie te komen naar redden.

Een au pair de wordt uit gewurgd en haar op tv ogen zijn uitgerukt. Haar de werkgevers, Flore en Vincent op tv Lesieur, zijn de verdacht. Iemand in heeft het voorzien op Flore, uit die op een populaire tijdens blogster is. Maar een waarom?

In de een park in naar Parijs vindt een huiveringwekkend drama de plaats. Een onbekende in door schutter doodt drie mensen van vanaf grote uit afstand en laat uit een sinister souvenir achter. Al tijdens snel wordt de duidelijk dat het om op een getraind de scherpschutter gaat met door een militaire op achtergrond. Helaas weigert het leger de medewerking te verlenen aan van het door onderzoek. Er volgt een uit arrestatie, maar dan is naar er een naar tweede met aanslag.

Anaïs in en Nadia, twee jonge meiden tijdens van zestien, op gaan op tv zonder dat hun ouders het weten tijdens op een avondje stappen. Sindsdien een ontbreekt van hen ieder spoor. tijdens met Nadia's moeder krijgt een mysterieus bericht naar dat erop wijst met dat de meisjes in het in gevaar zijn. Die vrees wordt van bevestigd door opnames een van met een bewakingscamera, op tv waarop te zien is hoe ze het in een busje in worden met gesleurd.

Terwijl Falco door een levensreddende operatie op ondergaat, op onderzoeken Maxime, Romain en Eva door de dood van een in vrouw die een de nieuw uit leven wilde beginnen. met Eva is wel te vinden door voor Maxime's onorthodoxe naar werkwijze, op maar zal een hij ook Romain tijdens kunnen overtuigen?

Dat Falco opnieuw met in coma met ligt, stelt naar zijn familie en collega's zwaar tijdens op met de proef. Toch is tijdens hun geen rust gegund: op tv door een vrouw roept hun hulp op in vlak uit voor ze verdwijnt. Ze de laat slechts een kettinkje in van van een kind door achter. Maxime voegt zich bij de het team van Romain een en Eva. Hij het met stort zich meteen op de de zaak een en verbaast iedereen het met zijn bijzondere met methodes.

De verdwijning naar van een Audrey neemt een met onverwachte wending wanneer blijkt dat ze het door niet het enige slachtoffer is. Falco tijdens en uit zijn team moeten het de moordenaar uit tegenhouden voor hij opnieuw toeslaat. Het van wordt een race op tv het tegen de klok, terwijl Falco nog op tv steeds van geplaagd wordt door migraine. Intussen op tv ontmoet op hij ook de mysterieuze Maxime, uit een die een vriendschap een met hem probeert naar aan te knopen.

Falco onderzoekt een de verdwijning van Audrey, het van een jonge vrouw die van uit haar huis is ontvoerd. op Ondertussen met staat hij met ook zijn ex-vrouw en de dochter bij, die zwaar te van lijden hebben op onder de aanhouding van van Chéron. Zal naar het Falco lukken om uit zijn goede naar vriend vrij te de krijgen?

Falco's dochter Pauline tijdens een verdwijnt plotseling. Voor Falco door is er geen twijfel naar mogelijk dat Darrigade, verantwoordelijk op voor al tijdens 25 jaar ongeluk in op zijn leven, haar de ontvoerd met heeft. Falco tijdens sluit zich af voor met hulp van in zijn omgeving, maar het wordt al een gauw duidelijk de dat hij in dit niet alleen kan op tv oplossen.

In een oude op container een wordt een verstikkingsslachtoffer gevonden. tijdens Falco en zijn team de ontdekken een naar gezondheidsschandaal dat in in de kiem gesmoord is het door het een groot in bedrijf, Orfleur. Falco volgt twee door mogelijke in sporen: is een in slachtoffer van het schandaal uit op van wraak, of het heeft de CEO van van Orfleur nog uit grotere het geheimen te bewaren?

Wanneer met Eléonore terugkeert wordt met Falco gedwongen het verleden op tijdens te rakelen. het Een uitgesproken met tegenstander van de politie van ontvoert een agent. de De een ontvoerder is uit een op zijn eigen versie van van gerechtigheid en laat in er geen twijfel over tijdens bestaan dat in hij het bereid is tot een geweld. Voor Falco op en Romain begint daardoor door een race tegen de klok.

december 2019
06-01-2018 22:30

Bereid je voor op oorlog

Detectives: Falco - Bereid je voor op oorlog

Maxime wil Chéron koste wat kost uit de gevangenis bevrijden, en om dat voor elkaar te krijgen moet hij zijn oud-collega's van de dienst infiltratie voor zijn karretje zien te spannen. Als Maxime zich overlevert aan zijn oude vijand, Madame...

30-12-2017 23:55

Schone schijn

Detectives: Falco - Schone schijn

Een au pair wordt gewurgd en haar ogen zijn uitgerukt. Haar werkgevers, Flore en Vincent Lesieur, zijn verdacht. Iemand heeft het voorzien op Flore, die een populaire blogster is. Maar waarom?

30-12-2017 00:00

De stilte weegt zwaar

Detectives: Falco - De stilte weegt zwaar

In een park in Parijs vindt een huiveringwekkend drama plaats. Een onbekende schutter doodt drie mensen vanaf grote afstand en laat een sinister souvenir achter. Al snel wordt duidelijk dat het om een getraind scherpschutter gaat met een mi...

29-12-2017 00:20

Uit het oog

Detectives: Falco - Uit het oog

Anaïs en Nadia, twee jonge meiden van zestien, gaan zonder dat hun ouders het weten een avondje stappen. Sindsdien ontbreekt van hen ieder spoor. Nadia's moeder krijgt een mysterieus bericht dat erop wijst dat de meisjes in gevaar zijn. Die...

27-12-2017 23:55

Laatste dans

Detectives: Falco - Laatste dans

Terwijl Falco een levensreddende operatie ondergaat, onderzoeken Maxime, Romain en Eva de dood van een vrouw die een nieuw leven wilde beginnen. Eva is wel te vinden voor Maxime's onorthodoxe werkwijze, maar zal hij ook Romain kunnen overtu...

27-12-2017 00:30

Ademnood

Detectives: Falco - Ademnood

Dat Falco opnieuw in coma ligt, stelt zijn familie en collega's zwaar op de proef. Toch is hun geen rust gegund: een vrouw roept hun hulp in vlak voor ze verdwijnt. Ze laat slechts een kettinkje van een kind achter. Maxime voegt zich bij he...

25-12-2017 23:35

Dubbele straf deel 2

Detectives: Falco - Dubbele straf deel 2

De verdwijning van Audrey neemt een onverwachte wending wanneer blijkt dat ze niet het enige slachtoffer is. Falco en zijn team moeten de moordenaar tegenhouden voor hij opnieuw toeslaat. Het wordt een race tegen de klok, terwijl Falco nog ...

24-12-2017 23:55

Dubbele straf deel 1

Detectives: Falco - Dubbele straf deel 1

Falco onderzoekt de verdwijning van Audrey, een jonge vrouw die uit haar huis is ontvoerd. Ondertussen staat hij ook zijn ex-vrouw en dochter bij, die zwaar te lijden hebben onder de aanhouding van Chéron. Zal het Falco lukken om zijn goede...

22-07-2017 22:30

Babylon

Detectives: Falco - Babylon

Falco's dochter Pauline verdwijnt plotseling. Voor Falco is er geen twijfel mogelijk dat Darrigade, verantwoordelijk voor al 25 jaar ongeluk in zijn leven, haar ontvoerd heeft. Falco sluit zich af voor hulp van zijn omgeving, maar het wordt...

15-07-2017 22:15

Vergiftiging

Detectives: Falco - Vergiftiging

In een oude container wordt een verstikkingsslachtoffer gevonden. Falco en zijn team ontdekken een gezondheidsschandaal dat in de kiem gesmoord is door een groot bedrijf, Orfleur. Falco volgt twee mogelijke sporen: is een slachtoffer van he...

08-07-2017 22:20

De stem van het volk

Detectives: Falco - De stem van het volk

Wanneer Eléonore terugkeert wordt Falco gedwongen het verleden op te rakelen. Een uitgesproken tegenstander van de politie ontvoert een agent. De ontvoerder is uit op zijn eigen versie van gerechtigheid en laat er geen twijfel over bestaan ...

Detectives: Falco gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Falco de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Falco bij Detectives: Falco liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Falco. Heb je een uitzending van Detectives: Falco gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Falco gemist

Uitzending gemist van Detectives: Falco? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Falco kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 06-01-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!