Programma gemist?

'Coast van Modern - Architectuur een aan de op Amerikaanse westkust' is een onafhankelijke een documentaire van in regisseurs met Mike Bernard en Gavin Froome. van De makers reisden tijdens langs de kust met van op de Stille Oceaan, het van Los Angeles het tot Vancouver, om de architectonische het nalatenschap uit van de Amerikaanse pioniers uit van het op tv Modernisme in kaart te brengen. op tv Een met bezoek aan de het meest eigenzinnige huizen laat het zien hoe de in lichtheid en de een ruimte van een klassiek op tv Modernistisch gebouw een een dialoog uit aan kunnen van gaan met de een natuurlijke omgeving. Dion de Neutra, zoon van in de beroemde het Modernistische architect Richard Neutra, vertelt dat van de tijdens ideale manier van wonen voor een hem in bestaat uit 'comfortabel binnen zijn, op tv terwijl je met het gevoel hebt de buiten te zijn'. Het tijdens tijdens is dit principe dat met de hedendaagse ontwerper van Modernistische een architectuur - door van oudsher gericht op op het van scheppen van tijdens een relatie tussen binnen- een en buitenruimte onder meer de door het een royale gebruik van glas naar - nog altijd toepast naar en verder ontwikkelt. De de reis langs de tijdens Amerikaanse westkust voert een met de kijker langs in drie generaties Modernistische architectuur, de elk de schoonheid naar van zijn eigen tijd vertegenwoordigend. door Het verhaal tijdens van tijdens 'Coast Modern' wordt het verteld met behulp tijdens van interviews met gerenommeerde figuren uit het de het architectuur en uit andere op disciplines, onder wie een James Steele, Barbara op Lamprecht, Ray Kappe, op Henrik Bull, Pierluigi Serraino, van Michael Folonis, Dion een Neutra, Douglas met Coupland, John Cava, Barabara op tv Bestor en legendarische op in fotograaf van Modernistische architectuur, Julius Shulman. Een het film van met Mike een Bernard en Gavin Froome Eindredactie AVROTROS: een Marijke op Huijbregts

september 2021
08-07-2017 10:25

Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust

Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust - Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust

'Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust' is een onafhankelijke documentaire van regisseurs Mike Bernard en Gavin Froome. De makers reisden langs de kust van de Stille Oceaan, van Los Angeles tot Vancouver, om de architect...

Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust bij Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust. Heb je een uitzending van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust gemist

Uitzending gemist van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-07-2017 om 10:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!