Programma gemist?

'Coast Modern op - Architectuur op tv aan de Amerikaanse naar westkust' is met een onafhankelijke het documentaire van regisseurs Mike Bernard door en Gavin Froome. uit op tv De makers reisden een langs de kust van met de Stille op tv Oceaan, van Los Angeles een tot Vancouver, om een de architectonische nalatenschap de van de met Amerikaanse pioniers van het door Modernisme in op tv kaart te brengen. Een bezoek aan naar de meest eigenzinnige tijdens huizen laat op zien hoe door de lichtheid en met de ruimte op van een klassiek Modernistisch gebouw met een de dialoog aan kunnen gaan naar met de uit natuurlijke omgeving. Dion door Neutra, zoon van de beroemde op Modernistische met architect Richard Neutra, de vertelt dat de ideale een manier van in wonen voor hem bestaat uit uit 'comfortabel binnen zijn, het terwijl je het op gevoel hebt in buiten het te zijn'. Het is dit op principe het dat de hedendaagse ontwerper naar van Modernistische architectuur - van uit oudsher gericht op in het scheppen door van een relatie op tv tussen binnen- en op buitenruimte uit onder meer door naar het royale gebruik van door glas - nog altijd toepast door en verder naar ontwikkelt. De reis langs op de Amerikaanse westkust voert in de kijker op tv langs drie generaties Modernistische op architectuur, op elk de schoonheid van zijn de eigen tijd vertegenwoordigend. tijdens naar Het verhaal van 'Coast Modern' op tv wordt door verteld met behulp van interviews in met gerenommeerde naar figuren uit de op architectuur en een uit andere disciplines, onder wie James het Steele, een Barbara Lamprecht, Ray Kappe, uit Henrik Bull, Pierluigi Serraino, een Michael Folonis, Dion op tv tijdens Neutra, Douglas Coupland, John Cava, op tv Barabara Bestor en van legendarische tijdens fotograaf van Modernistische architectuur, Julius Shulman. Een het film van op Mike uit Bernard en Gavin Froome de Eindredactie AVROTROS: Marijke door Huijbregts

mei 2021
08-07-2017 10:25

Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust

Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust - Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust

'Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust' is een onafhankelijke documentaire van regisseurs Mike Bernard en Gavin Froome. De makers reisden langs de kust van de Stille Oceaan, van Los Angeles tot Vancouver, om de architect...

Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust bij Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust. Heb je een uitzending van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust gemist

Uitzending gemist van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-07-2017 om 10:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!