Programma gemist?

'Coast Modern met - Architectuur aan de de met Amerikaanse westkust' is door een onafhankelijke documentaire van regisseurs van op tv Mike Bernard en een Gavin Froome. op De makers reisden langs de de kust van met de Stille op Oceaan, van Los Angeles tot Vancouver, van om de architectonische de nalatenschap van op tv de Amerikaanse pioniers de van het Modernisme uit in tijdens kaart te brengen. Een het bezoek aan uit de meest eigenzinnige op huizen laat zien hoe de de lichtheid en tijdens de ruimte van naar een klassiek Modernistisch gebouw het een dialoog naar aan kunnen gaan met tijdens de natuurlijke tijdens omgeving. van Dion Neutra, zoon van op tv de beroemde Modernistische architect Richard uit Neutra, vertelt dat het de de ideale manier van wonen voor uit op hem bestaat uit 'comfortabel binnen zijn, het terwijl je door het gevoel door hebt buiten te in zijn'. Het is op tv dit principe dat de hedendaagse het ontwerper van op Modernistische tijdens architectuur - van oudsher uit gericht op het op scheppen van een relatie tussen met binnen- en buitenruimte met onder meer met door door het royale gebruik van glas - naar met nog altijd toepast en in verder ontwikkelt. De uit reis langs de Amerikaanse naar westkust voert de door kijker langs drie generaties met Modernistische architectuur, elk op tv de schoonheid van uit zijn eigen tijd vertegenwoordigend. op tv Het verhaal van op 'Coast Modern' wordt een verteld met de behulp van het interviews met gerenommeerde figuren de uit de architectuur in en uit andere disciplines, een onder wie James door Steele, met Barbara Lamprecht, op tv Ray Kappe, Henrik Bull, Pierluigi Serraino, een Michael Folonis, Dion naar Neutra, de Douglas Coupland, John Cava, tijdens Barabara Bestor op en legendarische fotograaf de van Modernistische architectuur, Julius tijdens Shulman. Een de film van Mike tijdens Bernard en Gavin van Froome Eindredactie AVROTROS: Marijke op Huijbregts

mei 2020
08-07-2017 10:25

Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust

Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust - Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust

'Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust' is een onafhankelijke documentaire van regisseurs Mike Bernard en Gavin Froome. De makers reisden langs de kust van de Stille Oceaan, van Los Angeles tot Vancouver, om de architect...

Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust bij Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust. Heb je een uitzending van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust gemist

Uitzending gemist van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-07-2017 om 10:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!