Programma gemist?

'Coast het Modern - Architectuur in aan de Amerikaanse westkust' op tv is de een onafhankelijke documentaire de van regisseurs Mike Bernard en uit Gavin Froome. een De makers reisden op door langs de kust van naar de Stille Oceaan, van op Los Angeles op tot Vancouver, tijdens om de architectonische het nalatenschap van de van Amerikaanse pioniers van het Modernisme op in kaart te een brengen. Een bezoek het aan de een meest eigenzinnige uit huizen laat zien hoe de lichtheid een en de ruimte tijdens uit van een klassiek Modernistisch gebouw op een dialoog aan op kunnen gaan op tv met de op natuurlijke omgeving. Dion in Neutra, zoon van de het beroemde Modernistische uit architect Richard in Neutra, vertelt dat het de ideale manier het van wonen voor hem bestaat door uit tijdens 'comfortabel binnen zijn, terwijl je het van gevoel hebt uit buiten uit te zijn'. Het is dit principe in een dat de hedendaagse ontwerper van het Modernistische architectuur van - van oudsher met gericht op door het scheppen van een relatie tussen op binnen- de en buitenruimte onder meer door met het het royale gebruik van glas een - nog altijd door toepast en naar verder ontwikkelt. De op tv reis langs de Amerikaanse westkust uit voert de kijker langs in drie generaties met Modernistische architectuur, elk tijdens de op tv schoonheid van zijn eigen tijd met vertegenwoordigend. Het verhaal van van op tv 'Coast Modern' wordt verteld met behulp door van interviews met tijdens gerenommeerde figuren met uit de architectuur van en van uit andere disciplines, onder wie het James naar Steele, Barbara Lamprecht, Ray Kappe, naar Henrik door Bull, Pierluigi Serraino, Michael Folonis, Dion tijdens van Neutra, Douglas Coupland, John Cava, het Barabara door Bestor en legendarische fotograaf van Modernistische uit architectuur, Julius door Shulman. Een film van de Mike Bernard en Gavin in Froome de Eindredactie AVROTROS: Marijke uit Huijbregts

september 2020
08-07-2017 10:25

Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust

Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust - Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust

'Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust' is een onafhankelijke documentaire van regisseurs Mike Bernard en Gavin Froome. De makers reisden langs de kust van de Stille Oceaan, van Los Angeles tot Vancouver, om de architect...

Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust bij Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust. Heb je een uitzending van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust gemist

Uitzending gemist van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-07-2017 om 10:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!