Programma gemist?

'Coast Modern op tv - Architectuur aan de naar tijdens Amerikaanse westkust' is een tijdens onafhankelijke documentaire van regisseurs een Mike op Bernard en Gavin Froome. naar tijdens De makers reisden langs de uit kust van op tv de Stille Oceaan, van Los de Angeles tot Vancouver, naar om de op architectonische van nalatenschap van de Amerikaanse pioniers naar van het Modernisme in uit kaart te brengen. met met Een bezoek aan de meest op tv eigenzinnige huizen laat zien de hoe van de lichtheid en door de ruimte van op tv een klassiek Modernistisch gebouw een de dialoog op tv aan kunnen gaan op tv met de natuurlijke omgeving. tijdens Dion op Neutra, zoon een van de beroemde Modernistische architect uit Richard Neutra, vertelt dat uit de ideale met manier van op wonen voor hem op bestaat uit 'comfortabel binnen van zijn, het terwijl je het gevoel hebt van buiten te zijn'. met Het is dit principe een dat de de hedendaagse ontwerper van door Modernistische architectuur - van met op oudsher gericht op het scheppen naar van een relatie tussen uit het binnen- en buitenruimte door onder meer door het de royale gebruik van glas op tv - nog op altijd toepast en tijdens verder ontwikkelt. De van reis langs de op Amerikaanse westkust voert naar de kijker langs drie generaties tijdens Modernistische met architectuur, elk de met schoonheid van zijn eigen op tv tijd vertegenwoordigend. Het verhaal van op tv 'Coast Modern' met wordt verteld met behulp door van interviews uit met op gerenommeerde figuren uit naar de architectuur en uit in andere disciplines, onder wie James de Steele, Barbara uit Lamprecht, Ray Kappe, Henrik van op tv Bull, Pierluigi Serraino, Michael Folonis, met Dion in Neutra, Douglas Coupland, met John Cava, Barabara Bestor en legendarische het tijdens fotograaf van Modernistische architectuur, in Julius Shulman. Een film door van Mike Bernard en een Gavin Froome Eindredactie AVROTROS: tijdens Marijke op Huijbregts

januari 2021
08-07-2017 10:25

Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust

Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust - Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust

'Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust' is een onafhankelijke documentaire van regisseurs Mike Bernard en Gavin Froome. De makers reisden langs de kust van de Stille Oceaan, van Los Angeles tot Vancouver, om de architect...

Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust bij Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust. Heb je een uitzending van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust gemist

Uitzending gemist van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-07-2017 om 10:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!