Programma gemist?

'Coast uit Modern - van Architectuur aan de een Amerikaanse westkust' is een van onafhankelijke documentaire met van regisseurs Mike uit Bernard en Gavin Froome. naar van De makers reisden in langs de kust van de Stille op Oceaan, van het Los Angeles tot Vancouver, op om de het architectonische nalatenschap van door de een Amerikaanse pioniers van het Modernisme van in kaart uit te brengen. Een bezoek aan uit op de meest eigenzinnige op huizen laat zien hoe de een lichtheid en het de ruimte van een in klassiek Modernistisch gebouw een een de dialoog aan kunnen het gaan met de natuurlijke omgeving. in de Dion Neutra, zoon van op tv de beroemde Modernistische architect met Richard Neutra, vertelt dat met de door ideale manier van wonen voor op tv hem bestaat uit het 'comfortabel binnen een zijn, terwijl je met het gevoel hebt van buiten te op zijn'. Het is op tv dit principe dat uit de hedendaagse op ontwerper van Modernistische architectuur - met van oudsher gericht op tijdens het scheppen van met een relatie tussen uit binnen- en het buitenruimte onder meer van door tijdens het royale gebruik van glas - van nog altijd toepast tijdens en tijdens verder ontwikkelt. De met reis langs de Amerikaanse westkust voert op tv de kijker door langs drie generaties met Modernistische met architectuur, elk de schoonheid de van zijn eigen tijd uit vertegenwoordigend. van Het verhaal van 'Coast Modern' wordt tijdens verteld met met behulp van de interviews met gerenommeerde tijdens figuren uit de architectuur en een op uit andere disciplines, het onder wie James Steele, Barbara Lamprecht, in Ray met Kappe, Henrik Bull, Pierluigi de Serraino, naar Michael Folonis, Dion Neutra, Douglas het Coupland, John Cava, Barabara in uit Bestor en legendarische fotograaf op van Modernistische architectuur, Julius Shulman. Een van film van tijdens Mike Bernard en Gavin op tv een Froome Eindredactie AVROTROS: op Marijke Huijbregts

juli 2020
08-07-2017 10:25

Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust

Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust - Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust

'Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust' is een onafhankelijke documentaire van regisseurs Mike Bernard en Gavin Froome. De makers reisden langs de kust van de Stille Oceaan, van Los Angeles tot Vancouver, om de architect...

Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust bij Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust. Heb je een uitzending van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust gemist

Uitzending gemist van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Coast Modern - Architectuur aan de Amerikaanse westkust kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-07-2017 om 10:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!