Programma gemist?

Sidney met heeft na veel wikken en op tv wegen tijdens eindelijk een definitief besluit genomen. in Dat valt niet het bij iedereen even van goed, maar het op tv nieuws een zet Leonard de aan het denken. Geordie neemt zijn van privésituatie mee naar een van de werkvloer: zijn met instabiliteit vormt een probleem als de hij op tv een vermissingszaak probeert op op te lossen. De grote dag op tv van mevrouw in Maguire breekt eindelijk van aan.

Sidney een heeft ruimte nodig en besluit naar zijn tijd goed in op tv te besteden: voor een van een zijn dierbaren probeert hij met eerdere gebeurtenissen recht uit te zetten. met Dat loopt door in meerdere opzichten anders een dan een gepland. Nu Geordie's geheim op tv is onthuld, uit moet hij de naar gevolgen van zijn daden aanvaarden. een Mevrouw Maguire krijgt door onverwachts het de antwoorden waar ze met jaren op de wachtte.

Geordie en op tv Sidney naar storten zich op het onderzoek met naar de dood van de een jonge vrouw. tijdens Telkens op tv als ze nieuwe antwoorden vinden, met op tv ervaren ze echter de weerstand uit onverwachte hoek. Gelijktijdig door komen hun privélevens, een evenals dat van Leonard, met volledig het tot uitbarsting: ze uit moeten belangrijke keuzes maken. Ondertussen op ontvangt de mevrouw Maguire plotseling tijdens bezoek uit op haar verleden: dat roept gemengde op gevoelens in op.

Leonard naar is getuige van in een gewapende overval op het de postkantoor. Dankzij zijn in verklaring de komen Geordie een en Sidney een mogelijke dader op van het spoor, maar van hun verdachte blijkt tijdens van reeds vermoord. Nu het niet in langer alleen met om een met overval gaat, staat er een op tv stuk meer op het het spel. op Ondertussen hebben Geordie van en Sidney beiden moeite normen op en daden op het een het lijn te krijgen. Leonard op tv daarentegen hakt uit de knoop in door.

mei 2021
29-07-2017 20:30

Slot: Grantchester

Detectives: Grantchester - Slot: Grantchester

Sidney heeft na veel wikken en wegen eindelijk een definitief besluit genomen. Dat valt niet bij iedereen even goed, maar het nieuws zet Leonard aan het denken. Geordie neemt zijn privésituatie mee naar de werkvloer: zijn instabiliteit vorm...

22-07-2017 20:25

Grantchester

Detectives: Grantchester - Grantchester

Sidney heeft ruimte nodig en besluit zijn tijd goed te besteden: voor een van zijn dierbaren probeert hij eerdere gebeurtenissen recht te zetten. Dat loopt in meerdere opzichten anders dan gepland. Nu Geordie's geheim is onthuld, moet hij d...

15-07-2017 20:30

Grantchester

Detectives: Grantchester - Grantchester

Geordie en Sidney storten zich op het onderzoek naar de dood van een jonge vrouw. Telkens als ze nieuwe antwoorden vinden, ervaren ze echter weerstand uit onverwachte hoek. Gelijktijdig komen hun privélevens, evenals dat van Leonard, volled...

08-07-2017 20:30

Grantchester

Detectives: Grantchester - Grantchester

Leonard is getuige van een gewapende overval op het postkantoor. Dankzij zijn verklaring komen Geordie en Sidney een mogelijke dader op het spoor, maar hun verdachte blijkt reeds vermoord. Nu het niet langer alleen om een overval gaat, staa...

Detectives: Grantchester gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Grantchester de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Grantchester bij Detectives: Grantchester liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Grantchester. Heb je een uitzending van Detectives: Grantchester gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Grantchester gemist

Uitzending gemist van Detectives: Grantchester? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Grantchester kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 29-07-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!