Programma gemist?

Sidney een heeft na veel wikken en uit wegen naar eindelijk een definitief besluit genomen. naar Dat op valt niet bij iedereen even tijdens een goed, maar het nieuws in zet Leonard aan het denken. op tv Geordie neemt op tv zijn privésituatie in mee naar de werkvloer: op zijn instabiliteit vormt een tijdens probleem op als hij een vermissingszaak probeert naar op te het lossen. De grote dag in van mevrouw uit Maguire breekt door eindelijk aan.

Sidney het heeft ruimte van nodig en besluit zijn tijd in goed te besteden: op voor een een van zijn dierbaren op probeert hij op tv eerdere gebeurtenissen recht het te zetten. Dat loopt het in meerdere opzichten anders met dan gepland. Nu Geordie's in geheim is in onthuld, moet tijdens hij de uit gevolgen van zijn een daden aanvaarden. Mevrouw Maguire krijgt door onverwachts van de antwoorden waar ze jaren op op tijdens wachtte.

Geordie de en Sidney storten naar zich op het onderzoek naar naar de dood een van een jonge vrouw. tijdens op tv Telkens als ze van nieuwe antwoorden vinden, ervaren ze tijdens echter in weerstand uit onverwachte hoek. uit Gelijktijdig komen een hun privélevens, evenals dat van Leonard, op volledig tot uitbarsting: een ze moeten belangrijke een keuzes het maken. Ondertussen ontvangt een mevrouw Maguire plotseling bezoek uit door haar verleden: dat de roept de gemengde gevoelens op op.

Leonard op tv is getuige van een met gewapende overval op het uit een postkantoor. Dankzij zijn verklaring met komen Geordie op en Sidney een mogelijke tijdens dader op het in spoor, maar hun de verdachte blijkt van reeds vermoord. Nu het van niet langer alleen naar om een overval gaat, staat naar er een stuk een met meer op het met spel. Ondertussen hebben Geordie naar en Sidney beiden op tv moeite normen en het daden op een naar lijn te krijgen. Leonard tijdens daarentegen tijdens hakt de knoop in door.

januari 2021
29-07-2017 20:30

Slot: Grantchester

Detectives: Grantchester - Slot: Grantchester

Sidney heeft na veel wikken en wegen eindelijk een definitief besluit genomen. Dat valt niet bij iedereen even goed, maar het nieuws zet Leonard aan het denken. Geordie neemt zijn privésituatie mee naar de werkvloer: zijn instabiliteit vorm...

22-07-2017 20:25

Grantchester

Detectives: Grantchester - Grantchester

Sidney heeft ruimte nodig en besluit zijn tijd goed te besteden: voor een van zijn dierbaren probeert hij eerdere gebeurtenissen recht te zetten. Dat loopt in meerdere opzichten anders dan gepland. Nu Geordie's geheim is onthuld, moet hij d...

15-07-2017 20:30

Grantchester

Detectives: Grantchester - Grantchester

Geordie en Sidney storten zich op het onderzoek naar de dood van een jonge vrouw. Telkens als ze nieuwe antwoorden vinden, ervaren ze echter weerstand uit onverwachte hoek. Gelijktijdig komen hun privélevens, evenals dat van Leonard, volled...

08-07-2017 20:30

Grantchester

Detectives: Grantchester - Grantchester

Leonard is getuige van een gewapende overval op het postkantoor. Dankzij zijn verklaring komen Geordie en Sidney een mogelijke dader op het spoor, maar hun verdachte blijkt reeds vermoord. Nu het niet langer alleen om een overval gaat, staa...

Detectives: Grantchester gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Grantchester de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Grantchester bij Detectives: Grantchester liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Grantchester. Heb je een uitzending van Detectives: Grantchester gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Grantchester gemist

Uitzending gemist van Detectives: Grantchester? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Grantchester kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 29-07-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!