Programma gemist?

Sidney heeft na een veel wikken en tijdens wegen eindelijk met een een definitief besluit genomen. Dat valt van niet bij iedereen even op tv goed, op tv maar het tijdens nieuws zet Leonard aan door het denken. het Geordie neemt zijn privésituatie mee naar uit de werkvloer: in zijn instabiliteit in vormt een probleem als hij met een vermissingszaak de probeert op te de lossen. De grote dag op tv de van mevrouw Maguire breekt eindelijk naar aan.

Sidney heeft uit ruimte een nodig en besluit zijn tijd de goed de te besteden: voor een op van zijn dierbaren van probeert hij met eerdere gebeurtenissen recht uit te zetten. Dat loopt in met meerdere opzichten anders dan het gepland. Nu naar Geordie's geheim tijdens is onthuld, moet hij de naar gevolgen het van zijn daden op tv aanvaarden. Mevrouw Maguire krijgt door onverwachts de uit antwoorden waar het ze jaren op op wachtte.

Geordie en met Sidney storten door zich op het onderzoek naar een de de dood van een een jonge vrouw. Telkens als ze tijdens nieuwe antwoorden de vinden, naar ervaren ze echter weerstand uit onverwachte op door hoek. Gelijktijdig komen hun tijdens privélevens, evenals dat van Leonard, tijdens het volledig tot uitbarsting: ze moeten belangrijke een keuzes maken. het Ondertussen van ontvangt mevrouw Maguire plotseling bezoek naar uit het haar verleden: dat op tv roept gemengde gevoelens met op.

Leonard is getuige van van een een gewapende overval op in het postkantoor. Dankzij naar zijn verklaring uit komen Geordie de en Sidney een het mogelijke dader op het spoor, van maar hun verdachte blijkt uit tijdens reeds vermoord. Nu het tijdens niet langer alleen om de een een overval gaat, staat er een met stuk meer op het van spel. op Ondertussen hebben Geordie van en Sidney beiden moeite het normen en uit daden op een lijn te op krijgen. tijdens Leonard daarentegen hakt de knoop het naar door.

mei 2020
29-07-2017 20:30

Slot: Grantchester

Detectives: Grantchester - Slot: Grantchester

Sidney heeft na veel wikken en wegen eindelijk een definitief besluit genomen. Dat valt niet bij iedereen even goed, maar het nieuws zet Leonard aan het denken. Geordie neemt zijn privésituatie mee naar de werkvloer: zijn instabiliteit vorm...

22-07-2017 20:25

Grantchester

Detectives: Grantchester - Grantchester

Sidney heeft ruimte nodig en besluit zijn tijd goed te besteden: voor een van zijn dierbaren probeert hij eerdere gebeurtenissen recht te zetten. Dat loopt in meerdere opzichten anders dan gepland. Nu Geordie's geheim is onthuld, moet hij d...

15-07-2017 20:30

Grantchester

Detectives: Grantchester - Grantchester

Geordie en Sidney storten zich op het onderzoek naar de dood van een jonge vrouw. Telkens als ze nieuwe antwoorden vinden, ervaren ze echter weerstand uit onverwachte hoek. Gelijktijdig komen hun privélevens, evenals dat van Leonard, volled...

08-07-2017 20:30

Grantchester

Detectives: Grantchester - Grantchester

Leonard is getuige van een gewapende overval op het postkantoor. Dankzij zijn verklaring komen Geordie en Sidney een mogelijke dader op het spoor, maar hun verdachte blijkt reeds vermoord. Nu het niet langer alleen om een overval gaat, staa...

Detectives: Grantchester gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Grantchester de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Grantchester bij Detectives: Grantchester liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Grantchester. Heb je een uitzending van Detectives: Grantchester gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Grantchester gemist

Uitzending gemist van Detectives: Grantchester? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Grantchester kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 29-07-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!