Programma gemist?

Sidney heeft na naar veel op tv wikken en wegen op tv eindelijk een definitief besluit genomen. op tv Dat op valt niet bij het iedereen even goed, maar in het nieuws uit zet Leonard aan het denken. door Geordie uit neemt zijn privésituatie uit mee naar op de werkvloer: zijn instabiliteit vormt een met probleem als tijdens hij een vermissingszaak op tv probeert op het te lossen. uit De grote dag van naar mevrouw Maguire breekt eindelijk met aan.

Sidney heeft op ruimte nodig en besluit de zijn tijd een goed te het besteden: voor een van zijn een dierbaren probeert met hij de eerdere gebeurtenissen recht te zetten. Dat op tv in loopt in meerdere het opzichten anders dan in gepland. Nu Geordie's geheim is onthuld, op tv van moet hij de met gevolgen van zijn daden aanvaarden. tijdens Mevrouw tijdens Maguire krijgt onverwachts met de antwoorden waar ze jaren op door uit wachtte.

Geordie en Sidney door storten zich op naar het tijdens onderzoek naar de dood van op een jonge vrouw. door Telkens als ze uit op tv nieuwe antwoorden vinden, ervaren de ze echter weerstand uit op onverwachte hoek. door Gelijktijdig komen hun privélevens, naar evenals dat door van Leonard, volledig het tot uitbarsting: door ze moeten belangrijke keuzes tijdens maken. Ondertussen ontvangt mevrouw Maguire een plotseling op tv bezoek uit tijdens haar verleden: dat roept gemengde de gevoelens het op.

Leonard op tv is getuige van een gewapende naar overval op in het postkantoor. door Dankzij zijn op tv verklaring komen Geordie en Sidney een de op tv mogelijke dader op het spoor, maar in hun verdachte blijkt tijdens reeds vermoord. Nu uit het niet met langer alleen om op tv een overval het gaat, staat er een de stuk meer op met het spel. met Ondertussen hebben Geordie en op Sidney beiden moeite normen door en daden op van een lijn van te krijgen. Leonard in daarentegen hakt de uit knoop met door.

september 2021
29-07-2017 20:30

Slot: Grantchester

Detectives: Grantchester - Slot: Grantchester

Sidney heeft na veel wikken en wegen eindelijk een definitief besluit genomen. Dat valt niet bij iedereen even goed, maar het nieuws zet Leonard aan het denken. Geordie neemt zijn privésituatie mee naar de werkvloer: zijn instabiliteit vorm...

22-07-2017 20:25

Grantchester

Detectives: Grantchester - Grantchester

Sidney heeft ruimte nodig en besluit zijn tijd goed te besteden: voor een van zijn dierbaren probeert hij eerdere gebeurtenissen recht te zetten. Dat loopt in meerdere opzichten anders dan gepland. Nu Geordie's geheim is onthuld, moet hij d...

15-07-2017 20:30

Grantchester

Detectives: Grantchester - Grantchester

Geordie en Sidney storten zich op het onderzoek naar de dood van een jonge vrouw. Telkens als ze nieuwe antwoorden vinden, ervaren ze echter weerstand uit onverwachte hoek. Gelijktijdig komen hun privélevens, evenals dat van Leonard, volled...

08-07-2017 20:30

Grantchester

Detectives: Grantchester - Grantchester

Leonard is getuige van een gewapende overval op het postkantoor. Dankzij zijn verklaring komen Geordie en Sidney een mogelijke dader op het spoor, maar hun verdachte blijkt reeds vermoord. Nu het niet langer alleen om een overval gaat, staa...

Detectives: Grantchester gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Grantchester de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Grantchester bij Detectives: Grantchester liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Grantchester. Heb je een uitzending van Detectives: Grantchester gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Grantchester gemist

Uitzending gemist van Detectives: Grantchester? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Grantchester kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 29-07-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!