Programma gemist?

Sidney een heeft na veel wikken de en wegen tijdens eindelijk een definitief besluit met genomen. Dat valt op tv niet bij iedereen de even goed, in maar het nieuws zet op Leonard aan tijdens het denken. naar Geordie neemt zijn privésituatie van mee naar het de werkvloer: zijn instabiliteit vormt tijdens een probleem een als hij een vermissingszaak in probeert op te lossen. in De een grote dag van mevrouw het Maguire breekt eindelijk tijdens aan.

Sidney met heeft ruimte nodig en besluit met zijn tijd uit goed te besteden: voor in een van zijn het dierbaren van probeert hij eerdere op gebeurtenissen recht te zetten. door Dat loopt met in meerdere opzichten door anders dan gepland. in Nu Geordie's geheim is de onthuld, naar moet hij de gevolgen op tv van zijn tijdens daden aanvaarden. Mevrouw naar Maguire krijgt onverwachts de een antwoorden waar ze jaren op uit met wachtte.

Geordie en door Sidney storten een zich op het onderzoek naar met de door dood van een jonge van vrouw. Telkens als ze in nieuwe antwoorden een vinden, ervaren het ze echter weerstand uit naar onverwachte hoek. Gelijktijdig naar komen hun privélevens, in evenals uit dat van Leonard, volledig tot uitbarsting: uit ze moeten belangrijke op keuzes het maken. Ondertussen ontvangt mevrouw Maguire het plotseling bezoek door uit haar verleden: dat door roept het gemengde gevoelens op op.

Leonard is op tv getuige de van een gewapende overval op op tv het postkantoor. Dankzij met zijn verklaring een komen Geordie en op Sidney een het mogelijke dader op door het spoor, maar hun verdachte blijkt met reeds uit vermoord. Nu het niet langer door in alleen om een overval gaat, staat de er een de stuk meer op een het spel. Ondertussen met hebben Geordie op en Sidney beiden moeite uit normen en daden met op een lijn naar te met krijgen. Leonard daarentegen hakt de van knoop naar door.

september 2020
29-07-2017 20:30

Slot: Grantchester

Detectives: Grantchester - Slot: Grantchester

Sidney heeft na veel wikken en wegen eindelijk een definitief besluit genomen. Dat valt niet bij iedereen even goed, maar het nieuws zet Leonard aan het denken. Geordie neemt zijn privésituatie mee naar de werkvloer: zijn instabiliteit vorm...

22-07-2017 20:25

Grantchester

Detectives: Grantchester - Grantchester

Sidney heeft ruimte nodig en besluit zijn tijd goed te besteden: voor een van zijn dierbaren probeert hij eerdere gebeurtenissen recht te zetten. Dat loopt in meerdere opzichten anders dan gepland. Nu Geordie's geheim is onthuld, moet hij d...

15-07-2017 20:30

Grantchester

Detectives: Grantchester - Grantchester

Geordie en Sidney storten zich op het onderzoek naar de dood van een jonge vrouw. Telkens als ze nieuwe antwoorden vinden, ervaren ze echter weerstand uit onverwachte hoek. Gelijktijdig komen hun privélevens, evenals dat van Leonard, volled...

08-07-2017 20:30

Grantchester

Detectives: Grantchester - Grantchester

Leonard is getuige van een gewapende overval op het postkantoor. Dankzij zijn verklaring komen Geordie en Sidney een mogelijke dader op het spoor, maar hun verdachte blijkt reeds vermoord. Nu het niet langer alleen om een overval gaat, staa...

Detectives: Grantchester gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Grantchester de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Grantchester bij Detectives: Grantchester liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Grantchester. Heb je een uitzending van Detectives: Grantchester gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Grantchester gemist

Uitzending gemist van Detectives: Grantchester? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Grantchester kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 29-07-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!