Programma gemist?

Sidney met heeft na veel van wikken en wegen naar eindelijk een op tv definitief besluit genomen. Dat valt niet naar bij iedereen even een goed, maar het uit nieuws het zet Leonard aan het met denken. Geordie neemt zijn met privésituatie tijdens mee naar van de werkvloer: zijn met instabiliteit vormt een probleem op als hij een in vermissingszaak probeert op naar te lossen. De de grote dag van door mevrouw Maguire op breekt eindelijk aan.

Sidney heeft naar ruimte nodig uit en besluit de zijn tijd goed te door besteden: voor een van uit zijn een dierbaren probeert hij eerdere een gebeurtenissen recht te op tv zetten. Dat loopt in met meerdere opzichten door anders dan gepland. Nu in Geordie's geheim is onthuld, een de moet hij de gevolgen van zijn in daden in aanvaarden. Mevrouw van Maguire krijgt onverwachts de antwoorden waar tijdens ze de jaren op door wachtte.

Geordie een en Sidney storten zich op uit het onderzoek op tv naar de dood van op een jonge vrouw. een Telkens tijdens als ze nieuwe tijdens antwoorden vinden, ervaren ze echter met weerstand uit met onverwachte hoek. Gelijktijdig in komen hun privélevens, evenals van dat van van Leonard, volledig tot uitbarsting: van ze een moeten belangrijke keuzes maken. het Ondertussen tijdens ontvangt mevrouw Maguire plotseling bezoek van uit haar verleden: dat in op roept gemengde gevoelens uit op.

Leonard is getuige tijdens van een gewapende een overval op door het postkantoor. Dankzij in zijn verklaring het komen Geordie en Sidney van een mogelijke dader op uit het naar spoor, maar tijdens hun verdachte blijkt reeds vermoord. door Nu het niet het langer alleen om een tijdens overval gaat, op tv staat er een van stuk meer op door het spel. de Ondertussen hebben Geordie de en Sidney beiden moeite op tv normen en door daden op een lijn uit te krijgen. naar Leonard daarentegen van hakt de knoop het door.

juni 2021
29-07-2017 20:30

Slot: Grantchester

Detectives: Grantchester - Slot: Grantchester

Sidney heeft na veel wikken en wegen eindelijk een definitief besluit genomen. Dat valt niet bij iedereen even goed, maar het nieuws zet Leonard aan het denken. Geordie neemt zijn privésituatie mee naar de werkvloer: zijn instabiliteit vorm...

22-07-2017 20:25

Grantchester

Detectives: Grantchester - Grantchester

Sidney heeft ruimte nodig en besluit zijn tijd goed te besteden: voor een van zijn dierbaren probeert hij eerdere gebeurtenissen recht te zetten. Dat loopt in meerdere opzichten anders dan gepland. Nu Geordie's geheim is onthuld, moet hij d...

15-07-2017 20:30

Grantchester

Detectives: Grantchester - Grantchester

Geordie en Sidney storten zich op het onderzoek naar de dood van een jonge vrouw. Telkens als ze nieuwe antwoorden vinden, ervaren ze echter weerstand uit onverwachte hoek. Gelijktijdig komen hun privélevens, evenals dat van Leonard, volled...

08-07-2017 20:30

Grantchester

Detectives: Grantchester - Grantchester

Leonard is getuige van een gewapende overval op het postkantoor. Dankzij zijn verklaring komen Geordie en Sidney een mogelijke dader op het spoor, maar hun verdachte blijkt reeds vermoord. Nu het niet langer alleen om een overval gaat, staa...

Detectives: Grantchester gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Grantchester de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Grantchester bij Detectives: Grantchester liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Grantchester. Heb je een uitzending van Detectives: Grantchester gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Grantchester gemist

Uitzending gemist van Detectives: Grantchester? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Grantchester kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 29-07-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!