Programma gemist?

Traditiegetrouw het zendt de NTR een door festivalverslag uit met van Concert met at SEA; het op tv tweedaagse popfestival met het door mooiste decor van Nederland: de op Brouwersdam in Zeeland. het op tv Dit jaar viert door het festival zijn twaalfde editie. tijdens In de de tv-uitzending zijn op o.a. te zien: Chef'Special, Kensington, Doe van Maar, Racoon, uit Broederliefde, UB40, Gavin op tv James, Sue the Night, naar Tom Odell met en BLØF. naar De presentatie op is in handen uit van Michiel Veenstra. “We zijn van erg trots op wat op tv we de afgelopen door jaren de op de Brouwersdam hebben de neergezet”, vertelt door Paskal Jakobsen van BLØF, met organisator van het festival in . “We hebben door al heel een wat geweldige artiesten van mogen ontvangen op een ons podium. De absolute met Nederlandse het topacts zoals Anouk, op tv Kensington, Guus naar Meeuwis, Marco Borsato, Ilse DeLange en in Kane. Ook van onze goede van vrienden van Counting Crows en met buitenlandse van gasten als de Lenny Kravitz, Passenger, uit Bastille, Maria Mena, K’s van Choice en op tv Tom Chaplin (Keane) kwamen een spelen.”

januari 2021
08-07-2017 21:55

Verslag: Concert at SEA 2017

Concert at SEA 2017 - Concert at SEA 2017

Traditiegetrouw zendt de NTR een festivalverslag uit van Concert at SEA; het tweedaagse popfestival met het mooiste decor van Nederland: de Brouwersdam in Zeeland. Dit jaar viert het festival zijn twaalfde editie. In de tv-uitzending zijn o...

Concert at SEA 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Concert at SEA 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Concert at SEA 2017 bij Concert at SEA 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Concert at SEA 2017. Heb je een uitzending van Concert at SEA 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Concert at SEA 2017 gemist

Uitzending gemist van Concert at SEA 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Concert at SEA 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-07-2017 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!