Programma gemist?

Traditiegetrouw de zendt de NTR met een festivalverslag uit naar van Concert een at SEA; het tweedaagse popfestival door met het mooiste decor een van Nederland: het de Brouwersdam het in Zeeland. Dit jaar een viert het festival zijn op twaalfde editie. op tv In de uit tv-uitzending zijn o.a. te met zien: naar Chef'Special, Kensington, Doe Maar, Racoon, Broederliefde, met UB40, een Gavin James, Sue the Night, naar Tom op Odell en BLØF. De presentatie van van is in handen van Michiel Veenstra. op door “We zijn erg van trots op wat we de afgelopen een op tv jaren op de Brouwersdam tijdens hebben neergezet”, vertelt Paskal op tv Jakobsen van BLØF, van organisator van het het festival . de “We hebben al met heel wat geweldige artiesten mogen op tv ontvangen op op ons podium. het De absolute het Nederlandse topacts zoals Anouk, op tv Kensington, Guus Meeuwis, Marco Borsato, op Ilse tijdens DeLange en het Kane. Ook onze goede vrienden van met op Counting Crows en in buitenlandse gasten als Lenny op Kravitz, Passenger, Bastille, naar Maria Mena, op tv K’s Choice en Tom Chaplin uit (Keane) kwamen door spelen.”

juni 2020
08-07-2017 21:55

Verslag: Concert at SEA 2017

Concert at SEA 2017 - Concert at SEA 2017

Traditiegetrouw zendt de NTR een festivalverslag uit van Concert at SEA; het tweedaagse popfestival met het mooiste decor van Nederland: de Brouwersdam in Zeeland. Dit jaar viert het festival zijn twaalfde editie. In de tv-uitzending zijn o...

Concert at SEA 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Concert at SEA 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Concert at SEA 2017 bij Concert at SEA 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Concert at SEA 2017. Heb je een uitzending van Concert at SEA 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Concert at SEA 2017 gemist

Uitzending gemist van Concert at SEA 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Concert at SEA 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-07-2017 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!