Programma gemist?

Traditiegetrouw zendt de een NTR het een festivalverslag naar uit van Concert door at SEA; het tweedaagse popfestival met in het tijdens mooiste decor van Nederland: uit de tijdens Brouwersdam in Zeeland. Dit op tv jaar viert het een festival zijn twaalfde editie. In naar van de tv-uitzending zijn o.a. te zien: het op tv Chef'Special, Kensington, Doe Maar, Racoon, Broederliefde, van met UB40, Gavin James, Sue met the Night, Tom Odell en met BLØF. De presentatie de van is in handen van op tv Michiel Veenstra. “We zijn erg op trots op wat door we tijdens de afgelopen jaren op de van Brouwersdam hebben op tv neergezet”, met vertelt Paskal Jakobsen van BLØF, de organisator tijdens van het festival . “We in hebben door al heel wat geweldige artiesten mogen met door ontvangen op ons podium. De naar absolute Nederlandse topacts de zoals van Anouk, Kensington, Guus Meeuwis, Marco Borsato, naar met Ilse DeLange en Kane. tijdens Ook onze goede vrienden van op tv door Counting Crows en buitenlandse op gasten als Lenny Kravitz, Passenger, een Bastille, Maria van Mena, K’s Choice en een Tom Chaplin (Keane) de kwamen tijdens spelen.”

september 2020
08-07-2017 21:55

Verslag: Concert at SEA 2017

Concert at SEA 2017 - Concert at SEA 2017

Traditiegetrouw zendt de NTR een festivalverslag uit van Concert at SEA; het tweedaagse popfestival met het mooiste decor van Nederland: de Brouwersdam in Zeeland. Dit jaar viert het festival zijn twaalfde editie. In de tv-uitzending zijn o...

Concert at SEA 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Concert at SEA 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Concert at SEA 2017 bij Concert at SEA 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Concert at SEA 2017. Heb je een uitzending van Concert at SEA 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Concert at SEA 2017 gemist

Uitzending gemist van Concert at SEA 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Concert at SEA 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-07-2017 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!