Programma gemist?

Traditiegetrouw op tv zendt de op NTR een festivalverslag van uit van Concert at in SEA; het tweedaagse popfestival met naar het uit mooiste decor van Nederland: de met Brouwersdam in Zeeland. van Dit jaar op viert het het festival zijn twaalfde editie. In de een de tv-uitzending zijn door o.a. te zien: Chef'Special, naar Kensington, Doe Maar, op tv Racoon, Broederliefde, UB40, in Gavin James, met Sue the Night, Tom Odell de en BLØF. De van presentatie is in het handen van Michiel Veenstra. met “We zijn erg door trots op van wat op we de afgelopen op tv jaren op de uit Brouwersdam hebben neergezet”, vertelt van Paskal Jakobsen van een BLØF, organisator van het festival naar naar . “We hebben al heel het wat geweldige de artiesten mogen op tv ontvangen op ons podium. door De absolute een Nederlandse topacts zoals Anouk, Kensington, op Guus Meeuwis, het Marco Borsato, Ilse naar DeLange en Kane. Ook onze uit goede op vrienden van naar Counting Crows en de buitenlandse gasten als Lenny Kravitz, Passenger, van Bastille, Maria door Mena, K’s Choice op en Tom met Chaplin (Keane) in kwamen spelen.”

januari 2020
08-07-2017 21:55

Verslag: Concert at SEA 2017

Concert at SEA 2017 - Concert at SEA 2017

Traditiegetrouw zendt de NTR een festivalverslag uit van Concert at SEA; het tweedaagse popfestival met het mooiste decor van Nederland: de Brouwersdam in Zeeland. Dit jaar viert het festival zijn twaalfde editie. In de tv-uitzending zijn o...

Concert at SEA 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Concert at SEA 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Concert at SEA 2017 bij Concert at SEA 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Concert at SEA 2017. Heb je een uitzending van Concert at SEA 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Concert at SEA 2017 gemist

Uitzending gemist van Concert at SEA 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Concert at SEA 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-07-2017 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!