Programma gemist?

Traditiegetrouw zendt tijdens de NTR een festivalverslag in uit naar van Concert at SEA; het op tv tweedaagse op popfestival met de het mooiste decor van Nederland: de op Brouwersdam in uit Zeeland. Dit naar jaar viert het een festival zijn twaalfde editie. het In door de tv-uitzending zijn o.a. te zien: naar Chef'Special, een Kensington, Doe Maar, een Racoon, Broederliefde, UB40, met Gavin James, het Sue the Night, Tom een Odell en uit BLØF. De presentatie is in handen van van Michiel Veenstra. een “We zijn de erg trots op wat door we naar de afgelopen jaren met op de Brouwersdam hebben neergezet”, door de vertelt Paskal Jakobsen op van BLØF, organisator van op het festival de . “We hebben al een heel wat geweldige met artiesten mogen door ontvangen op ons in podium. De absolute Nederlandse topacts zoals van Anouk, Kensington, door Guus Meeuwis, Marco op tv Borsato, Ilse DeLange en tijdens Kane. Ook onze het op tv goede vrienden van Counting met Crows en buitenlandse met gasten als in Lenny Kravitz, Passenger, van Bastille, Maria Mena, K’s Choice met en Tom op Chaplin (Keane) kwamen een spelen.”

mei 2021
08-07-2017 21:55

Verslag: Concert at SEA 2017

Concert at SEA 2017 - Concert at SEA 2017

Traditiegetrouw zendt de NTR een festivalverslag uit van Concert at SEA; het tweedaagse popfestival met het mooiste decor van Nederland: de Brouwersdam in Zeeland. Dit jaar viert het festival zijn twaalfde editie. In de tv-uitzending zijn o...

Concert at SEA 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Concert at SEA 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Concert at SEA 2017 bij Concert at SEA 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Concert at SEA 2017. Heb je een uitzending van Concert at SEA 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Concert at SEA 2017 gemist

Uitzending gemist van Concert at SEA 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Concert at SEA 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-07-2017 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!