Programma gemist?

Traditiegetrouw door zendt de NTR een de festivalverslag uit een van Concert at SEA; het een tweedaagse popfestival in met het mooiste naar decor van tijdens Nederland: de Brouwersdam in Zeeland. op tv het Dit jaar viert door het festival zijn twaalfde editie. In op de tv-uitzending zijn met o.a. te de zien: op Chef'Special, Kensington, Doe Maar, Racoon, Broederliefde, het UB40, Gavin op James, Sue op the Night, Tom Odell door en BLØF. De tijdens presentatie is uit in handen tijdens van Michiel Veenstra. op tv “We zijn erg het trots op wat we de op tv afgelopen jaren op van de van Brouwersdam hebben neergezet”, vertelt uit Paskal Jakobsen van BLØF, naar organisator van met het festival . “We hebben in al heel met wat met geweldige artiesten mogen ontvangen op ons het podium. De absolute het Nederlandse topacts van zoals Anouk, Kensington, door Guus uit Meeuwis, Marco Borsato, op Ilse DeLange en Kane. Ook onze in op tv goede vrienden van de Counting Crows en buitenlandse het gasten als Lenny Kravitz, uit Passenger, Bastille, Maria in Mena, K’s Choice de en uit Tom Chaplin (Keane) kwamen een spelen.”

maart 2020
08-07-2017 21:55

Verslag: Concert at SEA 2017

Concert at SEA 2017 - Concert at SEA 2017

Traditiegetrouw zendt de NTR een festivalverslag uit van Concert at SEA; het tweedaagse popfestival met het mooiste decor van Nederland: de Brouwersdam in Zeeland. Dit jaar viert het festival zijn twaalfde editie. In de tv-uitzending zijn o...

Concert at SEA 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Concert at SEA 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Concert at SEA 2017 bij Concert at SEA 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Concert at SEA 2017. Heb je een uitzending van Concert at SEA 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Concert at SEA 2017 gemist

Uitzending gemist van Concert at SEA 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Concert at SEA 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-07-2017 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!