Programma gemist?

Traditiegetrouw zendt een de NTR een naar festivalverslag op uit van Concert at SEA; naar het tweedaagse popfestival op tv met de het mooiste decor van het Nederland: de Brouwersdam in het Zeeland. Dit de jaar viert het festival zijn de twaalfde editie. In op tv naar de tv-uitzending zijn o.a. te een zien: Chef'Special, een Kensington, Doe door Maar, Racoon, Broederliefde, UB40, Gavin James, een Sue the Night, door Tom de Odell en BLØF. De presentatie uit door is in handen van van Michiel Veenstra. “We zijn erg tijdens op trots op wat we de door afgelopen jaren met op de Brouwersdam hebben neergezet”, op tv het vertelt Paskal Jakobsen van een BLØF, organisator van het op tv festival . “We hebben een al de heel wat geweldige artiesten uit mogen ontvangen op het ons uit podium. De absolute Nederlandse topacts zoals op Anouk, Kensington, op Guus Meeuwis, door Marco Borsato, Ilse DeLange met en Kane. het Ook onze goede naar vrienden van Counting Crows en met buitenlandse in gasten als Lenny Kravitz, uit Passenger, Bastille, Maria een Mena, K’s Choice met en Tom Chaplin met (Keane) kwamen door spelen.”

december 2019
08-07-2017 21:55

Verslag: Concert at SEA 2017

Concert at SEA 2017 - Concert at SEA 2017

Traditiegetrouw zendt de NTR een festivalverslag uit van Concert at SEA; het tweedaagse popfestival met het mooiste decor van Nederland: de Brouwersdam in Zeeland. Dit jaar viert het festival zijn twaalfde editie. In de tv-uitzending zijn o...

Concert at SEA 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Concert at SEA 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Concert at SEA 2017 bij Concert at SEA 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Concert at SEA 2017. Heb je een uitzending van Concert at SEA 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Concert at SEA 2017 gemist

Uitzending gemist van Concert at SEA 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Concert at SEA 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-07-2017 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!