Programma gemist?

Tessa's het ouders zijn gescheiden, ze het groeide op van bij haar moeder. In haar het prijswinnende eindexamenfilm in gaat ze de tijdens confrontatie aan met met haar vader het en ontdekt het ware verhaal naar achter de naar echtscheiding.

september 2021
09-07-2017 19:35

The origin of trouble

2Doc: The origin of trouble - The origin of trouble

Tessa's ouders zijn gescheiden, ze groeide op bij haar moeder. In haar prijswinnende eindexamenfilm gaat ze de confrontatie aan met haar vader en ontdekt het ware verhaal achter de echtscheiding.

2Doc: The origin of trouble gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The origin of trouble de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The origin of trouble bij 2Doc: The origin of trouble liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The origin of trouble. Heb je een uitzending van 2Doc: The origin of trouble gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The origin of trouble gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The origin of trouble? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The origin of trouble kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-07-2017 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!